Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Game card
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Chihuri
Starting Member

67 Posts

Posted - 20/07/2005 :  20:46:12  Show Profile  Send Chihuri an ICQ Message Send Chihuri a Private Message  Reply with Quote
Potreboval bych ji koupit na pristi mesic, je to nekde mozne ? xzone ma vyprodano :( a treba na CD projektu sem to nejak nenasel...
help !!

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 14/08/2005 :  19:24:21  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
Chtěla bych znát vaše názory a typy, kde kupujete game-time kupóny a jak rychle to dorazí. Mám s nakupováním na netu špatné skutečnosti, tak se chci zeptat, kde jsou opravdu solidní. Dost mě překvapilo že xzone tyto kupóny zdražil!

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 14/08/2005 :  20:33:02  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chihuri

Potreboval bych ji koupit na pristi mesic, je to nekde mozne ? xzone ma vyprodano :( a treba na CD projektu sem to nejak nenasel...
help !!

snad tu...
www.microgames.cz
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 15/08/2005 :  08:04:34  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
a nechcete radsi platit pres kreditni karty? protoze vas to vyjde nakonec i levnejs...

no mmo
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 15/08/2005 :  08:26:03  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

a nechcete radsi platit pres kreditni karty? protoze vas to vyjde nakonec i levnejs...

No teď už je to pravda, ale zezačátku byla karta levnější, nemluvě o tom, že to bylo v době, kdy Blizzard jaksi zapoměl na webu udělat tlačítko pro skončení placení.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 15/08/2005 :  12:32:33  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
No, já tam zadala sice svou kreditku, ale s tou jaksik přes net platit nejde. V AccountMannagement je napsáno, že bude automanticky vyúčtována 29.8. Ale to se asi teda nestane, že? Takže oni to prostě stopnou dokud tam nezadám číslo toho kupónu nebo tam nepošlu peníze? Jak vůbec ta platba kteditkou probíhá, oni to asi teda sami stáhnout z účtu nemůžou, takže pokud si pořídím kartu s možností placení po netu, tak oni mi pošlou nějaký požadavek na vyúčtování nebo to tam musím poslat sama? Nebo si to můžu sama nějak prozatímně zmrazit?

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 15/08/2005 :  12:58:41  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

no to je mozne, jenze ja takovou kartu nemam, embosovana platebni karta co vim je docela draha (platit 500/Y za ni nechcu), a nejakou virtualni kartu moje banka nenabizi a sem liny menit banku:)

jestli gamekupon stoji 800 a pri platbe kreditkou to vyjde na 750 mne vubec nebere:)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 15/08/2005 :  13:14:06  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nisha

No, já tam zadala sice svou kreditku, ale s tou jaksik přes net platit nejde. V AccountMannagement je napsáno, že bude automanticky vyúčtována 29.8. Ale to se asi teda nestane, že? Takže oni to prostě stopnou dokud tam nezadám číslo toho kupónu nebo tam nepošlu peníze? Jak vůbec ta platba kteditkou probíhá, oni to asi teda sami stáhnout z účtu nemůžou, takže pokud si pořídím kartu s možností placení po netu, tak oni mi pošlou nějaký požadavek na vyúčtování nebo to tam musím poslat sama? Nebo si to můžu sama nějak prozatímně zmrazit?

Strhnou si to sami... o nic se starat nemusis.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 15/08/2005 :  15:29:56  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
jinak na mircrogames.cz to probehlo takto:
----------------
PA 17:30 - objednavam klasicky pres web+nakupni kosik, chci platbu predem + zadost o poslani kodu na email + samotne fyzicke poslani karticky nezadam, obratem prijde na email cislo uctu + variabilni symbol, obratem platim pres inet banking

PO 08:30 - v mailboxu mam kod (bez poslednich 4 cisel) s tim ze posledni 4 cisla po telefonu, rikal sem si zavolam odpoledne, ale driv zavolali oni mne, zbyle 4 cisla mne nadiktuji, vyplneno v account managmentu, funguje. done.
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 15/08/2005 :  21:10:24  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

Strhnou si to sami... o nic se starat nemusis.

Heh, nezabanujou mě když zjistí že se to strhnoutt teďka nedá? Kde se to dá zrušit? :P

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/08/2005 :  21:43:14  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ne. proste to bude frozen.

placeni kreditkou je to nejpohodlnejsi mozne reseni :) pokud si o tom chces neco precist tak
http://www.mmorpg.cz/index.php?sekce=clanky&clanek=631

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 08/11/2005 :  18:10:02  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
Je to jen můj problém nebo je Account Managemant věčně nefunkční?
Ják mám kruci potom provést platbu atd...

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 08/11/2005 :  19:30:02  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je to jen můj problém nebo je Account Managemant věčně nefunkční?
Ják mám kruci potom provést platbu atd...

taky mi prijde neustale v pr....
jsem chtel zname prerusit account, at mi to nestrhne prachy z uctu.. no smula no

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 08/11/2005 19:31:13
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000