Author |
Topic  |
|
Ilinia
New Member

240 Posts |
Posted - 02/11/2005 : 19:55:55
|
nevite jak to vypada s cechy na tomhle serveru hlavne za hordu chtel bych delat alta a tenhle server vypada pekne je novej:)
|
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister" |
|
| |
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 02/11/2005 : 23:50:20
|
na to jeb. kup si toho hordaka a nepicuj ;] nebo si kup 2. acc a jed twinka na SM ;] toho gimplyho huntra frouzni ;] |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 07:12:55
|
nevim, ja sem na Haumarushu za Alianci |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Ilinia
New Member

240 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 07:17:16
|
quote: Originally posted by Rodier
na to jeb. kup si toho hordaka a nepicuj ;] nebo si kup 2. acc a jed twinka na SM ;] toho gimplyho huntra frouzni ;]
no hordaci sou vyprodany :] a prazdej acc nemoh sehnat :] |
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister" |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 18:27:57
|
ja hraju za hordacku:P, s cechama zadna velka slava to neni:) resp neznam zadneho, aspon trenuju moji lamanou anglictinu:)
cesi mne vubecnechybi, ale kdyz sem jednou potkal: "Safranek" uz sem si myslel ze sme 2, tak se z neho vyklubal madar:) |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 07/11/2005 : 15:13:17
|
tak Natashka konecne potkala toho jedineho cecha na Hauma, no Stilgare, kilnu te az casem, dneska to neslo bo:
A) porad neprijemne 3LVL do 60 + pulka equipu co mam je zeleny, tipuju ze tvuj pritepleny dwarf je aspon v pulce purple B) zrovna sem obedval a mel zaply autorun, a fakt se mne nechtelo C) to zes mne nezabil ti slouzi ke cti, ale do budoucna v tom zadnou vyhodu nehledej:) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 07/11/2005 : 16:21:43
|
tos byl ty ten warlock u Gadge ?
sem se nemohl rozhodnout zda jo nebo ne .. nakonec sem jen hodil sit a HSnul se 
|
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 07/11/2005 : 16:40:25
|
quote: Originally posted by qsubt
tvuj pritepleny dwarf
Teď fakt nevím, kterého "dwarfa" si mám u Stilgara představit  (j/k) |
Arokh Estarioll |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 07/11/2005 : 18:09:09
|
quote: Originally posted by Stilgar
tos byl ty ten warlock u Gadge ?
sem se nemohl rozhodnout zda jo nebo ne .. nakonec sem jen hodil sit a HSnul se 
jo, to byla Natasha:) ja sem si napred vubec nevsiml jmena toho drzeho dwarfa, az pak zpetne mne to jmeno prastilo do oci. |
 |
|
alkomao
Starting Member
6 Posts |
Posted - 07/11/2005 : 18:32:45
|
já mam na haumraushi taky char (warlock, gnome, lvl 35+/-); jinak zadnyho cecha jsem tam nepotkal, ale po UO mi to zas tak neva :) nicmene nejake grupe bych se nebranil (ale az po zime) |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 08/11/2005 : 17:53:31
|
quote: Originally posted by alkomao
já mam na haumraushi taky char (warlock, gnome, lvl 35+/-); jinak zadnyho cecha jsem tam nepotkal, ale po UO mi to zas tak neva :) nicmene nejake grupe bych se nebranil (ale az po zime)
jak po zime? jako v breznu? |
 |
|
|
Topic  |
|