Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 JEDI po CURB
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 21/04/2005 :  16:37:34  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
http://hainet.sweb.cz/SWG/SWGProfCalc-CU/

link na novej CU skill builder
tak se na to mrknete...

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/04/2005 :  17:13:19  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

A Janek bude jankovat......coz je presne to co vzdycky dela .

quote:
Originally posted by riddle

CU bude live 30.5.2005 tudiz neco za mesic a par dni

dej mi sem odkaz, kde jsi tohle vycetl..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 22/04/2005 :  00:16:56  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Takze z Conversie/Character respec na TC5- Eclipse toho moc nebolo. Nakonec sa to rozbehlo po 24 hod, ale dali tam nejaku zlu zalohu a neslo sa lognut iba vytvorit nove chary. Naostro sa to prej nestane

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=convtest&message.id=1395#M1395
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 22/04/2005 :  07:18:26  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jerzee - nevim kde to vycetl ale je to pravda .
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 22/04/2005 :  09:44:30  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
hmm koukam ze force run 3 je zrušenej a fr2 bude mit master enhancer.. to bude husty :))) už žadny utikani Bh :) ti budou mit radost heh

jůůz d fóós
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 22/04/2005 :  10:49:06  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Nezda se vam, ze BH jsou nejak MOC preferovany v CU? A jestli by meli dostat moznost misi na ne-jedi postavy ...
... tak bude ve hre kazdej BH

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 22/04/2005 :  10:54:42  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

Nezda se vam, ze BH jsou nejak MOC preferovany v CU? A jestli by meli dostat moznost misi na ne-jedi postavy ...
... tak bude ve hre kazdej BH

nestaci proti nejedi FR2? Rekl bych ze jo.

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 22/04/2005 :  12:10:13  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
http://www.gwclan.com/forums/archive/index.php/t-12816.html

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 22/04/2005 :  12:57:11  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
ako to ted bude netreba ms ls ?
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 22/04/2005 :  17:53:06  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
nac MS LS?
vzdyt i novice LS muze nosit Generacni LS 4 a pouzivat Derwish 2

k tomu aby jsi mel super speed ti stacu cloting atachmenty

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/04/2005 :  19:50:52  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

k tomu aby jsi mel super speed ti stacu cloting atachmenty

urcite ? nevim jak to je u jediho, ale predpokladal bych, ze to bude stejne jako u jinych povolani a napr. master rifleman ma v tuhle chvili speed 90 pomoci svych skilu..

nektere specky jsou narocnejsi a kdyz mas rifli sliclou na dmg a ne na speed, tak se na 1 sec, coz je cap, nedostanes bez dalsi vypomoci..

tim chci rict, ze treba u riflemana nestaci ani master na to, abys mel rychlost na capu.. a predpokladal bych ze to bude podobne u jinych povolani..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 23/04/2005 :  09:03:27  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
v CU kdyz pouzijes specku musis pockat urcitej casovej interval.. tudiz nemuzes si namackat udery do predu ale klikas na ne a oni se postupne delaji...

Cap je 100 a to je presne na Mastr LS... na 4 daneho LS mas o 25 mene...
a prave todle muzes dohnat skill atachmenty

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 23/04/2005 :  12:19:28  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

v CU kdyz pouzijes specku musis pockat urcitej casovej interval.. tudiz nemuzes si namackat udery do predu ale klikas na ne a oni se postupne delaji...

Cap je 100 a to je presne na Mastr LS... na 4 daneho LS mas o 25 mene...
a prave todle muzes dohnat skill atachmenty

Jenze jeden attachment +4 muze stat vic jak 10M diky tomu kolik jedi je na serveru.....imo to bude vic zadanejsi nez napr. 2H speed nebo experimentace pasky.

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 23/04/2005 :  17:50:05  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
no to je mozne ale na to budes mit Jedi dungeony kde si takove veci budes moct lotnout...

tak nejak jako je to u aakuan ringua atd

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/04/2005 :  11:19:43  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Všem jedium :
Ahoj dnes jsem se pokoušel vycraftit novy meče. Napište taky prosím zde svoje staty + postřehy z craftění, jestli se to dá vyšlapat ještě výše co se týče hlavně dmg a FC. Carftil jsem jen Lanci 4gen, jednou fully damage experimented, jednou fully efficiency experimented. Mám crafting mastery 4xxx(experiment), vždy jsem vypil/snědl vše co bylo třeba před každým pokusem a dopadlo to takto :

(zaklad) Efficiency:
Dmg: 228 - 311
Wound: 31,4%
Speed: 5,0
Force cost 48
(S perlami) Efficiency :
Dmg: 419 - 502
Wound: 48,4%
Speed: 2,8
Force cost 11

(zaklad) Damage:
Dmg: 233 - 322
Wound: 41,7%
Speed: 4,8
Force cost 52
(S perlami) Damage :
Dmg: 424 - 513
Wound: 58,7%
Speed: 2,7
Force cost 15

uvažuju akorat do čeho dat antidecay kit jestli do dmg s horšim fc nebo naopak, napište vaše nazory diky.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 25/04/2005 :  12:37:45  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

Všem jedium :
Ahoj dnes jsem se pokoušel vycraftit novy meče. Napište taky prosím zde svoje staty + postřehy z craftění, jestli se to dá vyšlapat ještě výše co se týče hlavně dmg a FC. Carftil jsem jen Lanci 4gen, jednou fully damage experimented, jednou fully efficiency experimented. Mám crafting mastery 4xxx(experiment), vždy jsem vypil/snědl vše co bylo třeba před každým pokusem a dopadlo to takto :

(zaklad) Efficiency:
Dmg: 228 - 311
Wound: 31,4%
Speed: 5,0
Force cost 48
(S perlami) Efficiency :
Dmg: 419 - 502
Wound: 48,4%
Speed: 2,8
Force cost 11

(zaklad) Damage:
Dmg: 233 - 322
Wound: 41,7%
Speed: 4,8
Force cost 52
(S perlami) Damage :
Dmg: 424 - 513
Wound: 58,7%
Speed: 2,7
Force cost 15

uvažuju akorat do čeho dat antidecay kit jestli do dmg s horšim fc nebo naopak, napište vaše nazory diky.

ADK urcite do te prvni, +50dmg -7 perlu do toho mece misto +42 -9 muzes dat vzdycky, naopak do 53fc mece lepsi perlu jak -9fc nedas.

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 25/04/2005 :  13:04:32  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
jj ten 1 LS se me vice zamlouva... ale proc to resit po CU bude mit LS uplne jine staty....

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 25/04/2005 :  14:52:45  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
no ked uz pisete co treba zjest na craftenie kedze sa to uz tyka aj mna
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/04/2005 :  14:53:36  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

jj ten 1 LS se me vice zamlouva... ale proc to resit po CU bude mit LS uplne jine staty....

njn po tom co jsem si ted precetl, je to asi uplne jedno. myslel jsem ze bude za mesic a ze pudem jeste na nejaky to pvp-čko... no nic, modleme se za naše LS, at jsou minimálně stejně tak silné a ještě o trochu silnější Aspon bude ze zacatku jistota ze me nenavstivi BH s uber kladivem heh

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/04/2005 :  14:57:46  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Infik

no ked uz pisete co treba zjest na craftenie kedze sa to uz tyka aj mna

mno nevim jak to bude v novym systemu ale doted jsem zral nejaky jidlo na lepsi assemble (nazev si nepamatuju, sdělím ve hře) a vypil Bespin port na lepsi next experiment.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 25/04/2005 :  15:02:34  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
aha dekuju :) no ja ted aj tak pudu udelat si len 1st gen ls ine neumim a ked vydaj CU taaak hodne dluho umet nebudu

a ako to je s tou visibiliti ci anti vis...
to ako jedi budem mat neco proti tomu a mozem v meste vytahnut hromozvoda?
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 25/04/2005 :  15:03:17  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
ta zasrana eclipsa sa prva vypne a posledna nabehne co to je za sunku
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 25/04/2005 :  16:16:54  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
hmmm

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 25/04/2005 :  23:37:55  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
eni co myslis na tento po cu temp som troska studoval
LS 0044
heal 4404 ja to proste musim mat :D
enh 4204
def asi zvysok nekam narvu ale nevim do ceho zostava mi 48 bodu
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 26/04/2005 :  08:06:00  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
quote:

LS 0044
enh 4204

hmm....
LS xx44
-spousta lidi bude mit x4x4 jelikoz bude mit asi nejlepsi specifikaci
heal 4404
-42xx by ti mohlo stacit nac ti bude heal wounds uber zpusobem?
jinak po CU budes moct pouzivat stimpacky D
-mozna pujdou lecit i woundy
enh 42x4
-docela pekne rozvrzeni jen mozna bych ten force armor narval do mele defenze jelikoz LS se bude pocitat jako Mele zbran
-na ranged defenzi muzes pouzit PSG´s
def 4x4x
-pokud nemas zadne volne skill bodiky tak to dej sem....

Mastr Powers
-asi jedo z nejvice uber povolani v SWG
ono uprostred bitvy utect a nechat se zneviditelnit ma neco do sebe a ne bo Lightingem za uber DMG taky cool

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 26/04/2005 :  08:57:25  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

LS 0044
enh 4204

hmm....
LS xx44
-spousta lidi bude mit x4x4 jelikoz bude mit asi nejlepsi specifikaci
heal 4404
-42xx by ti mohlo stacit nac ti bude heal wounds uber zpusobem?
jinak po CU budes moct pouzivat stimpacky D
-mozna pujdou lecit i woundy
enh 42x4
-docela pekne rozvrzeni jen mozna bych ten force armor narval do mele defenze jelikoz LS se bude pocitat jako Mele zbran
-na ranged defenzi muzes pouzit PSG´s
def 4x4x
-pokud nemas zadne volne skill bodiky tak to dej sem....

Mastr Powers
-asi jedo z nejvice uber povolani v SWG
ono uprostred bitvy utect a nechat se zneviditelnit ma neco do sebe a ne bo Lightingem za uber DMG taky cool

Na Force cloak staci x4xx a LS byyla melee i pred CU

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny

Edited by - Werrevlk on 26/04/2005 08:58:05
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 26/04/2005 :  09:14:54  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
to je des takze uz ten pekny mecik double blade bude nahovno :(

no nevim co mam byt :( stimpaky som nechcel ale uvidim necham si poradit skusenejsimi
a ak nebudem dostavat visibilitu medzi vami tak kdy pojdete ma trenit???
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 26/04/2005 :  09:49:02  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
hmm mne sa pozdava aj takyto build ::)

ls 0044
master heal (ale len ak bude dobry to este neviem musim prezkumat)
enhandc 4004
def 2030

ja toho healera xcem:D

a force mi vyslo neco pres 6000
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 28/04/2005 :  10:12:52  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
uzatvaram sazky ci ma zozere quenker :))))
kurz quenker - ja
vyhra remiza vyhra ja
1.125 1.1 3.758
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 29/04/2005 :  05:51:14  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ne nedivte se po CU jeste jedi neni funkcni tak nestracejte nervy .
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 29/04/2005 :  09:50:32  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
nejak nemuzu na tio dojit
oroc muj mec dava oitvoram od 50-100 dmg
a oni ma kusu to je slabe slovo tak za 110 ale tie cisla mam nad hlavou stale cize o srsi zomna jedna radost

a ta force jak sa mina
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 29/04/2005 :  15:31:30  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Rikam ti ze neni jedi jeste hotovej medvede...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/04/2005 :  15:33:01  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
neni dodelany, stejne jako cely CU.. a to me nevadi, ja jim to klidne otestuju, ale proc za to mam kurva platit ?
meli by udelat gesto a dam vsem rekneme 14 dni navic zdarma..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 01/05/2005 :  19:52:38  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
nieco pre zacinajucich jedikou

Guys, its no secret really.

I have my own system of grinding padawan and I AM getting jedi XP and no im NOT dying. Matter of fact i find it EASIER to grind now. Except perhaps the amazingly prolific spawns of late but you gotta learn to spot and avoid those.

Here's why YOU padawans are having problems grinding now:

Your jedi skills are low (saber box2 or 3 for most of you). You have a melee mastery in another proffession..probably TKM (again, for most of you).

What does this do ? It screws you up.

Why? TKM or being high in any elite mastery raises your level to be above that which your measly jedi skills can handle. Thus many of you are finding your level 40 to 60 padawans getting trashed by level 20 or 30 creatures.

The solution: Respec to a template that has as few as possible box 4's in any elite proffession BUT that does dabble to gain defense modifiers.

I'll give you an example:

In Lowca one of my guildies is TKM, Medic 4440 and Saber 0020, enchancer 1000 and novice in all other boxes. Your cut of the mill grinding padawan. His level is 50 something. He gets killed by level 30 stuff. In 3 hits.

Now, I told him to respec to: Master Brawler, TKA 0001, Swordman 0040 Pikeman 0040, Novice Fencer and Medic 0040, Saber 0020, Healer 1000 , novice in all other boxes.

The result?

He went from having just 85 melee defense 25 general melee speed and a measly 55 ranged defense to having:

170 Melee Defense (+25 extra added on top of this from force melee defense)
125 Ranged Defense (+25 extra added on top of this from force Ranged Defense)
87 General Melee Accuracy (yes it works with sabers) (+55 on top of that with the saber accuracy mods)
32 Genereal Melee Speed (yes it works with sabers) (+45 on top of that from saber mods)

And he's level 30'ish . He now grinds stuff that doesnt kill him and gives him full xp. He can heal himself damn good with medic aided by force healing. He loses no skillpoints and as he grows up in saber he will simply start dropping the least defense giving boxes from melee proffessions.

That is how you have to grind jedi now.

yes this is how some padawans are grinding on Tarq now. Thx for sharing with the Jedi Community. I hope others read this portion instead of waiting for a phantom email.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/05/2005 :  05:35:14  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tak v nedelnim patchy uz s jediem trochu hejbnuli...
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 02/05/2005 :  09:14:42  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak v nedelnim patchy uz s jediem trochu hejbnuli...

jojo hejbnuli este 4k a mam dalsieho novica
a uz davam 2 a 3/4 potvorky na jednu force akurat ta regenerace snad to udelaj hned ma to bavi ked muzu bleskovat
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/05/2005 :  14:51:15  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ti rikam ze se snazej a jedi nebyl jeste dodelanej...
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 02/05/2005 :  15:14:21  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
mna to nezaujima xcem komplet hned a hotovo nejsom beta tester mali ma pozvad kreteni nepozvali tak xcem komplet a hotovo a v eule to taky neni
ale som im dal hamburgrovym lebkam
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 03/05/2005 :  15:15:58  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
cau. zajimavy je ze ted jsem craftil novy mece a misto fc mi mec vypadnul se Special attack cost a je nekde kolem 120... mate to taky tak ? dik

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 03/05/2005 :  15:26:30  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
neni dodelany, stejne jako cely CU.. a to me nevadi, ja jim to klidne otestuju, ale proc za to mam kurva platit ?
meli by udelat gesto a dam vsem rekneme 14 dni navic zdarma..

Cp by si nechtel. Vzdyt na tom delaj teprve dva roky

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 03/05/2005 :  15:28:25  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

cau. zajimavy je ze ted jsem craftil novy mece a misto fc mi mec vypadnul se Special attack cost a je nekde kolem 120... mate to taky tak ? dik

tak sorry už to mam jsem slepej, byl jsem zvyklej ze to bylo dole, ted je to nahore..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/05/2005 :  15:29:56  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Genagen - na to si prisel jak? zacli na tom delat po vydani JTL.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 03/05/2005 :  15:44:19  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Takže návod, jak obejít jejich Jedi systém, ještě jsem to nezkoušel, ale snad by měl fungovat.

Takže za dropnutí novice Jedi povolání (novice LS a pod), dostanete 1 jedi point. Tak při respec si nacpěte všechny Jedi body do LS, jděte trénovat a naučte se všechny ostatní novice boxy (cca 200k Jedi expů). V respec vyměňte novice boxy za celkem 4 jedi pointy. A tak pořád dokola. Za dva dny můžete mít 8 jedi pointů, a to vydá za IV skill. Neříkám, že to dokáže natrénovat na knighta, než vypnou respec, ale do začátku by to mohlo pomoct. Já jdu nagrindit 25k a pak novice boxy a pár skillů vyměním za melee def IV.

Snad to bude fungovat. A nééé že mě někdo nabonzuje
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 03/05/2005 :  15:44:36  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
aj tak nevim co je ten special cost 133 ::)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 03/05/2005 :  17:19:39  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Genagen - na to si prisel jak? zacli na tom delat po vydani JTL.

jorssku, ja ti vysvetlim, jak to myslel

rekl to obrazne, jako rypnuti, ze CU slibuji uz od vydani hry - tedy 2 roky

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 05/05/2005 :  10:38:31  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
Tiggs wrote:
Test Center - Welcome back!!
Version 0.122029

Fixed a problem where the avatars right arm would go through the acid launcher or heavy beam cannon

Combat

Medical actions can no longer be performed while paralyzed
Damage taken from an attack or DoT will now remove paralyze effects
Fixed a bug where auto attack turns off when zoning, using shuttle, etc.

UI

Deathblow text will be sent to players around the combatants as well as the combatants.
Fixed some issues with the chat bubbles "bouncing.
Character creation and armor hueing now show valid palettes.
Updated the icon for taunt.
Removed posture change chat messages from showing in the chat window
Changed "OK" to "Yes" in /respec dialog box message to match the button
Hooked up chatter commands to use a new style icon.
Updated the Icon textures with revised icons.

Professions

Inspirations should give proper experience bonuses now.
Fixed typo in inspiration text
Added a Level 30 Carbine to the Weaponsmith Schematics
Added the Alliance Disruptor to the WeaponSmith Schematics
Reduced lightsaber Force costs by 50% WOHOOOO
Added in BactaShot 2 to Doctor Master
Slightly reduced Force Powers costs
Next professsion field in skills window enlarged to show 7 entries, to support Marksman->Squad Leader
Changed chance-to-tame formula for creature handlers to ensure that you have a chance to tame and can call any pet that you should be able to tame according to your "tame level" skill. You still need at least some Tame Vicious Creatures skill in order to tame or call aggressive creatures. In general, if your tame level is 70, then you should have a chance of taming and be able to call any creature up to level 70, without additional skill bonuses from species or skilltapes. Tame bonus, tame wild animals and tame vicious creatures bonuses will still be useful in taming creatures in fewer attempts, but will no longer make the difference between being able to make the attempt
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 05/05/2005 :  14:57:52  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
No to brzo, kdyz za tri dny konci dvojnasobne expy
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 05/05/2005 :  15:08:50  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

No to brzo, kdyz za tri dny konci dvojnasobne expy

to jo a este to dojebali a uz to maju vyple o 2 hodiny dyl to delaj schvalne
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 05/05/2005 :  15:27:23  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Takže návod, jak obejít jejich Jedi systém, ještě jsem to nezkoušel, ale snad by měl fungovat.

Takže za dropnutí novice Jedi povolání (novice LS a pod), dostanete 1 jedi point. Tak při respec si nacpěte všechny Jedi body do LS, jděte trénovat a naučte se všechny ostatní novice boxy (cca 200k Jedi expů). V respec vyměňte novice boxy za celkem 4 jedi pointy. A tak pořád dokola. Za dva dny můžete mít 8 jedi pointů, a to vydá za IV skill. Neříkám, že to dokáže natrénovat na knighta, než vypnou respec, ale do začátku by to mohlo pomoct. Já jdu nagrindit 25k a pak novice boxy a pár skillů vyměním za melee def IV.

Snad to bude fungovat. A nééé že mě někdo nabonzuje

tohle by melo fungovat, protoze neco podobneho jde i u riflemana:
(vyzkouseno v praxi)
rekneme, ze mam riflemana 1001
udelal jsem si 250k rifle XP a naucil se 2001
pak pri respecu prehodim na 1002
protoze posledni vetev je za combat a druhy stupen napr. chce 85k combat XP, coz je 850k rifle XP, timhle jsme usetril 600k rifle XP..

dalsi vec (nevyzkouseno, zatim teorie) - pri respecu u elitnich povolani davaji vyssi tier pouze o jeden bod navic, takze:
mam riflemana 1002
ziskat 350k rifle XP - naucit se 1112
respec shodim na 1002 - za ty dva skillboxy dostanu tusim 8+8= 16 bodiku
za 9 bodiku se naucim 2002 a 7 jich zustane k dobru
zase ziskam 350k xp a naucim se se 2112
respec shodim na 2002 - dostanu 8+8=16 bodu k tomu 7 z minula celkem 23
naucim se 4002 za 10+11 bodu a zbyde 2 na priste..
atd atd

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 05/05/2005 15:29:49
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 06/05/2005 :  13:48:36  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
ja som ted jedi
ls 0300
def 1010
novice ostatek

este si dam par skilou na stupen 1
pak to respecken a budem mat ls 0404
pak snad stihnu este dodelat mele def
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly