Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 JEDI po CURB
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 19/09/2005 :  17:02:40  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

hmmm a co LS do Mastra LS nepujdes a nebo na Healera kasles? :D

Pudu, to je pro mne temer samozrejmost Ale pak pocitam s tim, ze mi SP zbudou prave jen na Novice Healera. Uvidime, uvidime

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 19/09/2005 :  18:59:41  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
tak to neustojis... bude ti davat dmg 1300... 3 bouchne a ty jsi dole

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 20/09/2005 :  08:40:42  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak to neustojis... bude ti davat dmg 1300... 3 bouchne a ty jsi dole

To je prave otazka, nakolik MDef s jidlem/pitim dokaze tu dmg snizit a jestli se to pak da ustat s 500 heal + stimpacky. Pokud to nedokaze, budu muset pregrindit na vyssi heal nebo vic z Enhancera a zkusit, co je (pro mne) lepsi, ale o tom to preci je, ne?

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 20/09/2005 :  10:35:28  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
nechci ti brát iluze ale s 500 healem si ani neškrtneš. heal 1000 je už o něco lepší a dá se to s ním ustát, ale jedi kterej chce ve vřavě přežít musí mít heal 1500. doporučuju si template zkoušet v Theedu u starportu. Je to duelovací místo kam všichni jezdí zabojovat. tam uvidíš že všichni nadupaný jedi maj heal 1500.. potkáš tam lidi jako Havok, Drama, Kamen, ty je těžké porazit.. sám jsem heal 1000 měl a musel jsem dodelat na 1500 páč jsem se nechytal. vem si že ti budu brát s AB přes 800 dmg skoro každou vteřinu. na útok ti vůbec nezbude čas, budeš se jen healovat a s cooldowntimerem 6 sec toho moc neuhealuješ. stimpack nepocitam, ten to jen oddali o par vteřin. a v budoucnu až spustí FRS budou chodit velký grupy proti sobě kde imho bez avoidu a bez pořádnýho healu nebude šance.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 20/09/2005 :  12:31:58  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

nechci ti brát iluze ale s 500 healem si ani neškrtneš. heal 1000 je už o něco lepší a dá se to s ním ustát, ale jedi kterej chce ve vřavě přežít musí mít heal 1500. doporučuju si template zkoušet v Theedu u starportu. Je to duelovací místo kam všichni jezdí zabojovat. tam uvidíš že všichni nadupaný jedi maj heal 1500.. potkáš tam lidi jako Havok, Drama, Kamen, ty je těžké porazit.. sám jsem heal 1000 měl a musel jsem dodelat na 1500 páč jsem se nechytal. vem si že ti budu brát s AB přes 800 dmg skoro každou vteřinu. na útok ti vůbec nezbude čas, budeš se jen healovat a s cooldowntimerem 6 sec toho moc neuhealuješ. stimpack nepocitam, ten to jen oddali o par vteřin. a v budoucnu až spustí FRS budou chodit velký grupy proti sobě kde imho bez avoidu a bez pořádnýho healu nebude šance.

Když já nechci chodit do PvP vřavy A potřebuju ještě dogrindit základní template, s MLS udělat v rámci post-CU omezení slušnou LS a pak teprve experimentovat ...

Edited by - baron432 on 20/09/2005 12:34:26
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 20/09/2005 :  12:46:44  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
on je problem ze az zas budes jediKnight tak budes perma v termu...
tak stim pocitej ze jakej koliv knight opacne frakve na tebe bude moct zautocit...

jo apokud planujes byt jen Padawan tak to je slabota jelikoz konecne ted mit titul Jedi knight bude mit svuj efekt....
Jelikoz jako knight se ti zvysi Jedi Initiated armor,ls block atd...

jj jedi po datadiku budou husti ale jak moc na to si budeme muset jeste par mesicu pockat.

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 20/09/2005 :  13:09:46  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

on je problem ze az zas budes jediKnight tak budes perma v termu...
tak stim pocitej ze jakej koliv knight opacne frakve na tebe bude moct zautocit...

jo apokud planujes byt jen Padawan tak to je slabota jelikoz konecne ted mit titul Jedi knight bude mit svuj efekt....
Jelikoz jako knight se ti zvysi Jedi Initiated armor,ls block atd...

jj jedi po datadiku budou husti ale jak moc na to si budeme muset jeste par mesicu pockat.

Jenze Jedi Knight je jeste daleko a na grind je MLS+MDef asi nejlepsi zaklad. Vyzkousim ho a zacnu doladovat vse okolo, mozna MDef a jednu z vetvi pustim na experimentovani s Enh/Heal, uvidim (MLS si asi necham, protoze 3lvl post-CU LS je tak na stourani v zubech ).

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 20/09/2005 :  13:17:27  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Zajíma mě jestli je rozdíl mezi barevnejma a bilejma krystalama do LS naco sou bíly a proč většinou nejsou v bazarech.Dík
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 20/09/2005 :  13:40:55  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

Zajíma mě jestli je rozdíl mezi barevnejma a bilejma krystalama do LS naco sou bíly a proč většinou nejsou v bazarech.Dík

farebne - je na farbu ls a elemental(heat/cold/acid/electrical) dmg
biele - pridavaju klasicke dmg, zmensuju naroky na force a znizuju rychlost
To ze nejsu v bazaroch je asi tym ze neni dostatok dobrych, preto sa vykupuje setko. Pred CU boli aj biele krystali v bazaru.

quote:

Lenze tyto 'nadupany' maju pre-CU hracky , to mu nepoze aj keby mal najlepsu tempelate...
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 20/09/2005 :  17:08:00  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nejspis o to m vite ale na Dantooine ve meste Voodo-Siok je barak s vendorama kde sou moc pekny CA pro Jedi a spoustu dalsich veci kdybyste meli zajem ale asi to znate.Tusim ze vse co tam je je Pre-CU

ja tam ted byl a vendor zeje prázdnotou.. myslíš ten co je vedle shuttlu ?

jůůz d fóós
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 21/09/2005 :  11:47:30  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
lol vsechny dobre veci jsou uz rozbrane a ty co nejsou tak u nich se cena pohybuje okolo 25-30mil...

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 22/09/2005 :  08:44:13  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Tak nevím, mám nějaké divné zkušenosti s kraftěnim LS:
- v Boh v jedi domku jsem si dřív (tj. do doby cca před týdnems LS Technique postupně 1 až 3) vyráběl LS lvl 1-2 a během půl hodiny až hodiny vždy získal 2-4 amazing success na Crystal Pack a 1-2 na sestavení vlastní LS
- teď zkouším vyrábět LS lvl 2-3 v domku SH, s těmi samými či lepšími surovinami, tím samým "bonusovým" oblečením, s tím samým toolem u velmi dobré Crafting Station, navíc SH je Research město s dalším bonusem a výsledek je ... ani jeden jediný amazing success za několik hodin kraftění! Tak jsem si koupil ještě navíc jídlo na assembly/experimentation a zkoušel další desítky minut a ... nic! Maximálně Great success, a to ještě (podle mého subjektivního dojmu) stejně často, jako předtím v "bezbonusové" Boh ...

Co se to děje?

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 22/09/2005 :  10:45:52  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

Tak nevím, mám nějaké divné zkušenosti s kraftěnim LS:
- v Boh v jedi domku jsem si dřív (tj. do doby cca před týdnems LS Technique postupně 1 až 3) vyráběl LS lvl 1-2 a během půl hodiny až hodiny vždy získal 2-4 amazing success na Crystal Pack a 1-2 na sestavení vlastní LS
- teď zkouším vyrábět LS lvl 2-3 v domku SH, s těmi samými či lepšími surovinami, tím samým "bonusovým" oblečením, s tím samým toolem u velmi dobré Crafting Station, navíc SH je Research město s dalším bonusem a výsledek je ... ani jeden jediný amazing success za několik hodin kraftění! Tak jsem si koupil ještě navíc jídlo na assembly/experimentation a zkoušel další desítky minut a ... nic! Maximálně Great success, a to ještě (podle mého subjektivního dojmu) stejně často, jako předtím v "bezbonusové" Boh ...

Co se to děje?

crafteni je pravdepodobne od noveho entertainer-buff systemu nejake bugle nebo nerfnute - viz napriklad kourt- ktery pri crafteni rifli z (ode me koupenych) 196/186dmg tissue udelal takovy neuveritelny sracky ktery nasledne mohl prodat za par set tisic, pak rondese kteremu se sance na 4sockety snizila pravdepodobne naprosto nechutne (7 pokusu - ani jednou) pricemz se mu povedlo hned nekolikrat vec pri crafteni znicit (stavalo se mu jednou do mesice)
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 27/09/2005 :  08:33:54  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Nesel by nekdo na krayty? Ma LS ma naprosto smesnou damage (ale zas toho diky MDef celkem dost ustojim ) a potebuju vytunit 2-3 aspon PRUMERNE perly ...

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 27/09/2005 :  09:52:48  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nesel by nekdo na krayty? Ma LS ma naprosto smesnou damage (ale zas toho diky MDef celkem dost ustojim ) a potebuju vytunit 2-3 aspon PRUMERNE perly ...

Řekl bych spíš 20-30, protože co mám zkušenost, z 10 perel se 9 vytuní úplně shitově a jen jedna je ucházející (-7, -8 fc)
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 27/09/2005 :  10:03:47  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Řekl bych spíš 20-30, protože co mám zkušenost, z 10 perel se 9 vytuní úplně shitově a jen jedna je ucházející (-7, -8 fc)

Temi 2-3 prumernymi perlami jsem mel na mysli vysledek po tuneni, nikoli pocet lootnutych perel k tomu potrebny. S pomerem cca 5:1 na ziskani prumerne a 10:1 na ziskani nadprumerne predem pocitam ja zkratka potrebuju aspon 2 aspon prumerne vytunene perly, protoze jsem ted nucen pouzivat i sitove krystaly (30/-3) ...

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 04/10/2005 :  09:41:31  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Čím dál tím víc dostávám kacířský nápad zahodit jedi boxy a udělat z něj obyč meleera def stackera + trochu toho healu... Napadají mne pouze samá pozitiva co získám...
Co má post CU jedi na víc (kladné věci) od def. melee stackera?
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 04/10/2005 :  10:00:37  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

Čím dál tím víc dostávám kacířský nápad zahodit jedi boxy a udělat z něj obyč meleera def stackera + trochu toho healu... Napadají mne pouze samá pozitiva co získám...
Co má post CU jedi na víc (kladné věci) od def. melee stackera?

Kladélko na okrasu, nic víc Pokud k Melee profesi přidáš AA/CA, jídlo, případně nějakou větev z vesnice, pak post-CU jedi rozneseš na kopytech
Na druhé straně - pokud nový datadisk přinese i dobrou/silnou změnu jedi, bude tě zahození jedi boxů dost štvát

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 04/10/2005 :  11:54:58  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
v nedeli jsme byli na kraytech a nic znich nepadlo....
a to jsme jich dali asi skoro 20

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 04/10/2005 :  12:51:01  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

v nedeli jsme byli na kraytech a nic znich nepadlo....
a to jsme jich dali asi skoro 20

to se stava ... nektere tydny (dny?) je sucho a lidi pak starsi perly koupi za vyssi ceny
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 04/10/2005 :  15:01:38  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
představte si že nějakej americkej vylízanec dal na aukci flawless perlu, jakože chce vědět za kolik by ji prodal, a že ji i prodá pokud bude dobrá nabídka, a někdo mu tam nabídnul 50 mil a on ohrnuje nos že to není dost... pěknej idiot vzhledem k tomu že se dá good perla vytunit na 110 -8. devové pěkně kurví ekonomiku...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 04/10/2005 :  16:11:16  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Jestli myslis toho kupce, tak to neni idiot. Diky zkurvene ekonomice, cenam a lootu je 50mil otazka nekolika dni, jeden dva tydny. Nejsou vyjimky hraci s nekolika stovkami milionu creditu a neustale roustocim bohatstvim.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 04/10/2005 :  16:19:24  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

Jestli myslis toho kupce, tak to neni idiot. Diky zkurvene ekonomice, cenam a lootu je 50mil otazka nekolika dni, jeden dva tydny. Nejsou vyjimky hraci s nekolika stovkami milionu creditu a neustale roustocim bohatstvim.

jo ale taky jsou hráči kteří nemají skoro na swoop... toho kupce nelituju, nejspíš má tolik že ho to tolik bolet nebude když to blbě vytuní.. spíše mě zaráží ten magor kterýmu někdo nabídne 50m a ohrnuje nos. přitom se dá vytunit stejně dobře i good perla... devové sice nerfnuli flawless drop, ale zase pokud můžeš vytunit good na 110 -8 tak už flawless nejsou ani třeba. ja mam v meči nejhorší perlu -8 112, to byla ve starým systému flawlesska jak víno. a k tomu vydělávání jak píšeš, zas tak růžově bych to neviděl. obecně věci zlevňují až na šílenosti jako adk, nebo gms pasky... to dolů nepůjde.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 06/10/2005 :  05:20:58  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
nekde jsem cel ze padaji perly pouze ze 2 ci 3 Kryatech....
tak ze neni kryat jako kryat
dneska budu doma drive.... tak ze kdo ma zajem muzeme na ne skocit a udelat hunt :D

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 06/10/2005 :  10:42:03  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
doporučuju si stáhnout toto video, kdo tvrdí že bez jedi to nejde, mýlí se :) http://abstractfilms.net/uber.wmv

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 06/10/2005 :  19:10:37  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

doporučuju si stáhnout toto video, kdo tvrdí že bez jedi to nejde, mýlí se :) http://abstractfilms.net/uber.wmv

zajimal by me jeho pvp rank

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 13/10/2005 :  16:39:42  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Videl sem ten obrazek s lava lightsaberem a zajima me jakto ze ten tejpek na nem je jedi kdyz ma jen 7 master profesi to snad staci na to aby se moh stat jedim?
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 13/10/2005 :  16:57:21  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Videl sem ten obrazek s lava lightsaberem a zajima me jakto ze ten tejpek na nem je jedi kdyz ma jen 7 master profesi to snad staci na to aby se moh stat jedim?

Staci jedna

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 13/10/2005 :  22:01:27  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Staci jedna

Ale on ma jen ty master profese nic vic zadny badge ani themeparky nic.

Edited by - Akoh Adi on 17/10/2005 15:34:23
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 14/10/2005 :  09:00:54  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale on ma jen ty master profese nic vic zadny badge ani themeparky nic.

Betatest prostredi nesmis brat tak vazne

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 17/10/2005 :  15:04:00  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Tohle je link pro všechny post CU jedi, co si neví rady s kováním meče.

Crafting the perfect Lightsaber for Dummies
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=935394
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 17/10/2005 :  16:00:14  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=935394

Rady jsou to dobre, jen jsem za cca 6 hodin souvisleho krafteni s nejkvalitnejsimi surovinami, se vsemi bonusy, buffy, jidly, nedosahl ani jeden jediny Amazing Success, a to ani u crystal packs, ani u savle samotne. Spoooousta great successu, ale nic vic ...

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 17/10/2005 :  21:20:58  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
ale to je zajimave... ja jsem mel asi 4x amazing

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 18/10/2005 :  08:26:36  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale to je zajimave... ja jsem mel asi 4x amazing

Nekdy v posledni dobe? Pokud ano, pak to du zase zkouset

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 18/10/2005 :  08:48:08  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Rady jsou to dobre, jen jsem za cca 6 hodin souvisleho krafteni s nejkvalitnejsimi surovinami, se vsemi bonusy, buffy, jidly, nedosahl ani jeden jediny Amazing Success, a to ani u crystal packs, ani u savle samotne. Spoooousta great successu, ale nic vic ...

Ano, mnoho hráčů si stěžuje že dosáhnout amazing u ls je nemožné. Na co taky, nikdo nemůže potřebovat aby v nadcházejících "action wars" měli post CU jedi zbraně s normálním SAC, že?

Můžete se pak případně pochlubit, co z vaší dřiny vylezlo? (bez krystalů)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 18/10/2005 :  11:24:54  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
ale lidi, budte v klidu, kupte si mece jako vino od SOE (rozumej zaplatte SOE za novy datadisk)
a brzy prijde doba, kdy bude soe prodavat specialni patche v duchu zaplat 5 dolaru = stahni si krabici uber surovin a perel na LS..
anebo jste si meli udelat wieldera jako ja..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 18/10/2005 :  13:22:09  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
hmm, krabice dračích perel za 5 dolarů? Do toho jdu!!!!!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/10/2005 :  16:58:10  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jerzee - special uber perly pry budou za questy nebo special loot z uber mobu a ne beznych chuju jako krayti (slova deva).
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/10/2005 :  17:59:25  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Jerzee - special uber perly pry budou za questy nebo special loot z uber mobu a ne beznych chuju jako krayti (slova deva).

kdyz to nebude krayt jak to muze bejt krayt pearl ? nechapu - krystaly mozna
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 18/10/2005 :  18:02:35  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

to je nesmysl, proc to neudelaji jen jako drop z ancientu a ty nevyboosti na uroven nejakyho high end moba?

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/10/2005 :  18:27:11  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

to je nesmysl, proc to neudelaji jen jako drop z ancientu a ty nevyboosti na uroven nejakyho high end moba?

v tomhle musim souhlasit s carmaxem - hodne vysoky level ancientů by zamezil jejich farmareni klidne by mohli dostat uber drop
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 18/10/2005 :  18:41:49  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

hmm, krabice dračích perel za 5 dolarů? Do toho jdu!!!!!!!!!!!!!!!

asi jsem se spatne vyjadril.. 5$ / mesicne.. samozrejme..

quote:

smutne je, ze z kraytu se stali "bezni chuji"..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 18/10/2005 :  18:52:54  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

smutne je, ze z kraytu se stali "bezni chuji"..

souhlas

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 18/10/2005 :  21:44:43  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
hele v datadisku divali jste se kolik ma Kryat Ancient level?
ja jo 285level

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 18/10/2005 :  22:08:53  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja jo 285level

rofl a to neni pro ne dostatecne high end?

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/10/2005 :  22:12:12  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

ja jo 285level

rofl a to neni pro ne dostatecne high end?

a co ostatni ?
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 19/10/2005 :  00:00:18  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
dava DMG klidne za 10k....

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 19/10/2005 :  04:03:36  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
rofl tak to uz asi je dostatecne high end a je taky dobre ze z nej mam badge pac ted se asi bude blbe zabijet .
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 19/10/2005 :  08:46:25  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Ať si dají <jméno příšerky> perly do čehokoliv, ale ať se to nechá nějak kloudně tunit! Proč je ta dolní hranice úplně nepoužitelná? A doufám že ten 285 level bude taky dropovat action wound packy...

Edited by - WereHamster on 19/10/2005 08:47:17
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 19/10/2005 :  12:59:00  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ať si dají <jméno příšerky> perly do čehokoliv, ale ať se to nechá nějak kloudně tunit! Proč je ta dolní hranice úplně nepoužitelná? A doufám že ten 285 level bude taky dropovat action wound packy...

nahodou ja z DJM dostal health wound pack
edit: stejne pochybuju ze ho nekdo sejme - miss miss miss miss miss miss ... ?

Edited by - SNowie on 19/10/2005 14:04:21
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000