Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 JEDI po CURB
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 26/08/2005 :  18:27:58  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
no najednu stranu proc by nemeli bejt.. jejich cena nebude 1m kreditu tim padem to budou mit lidi co si je zaslouzi...

respektive musej nam (bhcku predevsim) dat nejakou moznost toho jediho zabit...

Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired)
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired)

Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 27/08/2005 :  07:52:32  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
tak ze podle me.....

podeliol bych Jedie do 3 sort...
1 sorta
Jedi pred publishem 9
-oznacil bych je jako za nejzkusenejsi Jedi v galaxii mnoho znich uz melo a nebo bude mit po zpusteni frakcnio systemu hodnost Guardian/Enfoncer/sentinel atd....
2 sorta
Jedi po publishi 9
-po teto dobe se v galaxii objevilo mnoho hracu kteri ziskali za questy ve vesnici sveho jediho. Ti to jedi byli krvy hracu vygrindeni a mohu vam rict nebyla to zadna sranda tak to sveho Jediho vytrenovat.
3 sorta
Jedi po CU
-hracum se umoznila group XP a tim padem se grind jediho 3-10x zrychlil. Ted uz muze mit jediho skoro kazdy. Jedine co se mi na techto jedi nezda je jejich arogance. Proc nemuzeme mit stejne perly jako prec CU, proc oni maji tam to a mi zas mame smulu....
moje odpoved: "protoze oni na tom treba makali 3mesice v kuse a ty to mas skoro za 21dni hotove"[:]

BH by nikdy nemelo byt silnejsi jak jedi.... to je snad vsem jasne... na jedim spotrebujes o mnoho vice XP a skill bodiku... ale
BH by mel utocit ze zakouti a cekat na vhodnou chvyli kdy to ten Jedi neceka. Ne ze bych uznaval nejakeho AFK nebo grinder BH killera ale podle me je to tak spravne.
Podle me Assasin je nekdo kdo te sejme kdyz si na balkonku ctes noviny a popijis kaficko a zniceho nic te nekdo sejme...
A tak by to melo byt i v SWG...cekat na vhodnou chvyli a sejmou svuj cil

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW

Edited by - riddle on 27/08/2005 07:53:47
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 27/08/2005 :  09:22:27  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Jediny buff (droga), co se v expanded universe používá, je glitterstim, ovšem o dalších kořeních psali že existujou. Taky si nemyslím, že by si Boba Fett šlehnul před každou akcí. Stejně tak si nedovedu představit Vadera. I když kdoví jaké vylepšení jejich brnka mají

Enni: Jak moc účinný force speed I? Já se hnal ke čtvrté možnosti, ale říkali mi že Sap je proti nafetovanému člověku nanic, a že bez force speedu si moc neškrtnu ani s LS.

Co Mdef, MLS, 4000 heal, 1000 enh? (opravdu nechci přijít o čtverku heal)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 27/08/2005 :  12:29:42  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Jediny buff (droga), co se v expanded universe používá, je glitterstim, ovšem o dalších kořeních psali že existujou. Taky si nemyslím, že by si Boba Fett šlehnul před každou akcí. Stejně tak si nedovedu představit Vadera. I když kdoví jaké vylepšení jejich brnka mají

Enni: Jak moc účinný force speed I? Já se hnal ke čtvrté možnosti, ale říkali mi že Sap je proti nafetovanému člověku nanic, a že bez force speedu si moc neškrtnu ani s LS.

taky jsem zvazoval/zvazuju, jestli 4040 heal nevymenit za heal 4000 a enh. 1000 kvuli te rychlosti, ale zatim to nechavam tak..

jinak co se tyce M wieldera, tak po nekolika duelech s jedi i nejedi, potycce s BH a jednom PvP musim rict, ze jsem nadmiru spokojen.. powers vubec neni spatny, pokud se s nim umi zachazet.. i kdyz je velmi tezke, resp. temer nemozne porazit kvalitniho MLS/Mdef, tak je ale na druhou stranu v podstate nesmrtelny..
jeste se jiste rada veci ukaze casem, ale zatim to pro me vypada slibne..

asi nejvetsi problem vidim v rychlosti - tu lze zvysit bud pres enhancera nebo pres CA..
na foru tvrdi polovina lidi, ze General Ranged Speed nefunguje, druha polovina tvrdi, ze funguje, takze to v kazdem pripade shanim a pak se uvidi

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 27/08/2005 :  12:57:33  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
Zdar...
Force speed 1 je efekt jako svina... a pokud mas Force speed 2 dela 25% o zrychleni LS....
a to je mazec... + pokud mas nejake pekne CA tak jsi uber...

MS defender je skoro nesmrtelnej ale pouzivat stimpacky se nedaji 1min je moc... a heal za 1k s MS LS se nada... kord kdyz ma force speed tak jsi death... pokud bys snad nepouzil Avoid Incap
3-4x a jsi bez force.

Dost premyslim o MS LS,Def4440,Heal4000,Ench3002
-mas pasivni defenzi force auru na ne JEDi (na jedi nedela efekt), Force Speed 2 tak je death, s heal za 1500 je good....

quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 28/08/2005 :  13:47:06  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
IMPROVED FORCE AURA
OBSAZENA V: Force Defense 4 (Defender x x 4 x)
SKILL BOBIKU POUZITO: 28 (novice Def vcetne)
POTREBNA XP: 3.02 million (s novicem Def. vcetne)
MODIFIKUJE: Pridava 500 na defenzi na 45 sec.
JAK FUNGUJE: Aura ti přida 500 do ranged a melee defenzi (Improved).
A teke ze zvestuje informace o snizeni DPS na zbrani vuci tobe pri kazdem uderu zbrani.

Pro:
+ Snizuje DMG ktery je ti zbrani udelovan
+ Snizuje DMG od zbrani ktere se tim adem snizuje DPS
+ Stoji velmi malo force ale ne tak malo aby ses nemusel strachovat o force
+ Spolecne s dalsimi podpurnymi sk. se stebe stava Defender odolavajicimu utoku
Proti:
- Je znamo pokud je pouzita tato aura ve velikych bitvach nebo velkych PVP nema tato aura moc velike uplatneni.
- Vuci Jedi ta to aura nema moc velike uplatneni, jen s rozilem efektu negativni DPS statu.

IMPROVED FORCE ARMOR
OBSAZENA V: Force Protection 4 (Enhancer x 4 x x)
SKILL BODIKU POUZITO: 28 (novice Enh vcetne)
POTREBNA XP: 3.02 million (novice Enh. vcetne)
MODIFIKUJE: Prida 40 do Innate Armor na 30 minut
JAK FUNGUJE: S pridanim Innate Armoru, Force Armor dokaze absorvovat mnoho dmg ktery je ti udelovan

Pro:
+ Snižuje ti DMG za pouziti Innaate Armoru
+ Pokud mas Double Mastry tak se ti pri uderech o mnoho rychleji doplnuje force(vice Force regeneracnich bodiku)
+ S orientaci double mastru a tim to skilem se da rici ze by mohl slouzit jako defender
Proti:
- Force Armor ti nepomuze na incap rany, a kazda rana te stoji force
- U Force Amoru neni doporuceno aby byl nastaven jako jedinej armor jelikoz pri kazde rane se vam snici force tak tu hrozi ryziko ze vam dojde force
- Force Amor muze byt prolomen Armor breake

Tak co je lepsi? Force aura nebo Force armor?
To si muste sami rozmyslet...

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 28/08/2005 :  23:37:24  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
fajn takze jsem opet nasranej jak maly dite!

jdu si tak v klidku na jediho, killim killim a najednou rif rif a ve skvelem lagu sem mu dal incap, jenze nez lag skoncil tak uz byl opet na nohou a prestalo se mi u nej zobrazovat kolik ma HP

po asi cca 3 minutach jsem mu dal dalsi incap, opet v hrozych lagach (v mos omenos to bylo) a jaksi nez jsem mu dal DB tak tentokrat stihl hodit cloak a nasrat

CO TO KURVA JE ZA PICOVINU? LAMA CO SE BOJI SE SCHOVA A JA HO NEMUZU OBJEVIT? WTF? on si tam vklidu regeneruje force vsechno a co jako? NEJTRAPNEJI VEC CO MUZE BEJT, droid najde jeho pozici na metr presne stojim v jeho postave ale JEHO CLOAK S FORCE REGENERATION NIC!!!!!!!!

nasrat, tohle soe uz fakt posralo

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 29/08/2005 :  11:34:40  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by airvash

jdu si tak v klidku na jediho, killim killim a najednou rif rif a ve skvelem lagu sem mu dal incap, jenze nez lag skoncil tak uz byl opet na nohou a prestalo se mi u nej zobrazovat kolik ma HP

po asi cca 3 minutach jsem mu dal dalsi incap, opet v hrozych lagach (v mos omenos to bylo) a jaksi nez jsem mu dal DB tak tentokrat stihl hodit cloak a nasrat

CO TO KURVA JE ZA PICOVINU? LAMA CO SE BOJI SE SCHOVA A JA HO NEMUZU OBJEVIT? WTF? on si tam vklidu regeneruje force vsechno a co jako? NEJTRAPNEJI VEC CO MUZE BEJT, droid najde jeho pozici na metr presne stojim v jeho postave ale JEHO CLOAK S FORCE REGENERATION NIC!!!!!!!!

vubec ne.. cloak je super.. to je TVUJ problem, ze jsi natolik zmatena obycejna nonjedi postava, ze nejsi schopen cloak prokouknout, dokonce i kdyz ti tvuj droid dava presnou polohu (pokud ovsem ta poloha je presna, treba pomatl i elektroniku tveho droida..)

akorat by cloak meli presunout na master powerse, aby to nemel kazdy sulinek, jak se o tom snad i uvazuje..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 29/08/2005 :  12:21:36  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

vubec ne.. cloak je super.. to je TVUJ problem, ze jsi natolik zmatena obycejna nonjedi postava, ze nejsi schopen cloak prokouknout, dokonce i kdyz ti tvuj droid dava presnou polohu (pokud ovsem ta poloha je presna, treba pomatl i elektroniku tveho droida..)

akorat by cloak meli presunout na master powerse, aby to nemel kazdy sulinek, jak se o tom snad i uvazuje..

cim driv tim lip nebo aspon v cloaku zakazat force meditate

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 29/08/2005 :  13:21:42  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
pár věcí co zde padlo bych trochu poupravil, force speed II dává +20 attack speed (25bylo dříve) a adrenalin od doce dá na 15min +25 speed, pěkná kravina udělat buff od doce silnější než jedi specku. a speed stackuje takže buď Fspeed, nebo adrenalin :). dříve to šlo obojí naráz, panečku to byly pecky s mečem hehe.
Něco tu padlo o tamplatu, snad 1000 enhancer, myslím si že min 2000 je absolutní nutnost pro všechny. nedovedu si představit hrát bez FR1 a bez Root... osobně mám 3000, kvůli fs 2, ten je znát.
Co se týče healera, mám jen 2000, takže v duelech většinou po nerfnutí (resp. opravení bugu) stimpack roundtime dostavam na prdel ale duely IMO nelze brát jako měřítko síly jediho. Avoid Inc v duelech nepoužívám, zatímco třeba Mhealer total heal použije že..bylo by mi blbý dát v duelu Avoid, zatím co v PvP s avoidem nešetřím a můžu vydržet mnohem déle než jinej maník bez avoidu co mě v 1v1 seřeže. myslím že jedi by měli utvořit tým aby se mohli doplnovat... Mheal mame, Powers taky, i Defendry, ještě by to chtělo m Enhancera so by do nás stříkal v pauzách force.
Co se týče srovnání Aura/Armor, myslím si že jednoznačně vítězí aura. Zachytává totiž dost i z attacku s LS a hlavně - nestojí tolik force jako armor. co slyším od horáce co má armor tak je věčně bez force. btw byla na toto téma i diskuse na foru a auru ma vetsina lidi, nekdo to ma obojí.
Airvash : na téma cloaku se taky vedou diskuze, BH by měl mít vyjimku aby mohl utočit i na zacloakovanyho jedika. BH bijou na poplach že tak to dal nejde a ja se jim nedivim. btw ten lag mivam taky, daval jsem s horacem duely a on mi videl furt 2200 health, takže bušil furt dokola dokud jsem nelehnul hehe. Myslím že ale spousta věcí se ještě změni do otevření frs takže nezoufat, kupodivu mi to začíná připadat čím dál tím více vyvážené, snad se mnou budou někteří souhlasit. sice mi nerfli pasek za 50m že jsem skoro přestal hrat, ale nával hněvu opadl, začínám si zvykat že se ze dne na den muže všechno změnit. :)

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 29/08/2005 :  14:26:15  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

rofl, to si nerika, ale primo rve, aby si na tebe nekdo vzal misi :)

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/08/2005 :  20:20:49  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
jako nevidim jediny duvod, proc by mel BH videt skrz cloak.. at ho presunou na mastra, at ho ma jen ten , kdo obetuje tolik SP aby byl master wielder..

protoze podle toho principu by pak meli jeste zrusit force run v pripade, ze te honi BH, to je totez, ze ti utece, kdyz nechce bojovat..

jo a taky vuci BH by meli MLS omezit rychlost tak na polovinu, protoze MLS rozseka BHcko za 10 sekund.. a to je jeste horsi, nez kdyz utece, nebo se schova..

vlastne jeste healer ma total heal, to je prece vuci BH taky na nic.. se bude porad hilovat..

anebo to udelame jinak.. kdyz na jediho zautoci BH, tak se jedimu automaticky snizi maximalni health na 500 - to bude fer ne ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 30/08/2005 :  20:43:32  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

jako nevidim jediny duvod, proc by mel BH videt skrz cloak.. at ho presunou na mastra, at ho ma jen ten , kdo obetuje tolik SP aby byl master wielder..

protoze podle toho principu by pak meli jeste zrusit force run v pripade, ze te honi BH, to je totez, ze ti utece, kdyz nechce bojovat..

jo a taky vuci BH by meli MLS omezit rychlost tak na polovinu, protoze MLS rozseka BHcko za 10 sekund.. a to je jeste horsi, nez kdyz utece, nebo se schova..

vlastne jeste healer ma total heal, to je prece vuci BH taky na nic.. se bude porad hilovat..

anebo to udelame jinak.. kdyz na jediho zautoci BH, tak se jedimu automaticky snizi maximalni health na 500 - to bude fer ne ?

Co takhle radši zrovna udělat, že když se BH přiblíží k Jediovi na 10m, Jedi automaticky zemře? To by vám vyhovovalo? Kua na Bhcko je potreba par SP, do Jediho musim nacpat všechny SP aby byl vůbec k něčemu.
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 30/08/2005 :  21:59:14  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale copak. To je hruza. Mel bys napsat tiket ze se ti jedi schoval. A nebo jeste lepe. Prestan platit tu hnusnou hru kde se ti muze stat, ze nevyhrajes.

Omlouvam se za sarkasmus ale nesnasim tyhle ubreceny lamy. Blbecek jedimu neumi zabranit aby se cloaknul a pak place jak maly dite. Je mi zle.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 31/08/2005 :  01:19:39  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

quote:

Ale copak. To je hruza. Mel bys napsat tiket ze se ti jedi schoval. A nebo jeste lepe. Prestan platit tu hnusnou hru kde se ti muze stat, ze nevyhrajes.

Omlouvam se za sarkasmus ale nesnasim tyhle ubreceny lamy. Blbecek jedimu neumi zabranit aby se cloaknul a pak place jak maly dite. Je mi zle.

lol ty mas co rikat..

lamu bych bral, blbecek ne, tudiz si to posral a drz hubu, right?

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 31/08/2005 :  07:51:44  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
to Giltanas: nekoho urazet neni argument, mohl si pouzit lepsi vyraz

to airvash: na prihlouple posty nereaguj
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 31/08/2005 :  08:18:09  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
Kaude Masr povolani od Jediho ma nejake vyhody.....
MS LS
-pridava Jedimu rychlost, pokud dany hrac chce v nem obetovat tolik skill bodiku tak je to jeho vec....
MS Healer
-dokonalej heal ale to je prece jen na nem jestli ho chce mit...
kazdej skill bdik je vzdy na ukol neceho jinho...
MS Defender
-velice dobra vlastnost hlavne pasivni skill Ranged a Mele....
Pokud jsi healer a MS LS tak ti toho moc tady uz nezbyde :)
MS Enchancer
-plati stejne pravidlo skill bodik vzdy na ukor neceho....
Force speed,Stasis,Force run,Force armor.... neni co dodat
MS Wielder
-plati stejne pravidlo skill bodik vzdy na ukor neceho....
Cloak,KnockDOwn(area) atd....

BH
pokud umis hrat za BH tak se vsad ze nejakeho jediho normalne killnes... vzdyt pokud pouzivas Rifli a mas nejake AA nebo CA tak se stebe stava docela killer a pri kombinaci Riflemana,Combat Medica a BH jsi docela killerrrrr
Mel jsem to poteseni jednoho z techto BH potkat a bylo to docela husty.Tak tu nikdo nepisete nejake nepodlozene veci jako MS LS udela BH do 10sec. Vzdyt to neni ani pravda jen Lamu porazis tak rychle.

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 31/08/2005 :  08:24:18  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Pro zasmani - predevcirem jsem potreboval dogrindit uz jen nejakych 120k jedi XP a tak jsem se nechal pozvat do slabsi skupiny "lovcu". Vsichni meli level mezi 5-65, schopnosti a vlastnosti na prd, ale podle reci sami nejlepsi odbornici a superzkuseni hraci . Nikdo z nich nemel jediny AOE utok, ale vsichni nadavali jak "tezke je sehnat dobrou AOE grupu" (ktere sami nicim neprispeji, naopak jeji vykonnost kazi - treba uz tim, ze maji jen single-target utoky a za zadnou cenu nejdou k hnizdu ...).

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 31/08/2005 :  08:39:13  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
lol ty mas co rikat..

Clovek plakajici a kvuli vlastni neschopnosti osocujici system se jinak nazvat neda. Sorry.

Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 31/08/2005 :  09:20:57  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
lol ty mas co rikat..

Clovek plakajici a kvuli vlastni neschopnosti osocujici system se jinak nazvat neda. Sorry.

pokud jedi ma cloak okamzite jako lama a ne jako profik (skill na vyssim stupni template, tak se nezlob ale je to opravdu debilita, jelikoz kazda lama (ano mit to ja tak to taky pouzivam) se pri sebemensim naznaku problemu schova do cloaku..

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 31/08/2005 :  10:19:54  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Vidím že přesně Ti jedi co mají cloak tak ho obhajují Já jsem cloak měl taky a nemůžu si pomoct ale je to skutečně vůči BH nefér, a srovnávat to s FR jak psal jerzee je nesmysl. I když si dám FR tak jsem viditelný a může na mě kdokoliv zaútočit. Cloak je velice uber vlastnost a já doufám že ho přesunou do master boxu a doufám že BH budou mít vyjimku a budou moci utočit i na cloaknutyho jedi, tak by to mělo bejt. Ale co tak sleduju tak na zahraničních forech po tom vola spousta BH a určitě to tak dopadne, uvidíte..
To Giltanas : nemám ve zvyku tady do někoho prudit protože to není můj styl, ale co jsi napsal Airvashovi fakt není fair. Nadávat někomu do ubrečený lamy nebo dokonce do blbečka, to jsi trochu přehnal. Dost jsi tady tím u mě klesnul a myslím že i u ostatních. často tady děláš chytrýho jak všemu nejvíce rozumíš, já to ignoruju, at je každý jaký chce, a já uznávám že o tý hře víš hodně ale právě od hráče tvého formátu bych očekával spíše že poradíš hráči kterej hraje pár měsíců jak na to, jak si ¨jediho stopnout, vychytávky typu žrádlo na burst run nebo já nevím co ještě, a ne se mu vysmívat že se mu cloaknul jedi a shazovat ho tady veřejně, Airvash je velice v pohodě, měl by ses stydět.
To Airvash : nenech se znechutit :) cus.

btw : není spíše ubrečená lama jedi co se zakryje a vyhne se boji a defakto znemožní BH utok ?

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 31/08/2005 10:21:11
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 31/08/2005 :  11:07:15  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

Tak tu nikdo nepisete nejake nepodlozene veci jako MS LS udela BH do 10sec. Vzdyt to neni ani pravda jen Lamu porazis tak rychle.

ale je to tak.. pokud se BH dostanes na telo, tak to je KD, armorbreak, smik smik smik a konec.. a neni to snad ani 10 sekund..
a pokud ten BH neni hodne dobry hrac, ktery se hodne vyzna, tak to dostani se na telo je otazka par sekund..

tvrdim, podle toho, co jsem videl na vlastni oci a co jsem slysel od, pro me, duveryhodnych osob..

quote:
Originally posted by kravka

Vidím že přesně Ti jedi co mají cloak tak ho obhajují Já jsem cloak měl taky a nemůžu si pomoct ale je to skutečně vůči BH nefér, a srovnávat to s FR jak psal jerzee je nesmysl. I když si dám FR tak jsem viditelný a může na mě kdokoliv zaútočit.

proc nesmysl ? nasadis force a run a muzes byt viditelny stokrat a je to BH k nicemu, kdyz te v zivote nedohoni.. jasne muze vytahnout vozitko, ale to po par metrech muzes ty udelat take.. ale budiz vynechame force run..
a co takhle stasis ? to je uber schopnost..
to by asi nekteri nejmenovani teprve prskali, kdyby je jedi uvrhnul do staze a nemohli delat vubec nic, jen zemrit..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 31/08/2005 :  11:15:08  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

Pro zasmani - predevcirem jsem potreboval dogrindit uz jen nejakych 120k jedi XP a tak jsem se nechal pozvat do slabsi skupiny "lovcu". Vsichni meli level mezi 5-65, schopnosti a vlastnosti na prd, ale podle reci sami nejlepsi odbornici a superzkuseni hraci . Nikdo z nich nemel jediny AOE utok, ale vsichni nadavali jak "tezke je sehnat dobrou AOE grupu" (ktere sami nicim neprispeji, naopak jeji vykonnost kazi - treba uz tim, ze maji jen single-target utoky a za zadnou cenu nejdou k hnizdu ...).

jo to je skutecne pro zasmani, i kdyz to je spise k placi.. proto od dob, kdy se "sologrupy" zmenily na "huntingrupy" a je treba "spoluprace" v tymu, jsem prestal chodit na dantooine..
lepsi je bud udelat grupu z nasich lidi a casto v nonAOE cze grupe udelas vice xp, nez v "tzv AOE" grupe na dantooine
anebo ja treba mam za dobu grindeni par "znamych" z IHC, IDS, DEATH a nevim uz ani jake dalsi guildy, tak se staci taky chvili zucastit podobne grupy a zapamatovat si ty schopne lidi..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 31/08/2005 :  11:18:34  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
lol ty mas co rikat..

..typicka jedi rychlokvaška

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 31/08/2005 :  11:33:55  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

quote:
lol ty mas co rikat..

..typicka jedi rychlokvaška

ehm zrejme to mas na mysli obecne :D protoze airvash neni jedi rychlokvaska to jsem totiz JAAAA ale ja nebrecim.. ja se cloakuju.. (ale jen kdyz mam lag, kdyz me BH nachyta na svestkach, anebo kdyz mi dojde force..)

jo a btw napiste mi pls odkaz na forum, kde se resi cloak.. me se to nechce v te zmeti hledat, ale musim tam prispet a brecet, ze klidne muzou presunout cloak na mastra, to bude jen dobre, ale v zadnem pripade ho nesmi omezit vuci BH.. to je totiz na tom powersovi vec, co se mi nejvice libi - ze se muzu postavit stranou, dat cloak a pak se jit klidne VYSRAT, aniz bych se musel jit schovat do domu, odlogovat, nebo ocekavat po prichodu smrt z rukou tech "fair" BH, co zabijeji afk hrace a na forech breci, ze maj jedi cloak..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 31/08/2005 :  11:50:09  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
[/quote]
neni to tak davno, co jerzee na jedi nadaval, kde to slo..

No vida, doba pokročila a z larvy se vylihnul motyl jerzee. gj a gluck v rank huntu

Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 31/08/2005 :  12:33:33  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
No gilte jak chces jedi zabranit ,aby si nasadil cloak?To by si imo musel furt sazet utoky typu kd a startl ne?Protoze jedimu staci ,aby sel do cloaku misto zmacknuti leghitu ,zmackne force cloak a je v cloaku...nijak tomu imo nezabranis.

Ale toto je otazka... Mozna tady je zpusob jak zabranit tak mi ho prosim napiste , bo ja jsem (byl) bh typu MR.Free-combat-rating-for-jedi

to airvash : Zbytecne se nerozciluj....kdyz je asi Xtej jedi v rade za sebou na kashyyyku tak to nasere vic

EDIT: BH teste se az vyjde mustafar to budete mit vecne na obrazovce :
HE/SHE is sucking obi-wan's dick on Mustafar.Thank
you for your patience ,SOE.

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny

Edited by - Werrevlk on 31/08/2005 12:36:01
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 31/08/2005 :  12:56:20  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
hehe hele lygie aby se jedi cloaknul tak tam musi byt sam - je nejaky radius ve kterym nesmi stat zadny hrac/npc, teda pokud to nezmenili, ale nevim kolik ten radius je aby se mohl kloaknout..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 31/08/2005 :  13:45:27  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Nektere BH zoberu este nekoho kdo sa stale drzi pri jedi, tak sa nemoze cloaknut... Myslim ze aj ta defka na nekterich obrazkoch bola podozrive grupnuta este jednym...
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 31/08/2005 :  14:33:25  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

hehe hele lygie aby se jedi cloaknul tak tam musi byt sam - je nejaky radius ve kterym nesmi stat zadny hrac/npc, teda pokud to nezmenili, ale nevim kolik ten radius je aby se mohl kloaknout..

Presneji 24m cili kdyz se BH drzi bliz.... jedi nehidne.

Jinak ano ja FC mam. Nezastavam se cloaku pro hidovani ja cloak vyuzivam v boji. Nikdy jsem ZADNEMU BH neutekl. Vzdfy to bylo bud on nebo ja. Nastesti vetsinou on :-)

Jinak to co jsem napsal proto ze uz rok ctu jak BH brecej, ze by jedi mel chcipnout pomalu uz kdyz si na nej vemou misi atd (nadsazka). Kazdej tady osocuje system jak je spatny ze jediho neda atd. Meli by si uvedomit, ze jedi s cloakem je wielder. Cili suporter. Nastavenej na to ze NEBOJUJE v primym souboji. A tudis musi mit prostredky jak se boji vyhnout. Wielder totiz nema sanci primej souboj s BH vyhrat. Na to je cloak. Jen pro info wielder od prumerneho BH chyta rany za 1000+ od BH co vi co dela dostava za 1300+. Cili jediny mozna taktika je cloak, dobehnout k BH, AB, dizzy, KD, PS, HH. Nebo proste zdrhnout.

Dobrej BH s tim nema problem protoze jedi nehidne protoze to bud nestihne nebo nemuze. Za blbecka se omlouvam ale proste nesnasim brecici BH. Porad si myslej, ze postava komplet udelana za tyden ma byt plne vyrovnana (v extremech lepsi) nez postava na ktery nekdo tvrde maka rok ci dele.

Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 31/08/2005 :  14:43:55  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Presneji 24m cili kdyz se BH drzi bliz.... jedi nehidne.

Jinak ano ja FC mam. Nezastavam se cloaku pro hidovani ja cloak vyuzivam v boji. Nikdy jsem ZADNEMU BH neutekl. Vzdfy to bylo bud on nebo ja. Nastesti vetsinou on :-)

Jinak to co jsem napsal proto ze uz rok ctu jak BH brecej, ze by jedi mel chcipnout pomalu uz kdyz si na nej vemou misi atd (nadsazka). Kazdej tady osocuje system jak je spatny ze jediho neda atd. Meli by si uvedomit, ze jedi s cloakem je wielder. Cili suporter. Nastavenej na to ze NEBOJUJE v primym souboji. A tudis musi mit prostredky jak se boji vyhnout. Wielder totiz nema sanci primej souboj s BH vyhrat. Na to je cloak. Jen pro info wielder od prumerneho BH chyta rany za 1000+ od BH co vi co dela dostava za 1300+. Cili jediny mozna taktika je cloak, dobehnout k BH, AB, dizzy, KD, PS, HH. Nebo proste zdrhnout.

Dobrej BH s tim nema problem protoze jedi nehidne protoze to bud nestihne nebo nemuze. Za blbecka se omlouvam ale proste nesnasim brecici BH. Porad si myslej, ze postava komplet udelana za tyden ma byt plne vyrovnana (v extremech lepsi) nez postava na ktery nekdo tvrde maka rok ci dele.

aha, 24 metru to jsem nevedel dekuju

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 31/08/2005 :  15:36:25  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
nevim, mozna to je lagem, ale me to jde od 22m, ale nekdy mam pocit, ze dokonce vadi cloaknuti i vytazeny neci swoop ci pet.. naopak clenove vlastni grupy cloaknuti neprekazeji

potom jeste nekdo rikal, ze cosi jako stun nebo dizzy zabranuje taky cloaknuti, nemam vyzkousene zatim..

jinak presne jak pise gilt - wielder je support..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 31/08/2005 :  15:52:25  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

No vida, doba pokročila a z larvy se vylihnul motyl jerzee. gj a gluck v rank huntu

nebud smesny..

vzdam se ihned sveho jedie, pokud bych tim zapricinil, aby o nej prisli uplne vsichni..

ja jsem byl padawan uz od unora, jediho jsem nechtel - a pul roku jsem doufal, ze budu moct hrat se svym milovanym riflemanem/doktorem..
ale kdyz jsem se dozvedel o pripravovane ne-visibilite v grupe, tak jsem definitivne uznal, ze SOE proste nikdy a za zadnych okolnosti neomezi ani neohrozi svou vizi premeny SWG na KOTORonline.. a zacal delat na jedim..

mozna si enni vzpomene, co jsem rikal jeste kdysi pred vanocema - ze si jediho delat nebudu, leda me k tomu nedonuti soe tim, ze jinak nebudu mit sanci zahrat si PvP..

vzdy jsem byl a vzdy budu proti tomu, ze jsou v SWG hracsti jedi.. ale dokud mi soe nedava jinou moznost, tak ho musim mit taky..

edit: jo a ze zacatku jsem si dokonce snad i chvili naivne myslel, ze BHcka muhou tento vyvoj nejak ovlivnit, nedejboze zvratit..
HA HA HA !!!
ted uz se nad tim, kdyz prijde nekdo novy a rika:" jediove tu nepatri, budu BH a vymytim ten powl.." jen blahosklonne usmivam..

kazdy, kdo tuto hru hraje a chce nadale hrat, si musi uvedomit, ze tohle neni Starwarsgalaxies, i kdyz se to tak jmenuje, tohle je Jedigalaxies, ktera se vzdalene podoba a castecne cerpa z prostredi star wars filmu, knih a komixu..

ja jsem se s tim uz smiril, protoze neznam zadnou jinou MMORPG na motivy SW..

takze kdo chce tohle hrat, musi bud byt jedi, nebo drzet hubu a krok.. (oboji je to vlastne totez)

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 31/08/2005 16:13:27
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 31/08/2005 :  16:45:19  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

nevim, mozna to je lagem, ale me to jde od 22m, ale nekdy mam pocit, ze dokonce vadi cloaknuti i vytazeny neci swoop ci pet.. naopak clenove vlastni grupy cloaknuti neprekazeji

Je treba to vyzkouset. Taky mi to prislo divny. Obcas cloaknu pomalu primo pred nekym a nekdy proste ne a ne. Lagy SWG na tom asi budou mit podil.

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 31/08/2005 :  17:13:43  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nebud smesny..

vzdam se ihned sveho jedie, pokud bych tim zapricinil, aby o nej prisli uplne vsichni..

ja jsem byl padawan uz od unora, jediho jsem nechtel - a pul roku jsem doufal, ze budu moct hrat se svym milovanym riflemanem/doktorem..
ale kdyz jsem se dozvedel o pripravovane ne-visibilite v grupe, tak jsem definitivne uznal, ze SOE proste nikdy a za zadnych okolnosti neomezi ani neohrozi svou vizi premeny SWG na KOTORonline.. a zacal delat na jedim..

mozna si enni vzpomene, co jsem rikal jeste kdysi pred vanocema - ze si jediho delat nebudu, leda me k tomu nedonuti soe tim, ze jinak nebudu mit sanci zahrat si PvP..

vzdy jsem byl a vzdy budu proti tomu, ze jsou v SWG hracsti jedi.. ale dokud mi soe nedava jinou moznost, tak ho musim mit taky..

edit: jo a ze zacatku jsem si dokonce snad i chvili naivne myslel, ze BHcka muhou tento vyvoj nejak ovlivnit, nedejboze zvratit..
HA HA HA !!!
ted uz se nad tim, kdyz prijde nekdo novy a rika:" jediove tu nepatri, budu BH a vymytim ten powl.." jen blahosklonne usmivam..

kazdy, kdo tuto hru hraje a chce nadale hrat, si musi uvedomit, ze tohle neni Starwarsgalaxies, i kdyz se to tak jmenuje, tohle je Jedigalaxies, ktera se vzdalene podoba a castecne cerpa z prostredi star wars filmu, knih a komixu..

ja jsem se s tim uz smiril, protoze neznam zadnou jinou MMORPG na motivy SW..

takze kdo chce tohle hrat, musi bud byt jedi, nebo drzet hubu a krok.. (oboji je to vlastne totez)

Tom ses v tom pripade prvni dark jedi z donuceni na eclipse, ktereho znam. Nezlob se, ale opravdu si mne rozesmal

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 31/08/2005 :  17:21:21  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
BTW, zacinam nabyvat presvedceni, ze jedi v BOHu jsou opravdovi a nefalsovani Dark Jediove.

Giltanas nadava Bounty Hunterum do lam...
Jerzee jako jedi nenavidi ostatni jedi v swg...
Jorssk pred kazdou vypravou nezapomene rozdelit loot, samozrejme nikdy nezapomene na sebe...

co clovek, to nazorny pripad "dark" vlastnosti..

tak, kdo dalsi se projevi?

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 31/08/2005 :  17:31:26  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
kua olu ty seš ale radikál.. zapomel si na Khaota, ten ti vybrakoval baraky i s ADK (a narval si ho do vlastnich hader) hehe
btw aureol neni v boh pokud se nemylim

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 31/08/2005 17:32:11
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 31/08/2005 :  19:20:55  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

BTW, zacinam nabyvat presvedceni, ze jedi v BOHu jsou opravdovi a nefalsovani Dark Jediove.

Giltanas nadava Bounty Hunterum do lam...
Jerzee jako jedi nenavidi ostatni jedi v swg...
Jorssk pred kazdou vypravou nezapomene rozdelit loot, samozrejme nikdy nezapomene na sebe...

co clovek, to nazorny pripad "dark" vlastnosti..

tak, kdo dalsi se projevi?

Jo Aureol je v DJO...aspon kdyz jsem byl on naposled
Jenom Khaota mas chybu v podpisu ,kdyz jsme uz u tech dark...
Mas tam napsany "Khaot-temny rytir radu jedi"
Pokud se nem#255;lim tak jedi nemeli ve svych radach temny jedi ,tedy uzivatele temne strany ,ale byli to snad vyvrhelove ne?

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 01/09/2005 :  09:46:01  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
doslovný překlad je Temný Jedi Rytíř (dark jedi knight)

jůůz d fóós
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 01/09/2005 :  17:53:12  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
no vcera jsem delal duel s 1 manikem asi 20x.... co kazdy 3 duel me dostal....= kdyz me dostal tak to jedine na heal....
Avoid mi pomohl max.. tak 3x... ne pokazde se mi zpustil kdyz jsem jej potreboval...

tak ze pro vsechny Heal je potrebnej.....

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 01/09/2005 :  20:45:39  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

no vcera jsem delal duel s 1 manikem asi 20x.... co kazdy 3 duel me dostal....= kdyz me dostal tak to jedine na heal....
Avoid mi pomohl max.. tak 3x... ne pokazde se mi zpustil kdyz jsem jej potreboval...

tak ze pro vsechny Heal je potrebnej.....

ja zaslech ze se jedi bouří, že je to zase jen o healu, dokonce tomu přezdívaj heal rules universe a budte v klidu, brzy se healovani zmeni... je to velice citlivé ladění a naštěstí devové celkem reagují na feedback hráčů takže doufejme že to bude brzy makat jak má..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 02/09/2005 :  07:54:43  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
to urcite bylo by to good...
bez toho healu je to naprd...
Avoid Incap se take okazde pri duelech nezpusti... fakt opravdu nevim proc.. docela me to i stve. Doufam ze to devove nejak napravej tim ze zrusi timer na heal. Podle me slusne reseni

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 02/09/2005 :  13:49:56  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
tak jak to bude s premium perlami ? http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=1180327 ... todle mě docela uklidnilo.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 02/09/2005 :  15:24:27  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak jak to bude s premium perlami ? http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=1180327 ... todle mě docela uklidnilo.

Nějak jsem nepochopil tu pasáž s laděním perel: to je stav který někdy nastane? Někdy kdy? Nebo to u platí? Znamená to že můj 160dps meč se změní k lepšímu jako mávnutím kouzelného proutku?
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 02/09/2005 :  15:51:21  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
quote:

???? co ta konktretne uklidnilo? ved nic nepovedala, akurat ze sa neopati kupovat premium perly.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 03/09/2005 :  12:34:44  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
vcera jsem si zase zaPvPil v theedu.. nejlepsi vychytavka je zacloakovany lecit incaple imperialy..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 03/09/2005 :  14:12:00  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

vcera jsem si zase zaPvPil v theedu.. nejlepsi vychytavka je zacloakovany lecit incaple imperialy..

Jo, já si zabojoval v Ryattu - za deset minut spinning attack a občasného léčení a force valor jsem byl s force na nule, asi 10-15 minut se mi síla dobíjela, a nebyl rozdíl v tom, jestli mám na sobě jedi župan nebo ne (dobíjela se stejně rychle).
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 03/09/2005 :  14:13:19  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

quote:

Nějak jsem nepochopil tu pasáž s laděním perel: to je stav který někdy nastane? Někdy kdy? Nebo to u platí? Znamená to že můj 160dps meč se změní k lepšímu jako mávnutím kouzelného proutku?

Počkat, to jako budu muset znovu tunit svoje perly a může to mít úplně jiný výsledek? To vědět dřív, tak jsem nevyhodil těch 20 perel a asi 30 dmg krystalů, co se vytunily špatně
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 07/09/2005 :  14:51:50  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Tak se pomalu grinduju a ladím k následujícímu (dost přímočarému a tedy mně vyhovujícímu schématu, takovému "Jedi-Rangerovi" ):

- MLS (nekomplikovaná masa do útoku)
- MDef (nekomplikovaná koncentrovaná obrana)
- Novice Healer (jen základ rychlého uzdrzavování, kombinovat se stimpacky, snad to s MDef bude stačit)
- Enhancer 3002 (podpora útoku, doplňování force a přinejhorším základní úprk od protivníka )

Bodíky bych měl mít k dispozici, teď jen dogrindit zbylých 22M jedi XP

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/09/2005 :  15:01:30  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

Tak se pomalu grinduju a ladím k následujícímu (dost přímočarému a tedy mně vyhovujícímu schématu, takovému "Jedi-Rangerovi" ):

- MLS (nekomplikovaná masa do útoku)
- MDef (nekomplikovaná koncentrovaná obrana)
- Novice Healer (jen základ rychlého uzdrzavování, kombinovat se stimpacky, snad to s MDef bude stačit)
- Enhancer 3002 (podpora útoku, doplňování force a přinejhorším základní úprk od protivníka )

Bodíky bych měl mít k dispozici, teď jen dogrindit zbylých 22M jedi XP

jo to jsem zvedav, jak to pujde bez healu.. i kdyz osobne zacinam mit pocit, ze ten heal je stejne k nicemu.. tak dobry leda na duely nebo BH..
protoze v PvP v grupe se na tebe stejne zameri nekolik najednou a rozsekaji te behem par sec.

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,33 seconds. on eygor Snitz Forums 2000