Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 JEDI po CURB
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 05/08/2005 :  10:26:02  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

nefunguje kombinace electrolyt + cripling shot (nebo knee cap shot) to jen k ty zmene rychlosti jediho ...

Co to ma spolecnyho s Jedi?

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 05/08/2005 :  11:00:42  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
kdyz tohle na nekoho nahazes, tak ho spomalis na rychlost 1m za hodinu, takze super vec na vsechno co nestrili
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 05/08/2005 :  12:59:39  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

kdyz tohle na nekoho nahazes, tak ho spomalis na rychlost 1m za hodinu, takze super vec na vsechno co nestrili

jo tak nejak i z Necra to udelalo poslusnyho beranka ... uz to nefunguje ... a cripling shot navic taky funguje nejak zahadne takze proto k ty rychlosti
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 05/08/2005 :  14:10:20  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jo tak nejak i z Necra to udelalo poslusnyho beranka ... uz to nefunguje ... a cripling shot navic taky funguje nejak zahadne takze proto k ty rychlosti

coz je mozna umysl a to je vlastne dobre, ne ?

nebo chceme, aby nekdo "soloval" necrosise ? na to by nemel mit ani jedi, natoz bezny char..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 05/08/2005 :  15:41:18  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

quote:

nebo chceme, aby nekdo "soloval" necrosise ? na to by nemel mit ani jedi, natoz bezny char..

ja bych to bral kdyby zmeny tohohle typu napsali o info o publishi (stejne jako zmeny prevodu fs expu)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 05/08/2005 :  16:33:20  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ja bych to bral kdyby zmeny tohohle typu napsali o info o publishi (stejne jako zmeny prevodu fs expu)

jo to je fakt.. to jsem si vcera taky rikal, ze jsou pekne svine, jak to tak potichoucku zmeni a nic nereknou.. ale mam dojem ze neco pak i doplnili..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 05/08/2005 :  17:02:11  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

co je s prevodem?
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 05/08/2005 :  19:02:54  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

co je s prevodem?

ty to nevis ze vsechny expy uz se prevadi 30:1 ? vsichni sou happy ... nebo ne
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 05/08/2005 :  19:07:35  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

co je s prevodem?

SUPEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!BOze at se PVP vrati do starych koleji .....

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 05/08/2005 :  20:17:42  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

co je s prevodem?

to musi byt bug, jinak si to nedovedu predstavit
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 05/08/2005 :  20:23:10  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

co je s prevodem?

Neni to bug precti si to v patch notesu.

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 05/08/2005 :  23:36:53  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

quote:

quote:

quote:

quote:

co je s prevodem?

Neni to bug precti si to v patch notesu.

jj neni to bug je to schvalne ... prej nejaky lidi zneuzivaly granaty k rychlymu grindu fs expu protoze sou za ne combat expy ... misto toho aby za granaty davali heavy weapon expy tak radsi udelaj tohle je to banda mamlasu
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 06/08/2005 :  12:57:56  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
NO tak to je prvni zprava za mnoho mesicu ktera me opravdu potesila. Sice prisla po doubloe expech takze ne jediho uz maj expy vsichni ale aspon neco.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/08/2005 :  14:12:01  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

jj neni to bug je to schvalne ... prej nejaky lidi zneuzivaly granaty k rychlymu grindu fs expu protoze sou za ne combat expy ... misto toho aby za granaty davali heavy weapon expy tak radsi udelaj tohle je to banda mamlasu

jj stare dobre casy, kdy jsem nagrindil FS expu za tyden vrhanim granatu sobe pod nohy stoje na hnizdu quenkeru..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 06/08/2005 :  14:19:09  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jj stare dobre casy, kdy jsem nagrindil FS expu za tyden vrhanim granatu sobe pod nohy stoje na hnizdu quenkeru..

presne kvuli takovejm lidem to zmenili ... jestli to teda neni vtip (doufam)
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 06/08/2005 :  15:02:09  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
I ja to nagrindoval granatama. :-) Jen maly rozdil. Ted po CU to bez granatu bylo cca 8 hodin na vetev. Pred CU kdyz jsem to delal ja to bylo 15 hodin s granatama na vetev. Bez granatu jsi na vetev potrebovat tak 5x tolik. Proto se pouzivali granaty. Ted to neni treba i kdyz jsou combat expy 30:1 furt je legrace to nagrindlovat.

Jinak Jerzee. Quankeri byli na prd. Giant baz nitch bylo granatovy terno. Bohuzel to bylo na tom hnusnym Dathomiru :D

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 06/08/2005 :  15:10:04  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

I ja to nagrindoval granatama. :-) Jen maly rozdil. Ted po CU to bez granatu bylo cca 8 hodin na vetev. Pred CU kdyz jsem to delal ja to bylo 15 hodin s granatama na vetev. Bez granatu jsi na vetev potrebovat tak 5x tolik. Proto se pouzivali granaty. Ted to neni treba i kdyz jsou combat expy 30:1 furt je legrace to nagrindlovat.

Jinak Jerzee. Quankeri byli na prd. Giant baz nitch bylo granatovy terno. Bohuzel to bylo na tom hnusnym Dathomiru :D

grindil si ted fs exp ze ? ja jen ze mam cap xp za hodinku asi (ve full grupe) coz je 40k fs exp (combat mam tim padem neco pres 150k protoze jeste grindim pres trosku pistolky -> 3kxp) coz znamena ze vetev grindim asi 24hodin dobry ne ? (400k + 350k + 200necok + 100necok)/43k ... tak prosim pssst
to ze si to naexpil za 15hodin granatama by i ted bylo o dost rychlejsi imho
nezapomente vsichni podekovat jerzeemu a giltanasovi

Edited by - SNowie on 06/08/2005 15:15:33
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/08/2005 :  15:24:25  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

grindil si ted fs exp ze ? ja jen ze mam cap xp za hodinku asi (ve full grupe) coz je 40k fs exp (combat mam tim padem neco pres 150k protoze jeste grindim pres trosku pistolky -> 3kxp) coz znamena ze vetev grindim asi 24hodin dobry ne ? (400k + 350k + 200necok + 100necok)/43k ... tak prosim pssst

neni zac, rad jsem pomohl

jo btw, proc byli bazmeci lepsi ? ja zkousel oboji a prislo mi to rychlejsi na quenkerech, bazmeci meli vyhodu, ze jsi byl primo na dathomiru..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 06/08/2005 15:26:28
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 06/08/2005 :  15:50:09  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
Doufam ze tahle zmena aspon zamezi trochu Kotorizace

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 06/08/2005 :  16:00:20  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by Giltanas

Nemuzu za to ze si lama.
MBH Muze ctyri capy. Rifle, Carabiny, pistole a combat expa. v AOE (area of efekt) grupe se da udelat cap na vsech 4. coz je cca 190k fs exp za hodinu. cili v plnem nasazeni je to za 6 hodin cele. Holt nekdo umi a nekdo cumi :D

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 06/08/2005 :  19:21:25  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nemuzu za to ze si lama.
MBH Muze ctyri capy. Rifle, Carabiny, pistole a combat expa. v AOE (area of efekt) grupe se da udelat cap na vsech 4. coz je cca 190k fs exp za hodinu. cili v plnem nasazeni je to za 6 hodin cele. Holt nekdo umi a nekdo cumi :D

ano prave a jenom MBH coz kazdej neni ... lamo mi rika ten co si to musel grindit pres granaty ... LOL

Edited by - SNowie on 06/08/2005 19:26:34
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 06/08/2005 :  19:29:47  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nemuzu za to ze si lama.

ano prave a jenom MBH coz kazdej neni ... lamo mi rika ten co si to musel grindit pres granaty ... LOL

No tak kdyz si nechces udelat template na co nejrychlejsi nagrindeni tak tady pak an foru nebreč jak je to na dlouho...

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 06/08/2005 :  22:49:14  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
no prave a jenom MBH coz kazdej neni ... lamo mi rika ten co si to musel grindit pres granaty ... LOL

Kdyz neco chci tak se tomu prispusobim.

A proc bych to nedelal pres granaty. penize jsem na to mel. Bylo to rychlejsi (cca o 40 hodin na vetev) Rad bych znal jedinej duvod proc bych to nemel delat pres granaty.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/08/2005 :  00:14:49  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
no prave a jenom MBH coz kazdej neni ... lamo mi rika ten co si to musel grindit pres granaty ... LOL

A proc bych to nedelal pres granaty. penize jsem na to mel. Bylo to rychlejsi (cca o 40 hodin na vetev) Rad bych znal jedinej duvod proc bych to nemel delat pres granaty.

duvod ?

protoze jsou to zbrane hromadneho niceni (potvory lezi po zabiti na hromade) a s nimi by se zahravat nemelo ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 07/08/2005 :  01:31:22  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

duvod ?

protoze jsou to zbrane hromadneho niceni (potvory lezi po zabiti na hromade) a s nimi by se zahravat nemelo ?

jinak snowie proc jim nadavas? kdyz to tak predtim bylo tak proc by to tak nedelali? Neni to chyba jejich ale chyba SOE ze to umoznila

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 07/08/2005 01:32:21
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 07/08/2005 :  03:25:21  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
Hm... Tak az budete Jerzeemu a Giltovi dekovat, tak podekujte teda i me.

BTW dneska je to vazne sranda naexpit. Tenkrat sis na to musel aspon vydelat a jeste to bylo pomalejsi nez dneska.
a BTW2 Snowie ty si delas druhyho jediho?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/08/2005 :  10:59:26  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
jj pokud si dobre vzpominam, tak me hazeni granatu vyslo na nejakych 5M penezi..

a na tomto miste patri muj dik dancovi, ktery sedel v MO na prdeli a v jednom kuse buffoval a ja si chodil pro kapesne na granaty

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 07/08/2005 :  11:54:01  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Jo jo me granaty prisli taky na cca 5M bedna kolem 100k na cap byla potreba skoro cela.

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/08/2005 :  12:19:01  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnie

BTW dneska je to vazne sranda naexpit. Tenkrat sis na to musel aspon vydelat a jeste to bylo pomalejsi nez dneska.

proboha druheho ? neblazni 8. to bude 2 měsice co hraju to by byl světovej rekord to o tom jak to bylo dřív začal giltanas takže sem použil jen jeho slova ... zapomeňte na to

Edited by - SNowie on 07/08/2005 12:19:37
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 07/08/2005 :  14:38:29  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

proboha druheho ? neblazni 8. to bude 2 měsice co hraju to by byl světovej rekord to o tom jak to bylo dřív začal giltanas takže sem použil jen jeho slova ... zapomeňte na to

Aha ja jsem myslel ze si Snowex. Tak sry. Stejne nechapu jak si nekdo po dvou mesicich hrani muze stezovat na to jak je pomaly delat jediho...
Si vzpomenu jak jsme x mesicu huntili holocrony aby sme se dozvedeli jaky ze povolani si mame naexpovat
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/08/2005 :  14:57:05  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Aha ja jsem myslel ze si Snowex. Tak sry. Stejne nechapu jak si nekdo po dvou mesicich hrani muze stezovat na to jak je pomaly delat jediho...
Si vzpomenu jak jsme x mesicu huntili holocrony aby sme se dozvedeli jaky ze povolani si mame naexpovat

ja si jen stezoval ze zmenili prevod expiku ... nejde jen o combat ale i o medical expy ale jak rikam zapomente na to

Edited by - SNowie on 07/08/2005 14:57:31
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/08/2005 :  18:48:40  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
v kazdem pripade to je zvlastni krok - neustale zlehcuji jediho a ted ztizi FS

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/08/2005 :  22:01:07  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nemuzu za to ze si lama.

No tak kdyz si nechces udelat template na co nejrychlejsi nagrindeni tak tady pak an foru nebreč jak je to na dlouho...

a jakej je to teda template? MBH a M Rifleman například?

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/08/2005 :  22:15:55  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

v kazdem pripade to je zvlastni krok - neustale zlehcuji jediho a ted ztizi FS

grind jediho zlehcili.. bohuzel
Vzhledem k jedim ze stareho systemu pekna svinarna a nespravedlnost.

Jesteze starym jedi zanechali alespon uber mece a perly o kterych se newbie jedim muze jen zdat - alespon mala naplast. Stary jedi (dlouho ve sluzbe) by asi měl byt silnejsi nez rychlokaška, že ano .

Nevite nekdo, jestli opet neplanuji uvolneni flawless a premium perel pro loot?

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/08/2005 :  22:33:25  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Enni (nebo nejaky dalsi jedi), porad promyslim co se s Jedim naucit, nez to zacnu cpat nekam spatne.

Co si myslis o tomhle? (mozna je to blbost, ale to bych prave chtel poradit)

Defender 4440
Enhancer 3004
Healing 2000
LS 4004 (mozna predelam na 0404, i kdyz se me nechce, uz mam 4001)
Powers 4002

Prosim o radu, kde neco ubrat a kde naopak pridat. Takhle mi to vychazi na presne 250 SP (zapocital jsem i tech 24 SP spotrebovanych na FS skilly)

Diiiik

ja kazdopadne doporucuju minimalne jeden master. jakejkoliv master ma totiz nejakou uber specku nebo vice specek a hlavne 500 force coz je znát a taky bonus do doplnovani force. takze urcite min jeden master je podle me nutnost. dle meho nazoru neni nad full template se dvema mastery. ale kdovi jak jediho jeste prekopou... zvaž jestli nedodelat toho defendera, a na meditaci bych se možná vybod. ja mam dva mastery a doplnuju diky bonusum pekelne rychle a to ještě nefunguje roba ktera dava +10.. pak to bude uplne v poho.

urcite full template, 2x master a dva kominy neceho dalsiho. Za kazdeho mastera mas +5 regen a 500 do poolu

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/08/2005 :  22:36:32  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Tak mezitím jsem se vyhoupl na:

Def 4400 (bude MDef)
Enh 2203 (Force armor žere strašně force, tak ho to asi předělám na 2004
Med 4000
LS 4022 (třetí sloupec kvůli area, asi vytáhnu na 4004)

Má cenu dávat master LS? Je opravdu Dervish tak dobrý? Stejně se teď nedá bojovat s více potvorama na stejné úrovni, jako jsem já, tak area effect je mi celkem na nic (maximálně na grindění s grupou). Jerzee mě přesvědčuje místo LS na Powers, ale jsou powers opravdu tak dobré (kromě Force Cloaku)? Který druhý master se opravdu vyplatí? Master healera jsem vyloučil, u Master Enhancera jsem nenašel moc vhodných věcí, Master LS má "jenom" Dervishe a jediný Master Powers má vychytávky jako choke - ale když začnu powers, tak budu muset dropnout buď Enhancera, nebo LS (o Healera bych opravdu nerad přišel). Zkuste nadhodit pls ze zkušenosti svoje pro a proti jednotlivým skillům, ať mám z čeho vybírat. Enni už tady sice skilly rozebíral, ale to bylo před nebo těsně po CU, a navíc tam vyjmenoval spoustu pěkných věcí, na které mi, ani kdybych se roztrhal, SP stačit nebudou.

Ach jo, proč 2 year veteran reward nebylo +50 SP?

koudaku, pokud mas aspon solidni mec jdi urcite do MLS, bonusy k accuracy a rychlosti spolu treba s force speed 2 v boji poznas

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/08/2005 :  22:40:41  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ja ted prave premyslim o MLS,Mdef a zbytek jeste uvidim protoze s tim mim template (ls 0404,MDEF,enh 4004,heal 4000) nedam ani jedi :/
Snad bych ho dal jedine kdybych zainvestoval 200M jak pise enni na attachmentech a dostal se na speed cap.Vzdycky me dostanou na force diky tomu ze se furt musim healovat.NEbo sem lama....
Zase expit tech dalsich 8M se mi fakt nechce

kolik mas dps v meciku?

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/08/2005 :  23:01:26  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

olusi, ty me taky bavis.. nejprve strasne prosazujes jedi a ze to je to nejlepsi pro hru a vzpominam si, jak jsi se rozciloval, kdyz nedavno jedium nerfli heal a ted zase mluvis uplne naopak..

nj, jde ale o to ze jedi byl silnejsi uz ve starem systemu(coz je spravne, mel by byt uber), pokud se rozdil mezi jedi a nejedi bude zvetsovat prilis(nebude se balancovat), bude ubyvat tech slabsich na ukor tech silnych, az zustanou jen ti silni. Když např. 8x přijedeš na jedi a ten tě vyownuje bez ztraty kyticky, po devate uz se ti do boje chtit nebude... nebo jo?

Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 16/08/2005 :  23:31:28  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
Jedi imo mel bejt uber a udelat ten system tak tezkej ze by jich bylo par a kdyby se nekdo stal jedi tak by to byla takova slava ze by se to psalo i na SWG ofic web......Bohuzel politika SOE to dela chytre kvuli penezum...

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 17/08/2005 :  00:56:52  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedi imo mel bejt uber a udelat ten system tak tezkej ze by jich bylo par a kdyby se nekdo stal jedi tak by to byla takova slava ze by se to psalo i na SWG ofic web......Bohuzel politika SOE to dela chytre kvuli penezum...

tottaly agree

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 17/08/2005 :  07:11:54  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ano, a mela tam byt i podminka, ze jedie muze dostat jen hrac, ktery udelal neco pro komunitu a ktery to ma v hlave srovnane (da se to pozorovanim celkem zjistit). Samozrejme by musel projit uber tezkym hernim system jak popisuji wlk.

Pak muze byt uber a davat si i grupy.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 17/08/2005 :  08:31:42  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Problém je v tom, že v "reálu" (myšleno reálu světa SW) je sice každý "force-sensitive", ale nikoli ve stejné míře. Někdo ke spolupráci se "sílou" má předpoklady větší, někdo menší, takže zatímco naprostá většina inteligentních tvorů o sílu jen lehce zavadí, malá část má předpoklady potřebné pro padawana a jen pár (možná stovek) jedinců v celé galaxii má vůbec teoretickou šanci stát se rytířem (nebo dokonce Mistrem). A kolik z této elity nakonec skutečně uspěje?
A teď zpět k SWG - tady se stane rytířem každý, kdo se skupinou schopných projde 3-5 základních misí a navštíví pár bezpečných a na mapě dobře vyznačených pamětihodností, pokud má následně dostatek trpělivosti na tupé pobíjení zvířat klasickou zbraní (vesnice) a LS (po vesnici) a dostatek peněz na nakoupení kvalitních krystalů/perel pro dobrý LS.
Lze se pak divit tomu, že je situace v SWG diametrálně odlišná od "reality SW" a jen těžko se dá nazvat vyváženou?

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 17/08/2005 :  08:35:42  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
BTW já nejsem příliš typ na PvP, takže můj jedi asi bude mít "přímočarou" template:

- MLS
- MDef
- 4000 Healer
- jednu necelou větev Enhancera

Ale to je nadloooooooooooouho! Zejmena pokud se nebude darit dat dohromady aoe grupa

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 17/08/2005 :  09:14:26  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
MLS M def. 4040 heal je template na PvP a tak ze uber. Lepsi neudelas. Mozna ten heal 3000 a 2000 enhancer i kdyz po oslabeni force speed mozna zbytecne.

Go to Top of Page

Yazon
New Member

117 Posts

Posted - 17/08/2005 :  09:31:04  Show Profile Send Yazon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432
Ale to je nadloooooooooooouho!

si skoc na kashyyyk hod se afk a jdi na pivo..do konce prazdnin to mas

nebo stejne jako ja pockej na novej uber datadisk "Feeling the Force"

Jedna smrt je tragedie...tisic je statistika
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 17/08/2005 :  09:45:13  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yazon

quote:
Originally posted by baron432
Ale to je nadloooooooooooouho!

si skoc na kashyyyk hod se afk a jdi na pivo..do konce prazdnin to mas

nebo stejne jako ja pockej na novej uber datadisk "Feeling the Force"

Tady opatrne, vcera jsem pocitil silu "Anti AFK" turretu, kterou CSR posadilo za ma a mortiferova zada

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 17/08/2005 :  11:42:42  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

MLS M def. 4040 heal je template na PvP a tak ze uber. Lepsi neudelas. Mozna ten heal 3000 a 2000 enhancer i kdyz po oslabeni force speed mozna zbytecne.

jeste je na pvp jeden lepsi templ, mozna i dva hihi

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 17/08/2005 :  11:50:49  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

jeste je na pvp jeden lepsi templ, mozna i dva hihi

Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 17/08/2005 :  12:52:12  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee
.....nerfli mi meho milaska mabari belt za 25M..............
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=1145562

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 17/08/2005 :  13:14:49  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee
.....nerfli mi meho milaska mabari belt za 25M..............
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=1145562

Takže jsem předvčera vyhodil 6 milionů za belt, který teď můžu vyhodit. Paráda. A to co udělali s expama, ještě lepší....
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,34 seconds. on eygor Snitz Forums 2000