Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 BH
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 15/09/2005 :  19:16:24  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

No ja po CU hral. Dokonce sem v podstate udelal komplet jediho atd. Takze si myslim, ze hodnotit muzu :-)

kazdopadne DWB byl lehkej jen na zacatku tedka uz je to celkem tezky.

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 15/09/2005 :  20:12:38  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Predne bych chtel podotknout ze SWG skutecne nema zadny high level dungy. Co ja vim po CU je Death wath trapne snadnej. Nekrosis je na 15 minut ve dvou postavach atd. atd.

Bezva, když je to tak jednoduchý, dodám ti BH armor, zajdi mi do DWB dungeonu udělat mando. Když je to tak trapně jednoduchý, určitě to zvládneš s prstem v nose. Pokud ne, tak se do toho radši nemíchej a vrať se do čehokoli, co poctíváš svou vzácnou přítomností...

Edited by - Drizzt DoUrden on 15/09/2005 20:13:40
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/09/2005 :  21:00:54  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jerzee - jasne sem rikal aby jsme debatu o WoW ukoncili ze se to neda srovnavat nevim co tu delas teda za 5 postovy vytlemy. Nehazim zadnou spinu na wow byl to jen muj nazor. A proc sem s nim skoncil? Protoze se mi to proste nelibylo, proc bych to mel teda hrat dal? Probehl jsem to co me zajimalo a celkove se mi to proste nelibi 5 druhu povolani umi udelat kazdej noob. 15 druhu nebo kolik ma swg jen tak nekdo neumi a to ze nejsou dokonceni nebo jeste nektere vyvazene tak je to prave jejich obtiznosti. Maga, bojovnika atd ma kazda fantasy. To co ma swg ma jen malo onlinovek jestli teda jeste nejaka. Jo a omg chodit ve strategii toje teda nechci rict co . Hehe kdyby blizzardi delali SWG tak ho uz davno nikdo nehraje. A glitanis - s tebou sem davno skoncil, ty tvi posty jsou leda tak pro zasmati nebo nasrani.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/09/2005 :  21:52:08  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Jerzee - jasne sem rikal aby jsme debatu o WoW ukoncili ze se to neda srovnavat nevim co tu delas teda za 5 postovy vytlemy. Nehazim zadnou spinu na wow byl to jen muj nazor. A proc sem s nim skoncil? Protoze se mi to proste nelibylo, proc bych to mel teda hrat dal? Probehl jsem to co me zajimalo a celkove se mi to proste nelibi 5 druhu povolani umi udelat kazdej noob. 15 druhu nebo kolik ma swg jen tak nekdo neumi a to ze nejsou dokonceni nebo jeste nektere vyvazene tak je to prave jejich obtiznosti. Maga, bojovnika atd ma kazda fantasy. To co ma swg ma jen malo onlinovek jestli teda jeste nejaka.

nejvice me udivuje, jak jsi schopen ten WoW dokonale posoudit, co vsecko oproti SWG nema, i kdyz jsi ho hral par chvil.. mozna kdybys hral dele, tak bys objevil i to, co se ti v tuhle chvili jevi jako neexistujici.. ja jsem za tech par dni objevil naopak tunu veci, co nema SWG a to jsem teprve na zacatku..

quote:

Jo a omg chodit ve strategii toje teda nechci rict co .

smejes se prisero ? leda protoze vubec nechapes o cem mluvim..

quote:

Hehe kdyby blizzardi delali SWG tak ho uz davno nikdo nehraje.

za to ted hraji SWG mraky lidi..

abych to shrnul, me se libi SWG i WoW.. jako jsem byl nadseny prvni dny a tydny hrani SWG, tak jsem ted nadseny z WoW..
bohuzel u SWG postupem casu nadseni vystridalo vystrizliveni.. jak to bude u WoW zatim pochopitelne nemohu posoudit..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/09/2005 :  22:06:29  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jmenuj nejake veci co jsi objevil, chtel bych se priucit o co prichazim? Me pripada jedine plus plavani ve vode a guild znaky na obleceni clenu guild. Zapory co vidim jsou: Chybi tvorba postavy (to co hra nabizi je opravdu minimum), housing schazi, ekonomika chybi take (hraci si dokaze vyrobit i armor pokud jde na armorsmitha a nebo koupit od NPC) o prodeji a vendorech ani nemluve, veci co jdou delat kdyz se nequestuje (mise, sezeni v cantine, spitale atd), rozlicna povolani (hra obsahuje par zakladnich ktere se pak rozvetvuji), infantilni grafika (chtel sem warcraft jako ve filmeckach od blizzardu, dockal jsem se strategie s pohledu panaka ), hraci se potrebujou na vzajem jen pri silnych questech ne napriklad jako v swg (musicant, bio ingeneer, kuchar, creature handler, pilot...), itemy v inventari - nedaji se tu vystavit ani poradne prohlednout jsou to jen male namalovane obrazky FUJ! Mam pokracovat urcite ne, nasral bych te jeste vic nez jsi. Ano vetsina lidi co hraje ted WoW jsou lidi pritazeni ze strategie nebo deti (kvuli jednoduchemu ovladani hry), samozrejme take lide s nekterych jinych MMORPG treba ty, hammie, lizie. Proto ma Wow vic lidi a swg mene, swg hraji prevazne fanousci SW a sci-fi, fantasy je proste rozsirenejsi stejne jako logo warcraft. A kdyz jsme uz u toho nemel by si SWG zanedbavat hodne lidi je na tobe zavislich (staveni domku ve meste, armory, vyber penez...) jo je to tak hochu udelal jsi tam ze sebe jednu z vyznamnych postav Bohemie, nemuzes to jen tak hodit za hlavu a prijit jednou tydne .
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 16/09/2005 :  01:04:13  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden
Bezva, když je to tak jednoduchý, dodám ti BH armor, zajdi mi do DWB dungeonu udělat mando. Když je to tak trapně jednoduchý, určitě to zvládneš s prstem v nose. Pokud ne, tak se do toho radši nemíchej a vrať se do čehokoli, co poctíváš svou vzácnou přítomností...

Pravdepodobne by to s cloakem slo. Ale nejsem craft. A SOE ode me rozhodne neuvidi ani dolar... cili tezko lognu.

quote:
rozlicna povolani (hra obsahuje par zakladnich ktere se pak rozvetvuji),

Jasne to kolik jsi tam uvadel povolani u SWG ? 15? Kde. MAs zakladni 4 Warrior (Fencer, sword TKA, jedi) Mage (rifleman, carabinier, BH atd.) support (Doctor, CM, ranger) a Craft (armorsmith atd) Maj jen jiny equip ktery se vyrazne nelisi.

Takze i tady na to koukas neobjektiven. Cili WoW je na tom zase lip bo ty povolani ma aspon dodelany a vybalancovany.

quote:
ekonomika chybi take (hraci si dokaze vyrobit i armor pokud jde na armorsmitha a nebo koupit od NPC)

Rekl clovek ktery chvali genialitu craft systemu SWG. Kde si muzes udelat armor smitha. (fakt tvrdym makrovam.... nudou) Pak vytezit uber suroviny (nekolika mesicni full time job) Pak si sezenes CA (CCA 50M coz je pro hrace negrindujiciho imposible) No a pak htrac kterej nemusel udelat nic nez stupidni quest (max hodina prace) a ma lepsi armor nez zvladnes vyrobit.... ja vim je to v poradku koupil si datadisk....

quote:
hraci se potrebujou na vzajem jen pri silnych questech ne napriklad jako v swg (musicant, bio ingeneer, kuchar, creature handler, pilot...

Musikant v SWG se pouze hodi jako mala pomoc pri expeni rozhodne ho nepotrebujes. Pilot... no nevim nenarazil jsem na misi kde bych potreboval pomoct. A crafti se obecne potrebuji vsude. Co se tyce CH ... Zvirata sou drahy pokud beres Cena/vykon. Smysluplne jsou vyuzitelny pouze CH cili CH nikdo nepotrebuje. Max kldyz treba jednotka ST chce delat dojem na tatooinu.

A kdyz uz jsme u tech skupin ve wow maji kam jit. v SWG leda expit na Dantoine nebo afk na Kash.

quote:
itemy v inventari - nedaji se tu vystavit ani poradne prohlednout jsou to jen male namalovane obrazky FUJ!

Zase tam tech itemu je spousta a maji smysl. daji se ruzne okouzlovat. Podle toho kolik mas penez podle toho muzes upravovat i silu. Cili tam neni jen Jeden dobrej mec. Ale muzes pouzit i dlouhej mec se stitem a ve finale si na tom podobne jako ten co dava velkej dmg atd atd atd. V SWG si muzes ptrohlizet a vystavovat itemy do aleluja.... bomba ale ve WoW je muzes zkutecne pouzit..... a tomu rikam klad hry.

Vis Jorssku s tebou je jeden problem diky kterymu budes vzdy za blbce. Ja ti rozeberu kazdou vec a sve tvrzeni podepru argumentem (I kdyz samozrejme nemam patent na pravdu) a ty jediny na co se zmuzes je ze si se mnou skoncil a svou inteligenci prokazes tim, ze me i po vice nez roce nedokazes oslovit spravnym jmenem. I kdyz ho mas u mych postu napsane.

Holt jeden ma argumenty druhej cumi....

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 16/09/2005 :  03:53:27  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Lol ty si myslis ze mas pravdu ale pulka postu co si napsal jsou hole kraviny, napr. dwb cloakem neprojdes protoze hned pres prvni dvere se nedostanes. Jsou zamcene a aby si je odemkl musis zpusitit poplach. A sam vsechna ta NPC jako jedi nedas a to nemluvim o surovinach na mando a jetpack. Chtel bych te videt jak napriklad ve vesmiru solujes Black Scale compound misi. Rozlicna povolani ano jsou tu kde mas ve WoW tanecnika, hudebnika nebo treba kadernika tomuhle ja rikam MMORPG ne jen udelat si mlaticku a questovat.

V SWG maji skupiny vzdy kam jit ne jen to co jsi napsal. Napr. high level dungeony atd. Nechtej abych ti je tu opet jmenoval protoze si ani na nekterych nebyl a nevis o jak to tam chodi. Items - to se me ale proste nelibi kazi to pocit ze hry a nejde se do toho vzit kdyz ten item poradne nevidis a nemuzes se poradne radovat s toho co si lootnul.

A to nemluvim o rozlicnem zpusovy videlavani napr takove BH ma uplne jiny zivot nez klasicke combat povolani, stejne tak musicant, creature handler, craft povolani dokonce i jedi. A naprikad takovy Squad leader...no ten ted po rewampu bude celkem hustej.

Craft system je tu daleko propracovanejsi a rikej si co chces, tam kopes rudu atd, je to pekne ale na hromadnou vyrobu v swg to nema. Crafter je v swg neco extra je misto combat povolani a tim se zivi, crafti prodava atd. ma uplne jinej zivot nez bojovnik. Tim se zacina tvorit struktura celeho biznisu v swg. Zato u wow se hraci staci s lootem, kupovanim u NPC nebo si tu vec udelaji sami ci jim ji udela kamos kdyz ho poprosi.

A vysvetli mi jednu vec, proc odpovidas na posty ktere ti nepatri, tento post byl urcen pro jerzeeho. Jsi snad jeho zakony zastupce? Ne? Tak se sem do toho nes... nehrajes a mas stupidni argumenty. Jedine ceho tu dosahujes je srani ostatnich lidi. Jak rika koudy tahni si tam kde zrovna paris.

Edited by - Jorssk on 16/09/2005 03:58:06
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 16/09/2005 :  08:18:43  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Lol ty si myslis ze mas pravdu ale pulka postu co si napsal jsou hole kraviny, napr. dwb cloakem neprojdes protoze hned pres prvni dvere se nedostanes. Jsou zamcene a aby si je odemkl musis zpusitit poplach. A sam vsechna ta NPC jako jedi nedas a to nemluvim o surovinach na mando a jetpack. Chtel bych te videt jak napriklad ve vesmiru solujes Black Scale compound misi. Rozlicna povolani ano jsou tu kde mas ve WoW tanecnika, hudebnika nebo treba kadernika tomuhle ja rikam MMORPG ne jen udelat si mlaticku a questovat.

No priznam se ze v DWB jsem nebyl. Navstivil jsem jen par dungu v SWG vseho vsudy asi 5 a vsechny byly tak hrozny, ze jsem se na dungy v SWG radsi vykaslal. Uz jen kvuli bugum. (NPC utocej skrz, zdi, stropy, podlahy atd atd.) Desig stal za prd.... Obtiznost bud zadna nebo uchylna.... atd. Black scale comound misi sem sice nedelal, ale treba v tom uchylnym jedi star fighteru by to nemel byl problem bo ses v nem nezranitelnej. Fakt me bavi ze tu porad argumentujes tanecnikem a kadernikem. Tanecnik je momentalne k nicemu. A kaderniku je asi 10 ve hre a taky zadnej prevrat.

quote:
Craft system je tu daleko propracovanejsi a rikej si co chces, tam kopes rudu atd, je to pekne ale na hromadnou vyrobu v swg to nema. Crafter je v swg neco extra je misto combat povolani a tim se zivi, crafti prodava atd. ma uplne jinej zivot nez bojovnik. Tim se zacina tvorit struktura celeho biznisu v swg. Zato u wow se hraci staci s lootem, kupovanim u NPC nebo si tu vec udelaji sami ci jim ji udela kamos kdyz ho poprosi.

Ano craft je v SWG super. Jen je na hovno kdyz nema na quest/loot itemy. Proc vyrabet E-11 kdyz proton carabina je lepsi. Proc delat ST armor kdyz clone trooper je lepsi. K cenu je ti ze mzes vyrobiut 1000 vyrobku kdyz mzes prodat sotva 5

quote:
A to nemluvim o rozlicnem zpusovy videlavani napr takove BH ma uplne jiny zivot nez klasicke combat povolani, stejne tak musicant, creature handler, craft povolani dokonce i jedi. A naprikad takovy Squad leader...no ten ted po rewampu bude celkem hustej.

Jo jo BH je jediny co ma SWG nejak navic. Sice zkrouhnuty aby nahodou neublizovali jedium (ted nemyslim ze by byli slabi) Ale tohle je jeden z mala kladu SWG.

quote:
A vysvetli mi jednu vec, proc odpovidas na posty ktere ti nepatri, tento post byl urcen pro jerzeeho. Jsi snad jeho zakony zastupce? Ne? Tak se sem do toho nes... nehrajes a mas stupidni argumenty. Jedine ceho tu dosahujes je srani ostatnich lidi. Jak rika koudy tahni si tam kde zrovna paris.

To mas tak. Jsem clovek kterej se ozve kdyz vidi spatnost. Cili kdyz vidim jak tu nekdo hubou tluce uplny kraviny ozvu se. Nemam stupidni argumenty. Uz jen proto, ze ani jeden si se nepokusil vyvratit. Pises tu to co ja ale jen pulku. Zamlcujes vse co by mohlo nejak ublizit tve ubohe hre. Jinak ja si hraju jinde a budu. Nicmene stene budu sledovat i tohle forum a az zaser uvidim, ze jsi ty nebo nekdo jinej vypustil z pusy uplnou kravinu zase neco napisu. Holt mel by si bud zacit myslet nebo si zvykat na to, ze te budu komentovat.

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 16/09/2005 :  11:28:01  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
dobře ucraftěná karabina je lepší než protonka ... už jen díky SACu kterej u všech questovejch zbraní sux (karabiny maj všeobecně z questů 85sac kterej ti vycuca action pool za pár sekund) ... i rychlost může bejt nižší než 2.25, questový věci maj hlavně nehoráznej min dmg což se hodí v podstatě pouze do pvp proti mele (jedi, tka ...) kde ten vysokej sac znamená u questovek problém

trochu si zapomněl že v SWG nejsou jen weaponsmithové (kteří na tom opravdu nejsou zas tak zle) ... takže třeba kuchaři, armorsmithové, droidengineeri a další maj imho práce dostatek

to s tou špatností je omšelý
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/09/2005 :  11:42:05  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

Mno utekl hlavne tim ze neni poradne MMORPG a mohlo by to jit s tema questama klidne i offline :). Jinak ja WoW hral a libylo se mi s MOORPG co jsem kdy hral nejmene. To i Ultima byla lepsi a bylo tam vic moznosti. Je to proste muj nazor a ten mi nevymluvis, kdyz te to bavi tak si to hraj, jedno je vsak jasne WoW a SWG budou vzdy odlisne hry stejne jako Blizzard a SOE, proto bych prosil uz vice se tady nebavit o WoW a hlavne co je lepsi, protoze by vznikla opet hadka mezi dvema stranami. Kdyby se vsem libila jen jedna hra tak by ty dalsi nebyli ne?

rofl2..

tys hral WoW tyden, dva ? to i ja o WOW po tydnu vim 100X vice nez ty a coze jsi to rikal ? offline ? rofl..

asi jak rika hammie, jediny duvod, proc jsi hral chvili WoW, je, abys ho mohl "radoby" kritizovat, jak je oproti SWG spatny..
pritom o WoW nevis vubec nic a jsi uplne vedle, asi jako shemiramoth, kdyz rikal, ze v SWG nejsou questy a dungeony..

nemas vubec duvod WoW hanet, myslis si snad, ze tim pretahnes lidi do SWG ? spise naopak..

jak pises ze SWG a WoW budou tak odlisne jako blizzard a SOE.. to mas pravdu.. a ja bych byl 100X radsi, kdyby SWG delal blizzard, ktery umi.. a ne ten tym soe retardu, co na hrace kasle a jen vymysli, jak si nahrabat vice "kreditu"..

ja sem WOW taky nehral ale videl sem dost videi ze hry a nic mne nepresvedcilo, ze by to byla lepsi hra nez SWG. Ma jinou atmosferu, jinou grafiku, je jina celkove. Jestli lepsi nebo horsi... jak v cem.

Mne osobne je břidká grafika a design ve WOW - asi proto mně ta hra netáhne.

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/09/2005 :  11:45:48  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jorssk: Tohle je presne duvod proc si myslim, ze by si mel drzet pusu a krok. Z nejakeho me nepochopitelneho duvodu mas SWG za modlu. Z jiny hry vidis screen mozna dokonce i trailer a hned soudis jak je vuci SWG spatna.

Predne bych chtel podotknout ze SWG skutecne nema zadny high level dungy. Co ja vim po CU je Death wath trapne snadnej. Nekrosis je na 15 minut ve dvou postavach atd. atd.

Za druhy byl tu argument, ze SWG ma neco spolecnyho s SW. to je samozrejme ptakovina. Pouzili nazev a postavy. Obcas i nejaky obleceni atd atd. Ale s Hvezdnymi valkami to nema spolecneho naprosto nic.

V SWG je pravda porad neco noveho.... porad nove a nove bugy. Kdyz vydaj patch tak nasledne je fix patche pak fix fixu patche a pro jistotu fixnou jeste ten fix fixu. A pak to stejne nefunguje. Takze pokud sectu vsechno tak system je hroznej, grafika.... jde ale celkove je dost chuda. Moznosti dost ale celkem zbytecnych bo existuje jen jeden super equip pro kazdy "povolani" cili variabilita veskera zadna. Questu jsem delal nekolik a muzu rict jen jedno. Kdyz jsem delal Game mastera na nejmenovanym UO shardu a vratil jsem se totalne vozralej z hospody delal jsem vyrazne lepsi questy.

Celkove shrnuto SWG ma gigantickej potencial. bohuzel splachnutej do hajzlu zisku chtivejma kretenama bez jakykoliv predstvy o svete hvezdnych valek. Na SWG je videt, ze to bylo delany na dobu 4-5 epizoda, ale jak vysly ty novy komercni hnusarny tak se SOE chtelo napakovat a zacalo tam prisirat veci dobove naprosto neodpovidajici (Tisice jediu, Nekrosis, Droideky, stihacky, atd atd atd.) Vyvrcholilo to maximalni sranckou jmenem RotW. System je absolutne nevyvazenej CU je kopie bojovyho systemu EQ2 ze kteryho zapomneli vzit to dobry atd atd.

Jenze pro Jorska je to proste dokonala hra co nema chybu. Jo holt novinar z tebe nebude. Ale jeste tak 5 mozna deset let bo si trochu pomalejsi a zacne ti dochazet co znamena slovo system a jak by to asi melo vypadat.¨

Co se WoW tyce tak ma sice hnusnou (nemam rad ten typ grafiky) kreslenou grafiku, ale ta grafika je provedena precizne. nelibi se mi ze je to kresleny ale provedeni se nic vytknout neda. Hra obsahuje treba hlasovy emoty coz dava hre dost ... atd atd. o kvalite questu radsi ani nemluvim. Plus PvP tam samozrejme je coz v SWG neni. Warcrafti maj humor maj zabavu. Jedina nevyhoda tyhle hry je ze se da "dohrat" I kdyz SWG se neda dohrat jen diky tomu, ze kdyz uz mas rok dva tri tupyho grindovani za sebou a mohl bys to dohrat tak SOE udela CU a rekne ti. Ted si zase sracka. Sezen si AA CA atd. Za par miliard a budes si moct hrat..... Coz radsi ty warcrafty dohraju nez furt grindit jak debil.

O jinejch hrach ani nemluvim. Proste Jorssku nezlob se na me ale jsi omezenej.... ne malo ale opravdu hodne.

to je zase vyblitek...

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/09/2005 :  12:09:28  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
jeste ze uz swg nehrajes chlape, takovy jako ty tam fakt nepotrebujeme

Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 16/09/2005 :  12:37:34  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

To mas tak. Jsem clovek kterej se ozve kdyz vidi spatnost. Cili kdyz vidim jak tu nekdo hubou tluce uplny kraviny ozvu se. Nemam stupidni argumenty. Uz jen proto, ze ani jeden si se nepokusil vyvratit. Pises tu to co ja ale jen pulku. Zamlcujes vse co by mohlo nejak ublizit tve ubohe hre. Jinak ja si hraju jinde a budu. Nicmene stene budu sledovat i tohle forum a az zaser uvidim, ze jsi ty nebo nekdo jinej vypustil z pusy uplnou kravinu zase neco napisu. Holt mel by si bud zacit myslet nebo si zvykat na to, ze te budu komentovat.

Gile, udělej nám, prosím, radost a vypadni a už se nevracej. Na tvé samolibé a hloupé bláboly tu opravdu nikdo není zvědavý.
quote:

Jenze pro Jorska je to proste dokonala hra co nema chybu. Jo holt novinar z tebe nebude. Ale jeste tak 5 mozna deset let bo si trochu pomalejsi a zacne ti dochazet co znamena slovo system a jak by to asi melo vypadat.
<snip>
O jinejch hrach ani nemluvim. Proste Jorssku nezlob se na me ale jsi omezenej.... ne malo ale opravdu hodne.

Urážej si své kamarády ve WoW, pokud cítíš tuto potřebu a oni jsou svolní tvé urážky snášet, ale fóru SWG nemáš naprosto co nabídnout ...

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)

Edited by - baron432 on 16/09/2005 12:46:21
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 16/09/2005 :  13:13:09  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
1) najdi si ve slovniku slovo samolibe... pak ho pouzivej.
2) Za druhe neurazim, ale vyjadruju svuj pohled na vec. Kdykoliv muzu byt presvedcen ze se mylim.
3) Do SWG se zkutecne nevratim, ale sem si zajdu. Rad jsem informovanej. Rad pomahaj odbourat negramotnost.
4) Olu: Takovy mam vazne nejradsi. Pokud honis posty fajn. Pokud ne.... tak se zamysli nad tim co pises
5) Nejhraju wow prevazne diky stylu grafiku. Takze tam ani nemuzu urazet svy kamarady. Vlastne ja svy kamarady neurazim nikdy. Vybiram si takovy co maji mozek.
6) Vy opravdu lidi jako ja v SWG nepotrebujute. Nemate je jak vyuzit. Jsem power player a PvPer pro obe casti jsou SWG naprosto nevyhovujici. Nicmene to neznamena, ze na SWG nevim klady. Jen momentalne nejsou predmetem diskuze. A v sirsim meritku ani nestojej za rec. Jak uz jsem tu jednou psal. neodesel jsem ze hry kvuli spatnymu systemu (teda z vetsiny) nepovedenymu CU nebo jinym vecem. Odesel jsem z osobnich duvodu..... Manageri SOE sou naprosty prasati ktery se nesrtitej niceho a ty ja zivit nebudu. Tot vse.

Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 16/09/2005 :  13:56:55  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

2) Za druhe neurazim, ale vyjadruju svuj pohled na vec. Kdykoliv muzu byt presvedcen ze se mylim.
3) Do SWG se zkutecne nevratim, ale sem si zajdu. Rad jsem informovanej. Rad pomahaj odbourat negramotnost.
<snip>
5) Nejhraju wow prevazne diky stylu grafiku. Takze tam ani nemuzu urazet svy kamarady. Vlastne ja svy kamarady neurazim nikdy. Vybiram si takovy co maji mozek.

Urážíš každou větou. Tvůj pohled na věc je naprosto bezohledný a bezohledně vyjadřovaný. Ani v nejmenším se nesnažíš kohokoli z ostatních potěšit, pomoci mu, informovat, ostatní tě prostě nezajímají a jen stavíš na odiv své dokonalé ego, to tě uspokojuje. Nikdo tě nemůže přesvědčit o omylu, protože máš prostě vždy pravdu. To tě také opravňuje ke všemu se vyjadřovat, do všeho zasahovat, vše uvádět na pravou míru. Problém však tkví v tom, že ostatní tvá moudra vůbec ale vůbec nepotřebují, nepotřebovali a potřebovat nebudou ...
Díky psychologickému vzdělání i praxi vím, jak se této nemoci říká i jak se léčí. V případě potřeby mohu pomoci, poradit.

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders

Edited by - baron432 on 16/09/2005 14:52:57
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 16/09/2005 :  14:49:49  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Ale měli bychom se vrátit zpět k tématu BH
Musím se přiznat, že zatím mám štěstí a ani jeden BH mého neúplného jedi ještě nehonil. Asi jim nestojím zato Snad se tomu ještě chvíli vyhnu, protože mne teď dostane každá týdenní rychlokvaška tak za 20 vteřin, ne-li dřív
Nevíte ale někdo, jestli se teď opravdu po zabití BH vrací visibility opět na nulu? Předpokládál jsem, že ano, ale předevčírem mi jeden jedi tvrdil, že ho BH dostali 2x hned za sebou (jeden při grindění, druhý téměř okamžitě po klonování), takže v tom mám poněkud nejasno

Edited by - baron432 on 16/09/2005 14:50:24
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/09/2005 :  14:50:15  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
- další pan lingvista.
- NEURÁŽÍŠ??? lol :))
- Chodíš sem více odbourávat negramotnost nebo flamit? Otázka do publika :)
4) Olu: Takovy mam vazne nejradsi. Pokud honis posty fajn. Pokud ne.... tak se zamysli nad tim co pises
- ještě mi tady nikdo nebyl schopen říci jediný důvod proč honit posty...Tebe se Gilte raději ptát nebudu ;))
- Máš kamarády?? Takových víc pohromadě ... potěš koště :)
6) Vy opravdu lidi jako ja v SWG nepotrebujute. Nemate je jak vyuzit. Jsem power player a PvPer pro obe casti jsou SWG naprosto nevyhovujici. Nicmene to neznamena, ze na SWG nevim klady. Jen momentalne nejsou predmetem diskuze. A v sirsim meritku ani nestojej za rec. Jak uz jsem tu jednou psal. neodesel jsem ze hry kvuli spatnymu systemu (teda z vetsiny) nepovedenymu CU nebo jinym vecem. Odesel jsem z osobnich duvodu..... Manageri SOE sou naprosty prasati ktery se nesrtitej niceho a ty ja zivit nebudu. Tot vse.
- nechtěl si napsat POWER Flamer?

P.S. Gilte malá přátelská rada pro tebe. Docti tenhle prispevek, klikni na ikonu start, vypnout počítač, vypnout, OK. Zajdi si vedle do mistnosti bez počítače, potichu za sebou zavři dveře a nafackej si. Uleví se ti, uvidiš :)

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 16/09/2005 :  15:25:44  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
no koukam, ze to tady pekne vre.. hlavne kdyz je veselo..

quote:
Originally posted by baron432

Musím se přiznat, že zatím mám štěstí a ani jeden BH mého neúplného jedi ještě nehonil. Asi jim nestojím zato Snad se tomu ještě chvíli vyhnu, protože mne teď dostane každá týdenní rychlokvaška tak za 20 vteřin, ne-li dřív
Nevíte ale někdo, jestli se teď opravdu po zabití BH vrací visibility opět na nulu? Předpokládál jsem, že ano, ale předevčírem mi jeden jedi tvrdil, že ho BH dostali 2x hned za sebou (jeden při grindění, druhý téměř okamžitě po klonování), takže v tom mám poněkud nejasno

temer jiste to je proto, ze si na nej oba BH vzali misi pred tim, nez ho ten prvni zabil.. proto ho jeste ten druhy mohl zase napadnout..
tozn. nikdy nevis, kolik BH si na tebe vzalo misi, takze ani po smrti nenaleznes klidu.. (to je jak replika z ducharskeho filmu lol)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/09/2005 :  15:33:02  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

temer jiste to je proto, ze si na nej oba BH vzali misi pred tim, nez ho ten prvni zabil.. proto ho jeste ten druhy mohl zase napadnout..
tozn. nikdy nevis, kolik BH si na tebe vzalo misi, takze ani po smrti nenaleznes klidu.. (to je jak replika z ducharskeho filmu lol)

navic kdysi to ti parchanti delali schvalne - dokud byla v termech jmena jedi. Ted uz to jde asi jen stezi.

Go to Top of Page

Giross
Starting Member

30 Posts

Posted - 16/09/2005 :  18:23:32  Show Profile  Send Giross an ICQ Message Send Giross a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tohle by se nemelo stat, jak nejake BH zabije jediho co mas za misi, tak se ti hned napise "mission incomplete"
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 16/09/2005 :  18:33:18  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Uz se tesim az BHcku pridaji moznost honit smuglerry to bude srandy .
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 16/09/2005 :  23:28:23  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uz se tesim az BHcku pridaji moznost honit smuglerry to bude srandy .

jj

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Edited by - Hosty on 16/09/2005 23:28:50
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 18/09/2005 :  00:42:37  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giross
tohle by se nemelo stat, jak nejake BH zabije jediho co mas za misi, tak se ti hned napise "mission incomplete"

No bohuzel ne ihned. Systemu chvili trva nez to zjisti. Takze se dvoji umrti muze stat. Zeptej se Eniho stalo se mu totez. Me taky ale BH byl imp tak me nechal jit :)

Baron: Pletes se. Spouste lidem jsem tu poradil i pomohl kdyz bylo treba. Jen to ted neni predmetem diskuze. Vyveratit mi muj nazor neni problem. Ale argument nemam te rad proto nemas pravdu neberu.

Obavam se ze celkove s diagnozou nemas pravdu. To ze se fakta snazim psat fakticky (bez emoci) neznamena, ze emoce nemam ci necitim. Pokud utocim treba na Jorsska tak uratzim to je pravda s tim clovekem sem uz ztratil trpelivost. A to ze se citim opravnen se ozvat.... to je samozrejmy pokud jsi vychovan k tomu, ze lhat se nema. Cili pokud vidim ocividnou lez postavim se tomu. (Pravda je subjektivni cili se to obbas muze zdat jako lez me ale ja na argumenty slysim ne ze ne.) Tot vse. Jinak tu nemoc znam jmenuje se to extrovert. A nechci ji lecit. Psycholocky nevzdelany lide tomu rikaji uprimnost a je to jedna z vlastnosti se kterymi jsem na sobe spokojen. A takovych neni zase tolik. Jinak tohle a podobne veci spis na ICQ tady sem se vyjadroval ke hram. Osobni urazky radsi resim osobne.

Edited by - Giltanas on 18/09/2005 00:43:38
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/09/2005 :  17:07:21  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Nojo a to ze ta tva nemoc ostatni lidi nasira je ti putna, pac tvoje vylevy se nedaji cist a pulka toho jsou mimo jine taky nepravdive blbiny.
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 18/09/2005 :  17:14:01  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nojo a to ze ta tva nemoc ostatni lidi nasira je ti putna, pac tvoje vylevy se nedaji cist a pulka toho jsou mimo jine taky nepravdive blbiny.

V tom pripade je chyba u vas protoze jste se mi pokusili vyvratit jen jednu vec. Musim rict, ze uspesne. (DWB) Zbytek byli jen utoky na mou osobu z cehoz samozrejme nepoznam ve kterych informacich se myslim. V dalsich vecech jte mi moje teorie vyvraceli pouhym opsanim prvni poloviny me vety. Coz taky neni zpusob jak se vyvraceji argumenty (mimo parlament)

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/09/2005 :  18:15:01  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

V tom pripade je chyba u vas protoze jste se mi pokusili vyvratit jen jednu vec. Musim rict, ze uspesne. (DWB) Zbytek byli jen utoky na mou osobu z cehoz samozrejme nepoznam ve kterych informacich se myslim. V dalsich vecech jte mi moje teorie vyvraceli pouhym opsanim prvni poloviny me vety. Coz taky neni zpusob jak se vyvraceji argumenty (mimo parlament)

kdyz nemuzes prispet necim zajimavym tak sem nepis a nikdo do tebe nebude prudit ...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 18/09/2005 :  19:11:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

quote:

kdyz nemuzes prispet necim zajimavym tak sem nepis a nikdo do tebe nebude prudit ...

to by se tu nesmelo napsat 99% vsech prispevku vsech lidi..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/09/2005 :  20:08:14  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

to by se tu nesmelo napsat 99% vsech prispevku vsech lidi..

my to aspon hrajeme
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 18/09/2005 :  20:20:16  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

my to aspon hrajeme

az budes mit odehrano aspon 10% z tech zhruba 5000 hodin, co jsem u SWG stravil ja, tak mluv..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 18/09/2005 :  20:52:23  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

my to aspon hrajeme

az budes mit odehrano aspon 10% z tech zhruba 5000 hodin, co jsem u SWG stravil ja, tak mluv..

toto je ale lehce offtopic, ne? zacal sice pozdeji, ale to prece neni duvod, aby nemohl neco napsat..

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/09/2005 :  21:02:21  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
jerzee je rasista nema rad sosacky .
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 18/09/2005 :  21:23:07  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

quote:

my to aspon hrajeme

toto je ale lehce offtopic, ne? zacal sice pozdeji, ale to prece neni duvod, aby nemohl neco napsat..

ne, tohle neni VUBEC offtopic.. jestli to nechapes, tak ti to reknu polopate..
muze si rikat co chce, ale az bude mit odehrano aspon jednu desetinu toho co ja, pak si muze dovolit rikat mi, ze malo hraju SWG..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 18/09/2005 :  21:30:52  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

my to aspon hrajeme

muze si rikat co chce, ale az bude mit odehrano aspon jednu desetinu toho co ja, pak si muze dovolit rikat mi, ze malo hraju SWG..

nevsiml jsem si ze by mluvil o tobe.. mluvil o giltovi pokud vim..

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 18/09/2005 :  21:39:25  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

my to aspon hrajeme

tak se podivej, na ci post daval reply.. pokud mluvil o giltanasovi, mel to uvest, jinak z toho vyplyva, ze mluvi ke mne..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 18/09/2005 :  21:51:22  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyby mel odehrano aspon 5% toho co ja.....

Edited by - Giltanas on 18/09/2005 21:53:31
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 18/09/2005 :  22:19:10  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 18/09/2005 :  22:20:30  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

my to aspon hrajeme

tak se podivej, na ci post daval reply.. pokud mluvil o giltanasovi, mel to uvest, jinak z toho vyplyva, ze mluvi ke mne..

mne z toho vyplyva, ze mluvi k giltovi.. ale at to uvede na pravou miru sosacek

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 18/09/2005 :  22:32:34  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pred CU nebo po CU ?

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/09/2005 :  23:06:04  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
mluvil sem ke giltanasovi postCU mam urcite nahrano vic nez on .. jelikoz sem se dozvedel ze to je po CU prakticky nova hra tak asi o ni vim vic nez on

Edited by - SNowie on 18/09/2005 23:07:10
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 18/09/2005 :  23:06:38  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

mluvil sem ke giltanasovi

jsem vitez j/k

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 18/09/2005 23:06:57
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/09/2005 :  23:07:50  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jsem vitez j/k

jak vubec mohlo nekoho napadnout ze bych tohle rekl jerzeegovi
jaksi by to nedavalo smysl kdyz jerzeeg je tam prakticky nonstop

Edited by - SNowie on 18/09/2005 23:11:22
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 18/09/2005 :  23:15:06  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

jsem vitez j/k

no napadlo to jerzeeho ..

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/09/2005 :  23:16:55  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

jsem vitez j/k

no kazdopadne je to uvedeno na pravou miru
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 18/09/2005 :  23:33:03  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

jsem vitez j/k

no kazdopadne je to uvedeno na pravou miru

a to je hlavni.. a navic jsme si nahonili par postiku k dobru

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 19/09/2005 :  01:29:10  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

mluvil sem ke giltanasovi postCU mam urcite nahrano vic nez on .. jelikoz sem se dozvedel ze to je po CU prakticky nova hra tak asi o ni vim vic nez on

Jo jo po CU mam nahrano slabych 300 - 500 hodin. Pak jsem odesel

Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 19/09/2005 :  08:25:30  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Omlouvám se za offtopic, ale jen pro upřesnění významu cizích slov:
quote:

Jinak tu nemoc znam jmenuje se to extrovert. A nechci ji lecit.

Pojem "extrovert" neoznačuje chorobu/poruchu, ale pouze obecný TYP osobnosti, se kterým dokonce ani známé a "zjevně svázané" poruchy (např. chorobná touha po uznání, mesiášský syndrom, apod.) teoreticky nemusejí ani souviset.

Dovolím si ještě přidat svůj názor k úměře délka hraní - kvalita odpovědí. Stejně jako vyšší věk () ani "delší doba hraní" neznamená automaticky "vyšší kvalitu znalostí", pouze "oprávněný předpoklad vyšší úrovně zkušeností". Skutečnost však až příliš často bývá jiná (jak často máme např. chuť nerudným starcům odpovědět citátem klasika "úctu nelze vyžadovat, úctu je nutno vzbuzovat" ) a tak raději své názory zřetelně uvádím slovy "můj/svůj názor" a věcné názory ostatních se snažím alespoň tolerovat

Ale dost nevěcných offtopic příspěvků - máme se tu bavit o BH, takže - nemáte někdo levnou kvalitní perlu na prodej, abych toho BH, až na mne přijde, mohl hodit na krovky?

Edited by - baron432 on 19/09/2005 08:26:38
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 19/09/2005 :  17:35:49  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No i kdyz koupis kvalitni perlu tak to neznamena ze ji kvalitne vitunis, muzes takhle posrat treba 40 kvalitnich perel nez se ti to povede .
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 20/09/2005 :  11:54:32  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

jsem vitez j/k

prakticky neni =]] vcera sem ho potreboval a urcite zase paril WoW =]]]

WoW: Axgri
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 20/09/2005 :  19:22:09  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sanix

njn.. kdyz ten WoW je dokonaly.. vcera jsem zase delal questy v ashenvalskem lese a ten vypada proste uzasne.. taky jsem si zabil par aliku..
a kdyz to porovnam se zabugovanou korvetou..

hajzli jsou to(SOE), hajzli..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 20/09/2005 :  19:46:02  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Sanix

njn.. kdyz ten WoW je dokonaly.. vcera jsem zase delal questy v ashenvalskem lese a ten vypada proste uzasne.. taky jsem si zabil par aliku..
a kdyz to porovnam se zabugovanou korvetou..

hajzli jsou to(SOE), hajzli..

hehe ja zase hraju gothica 2 sehnal jsem si konecne v anglictine night of the raven tak si zase uzivam skveleho pribehu a suprove hratelnosti za skvelou cenu

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000