Author |
Topic  |
|
Chihuri
Starting Member
67 Posts |
Posted - 20/07/2005 : 20:46:12
|
Potreboval bych ji koupit na pristi mesic, je to nekde mozne ? xzone ma vyprodano :( a treba na CD projektu sem to nejak nenasel... help !!
|
|
| |
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 14/08/2005 : 19:24:21
|
Chtěla bych znát vaše názory a typy, kde kupujete game-time kupóny a jak rychle to dorazí. Mám s nakupováním na netu špatné skutečnosti, tak se chci zeptat, kde jsou opravdu solidní. Dost mě překvapilo že xzone tyto kupóny zdražil! |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 14/08/2005 : 20:33:02
|
quote: Originally posted by Chihuri
Potreboval bych ji koupit na pristi mesic, je to nekde mozne ? xzone ma vyprodano :( a treba na CD projektu sem to nejak nenasel... help !!
snad tu... www.microgames.cz |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 08:04:34
|
a nechcete radsi platit pres kreditni karty? protoze vas to vyjde nakonec i levnejs... |
no mmo
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 08:26:03
|
quote: Originally posted by celdric
a nechcete radsi platit pres kreditni karty? protoze vas to vyjde nakonec i levnejs...
No teď už je to pravda, ale zezačátku byla karta levnější, nemluvě o tom, že to bylo v době, kdy Blizzard jaksi zapoměl na webu udělat tlačítko pro skončení placení. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 12:32:33
|
No, já tam zadala sice svou kreditku, ale s tou jaksik přes net platit nejde. V AccountMannagement je napsáno, že bude automanticky vyúčtována 29.8. Ale to se asi teda nestane, že? Takže oni to prostě stopnou dokud tam nezadám číslo toho kupónu nebo tam nepošlu peníze? Jak vůbec ta platba kteditkou probíhá, oni to asi teda sami stáhnout z účtu nemůžou, takže pokud si pořídím kartu s možností placení po netu, tak oni mi pošlou nějaký požadavek na vyúčtování nebo to tam musím poslat sama? Nebo si to můžu sama nějak prozatímně zmrazit? |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 12:58:41
|
quote: Originally posted by celdric
a nechcete radsi platit pres kreditni karty? protoze vas to vyjde nakonec i levnejs...
no to je mozne, jenze ja takovou kartu nemam, embosovana platebni karta co vim je docela draha (platit 500/Y za ni nechcu), a nejakou virtualni kartu moje banka nenabizi a sem liny menit banku:)
jestli gamekupon stoji 800 a pri platbe kreditkou to vyjde na 750 mne vubec nebere:) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 13:14:06
|
quote: Originally posted by Nisha
No, já tam zadala sice svou kreditku, ale s tou jaksik přes net platit nejde. V AccountMannagement je napsáno, že bude automanticky vyúčtována 29.8. Ale to se asi teda nestane, že? Takže oni to prostě stopnou dokud tam nezadám číslo toho kupónu nebo tam nepošlu peníze? Jak vůbec ta platba kteditkou probíhá, oni to asi teda sami stáhnout z účtu nemůžou, takže pokud si pořídím kartu s možností placení po netu, tak oni mi pošlou nějaký požadavek na vyúčtování nebo to tam musím poslat sama? Nebo si to můžu sama nějak prozatímně zmrazit?
Strhnou si to sami... o nic se starat nemusis. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 15:29:56
|
jinak na mircrogames.cz to probehlo takto: ---------------- PA 17:30 - objednavam klasicky pres web+nakupni kosik, chci platbu predem + zadost o poslani kodu na email + samotne fyzicke poslani karticky nezadam, obratem prijde na email cislo uctu + variabilni symbol, obratem platim pres inet banking
PO 08:30 - v mailboxu mam kod (bez poslednich 4 cisel) s tim ze posledni 4 cisla po telefonu, rikal sem si zavolam odpoledne, ale driv zavolali oni mne, zbyle 4 cisla mne nadiktuji, vyplneno v account managmentu, funguje. done. |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 21:10:24
|
quote: Originally posted by Tragedy
No, já tam zadala sice svou kreditku, ale s tou jaksik přes net platit nejde. V AccountMannagement je napsáno, že bude automanticky vyúčtována 29.8. Ale to se asi teda nestane, že? Takže oni to prostě stopnou dokud tam nezadám číslo toho kupónu nebo tam nepošlu peníze? Jak vůbec ta platba kteditkou probíhá, oni to asi teda sami stáhnout z účtu nemůžou, takže pokud si pořídím kartu s možností placení po netu, tak oni mi pošlou nějaký požadavek na vyúčtování nebo to tam musím poslat sama? Nebo si to můžu sama nějak prozatímně zmrazit?
Strhnou si to sami... o nic se starat nemusis.
Heh, nezabanujou mě když zjistí že se to strhnoutt teďka nedá? Kde se to dá zrušit? :P |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 21:43:14
|
ne. proste to bude frozen.
placeni kreditkou je to nejpohodlnejsi mozne reseni :) pokud si o tom chces neco precist tak http://www.mmorpg.cz/index.php?sekce=clanky&clanek=631
  |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 08/11/2005 : 18:10:02
|
Je to jen můj problém nebo je Account Managemant věčně nefunkční? Ják mám kruci potom provést platbu atd...  |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 08/11/2005 : 19:30:02
|
Je to jen můj problém nebo je Account Managemant věčně nefunkční? Ják mám kruci potom provést platbu atd... 
taky mi prijde neustale v pr.... jsem chtel zname prerusit account, at mi to nestrhne prachy z uctu.. no smula no  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 08/11/2005 19:31:13 |
 |
|
|
Topic  |
|