Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Suspended account
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 08/08/2005 :  18:19:54  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
jo .. jinak ja mam treba koupenej account .. platim z jine karty (logicky) a nemam problem ... absolutne .. jeste mi vychazeli vstric kdyz jsem mel problemy s bankou ... takze ten tvuj kamos asi fakt delal nejake totalni hustarny hehe

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 09/08/2005 :  11:40:49  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X

az ho potkam bude plakat proste sem napsal na blizzard ze mi corli ucet dolozil sem to vsema vecma cdklic atd tak aspon doufam ze se mi vrati starej ucet protoze uz se nudim jak svin

no vidis problem bude vyresen :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/08/2005 :  04:41:32  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

az ho potkam bude plakat proste sem napsal na blizzard ze mi corli ucet dolozil sem to vsema vecma cdklic atd tak aspon doufam ze se mi vrati starej ucet protoze uz se nudim jak svin

no ten svuj starej ucet muzes mit zpatky pokud ten tvuj kamos nahodou v registraci nezmenil e-mail ;] Je to takova chybka v account managementu blizzardu..nebo spis nedomyslenost.

Ale
Kdyz si vytvaris ucet, pta se te to na nejakou security question a answer (question je na vyber, answer vyplnujes). A kdyz si u account managementu na webu wow-europe.com zadas blbe jmeno a heslo tak je tam moznost lost password.... no a kdyz na to kliknes tak to chce zadat tu otazku/odpoved KTERA UZ SE ALE NEDA NIKDY ZMENIT .. pokud si na ni vzpominas a odpovis na ni zpravne, dojde ti nove heslo..ty se snim lognes a zmenis si heslo a kamos bude mit smulu.

To vse za predpokladu ze si mu nerekl tu otazku a odpoved a on nezmenil e-mailem :-D
.. jinak tohle by melo slouzit i jako varovani pred kupovanim acc od neznamych lidi.. i kdyby to novy heslo prichazelo na email.. stejne se tak da tusim zresetovat a tim nekoho pekne nastvat

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 10/08/2005 :  22:45:48  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

quote:

no ten svuj starej ucet muzes mit zpatky pokud ten tvuj kamos nahodou v registraci nezmenil e-mail ;] Je to takova chybka v account managementu blizzardu..nebo spis nedomyslenost.

Ale
Kdyz si vytvaris ucet, pta se te to na nejakou security question a answer (question je na vyber, answer vyplnujes). A kdyz si u account managementu na webu wow-europe.com zadas blbe jmeno a heslo tak je tam moznost lost password.... no a kdyz na to kliknes tak to chce zadat tu otazku/odpoved KTERA UZ SE ALE NEDA NIKDY ZMENIT .. pokud si na ni vzpominas a odpovis na ni zpravne, dojde ti nove heslo..ty se snim lognes a zmenis si heslo a kamos bude mit smulu.

To vse za predpokladu ze si mu nerekl tu otazku a odpoved a on nezmenil e-mailem :-D
.. jinak tohle by melo slouzit i jako varovani pred kupovanim acc od neznamych lidi.. i kdyby to novy heslo prichazelo na email.. stejne se tak da tusim zresetovat a tim nekoho pekne nastvat

kdyz sem byl nejvic nastvanej napadlo me to taky ale zmenil mail :D

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000