Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 BH
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/09/2005 :  07:39:26  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by Sanix

prakticky neni =]] vcera sem ho potreboval a urcite zase paril WoW =]]]

njn.. kdyz ten WoW je dokonaly.. vcera jsem zase delal questy v ashenvalskem lese a ten vypada proste uzasne.. taky jsem si zabil par aliku..
a kdyz to porovnam se zabugovanou korvetou..

hajzli jsou to(SOE), hajzli..

hehe ja zase hraju gothica 2 sehnal jsem si konecne v anglictine night of the raven tak si zase uzivam skveleho pribehu a suprove hratelnosti za skvelou cenu

gothic 1&2 rox
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 22/09/2005 :  13:25:28  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

quote:

quote:
Originally posted by Sanix

prakticky neni =]] vcera sem ho potreboval a urcite zase paril WoW =]]]

njn.. kdyz ten WoW je dokonaly.. vcera jsem zase delal questy v ashenvalskem lese a ten vypada proste uzasne.. taky jsem si zabil par aliku..
a kdyz to porovnam se zabugovanou korvetou..

hajzli jsou to(SOE), hajzli..

hehe ja zase hraju gothica 2 sehnal jsem si konecne v anglictine night of the raven tak si zase uzivam skveleho pribehu a suprove hratelnosti za skvelou cenu

gothic 1&2 rox

jerzee nepoustej tady sracky, 2 roky ti swg byly dobry...

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/09/2005 :  13:42:00  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

myslis, ze me to tesi ? ze mi to dela radost ?
naopak, prave protoze me na SWG tak zalezi a moc bych si pral, aby to byla cool hra, kterou hrajou miliony lidi..
tim spise me sere, kdyz vidim do jake prdele SWG zavedlo SOE..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 22/09/2005 :  13:57:08  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

naopak, prave protoze me na SWG tak zalezi a moc bych si pral, aby to byla cool hra, kterou hrajou miliony lidi..

tak si to pis do WoW fora tady na to nikdo neni zvedavej staci giltanas
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/09/2005 :  14:15:08  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ty jsi spadl na hlavu ? rekni mi jediny rozumny duvod, proc bych mel mluvit o nedostatcich SWG na WoW foru ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 22/09/2005 :  14:28:48  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ty jsi spadl na hlavu ? rekni mi jediny rozumny duvod, proc bych mel mluvit o nedostatcich SWG na WoW foru ?

me jde o tu dokonalost WoW na SWG foru
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 22/09/2005 :  14:39:33  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
myslim že questy v SWG nejsou jen o proflaknuty corvete a dwb...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 22/09/2005 :  18:27:44  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Muzete konecne uz toho nechat a dat pokoj s tim WoW fakt to sem nepatri!
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 23/09/2005 :  09:37:49  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
vcera jsem musel utyct BH, zmetek mi dal on fire za 350 dmg, poisony , dissease a jeste plno nejakych specek ze jsem se nemohl hybat, paralyza, fr byl pomalej... docela jsem se zapotil a neslo ho zabit. asi po pul hodine jsem utek.. takhle si to představuju, at mi nikdo neřika že se bh na pre cu jedi nechytaj, s těmi armory slicnutymi na AB je to fakt hodně tezky je porazit a to mam celkem slušný kladélko.. nějakou rychloqašku musí takový BH posvačit během par minut (pokud neuteče jako já )

jůůz d fóós
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 23/09/2005 :  10:50:39  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

vcera jsem musel utyct BH, zmetek mi dal on fire za 350 dmg, poisony , dissease a jeste plno nejakych specek ze jsem se nemohl hybat, paralyza, fr byl pomalej... docela jsem se zapotil a neslo ho zabit. asi po pul hodine jsem utek.. takhle si to představuju, at mi nikdo neřika že se bh na pre cu jedi nechytaj, s těmi armory slicnutymi na AB je to fakt hodně tezky je porazit a to mam celkem slušný kladélko.. nějakou rychloqašku musí takový BH posvačit během par minut (pokud neuteče jako já )

Jsem zvědavej, jestli i "rychlokvašky" získají s datadiskem nárok na místo v SWG...
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 23/09/2005 :  11:16:01  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

quote:

Jsem zvědavej, jestli i "rychlokvašky" získají s datadiskem nárok na místo v SWG...

to bud v klidu, pokud budeme znova tunit tak na tom budem vsichni jedi podobně...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/09/2005 :  12:35:10  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

to bud v klidu, pokud budeme znova tunit tak na tom budem vsichni jedi podobně...

jj.. to si pak budou vsichni rovni, jen nekteri si budou rovnejsi.. and wielders will rule again..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 23/09/2005 :  14:24:38  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

jo to sem slysel ze BH/CM je nechutna vec ... ale zase mu to musi vysavat mind jako prase
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 23/09/2005 :  15:13:19  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Uz ma to prestava bavit, cakanie na lepsie casi. Od CU uz nejaky ten tyzden ubehol a oni nejsu schopni to fixnut. BH si najde dobru zbran v vo vendoroch alebo z questu na na kaskyyyku Jedi tam nema nic. A to ze datadiskom ziskat miesto v SWG, snad nemyslis vazne, to hranici z vydieranim.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 23/09/2005 :  15:26:13  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jo to sem slysel ze BH/CM je nechutna vec ... ale zase mu to musi vysavat mind jako prase

Od toho mám Force Sap, který zastaví regeneraci mindu a podle Tamona ho zhruba půlku vysaje
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 23/09/2005 :  15:45:08  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

quote:

quote:

Od toho mám Force Sap, který zastaví regeneraci mindu a podle Tamona ho zhruba půlku vysaje

aj action

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Edited by - Hosty on 23/09/2005 15:45:23
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 23/09/2005 :  16:30:22  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Whom

quote:

quote:

quote:

Uz ma to prestava bavit, cakanie na lepsie casi. Od CU uz nejaky ten tyzden ubehol a oni nejsu schopni to fixnut. BH si najde dobru zbran v vo vendoroch alebo z questu na na kaskyyyku Jedi tam nema nic. A to ze datadiskom ziskat miesto v SWG, snad nemyslis vazne, to hranici z vydieranim.

na co si stezujes nikdo te nenuti hrat pvp s jedim. A jestli ti vadi, ze tvyho jedi mlati?? Zalezi jenom na hraci jak je dobrej nebo spatnej na PVP. At uz meeler, rifleman nebo jedi. Jedi ma vyhodu v tom, ze fr system mu umozni postavu posilovat, ostatni se musi spolehnout na prachy a nakup kvalitniho vybaveni.
Fixnout PVP.... vetsina veci funguje dobre! Jsem toho názoru, že kdo chce pvp, tak se mlátí už teď, protože základní systém funguje. Kdo se ve skutecnosti mlatit nechce (treba protoze ze zacatku bude zakonite dostavat na budku), ten bude pořád hledat chyby a systém mu nesedne nikdy.

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 23/09/2005 :  16:37:45  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
no ale nejvic jsem se popadal za bricho a chechtal, kdyz prijel na jediho Calvinium Klainum (neni to zadnej slabčák)do Theedu BH říznutý CH. Ten BH na něj poslal tři tygry, kteří toho jedi dokonale zaměstnali a kousali ho bez ustani cca 50-70dmg, on sam strilel na dalku luxusne rifli :). Když zvirata lehly, hned je healnul a do dvou vterin ho kousali znovu :)). Dopadlo to tak, ze jedi musel zdrhnout. To jak ho ta zvířata štvala ...byl na to neskutecne srandovni pohled :)))

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 23/09/2005 :  16:45:00  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jj.. to si pak budou vsichni rovni, jen nekteri si budou rovnejsi.. and wielders will rule again..

Pokud se budou perly znovu tunit, povede to k oslabeni jedi..
Vzhledem k tomu, ze uz TEĎ existuji meeleri a snad i ranged, kteří incapnou KAŽDÉHO jedi nevím jestli je to ten spravný krok.
(Incapnout jedi není problém, i když bude mít sebevětší DMG na meči, je to jen o defence...Když mu to pochytáš, uhealuješ a ošetříš si modrou, je to jenom o tom zůstat na nohou. Samozřejmě pokud jedi parkrát slušně praštíš, aby se musel taky healnout nebude to na překážku. Obecně, pokud vydržíš v duelu s jedi 30s měl bys zvítězit, protože jemu ubývá force)

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 23/09/2005 :  16:55:56  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

a dalsi pohled z jineho uhlu....
Jak dlouho myslíš, že dnes silní jedi museli na svě postavě pracovat? Klidně i dva roky, měsíce pilování detailů na postavě, testování, lootování desítek, stovek kraytů. Ty bys chtěl mít jediho za půl roku a řezat se s nimi vyrovnaně?? Bylo by to v pořádku?? Ani nahodou. Cesta Jediho je dlouhá a dokud je slabý tak i těžká.. Ted vam to diky rychlogrindu a bugu s group expou hodne ulehcili --> skoro vsichni si udelali 80 lvl za 2 mesice --> system se dostal do nerovnovahy. Kdyby to bylo na mne, tak bych zarizl alespon loot perel a krystalu do LS treba na 3/4 roku, coz se koneckoncu deje. Kdyby ted ale podlehli volani vsech rychlokvasek, dopadne to tak, ze za dva mesice si budou vsichni s mecema rovni a rychlokvasky zacnou brecet, ze nemaji attachmenty. DEVove jim tedy daji CA. Ve finale pak treba nepoznas rozdil mezi jedi, ktery hraje 3 roky a tim ktery jen rok. To je ŠPATNĚ.

Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 23/09/2005 :  17:29:40  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jak dlouho myslíš, že dnes silní jedi museli na svě postavě pracovat? Klidně i dva roky, měsíce pilování detailů na postavě, testování, lootování desítek, stovek kraytů. Ty bys chtěl mít jediho za půl roku a řezat se s nimi vyrovnaně?? Bylo by to v pořádku?? Ani nahodou. Cesta Jediho je dlouhá a dokud je slabý tak i těžká.. Ted vam to diky rychlogrindu a bugu s group expou hodne ulehcili --> skoro vsichni si udelali 80 lvl za 2 mesice --> system se dostal do nerovnovahy. Kdyby to bylo na mne, tak bych zarizl alespon loot perel a krystalu do LS treba na 3/4 roku, coz se koneckoncu deje. Kdyby ted ale podlehli volani vsech rychlokvasek, dopadne to tak, ze za dva mesice si budou vsichni s mecema rovni a rychlokvasky zacnou brecet, ze nemaji attachmenty. DEVove jim tedy daji CA. Ve finale pak treba nepoznas rozdil mezi jedi, ktery hraje 3 roky a tim ktery jen rok. To je ŠPATNĚ.

Takze podla toho co si napisal ja jako jedi rychlokvaska musim dostavat na prdel ? To mam cakat podla teba 3/4 roku ? Memalo CU vybalancovat system?
Tym fixom som myslel perly a krystaly, aby mohly aj rychlokvasky vyrovnat dmg , na toto sa stazujem od zaciatku rychlokvasenia

Edited by - Whom on 23/09/2005 17:33:17
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 23/09/2005 :  19:06:00  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Juu takze CH neni zas tak spatnej s kombinaci BH :D
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 23/09/2005 :  22:39:22  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

no mě to taky dostalo jak to toho člověka napadlo
nebyly by lepší 3 kimogily ?

Edited by - SNowie on 23/09/2005 22:39:43
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 24/09/2005 :  00:36:43  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

co to placas za nesmysly? pokud nekdo ziskal jediho az ted neznamena, ze je to nejaka rychlokvaska, protoze cela tahle generace jediu hrala jeste dlouho pred CU, takze to nejsou zadni noobove. Navic nemuzou za to, ze devove udelali grind takovej, jakej je. Neodsuzuj je tedy proto, ze grindi tak, jak to ted hra urcila, protoze vesnici zacali dlouho pred CU.. Proc by perly meli mit jen ti jedijove, kteri to stihli jeste pred CU? Vem si treba nekoho, kdo delal pul roku faze, v den CU se stal jedijem, ale perly uz nepadaly, to uz podle tebe taky nema narok? Taky je to "rychlokvaska"? A proc neodsuzujes treba normalni profese? Ja delal jen blbeho Master Marksmana kolem tydne, noobove tedka udelaji cely template do tydne, kdyz se moc nesnazi, tak proc oni maji narok na stejne zbrane jako ti, kdo to delali dele pred CU?
EDIT: a btw, jediho jeste nikdo 2 roky nedelal, uvedom si, jak dlouho je hra spustena, a kdy spustili jediho

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 24/09/2005 09:22:57
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 24/09/2005 :  01:27:18  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

co to placas za nesmysly? pokud nekdo ziskal jediho az ted neznamena, ze je to nejaka rychlokvaska, protoze cela tahle generace jediu hrala jeste dlouho pred CU, takze to nejsou zadni noobove. Navic nemuzou za to, ze devove udelali grind takovej, jakej je. Neodsuzuj je tedy proto, ze grindi tak, jak to ted hra urcila, protoze vesnici zacali dlouho pred CU.. Proc by perly meli mit jen ti jedijove, kteri to stihli jeste pred CU? Vem si treba nekoho, kdo delal pul roku faze, v den CU se stal jedijem, ale perly uz nepadaly, to uz podle tebe taky nema narok? Taky je to "rychlokvaska"? A proc neodsuzujes treba normalni profese? Ja delal jen blbeho Master Marksmana kolem tydne, noobove tedka udelaji cely template do tydne, kdyz se moc nesnazi, tak proc oni maji narok na stejne zbrane jako ti, kdo to delali dele pred CU?

/agree
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 24/09/2005 :  07:33:17  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Jorssk

no mě to taky dostalo jak to toho člověka napadlo
nebyly by lepší 3 kimogily ?

No, nevím, jaká měl zvířata, ale aby mohl mít 3 najednou, musely být maximálně na lvl 23, a ty snad jedi srazí 2ma údery. To už radši jedno zvíře, ale lvl 70...
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 24/09/2005 :  14:35:04  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
EDIT: a btw, jediho jeste nikdo 2 roky nedelal, uvedom si, jak dlouho je hra spustena, a kdy spustili jediho

pred dvema lety jiz BYLI jediove, to by jsi si mel uvedomit zase ty

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 24/09/2005 :  14:59:04  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

quote:

pred dvema lety jiz BYLI jediove, to by jsi si mel uvedomit zase ty

no, cetl jsem, ze jedijove se objevili pred vanocema roku 2003 coz jeste 2 roky nejsou.. A i kdyby, neznam nikoho, kdo by jediho otevrel pred tema 2 rokama (KDY JEDIJOVE BYLI, jak ty rikas ), a dodelal ho az ted

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 24/09/2005 15:00:14
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 25/09/2005 :  02:49:34  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
no, cetl jsem, ze jedijove se objevili pred vanocema roku 2003 coz jeste 2 roky nejsou..

To jsi cetl spatne. Navic ja tu v te dobe jiz hral, takze to vim z "prvni" ruky.
quote:
A i kdyby, neznam nikoho, kdo by jediho otevrel pred tema 2 rokama a dodelal ho az ted

O tom se ale diskuze nevede.

No a zbytek komentovat nebudu, protoze by jsi me opet narkl, ze te nemam rad

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 25/09/2005 :  09:58:58  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Nechtěl bych vyvolat "flamewar", ale musím se zeptat "starých" jedi - pokud jediho grindím/ladím půl roku (a ještě tak týden až dva budu) téměř každodenního hraní a předtím jsem si tři měsíce učil a ladil základní profese k obrazu svému, pak:
- je to málo nebo dost na to, abych měl právo na stejně kvalitní vybavení?
- je to málo nebo dost na to, abych měl právo na slušnou šanci na obranu proti BH, kteří mají kompletní template hotový za týden-dva a během 1-3 dnů si ho bez problémů otestují a případně přeladí na jakoukoli možnou účinnější variantu?
- pokud mám první template jediho za půl roku, znamená to že jsem jednou provždy rychlokvaška, i když bych si tento template další dva roky piloval a ladil? Dostanu (tedy "vyrobím a lootnu") snad po dvou letech pilování jediho stejně kvalitní hilty a perly, jako "staří" jedi?
- pokud by před dvěma lety byl stejně rychlý grind jako dnes, dělal by NĚKDO první template jediho dva roky?
- padawan je dnes objektivně slabší, než byl před CU, přičemž díky lvl systému nemůže grindit na ničem, co by mělo o víc jak 5 nižší lvl (+ čím nižší lvl, tím méně má zdraví a méně XP dostane). Pokud by tedy hráč chtěl dnes grindit jako jednotlivec někde v pustině, pak by mu to trvalo oněch vypočtených 4,5 roku, což minimálně dvojnásobně překračuje ony "dva roky" pre-CU jedi. Mám snad být trestán za to, že jdu do grupy a získávám XP tak, jak je to dnes JEDINĚ možné?
- mám být trestán za to, že jsem začal hrát až letos v lednu a za to, že hra po CU funguje tak, jak funguje?

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)

Edited by - baron432 on 25/09/2005 10:59:14
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 25/09/2005 :  10:38:57  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Zpět k tématu
Jsou dvě povolání, která mi v současném systému připadají být totálně mimo balanci:
- stovky Jedi, kterého si může udělat každý, a to poměrně rychle a jen a pouze tupým mlácením LS kolem sebe. Jedi, který po značnou část svého výcviku nemůže sám soupeřit pomalu ani s neozbrojeným artisanem.
- tisíce BH, kteří mají template hotový za týden a kteří si většinu padawanů podají k snídani.
Podle mého vývojáři SWG nějak nechápo nebo nechtějí chápat, že padawan je "učedník" (nikoli "zabiják") a mistrovské úrovně by měl dosáhnout učením se (nikoli grinděním). Takové úkoly, které by hráče nutily odhalovat a využívat principy SWG, učily ho základy a finesy používání síly, to by byla paráda! Jistě, dříve nebo později by opět vznikl "manuál pro pohodlné padawany", ale pokud by úkoly byly dostatečně pestré, pak by manuál měl desítky stránek a učedníci by se jeho čtením/používáním naučili vše potřebné, a o to tu jde, ne?
A BH jsou ujetí totálně - včera jsme měli ve skupině jednoho, který začal před 14 dny, prodal BARC, nakoupil základní výbavu, měl MBH s téměř celým MCM za týden, během druhého týdne získal z NPC misí 30M kreditů, nakoupil nejlepší karabinu s ADK a začal lovit padawany, kteří proti němu většinou neměli žádnou šanci. Má snad TOHLE nějaký smysl?
(Edit: errrm, ještě je tu vlastně třetí nedomyšlené povolání - Ranger, ale to je trochu mimo téma )

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders

Edited by - baron432 on 25/09/2005 10:40:59
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 25/09/2005 :  11:51:28  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

quote:
no, cetl jsem, ze jedijove se objevili pred vanocema roku 2003 coz jeste 2 roky nejsou..

To jsi cetl spatne. Navic ja tu v te dobe jiz hral, takze to vim z "prvni" ruky.
quote:
A i kdyby, neznam nikoho, kdo by jediho otevrel pred tema 2 rokama a dodelal ho az ted

O tom se ale diskuze nevede.

No a zbytek komentovat nebudu, protoze by jsi me opet narkl, ze te nemam rad

cetl jsem to na recenzi na tiscali, muzes se podivat. A neboj, nenarkl mne uz je to celkem jedno. Akorat teda nechapu, kdo stihl udelat za tak kratkou dobu jediho.. Hra byla spustena nekdy v pulce roku 2003 a hnedka uz mel nekdo jediho?

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 25/09/2005 11:52:52
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 25/09/2005 :  12:39:05  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Vidim, ze tu je zajimava debata.

Takze bych vam to pomohl kapku osvetlit. Pokud vychazite z informaci z druhe ruky a jeste k tomu z nasich webovych serveru, tak to rozhodne neberte jako 100% informaci.

Jediove byli jiz v zari/rijen pred 2 lety a jiz je lide hrali. A kdyz rikam hrali, tak tim myslim, ze hrali. Protoze jsem za nej hral.

Co se grindeni v dnesni dobe tyce (mam to jen z vasich popisu), tak to mate asi tak 100x lehci. A to hlavne z duvodu, ze mate postavu funkcni, pouze prelevate skilly. Pred 2 lety byl jedi uplne, kompletne prazdna postava, ktera neumela nic, nemela zadny skill jako terain negotiation (ci jak se jmenuje), medical skily, evady...nic. Jedina zbran byl pouze a jenom mec podle generace a verte mi, ze s obyc mecem se mob zabijel HODNE dlouho.

Pokud jediho/padawana nasel kdokoli jiny, nemel defakto zadnou sanci, jak se branit, protoze nic neumel.
Jediho nagridnit na master 4324 mi trvalo 9 mesicu kazdodenniho expeni pri prumerne 5 hodinach denne. Pri postave, co nic neumi.

Vesele expeni
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 25/09/2005 :  13:18:38  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Co se grindeni v dnesni dobe tyce (mam to jen z vasich popisu), tak to mate asi tak 100x lehci. A to hlavne z duvodu, ze mate postavu funkcni, pouze prelevate skilly. Pred 2 lety byl jedi uplne, kompletne prazdna postava, ktera neumela nic, nemela zadny skill jako terain negotiation (ci jak se jmenuje), medical skily, evady...nic. Jedina zbran byl pouze a jenom mec podle generace a verte mi, ze s obyc mecem se mob zabijel HODNE dlouho.

No, musim priznat, ze me poznatky o "pre-CU jedi" vychazeji jen z doby par mesicu pred CU, kdy uz situace byla taky trochu jina. Nicmene predstava o 100x lehcim grindu ted neni prilis blizka pravde (uz jen pri srovnani "2 let pred CU, vcetne pilovani" a "pul roku po CU na zakladni template" ). Co se tyce dalsich skillu - je pravda, ze je dnes muze jedi mit, figl ale je v tom, ze je pri vlastnim grindeni nemuze moc pouzivat (napriklad medical), protoze jakmile je v boji jednou pouzije, dostane jen cca desetinu jedi XP [na druhe strane je pravda, ze i pri shazovani profesi si clovek muze delsi dobu ponechavat nektere skilly, jako treba heal a buffy, ktere mu v boji s BH pomuzou v obrane a tim poskytnou trochu vic casu na utek - nic jineho, nez utek dnes totiz paddyho stejne nezachrani ]. A pri soucasne kvalite hiltu a perel/krystalu a nutnosti zabijet potvory stejneho lvl trva mob jeste dele .
Uvedu priklad - jako cerstyv Novice LS jsem si ukraftil LS prvni urovne (samy amazing success), do ni nacpal levne koupeny good krystal (30/-3, nic moc) + berevny a hura na lvl 78 lair. Vytahl jsem si potvoru a zacal mlatit. Trvalo to 10 minut, nez padla, a protoze jsem musel pouzivat Heal (jinak jsem byl tuhej jeste pred tretinou jejich woundu), tak jsem na konci dostal neco prez tisic (zbytecnych) Medic XP a ... 109 jedi XP! Takovouhle rychlosti je jedi dosazitelny po tech druhych uvadenych 5.5 letech kazdodenniho hrani
Pro srovnani - zapojil jsem se do grupy, pouzival jen LS a force skilly a hned jsem dostaval 900 (po vysplhani se zpet na lvl 80 az 1500) bodu za kazdou potvoru, pricemz jeden lair skupine trva tak 2-5 minut, podle kvality. Jeden tyden se k nam pridali dva pre-CU jedi, kteri menili template. V tom okamziku byl jeden lair znicen do 30 vterin, jeste v dobe zacatku druhe vlny potvor. Rozdil v udilene dmg byl dvoj- az ctyrnasobny ...
Podle realnych vypoctu trva dnes skupinovy grind jediho cca 3x rychleji, solovy 3x dele, nez pred CU.
quote:

Pokud jediho/padawana nasel kdokoli jiny, nemel defakto zadnou sanci, jak se branit, protoze nic neumel.
Jediho nagridnit na master 4324 mi trvalo 9 mesicu kazdodenniho expeni pri prumerne 5 hodinach denne. Pri postave, co nic neumi.

Tak to je dnes stejne, jen s tim rozdilem, ze padawanova vybava je slabsi, nez pred CU, zatimco BH - kterych je vic a jejich vypiplani je nasobne rychlejsi a snazsi - ma zbrane (minimalne diky RotW) stejne ci lepsi ...
"Udelat si jediho" tak ted trva kratsi dobu, ale problem je zejmena v tom, ze po dokonceni template ma proti dnesni vyssi koncentraci silnejsich BH citelne mensi sanci

Edited by - baron432 on 25/09/2005 13:53:38
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/09/2005 :  18:21:57  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
takže ke grindění jediho : Nagrindit jediho je dnes když to srovnam se starymi časy brnkačka s prstem v nose. po té co zrušili group visib (imo timhle to dost zkur..li) je grindění fakt sranda. Stačí si v mopu najít high lvl aoe grupu s jedním tankem a je vystaráno. ted dost grindím a jako mdef mám dost známých co mi hned po lognutí píší at jim rezervuju místo páč najít dobrou grupu je problém. osobně preferuju systém zabij co potkáš, tzn že po cestě k misi vykostíme vše high lvl co potkáme a musím uznat že tímto způsobem udělám 1,5m expy za 3hodky. pre CU jsem dělal 600k za buff 3h20min... a to jsem se otáčel nejed jsem, jen mlátil... co je ale nejdůležitější tak dnes je grind mnohem zábavnější díky tomu že jde grupa kde muzes pokecat obcas je i sranda... nikdo si nedovede představit co to bylo bejt furt sám, sám a sám... hruza, ja už jsem někdy myslel že u toho zešílím. tohle je myslím hodně důležité a přál bych těm co nadávaj si to vyzkoušet. enni, khaot, giross, olus potvrdí. A k perlám, strávil jsem dva měsíce tím, že jsem se nalogoval a šli jsme s horacem lovit ancient dragony. bylo to úmorné a dovolím si tvrdit že jsme společně zabili přes 200 draků a to jsme si stihli pouze naplnit své meče, bylo to rare lootnout uber perlu, nepadaly z každého draka jak si možná někdo myslí. taky některý den nespadlo nic, nebo jen nějaká mrdka. za celou dobu jsem lootnul pouze 4 perly které používám do ted (fc -9, dmg 112 - 120). A přitom ještě na nás jezdili BH gangy !! žadný osamocený BH, ale třeba 2 meeleři s uber kladivem co bralo 800 z mindu a ještě rifleman stříknutý s CM co naházel poisony které braly 600 z mindu. fakt bych některým přál si to zkusit, často to bylo hodně o hubu. takže budte rádi za to jak to máte ted v pohodě a nedivte se starým jedi že chtějí zustat alespon nejak zvýhodněni oproti novým který vědí prd co je vopruz.
A k tomu jak dlouho jsou jedi, stačí se podívat kolik je na ruznych serverech jediů co jsou guardiani, nebo jedi masteři, pár jsem jich už viděl. na někom přece ty body získat museli že jsou v rank systému tak daleko. kdo viděl strom z frs, ví jak dlouho to trvá udělat jedno políčko a kolik asi jedi nebo MBH bylo třeba zabít. jedi byli už dříve jen jich bylo málo a nebyli vidět jako dnes na každém kroku.

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 25/09/2005 18:25:12
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 25/09/2005 :  22:28:43  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
sice je grind jediho jednodussi ale ztizili grind fs expiku cimz dost lidi odradili od samotneho grindu kdyz sem si to pocital kdybych chtel padawana tak mi chybi cca 200M normal xp no druha postavicka zatim nehori
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 26/09/2005 :  07:29:55  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

Tak to je dnes stejne, jen s tim rozdilem, ze padawanova vybava je slabsi, nez pred CU, zatimco BH - kterych je vic a jejich vypiplani je nasobne rychlejsi a snazsi - ma zbrane (minimalne diky RotW) stejne ci lepsi ...
"Udelat si jediho" tak ted trva kratsi dobu, ale problem je zejmena v tom, ze po dokonceni template ma proti dnesni vyssi koncentraci silnejsich BH citelne mensi sanci

Nejak nerozumim tomu, jak muze mit neco mene nez nic, ale doba se meni.

Reakce (i kdyz zatim jedina) je presne dle ocekavani. Nicmene ja nemam potrebu vas o cemkoli presvedcovat. Pokud vam cokoli prijde tezke, verte, ze to bylo horsi...i kdyz se vam to nechce zdat. Grindeni klidne muzete mit vice, ale to nic nemeni na faktu, ze grindit s postavou, ktera neco umi je proti postave, ktera nic neumi, je zasadni rozdil.
A 10% expu kdyz neco pouzijes abys prezil? Slysel jsi nekdy o perma death?
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 26/09/2005 :  08:09:10  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prakticky ve vsem souhlasim s Khaotem. Nedovedete si ani zdaleka predstavit, jake bylo grindeni na zacatku (nejenom jediu). Za vse mluvi jen to, ze kolega vygrindil jedi knighta za ten tyden nebo 10 dni double expu, co nedavno byli (jiste, mel uz asi 20 procent nagrindino predtim). Jerzee mel grind jedi knighta rozpocitano na jeden mesic. Hral sice v te dobe temer od rana do vecera ale ikdybych jeho raci dobu vynasil 3x tak se dostavam na vygrindeni jedie za 3 mesice

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 26/09/2005 :  08:28:52  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nejak nerozumim tomu, jak muze mit neco mene nez nic, ale doba se meni.

Reakce (i kdyz zatim jedina) je presne dle ocekavani. Nicmene ja nemam potrebu vas o cemkoli presvedcovat. Pokud vam cokoli prijde tezke, verte, ze to bylo horsi...i kdyz se vam to nechce zdat. Grindeni klidne muzete mit vice, ale to nic nemeni na faktu, ze grindit s postavou, ktera neco umi je proti postave, ktera nic neumi, je zasadni rozdil.
A 10% expu kdyz neco pouzijes abys prezil? Slysel jsi nekdy o perma death?

I reakce "starych jedi" je presne podle ocekavani Co jineho lze v takove situaci cekat, nez ze "stari" citi sve vyhody jako "opravnene" (a maji pro to spoustu objektivnich i subjektivnich duvodu), zatimco "mladi" je vidi jako "neopravnene" (majice pro to stejny pocet stejnych duvodu)? Presne jako v realnem zivote!
Ale co, oni to devove stejne vsechno nerfnou, takze si uzivejme svych vyhod a nevyhod, dokud jsou

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 26/09/2005 :  08:52:24  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
I reakce "starych jedi" je presne podle ocekavani Co jineho lze v takove situaci cekat, nez ze "stari" citi sve vyhody jako "opravnene" (a maji pro to spoustu objektivnich i subjektivnich duvodu), zatimco "mladi" je vidi jako "neopravnene" (majice pro to stejny pocet stejnych duvodu)? Presne jako v realnem zivote!
Ale co, oni to devove stejne vsechno nerfnou, takze si uzivejme svych vyhod a nevyhod, dokud jsou

Mysli si co chces, me je to putna. Obecne sle SOE jde cestou zrychlovani .
Uzivej si.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 26/09/2005 :  09:07:44  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
ja si pockam, az bude padawan jako reward za nejaky preorder
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 26/09/2005 :  09:56:46  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mysli si co chces, me je to putna. Obecne sle SOE jde cestou zrychlovani .
Uzivej si.

Mayslis tim to, ze po datadisku bude grind jedi jeste rychlejsi, ale nove "jeste-rychleji-kvasky" budou mit jeste horsi LS a krystaly/perly, nez jsou ted?

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 26/09/2005 :  10:13:28  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
dejte na mě že příjde doba, kdy se všem komplet zatuní perly/crystaly, na LS se nebude vztahovat adk a budou si všichni rovni. Pak bude rozhodovat vyhranost, template a taktika. A hlavně bude rozhodovat kdo ma jaký SEA's, čímž budou ještě dražší než dnes hehe..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 27/09/2005 :  09:00:50  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
No, ze všech stran slyším jen samé "kdybych neměl preCU ls, tak bych toho BH nedal".. To asi mluví za vše.

Pokud nenastane nějaká změna k lepšímu i pro ostatní, tak na jediho nešáhnu... A pokud nenastane ani po datadisku, tak ho změním na CH-BE a založím si dewbačí farmu...

A pak se odstěhuji do křemíkového nebe..
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 27/09/2005 :  11:22:00  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
jj SOE se to uz davno naprosto vymklo z rukou..

stari dzedajove breci, ze novi to maji lehci..
novi dzedajove breci, ze nemaji dobre mece..
at udelaji devove to, nebo ono, vzdy nekoho nas.rou..
lidi vyhrozuji, odchazeji..
SWG se potaci na hranici cervenych cisel, pokud v nich uz davno neni..

nakonec se nas.re vedeni SOE a zavre divizi SWG a vsichni pujdou hrat WoW..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 27/09/2005 :  12:16:20  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

jiste, zavrou divizi SWG a obratem koupi Blizzard a ten uspesny SWG team bude prevelen pro posileni tymu WoW

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 27/09/2005 :  12:54:13  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja bych sel hrat EVE
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 27/09/2005 :  13:15:02  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja bych sel hrat EVE

Piskvorky jsou jistejsi!

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 27/09/2005 :  14:10:20  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja bych sel hrat EVE

Piskvorky jsou jistejsi!

jasne furt tu mame FreeCell/Solitaire/Srdce/Miny
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 27/09/2005 :  14:31:39  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja na wow nepudu, protože ji hrají kokoti ;)

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,78 seconds. on eygor Snitz Forums 2000