Author |
Topic  |
|
walfischberg
Starting Member

72 Posts |
Posted - 19/08/2005 : 18:59:22
|
Dobrý den. Krabice mi leží na stole, ale pořád přemýšlím, kam vlastně vlezu. Přečetl jsem si fórum, ale nenašel jsme odpověď na všechny své otázky. Proto bych se rád zorientoval a zeptal se: 1. Když hraji na PvE, můžu napadnou druhou stranu (za alianci hordu a naopak), aniž bych si vyžádal povolení druhé strany? 2. Když hraji na PvP, může na mě zaútočit někdo z aliance, přestože hraji za alianci? Nebo musí nejdřív dostat moje svolení? 3. Jaká je podstata RP? Jde mi o to, abych si klidně mohl hrát na území aliance, a pokud dostanu chuť mlátit klackem po hlavě Orkům, tak si zajdu na jejich území, ale na svém území budu v bezpečí. Dále mě zajímá: Jak drahý je kůň? Případně jiný dopravní prostředek?
Děkuji za vaše odpovědi a omlouvám se, pokud se ptám na něco, co zde padlo už 1000x. přeji hezký den
|
Minulost - UO, AC, SW: Galaxies, WoW, Vanguard, Warhammer. Aktuálně SW: TOR
Jediný rozdíl mezi mnou a bláznem je v tom, že já nejsem blázen. |
|
| |
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 19/08/2005 : 19:23:09
|
ad1: Ne. ad2: Tva strana na tebe nemuze zautocit. ad3: Hrajes opravdu svou postavu. Zadne veci z realneho zivota se tam nemichaji.
Prvni kun stoji 90g a lze ho koupit na levelu 40. Okolo tohoto levelu bys mel mit skoro nasetreno. Dalsi kun pro level 60 stoji 900g a usetrit na nej neni uz takova sranda. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 19/08/2005 : 22:08:33
|
quote: Originally posted by walfischberg
Jde mi o to, abych si klidně mohl hrát na území aliance, a pokud dostanu chuť mlátit klackem po hlavě Orkům, tak si zajdu na jejich území, ale na svém území budu v bezpečí.
Na PvP serveri je asi 90% zon tzv. contested (zvysnych 10% je uzemie hordy a uzemie aliancie) do ktorych musis vliezt ak sa chces dostat nad lvl 20 takze zas az tak poklidne expenie to neni. V tychto contested zonach ta moze horda napadnut kedykolvek. Neodradzam ta od PvP serveru len podotykam ze to mozno nie je take jednoduche ako si predstavujes.
Podstata RP: Vytvoris si napr. Trpaslika warriora ktory si rad vypije a potom robi bordel. V hre sa potom spravas ako keby si bol naozaj v kozi toho trpaslika, zmyslas ako on, komunikujes ako on. Nejaka komunikacia o realnej politike alebo sporte teoreticky neprichadza do uvahy. |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
Edited by - Thundeeer on 19/08/2005 22:11:15 |
 |
|
walfischberg
Starting Member

72 Posts |
Posted - 21/08/2005 : 18:49:25
|
quote: Originally posted by Thundeeer
Jde mi o to, abych si klidně mohl hrát na území aliance, a pokud dostanu chuť mlátit klackem po hlavě Orkům, tak si zajdu na jejich území, ale na svém území budu v bezpečí.
Na PvP serveri je asi 90% zon tzv. contested (zvysnych 10% je uzemie hordy a uzemie aliancie) do ktorych musis vliezt ak sa chces dostat nad lvl 20 takze zas az tak poklidne expenie to neni. V tychto contested zonach ta moze horda napadnut kedykolvek. Neodradzam ta od PvP serveru len podotykam ze to mozno nie je take jednoduche ako si predstavujes.
Podstata RP: Vytvoris si napr. Trpaslika warriora ktory si rad vypije a potom robi bordel. V hre sa potom spravas ako keby si bol naozaj v kozi toho trpaslika, zmyslas ako on, komunikujes ako on. Nejaka komunikacia o realnej politike alebo sporte teoreticky neprichadza do uvahy.
Ok. Děkuji všem za informace. Moc jste mi pomohli. Ještě jeden dotaz bych měl - na podzim se stěhuji do nového domu (sehnat internet mimo město - to byl úkol pro vraha), ale mám jednu obavu. Když se změní IP, nebude s tím problém? Je to asi blbý dotaz. Ale byl bych celkem nerad, kdyby mi Blizzard bloknul účet. Ještě jednou všem děkuji za odpovědi. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 21/08/2005 : 19:50:52
|
S tou IP problém nebude, buď v klidu, mám to ověřeno  |
 |
|
walfischberg
Starting Member

72 Posts |
Posted - 26/08/2005 : 13:20:48
|
quote: Originally posted by spajdr
S tou IP problém nebude, buď v klidu, mám to ověřeno 
Dík všem za rady. Už jsem na SM. Zatím jen lvl 6. Nick přirozeně Walfischberg, stejně jako v SW:G. Snad se potkáme. |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 26/08/2005 : 13:30:47
|
Dík všem za rady. Už jsem na SM. Zatím jen lvl 6. Nick přirozeně Walfischberg, stejně jako v SW:G. Snad se potkáme.
Za kterou stranu? :) |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
walfischberg
Starting Member

72 Posts |
Posted - 27/08/2005 : 02:15:20
|
quote: Originally posted by Herbicid
Dík všem za rady. Už jsem na SM. Zatím jen lvl 6. Nick přirozeně Walfischberg, stejně jako v SW:G. Snad se potkáme.
Za kterou stranu? :)
Aliance. |
 |
|
Tomas
Starting Member
93 Posts |
Posted - 27/08/2005 : 03:25:43
|
Kdyby jsi chtěl vysvětlit, co je to RP, tak Morpheus by se tu mohl rozepsat, anebo doporučuji projít fóra českých NWN modulů. Něco tam najdeš. |
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 27/08/2005 : 11:03:52
|
Aliance.
v tom pripade se potkame jen jako nepratele, protoze vetsina cechu hraje za Hordu 
edit: A cesi maj u nas nej. prioritu loveni, takze bych rekl, ze se jednou urcite potkame  |
o_O
|
Edited by - Dibone on 27/08/2005 11:04:57 |
 |
|
walfischberg
Starting Member

72 Posts |
Posted - 27/08/2005 : 13:15:07
|
quote: Originally posted by Dibone
Aliance.
v tom pripade se potkame jen jako nepratele, protoze vetsina cechu hraje za Hordu 
edit: A cesi maj u nas nej. prioritu loveni, takze bych rekl, ze se jednou urcite potkame 
Ok, už se těším, ale nerozbíjejte mi hubu moc :D |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|