Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Jak zvolit postavu?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Rebeka
Starting Member

73 Posts

Posted - 24/08/2005 :  00:20:48  Show Profile Send Rebeka a Private Message  Reply with Quote
Přátelé hráči, pročetla jsem téměř všechna témata ale stále se nemohu rozhodnout, jakou postavu hrát, vím jen že chci hrát hordu a PvP server. A prosím vás o pomoc. Jde mi o to, jakou postavu vybrat, aby byla silná v PvP, a zároveň měla šance dostat se dobře do high lvl instancí. Původně jsem přemýšlela o shamanovi, ale nevím aby ho postupem času neoslabili, to by pak byla škoda času shamana hrát. Můžete mi tady vy zkušení dát radu jakou postavu hrát? Bavit mě bude cokoliv, ale nechci prohrát každý souboj v PvP.

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 24/08/2005 :  00:27:40  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
jestli muzu poradit nech tomu trosku casu .. zkusmo si rozjed vsechny classy na takovej 10 level a potom sama poznas co ti vic sedi

neexistuje nejlepsi postava, kazdej class muze byt nejlepsi kdyz ho budes umet bravurne ovladat :) proto nehraj to co si myslis ze je nejsilnejsi ale to co ti bude nejvic sedet (healer,tank,support,mage apd.)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 24/08/2005 :  01:03:47  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
aby byla silná v PvP, a zároveň měla šance dostat se dobře do high lvl instancí.

priest

"Relationships come and go. Epics are soulbound"

Edited by - Sacrifice on 24/08/2005 01:05:59
Go to Top of Page

HollyG
Starting Member

23 Posts

Posted - 24/08/2005 :  01:35:59  Show Profile  Send HollyG an ICQ Message Send HollyG a Private Message  Reply with Quote
Zvol co te bavi, treba podle zkusenosti s jinymi rpg. Je blbost mit priesta (kterej je nejsilnejsi v PvP naprosto bez debat a potrebnej v PvE) kdyz te to nebude bavit.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 24/08/2005 :  07:52:33  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Reb: Hraj co te bavi... zadna postava neni nejsilnejsi. Vzdy zalezi hlavne na hraci.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 24/08/2005 :  08:04:48  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HollyG

Zvol co te bavi, treba podle zkusenosti s jinymi rpg. Je blbost mit priesta (kterej je nejsilnejsi v PvP naprosto bez debat a potrebnej v PvE) kdyz te to nebude bavit.

priest nejsilnejsi v pvp? jako warlock si ho povodim
kazdal class ma nekoho kdo ji lehce zabije...

takze presne jak rikaj ostatni, hraj to co te bavi a pak s tou postavou muzes neco uhrat
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 24/08/2005 :  08:45:10  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Reci typu, tato postava je najsilnejsia v PvP lebo blah blah, su bezpredmetne :P
Hraj co ta bavi.
Shaman je celkom dobra volba, ale v endgame je healer.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 24/08/2005 :  09:25:28  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

Shaman je celkom dobra volba, ale v endgame je healer.

A v pvp Kombajn
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 24/08/2005 :  10:46:50  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Jen doporucuju nebrat si jako prvni postavu druida, dost by te to znechutilo... Je to nejpomalejsi postata co se tyce levelovani a dokaze to obcas pekne pokazit naladu.

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:03:44  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pompo

Jen doporucuju nebrat si jako prvni postavu druida, dost by te to znechutilo... Je to nejpomalejsi postata co se tyce levelovani a dokaze to obcas pekne pokazit naladu.

subjekt. nazor, ja sem rad ze sem druida hral a hraju...proste ber co se ti nejvic libi :) kazdopadne druid neni spatna volba. Nevylevelujes tak rychle treba jako mag, coz me vubec nevadilo, ale
zase ma jine plusy ostatne jako kazdy jednotlivy povolani na WoW :)

WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division
GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB
UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :)
HGL - Cabalist - Summoner
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:24:43  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cracky

quote:

subjekt. nazor, ja sem rad ze sem druida hral a hraju...proste ber co se ti nejvic libi :) kazdopadne druid neni spatna volba. Nevylevelujes tak rychle treba jako mag, coz me vubec nevadilo, ale
zase ma jine plusy ostatne jako kazdy jednotlivy povolani na WoW :)

Ale ja taky hraju druida, jen jsem rekl OBJEKTIVNI nazor na to, ze druid proste potrebuje trpelivost a 90% lidi s nim po par levelech sekne. Nejenze neleveluje tak rychle jak mag, ale leveluje nejpomalej ze vsech a to jakoze o dost. Nemam pravdu?

Ja hraju druida uz jen z presvedceni, kdybych vedel co to doopravdy obnasi, zalozil bych si na zacatku radsi jiny char a uz ted bych si uzival zabavu nekde o 10 levelu vys. Druid je dobry char, ale jak kdy...

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:31:52  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

[quote]Originally posted by pompo

...

nechci se s tebou nejak hadat, ale co mam ja zkusenosti tak lidi co hrali magy, wary atp a udelali si alty druidy, tak sou s nimi naprosto spokojeni, takze tvuj nazor jako objektvini neberu, pac s tim mam uplne opacnou zkusenost nez ty a lidi kolem tebe ale nebudem tu flamovat, proste druida je dobrej, leveluje pomaleji tj jeho zapor, jinak ma vetsinu kladu

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/08/2005 :  12:36:01  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

...

nechci se s tebou nejak hadat, ale co mam ja zkusenosti tak lidi co hrali magy, wary atp a udelali si alty druidy, tak sou s nimi naprosto spokojeni, takze tvuj nazor jako objektvini neberu, pac s tim mam uplne opacnou zkusenost nez ty a lidi kolem tebe ale nebudem tu flamovat, proste druida je dobrej, leveluje pomaleji tj jeho zapor, jinak ma vetsinu kladu

No nevim, vim o lidech co druida vytahli na 60tku za 3tydny :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 24/08/2005 :  12:47:18  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

quote:

quote:

...

Ja to beru tak, ze jako prvni char neni moc vhodny, jako alt uz je to vec jina a pokud jde o to levelovani, tak to, ze znas lidi co ho dali na 60 za 3 tydny je me celkem sumak. Ja jsem pracujici clovek a loguju tak na hodinu az dve denne max a to jeste ten den musim mit chut. Takze za dva mesice mam lvl 30 a to ani nemam alta.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 24/08/2005 :  12:59:39  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja to beru tak, ze jako prvni char neni moc vhodny, jako alt uz je to vec jina a pokud jde o to levelovani, tak to, ze znas lidi co ho dali na 60 za 3 tydny je me celkem sumak. Ja jsem pracujici clovek a loguju tak na hodinu az dve denne max a to jeste ten den musim mit chut. Takze za dva mesice mam lvl 30 a to ani nemam alta.

No vidis... ja mel svyho maga na 30 skoro za 3 mesice :) Imho muze byt druid fakt skvele zabavny a navic mi prijde vhodny pro zacatecnika, protoze tak casto neumira.
me prijde, ze spis musi byt mene zabavny jako alt, protoze uz te nebavi delat questy a chces rychle levelovat.
Ale uzavrel bych to asi tim, ze KAZDA postava je dobra. Hlavni je aby te bavilo za ni hrat.

Tragedy

Edited by - Tragedy on 24/08/2005 13:02:49
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 24/08/2005 :  13:28:43  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
mno na rozjezd mi prijde tak nejak nejtezsi walock, ted ho zkousim jako alta .. pri porovnani s hunterem ktereho jsem taky zkousel je to hodne znat, no a hlavne pokud by ho hral nejakej clovek jako prvni char tak to bude jeste pomalejsi

ale o to vic mi prijde lock lepsi az bude na capu, uz se tesim :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 24/08/2005 :  13:30:54  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

mno na rozjezd mi prijde tak nejak nejtezsi walock, ted ho zkousim jako alta .. pri porovnani s hunterem ktereho jsem taky zkousel je to hodne znat, no a hlavne pokud by ho hral nejakej clovek jako prvni char tak to bude jeste pomalejsi

lock ma skoro stejne rychli lvlovani jako hunter
akorat musis nekde schrastit vodu vzdycky
Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 24/08/2005 :  13:49:50  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

quote:

hehe proto sem si jako alta rozjel Maga.. protoze to sou liny svine ktery mi pro priesta nechteli delat lahvicky.. tak si je budu delat sam no ;D.

Pain is inevitable; suffering is optional.
Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest
Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage
Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/08/2005 :  14:01:08  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gamca

quote:

quote:

hehe proto sem si jako alta rozjel Maga.. protoze to sou liny svine ktery mi pro priesta nechteli delat lahvicky.. tak si je budu delat sam no ;D.

A predavat si je budes pres koho? :))))

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 24/08/2005 :  14:03:53  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Jedina kombinace, ktera neodpovida tvemu popisu, je defenzivne specnuty warrior, pac ten dostane v pvp pres drzku prakticky od kazdeho.

Druid je naopak VYBORNY char pro zacatecnika na pvp serveru, pac se snadno vyhne ganku od prilezitostnych hrdinu s levlem 60 co dokazi solnout level 20 (no pravda nekdy na to musej bejt dva ci tri).
Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 24/08/2005 :  14:32:09  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Gamca

quote:

quote:

A predavat si je budes pres koho? :))))

To uz mas pak easy.. pres kohokoliv gilde v OG.. dycky se nekdo najde na predani..

Pain is inevitable; suffering is optional.
Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest
Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage
Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 24/08/2005 :  14:38:02  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
To bych si sand tu vodu radsi kooupil :)

Tragedy
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 24/08/2005 :  15:07:04  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
ad druid - jako první postava je velmi zábavnej (ale pomalej, ale to nepoznáš, protože nebudeš mít s čím srovnat takže si budeš myslet, že "takhle to má být" :-))

problém je, že po něm tě už bavit nic nebude, protože žádnej class nenabízí takovou variabilitu, u každýho dalšího povolání, který jsem vyzkoušel (celkem 4) jsem po chvíli v PvM objevil nejvýhodnější kombo jak zabít co nejrychleji moba s co nejmenším následným cooldownem - a to jsem pak až na výjimky pořád opakoval (s mírnýma změnama v závislosti na typu moba)

druid má tu ohromnou výhodu, že na každej průšvih umí nějak zareagovat a vzniká z toho nejvíc variant použití skillů a morfů

to ale bohužel nic nemění na tom, že to je jediná postava ve hře, která má slaboučký DPS

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 24/08/2005 :  15:13:22  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

ad druid...

O to ale jde... kdyby mel silne DPS, tak je to ultimatni postava :)

Tragedy
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 24/08/2005 :  15:22:01  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

ad druid...

to máš pravdu, ale já bych chtěl mít DPS v kočce s tím, že to na nějakou dobu omezí moji heal schopnost, ale aby byla možnost volby, takhle druid = healer

Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 24/08/2005 :  15:28:21  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ad druid...

to máš pravdu, ale já bych chtěl mít DPS v kočce s tím, že to na nějakou dobu omezí moji heal schopnost, ale aby byla možnost volby, takhle druid = healer

ano a nejednou je to v high lvl instancich ze Druid > Priest.

Co se dps tyce, tak mensi zvyseni bych uvital, pac mam s 2H macem vetsi DPS nez v kocce ci v medovi :)

Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 24/08/2005 :  15:57:11  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co se dps tyce, tak mensi zvyseni bych uvital, pac mam s 2H macem vetsi DPS nez v kocce ci v medovi :)

druid > priest? druid nemá shield a nemá rychlej vyprošťovací heal, tohle imo vůbec nehrozí

dps: bingo

Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 24/08/2005 :  15:59:56  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

druid > priest? druid nemá shield a nemá rychlej vyprošťovací heal, tohle imo vůbec nehrozí

jak rikam Druid > Priest, imo poznas to sam :) renew = rejuvenation ano stit nema...hlavne jeho krit.heal spelly sou absolutne uzasny :)

Ale jasne priest je proste main healer, ale prosel sem vsechny hi-end instance v peti lidech jako primary healer, a dosel sem uplne vsechno nekolikrat, dojit se to da i s resto shammym. Proste druid je rovnocenej bracha priesta a mnohokrat sem byl u toho kdyz byl druida vykonejsi healer nez priest, jenom skoda ze z dmg metru nemuzes soudit, pac to bere i s overhealem...

dps: dlouhodobejsi problem o kterem se napsali sahodlouhe flame na ofic. forech

Edited by - cracky on 24/08/2005 16:04:20
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 24/08/2005 :  23:59:12  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
Tak z tveho přízpěvku jasně vyplývá, že si byl healer-druid ty, a že tvrdíš že jsi lepší healer než priest.

To je ten nejvíce suběktivní názor, co sem kdy viděla.

renew = rejuvenation
heal=heal
flash heal=čemu?
prayer of healing=čemu?
holy nova=čemu?

Tohle si fakt přehnal...

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 25/08/2005 :  00:07:21  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
No jako druid je super char, ale ze by byl lepsi healer nez priest? uch och, cracky zmen fet

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 25/08/2005 00:08:20
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 25/08/2005 :  00:44:54  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
to kdo je lepci zda druid nebo priest neni tak uplne jednoduchy ...
rozhodne se neda rict ze je priest vylozene lepci ... druid healuje trochu jinym zpusobem (hlavne diky absenci flash healu, kterej castecne zaplacne regrow, ale jen jednou za 21 sec (idelane)
kazdopadne innervate+ base mana dava dobrymu druidovi vic many nez ma klasickej priest

Prayer of healing .. jo tohle je dobra vec u priesta
naopak PWS by me trapilo jako posledni (pokud se bavime o PvE)

2nisha: Holy nova ? .. nechtej me rozesmat

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 25/08/2005 :  00:54:11  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
a misto prayer of healing ma druid tranquility kery mi prijde lepsi

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 25/08/2005 :  01:15:20  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

a misto prayer of healing ma druid tranquility kery mi prijde lepsi

lol ... a vis jakej ma tranquility cooldown ?
a vis jakej ma cooldown POH ?

10 minut vs 0 je kapanek mimo shimi

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 25/08/2005 :  07:50:20  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
me prijde, ze nechapu proc se dmg druida v morfech neodvozuje od dmg zbrane... nerikam ze to ma byt 1:1... pokud proste v medvedovi ma mit mensi dmg... tak proste tam muzou vrznout 90% dmg ze zbrane... ale aspon pak nemusi kazdy 2 mesice kdyz daji novy itemy do hry predelavat base dmg v morfech...
edit: a vzpomel jsem si jeste na druhou vec... pokud je pravda ze v morfech nefunguji procy ze zbrane, tak je to taky dost velky oslabeni v morfech....

no mmo

Edited by - celdric on 25/08/2005 07:52:10
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 25/08/2005 :  09:08:14  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

jak rikam Druid > Priest, imo poznas to sam :) renew = rejuvenation ano stit nema...hlavne jeho krit.heal spelly sou absolutne uzasny :)

Ale jasne priest je proste main healer, ale prosel sem vsechny hi-end instance v peti lidech jako primary healer, a dosel sem uplne vsechno nekolikrat, dojit se to da i s resto shammym. Proste druid je rovnocenej bracha priesta a mnohokrat sem byl u toho kdyz byl druida vykonejsi healer nez priest, jenom skoda ze z dmg metru nemuzes soudit, pac to bere i s overhealem...

dps: dlouhodobejsi problem o kterem se napsali sahodlouhe flame na ofic. forech

mno lol,uz dlouho jsem se takhle nepobavil....cracky win!!

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 25/08/2005 :  10:43:54  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
no trochu sem si chtel zalobovat za druidika ujmulo se

edit: nekdy bych testnul healing druida a priesta nekde na nejakym mobovi, ze by do sebe nejaka 60tka nechala mlatit a kterej z nich by udrzel dyl tu 60tku up.

Edited by - cracky on 25/08/2005 10:46:08
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 25/08/2005 :  10:45:09  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

me prijde, ze nechapu proc se dmg druida v morfech neodvozuje od dmg zbrane... nerikam ze to ma byt 1:1... pokud proste v medvedovi ma mit mensi dmg... tak proste tam muzou vrznout 90% dmg ze zbrane... ale aspon pak nemusi kazdy 2 mesice kdyz daji novy itemy do hry predelavat base dmg v morfech...
edit: a vzpomel jsem si jeste na druhou vec... pokud je pravda ze v morfech nefunguji procy ze zbrane, tak je to taky dost velky oslabeni v morfech....

Nicmene je to vse naprosto logicke a je to ok... proc nema morf damage ze zbrane? Staci se nad tim zamyslet.

Tragedy
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 25/08/2005 :  10:48:13  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Druid healuje dlhsie, priest uhealuje rizikovejsie situacie.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 25/08/2005 :  11:11:51  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Druid healuje dlhsie, priest uhealuje rizikovejsie situacie.

a co NS? ano ma to 3min. cooldown... ale muzes mit instant velkej heal...
rejuv je instant hot... regrowth se da boostnout na obtiznejsi prerusitelnost...
nevim nevim... tohle mi prijde mimo... je fakt, ze priest ma navic shield...

no mmo
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 25/08/2005 :  11:14:06  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

...

Nicmene je to vse naprosto logicke a je to ok... proc nema morf damage ze zbrane? Staci se nad tim zamyslet.

logicke ano, ale znesnadnujici manipulaci se silou druida v dps tabulkach ingame... (pokud tim myslis logiku veci toho co vlastne morfovani znamena a jak by to melo byt RP)
na druhou stranu spousta veci se muze jevit jako nelogicka... ale musi byt nastavena tak jak je kvuli tomu aby chary tak nejak fungovali a zda se mi, ze tady by se klidne dalo ustoupit...

ostatne jedna z prvnich otazek u druida co me napadla byla, jestli se prenasi weapon damage do morfu a podle kteryho skillu utoci (jestli podle staves kdyz mam v rukach stave nebo jak...)

no mmo
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 25/08/2005 :  11:14:46  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Priest: Shield (instant), Flash Heal (1.5sec cast)
Druid: NS (1x 3 minuty hmmmm...), healy su pekne, ale castuju sa dost dlho, na spam v kritickej situacii su dost narocne na manu.

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 25/08/2005 :  11:19:09  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Priest: Shield (instant), Flash Heal (1.5sec cast)
Druid: NS (1x 3 minuty hmmmm...), healy su pekne, ale castuju sa dost dlho, na spam v kritickej situacii su dost narocne na manu.

mno muze byt... :-) priesta zatim nemam moc okoukanyho ;-) a ted si nejsem jistej rychlosti regrowth (2.5 sec?)
nevim nezda se mi ze by ten druid byl az o tolik pozadu... ale co ja vim :-) s druidem jako primary healerem se moc casto instance nechodi, kazdej chce priesta :-D

edit: je nejakej talent u priesta na obtiznejsi prerusitelnost flash healu? protoze to je dost dulezita vec... znam to ze shamyho kde ILHW je fakt dobra vec...

no mmo

Edited by - celdric on 25/08/2005 11:19:46
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 25/08/2005 :  11:38:33  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Ono nie je (imo) velmi velky rozdiel medzi healermi, zavisi od toho ako hrac dokaze adaptovat svoju postavu/playstyle.
Kazdy z healerov v hre ma svoje vyuzitie, tym som chcel len povedat, ze presvedcenie "priest je najlepsi healer" je mylne.
Ano ma na to talent, ale bohuzial je dost vysoko v holy strome :/, navyse ked ta prisera mlati, tak ta ten talent nemusi zachranit (hovorim o pve, nie pvp).

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 25/08/2005 :  11:50:15  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
tym som chcel len povedat, ze presvedcenie "priest je najlepsi healer" je mylne.

Ty mas priesta co? :) ,nechapu jak todle muzes napsat... ,zajdi na test server skus si par hodin treba s grupou v nekam zajit a healovat za druida a pak teoretizuj....(to plati i pro ostatni)

.....
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 25/08/2005 :  11:53:08  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

edit: nekdy bych testnul healing druida a priesta nekde na nejakym mobovi, ze by do sebe nejaka 60tka nechala mlatit a kterej z nich by udrzel dyl tu 60tku up.

hmm,to lobujes na spatnym foru...

btw:nevim proc chces testovat takovou blbost :) ,to ti o heal schopnostech classy rekne opravdu hodne...

.....
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 25/08/2005 :  12:08:25  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Hmmm priesta hram uz od zaciatku US closed bety.
Imo kazdy class ma nejaku tu vyhodu/nevyhodu pri healovani a jednoznacne tvrdit ze priest je best, je mylne (dufam, ze tam stale vidis to imo :P)
Keby bola toto pravda, tak by si nevidel grupy, kde je main healer Druid/shaman/pally (nie rogue s bandazami naozaj neratam, sorry rogues).
Navyse v endgame je to uplne jedno, healeri spamuju jedno kuzlo.
Na warr/MT je imo lepsi druid, na zvysok grupy co rychlo naberie aggro napr. pri aoe priest (PoH, shield, flash).

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 25/08/2005 :  12:16:50  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
resto shaman powaaaah !

ehmm teda HOly palaaaa

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 25/08/2005 :  12:33:07  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imo kazdy class ma nejaku tu vyhodu/nevyhodu pri healovani a jednoznacne tvrdit ze priest je best, je mylne (dufam, ze tam stale vidis to imo :P)
Keby bola toto pravda, tak by si nevidel grupy, kde je main healer Druid/shaman/pally (nie rogue s bandazami naozaj neratam, sorry rogues).
Na warr/MT je imo lepsi druid, na zvysok grupy co rychlo naberie aggro napr. pri aoe priest (PoH, shield, flash).

1) :)) NC
2) Priest je best!!!!!!!!!
3)Pockej, nebude to mozna tim ze zrovna nebyl zadnej priest k dispozici? :))
4)Tak schvalne ktere spamuji druidi?
5)jo jasne war dostane MS a ja se svojim 3.5s kouzlem budu ownovat..hmm

.....

Edited by - beldor5 on 25/08/2005 12:34:38
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 25/08/2005 :  13:03:32  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:

hmm,to lobujes na spatnym foru...

btw:nevim proc chces testovat takovou blbost :) ,to ti o heal schopnostech classy rekne opravdu hodne...

kdybych chtel "opravdu" lobovat moc dobre vim kam se flame ma smerovat :)

ano, rekne mi to co je dlouhou dobu jasne Druid > Priest

Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 25/08/2005 :  13:03:54  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:

+ skupina hracu vs silny mob
+ skupina hracu vs silny mob s AoE
+ skupina hracu vs nekolik mobu atd.

Zalezi na situaci.

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 25/08/2005 :  13:12:20  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:

PRIEST JE JEDNOZNAČNĚ BEST

popíšu to trošku do detailů, jak to vidím z mých zkušeností s obouma dvouma charama:

druid:
koukáš na několik barů, z toho 1 nebo 2 tankové, u nich se snažíš pořád udržovat rejuvation, pak čekáš až budou mít ubráno +- 1,5 až 2 násobek efektu regrowthu (vyspeckovaný to má velkej critical chance a navíc si schováváš místo na dva HoTy najednou abys byl efektivní a neoverhealoval) - tady je vše naprosto OK

průser je, když chytne agro hadrák - když to není tak hrozný tak mu nejdřív hodíš reju, jinak hned regrowth - ale čekat a efektivní regrowth nejde bo má málo HP a prostě mu to leze dolů rychlejc a mohl by chcípnout, navíc se to castí vcelku dlouho takže ti nezbyde nic jinýho než overhealovat - jak z toho ven?
1) musíš mít pro tyhle situace pořád schovanej NS, ale to tě moc nevytrhne, má to nějakej cooldown takže to uděláš jen jednou
2) používat klasickej heal? - budeš overhealovat, generovat hafo agra a mob se natáhne nakonec na tebe, navíc je to strašne pomalý
3) mohl bys používat nižší ranky klasickýho healu - hmm tak to asi nebude řešení - castí se to příšerně dlouho, to bys prostě nestíhal, hadrák by lehnul
naproti tomu priest hodí instant shield, pak má čas flash healem nebo klasickým healem přesně dohealovat na maximum, navíc tím dá čas tankovi aby přebral agro, když nepřebere furt tu je ještě rychlej flash heal, kterej se dá krásně dávkovat podle potřeb

takže - když jde o surovej výkon bude na tom druid možná i líp, ale to nic nemění na tom, že priest je o hodně lepší healer

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,48 seconds. on eygor Snitz Forums 2000