Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 BH
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

dawwwid
Starting Member

32 Posts

Posted - 11/09/2005 :  08:47:16  Show Profile  Visit dawwwid's Homepage Send dawwwid a Private Message  Reply with Quote
hram swg velmi kratko a chcel by som sa spytat na vas nazor ohladne mojej vs jedi misie.

jedi grindoval na dantooine v groupe. ked som dorazil na miesto prave dokoncoval piket lair, takze bol v uplnom poriadku a preto som nezautocil. samozrejme ze vsetci jediovia si ma vsimli a tak sa o nejakom momente prekvapenia neda hovorit.

po chvili sa vsak prirutil druhy bh a ten si so stavom jediho prilis hlavu nelamal. po chvilke boja ked jediho hp klesli na nieco malo pod polovicu som sa do boja zapojil aj ja a jedi skoncil v clonecentre.

chcel by som sa spytat ci bolo rozhodnutie pridat sa do boja spravne. samozrejme ze z pohladu jediho urcite nie. ale na forach swg/bh stale citam o tom ako sa bh bavia o tom ze je nutne vyuzit kazdu moznost. ake byvaju zvyky medzi bh ak sa stane nieco taketo?

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 11/09/2005 :  09:26:10  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Udelal jsi to dobre, vubec bych si s tim nelamal hlavu. Jednou jsi Bounty Hunter, tak vyuzijes jakekoliv prilezitosti ...

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 11/09/2005 :  15:43:07  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
souhlas s elorem

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 12/09/2005 :  03:50:04  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
BH predevsim vyuziva momentu prekvapeni a situace, takovy giross s madrigalem vzdy ceka v koutku a pak kdyz se spravna sance tak vystartuje .
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 12/09/2005 :  09:45:11  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
včera mě jeden BH napadl, menoval se Leanka. Grindim, kolem mě 8 bolu, healuju se jak o zivot a najendou KD což je pro mě jasné znamení, spouštím valor, infuzi, utíkám (malo force). Ten maník mě naháněl přes půl planety ale bylo to poprvý co jsem se fakt bavil. rozbil jsem mu asi 4 swoopy včetně jednoho BARCu. sice jsem nakonec vyhral ale pišu to sem proto, že tendle manik taky čekal až bude kolem mě 8 potvor co maji 82lvl.. ale řeknu vám nemít pre CU LS a forcerun tak prohraju..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/09/2005 :  13:52:01  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

BH predevsim vyuziva momentu prekvapeni a situace, takovy giross s madrigalem vzdy ceka v koutku a pak kdyz se spravna sance tak vystartuje .

jo ten zabak, to je "strasna svina"

jako jasne, me taky nasralo, kdyz me zabil BH u te turrety, ale chapu, ze nema jinou moznost.. takze pro me - no problem...

dawwwid - pokud to neni tajemstvi, prozrad, na jakem serveru hrajes, frakci a jmeno postavy (treba si to hod do podpisu, nebo se napis do seznamu postav)

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 12/09/2005 13:54:23
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/09/2005 :  20:58:57  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
no i kdyz mas postavu na infinity, neni problem si zalozit dalsi na eclipse.. namastrovani je stejne otazka par dni..
a uvidis, kde te to bude bavit vice

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 12/09/2005 :  21:15:48  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
jo jerzee ma recht, na eclipse je to hned o necem jinym. Mezi svyma je to fakt rozdil :)

Edited by - Jorssk on 13/09/2005 03:51:46
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 12/09/2005 :  21:36:02  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
..svyma..

uz i ty jerzee si hrajes na ucitele cestiny?

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 13/09/2005 :  03:52:23  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
To nevim ale jestli se mi bude dal srat do postu tak sem na foru asi prestanu psat.
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 13/09/2005 :  14:16:26  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

To nevim ,ale jestli se mi bude dal srat do postu ,tak sem na forum asi prestanu psat.

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 13/09/2005 :  14:25:55  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

quote:

To nevim, ale jestli se mi bude dal srat do postu, tak sem na forum asi prestanu psat.

kdyz uz tak pred carkou bez mezery a pro zmenu za carkou mezeru
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 13/09/2005 :  15:31:36  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

quote:

To nevim , ale jestli se mi bude dal srat do postu , tak sem na forum asi prestanu psat.

když už tak pred carkou bez mezery a pro změnu za čárkou mezeru

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 13/09/2005 :  20:29:24  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To nevim ,ale jestli se mi bude dal srat do postu ,tak sem na forum asi prestanu psat.

byt tebou tak pravopisny chyby neopravuju lygie

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 13/09/2005 :  20:29:33  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
"Boze!!! Jde po me Wlk ! OMG RUN"

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 13/09/2005 :  21:50:26  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

To nevim , ale jestli se mi bude dal srat do postu , tak sem na forum asi prestanu psat.

když už tak před čárkou bez mezery a pro změnu za čárkou mezeru

když už
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 13/09/2005 :  22:09:20  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

quote:

Proc?musim cvicit do skoly

SWG Cheeeewieee cosi -

Edited by - Werrevlk on 13/09/2005 22:12:03
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 13/09/2005 :  22:38:29  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Proč? Musím cvičit do školy.

to ti to moc nejde sry to byla reakce na jeho opravu mejch znamínek bylo to naposled!

Edited by - SNowie on 13/09/2005 22:38:50
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 13/09/2005 :  23:05:31  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Proč? Musím cvičit do školy.

to ti to moc nejde sry to byla reakce na jeho opravu mejch znamínek bylo to naposled!

bavi vas to hodne?

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/09/2005 :  11:13:37  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
..svyma..

ja si na nej nemusim hrat.. kdybych vcas nerozpoznal hrozici nebezpeci a neutekl ze skoly vcas, tak jsem dnes ucil cesky jazyk na zakladni skole male kluky jako jsi ty nebo lizije..

jorssk - nebud nasrany, ze hraju WoW..
jedine, co jsem udelal, je, ze jsem ti zmenil barvu pisma ve spoilerech, ktere jsi bezohledu na ostatni a bez ohledu na jankovo prani napsal.. (sice to lidem jako carmax presto nepomuze, ale to uz je zase jeho problem, ze mu to nefunguje, jak ma..)
a to s tou cestinou, to je snad sranda ne ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 14/09/2005 :  11:35:36  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

quote:
..svyma..

ja si na nej nemusim hrat.. kdybych vcas nerozpoznal hrozici nebezpeci a neutekl ze skoly vcas, tak jsem dnes ucil cesky jazyk na zakladni skole male kluky jako jsi ty nebo lizije..

jedine, co jsem udelal, je, ze jsem ti zmenil barvu pisma ve spoilerech, ktere jsi bezohledu na ostatni a bez ohledu na jankovo prani napsal.. (sice to lidem jako carmax presto nepomuze, ale to uz je zase jeho problem, ze mu to nefunguje, jak ma..)

Az na to ze ja nejsem na zakladce

EDIT: Jinak JJ WoW je dost drsna parba doporucuju.

SWG Cheeeewieee cosi -

Edited by - Werrevlk on 14/09/2005 11:36:06
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 14/09/2005 :  13:54:38  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
..svyma..

Az na to ze ja nejsem na zakladce

ani ja ne takze ticho (jsem na stredni, na gymplu) a ja to taky myslel jako srandu, tys to nepochopil a to ze je to muj problem, to je pravda, hold budu radsi pouzivat kvalitni prohlizece nez deravy IE a nekde mi ty barvy fungujou, tady zrovna ne

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 14/09/2005 14:01:27
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/09/2005 :  17:39:56  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

ani ja ne takze ticho (jsem na stredni, na gymplu) a ja to taky myslel jako srandu, tys to nepochopil a to ze je to muj problem, to je pravda, hold budu radsi pouzivat kvalitni prohlizece nez deravy IE a nekde mi ty barvy fungujou, tady zrovna ne

dyt v poho, ja si taky delam srandu..

ja mam firefox a barvy mi zde funguji v pohode, zato na ofic. foru swg mi nejde odeslat ani editovat zaden post..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 14/09/2005 :  17:50:32  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

dyt v poho, ja si taky delam srandu..

ja mam firefox a barvy mi zde funguji v pohode, zato na ofic. foru swg mi nejde odeslat ani editovat zaden post..

ja mam taky firefox a nejdou mi ani barvy ani to co tobe na SOE forech..

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 14/09/2005 :  18:32:30  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
ja mam firefox a barvy no problemo
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 14/09/2005 :  19:18:40  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drakchen

ja mam firefox a barvy no problemo

asi ho budu muset preinstalovat

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/09/2005 :  09:26:14  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Wlk - Jak muzes doporucovat WoW a tvrdit ze je to drsna parba omg to uz radsi diablo . Nebo rovnou swg tam alespon nehrozi ze me jebne s kreslene grafiky a ze stálích questu.
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 15/09/2005 :  10:20:13  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:

Wlk - Jak muzes doporucovat WoW a tvrdit ze je to drsna parba omg to uz radsi diablo . Nebo rovnou swg tam alespon nehrozi ze me jebne s kreslene grafiky a ze stálích questu.

Pozdě...už ti jeblo

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/09/2005 :  10:28:51  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jo mas recht
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 15/09/2005 :  11:15:50  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jorssku, mám tě rád, ale nehaň něco, co jsi hrál jen 20 minut i s instalací, za účelem to pak pouze pomlouvat.
Obětoval jsem Wowu 4 měsíce, určitě by jsi tam našel mnoho pěkného, co by se ti líbilo, s čím by jsi se zabavil. Wow obsahuje mnoho humoru, což mi u SWG trochu chybí.
Možná že má wow kreslenou grafiku, ale alespoň tam ženské chodí jako ženské a ne jako Arnold s melounama... (to je dvouletý bug nebo feature?)

A zpět k BH... pročítal jsem včera jejich fórum a až i oni se pozastavují nad nemožnou kvalitou světelných mečů nových přírůstků :)))
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/09/2005 :  12:27:10  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
tak tak.. WoW je jednim slovem proste "neuveritelny".. ma spickovou atmosferu, nadhernou pohadkovou fantasy grafiku, velmi zabavne questy (a to uz je co rict, kdyz Q chvalim zrovna ja; dokonce ani to behani mi zatim nevadi), po tydnu hrani jsem nenarazil na jediny bug (mozna vyplavou na povrch pozdeji, ale mozna taky ne.. u swg jsem uz behem tydne dost bugu zaznamenal.. u WoW vim jen o exploitu u AV)..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 15/09/2005 :  12:38:31  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak tak.. WoW je jednim slovem proste "neuveritelny".. ma spickovou atmosferu, nadhernou pohadkovou fantasy grafiku, velmi zabavne questy (a to uz je co rict, kdyz Q chvalim zrovna ja; dokonce ani to behani mi zatim nevadi), po tydnu hrani jsem nenarazil na jediny bug (mozna vyplavou na povrch pozdeji, ale mozna taky ne.. u swg jsem uz behem tydne dost bugu zaznamenal.. u WoW vim jen o exploitu u AV)..

sis spletl forum ne?

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 15/09/2005 :  13:56:40  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

sis spletl forum ne?

i když to byla reakce na předchozí posty musim souhlasit že reklama na WoW sem nepatří
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 15/09/2005 :  14:40:19  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

sis spletl forum ne?

i když to byla reakce na předchozí posty musim souhlasit že reklama na WoW sem nepatří

ale budiž:
WoW je jednim slovem proste "neuveritelny"
kdo neveri at tam běží..

.. ma spickovou atmosferu,
atmosfera v swg je podle mne minimalne jako v SW,

nadhernou pohadkovou fantasy grafiku
komiksova grafika WOW se mi nelibi

velmi zabavne questy (a to uz je co rict, kdyz Q chvalim zrovna ja;
kvuli questum SWG nehraju. Az budu chtit hrat RPG kvuli questum budu hrat Baldurs Gate nebo Morrowind :)

dokonce ani to behani mi zatim nevadi),
v SW jezdime na speederech

po tydnu hrani jsem nenarazil na jediny bug (mozna vyplavou na povrch pozdeji, ale mozna taky ne.. u swg jsem uz behem tydne dost bugu zaznamenal..
bugy ubyvaji pomalu, na druhou stranu ale pribyva spousta novych veci, a spatny se opravuji prubezne.

u WoW vim jen o exploitu u AV)..

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/09/2005 :  15:47:14  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ehmm no humor ja se u swg smeju celkem casto, zenske s melounama - to zalezi na hracich. U WoW jsou postavy temer preddefinovane a odporne coz me hodne stve. Vsichni tam vypadaji stejne a zenske maji velke prdele jak anca ze statku. A diky kreslene grafice se do toho opravdu nemuzu vzit, tesil sem se ze bych na chvili byl ve svete warcraftu pac je to suprovej svet, ale co oni s toho udelali...kreslenou chujovinu pro deti co zacinaji s MMORPG. Questy - kdyby jsi makal na kashyyyku a nenarikal ze te to tam nebavi poznal by jsi se sou na stejne urovni jerzee. Bugy - Ano asi tak swg ma sice hodne bugu jenze taky zaziva s kazdym patchem hodne zmen ne jen pridani questu ale napr. vozitka, predelani povolani atd..A pokud jde o crafteni a obchodovani tak v tom je swg proti wow taky jednicka.

Edited by - Jorssk on 15/09/2005 15:49:32
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 15/09/2005 :  16:51:57  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Vy tady mate ale skaredy offtopic.

Jorssku, Jorssku. SWG jsem hral peknych par mesicu (8 nebo kolik to bylo), WoW ted hraju taky 8 mesicu.

Nemuzes porad hajit SWG a hledat to "the best". Jsou snad dve veci (mozna dve a pul), kde ma SWG navrch a to je vyborny craft, moznosti upravy tveho charu (klasicke obleceni, face, postavu) a housing.

SWG nema questy a ty co ma anebo tech par dobrych co ma, nevyvazi ani trochu questy ve WoW. Jo a pro Olustriela - questy jsou soucasti kazdeho RPG.

SWG je hodny zabugovany a nemuzes to obhajit slovy: "ale vzdyt pridavaji porad neco noveho". To ve WoW taky a porad. SWG nema krome Death Watch Bunkeru zadny poradny high lvl content. Nema zadne PvP (to se marne snazi nazyvat PvP, PvP neni) Cele se to ztrhlo na grind Jedie minimalne do CU. Ted je to mozna jine, ale pochybuju. Ano, ve WoW je pseudo PvP, jak by nekdo mohl rici, ale porad je to 10x tolik nez ma SWG. Nemluvim o tom, ze engine ti vetsi bitvy ani poradne nezvladne. Jeste ted si pamatuju jaky delal problemy, kdyz se nahromadi mnoho playeru.

Co se tyce grafickeho zpracovani. Plne te chapu, mne se taky WoW nelibilo, ale zvykl jsem si. Ovsem WoW lore a jeho prevedeni do hry je naprosto v souladu se stylem Blizzu a Warcraftu. Udelali to naramne dobre.

Musis se na to koukat bez bryli SWG maniaka (neber to osobne, taky mam rad SW), ale podivej se na to normalne. Vetsina prispevovatelu jsou fanatici do SW, takze mluvite prilis zaujate :).

Nesnazim se obhajovat WoW, ale moc dobre vim, jaky SWG je (bylo) a taky vim jaky Sony dela krpy co se bugu, uprav, rewampu tyce. Musis me omluvit, ale SWG je po nekolika mesicich nudne, protoze skoro nic nevznika. Fajn pridali Kashyyk, ale napriklad ve wow pripadavaji patche s novymi instancemi, PvP "arenami" atd a datadiskem to nenazyvaji. Ve WoW je hruby grind a v SWG jeste hrubejsi. K cemu ti bude Jedi Master v SWG? Imho k nicemu, maximalne vystavka + skoro PvP. Nebyt US fanousku, SWG by bylo hodne na dne (pocet playeru, ziskovost) a to me stve nejvic, protoze me zatracene bavilo.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 15/09/2005 17:07:56
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 15/09/2005 :  17:44:42  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Vy tady mate ale skaredy offtopic.
....
SWG nema questy a ty co ma anebo tech par dobrych co ma, nevyvazi ani trochu questy ve WoW. Jo a pro Olustriela - questy jsou soucasti kazdeho RPG.
...

swg nemá questy ? co ty desítky supr questů co sem dělal ať už třeba pro bobu fetta nebo na kashyyyku ? tušim že jich je tam asi 200 další spousty přibudou s ToO ... navíc většinou to nejsou žádný bezduchý blbosti ale propracovaný dlouhý questy i na několik hodin
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/09/2005 :  17:54:18  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ty si nehral swg 8 mesicu tak tu nemas co vykladat ze nema questy nebo high level dungeony pac se to davno s prichodem druheho datadisku zmenilo. To co drive swg nemelo ted ma, takze se s wow vyrovnava. Ja mam svet warcraftu rad, nahodou sem cetl vsechny tri knihy a dohral W3 i datadisk a mrzi me ze MMORPG spracovani warcraftu tak zmrsili. MOORPG neni jen o questech jako je to ve WoW a jak je videt tak vetsinu hracu to po 4 mesicich prestane bavit nebo se zacnou nudit kdyz maji questy hotove. Pak jen zbyvaji high level dungeony a pvp. Zato v galaxies je moznosti daleko vic, jak si jiz tady zminoval mesta atd... stejne je tomu i v EQ2 tam tedy chybi jen to pvp ktere stejne pridaji a tak kdyby swg zrusili nebo bych chtel fantasi bych opravdu radsi sel do EQ2 ktere dosahuje kvalit SWGcka, ne jako WoW.

Jo a jedi - ted kdyz je plno dungeonu atd. je jedi nejvhodnejsi postava na pomoc. Napr. Necrosis, Avatar platform, Corvetta, Black Scale compound vise zminovany DWB. Jo a nesmime zapomenou o druhe casti swg - vesmir u ktereho pribylo na kashyyyku taky hodne questu a bez master pilote se temer nehnes.

Edited by - Jorssk on 15/09/2005 17:56:46
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 15/09/2005 :  17:55:10  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Kashyyyk je prvni slusny pocin od SOE, trvalo jim to ale neskutecne dlouho. Vis jak se rika "s krizkem po f.."

Edit:

To Jorssk. Jo nehral jsem SWG 8 mesicu to je pravda. Nastartovani CU, prichod datadisku, to je vsechno ok. Rozhodne muzu cerpat ze zkusenosti ze SWG pred CU, bohuzel ty nemuzes cerpat zadne zkusenosti z WoW, protoze je nemas.

EQ2 - hmm, kdybych chtel bych sarkasticky, tak reknu neco ve smyslu. Jo urcite maji obe hry extremni uspech, kdyz se Sony snazi ziskat zpet o co prisla a co si vzalo WoW. Viz planovany CU v EQ2. Trochu pozde jim to doslo. EQ2 tim padem byla taky beta od vydani, kdyz chteji tedka prekopat hru.

Neprisel jsem prudit, prisel jsem rict nazor. Jestli ty nevidis, kde WoW utekl vsem online hram tak jsi slepy. A nebud prosim tak vztahovacny. Nehodlam se ponorit do flamu.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 15/09/2005 18:02:01
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/09/2005 :  17:57:21  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
A to jeste mame pred sebou Trials of Obi-Wan to bude urcite taky uber .
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/09/2005 :  18:05:54  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Mno utekl hlavne tim ze neni poradne MMORPG a mohlo by to jit s tema questama klidne i offline :). Jinak ja WoW hral a libylo se mi s MOORPG co jsem kdy hral nejmene. To i Ultima byla lepsi a bylo tam vic moznosti. Je to proste muj nazor a ten mi nevymluvis, kdyz te to bavi tak si to hraj, jedno je vsak jasne WoW a SWG budou vzdy odlisne hry stejne jako Blizzard a SOE, proto bych prosil uz vice se tady nebavit o WoW a hlavne co je lepsi, protoze by vznikla opet hadka mezi dvema stranami. Kdyby se vsem libila jen jedna hra tak by ty dalsi nebyli ne?

Edited by - Jorssk on 15/09/2005 18:08:33
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 15/09/2005 :  18:07:40  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno utekl hlavne tim ze neni poradne MOORPG a mohlo by to jit s tema questama klidne i offline :). Jinak ja WoW hral a libylo se mi s MOORPG co jsem kdy hral nejmene. To i Ultima byla lepsi a bylo tam vic moznosti. Je to proste muj nazor a ten mi nevymluvis, kdyz te to bavi tak si to hraj, jedno je vsak jasne WoW a SWG budou vzdy odlisne hry stejne jako Blizzard a SOE, proto bych prosil uz vice se tady nebavit o WoW a hlavne co je lepsi, protoze by vznikla opet hadka mezi dvema stranami. Kdyby se vsem libila jen jedna hra tak by ty dalsi nebyli ne?

oprav si to na MMOPRG a ja tohle hned smaznu :) nemuzu se na to koukat :)
edit: jeste furt to tam jednou vidim

Edited by - SNowie on 15/09/2005 18:42:20
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/09/2005 :  18:22:48  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

....byl ve svete warcraftu pac je to suprovej svet, ale co oni s toho udelali...kreslenou chujovinu pro deti co zacinaji s MMORPG.....

rofl..

WoW vypada presne tak, jak jedine vypadat melo a NENI zadna jina varianta, jaky be mohlo vypadat.. pokud tomu nerozumis, tak si prohlidni jak vypadaji strategie od warcraftu a pak WoW.. nenajdes ani 5 rozdilu..
to je prave na tom WoW nejlepsi, ze si tam pripadam presne tak, jako bych behal v nejake mape ze strategie..

stejne tak je super, kdyz bezim po mos eisley a vypada presne jako ve filmu..

a tou kreslenou chujovinou pro deti myslis co ? SW komixy nebo SW clone wars serial, ktery je dobry tak leda ke zgrcani ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/09/2005 :  18:38:56  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno utekl hlavne tim ze neni poradne MMORPG a mohlo by to jit s tema questama klidne i offline :). Jinak ja WoW hral a libylo se mi s MOORPG co jsem kdy hral nejmene. To i Ultima byla lepsi a bylo tam vic moznosti. Je to proste muj nazor a ten mi nevymluvis, kdyz te to bavi tak si to hraj, jedno je vsak jasne WoW a SWG budou vzdy odlisne hry stejne jako Blizzard a SOE, proto bych prosil uz vice se tady nebavit o WoW a hlavne co je lepsi, protoze by vznikla opet hadka mezi dvema stranami. Kdyby se vsem libila jen jedna hra tak by ty dalsi nebyli ne?

rofl2..

tys hral WoW tyden, dva ? to i ja o WOW po tydnu vim 100X vice nez ty a coze jsi to rikal ? offline ? rofl..

asi jak rika hammie, jediny duvod, proc jsi hral chvili WoW, je, abys ho mohl "radoby" kritizovat, jak je oproti SWG spatny..
pritom o WoW nevis vubec nic a jsi uplne vedle, asi jako shemiramoth, kdyz rikal, ze v SWG nejsou questy a dungeony..

nemas vubec duvod WoW hanet, myslis si snad, ze tim pretahnes lidi do SWG ? spise naopak..

jak pises ze SWG a WoW budou tak odlisne jako blizzard a SOE.. to mas pravdu.. a ja bych byl 100X radsi, kdyby SWG delal blizzard, ktery umi.. a ne ten tym soe retardu, co na hrace kasle a jen vymysli, jak si nahrabat vice "kreditu"..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/09/2005 :  18:43:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mno utekl hlavne tim ze neni poradne MOORPG a mohlo by to jit s tema questama klidne i offline :). Jinak ja WoW hral a libylo se mi s MOORPG co jsem kdy hral nejmene. To i Ultima byla lepsi a bylo tam vic moznosti. Je to proste muj nazor a ten mi nevymluvis, kdyz te to bavi tak si to hraj, jedno je vsak jasne WoW a SWG budou vzdy odlisne hry stejne jako Blizzard a SOE, proto bych prosil uz vice se tady nebavit o WoW a hlavne co je lepsi, protoze by vznikla opet hadka mezi dvema stranami. Kdyby se vsem libila jen jedna hra tak by ty dalsi nebyli ne?

mozna jsem trochu pomaly, ale spravne to je MMORPG, nikoliv MMOPRG jak pises moucho, nebo to je nejaky skryty vtip ? pokud je, tak vysvetli at se zasmeju..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 15/09/2005 18:44:49
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 15/09/2005 :  18:47:08  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

mozna jsem trochu pomaly, ale spravne to je MMORPG, nikoliv MMOPRG jak pises moucho, nebo to je nejaky skryty vtip ? pokud je, tak vysvetli at se zasmeju..

byl to vtip teda nechal sem to tam potom i po editu pravda puvodni zamer to nebyl kdyz to stejne smaznu tak je to jedno
8<-----------------------------------------------------------------
rekneme ze to je konec offtopicu && flamu [přesunuto]

Edited by - SNowie on 15/09/2005 18:51:49
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 15/09/2005 :  18:52:49  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Jorssk: Tohle je presne duvod proc si myslim, ze by si mel drzet pusu a krok. Z nejakeho me nepochopitelneho duvodu mas SWG za modlu. Z jiny hry vidis screen mozna dokonce i trailer a hned soudis jak je vuci SWG spatna.

Predne bych chtel podotknout ze SWG skutecne nema zadny high level dungy. Co ja vim po CU je Death wath trapne snadnej. Nekrosis je na 15 minut ve dvou postavach atd. atd.

Za druhy byl tu argument, ze SWG ma neco spolecnyho s SW. to je samozrejme ptakovina. Pouzili nazev a postavy. Obcas i nejaky obleceni atd atd. Ale s Hvezdnymi valkami to nema spolecneho naprosto nic.

V SWG je pravda porad neco noveho.... porad nove a nove bugy. Kdyz vydaj patch tak nasledne je fix patche pak fix fixu patche a pro jistotu fixnou jeste ten fix fixu. A pak to stejne nefunguje. Takze pokud sectu vsechno tak system je hroznej, grafika.... jde ale celkove je dost chuda. Moznosti dost ale celkem zbytecnych bo existuje jen jeden super equip pro kazdy "povolani" cili variabilita veskera zadna. Questu jsem delal nekolik a muzu rict jen jedno. Kdyz jsem delal Game mastera na nejmenovanym UO shardu a vratil jsem se totalne vozralej z hospody delal jsem vyrazne lepsi questy.

Celkove shrnuto SWG ma gigantickej potencial. bohuzel splachnutej do hajzlu zisku chtivejma kretenama bez jakykoliv predstvy o svete hvezdnych valek. Na SWG je videt, ze to bylo delany na dobu 4-5 epizoda, ale jak vysly ty novy komercni hnusarny tak se SOE chtelo napakovat a zacalo tam prisirat veci dobove naprosto neodpovidajici (Tisice jediu, Nekrosis, Droideky, stihacky, atd atd atd.) Vyvrcholilo to maximalni sranckou jmenem RotW. System je absolutne nevyvazenej CU je kopie bojovyho systemu EQ2 ze kteryho zapomneli vzit to dobry atd atd.

Jenze pro Jorska je to proste dokonala hra co nema chybu. Jo holt novinar z tebe nebude. Ale jeste tak 5 mozna deset let bo si trochu pomalejsi a zacne ti dochazet co znamena slovo system a jak by to asi melo vypadat.¨

Co se WoW tyce tak ma sice hnusnou (nemam rad ten typ grafiky) kreslenou grafiku, ale ta grafika je provedena precizne. nelibi se mi ze je to kresleny ale provedeni se nic vytknout neda. Hra obsahuje treba hlasovy emoty coz dava hre dost ... atd atd. o kvalite questu radsi ani nemluvim. Plus PvP tam samozrejme je coz v SWG neni. Warcrafti maj humor maj zabavu. Jedina nevyhoda tyhle hry je ze se da "dohrat" I kdyz SWG se neda dohrat jen diky tomu, ze kdyz uz mas rok dva tri tupyho grindovani za sebou a mohl bys to dohrat tak SOE udela CU a rekne ti. Ted si zase sracka. Sezen si AA CA atd. Za par miliard a budes si moct hrat..... Coz radsi ty warcrafty dohraju nez furt grindit jak debil.

O jinejch hrach ani nemluvim. Proste Jorssku nezlob se na me ale jsi omezenej.... ne malo ale opravdu hodne.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON

Edited by - Giltanas on 15/09/2005 18:59:02
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 15/09/2005 :  18:57:42  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
lol zase giltanas ten sem pise jen kdyz muze prudit nebo je důvod házet špínu na swg

Edited by - SNowie on 15/09/2005 18:59:35
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 15/09/2005 :  19:00:47  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

lol zase giltanas ten sem pise jen kdyz muze prudit nebo je důvod házet špínu na swg

To neni presny. jen se ozvu kdyz uz je neco opravdu moc silny kafe :-)

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 15/09/2005 :  19:01:05  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

..Predne bych chtel podotknout ze SWG skutecne nema zadny high level dungy. Co ja vim po CU je Death wath trapne snadnej.

Tak to toho asi moc nevis protoze DWB je tedka peknej hardcore.. mozna kdybys to hral dyl nez tyden po tom co vyslo CU tak bys tady nepsal takove kraviny.. jinak co se SWG tyce mas asi pravdu..

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 15/09/2005 19:01:29
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 15/09/2005 :  19:06:53  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
No ja po CU hral. Dokonce sem v podstate udelal komplet jediho atd. Takze si myslim, ze hodnotit muzu :-)

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000