Author |
Topic  |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 29/09/2005 : 22:55:52
|
Popis topicu je v nadpisu 
DEMEEE DO BOJEEEE!!!! Kdo se prida na stranu SWG??? KDo se prida na stranu WOW ????
TO VSE SE DOZVITE BEHEM PAR PRISPEVKU!!
NECHT BOJ ZACNE!!!!! -------------------------------------------- Homo sapiens sapiens prispevek: Uz ty sracky nepiste do BH/boutny hunting atd. jen sem!!diky diky -------------------------------------------- Homo sapiens off
|
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
Edited by - Werrevlk on 29/09/2005 23:13:11
|
|
| |
SNowie
Average Member

1746 Posts |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 29/09/2005 : 23:19:00
|
myslim ze sem ten topic nepatri |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 30/09/2005 : 03:45:09
|
TO je uchylarna ja se nerad hadam a jeste se fuckovat v topicu, ale jestli jerzee chce tak si tu muze vylejt tu smradlavou chvalu WoW, alespon to nebudu muset cist v swg topicich. |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 30/09/2005 : 09:42:23
|
quote: Originally posted by riddle
myslim ze sem ten topic nepatri
jsem pro smazání topicu , sem opravdu nepatří |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 30/09/2005 : 10:56:40
|
Jsem pro ponechání topicu, pokud všechny WoW příspěvky budou dávány sem a nezanášet ostatní SWG diskuse  |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 30/09/2005 : 11:28:53
|
jsem pro smazani topiku todle je SWG nikoliv WoW a veskere ne starwars veci by tady asi nic nemelo delat. Pokud tady chces psat o WoW prosim veskere pripominky pis do sekce WoW.
dekuji |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 30/09/2005 : 12:07:01
|
koukam, ze tady jsou sami chytrolini, podle kterych by se asi mela veta rozdelit a tu cast o SWG napsat do SWG fora a tu cast o WoW napsat do WoW fora..
nehlede na to, ze opravdu tady maji nekteri lidi komplex menecennosti.. staci aby nekdo napsal neco jako ze WOW je super a SWG ma bugy - tedy cistou pravdu - a uz vystartujou s kydanim hnoje na WoW a vychvalovanim SWG.. na coz zase pochopitelne nasleduje opacna reakce, uvadejici skutecnosti na pravou miru..
ale budiz, pokud nekdo nesnese cist text, ve kterem vidi pravdu o tom, co ma rad a navic se tam jednim dechem vyzdvihuji klady jine veci, bude lepsi nechat lidi zit ve lzi a temnote nepoznani..
(pozn. pro uz nevim koho ve vedlejsim topicu - nic jsem neslibil) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
|
Topic  |
|