Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 JEDI po CURB
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 07/09/2005 :  17:00:23  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

jo to jsem zvedav, jak to pujde bez healu.. i kdyz osobne zacinam mit pocit, ze ten heal je stejne k nicemu.. tak dobry leda na duely nebo BH..
protoze v PvP v grupe se na tebe stejne zameri nekolik najednou a rozsekaji te behem par sec.

Uvidime, jak to pujde. Pokud ne, planuju presun relativne "levnych" regeneracnich skillu z Enhancera do Healera. Ale musim jeste minimalne mesic grindit a vyzkouset to

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 07/09/2005 :  22:28:21  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Mno, já dnes zadueloval, a můžu říct, že jsem se moc nechytal, dokud jsem nezačal používat Force Sap, ten hooodně pomohl, když Tamonovi sežral půlku Action poolu a pak se mu už neregeneroval. Pak jsem ho ukladélkoval už i force throwem (podotýkám, že meč za moc nestojí, modified dmg pod 500, mám tam obyč color crystal.
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 08/09/2005 :  07:44:40  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Nevie nekdo ci funguju CA na LS crafting? Pripadne ak niekdo ma ci nemoze pozicat ?
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 08/09/2005 :  11:00:00  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
jako MLS jsem CA nepotreboval, s bespin portem jsem měl všechny experimentace amazing v research city u 45 eff station. jenže i tak byl LS o tridu horši než ten co mam pre CU takže - destroy..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 08/09/2005 :  14:00:15  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Whom

Nevie nekdo ci funguju CA na LS crafting? Pripadne ak niekdo ma ci nemoze pozicat ?

pokud myslis LS experimentacni, tak BoH guilda zakoupila pro jedi hotovy oblecek +25 LS experimentace..
sef je tady enni, akorat ted moc nema cas a moc nehraje.. ale nejak to funguje na principu, ze kazdy jedi prispeje nejakou castkou na zaplaceni nakladu za porizeni tehle drahe srandy a muze to pouzivat.. :D

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 08/09/2005 :  14:36:26  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
dnes jsem mel v ruce katarn knuckler od jednoho teras kasi, kterej mel Mod DPS 940!!

Co mate proti healovani, nakoupis stimpaky, snis jidlo na stimpak recovery a k tomu force heal... na duel se mnou to vzdycky stacilo :]

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 08/09/2005 :  15:31:27  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Mno, já dnes zadueloval, a můžu říct, že jsem se moc nechytal, dokud jsem nezačal používat Force Sap, ten hooodně pomohl, když Tamonovi sežral půlku Action poolu a pak se mu už neregeneroval. Pak jsem ho ukladélkoval už i force throwem (podotýkám, že meč za moc nestojí, modified dmg pod 500, mám tam obyč color crystal.

nj, ten force sap je svinstvo

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 09/09/2005 :  11:22:40  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

jako MLS jsem CA nepotreboval, s bespin portem jsem měl všechny experimentace amazing v research city u 45 eff station. jenže i tak byl LS o tridu horši než ten co mam pre CU takže - destroy..

Pokud by se ti v baracku nejaka takova "horsi" LS povalovala, tak dej vedet. My, co nemame pre-CU ...

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 09/09/2005 :  12:07:48  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

quote:

Pokud by se ti v baracku nejaka takova "horsi" LS povalovala, tak dej vedet. My, co nemame pre-CU ...

nechapu jak to mysliš, ale jedi muže použit POUZE LS ktery sam vyrobi. nejde si vzit meč jineho jedi a použivat ho, nejsou tradable, nejdou dat do baraku, vystavit... nic. Jediný co můžeš tak dát meč do depozitu do banky. stejně tak je to s robou.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 09/09/2005 :  13:09:12  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

nechapu jak to mysliš, ale jedi muže použit POUZE LS ktery sam vyrobi. nejde si vzit meč jineho jedi a použivat ho, nejsou tradable, nejdou dat do baraku, vystavit... nic. Jediný co můžeš tak dát meč do depozitu do banky. stejně tak je to s robou.

Delam si srandu, jen mi z textu vypadl smajlik na konci

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 09/09/2005 :  17:16:59  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
v baracku sangrid hills maji pristup vsichni Jedi z BOH...
pokud mate zajem muze tes i tam craftit sve LS :)

Jo Kravko nekde jsem cetl teorii ze kdyz te kline BH tak ti lootne LS... Zajimave ne?

LS by se meli dat craftit a posleze ulozit kamkoliv do baracku.. psali to nekde na foru.. ale uz nevim presne kde.Stim ze LS bude moct pouzivat pouze jeho tvurce.

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 09/09/2005 :  20:17:18  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

pokud mate zajem muze tes i tam craftit sve LS :)

Jo Kravko nekde jsem cetl teorii ze kdyz te kline BH tak ti lootne LS... Zajimave ne?

LS by se meli dat craftit a posleze ulozit kamkoliv do baracku.. psali to nekde na foru.. ale uz nevim presne kde.Stim ze LS bude moct pouzivat pouze jeho tvurce.

to by bolo cool, vzdy som chcel lootovat ls a potom vystavit doma

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Edited by - Hosty on 09/09/2005 20:18:23
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 11/09/2005 :  15:54:03  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
lootnout z jediho jeho LS ?? kdy konečně BH bude mít nějaký postih když se nezadaří...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 11/09/2005 :  17:52:35  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

lootnout z jediho jeho LS ?? kdy konečně BH bude mít nějaký postih když se nezadaří...

ja bych dal BHckam taky visibility a stoupala by kdyby nesplnili misi
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 11/09/2005 :  18:00:39  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

jasne a lovili by je jedijove a pouzivali by specialni force droidy... jeste nejake napady?

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 11/09/2005 :  18:10:25  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hosty
to by bolo cool, vzdy som chcel lootovat ls a potom vystavit doma

Samozrejme kravina. Nelze. Bo dobry LS ma realnou cenu nekde kolem 500M. Takze kdyby ho mohli BH lootovat uz by to bylo hodne uchylny. I kdyz.... SWG sou hrozny... tohle nedopustej.... snad

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 11/09/2005 :  19:13:20  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
No keby bh lootol iba kopiu ls toho jedi... ls by sa volal napr. Koudy's lightsaber :) a bol by vlastne iba na vystavu, teda by sa nedal zapnut, alebo nieco take.

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 11/09/2005 :  19:14:16  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

No keby bh lootol iba kopiu ls toho jedi... ls by sa volal napr. Koudy's lightsaber :) a bol by vlastne iba na vystavu, teda by sa nedal zapnut, alebo nieco take.

to jo, nebo treba ucho jako v diablu dvojce

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 11/09/2005 :  19:40:33  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo jo to by bylo fajn

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 11/09/2005 :  21:22:25  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Proc ne rovnou rezat hlavy jako v UO? :)

SWG Eclipse - Arkos Agnos
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 11/09/2005 :  21:41:58  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

quote:

jasne a lovili by je jedijove a pouzivali by specialni force droidy... jeste nejake napady?

lol samozrejme by tyhle spatny BHcka lovily ostatni BHcka ...
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 11/09/2005 :  21:45:41  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Carmax

quote:

quote:

lol samozrejme by tyhle spatny BHcka lovily ostatni BHcka ...

lol a proc by BH lovil BH? protoze je bhcko a bhcka ten BH nema rad? Navic bounty hunteri jsou v cechu a to by bylo trochu zvalstni kdyby na jednu stranu tem bhckum daval bio signature a na druhou na ne vypisoval odmeny..

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 11/09/2005 21:54:57
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 12/09/2005 :  15:29:15  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já ti dám Koudys Lightsaber. Jednak jsem tě s Koudym i Gábinkou pokaždé ukladélkoval, jednak se každý můj LS jmenuje Kladelko

Edited by - Drizzt DoUrden on 12/09/2005 15:29:40
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 12/09/2005 :  17:24:19  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Já ti dám Koudys Lightsaber. Jednak jsem tě s Koudym i Gábinkou pokaždé ukladélkoval, jednak se každý můj LS jmenuje Kladelko

to s tou gabinkou si mal stastie, mozno si si aj vsimol ze som ti dal kd, potom som asi 2x vystrelil a potom som uz nevystrelil ani raz (ja neviem, asi lag alebo aky kokot, ale dost ma to nasralo:D)

jo a aj tak by sa to muselo volat Koudy's lightsaber, alebo "kladelko(Koudy's lightsaber)"

Edited by - Hosty on 12/09/2005 17:25:54
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 12/09/2005 :  17:59:33  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

to s tou gabinkou si mal stastie, mozno si si aj vsimol ze som ti dal kd, potom som asi 2x vystrelil a potom som uz nevystrelil ani raz (ja neviem, asi lag alebo aky kokot, ale dost ma to nasralo:D)

jo a aj tak by sa to muselo volat Koudy's lightsaber, alebo "kladelko(Koudy's lightsaber)"

koudy to spis myslel jako Koudy's kladelko misto toho lightsaber

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 13/09/2005 :  12:14:35  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
oki tak ja jsem si udelal lepsi LS s CA LS exp. hadriky nez bz nich...
dulezite je byt v nejakem rsources coty coz v SH na Talusu je...

ale uplne na Pre CU to nema al lepsi nez nic

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 13/09/2005 :  17:03:23  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
zajima me SAC Enni, napiš dik.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 14/09/2005 :  09:34:38  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

pokud mate zajem muze tes i tam craftit sve LS

Jaky je pls WP na ten baracek? Za chvili bych mel kraftit LS 3. urovne a kazdy bonus na vysledek je pri post-CU nekvalite LS dobry ...

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/09/2005 :  11:17:57  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pokud mate zajem muze tes i tam craftit sve LS

Jaky je pls WP na ten baracek? Za chvili bych mel kraftit LS 3. urovne a kazdy bonus na vysledek je pri post-CU nekvalite LS dobry ...

heh taky jsem ho hledal poslepu, protoze mam WP jen na jedne postave.. je to nedaleko shuttle na NE - maly generic..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 15/09/2005 :  18:36:31  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Nejspis o to m vite ale na Dantooine ve meste Voodo-Siok je barak s vendorama kde sou moc pekny CA pro Jedi a spoustu dalsich veci kdybyste meli zajem ale asi to znate.Tusim ze vse co tam je je Pre-CU

Edited by - Akoh Adi on 15/09/2005 18:39:28
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 16/09/2005 :  09:36:30  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
Může mi někdo říct co dělám špatně? Dostal jsem po skončení testů od skříněk róbu už mám udělanej trénovací LS, tak to oblíknu vemu meč a jdu na potvory, no zabiju to ale nedostanu žádnou expu i když z potvory vylétne 1xp nápis, zatím se nechci stresovat na velkejch když to nepadá vůbec, nebo musím zabíjet jen ty co mají stejnej level jako já?

Ď.

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 16/09/2005 :  10:00:39  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quartax

Může mi někdo říct co dělám špatně? Dostal jsem po skončení testů od skříněk róbu už mám udělanej trénovací LS, tak to oblíknu vemu meč a jdu na potvory, no zabiju to ale nedostanu žádnou expu i když z potvory vylétne 1xp nápis, zatím se nechci stresovat na velkejch když to nepadá vůbec, nebo musím zabíjet jen ty co mají stejnej level jako já?

Ď.

Vítej do klubu!
- padawan je v první půlce grindu silný zhruba jako ... slabší Artisan A pokud - jako my ostatní - nemáš pre-CU LS, tak utíkej před každým začátečníkem s riflí ...
- platí klasický lvl systém, takže potvory s lvl o 5 a více nižším než ty nemá vůbec smysl zabíjet
=> jediná reálná šance na grind a získání potřebných jedi XP v rozsahu 2-3 měsíců je zapojení se do jedi AOE grup (nejlépe s dobrým tankem).

Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 16/09/2005 :  10:20:47  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
[Vítej do klubu!
- padawan je v první půlce grindu silný zhruba jako ... slabší Artisan A pokud - jako my ostatní - nemáš pre-CU LS, tak utíkej před každým začátečníkem s riflí ...
- platí klasický lvl systém, takže potvory s lvl o 5 a více nižším než ty nemá vůbec smysl zabíjet
=> jediná reálná šance na grind a získání potřebných jedi XP v rozsahu 2-3 měsíců je zapojení se do jedi AOE grup (nejlépe s dobrým tankem).

A nevíš proč nedostanu 1 xp za zabití slabších potvor? ten systém u jediho nefunguje?

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 16/09/2005 :  10:41:18  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Pokud se pamatuju, tak 1xp dostane normální postava, ne? Jedi dostává asi tak 1/6xp? Zkus jich pobít 6 (ale nesmíš se healovat a použít jinou zbraň?) a možná dohromady ten 1 forcexp dostaneš.

Jinak jukni do svých zásob s bílejma krystalkama (perličkama) a začni tunit. Podle výsledku ukovej meč.. Asi do začátku 2generace 2blade a nasypej do něj dvě z nejlepších vytunění.. (zatím asi dávej nejvíce přednost -force cost, takové 2x -8 by bylo super)

Jo a abych nezapoměl! Gratulujůůůůůůůů!

Edited by - WereHamster on 16/09/2005 10:44:41
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 16/09/2005 :  10:45:35  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

nedostanu 1 xp za zabití slabších potvor? ten systém u jediho nefunguje?

No, nezapomínej na to, že od pub 19 to fialové, co se po zabití vznáší nad potvorou, je jakýsi "celkový počet všech možných XP, který hráč za kill dohromady dostal", přičemž má zkušenost je taková, že když tam lítá 6730 XP a bonus 833% za grupu, tak skutečných jedi XP dostanu cca 1500. Je pravděpodobné, že se to fialové dělí počtem členů grupy a pak nějak upravuje oním bonusem (a možná i srovnáním mého lvl s nejvyšším lvl ve skupině a dalšími modifikátory). Do této chvíle jsem nebyl schopen najít JAKOUKOLI jednoznačně podloženou souvislost mezi tím fialovým číslem a body, které mi na "konto" skutečně přibudou, takže tyto viditelné informace beru se značnou rezervou ...
Do začátku drobné rady - snaž se svůj lvl i při shazování ne-jedi skillů držet na 80 nebo jen o málo nižším (čím vyšší lvl, tím víc XP kupodivu za potvoru dostaneš) a co nejdřív získej potřebné skilly a udělej si aspoň lvl 1 nebo 2 LS (to tréninkové šidítko je dobré tak na dráždění mláďat lvl 1 potvor ). A v boji nepoužívej ne-jedi schopnosti a zbraně, protože získané XP se pak ještě dělí podle poměru cos udělal jedi/ne-jedi a pak i když třeba potvoru celou umlátíš LS a jednou použiješ Heal doca/CM, tak dostaneš pár doc/CM XP a znatelně míň (cca pětinu počtu, které bys dostal BEZ použití ne-jedi schopnosti/věci během boje, jestli si dobře pamatuji své experimenty) jedi XP ...

Edited by - baron432 on 16/09/2005 10:50:31
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 16/09/2005 :  10:51:56  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Mladata lvl 1 uz nejsu
Inak LS na grind pouzi podla toho jake mas crystaly/perly aby ti brali co najmenej force. Ak mas nejake dobre tak to hod rovno do ADK
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 16/09/2005 :  11:35:20  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mladata lvl 1 uz nejsu
Inak LS na grind pouzi podla toho jake mas crystaly/perly aby ti brali co najmenej force. Ak mas nejake dobre tak to hod rovno do ADK

Proč ADK? Copak ADK má ještě nějakej vliv na krystaly/perly ve zbrani?
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 16/09/2005 :  11:43:50  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
Skusím se vetřít do nějaké grupy :-) kdrystalků moc nemám a stejně sem chtěl jít do powers tak mi ani na moc nebudou ale potřebuju nějak aspoň těch 20000 na novice :-) Zatím Dík za rady něco večer skusím dělat :-))

Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 16/09/2005 :  11:56:19  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster
Proč ADK? Copak ADK má ještě nějakej vliv na krystaly/perly ve zbrani?

neopotrebuvavaju, to je vsetko...neviem co tam este hladas
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 16/09/2005 :  12:41:08  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pravděpodobně vycházel z avizovaného záměru (možná potichu opuštěného) devů nevztahovat funkci ADK na krystaly v LS obsažené

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 16/09/2005 :  13:00:55  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pravděpodobně vycházel z avizovaného záměru (možná potichu opuštěného) devů nevztahovat funkci ADK na krystaly v LS obsažené

Přesně tak, měl jsem za to, že součástí publish 22 bylo i omezení ADK pouze na ls, ne na krystaly. Ale když jsem teď prohledal jednotlivé body 22ky, tak to tam už opravdu není.

No já už jsem v půlce grindu a krystaly mají stále více jak půlku zdraví. (a to že to jsou pěkné póvly, to už ani psát nemusím, že)
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 16/09/2005 :  14:21:04  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Ak by fungoval ADK na samotny LS tak to by bolo uplne o nicom. Pri sucasnej dostupnosti periel a krystalov by to bolo dost krute. Staci sa len pozried na ceny. Aj preto som dal tam ADK ty najlepsie co mam si chcem uchovat...
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 16/09/2005 :  14:30:35  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ak by fungoval ADK na samotny LS tak to by bolo uplne o nicom. Pri sucasnej dostupnosti periel a krystalov by to bolo dost krute. Staci sa len pozried na ceny. Aj preto som dal tam ADK ty najlepsie co mam si chcem uchovat...

No právě proto z toho byli všichni jedi na větvi - devové asi chtěli hráče připravit o silné pre-CU krystaly/perly jejich "opotřebováním" a teprve po chvíli pochopili (nebo jim bylo naznačeno) že to není to pravé ořechové a že tu jistý nezanedbatelný rozdíl mezi premium perlou a běžným powerupem zbraně je Ale oni to mysleli smrtelně vážně!!!

Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 16/09/2005 :  14:45:37  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Viem ze hned po CU nesly dat do LS ADK , ale opravilito naspet. O tomto ze by sa o tom nejak vazne uvazovalo netusim. Inak na oficalnom jedi foru je plno takychto napadov prevazne od post-CU jedi...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 16/09/2005 :  15:45:54  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Skusím se vetřít do nějaké grupy :-) kdrystalků moc nemám a stejně sem chtěl jít do powers tak mi ani na moc nebudou ale potřebuju nějak aspoň těch 20000 na novice :-) Zatím Dík za rady něco večer skusím dělat :-))

jo tak pokud chces jit do powers, tak ti mohu poradit.. zapomen na shaneni a tuneni.. vezmi trenink mec.. najdi si obycejnou grupu (aoe ti je v tuhle chvili skoro na nic, nebudes stihat prepinat mezi potvorama) a svez se s nimi..

oni budou zabijet, ty si do kazde potvory aspon jednou triskni.. udelej si vsecky novice (100k xp), at mas 5x 200 many (teda force, njn WoW rulez ), at muzes pak ten zakladni force hit pouzit na kazdou druhou potvoru a ne na kazdou 10..

presto nebude force dost (ted uz je dobre jit pokud mozno do AOE grupy), takze jsem to delal tak, ze jsem do tech blizkych seknul mecem a jen ty vzdalenejsi, nebo u kterych hrozilo, ze je nestihnu, daval f.hit..

v zadnem pripade NEMAS sanci zabit nejakou potvoru svymi jedi schopnostmi..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 19/09/2005 :  09:14:33  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

v zadnem pripade NEMAS sanci zabit nejakou potvoru svymi jedi schopnostmi..

Ja vubec nechapu, proc se na jedi vypisuji nejake bounty. Dyt tihle cajicci (= my ) muzou leda tak delat opatrovniky ztracenych zizal a ne brojit proti Imperiu

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 19/09/2005 :  14:07:28  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
vcera jsem testoval tento template:
MS LS, Heal 4000,Def4440,Ench3002
-no docela dobry defenze na to staci a boj snim je docela v pohode
diky healu za 1500 jsem schopnej prezit a zabit JEDiHO v boji 1na1
-v tom to systemu existuji jedi s perlami okolo 120 a my normalni jedi nemame sanci vyhrat ten to boj a proto me napadla mensi uprava v tomto template a to na:

MS LS,Heal4000,Def4440,Ench3200

co si myslite?
-force armor me sice bude zrat force ale diky nemu jsem schopne redukovad DMG a nebude me to stat tolik zivota...

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 19/09/2005 :  15:18:12  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

MS LS,Heal4000,Def4440,Ench3200

co si myslite?
-force armor me sice bude zrat force ale diky nemu jsem schopne redukovad DMG a nebude me to stat tolik zivota...

Nevim, ale vcera jsem grindil s clovekem s 4040 Def a temer kompletnim MEnh a ten si na Armor ponekud stezoval - na zacatku dobre, ale pokud pouzival slusnejsi LS a na vyrovnani obrany/zdravi i infuzi a auru, tak mu force primo "tekla" pred ocima, pricemz ja s 4244 Def + jidlem a aurou mel jen o cca 10% vyssi ztratu zivota. Proto chci pro porovnani zkusit MDef + Enh 3002 ...

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 19/09/2005 :  16:45:15  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
hmmm a co LS do Mastra LS nepujdes a nebo na Healera kasles? :D

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 19/09/2005 :  16:49:57  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
pokud budes mlatit s LS tak i kdyz jsi MS Def. tak ti to nepomuze zmackne te jak hmyz

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000