Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Suspended account
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 26/07/2005 :  22:39:22  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
This account has been suspended and cannot be used for playing at this time.

vymenil sem si s kamaradem account a stalo se mi tohle...
(kamaradovi to slape ale v poho blokli jen ten jeho starej)

setkal uz se s tim nekdo?nejaka rada co delat? dik

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum

Edited by - MA3X on 26/07/2005 22:40:11

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 27/07/2005 :  07:17:09  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Sou dve moznosti. Bud neplatis {mel bys to videt} a nebo kamarad nejakym zpusobem porusil herni pravidla /zneuziti bugu, pouzivani externich programu..atd/
Kazdopadne jediny schudny reseni je zavolat na blizzard support a zadat o vysvetleni.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 27/07/2005 :  09:20:36  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
platbou to urcite neni vse v poradku zaplaceno (z uctu odecteno)

Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 27/07/2005 :  09:26:59  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
no v tomhle případě to není o placení (to by to psalo že this account is frozen)... prostě ten tvůj "kamarád" využíval někjakej bug, externí program (cheat, bot... nebo třeba i úplnou blbost, jako třeba že ti to jednou za půl hodiny zmáčkne tlačítko pro chození dopředu, aby tě to nevykoplo ze serveru afk...)

Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP
Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild

Edited by - frantar on 27/07/2005 09:27:50
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 27/07/2005 :  12:14:04  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Ono se to málo ví, ale i "sdílení" účtu (jeho používání více osobami) je porušením Terms Of Service. Teoreticky se ani nesmí prodávat a tak.

Ovšem co se stalo Tobě, Bůh ví - zkusil bych se zeptat mailem Blizzardů.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 27/07/2005 :  12:29:21  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
me jenom zarazi jejich demence! prece sem nepodepsal zadnou smlouvu ze nesmim vymenit ucet! platim to porad tak o co jim de nechapu!

e-mail sme tam poslali tak snad se umoudrej

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 27/07/2005 :  12:34:25  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Podepsal, podpisem EULA se rozumi odkliknuti accept, instalace a zalozeni accountu ...

Ale porad si myslim, ze to neni z toho duvodu, ze spis ten tvuj kamarad pouzival naky hack nebo neco ...

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 27/07/2005 :  12:44:41  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
to bude asi opravdu kvuli tomu ze mam jinou ip adresu nez kamarad proto to poznaj ..

v tom pripade ale kupovat od nekoho account je na nic protoze to bloknou

Edited by - MA3X on 27/07/2005 12:45:42
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 27/07/2005 :  12:52:34  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X

to bude asi opravdu kvuli tomu ze mam jinou ip adresu nez kamarad proto to poznaj ..

v tom pripade ale kupovat od nekoho account je na nic protoze to bloknou

Nesmysl... sposta lidi ma dynamickou IP, nebo hraji z ruznych pocitacu.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 27/07/2005 :  14:02:09  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Já bych nespekuloval a spíš se snažil důvod zjistit.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 27/07/2005 :  15:05:55  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
vcera sem tam poslal e-mail + dalsi ze stranek zatim to porad nejde tak nevim

Go to Top of Page

Magery
Starting Member

26 Posts

Posted - 27/07/2005 :  15:33:01  Show Profile Send Magery a Private Message  Reply with Quote
quote:

me jenom zarazi jejich demence! prece sem nepodepsal zadnou smlouvu ze nesmim vymenit ucet! platim to porad tak o co jim de nechapu!

e-mail sme tam poslali tak snad se umoudrej

smlouvu podepisujes pri prvnim spusteni hry a pak i pri kazdym patchi to ze to nectes zato oni nemuzou
Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 27/07/2005 :  20:31:31  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
tim ze mas jinou IP adress to neni.. a nikdy kvuli tomu nemuzou bloknout, muzes hrat na svuj ucet z milionu ruznych mist jak se ti zachce a pokazdy muzes mit jinou ip adressu..
Spis nak buggoval apod.

Pain is inevitable; suffering is optional.
Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest
Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage
Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 27/07/2005 :  21:09:53  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
ty jo ja ale vazne nevim jaky bug sem pouzil mam akorat titan panel a ct assist raid nic jinyho nemam! uz me to zacina stavt celekem

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 27/07/2005 :  21:31:14  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
snad se to vyresi maj tam toho asi dost sice me uz nebavi zbytecne cekat ale musim

Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 28/07/2005 :  09:38:59  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
quote:

ty jo ja ale vazne nevim jaky bug sem pouzil mam akorat titan panel a ct assist raid nic jinyho nemam! uz me to zacina stavt celekem

hele to prostě není (asi) tím že jsi ty zneužil nějaký bug nebo že jsi používal nějakej program, ale jestli ten account máš teprve chvíli tak něco prostě udělal ten, kdo ti ten account dal... blizzard nebanuje okamžitě, ale zhruba jenom jednou za 2 měsíce... stalo se to i jednomu borcovi od nás, používal takovej debilní program, kterej mu jednou za půl hodiny zmáčknul tlačítko pro chůzi, aby ho to nekoplo ze serveru když byl afk, pak to používat přestal protože fronty jakž takž ustaly (jooo to byly časy, pamatujete ještě na shadomoonu na ty fronty max 40 lidí ve špičkách? :)), hrál v pohodě dál a za měsíc bye bye máš ban...

Edited by - frantar on 28/07/2005 09:40:34
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 28/07/2005 :  11:37:47  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja bych se v prvni rade sel zeptat toho "kamarada"... uz jen to, ze ste si vymenili accounty mi prijde divny, proc jako? tys chtel jeho account nebo s tim napadem prisel on?
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 28/07/2005 :  12:45:04  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Taky mi to neni jasné, proč má někdo potřebu vyměňovat si account.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 28/07/2005 :  13:39:02  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

ja bych se v prvni rade sel zeptat toho "kamarada"... uz jen to, ze ste si vymenili accounty mi prijde divny, proc jako? tys chtel jeho account nebo s tim napadem prisel on?

vymenit treba asi tak ze mam na SM lvl 60 postavu alika a kamarad lvl 60 hordaka a uz je to nebavi a chtej vyzkouset druhou stranu bez levelovani nahoru adt
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 28/07/2005 :  14:42:59  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

quote:
Originally posted by Warlord

quote:

vymenit treba asi tak ze mam na SM lvl 60 postavu alika a kamarad lvl 60 hordaka a uz je to nebavi a chtej vyzkouset druhou stranu bez levelovani nahoru adt

presne tak ...

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 28/07/2005 :  17:57:40  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
za bug te nezabanujou tj jejich chyba ze tam neco takovyho maj, to by pak mohly zavrit pulku americanu kdyz zabijely ragnarose bugem. spis ty externi programy

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 28/07/2005 :  19:03:08  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
spis nekdo nemel rad kamose a nahlasil neco na nej protoze jiny vysvetleni pro to nemam teoreticky staci znat account toho koho chci poskodit a poslat to blizzardu a rten clovek dokud to nepresetrej ma smulu a nemuze hrat ...
coz je muj pripad

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 28/07/2005 :  23:28:32  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

za bug te nezabanujou tj jejich chyba ze tam neco takovyho maj, to by pak mohly zavrit pulku americanu kdyz zabijely ragnarose bugem. spis ty externi programy

To že nečteš ujednání je tvoje chyba. Ano, za bug tě zabanujou (konkrétně za jeho opakované používání).

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 29/07/2005 :  11:10:19  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
jj urcite :) to ze v ameru zabijely bugem ragnarose a nikomu se nic nestalo to asi prehlizis co? takovych bugu je tam spousta

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 29/07/2005 :  11:35:37  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

jj urcite :) to ze v ameru zabijely bugem ragnarose a nikomu se nic nestalo to asi prehlizis co? takovych bugu je tam spousta

Pokud vim, tak byla kdysi zabanovana cela guilda, ktera bugem zabijela nejakyho bosse.

Tragedy
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 29/07/2005 :  12:20:58  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nevím jestli jsi to dobře přečetl, ale za bug tě zabanujou. To, že to u někoho ještě neudělali, nebo pokud interně usoudili, že za ten který konkrétní ne nic nemění na faktu, že používání bugů znamená ban accountu.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 29/07/2005 :  17:09:00  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

Pokud vim, tak byla kdysi zabanovana cela guilda, ktera bugem zabijela nejakyho bosse.

to by ale museli smazat vsechny kery toho ragnarose zabily :)

khostri to sou jen kecy pouzil sem spoustu bugu a ani za jeden me acc nezabanovali

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 29/07/2005 :  17:12:18  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
porad to nejde to uz je skoro 5den

nekdo hold naprasil blizzardu nejaky debility a oni to stopli jinak si to nevysvetluju

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 29/07/2005 :  17:37:52  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

nekdo hold naprasil blizzardu nejaky debility a oni to stopli jinak si to nevysvetluju

A proč si vůbec měnil s někým account?
Edit: Nvm, nějak sem tam ten jeden post přehlíd...

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 29/07/2005 17:40:03
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 29/07/2005 :  17:41:28  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

A proč si vůbec měnil s někým account?
Edit: Nvm, nějak sem tam ten jeden post přehlíd...

:) nevadi

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 29/07/2005 :  17:47:18  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nesmysl... nebanujou te jen proto, ze nekdo neco naprasil. Zabanujou te pouze, kdyz na to maji dukazy.

Tragedy
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 29/07/2005 :  17:54:26  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
zadny nepredlozili tak nevim co tam vymejslej frantici delirium uz me preslo !!

Go to Top of Page

EndyX
Starting Member

28 Posts

Posted - 29/07/2005 :  17:54:31  Show Profile  Send EndyX an ICQ Message Send EndyX a Private Message  Reply with Quote
quote:

heh přece je blbost aby někdo na tvého kámoše řekl nějaké pí**viny a oni ho hned zabanovali..nechtěl se toho acc proto ten kamarád zbavit?
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 29/07/2005 :  17:56:04  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by EndyX

quote:

heh přece je blbost aby někdo na tvého kámoše řekl nějaké pí**viny a oni ho hned zabanovali..nechtěl se toho acc proto ten kamarád zbavit?

mozny je vsechno ale nevim nevim

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 29/07/2005 :  17:58:12  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by EndyX

quote:

Presne tak... nejde jen na neci zadost nekoho banovat.

Tragedy
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 29/07/2005 :  18:07:05  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
hm tak mi nezbejva nic jinyho nez doufat ze mi to obnovej a nebo zacit odznova coz se me vubec nechce ...

Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 29/07/2005 :  22:20:24  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
quote:

hm tak mi nezbejva nic jinyho nez doufat ze mi to obnovej a nebo zacit odznova coz se me vubec nechce ...

jako já fakt nevím co řešíš, když dostaneš acc, kterej měl před tebou 4 měsíce někdo jinej a teď je zabanovanej, je prostě víc než jasný že ten, kdo ho měl před tebou, opakovaně zneužíval bugy, případně používal nějakej cheat nebo jinej program

Go to Top of Page

Cenobit
Starting Member

14 Posts

Posted - 30/07/2005 :  19:34:02  Show Profile Send Cenobit a Private Message  Reply with Quote
hi

takze muzu hrat na JEDEN ucet ze dvou ruznych PC (tudiz s ruznou instalaci hry), ale se stejnou verejnou IP (mam pripojeni pres wifi). Zkousel to nedko?? A je na 100% jisty ze ucet nebannou??

Jako ze bysme hrali na jeden ucet s kamosem za dve ruzny postavy (kazdej za tu svou) ze dvou ruznejch PC. Maj to nejak osetreny?
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 30/07/2005 :  19:59:14  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Nevim teda proc to pises do topicu suspended account ale budiz.
Muzes hrat z kolika chces ruznych pocitacu a IP adres na kterych mas nainstalovany svuj originalni wow. Cili kdyz si s kamaradem poridite jednu kopii a nainstalujete si ji oba na sve domaci kompy tak neni zadnej problem, samozrejme bude moci byt aktualne akorat jeden ve hre a musite se nejak domluvit na placeni. Btw je to blbost nedelej to jestli chces abyste byli dal kamaradi

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)

Edited by - Morpheus.cz on 30/07/2005 20:01:30
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 31/07/2005 :  17:07:53  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Tady kolega co zalozil tenhle topic mel taky kamarada... vymenili ucty a jak dopadl
Go to Top of Page

Cenobit
Starting Member

14 Posts

Posted - 05/08/2005 :  21:03:35  Show Profile Send Cenobit a Private Message  Reply with Quote
Hi

quote:
Muzes hrat z kolika chces ruznych pocitacu a IP adres na kterych mas nainstalovany svuj originalni wow.

A zkousel to nkedo? Ale doopravdy. Nechci, aby mu Blizzardi zbytecne zrusili account (proto je to v tomhle topicu).
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 05/08/2005 :  21:24:03  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cenobit

Hi

quote:
Muzes hrat z kolika chces ruznych pocitacu a IP adres na kterych mas nainstalovany svuj originalni wow.

A zkousel to nkedo? Ale doopravdy. Nechci, aby mu Blizzardi zbytecne zrusili account (proto je to v tomhle topicu).

Muzes byt naprosto v klidu.

Tragedy
Go to Top of Page

Cenobit
Starting Member

14 Posts

Posted - 07/08/2005 :  21:55:00  Show Profile Send Cenobit a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zkousels to? Jedna vec je myslet a druha paltit znova 2500 )))
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 08/08/2005 :  00:08:28  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cenobit

quote:

Zkousels to? Jedna vec je myslet a druha paltit znova 2500 )))

Spousta lidi, (napriklad ja) ma dynamickou IP, takze se pripojuje pokazde z jine adresy. Zcela logicky nemuze nekoho Blizzard banovat, za to, ze nema statickou IP.

Tragedy
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 08/08/2005 :  07:40:39  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
pár lidí od nás se připojuje třeba z práce a v pohodě... to, že se nesmí vyměňovat acc ve smlouve sice je, ale IP adresy skutečně nemůžou sloužit jako důkaz... jiný by to asi bylo, kdybys třeba na nějaký fórum napsal že chceš vyměnit account, pak pod tím pár postů kde bys o tom s někým jednal a pak bys to fakt vyměnil, blizzard by si toho fóra všimnul a pak by mu asi stačilo si ověřit IPčka... takhle ale učitě ne

Go to Top of Page

Elfkam
Starting Member

75 Posts

Posted - 08/08/2005 :  09:34:30  Show Profile  Send Elfkam an ICQ Message Send Elfkam a Private Message  Reply with Quote
quote:

a toho kamose jsi se ptal jestli si treba neni vedom toho ze by treba zneuzival nejaky bug? asi se tezko prizna, ale ptal jsi se?
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 08/08/2005 :  11:07:45  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elfkam

quote:

a toho kamose jsi se ptal jestli si treba neni vedom toho ze by treba zneuzival nejaky bug? asi se tezko prizna, ale ptal jsi se?

jo ptal sem se

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 08/08/2005 :  12:04:20  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
za nim bez chyt ho pod krkem a vymlat to z nej :)

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 08/08/2005 :  13:22:35  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

za nim bez chyt ho pod krkem a vymlat to z nej :)

asi tak, kamos je ted vysmatej a tobe se smeje do xichtu
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 08/08/2005 :  13:31:15  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
az ho potkam bude plakat proste sem napsal na blizzard ze mi corli ucet dolozil sem to vsema vecma cdklic atd tak aspon doufam ze se mi vrati starej ucet protoze uz se nudim jak svin

Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 08/08/2005 :  18:15:21  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by frantar

quote:

hele to prostě není (asi) tím že jsi ty zneužil nějaký bug nebo že jsi používal nějakej program, ale jestli ten account máš teprve chvíli tak něco prostě udělal ten, kdo ti ten account dal... blizzard nebanuje okamžitě, ale zhruba jenom jednou za 2 měsíce... stalo se to i jednomu borcovi od nás, používal takovej debilní program, kterej mu jednou za půl hodiny zmáčknul tlačítko pro chůzi, aby ho to nekoplo ze serveru když byl afk, pak to používat přestal protože fronty jakž takž ustaly (jooo to byly časy, pamatujete ještě na shadomoonu na ty fronty max 40 lidí ve špičkách? :)), hrál v pohodě dál a za měsíc bye bye máš ban...

jo .. byl to Kuroneko a byl nasranej jak prase se 60ti levelovou postavou :) dnes uz by to asi neudelal :)

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,21 seconds. on eygor Snitz Forums 2000