Author |
Topic  |
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 13:28:54
|
Co je teda s expama? Na tom SOE fóru brečej jak jedi dostávají 200xp za potvůrku (ve skupině), ale mě se nezdá, že by se množství získaných expů nějak snížilo. Normálně jsem včera udělal těch 700k expů jako obykle. |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 13:36:44
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
quote: Originally posted by Werrevlk
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE .....nerfli mi meho milaska mabari belt za 25M.............. http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=1145562
Takže jsem předvčera vyhodil 6 milionů za belt, který teď můžu vyhodit. Paráda. A to co udělali s expama, ještě lepší....
PICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA a to jsem na auckich vyhral AA GMS 13 a mam zamluveny GMA 7    |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 17/08/2005 13:37:21 |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 14:07:57
|
quote: Originally posted by WereHamster
Co je teda s expama? Na tom SOE fóru brečej jak jedi dostávají 200xp za potvůrku (ve skupině), ale mě se nezdá, že by se množství získaných expů nějak snížilo. Normálně jsem včera udělal těch 700k expů jako obykle.
jenze v noci byl nakej update nebo co... |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 14:30:29
|
Z toho co jsem se tam dočetl, jsou 4 nerfy:
1. Snížení expů v grupě - za zvíře dostáváš cca 150 jedi expů, když ho solneš (v mém případě cca 8 minut) dostaneš cca 900 jedi expů.
2. Mabari Belt je klasifikován jako Armor, tzn. Jedi ho nosit nemůže.
3. Rapidně se zvýšilo používání Force a prý i action (jedno zvíře sežere celý force pool - nebo nerfnuli rychlost regenerace).
4. Krystaly v LS s ADKčkem prý se začínají poškozovat.
Nevím co všechno je pravda, nad tímhle se skučí na oficiálním fóru. Důsledek pro nás
1. Naexpování Jedi se teď bude počítat na měsíce až roky (pokud ho člověk zrovna nedropne). 2. Drahé Mabari Belty můžeme vyhodit. 3. 1 zvíře 8 minut, 10 minut dobíjení force = 18 minut na získání 900 Jedi expů. 4. PreCU Jedi, staré premium krystaly si schovávejte na elite souboje (ještě že žádné takové nemám)  |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 14:34:26
|
1. Snížení expů v grupě - za zvíře dostáváš cca 150 jedi expů, když ho solneš (v mém případě cca 8 minut) dostaneš cca 900 jedi expů.
3. Rapidně se zvýšilo používání Force a prý i action (jedno zvíře sežere celý force pool - nebo nerfnuli rychlost regenerace).
Nevím co všechno je pravda, nad tímhle se skučí na oficiálním fóru. Důsledek pro nás
1. Naexpování Jedi se teď bude počítat na měsíce až roky (pokud ho člověk zrovna nedropne). 2. Drahé Mabari Belty můžeme vyhodit. 3. 1 zvíře 8 minut, 10 minut dobíjení force = 18 minut na získání 900 Jedi expů. 4. PreCU Jedi, staré premium krystaly si schovávejte na elite souboje (ještě že žádné takové nemám) 
no ja dal dneska cancel subscription takze je mi to celkem jedno  ach jo... |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Drakchen
New Member

316 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 14:43:01
|
procpak si to udelal carmaxi? |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 14:46:15
|
LOL Konecne neco udelali s jediema, ale imho stejne uz pozde
btw za tyden to je zpet na puvodnich hodnotach, vzdyt si to jediove vybrecej zpatky |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
Edited by - Sagger on 17/08/2005 14:47:04 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 15:00:30
|
quote: Originally posted by Drakchen
procpak si to udelal carmaxi?
mno.. CU udelali kvuli tomu ze to byla moc solova hra a grouping byl celkem na prd.. tedka udelali to, ze nerfli expeni v grupe, tudiz musis expit sam, ale jelikoz je to tedka postaveny na group expingu tak trva docela dlouho sundat jednoho blbyho bola level 80. A saggere, jj s jedim neco udelali, na mastera nejakyho povolani potrebujes asi 15M expu, tak si mily saggere spocitej, kolik zvirat musis zabit, kdyz dostavas 150 xp (ja jeste min jelikoz nemam level 80) abys namastroval jedno povolani.. potom si spocitej.. kolik je jich potreba na plnej templejt.. protoze jedi je celkem lamka dokud neni hotova.. No a Drakchene udelal jsem to protoze abych mohl neco delat, potrebuju udelat jediho, protoze ted s nim nic nesundam, takze jsem se snazil ho nagrindit co nejrychleji, abych mohl pomahat guilde na akcich a tak dale, bohuzel expu nerfli a delat jedije rok se mi teda nechce. Mozna pokud by to bylo jinak, ale zabijet rok bola za bolem, picketa za picketem a banzhu za banthou, tak to se mi fakt nechce |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 17/08/2005 15:49:50 |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 15:59:09
|
quote: Originally posted by Carmax delat jedije rok se mi teda nechce
Nac ten urazlivy ton Carmaxi?
Takhle to melo byt od zacatku (a ze zacatku i dokonce bylo). A je to jedine dobre, Jedie nema mit kazdy a zaroven ho nema kazdy mit naexpenyho za mesic. Jestli tahle uprava omezi pocet Jediu ve hre, tak mi to bude uplne jedno jestli to zaroven omezi i normal chary.
Zamysli se taky nekdy nad systemem jako celkem a nemysli porad sobecky jen a jen na sebe.
edit: a tohle neni finalni stav, neco jim tam ulitlo (ale ne zas o tolik )
|
Edited by - Sagger on 17/08/2005 16:01:13 |
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 16:11:51
|
No, pokud je to skutecnost a "chteny stav", pak mi nejvic vadi, ze hrace TRESTAJI za cinnost ve skupinach. Pokud solo dostanu 900 XP a ve skupine 150, pak je pravda, ze grindeni ve skupine je stale rychlejsi (muj odhad je ze cca 10x rychleji zabije prumerna skupina potvoru), nicmene to bude znamenat jeste tupejsi a nekonecnejsi zabijeni, zabijeni, zabijeni, bez odpocinku, zabavy a odpovidajici odmeny ... No - vecer zkusim, kolik XP kde dostavam a uvidim  |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 16:19:02
|
nejhorsi na tom vsem je, ze to lita z extremu do extremu.. bud je jedi uber tezky, nebo uber snadny.. to jen vypovida o naproste neschopnosti SOE.. a v kombinaci s miliardou bugu, kdy ve hre neni jedina vec, aniz by zaroven nebyla castecne, nebo uplne zabugovana, to ve mne opet vyvolava silnou potrebu dat cancel subscription.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 16:51:26
|
No, ač mám časté nutkání, cancelovat subscription zatím nebudu, pokud to takhle zůstane, tak dropnu Jediho a vrátím se k TKA. Jenom mi je líto těch týdnů, které jsem už do trénování Jediho vrazil. |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 16:55:57
|
To je to čo mi na SWG najviac vadí.
SOE nemá nejakú dlhodobú stratégiu, len reaguje na tých, čo najviac kričia. Nikdy nemôžu uspokojiť vštkých. Opakovanými nepremyslenými zmenami len často menia balance hry, cenu, využiteľnosť a pravdepodobnosť výskytu vecí ako aj užitočnosť postáv v hre. Takéto časté zmeny a to dosť extrémne, spôsobujú u mňa pocit, že sa nemá zmysel o niečo snažiť, lebo zajtra to dostanem zadarmo, pozajtra je to isté nedosiahnuteľné a popozajtra zase zadarmo.
takže asi postupne zmením počet accountov v prospech Eve a Battlefieldu. 
Riešenie ala SOE na podobné nasratia hráčov si tiež viem predstaviť. Dajú k vianociam každému ADK a premium perlu. |
Edited by - erdisk on 17/08/2005 16:59:16 |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 17:37:31
|
quote: Originally posted by erdisk
SOE nemá nejakú dlhodobú stratégiu, len reaguje na tých, čo najviac kričia. Nikdy nemôžu uspokojiť vštkých. Opakovanými nepremyslenými zmenami len často menia balance hry, cenu, využiteľnosť a pravdepodobnosť výskytu vecí ako aj užitočnosť postáv v hre. Takéto časté zmeny a to dosť extrémne, spôsobujú u mňa pocit, že sa nemá zmysel o niečo snažiť, lebo zajtra to dostanem zadarmo, pozajtra je to isté nedosiahnuteľné a popozajtra zase zadarmo.
Riešenie ala SOE na podobné nasratia hráčov si tiež viem predstaviť. Dajú k vianociam každému ADK a premium perlu.
vzdyt ten dosavadni zpusob expeni byl aspon podle me super nechapu proc ho menili nikde jinde sem nevidel ze by se tak vyplatilo chodit v parte kde je precejen o hodne vic zabavy nez solo |
Edited by - SNowie on 17/08/2005 17:37:54 |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 19:00:15
|
quote: Originally posted by erdisk
Riešenie ala SOE na podobné nasratia hráčov si tiež viem predstaviť. Dajú k vianociam každému ADK a premium perlu.
presne tak. zda se, ze to jde opravdu z extremu do extremu (misto aby se to blizilo k optimalnimu stavu). Zacinam mit dojem, ze devove ve skutecnosti ani swg nehraji a ze je to jen parta amateru - experimentátorů. Je velka skoda, ze z vernych hracu delaji pokusne kraliky a hazarduji s jejich oddanosti...  |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 19:09:04
|
quote: Originally posted by Sagger
quote: Originally posted by Carmax delat jedije rok se mi teda nechce
Nac ten urazlivy ton Carmaxi?
Takhle to melo byt od zacatku (a ze zacatku i dokonce bylo). A je to jedine dobre, Jedie nema mit kazdy a zaroven ho nema kazdy mit naexpenyho za mesic. Jestli tahle uprava omezi pocet Jediu ve hre, tak mi to bude uplne jedno jestli to zaroven omezi i normal chary.
Zamysli se taky nekdy nad systemem jako celkem a nemysli porad sobecky jen a jen na sebe.
edit: a tohle neni finalni stav, neco jim tam ulitlo (ale ne zas o tolik )
no tak zaprve nepsal sem urazlivym tonem, zadruhe procti si SOE fora, opravdu nejsem jediny komu tovadi. A zamysli se co pises ty, nez si na foru vsimnes postu ode me a reknes si "hmm ten vul zase neco napsal, mohl bych ho trochu urazit "Jinak ne nedoufal sem ze jediho budu mit za mesic ale pocital jsem tak 3 mesice..
jinak Pavle, o tom presne mluvim  |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 17/08/2005 19:16:00 |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 19:09:38
|
1. Naexpování Jedi se teď bude počítat na měsíce až roky (pokud ho člověk zrovna nedropne). 2. Drahé Mabari Belty můžeme vyhodit. 3. 1 zvíře 8 minut, 10 minut dobíjení force = 18 minut na získání 900 Jedi expů. 4. PreCU Jedi, staré premium krystaly si schovávejte na elite souboje (ještě že žádné takové nemám) 
jen pro srovnání příklad před CU: LS fcost např. 6 - na grindění, jednou ranou voritorovi jsi ubral mezi 1200(fcost 4, 1.generace) a 3400(fcost 11, 4.generace). Takže jsi jednoho udělal na 10 až 4 rany, pokud mel cca 12k HAM, neberu v uvahu dervish. Nutno ale dodat ze fcost byl diky 4-10 ranam u jediho s poolem kolem 5k uplne minimalni.
Pokud by měl dnes jedi solovat cokoliv za 800xp s ubytkem např. polovina poolu je to vražda grindění jedi.  je to z extremu do extremu ... |
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 19:12:33
|
quote: Originally posted by Olusriel
jen pro srovnání příklad před CU: LS fcost např. 6 - na grindění, jednou ranou voritorovi jsi ubral mezi 1200(fcost 4, 1.generace) a 3400(fcost 11, 4.generace). Takže jsi jednoho udělal na 10 až 4 rany, pokud mel cca 12k HAM, neberu v uvahu dervish. Nutno ale dodat ze fcost byl diky 4-10 ranam u jediho s poolem kolem 5k uplne minimalni.
Pokud by měl dnes jedi solovat cokoliv za 800xp s ubytkem např. polovina poolu je to vražda grindění jedi.  je to z extremu do extremu ...
nenapsal jsem, ze za toho voritora bylo 1000 až 1150 expy |
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 19:21:02
|
quote: Originally posted by JerzeeG
nejhorsi na tom vsem je, ze to lita z extremu do extremu.. bud je jedi uber tezky, nebo uber snadny.. to jen vypovida o naproste neschopnosti SOE.. a v kombinaci s miliardou bugu, kdy ve hre neni jedina vec, aniz by zaroven nebyla castecne, nebo uplne zabugovana, to ve mne opet vyvolava silnou potrebu dat cancel subscription..
ja uz jsem cancel dal, koncim, pokud se nic moc nezmeni, v zari  |
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 20:12:37
|
quote: Originally posted by Carmax nez si na foru vsimnes postu ode me a reknes si "hmm ten vul zase neco napsal, mohl bych ho trochu urazit
Tak tenhle pripad mi najdi a pospes , jinak by jsi se taky mohl prestat chovat jako urazene decko.
Je videt, ze te to pekne rozhodilo ale prestan fnukat. Tohle neni finalni stav, ulitlo jim to a napravi to ale imho se vydali spravnym smerem.
quote: Originally posted by SNowie vzdyt ten dosavadni zpusob expeni byl aspon podle me super nechapu proc ho menili nikde jinde sem nevidel ze by se tak vyplatilo chodit v parte kde je precejen o hodne vic zabavy nez solo
Super to mozna bylo ale bylo to naprosto prehnany. Idealni reseni je, ze jako jednotlivec dostavas 100% expu a pokud jsi v grupe tak pomerove min expu, ale tak aby grupa byla stale treba 2-3x expove rychlejsi.
|
Edited by - Sagger on 17/08/2005 20:15:50 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 20:22:05
|
quote: Originally posted by Carmax nez si na foru vsimnes postu ode me a reknes si "hmm ten vul zase neco napsal, mohl bych ho trochu urazit
Tak tenhle pripad mi najdi a pospes , jinak by jsi se taky mohl prestat chovat jako urazene decko.
Je videt, ze te to pekne rozhodilo ale prestan fnukat. Tohle neni finalni stav, ulitlo jim to a napravi to ale imho se vydali spravnym smerem.
lol mne to nerozhodilo a nefnukam. dal jsem cancel subscription a tim to pro me konci. Pokud to chcou upravovat tak to maji prvne trochu vyladit. Proc to hazi live kdyz to maji posrany? Uz me to celkem stve. A pokud se chovam jako urazene decko, tak ja se asi chovaji ti lidi na soe forech co pisou v podstate to stejny co ja? taky urazeny decka? jak rikam jak vidis muj post spechas me nejak urazit |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 20:37:42
|
quote: Originally posted by SNowie vzdyt ten dosavadni zpusob expeni byl aspon podle me super nechapu proc ho menili nikde jinde sem nevidel ze by se tak vyplatilo chodit v parte kde je precejen o hodne vic zabavy nez solo
Super to mozna bylo ale bylo to naprosto prehnany. Idealni reseni je, ze jako jednotlivec dostavas 100% expu a pokud jsi v grupe tak pomerove min expu, ale tak aby grupa byla stale treba 2-3x expove rychlejsi.
spravnym smerem jdou uz tretim rokem lolici, pokud se nepletu |
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 20:44:38
|
spravnym smerem jdou uz tretim rokem lolici, pokud se nepletu
... jen to stoji porad za starou belu, neco delaji soudruzi v NDR spatne, hihi |
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 20:51:16
|
olusriel - ty se hlavne nauc editovat sve vlastni posty, at se nestava, ze cela jedna strana je zamorena radou tvych po sobe jdoucich postu.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 20:51:47
|
quote: Originally posted by Carmax A pokud se chovam jako urazene decko, tak ja se asi chovaji ti lidi na soe forech co pisou v podstate to stejny co ja? taky urazeny decka?
A ne snad ? Proc se delaji tak radikalni zmeny? Protoze: 1) SOE jsou tupci a protoze 2) urvana fnukajici decka kvici na SOE forech, ze cancelnou account kdyz to okamzite nezmeni
quote: Originally posted by Carmax jak rikam jak vidis muj post spechas me nejak urazit
Najdi aspon jeden post, kde jsem te urazil  |
Edited by - Sagger on 17/08/2005 20:54:06 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 20:57:48
|
quote: Originally posted by Carmax A pokud se chovam jako urazene decko, tak ja se asi chovaji ti lidi na soe forech co pisou v podstate to stejny co ja? taky urazeny decka?
A ne snad ? Proc se delaji tak radikalni zmeny? Protoze: 1) SOE jsou tupci a protoze 2) urvana fnukajici decka kvici na SOE forech, ze cancelnou account kdyz to okamzite nezmeni
jenze ja se od tech jak ty rikas ufnukanych decek kvicicich na soe forech lisim tim, ze jsem cancelnout acc a nic jsem nerikal ale ty si jako vzdy vymyslis neco cim mi budes moct oporovat.. uz se tesim  |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 17/08/2005 20:58:07 |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 21:01:51
|
olusriel - ty se hlavne nauc editovat sve vlastni posty, at se nestava, ze cela jedna strana je zamorena radou tvych po sobe jdoucich postu..
ze to vadi jenom tobe pane Joda?  |
|
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 21:33:52
|
Je to pravda...SOE to potvrdila ze to neni zbugnuty....vsici se podivejte do holocronu (ctrl + H) a tam dej Customer service a TOp know issues....
Top Known Issues
Entry Updated for Star Wars Galaxies - Wednesday, August 16th 2005 11:00:00 PDT. THE REDUCTION IN GROUP EXPERIENCE GAINED IS AN INTENDED FEATURE. CUSTOMER SERVICE CANNOT MAKE ANY ADJUSTMENTS TO EXPERIENCE GAINED AND CANNOT ASSIST IN THESE MATTERS.
|
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 22:55:10
|
quote: Originally posted by Werrevlk
Je to pravda...SOE to potvrdila ze to neni zbugnuty....vsici se podivejte do holocronu (ctrl + H) a tam dej Customer service a TOp know issues....
Top Known Issues
Entry Updated for Star Wars Galaxies - Wednesday, August 16th 2005 11:00:00 PDT. THE REDUCTION IN GROUP EXPERIENCE GAINED IS AN INTENDED FEATURE. CUSTOMER SERVICE CANNOT MAKE ANY ADJUSTMENTS TO EXPERIENCE GAINED AND CANNOT ASSIST IN THESE MATTERS.
jak to muzou nazyvat feature ?  |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 23:09:47
|
hmmm Soe SWG team jsou imo vazne mistri v nerfu ale opravit snad nic neumej.... |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 23:41:02
|
olusriel - ty se hlavne nauc editovat sve vlastni posty, at se nestava, ze cela jedna strana je zamorena radou tvych po sobe jdoucich postu..
ze to vadi jenom tobe pane Joda? 
no vadi to skoro vsem, ale ostatni jen mlci a mysli si o tobe svoje.. 
edit: a pokud chces nahonit posty, tak si nekde zaloz topic "olusrieluv post hunt" a tam si pis jeden za druhym, az jich budes mit nejvice a budes nejlepsi.. 
a edit 2: rikam ti to ja proto, ze jsem nahodou moderator, takze od priste uz nebudu mluvit, ale budu mazat..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 17/08/2005 23:45:00 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 23:55:57
|
ze to vadi jenom tobe pane Joda? 
edit: a pokud chces nahonit posty, tak si nekde zaloz topic "olusrieluv post hunt" a tam si pis jeden za druhym, az jich budes mit nejvice a budes nejlepsi.. 
ROFL   |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 00:00:33
|
"Dej jerzeemu funkci a vymysli lejstro.."
Tady je to o grindu asi nejvystizneji: getting jedi is the same as it was pre-cu now.. hide and solo.
its the rest of the people they screwed.
Re: This would be true if we had uber buffs, unresistable ls damage and could actually solo a lair. Pre-cu could get in a huge cluster of mobs and just spin spin spin, tanking 10-20 quenkers at once. Nowadays it's one mob at a time, until your force is gone. In fact, a brand new Jedi with Pre-Cu buffs could solo quite efficiently. So no, it's nothing like pre-cu. |
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 00:54:19
|
quote: Originally posted by Carmax jenze ja se od tech jak ty rikas ufnukanych decek kvicicich na soe forech lisim tim, ze jsem cancelnout acc a nic jsem nerikal ale ty si jako vzdy vymyslis neco cim mi budes moct oporovat.. uz se tesim 
Kriste, precti si jeste jednou co pisu a pak mi rekni, co z toho bylo proti tobe a uz me nestvi. |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 00:55:52
|
quote: Originally posted by Carmax jenze ja se od tech jak ty rikas ufnukanych decek kvicicich na soe forech lisim tim, ze jsem cancelnout acc a nic jsem nerikal ale ty si jako vzdy vymyslis neco cim mi budes moct oporovat.. uz se tesim 
Kriste, precti si jeste jednou co pisu a pak mi rekni, co z toho bylo proti tobe a uz me nestvi.
ted uz je to stejne jedno.. edit, ja se zameril jen na posledni cas prispevku o tom abych te nestval z tohohle postu proti me nebylko nic ale v tom predchozim jo.. a kdyz ne tak sry mam blbou naladu ze mi devove zkazili mou nejoblibenejsi hru.. |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 18/08/2005 01:11:19 |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 01:01:57
|
quote: Originally posted by Carmax
Kriste, precti si jeste jednou co pisu a pak mi rekni, co z toho bylo proti tobe a uz me nestvi.
ted uz je to stejne jedno..
ROFL |
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 08:38:08
|
No, ja treba chapu, ze chteji snizit dostupnost jedi. Na druhe strane - to chteji opravdu nechat padawany grindit mesice a roky (navic nejlepe sam a daleko od civilizace), pricemz diky dementne udelane visibilite a neskutecne slabosti padawana minimalne v prvni pulce grindu je nechaji honit nabusenyma lvl 80 BH a pri smrti je hodi o 200k jedi XP (nyni ne o den, ale o tydny) zpet ??? VYVOJARI SOE NEMAJ MOZEK !!!! 
SEM ZVEDAV JAK BY SE JIM LIBILO, KDYBYCH MESIC PLATIL JEN 10% POZADOVANE CENY (COZ JE OBDOBA JEJICH ZASAHU A SNIZOVANI HRATELNOSTI SWG) !?!? |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
Edited by - baron432 on 18/08/2005 08:40:54 |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 08:42:30
|
Mne by jen zajímalo, jestli tuhle expovací feature někdy někde někdo testoval...
Je někde nějakej popis, jak si devové představují, že budou hráči expovat?
Například jak se mají získávat healovací expy při sólování? Jak mám najít hnízdo přesně pro můj level?
|
 |
|
Whom
New Member

139 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 09:00:53
|
Toto asi nikdo netestoval, keby boli nejaky testery, tak by nebol pomaly kazdy publisch pokazeny...
Ja tiez vobec netusim kde ziskam 30milionov jedi exp. Pri mojom nizkom lvl som lahky ciel pre kazde BH...
Na jedi foru to vyzera jako pri povstani... som zvedavy na to riesenie od SOE   |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 09:12:38
|
No nejde mi nerict. JA TO RIKAL :-)
Kdyz neustale neco posilujes. (treba snadnost ziskani jediho) tak ti to jednou spadne na hlavu a musis nerfovat. a nerfovat. Kdyby se me SOE zeptala pred rokem rek bych jim to. Ale tenhle tym sou lamy. Myslici jen na prachy. Nebojte gridovat to nebude nutne. V pripravovanem datadisku Feeling the force vsuichi stavajici jediove (ktery si ho za 29.99 dolaru koupi) Ziskaji moznost respecu a 60M jedi expu pokud si daj preorder.
Jinak tohle je grind based hra. Ve chvili kdy dogrindujes tak uz neni co delat. SOE to vi a chce z hlupaku co to nechapou tahat prachy co nejdyl. Logicky tah. |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Whom
New Member

139 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 09:22:35
|
quote: Originally posted by Giltanas
to jako od vcera po xp nerf je to grind based hra? |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 09:23:15
|
Ja si stale myslim, ze tohle neni konecny stav. SOE devs ve sve nezmerne blbosti ten nerf prehnali, takze ted bude na rade de-nerf, kdy xpovani opet zjednodussi ale rozhodne ne na puvodni uroven, a to je dobre  |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 10:40:43
|
quote: Originally posted by baron432
No, ja treba chapu, ze chteji snizit dostupnost jedi. Na druhe strane - to chteji opravdu nechat padawany grindit mesice a roky (navic nejlepe sam a daleko od civilizace), pricemz diky dementne udelane visibilite a neskutecne slabosti padawana minimalne v prvni pulce grindu je nechaji honit nabusenyma lvl 80 BH a pri smrti je hodi o 200k jedi XP (nyni ne o den, ale o tydny) zpet ??? VYVOJARI SOE NEMAJ MOZEK !!!! 
SEM ZVEDAV JAK BY SE JIM LIBILO, KDYBYCH MESIC PLATIL JEN 10% POZADOVANE CENY (COZ JE OBDOBA JEJICH ZASAHU A SNIZOVANI HRATELNOSTI SWG) !?!?
system pred pub22 byl nahovno, myslim tim hlavne pripady, kdy newbie lvl1 za 1den!! naexpoval na lvl 80. To je na hlavu. Ted to sice opravili, ale tak ze velky flastr prelepili jeste vetsim...
|
|
 |
|
Drakchen
New Member

316 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 10:42:48
|
Ja si s SWG davam taky pauzu nejak je to porad o mlaceni trilionu mobu celej den:) tak GL a HF :) |
Edited by - Drakchen on 18/08/2005 10:43:14 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 10:48:46
|
quote: Originally posted by WereHamster
Je někde nějakej popis, jak si devové představují, že budou hráči expovat?
Publish 22 Experience Changes
Experience is now divided among group members, rather than every group member receiving full credit for the kill.
A larger group experience bonus was implemented, to ensure that grouping is still optimal: although experience earned per kill is less, a group of players is still able to earn experience over time at a much faster rate than a solo player.
For example:
* If you solo a creature then you get 6000 experience. * If I solo a creature then I get 6000 experience. * If we group and kill two creatures together, then we get 3000 experience per creature each (6000xp total), plus an additional bonus amount of experience because we are grouped (and two of us together can kill those two creatures more quickly than we could have solo'd one each).
The display of experience was altered in order to minimize the notification of individual experience grants, and emphasize the notification of group experience bonus percentages. Since individual experience grants on a per-kill basis decline as group size increases, but the group bonus percentage increases as your group-size increases, we want to place the emphasis on the increasing bonus for grouping rather than on the decreasing individual experience awards.
We hope that this clears up any confusion with the experience changes.
je to oficialne od Tiggs v announcements... |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 10:51:44
|
V pripravovanem datadisku Feeling the force vsuichi stavajici jediove (ktery si ho za 29.99 dolaru koupi) Ziskaji moznost respecu a 60M jedi expu pokud si daj preorder.
prodavat jedi....SOE zacinaji byt ubohy |
|
 |
|
Drakchen
New Member

316 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 11:16:01
|
rovnou mohli dat odkaz na ebay nakup jediu:) |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 11:17:26
|
V pripravovanem datadisku Feeling the force vsuichi stavajici jediove (ktery si ho za 29.99 dolaru koupi) Ziskaji moznost respecu a 60M jedi expu pokud si daj preorder.
To je asi blbost ne ? Gilt si srandu doufam. |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 11:25:58
|
quote: Originally posted by Drakchen
rovnou mohli dat odkaz na ebay nakup jediu:)
    |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Drakchen
New Member

316 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 11:29:45
|
Carmaxi: sry ze sem sel do off na icq ale spadlo mi a tet mi nejde spustit:// ani miranda nefunfuje tak to musim potom vyresit nejak:) |
 |
|
Topic  |
|