Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Jak zvolit postavu?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 25/08/2005 :  13:14:15  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Hmm a o com asi tak od zaciatku pisem?
Druid: healuje dlhsie ako priest
Priest: viac moznosti na zachranu z pruseru

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 25/08/2005 :  14:30:18  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Ani tim bych si nebyl az tak jistej. Vetsina priestu totiz nepouziva greater heal a nema ho specnuty na -15% manacost. Pokud bychom se tedy bavili o idealni situaci (healovani MT s 7k+ hp), kde priest pojede specnuty Greater heal a nekdy v prubehu hodi inner focus, myslim ze druid vyjde zhruba tak na stejno.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 25/08/2005 :  16:40:48  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
Regrowth je 2 sec cast (Flash je 1.5)
regrowth ma celkem fajnovej hot a 50+ % critical( ale vic jak2x vetsi mana cost nez flash)

ale na to kdyz hadrak chytne agro je to zcela idealni spel (lepci nez flash imo)

dostane dmg, 2 sec je prijatelnej cast, healnes ho za 110% hp flashe (ve vic nez 50 % pripadu dokonce za 165%) a nasledne na nem jede hot, kdyz to podporis rejuvem myslim neni co resit (pokud ten hadrak neni v tankovaci nalade - ale to uz je chyba ho / tanka a priest spamujici flash na nakyho clotha taky neni moc ideal)

me prijde regrowth celkem super ... problem je ze nejde pouzit casteji nez kazdych 21 sec jinak bude manove min efektivini
(coz je ale PWS tak i tak, takze v pripade nouze ...)

Healoveni s druidem narozdil od priesta a shamana (tj ~1K 1.5 sec heal) zrejme vyzaduje urcitou davku rpedvidani a planovani (+ zkusenosti) ale nemyslim is ze by byl priest jednoznacne best, jasne ze pure heal classa je tu jenom (nerf SHADOWmages omfg!) on

pravdu ma DF, ze zalezi hlavne na skillu hrace (a u druida 2x)

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 25/08/2005 :  17:51:42  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar
me prijde regrowth celkem super ... problem je ze nejde pouzit casteji nez kazdych 21 sec jinak bude manove min efektivini
(coz je ale PWS tak i tak, takze v pripade nouze ...)

o tom ale mluvim, 21 sec je strašně dlouhá doba a jeden regrowth většinou nestačí, a co pak? pak ti stejně nezbyde nic jinýho než další regrowth

Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 25/08/2005 :  21:27:40  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
udelej si trispec priesta . shadow po silence,10 holy, rest in disc. si vysmatej. jak v single pvp, group pvp, instance. invite do party budes mit stale dost. zadnej problem najst grupku do dungu. nemam problem uhelaovat a kilnut aj pri 500+ms pingu :D cokolvek /nepocitam hihg raid instance ala MC samozrejme. 5-10man np/
pre mna je druid nuda. chcel som ho udelat na heal. ale krava nebudu ;p a s morfama je to pomale nudne premna.

inak odpoved mas hned v druhom poste... udelej si par postav pohraj sa snima a pak uvidis co je pre teba the best.
stejne prva postava co zalozis nebude tvoj main ;d

druid ma jedinu vyhodu proti priestovi.. pomocou invervate vice many/vice healu.. to je vsetko v com je lepsi

"Relationships come and go. Epics are soulbound"

Edited by - Sacrifice on 25/08/2005 21:30:23
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 25/08/2005 :  22:49:30  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
ententiky dvaspaliky .... :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 25/08/2005 :  23:43:37  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
Nějak se to tady zvrtlo,tak k původní otázce. Priest je prima,ale za nejhoršího soupeře na PvP považuju Rogue,proto hraj nějakou rogue killer postavu,nejlépe hunter nebo warlock. Protože PvP servery jsou rogue plny a nejcasteji te buduou gankovat prave oni. No,ale protože hunter do grup zas tak vitany neni,hraj warlocka ktery je na tom v tomhle smeru o trochu lepe.
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 25/08/2005 :  23:57:44  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
No myslim ze asi nepujde na pvp server... a hlavne warlock je docela tezkej, ted sem potkal jednoho v Uldamanu a ten proste nevedel ze muze vypinat autocast u seduction(to uz je druhej, ktery tohle nevedel), proste mi rek ze ono to kouzli samo... a pak mi sebral back (bop), nastesti to spravili pekne rukavky(plate).
Hraj co se ti libi vzdycky to muzes zmenit a zkusit neco jineho..)
Go to Top of Page

HK
Starting Member

dakar

52 Posts

Posted - 26/08/2005 :  08:19:25  Show Profile Send HK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gorog

No myslim ze asi nepujde na pvp server... a hlavne warlock je docela tezkej, ted sem potkal jednoho v Uldamanu a ten proste nevedel ze muze vypinat autocast u seduction(to uz je druhej, ktery tohle nevedel), proste mi rek ze ono to kouzli samo... a pak mi sebral back (bop), nastesti to spravili pekne rukavky(plate).

Pise ze chce hrat za Hordu na PvP serveru.

...
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 26/08/2005 :  09:13:29  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gorog

lol, lock je sice tezsi na hrani nez nektery jiny classy, ale ze nevedel ze seduce ma autocast a da se vypnout tak to je pekna lama a nema to nic spolecnyho s obtiznosti class...
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 26/08/2005 :  09:46:32  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sacrifice

...
stejne prva postava co zalozis nebude tvoj main ;d
...

tak tohle podepisuju :-D to je pravda... protoze se mi to zatim stalo vsude, kde jsem zacal hrat a az jsem se rozkoukal v systemu tak jsem si konecne "spravne" vybral...
ale ja jsem stejne spis takovej zkousec... rad zkousim ve hre co nejvic... coz ale nekdy znamena, ze zadna z postav treba neni tak uplne super-uber jako u nekoho kdo hraje jenom tu 1 postavu

no mmo
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 26/08/2005 :  10:10:04  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sacrifice

druid ma jedinu vyhodu proti priestovi.. pomocou invervate vice many/vice healu.. to je vsetko v com je lepsi

Druid je taky jedinecny v utikani a jeste taky v tom, ze druidovi naopak take nikdo neutece. V pvp je druid hodne silny class. V pvm uz je to horsi.

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 26/08/2005 :  22:16:50  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
lajicky nazor lajika

ktery nemam nijak nicim podepreny pac nemam ani jednu postavu na 60 levlu a vzhledem k casu ani dlouho met nebudu a muzu teda posuzovat jenom castecne a to hlavne PVE..:)

muj prozatimni dojem - Warlok (spec. affliction) je v porovnani s magem lehoooucky.. aspon zatim:) do aktualniho levelu (25 level haumarush) sem snim v PVE chcipl jenom parkrat, neni nejmensi problem sejmout moba +3 levely, namatkou jedny z "poslednich" questu ve stone ta mechanicka ruka toho goblina 27 level, nebo ta lochneska pod ratchetem taky tak nejak, nebo husband revenge v silevrpine +3 levly, trapne, easy, nudne, s jednou rukou, s druhou sem se mohl "hrat s kasparkem" proste +3 levely zadna krec jenom to dyl trva,.. a to mam equip to co mne vypadne, nic kupovaneho, a tak je to skoro kazdy neinstancni kvest zatim, meli by ho stizit nebo mne to prestane bavit. Mozna casem to bude tezsi, snad;]

Ne ze by byl mag nejak tezky (mozna tim ze to byla moje 1 postava) ale rozhodne si nemyslim ze bych s nim pri solo qvestovani mohl jit bezestarchu na +3 levely a jeste u toho veceret.

Edited by - qsubt on 26/08/2005 22:22:53
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000