Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 JEDI po CURB
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 31/05/2005 :  17:18:14  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Pokud mate jedi nějké postřehy co dava kolik expy tak to prosim napište at vime. Ja včera zabijel na Dantoine žirafy (Picket longhorn nebo jak se to jmenuje) a ty mi davaly aci 1950 jedi expy což docela ujde na to že jsou na par ran, lvl 81.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 01/06/2005 :  12:59:55  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Infik

ja som ted jedi
ls 0300
def 1010
novice ostatek

este si dam par skilou na stupen 1
pak to respecken a budem mat ls 0404
pak snad stihnu este dodelat mele def

Tak jsem teď ne-Jedi

Force Defense 4-4-0-0
Force Healing 2-0-0-0
Force Powers 1-0-1-0
Novice LS
Master TKA

Takže už další jedi expy nezískám (i když s BH mi to docela jde, 6 BH co se pokoušeli na Koudíkovi vydělat levné prachy už prdí do hlíny a sleduje kytičky zespodu)
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 01/06/2005 :  13:41:30  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
tak pomalu zjištuju že grindění jediho není vůbec takovej průser jak jsem si ze začátku myslel. Včera jsem našel lair s picketama na dantoine, kolem jich bylo asi 15 s lvl 81. S dancer buffem na exp bonus jsem dostal za každýho kolem 2200 jedi expy což je pohoda. ještě kdybych měl lanci a area specku tak brnkačka...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 01/06/2005 :  14:05:55  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

tak pomalu zjištuju že grindění jediho není vůbec takovej průser jak jsem si ze začátku myslel. Včera jsem našel lair s picketama na dantoine, kolem jich bylo asi 15 s lvl 81. S dancer buffem na exp bonus jsem dostal za každýho kolem 2200 jedi expy což je pohoda. ještě kdybych měl lanci a area specku tak brnkačka...

JJ vcera jsem za 2 hodiny udelal 600K XP (bohuzel diky double XP )No ale 300K v CU je taky narez

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 24/07/2005 :  00:51:40  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Enni (nebo nejaky dalsi jedi), porad promyslim co se s Jedim naucit, nez to zacnu cpat nekam spatne.

Co si myslis o tomhle? (mozna je to blbost, ale to bych prave chtel poradit)

Defender 4440
Enhancer 3004
Healing 2000
LS 4004 (mozna predelam na 0404, i kdyz se me nechce, uz mam 4001)
Powers 4002

Prosim o radu, kde neco ubrat a kde naopak pridat. Takhle mi to vychazi na presne 250 SP (zapocital jsem i tech 24 SP spotrebovanych na FS skilly)

Diiiik

Edited by - Drizzt DoUrden on 24/07/2005 00:52:27
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 24/07/2005 :  13:47:17  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
No muzu rict jen jedno. Heal 4000 je imho nutnost. Wielder je moc peknej, ale k nicemu. Takze pokud bys to chtel pro to jak to vypada fajn muzes. Pokud cekas i vysledky tak si to dej do defendera.) Soe nema rada variace a tudis udelala zase jedno povolani uber. Dej si Master defendera a pak uz je to jedno. Jsi nesmrtelnej. Kdyz BH potka MD umrel. Kdyz wielder potka MD umre (nebo utece) wieldera uhealuje defender jen infuzi (odzkouseno s guildou)

Imho nejleosi template je : LS 0404 (power strike ale ten by mel byt presunutej do techinik) 3004(2) Enhancer (medit taky neni zadnej zazrak) 402(4)0 Healer a master defender. Dost umiverzalni dost uciny.

Edit: Ted mluvim o uber templatu :-) Pokud to chces hezky muzes wieldera. Ale nebudes spokojenej s tim jak vuci cemukoliv vyrazne slabsi. naprs. Blesk stoji 25% action kolem 150 sily a ma dmg kolem 600 (PC) LS throw bere 10% action 50 sily a dmg ma 900 (PC) navic dava KD. Jen pro ukazku smyslu pro vyvaszenost SOE :-)

(cisla jsou udavana pro nedefender postavu. Bleskem defender tak za 300 a to ode me kterej ma 3433)

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON

Edited by - Giltanas on 24/07/2005 13:52:50
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 24/07/2005 :  14:42:02  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Dik za radu
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 30/07/2005 :  13:10:00  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Enni (nebo nejaky dalsi jedi), porad promyslim co se s Jedim naucit, nez to zacnu cpat nekam spatne.

Co si myslis o tomhle? (mozna je to blbost, ale to bych prave chtel poradit)

Defender 4440
Enhancer 3004
Healing 2000
LS 4004 (mozna predelam na 0404, i kdyz se me nechce, uz mam 4001)
Powers 4002

Prosim o radu, kde neco ubrat a kde naopak pridat. Takhle mi to vychazi na presne 250 SP (zapocital jsem i tech 24 SP spotrebovanych na FS skilly)

Diiiik

ja kazdopadne doporucuju minimalne jeden master. jakejkoliv master ma totiz nejakou uber specku nebo vice specek a hlavne 500 force coz je znát a taky bonus do doplnovani force. takze urcite min jeden master je podle me nutnost. dle meho nazoru neni nad full template se dvema mastery. ale kdovi jak jediho jeste prekopou... zvaž jestli nedodelat toho defendera, a na meditaci bych se možná vybod. ja mam dva mastery a doplnuju diky bonusum pekelne rychle a to ještě nefunguje roba ktera dava +10.. pak to bude uplne v poho.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 30/07/2005 :  13:58:58  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Tak mezitím jsem se vyhoupl na:

Def 4400 (bude MDef)
Enh 2203 (Force armor žere strašně force, tak ho to asi předělám na 2004
Med 4000
LS 4022 (třetí sloupec kvůli area, asi vytáhnu na 4004)

Má cenu dávat master LS? Je opravdu Dervish tak dobrý? Stejně se teď nedá bojovat s více potvorama na stejné úrovni, jako jsem já, tak area effect je mi celkem na nic (maximálně na grindění s grupou). Jerzee mě přesvědčuje místo LS na Powers, ale jsou powers opravdu tak dobré (kromě Force Cloaku)? Který druhý master se opravdu vyplatí? Master healera jsem vyloučil, u Master Enhancera jsem nenašel moc vhodných věcí, Master LS má "jenom" Dervishe a jediný Master Powers má vychytávky jako choke - ale když začnu powers, tak budu muset dropnout buď Enhancera, nebo LS (o Healera bych opravdu nerad přišel). Zkuste nadhodit pls ze zkušenosti svoje pro a proti jednotlivým skillům, ať mám z čeho vybírat. Enni už tady sice skilly rozebíral, ale to bylo před nebo těsně po CU, a navíc tam vyjmenoval spoustu pěkných věcí, na které mi, ani kdybych se roztrhal, SP stačit nebudou.

Ach jo, proč 2 year veteran reward nebylo +50 SP?
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 30/07/2005 :  15:47:05  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

No ja mam MLS M defender 4040 heal
Master defender je imho nutnost. AD MLS. Derwish uzijes opravdu jen na AOE grind. nebo proti potvoram ktery nejsou moc silny ale jejich hodne. Co je na MLS zajimavy je +25 ls experimentace LS thrue s kd. +25 block se taky hodi. To sou duvody proc ho mam.
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 30/07/2005 :  21:37:28  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
No takze: Wielder je na ho*** bez mastea uplne s nim skoro :D

Jinak Enhancera dporucuju 3002 (az 4) Force speed se vyplati a force run 1 je uzasna vec LS je NUTNY minimalne dve plne vetve. 1 vetev pro vybrany mec (2H DB 1H) A plbne techniky (kvuli experimentaci) M defender je jak rikal Arnie v podstate nutnost = zaklad kazdyho templatepokud se nerozhodnes pro dark side image obetujes schopnost byt k necemu ale skvele to vypada - wielder.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/07/2005 :  23:44:55  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

No takze: Wielder je na ho*** bez mastea uplne s nim skoro :D

preloz mi to do cestiny pls

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 31/07/2005 :  03:15:09  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

quote:
Originally posted by Infik
If that doesnt happen I am gonna quit

jak typicke

Mě to SWG uplně skazilo. Tuhle podmínku totiž už používám IRL

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 31/07/2005 :  10:46:46  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
no ono je to docela dost slozite... pri vyberu spravneho template...
kazdy template ma neco do sebe ale jak se tu uz psalo MS defender je nutnost.
Pokud mas tak 200mil tak nemusis byt ani MS LS...
Jinak by jsi musel byt MS LS,MS Defender a ten zbytecek?
bud do bude
4040 heal -super vec dokaze prerusit healovani (ale pokud potkas defendera s MS LS tak je ti to na nic AvoidIncap a jses mozna Death:) )
3000 heal,0002 ench -zajimavej template diky force shildu a chanelll force mas docela velikou sanci prezit i force drain a rychleji si doplnovat force, ten heal se da kombinovat ze stimpackama D mel jsem i za 1200heal(kazdych 30sec)
3000 heal,2000 ench - muj template healer se doplnujte stimpackama a 2000 enchancer ti prida force run 1 coz je super vec dohonit normani hrace co ti utikaji a pritom ti to neredukuje DMG,force speed1 ti prida docela peknou rychlost

vcera jsem si delal duel s LS0404,Heal4040,Ench0004,MSdef(aspon tak nejak to bylo...
-zkousel na me drain force ale moc nepochodil za zhruba 20sec byl dole... slo to asi tak to: ArmorBreake,SaberThrow(dostal KnockDown), improved power attack a pak jsem to stridal s normanimi speckami.... a byl incap...

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 31/07/2005 :  12:19:17  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
No ja ted prave premyslim o MLS,Mdef a zbytek jeste uvidim protoze s tim mim template (ls 0404,MDEF,enh 4004,heal 4000) nedam ani jedi :/
Snad bych ho dal jedine kdybych zainvestoval 200M jak pise enni na attachmentech a dostal se na speed cap.Vzdycky me dostanou na force diky tomu ze se furt musim healovat.NEbo sem lama....
Zase expit tech dalsich 8M se mi fakt nechce

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 31/07/2005 :  13:12:35  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
ale to by ses tak max dostal jen na pozici MS LS ale ne dal...
MS LS ti prida
+15 LS speed (CA by melo hodnotu 45mil)
+15 LS accuracy (CA by melo hodnotu 45mil)
+25 general melee speed (CA nebo AA by melo hodnotu 75mil)
+25 general melee accuracy (CA nebo AA by melo hodnotu 75mil)

tudiz 240mil presne... za predpokladu ze se cena nezvydi na 3mil per point.

ale ted si predstavte ze jste MS LS a mate jeste todle... :) s pridanim nejakeho toho jidla s +70 general mele accuracy je to docela mazec....

+ force speed 1 (15% zrychleni) se ti nehorazne zvysi DPS..

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 31/07/2005 :  15:35:10  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
ja mam MLS a k tomu spd na capu z pasek, ale podle toho co ctu na forech tak pasky zatim nefunguji. testovali jsme to s hergotem a at mam veci na sobe nebo ne tak jsem furt stejne rychlej.. DPS se mi diky vsem hadram zvetsilo o 50. btw Brutality ted ma vystavenou na aukci svoji kompletni sbirku hader :
8 peice jedi suit w/all peiced Non-Decay, or ADK'd: (Black)

Gloves:
Medical Warfare Eff +8
Heavy Weapon Speed +25
General Melee Speed +7
Double Bladed LS Speed +13

Boots:
Droid Complexity +24
Engine Experimentation +15
General Melee Speed +12
Double Bladed LS Accuracy +4

Large Headwrap:
Defense VS Blind +2
Double Bladed LS Speed +3
Heavy Weapon Speed +3
Force Regeneration +1

Belt:
Defense VS Dizzy +25
General Melee Accuracy +12
General Melee Speed +9
General Ranged Accuracy +13

Bandoleer:
General Melee Accuracy +4
Double Bladed LS Accuracy +5
Double Bladed LS Speed +7
Structure Experimentation +8

Shirt:
Heavy Weapon Speed +12
General Melee Accuracy +15
Double Bladed LS Accuracy +13
Bleeding Resist +9

Cloak:
Defense VS Dizzy +6
Force Regeneration +1
Defense VS KD +4
Double Bladed Accuracy +4

Pants:
Double Bladed LS Speed +2
General Ranged Speed +2
Droid Complexity +3
Force Power Regeneration +1

Total Stats:
General Melee Speed +28
General Melee Accuracy +31
Double Bladed LS Speed +25
Double Bladed LS Accuracy +26
Force Power Regeneration +3
Defense VS Dizzy +31
Defense VS KD +4
Defense VS Bleed +9
Defense VS Blind +2
General Ranged Accuracy +13
General Ranged Speed +2
Heavy Weapon Speed +40
Droid Complexity +27
Engine Experimentation +15
Structure Experimentatoin +8
Medical Warfare Efficiancy +8

It took Quite ah bit of work/$ putting this bad boy together Not really to interested in selling was jus wanting to know what its worth (unless some uber offer i cant resist comes along ) Also possibly considering Trades for 1h suit equivelent to this. pls tell me what u think

někdo mu to tam ocenil na 320Mil... což je asi pro málokoho unosne.. ale on se chtěl spíše pochlubit než něco prodat :) mě se to líbí ale vadila by mi jedna věc a to že to nelze kombinovat s robou. Až začnou fungovat bonusy z roby a prej maj nějaký přidat, bude roba imo nutnost takže bych se zaměřil jen na čepici, rukavice, Mabari armor belt, ten pokud jeste nemate tak určitě koupit dokud jsou.. za 4M mabari shirt nebrat, nejde do nej dat AA.. :(

Co se tyka templatu, tak MLS dava bonusy hlavně jak psal Enni do accuracy a speed.. tohle pokladam ja za největší přínos MLS.. dervish je fajn ale osobně ho nepouživam. taky je dobry že se daj použivat všechny staty - stun blind dizzy a zda se že i zacinaji fungovat, testovali jsme to, stun redukuje dmg ale jen nepatrne ale vyznam ma Blind, nemoh jsem dost casto trefit, velice dobra vec kdyz se umi pouzit. další profit jako je experimentace příjde vhod..
jinak MDefender je dobrej ale co to sleduju tak neni pravda ze ho maj vsichni znam spoustu silnych jedi co ho nemaj. hodne vidim MEnhancera, ale furt zapinat a vypinat FR to by me asi sralo. uz jsem si zvyknul na FR1 a musim uznat ze je to paradni vec. minimalne 2000 enhancer je imo nutnost hlavne kvuli root, uz mi to zachranilo nejednou zivot.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 31/07/2005 :  17:05:46  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG
preloz mi to do cestiny pls

No kdyz mas master wieldera mas sanci prezit. (vyhrat nikoliv)
pokud nemas mastera mas i velmi snizenou sanci prezit. Pokud nemas ani froce cloak nemas ani sanci prezit. Wielder je pouze hezky. Vsechny udery berou okolo 100 sily a dmg za cas je smesnej.

S LS dam zhruba za 5 vterin okolo 4k dmg. (hraci) wielderem je to okolo 800. A stoji to mnohem vic sily.

Edited by - Giltanas on 31/07/2005 17:06:36
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 31/07/2005 :  22:38:03  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
kua to neni mozne.. to abych si ten respec radeji nechal..

ale ja ty powers fakt chcu

co takobe intimidate a weak a podobne vychytavky co ma powers ? tam to prece nebude jen o tom metat jeden blesk za druhym..

fakt bych si to potreboval vyzkouset, to se takhle teoreticky dost blbe usuzuje, ale ja si delam - M def, M powers a heal 4040

a jako do grupy jediu na podporu mi to pripada pouzitelne.. solo na pvp chodit nebudu..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 31/07/2005 :  22:51:27  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
No asi takhle kdyz vyhazu intimidate, mind blast atd. vsechno do cile tak ma na sobe assi na 10 vterin snad vsechno. Bohuzel me to stoji okolo 1500 force a zadnej viditelnej efekt jsem nezaznamenal :-) Cekam na mastera choke by melo wieldera udelat pouzitelnyho. Zatim je to jen moc pekny ale uplne na hovno :-) Mluvim o PvP v PvM davam velmi slusnou dmg.

Kdyz to shrnu moc lituju ze mam wieldera. A modlim se ze nebudu brecet az bude mnaster.

Edited by - Giltanas on 31/07/2005 22:51:59
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 31/07/2005 :  23:56:02  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
jo ja porad zapominam, ze jeste nejsi master a pevne verim, ze to pak bude o necem jinem..

hodi se i nejake CA - pry se k powers pricita general ranged, rikal enni, ale jeste bych to potreboval overit..

nechcu te nejak poucovat, prece jen moje uvahy jsou zatim hlavne v rovine teoreticke, ale treba zrovna mind blast dela jen stun nebo dizzy, coz je dobre prave jen na vyplacani force..

spise jsem si to predstavoval jako KD, weaken, blesk, blesk..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 01/08/2005 00:03:06
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 01/08/2005 :  08:32:10  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
to jerzee nepudeš vubec do LS ?? neblbni člověče, Jedi bez meče ? :)

jůůz d fóós
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 01/08/2005 :  09:20:07  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
jen pro zajimavost...
vsechny LS CA/AA mohou mit dohromady ve vecech 15 toby bel byt cap... (ale nevim jestli to tak opravdu funguje)

ale jinak Kravko pekne obleceni :)))

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 01/08/2005 :  11:13:48  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

jen pro zajimavost...
vsechny LS CA/AA mohou mit dohromady ve vecech 15 toby bel byt cap... (ale nevim jestli to tak opravdu funguje)

ale jinak Kravko pekne obleceni :)))

ano mám vyzkoušeno že když nasadím věci s speed dohromady + 26 tak mi to započítá jen +15. proto jsem taky druhej attachment se speed prodal.. proto nechápu že to má brutality udělaný na 25(26). Kupodivu mi pasek s +25 GMS vykona vic užitku než paska +15 DBlbladed speed. No ale po včerejší mele v Theedu to stejně nehraje roli jakej má kdo attachment.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 01/08/2005 :  11:44:17  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
.....

No ted mam 4433 a nic z toho co mam se v PvP neda pouzit. Vsechno te nuti stat celou dobu co je kouzlo provadeno coz alespon me vetsinou stoji zivot :-)

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:05:06  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
.....

No ted mam 4433 a nic z toho co mam se v PvP neda pouzit. Vsechno te nuti stat celou dobu co je kouzlo provadeno coz alespon me vetsinou stoji zivot :-)

jo, to me neskutecne sere, ten warm up, u ktereho musis stat jak c...k

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 01/08/2005 :  14:49:48  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Aureol : doporučuju ti ještě pečlivě zvážit jestli chceš jít do toho powers a jestli raději neinvestovat jinam.. ja teda zatim v pvp moc jedi s powers nevidel a fakt je ten ze nejvetsi mlatici to moc nemaj...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 01/08/2005 :  14:52:10  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
jinak jsem zaslechl jak 10 minut po té co jsem se odlogoval kluci zmydlili rebel knighty, a žádný ořezávátka ale pvp mlátičky (thuminium, reave, anik...). Dobrá práce kluci

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 01/08/2005 :  16:15:47  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
No powers je dobry do grupy v PvP. Kdyz nekomu dam choke a nekdo koho profesy uplny nezkurvili nastoupi na dmg tak to pomuze. Pokud kdokoliv nastoupi na me. Mam dve moznosti. Utect nebo chcipnout :D

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 01/08/2005 :  18:05:54  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

No powers je dobry do grupy v PvP. Kdyz nekomu dam choke a nekdo koho profesy uplny nezkurvili nastoupi na dmg tak to pomuze. Pokud kdokoliv nastoupi na me. Mam dve moznosti. Utect nebo chcipnout :D

Myslim ze Powers je spis zamysleno na skupinove akce - ma area knockdown, Area Intimidation, Area weaken (to si nejsem jisty), area blesky.
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 02/08/2005 :  00:04:49  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Area knockdown.. mozna. Weaknes a intimidate nema zadny efekt a jako kouzlo je to pekelne drahy (area kolem 300 force) Jak rikam blesk, choke, break. Zbytek useless.

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 02/08/2005 :  18:47:56  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
... že nejde brát jako bh mise na konkretni lidi je docela skoda ...nebo Vam to prijde jako vylepseni? Pak by mne zajimalo co na tom je lepsiho.

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 02/08/2005 :  19:06:35  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

... že nejde brát jako bh mise na konkretni lidi je docela skoda ...nebo Vam to prijde jako vylepseni? Pak by mne zajimalo co na tom je lepsiho.

lepsi je to pro jedi na ktery si bralo vic BH misi na jednoho a tim to bylo nefer imho
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 02/08/2005 :  19:19:36  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

lepsi je to pro jedi na ktery si bralo vic BH misi na jednoho a tim to bylo nefer imho

no, nefer je to proti padawanum, ale jak jsi knight s dokoncenym templatem tak ho sam BH sunda jen tezko

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 02/08/2005 :  23:52:37  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

quote:

no, nefer je to proti padawanum, ale jak jsi knight s dokoncenym templatem tak ho sam BH sunda jen tezko

myslel jsem lepsi pro bh. Rekl bych ze timhle pomohli pouze jedium a propast mezi jedi a bh je opet vetsi :\ (Kdyz na mne totiz pri grindeni jezdil porad jeden bh predstavovalo to spise pozitivni motivaci pro rychlejsi postup vpred - "priste uz ho mozna udelam". Pri nauceni kazdeho policka si clovek pripadal silnejsi a konkurence schopnejsi :)

Go to Top of Page

Yazon
New Member

117 Posts

Posted - 03/08/2005 :  08:59:37  Show Profile Send Yazon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ve chvili kdy existuje Kashyyyk a ujetej Defender na tom lepsiho neni vubec nic.

Jedna smrt je tragedie...tisic je statistika
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 03/08/2005 :  09:49:38  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
no určitě to jedim hodně zjednodušili, protože jeden BH se nechytá. pokud má jedi preCU LS s flawless perlama, je v klidu. Mě ted shodou okolností skoro každej den BH navštíví a ještě nikdy jsem neměl sebemenší problém.téměř vždy jsem ho incapnul bez jediného healu na pár ran, ale třeba jsou i uber BH.. co ja vim tak cim vice BH jedi killne tak tim vice stoji v termu. Nejdražší jedi tam je prej za 55K, ja jsem dle toho co jsem slyšel za 52.. ono by se to taky dalo udělat že by se BH dohodli a dropoval by mise až by se trefil na jediho co ma kamarad atd- tak by šlo možna jedi zase skupinově huntit ale je to vetsi vopruz.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 03/08/2005 :  10:04:05  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

no určitě to jedim hodně zjednodušili, protože jeden BH se nechytá. pokud má jedi preCU LS s flawless perlama, je v klidu. Mě ted shodou okolností skoro každej den BH navštíví a ještě nikdy jsem neměl sebemenší problém.téměř vždy jsem ho incapnul bez jediného healu na pár ran, ale třeba jsou i uber BH.. co ja vim tak cim vice BH jedi killne tak tim vice stoji v termu. Nejdražší jedi tam je prej za 55K, ja jsem dle toho co jsem slyšel za 52.. ono by se to taky dalo udělat že by se BH dohodli a dropoval by mise až by se trefil na jediho co ma kamarad atd- tak by šlo možna jedi zase skupinově huntit ale je to vetsi vopruz.

to by se snad nikomu nechtelo :)))

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 03/08/2005 :  11:05:17  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
No to by se nechtelo uz jen proto, ze nezalezi na tom na jakyho jediho je mise. Pri vytvoreni mise se totiz NAHODNE generuje castka. Cili ja muzu mit misi za 47k a Yazon za 51 a rpi tom bude na stejnyho jediho.

Kravka: Podle me neexistuje uber BH kterej by byl schopnej zabit defendera. (AFK defender s infuzena umira dele nez 5 minut)

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 03/08/2005 :  11:24:28  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
co já vím tak čím více BH jedi zabije tak tím víc stojí v termu, to vím určitě..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Yazon
New Member

117 Posts

Posted - 03/08/2005 :  11:56:50  Show Profile Send Yazon a Private Message  Reply with Quote
quote:

co já vím tak čím více BH jedi zabije tak tím víc stojí v termu, to vím určitě..

Je uplne jedno kolik BH zabije konecna cena je stejna jako byvala.

Edit: ceny na terminalu se generuji nahodne.. neni problem sehnat zakazku treba na Azzazele za 42k..vetsinou bejva na MO..bh svaci jak maliny a stejne tak neni problem sehnat misi na nooba za 52k kteryho odkraglujes na tri rany.

Jedna smrt je tragedie...tisic je statistika

Edited by - Yazon on 03/08/2005 12:04:18
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 03/08/2005 :  17:25:41  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
no pokud znamena "zjednodusili pro jedi= ztížili BH", což asi ano, moc velký posun k vyváženosti v tom nevidim..

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 03/08/2005 :  22:52:40  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Nejde o vyvazenost jde o komerci

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/08/2005 :  02:42:53  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
olusi, ty me taky bavis.. nejprve strasne prosazujes jedi a ze to je to nejlepsi pro hru a vzpominam si, jak jsi se rozciloval, kdyz nedavno jedium nerfli heal a ted zase mluvis uplne naopak..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 04/08/2005 :  09:39:50  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

olusi, ty me taky bavis.. nejprve strasne prosazujes jedi a ze to je to nejlepsi pro hru a vzpominam si, jak jsi se rozciloval, kdyz nedavno jedium nerfli heal a ted zase mluvis uplne naopak..

no on totiž Olu pije moc kofoly. ona sice "staví" ale vedlejší účinek je bohužel krátkodobá paměť

jůůz d fóós
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 04/08/2005 :  10:10:40  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

co kdyby sis to o ty komerci dal do signatury ?
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 04/08/2005 :  10:33:26  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

co kdyby sis to o ty komerci dal do signatury ?

Bohuzel ma pravdu.Delaj ten system tak aby to bylo pohodlne pro jedi = vsici chtej jedi = vice penez prootze lidi budou u toho kolem roku sedet nez to nagrindej.

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 04/08/2005 :  12:52:52  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Publish 21 Update Notes

Combat
• Adjusted combat haste bonuses from Doctor & Jedi buffs due to high haste numbers unbalancing combat.

Force Speed on Test Center is now +10 (was +15)

Improved Force Speeed on Test Center is now +20 (was +25)

to se mi snad zdá, udělaj jedimu jednu změnu a ještě k hownu... tolik tam je nedodělávek a oni změní to co nikomu nevadilo. ach jo

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 04/08/2005 :  13:28:41  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Publish 21 Update Notes

Combat
• Adjusted combat haste bonuses from Doctor & Jedi buffs due to high haste numbers unbalancing combat.

Force Speed on Test Center is now +10 (was +15)

Improved Force Speeed on Test Center is now +20 (was +25)

to se mi snad zdá, udělaj jedimu jednu změnu a ještě k hownu... tolik tam je nedodělávek a oni změní to co nikomu nevadilo. ach jo

Hmm ceka me grind na MLS....

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 04/08/2005 :  23:38:46  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
nefunguje kombinace electrolyt + cripling shot (nebo knee cap shot) to jen k ty zmene rychlosti jediho ...
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000