Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Problem s Gathererem a mapou
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 10/08/2005 :  09:16:34  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
Mam problem s addonem Gatherer. Kdyz si otevru velkou mapu, nevidim na ni ikonky nalezist, at uz kytek, mineralu nebo pokladu a jinych veci.... musim kliknout vlevo dole na tlacitko "Show items" coz me desne sere pac to vydrzi zapnute minutu a pak se to zase schova a kdyz neco hledam tak mi z toho tecou nervy... nevite nekdo, jak nastavit aby to bylo defaultne zapnute a ten cudlik se spis zmenil na "Hide Items" ? V menu sem zkousel nejake podezrele nastaveni ale nic z toho nedela to co chci...

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 10/08/2005 :  09:31:48  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
grr tak podruhe...

zkus zadat /gatherer a vypise ti to seznam prepinacu, nejsem si tedka uplne jistej timhle prikazem (musel bych overit az doma) tak se podivej do adresare tohohle addonu bude tam nejaky readme.txt v kterym to bude napsany...

no mmo
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/08/2005 :  16:46:33  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jo, jsou tam prepinace ktere ti to zapnou na furt
ale ten mod je celkem na nic.. protoze lokace kde jsou kytky/ruda se generuji nahodne (jen se dodrzuje typ zony) a ja jsem ten mod pouzival asi 3 mesice mel sem hafo mist ale tak 30% znich se opakovalo. I ty lidi co ten mod udelali odmitli vydat nejakou mapu kde by byli vsecky udaje od hracu protoze to nema smysl. Je to proste jen aby si vedel ze v urcite lokaci roste vic toho nez toho..ale na presne lokace to nema vliv.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 10/08/2005 :  18:12:10  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
To je zajimavy, me to odjakziva ukazuje secky veiny naprosto presne a jeste nikdy se mi nestalo, ze by se nejaky vein sebral a utekl jinam ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 10/08/2005 :  18:25:16  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pacient

To je zajimavy, me to odjakziva ukazuje secky veiny naprosto presne a jeste nikdy se mi nestalo, ze by se nejaky vein sebral a utekl jinam ;p

Jojo... jsem na tom stejne. Asi to mame nejaky bugly :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 10/08/2005 :  18:47:01  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Tak to mam asi taky bugly :) jeste ze sem si i stahnul "databazi" kytek abych je nemusel hledat, ale jinak je to addon uplne k nicemu

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/08/2005 :  08:24:12  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

jo, jsou tam prepinace ktere ti to zapnou na furt

no ja mam na mape jen jedno tlacitko (filtry sem si v nastaveni vypnul) a to je [Show Items] a to kdyz zmacknu, tak se sice naleziste ukazou, ale jak sem rikal, za minutku zase zmizi... mozna je to jeste drive... ach jo... ostatnim to funguje dobre?

edit: mluvim tu o posledni verzi, v2.0.4.2

Edited by - Warlord on 11/08/2005 08:25:19
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 11/08/2005 :  08:28:43  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:
Originally posted by Pacient

Také to mám buglé
Teda vlastně včera mi to fungovalo správně - ložiska byla náhodně a neměl jsem na minimapě žádná kolečka. Možná to bylo tím, že jsem smazal všechno nastavení a v té zóně jsem ještě nebyl ...

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000