Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Interface Addons
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/09/2005 :  10:12:10  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
stilgare hod sem screenshot, jestli si ho sem uz nedaval
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 15/09/2005 :  11:52:51  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

tak se musim pochlubit
http://www.stilgarr.wz.cz/wow/myUI.jpg

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 15/09/2005 :  14:35:51  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Ja osobne mam rad kombinace Nurfed + DAB ( a dalsi vec. )
Ted to mam takhle:

http://www.coll.wz.cz/Fotky/krem_ui.jpg
http://www.coll.wz.cz/Fotky/krem_ui2.jpg

Co ted mam a neni na fotce jsou AFTooltips, pak Clean Miniap a Cast Time, pak zobrazovani cisla u buffu a debuffu. Party mode mam normlani z nurfed. Tu bocni listu sem uz taky odskrt ... mam to jinde.

pri pvp sleduju svoje hp a hp toho do koho mlatim pod sebou sem na to uz proste zvyklej :)

Jinak stilg to ma fakt pekny, zezacatku sme si myslel ze je to perl mode na unitframes :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 15/09/2005 14:37:40
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 15/09/2005 :  15:53:54  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
nevim proc, ale stligovo ui mi dost pripomina to moje akorat s nejakyma odlisnyma addonama :)

colldasi, zkousel si StatusBars? to sem mi velmi oblibil...
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 15/09/2005 :  17:52:07  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

nevim proc, ale stligovo ui mi dost pripomina to moje akorat s nejakyma odlisnyma addonama :)

colldasi, zkousel si StatusBars? to sem mi velmi oblibil...

No cece nezkousel, ale uz si asi 5 ktery rika ze je to fakt dobry takze az se dotlacim domu testnu to :) Laka me ze se StatusBarama muzu vratit vybornej ctmod a hpcka a rage budu mit porad pod prdeli :p

Go to Top of Page

Heru
Starting Member

22 Posts

Posted - 16/09/2005 :  05:47:46  Show Profile  Send Heru an ICQ Message Send Heru a Private Message  Reply with Quote
Je někde ke stažení nějakej pack obsahující víc těchto ui najednou? Nebo nějaká stránka, kde by byli všechny nebo aspoň většna, pls?
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 16/09/2005 :  06:15:42  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heru

Je někde ke stažení nějakej pack obsahující víc těchto ui najednou? Nebo nějaká stránka, kde by byli všechny nebo aspoň většna, pls?

http://www.curse-gaming.com/mod.php?sectid=11
http://www.curse-gaming.com/mod.php?sectid=13

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 16/09/2005 :  06:27:15  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Treba curse-gaming, nebo ui.worldofwar

Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired)
Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active)
Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)

Kdo si hraje nezlobí....
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 16/09/2005 :  11:24:27  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem se rozkoupal a zkusil dneska ráno přehodit z BiB na Discord Action bars. Zatím vcelku bez problémů, ale narazil jsem na jednu věc - Stilgare jak přiřadíš makro nějaké akci? Přepnul jsem si na makro nabídku, vybral nahoře v roletce akci a pod ní mám okno, kam mám makro napsat. Problém je, že nevím, jak tam dostat kurzor - používáš to nebo neporadíš?
Jediná věc co mi zatím z BiB chybí je scale. Tam šlo všechny interface prvky zmenšovat a zvětšovat, včetně minimapy. Na druhou stranu když o tom tak přmýšlím, tak teoreticky vlastně když v Titan panelu zvětším UI scale a zmenším Titan scale, tak z UI se mi zvětší akorát minimapa, protože zbytek není už originál UI.
Zkusím.
Teď jen vyřešit ty makra - chtěl jsem, aby se mi při málo HP nebo maně objevily příslušné velké floatery s mana lahvičkou nebo HP lahvičkou.

A další věc - používáte někdo CT_Shield mod? Zkoušel jsem ho, ale nějak mi nefunguje. Měl by ukazovat zbývající damage štítu. V uložených proměnných má nějaké hodnoty u mobů uložené, ale na obrazovce vidím nějak pořád 0 a nepočítá to. Nevíte někdo?

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

susman
Starting Member

7 Posts

Posted - 16/09/2005 :  14:22:32  Show Profile Send susman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Ted to mam takhle:

Co ted mam a neni na fotce jsou AFTooltips, pak Clean Miniap a Cast Time, pak zobrazovani cisla u buffu a debuffu. Party mode mam normlani z nurfed. Tu bocni listu sem uz taky odskrt ... mam to jinde.

pri pvp sleduju svoje hp a hp toho do koho mlatim pod sebou sem na to uz proste zvyklej :)

Jinak stilg to ma fakt pekny, zezacatku sme si myslel ze je to perl mode na unitframes :)

Máš to moc pěkný můžeš plz podroběji popsat jaky addony jsi použil...
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 16/09/2005 :  21:36:14  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Takže můj současný interface, inspirovaný Stilgarem po tom, co jsem se teda konečně rozhoupal místo BiB nasadit Discord Action Bars
Jeden obrázek jak to vypadá solo, druhý Full grupa

http://sweb.cz/khostri/WOW/WoWScrnShot_091605_165400.jpg
http://sweb.cz/khostri/WOW/WoWScrnShot_091605_165608.jpg

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Heru
Starting Member

22 Posts

Posted - 16/09/2005 :  23:47:31  Show Profile  Send Heru an ICQ Message Send Heru a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

http://www.curse-gaming.com/mod.php?sectid=11
http://www.curse-gaming.com/mod.php?sectid=13

Díky moc. Já se v tom prakticky nevyznám, což je z mých postů asi patrné.
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 17/09/2005 :  05:11:55  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Takže můj současný interface, inspirovaný Stilgarem po tom, co jsem se teda konečně rozhoupal místo BiB nasadit Discord Action Bars

a jak to vypada ked je 40ludi v raidu ?

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 17/09/2005 :  06:35:31  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
ma to podminkya napriklad v raidu to umi dana okna vypnout a nechat jen ctraid treba

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 17/09/2005 :  20:20:15  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by susman

quote:
Originally posted by Colldor

Ted to mam takhle:

Máš to moc pěkný můžeš plz podroběji popsat jaky addony jsi použil...

Bary jsem pouzil discordia - http://www.discordmods.com
Ten frame kde mam zivoty rage atd. je nurfed ( ale z starsy verze, ten novej se my nelibil a vzal jsme jenom player a party frames zbytek kompilace nepouzivam) - http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1501
Potom ten text co se vypisuje nad hlavou je Scrolling Combat Text - http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=222

Ten bar nahor je titan panel. V podstate potorebujes tu kombinaci Discordia bars + Nurfed. zbytek addonu je podle prani a potreb :) Ted je to ale blby pac vysel patch tak to taky predelavam na novy verze a tak ...

Go to Top of Page

Nightmarer
Starting Member

31 Posts

Posted - 18/09/2005 :  15:55:51  Show Profile Send Nightmarer a Private Message  Reply with Quote
Zdravim...Potrebuju help:) Ani nevim jestli neco takovyho existuje a ani nevim co presne potrebuju ale muj problem je tenhle: Chci nahravat videa jenze aby se to nesekalo tak muzu nahravat jen v horsi kvalite..A jelikoz mam zaplej UI Scale tak mam okynko kde je videt nepritel maly a kdyz koukam na nepritele na tom, mym videu tak neni rozpoznat jeho lvl...a to je docela blby:) takze potrebuju neco bud aby se mi nezmensilo to okynko a nebo nejakej addon na novy okno toho nepritele proste enco bych ten jeho lvl pak videl:) diky
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 19/09/2005 :  10:31:11  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
nevite nekdo, kde sehnat novej enchantrix a equipcompare?
ten enchantrix nejak blbe po to novym patchi a haze errory ze neco v .lua a equip compare nefacha na veci v batohu ale na veci v ah v pohode.

diky
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 19/09/2005 :  15:08:10  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jeden takovej malinkatej dotaz. Vidim ze v svem player framu mas takovu malu exp listu ... to je soucast DAB-u nebo si to tam narval nejak jinak? :) Potrebuju nejaky dobrej exp ukazovak, ale ne cislene ale presne tak jak to mas ty ...

Jinak nevi nekdo o nejakem addonu pro tu exp listu ?

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 19/09/2005 :  17:09:18  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
budu se opakovat, kdyz reknu ze v duf si tu listu muzes dat kam chces, jakkoliv velkou, jakkoliv barevnou ?
(co (zda duf) ma khostri za unit frame nevim ale)

[Stilgar]
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 20/09/2005 :  09:41:32  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Ano DUF. Použil jsem nejdřív ty tvoje, pak jsem chtěl malinko jinej vzhled tak si stáhnul ze stránek template a když jsem viděl, jak je příšerně udělanej, ikonky nezarovnané, tak jsem si udělal svůj.

Až najdu kam se ukládá custom nastavení, tak postnu .lua
Stilgare s těma makrama sis hrál nebo ne?

EDIT: Tak macro mi najednou začlo fungovat. Prostě tam najednou může dát kurzor a psát. Tak jsme si udělal obží Mana AHelth potiony, které se objeví pod mým info v případě, že mám míň než 40 procent hp a many.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 20/09/2005 :  10:19:25  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Až najdu kam se ukládá custom nastavení, tak postnu .lua

Nastaveni se od 1.7 uklada do adresare .../WTF/[account]/SavedVariables/[jmeno_addonu].lua

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 20/09/2005 :  10:20:37  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Hmm koukal jsem lae bylo tam staré nastavení. Jestli to náhodou neukládá až při logoutu, protože jsem koukal při zapnuté hře.
Mrknu ještě

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 20/09/2005 :  10:33:31  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmm koukal jsem lae bylo tam staré nastavení. Jestli to náhodou neukládá až při logoutu, protože jsem koukal při zapnuté hře.
Mrknu ještě

Ano, uklada az po logoutu :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

dreb
Starting Member

6 Posts

Posted - 20/09/2005 :  15:01:53  Show Profile Send dreb a Private Message  Reply with Quote
Nemohli byste sem dát nejakej odkaz na stránky s macrama i pro lidi neplývající znalostí angličtiny.Něco kde bych se vyznal i já
A mohl by sem kdyžtak nekdo napsat macro a to aby se mě jak už tady psal Khostri zobrazily při 40% HP a MP potiony.
Díky za snahu.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 20/09/2005 :  15:50:17  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Tohle makro je zrovna přesně jako ukázka na www.discordmod.com
Akorát jsem si ho předělal i na manu

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 20/09/2005 :  16:05:33  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
je naka super mega rullez sestava pro huntera tak aby to fakcilo na patchi 1,7.) sem dost narocnej co:D

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister"
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 20/09/2005 :  21:25:25  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
Nevite nahodou nekdo, jak se jmenuje addon, ktery dela tuhle hezkou tabulku? (Super na heal) allender.ibenes.com/interface.jpg

o_O

Edited by - Dibone on 20/09/2005 21:27:06
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 20/09/2005 :  21:40:54  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
cast party myslim

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 21/09/2005 :  08:41:06  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
To nastavení sem dám, ale v práci ho mám teď poškozené a doma reinstalovávám comp, tak ho nemám jak postnout. Hned jak ten comp dodělám, tak ho postnu.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 21/09/2005 :  10:46:45  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dibone

Nevite nahodou nekdo, jak se jmenuje addon, ktery dela tuhle hezkou tabulku? (Super na heal) allender.ibenes.com/interface.jpg

Tahle tabulka je soucasti CT_Raidu. Ale nemuzu se ted mrknout kde presne v nastaveni se zapina.

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 21/09/2005 :  11:03:13  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ilinia

cast party myslim

Castparty jsem nainstaloval a zas odinstaloval. Dělalo to strašný zmatky v akci s raidassistem, po kliknutí na lidi mi to na ně automaticky házelo různě kouzla (PW:S), navíc naprosto nesmyslná kouzla - lesser heal, heal. Zkoušel jsem měnit konfiguraci ale nakonec jsem to zrušil úplně, dám přednost tomu házet kouzla osobně než takovejhle binec ;)
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 21/09/2005 :  13:27:21  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen
dám přednost tomu házet kouzla osobně než takovejhle binec ;)

Priest taky musi neco delat osobne? Ja myslel ze kdyz nema nejakej addon, kterej pri kouzleni healu automaticky vybere spoluhrace s nejmensim poctem HP a prislusny rank kouzla, tak nema absolutne sanci .

Btw sorry Rakhene, ze quotuju zrovna tebe (nic osobniho), jen jsi mi prihral na vyjadreni nazoru kterej jsem ziskal po precteni nekterejch prispevku na tomhle foru .

quote:
Originally posted by tsawo
Tahle tabulka je soucasti CT_Raidu. Ale nemuzu se ted mrknout kde presne v nastaveni se zapina.

Jestli myslis Emergency monitor, tak ten se zapina a nastavuje v Additional options, ale IMHO to co je na obrazku Emergency monitor neni.
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 21/09/2005 :  14:17:40  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bambi

quote:
dám přednost tomu házet kouzla osobně než takovejhle binec ;)

Priest taky musi neco delat osobne? Ja myslel ze kdyz nema nejakej addon, kterej pri kouzleni healu automaticky vybere spoluhrace s nejmensim poctem HP a prislusny rank kouzla, tak nema absolutne sanci .

Btw sorry Rakhene, ze quotuju zrovna tebe (nic osobniho), jen jsi mi prihral na vyjadreni nazoru kterej jsem ziskal po precteni nekterejch prispevku na tomhle foru .
quote:
Originally posted by tsawo

Jestli myslis Emergency monitor, tak ten se zapina a nastavuje v Additional options, ale IMHO to co je na obrazku Emergency monitor neni.

Ano, tohle neni ono :( Tady to je proste party tabulka, jen trosku zmenena a prehlednejsi.. btw ja zadne takove addony, ktere tady tak barvite popisujes nepouzivam :) Dokonce nemam nastavenou ani mana konzervu, za coz me urcite mnozi budou kritizovat, ale proste radeji healuju naprosto podle sveho uvazeni

o_O

Edited by - Dibone on 21/09/2005 14:18:13
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 21/09/2005 :  17:19:48  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já neříkám že to nejde, ten addon jsem si instaloval protože jsem doufal, že díky němu budu mít vedle healthbarů postaviček tlačítka pomocí kterých na ty postavy budu moct dávat dispel magic a abolish disease, případně i renew. Defakto nic jiného jsem ani neměl v úmyslu použít.

quote:
Ano, tohle neni ono :( Tady to je proste party tabulka, jen trosku zmenena a prehlednejsi.. btw ja zadne takove addony, ktere tady tak barvite popisujes nepouzivam :) Dokonce nemam nastavenou ani mana konzervu, za coz me urcite mnozi budou kritizovat, ale proste radeji healuju naprosto podle sveho uvazeni
Já taky, ale bez manaconserve se prostě v raidu MC/ZG jít nedá - tedy pokud se nehodláš spokojit s tím, že 60-80 % tvýho léčení v závislosti na domluvě budou overhealy, a i po triviálních bojích budeš bez many. Což není problém jen do okamžiku, dokud jsou boje rychlé. V okamžiku kdy se boj táhne má priest bez manaconserve manu za 40-50 sekund v tahu nezávisle na tom zda je disc nebo shadow. Ten s manaconserve většinu overhealů zruší díky nastavení, a tu manu může použít třeba po minutě boje - tedy v okamžiku kdy ty bez už nemůžeš nic. Pokud jdeš navíc 5man instanci třeba s shamanem nebo druidem co ty healy hážou občas taky, tak přežitelnost grupy díky manaconserve celkem roste. Nevím kolikrát jsi došel třeba LBRS v pěti, BRD v pěti, scholo v pěti, strat v pěti... ale pochybuju že bys ho s manaconserve nešel líp. O MC ani nemluvě.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 21/09/2005 :  18:39:33  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
http://img.photobucket.com/albums/v320/HrljK/242level.jpg

" CT Mod - pouzivaji ho i GM ! Mate ho taky? "

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 21/09/2005 :  22:55:19  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Já neříkám že to nejde, ten addon jsem si instaloval protože jsem doufal, že díky němu budu mít vedle healthbarů postaviček tlačítka pomocí kterých na ty postavy budu moct dávat dispel magic a abolish disease, případně i renew. Defakto nic jiného jsem ani neměl v úmyslu použít.

quote:
Já taky, ale bez manaconserve se prostě v raidu MC/ZG jít nedá - tedy pokud se nehodláš spokojit s tím, že 60-80 % tvýho léčení v závislosti na domluvě budou overhealy, a i po triviálních bojích budeš bez many. Což není problém jen do okamžiku, dokud jsou boje rychlé. V okamžiku kdy se boj táhne má priest bez manaconserve manu za 40-50 sekund v tahu nezávisle na tom zda je disc nebo shadow. Ten s manaconserve většinu overhealů zruší díky nastavení, a tu manu může použít třeba po minutě boje - tedy v okamžiku kdy ty bez už nemůžeš nic. Pokud jdeš navíc 5man instanci třeba s shamanem nebo druidem co ty healy hážou občas taky, tak přežitelnost grupy díky manaconserve celkem roste. Nevím kolikrát jsi došel třeba LBRS v pěti, BRD v pěti, scholo v pěti, strat v pěti... ale pochybuju že bys ho s manaconserve nešel líp. O MC ani nemluvě.

"LBRS v pěti, BRD v pěti, scholo v pěti, strat v pěti"
... mockrat a vetsinu i solohealnl s resto shamanem ... a mana konzerva je vylozene super vec jen pro nepozorny healy, kdyz nekdo umi a soustredi se, je jeji prinos dost malej. tim nerikam ze by ju nemela vetsina pouzivat (ale to prave reflektuje tu situaci ze vetsina to neni schopna hlidat sama)

[Stilgar]
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 22/09/2005 :  09:52:46  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Takže moje nastavení DUF a DAB a GB.
http://sweb.cz/khostri/WOW/SavedVariables.rar

GB se načte snad samo, u DUF a DAB je v misc options položka načíst nastavení. TAm by mělo jít vybrat Khostri (u obou)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 22/09/2005 :  11:51:11  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
co je GB?
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 22/09/2005 :  13:50:50  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Group Buttons

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 22/09/2005 :  14:18:04  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

... mockrat a vetsinu i solohealnl s resto shamanem ... a mana konzerva je vylozene super vec jen pro nepozorny healy, kdyz nekdo umi a soustredi se, je jeji prinos dost malej. tim nerikam ze by ju nemela vetsina pouzivat (ale to prave reflektuje tu situaci ze vetsina to neni schopna hlidat sama)

Z MC/bwl raidu bych te bez manaconserve hned vykopl....:)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 22/09/2005 :  16:09:29  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:

quote:

quote:

quote:

Z MC/bwl raidu bych te bez manaconserve hned vykopl....:)

to sice muzes (samozrejme ze pouze obrazne, prakticky nemuzes) ale nijak by sis nepomohl, ...

ono s mana conserve je to neco jako s ABS v aute ...
ano, je to dobra vec, pro bezneho ridice ...
ale jsou situace (podminky) kdy je pro kvalitniho ridice kontraproduktivni, pripadne zbytecna ..
a o zavodnich jezdcich nemluve ...

a stejne je to s healerama a mana conserve

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 22/09/2005 16:10:06
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 22/09/2005 :  17:26:39  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
...a jak vsichni vime, stilg je profik, takze pro nej je konzerva kontraproduktivni
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 22/09/2005 :  19:05:22  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
quote:

...a jak vsichni vime, stilg je profik, takze pro nej je konzerva kontraproduktivni

kazdopadne je to urecite dobrej ridic

o_O

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 22/09/2005 :  22:02:16  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kazdopadne je to urecite dobrej ridic

neni (ridic)

[Stilgar]
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 22/09/2005 :  23:13:15  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
joj v tom se neda vyznat skoro:)

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 23/09/2005 :  01:24:57  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak se musim pochlubit
http://www.stilgarr.wz.cz/wow/myUI.jpg

Pls Stilgarre jak se jmenuje ten addon na party, self a enemy tabulku co pouzivas?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 23/09/2005 :  01:43:41  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
to je DUF (discord unit frames)
nekde nahore nebo o stranku driv sem myslim i postl save s timhle nastavenim (DUF sou plne konfigurovatelny unit framy)

[Stilgar]
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 23/09/2005 :  02:26:28  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

to je DUF (discord unit frames)
nekde nahore nebo o stranku driv sem myslim i postl save s timhle nastavenim (DUF sou plne konfigurovatelny unit framy)

super ale vypada to ze jsi to co si zverejnil delal v nizsi verzi nez je 2.0 ze? v kolikatce? S 2.0 se to docela hada, resp. je to tam pate pres devate :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 23/09/2005 :  08:30:02  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokud jsi solohealer tak je manaconserve pochopitelně úplně k ničemu. Její význam roste tam kde je healerů víc - LBRS s druidem, shamanem a priestem je trošku o něčem jiným.
quote:
ono s mana conserve je to neco jako s ABS v aute ...
ano, je to dobra vec, pro bezneho ridice ...
ale jsou situace (podminky) kdy je pro kvalitniho ridice kontraproduktivni, pripadne zbytecna ..
a o zavodnich jezdcich nemluve ...
Závodní jezdci mají ve svých civilních vozidlech z 90 % ABS. Zbytek je účelový názor a za další reakci mi nestojí, nesouhlasím s tím. Řidič může krizovou situaci ovlivňovat sekundy předem tak, aby vůbec nenastala. Healer problém se špatným tankem nebo shockujícím shamanem může vyřešit jen leftnutím raidu nebo snahou o domluvu.

Edited by - Rakhen on 23/09/2005 08:31:46
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 26/09/2005 :  22:56:27  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
ma tu nekdo nurfed ui? potreboval bych help

potrebuju nak nastavit v action barech abych naky moch mackat tlacitkama napr shift+ 1 apod nevite jak to udelat v key bindings neco takovyho je ale nefunguje kdy mam ten nurfed klasicka bliz ui to faka tak nevim:(

Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,45 seconds. on eygor Snitz Forums 2000