Author |
Topic  |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 23/07/2005 : 15:42:49
|
Má cenu si kupovat šíleně drahé brnění ve stádiu vývoje postavy, když v té době nejsou peníze na zbyt, a ono to ochrání tak o 10% ?
|
(\_/) (0.o) (> <) |
|
| |
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 23/07/2005 : 15:50:58
|
A ještě jedna maličkost (netýká se brnění), je lepší plnit ze začátku Questy nebo vydělávat XP na zabíjení zvířátek? Nebo to vyjde na stejno? |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 23/07/2005 : 15:54:21
|
Brneni se nevyplati kupovat,lepci najdes v instancich,setri na kone .
A imo je lepci delat q ,je to zabavnejsi u prvni postavy |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 23/07/2005 : 17:08:14
|
quote: Originally posted by Nisha
A ještě jedna maličkost (netýká se brnění), je lepší plnit ze začátku Questy nebo vydělávat XP na zabíjení zvířátek? Nebo to vyjde na stejno?
abys udelal quest, musis zabijet okolni "zviratka", takze je to v podstate nastejno az na to, ze splneni kvestu mas expy navic + nejakou tu odmenu. |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 23/07/2005 : 21:08:04
|
Má cenu si kupovat šíleně drahé brnění ve stádiu vývoje postavy, když v té době nejsou peníze na zbyt, a ono to ochrání tak o 10% ?
Nekupuj NIC. Vsechno najdes v instancich a to o mnohem lepsi. Jedine co si kup jsou 14 slotove bagly za 2.5g jeden (mozna ted uz i min) A pak na 40. lvl kone Jinak nepotrebujes zadne veci z aukce apod... |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 24/07/2005 : 00:00:13
|
No taky Bow of Searing Arrows na lvl 37 potesi, a sanca ze ti dropne je mala takze radsej kupit  |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 24/07/2005 : 10:08:18
|
quote: Originally posted by Pepo
No taky Bow of Searing Arrows na lvl 37 potesi, a sanca ze ti dropne je mala takze radsej kupit 
Jsem si ho na alta poridil a na lvl 38 davam magum stejneho levlu v WG crity za 1/2hp :)) a to crituju hodne casto(chudacci )
jinak samozrejmne se vyplati kupovat v Ah pouze zbrane,s modrejma zbranema odpovidajiciho levlu je exping o dost rychlejsi.... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 24/07/2005 : 15:09:14
|
To nikdo nepopira, ale stejne kvalitni modre zbrane sezenes zdarma i v instancich. Imho pokud nejsi twink nebo vyslovene nesnasis instance, tak je nakup v AH skutecne zbytecny luxus. |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 24/07/2005 : 19:58:45
|
kdyz clovek opravdu nic nekupuje tak ma na mounta uz pred 40. lvl a na epic kone taky docela brzo - a to jsou jedine veci ktere clovek mit MUSI |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 24/07/2005 : 20:24:59
|
OK, diky za rady, a ještě jedna maličkost... O co je lepší kůň za 1000g než za 60g ? Mi to totiž připadá jako vyhozené peníze... |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 24/07/2005 : 20:26:25
|
quote: Originally posted by Rahman
To nikdo nepopira, ale stejne kvalitni modre zbrane sezenes zdarma i v instancich. Imho pokud nejsi twink nebo vyslovene nesnasis instance, tak je nakup v AH skutecne zbytecny luxus.
Tezko,je fakt ze treba mag dostane sve nejlepsi zbrane v instancich ,ale vetsina clasu ma lepsi sehnat odpovidajici modrou/fialovou zbran!!(az na vyjimky)
k luku:modre zbrane na tomdle levlu maji min o 5dps mene! |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 24/07/2005 : 21:43:10
|
OK, diky za rady, a ještě jedna maličkost... O co je lepší kůň za 1000g než za 60g ? Mi to totiž připadá jako vyhozené peníze...
nejzasadnejsi duvod koupe noveho a lepsiho kone je ten ze ty s konem za 60 nedozenes jineho s konem za 900(respektive 800 se slevou) (hadam ze ty ceny jsou spravne .. uz je to nejakej patek co jsem si je kupoval :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 09:22:57
|
Napriklad ako warrior si myslim ze musis nakupovat na AH, inac budes mat shit equip. Vacsinou. Nie kazdy ma stastie na random modre dropy a tak.
Lacnejsi kon ma 60% running speed, epic kon ma 100%. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 09:30:24
|
kdyby existovaly boe veci ktery by predcily bop dropy z instanci, tak by melo smysl nakupovat vybavu v AH, nastesti to tak neni
jinak epica nemam, hraju od unora a nezda se mi, ze bych o neco prichazel |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 10:05:58
|
quote: Originally posted by MegaDeath
kdyby existovaly boe veci ktery by predcily bop dropy z instanci, tak by melo smysl nakupovat vybavu v AH, nastesti to tak neni
jinak epica nemam, hraju od unora a nezda se mi, ze bych o neco prichazel
Existuji i lepsi BoE veci nez drop z bosu. Ale jsou vetsinou o chlup lepsi. Tzn. napriklad dostanes dobre shoulder BoP item na lvl 45 (Big Bad Pauldrons) a existuji shoulder Wyrmslayer Spaulders, ktere jsou lepsi prave o +8 agility. Otazka je kolik by mel clovek za ne maximalne dat. Ja zaplatil 15gold, coz se mi zda prijatelny.
Nevim jak ty, ale mne uz ujelo tolik lidi na koni, ze uz to ani nepocitam. Je to hlavne diky super skvelemu engine wowka, ktery zobrazi playera az blizko u me a nez stihnu zareagovat je uz z dosahu charge. . Viditelnost na max na to nema vliv ... |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 10:17:22
|
Napriklad ako warrior si myslim ze musis nakupovat na AH, inac budes mat shit equip. Vacsinou. Nie kazdy ma stastie na random modre dropy a tak.
Lacnejsi kon ma 60% running speed, epic kon ma 100%.
A člověk po vlastních má úměrně asi kolik procent runnig speed? |
(\_/) (0.o) (> <) |
Edited by - Nisha on 25/07/2005 10:17:57 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 10:38:48
|
100% :) A toto sa pripocitava, takze na epicu bezis 200%.
Tam ide aj o to ze ked nemate epica tak vas lahko dobehnu.
Wow neni moc synchronizovany, vcera sa nam v scholo stalo 3 krat ze podla combat logu dostal warr heal za 2k a potom dostal dmg za 400 a zomrel. Proste ten heal sa vypise, stihol sa ale este sa mu tie hpcka nepripocitaju a chcipne. Su to milisekundy, ale teoreticky isiel ten heal skorej ako dmg takze by mal prezit. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 10:40:18
|
Nejde o to ze o nieco prichadzas, kludne sa mozes dostat na lvl 60 a hrat si aj s lvl 40 itemamy, ale porovnaj si ten char s lvl 40 itemami a class s lvl 60 itemami.
A to mas to iste, porovnaj si char s lvl 60 itemami a s epic itemami. Je tam rozdiel, a myslim zecitelny, inac by tie epic itemy neboli  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 10:43:16
|
Nejde o to ze o nieco prichadzas, kludne sa mozes dostat na lvl 60 a hrat si aj s lvl 40 itemamy, ale porovnaj si ten char s lvl 40 itemami a class s lvl 60 itemami.
A to mas to iste, porovnaj si char s lvl 60 itemami a s epic itemami. Je tam rozdiel, a myslim zecitelny, inac by tie epic itemy neboli 
mluvis o necem uplne jinym, ja mluvim o tom, ze lepsi veci nez v aukci sezenes v instancich nebo z questu, nemluvim o tom aby clovek nosil o 20 levelu horsi vybavu |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 12:10:20
|
Kdyby nehral warra tak do AH jdu max prodavat dropy ... ale bohuzel, jsem warr tak tam musim neco i koupit :) Ovsem, zbrane mam vzdy z dropu (zridka jsem nejaku koupil - napodeli Phantom Blade do doby nez sem sehna Thrash blade - musel jsem pac jsem mel v ruce na lvl 40 nejaky sekyrku s requem pro lvl 27 - slo s tim pho tankovat ale citil jsem se blbe :P )
Kazdopadne, warr je trosku vic odkazanej na AH nez ostatni povolani ... ale neznamena to ze musi bejt celej modrej aby moh fungovat ( alespon ne do lvl 60 - potom je to uz jina story ) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 12:28:03
|
ted mam warra lvl50 a nekoupil sem jeste nic, veci mam z dropu nebo z blacksmithingu, phantom blade sem nepotreboval, jelikoz sem mel za scarlet monastery mec a za RFD dalsi (mece lvl40, phantom je lvl44, thrash sem mohl mit ted na lvl49, ale radsi sem si vzal ten luk, thrash je na hovno) |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 12:52:22
|
Ten sword of Omen z SM je trosku nahovno ... lepsi je vzit to na krk Necim co se ty nezda na thrash bladu ? :) Ano, neni to tankovaci zbran ale do nejakyho lvl je ok, holt lepsi nez nejaky luk ktery pouzivas jen na pullovani ;) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 25/07/2005 12:52:42 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 12:55:58
|
na tankovani mi prijde sword of omen lepsi nez phantom blade 1) ma statistiky 2) je rychlej
ad thrash blade, jako rogue sem ji nosil asi 3 mesice, tam je dobra, protoze je pomala, na tankovani imho neni dobra protoze 1) nema statistiky 2) je pomala jak svine
ten luk mi aspon neprekazi, mel sem vzit mozna tu hul, ta se da prodat nejlip ;) |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 12:56:34
|
ted mam warra lvl50 a nekoupil sem jeste nic, veci mam z dropu nebo z blacksmithingu, phantom blade sem nepotreboval, jelikoz sem mel za scarlet monastery mec a za RFD dalsi (mece lvl40, phantom je lvl44, thrash sem mohl mit ted na lvl49, ale radsi sem si vzal ten luk, thrash je na hovno)
:) samozrejmne ze tomu roguovi/hunterovi/warovi/shamanovi tu epic/rare zbran koupit "nemusis".jenze pokud ji sezenes tak mas o 10-20% vetsi dmg a to je pri expovani i pvp dost znat...... |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 12:57:15
|
nj, mozna to je znat, ja to beru tak ze prvnich 59 levelu tou hrou jen profrcim, zacne to az na 60' :) |
 |
|
Magery
Starting Member
26 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 16:50:49
|
nj, mozna to je znat, ja to beru tak ze prvnich 59 levelu tou hrou jen profrcim, zacne to az na 60' :)
jenze s dobrym equipem profrcis daleko ve vetsi pohode jakozto meele povolani ktery maji modrou zbran ktera svyma statama odpovida zbrani o 7-10lvlu vyssi zeleny zbrani je to pak velkej rozdil. Nekdy si to zkus  |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 17:34:52
|
Na tankovani je pro warra zcela zasadni dps, protoze dps = rage. To, ze zbran nedava zadne staty je sice skoda, ale i tak vezmu tu s vetsim dps.
Jiste ze padaji i BoE fialove veci, ktere jsou na par levlu lepsi nez instance drop nebo quest reward, ale pro prvni char (tj nikoliv twinka) to je imho opravdu zbytecny luxus... |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 19:39:46
|
quote: Originally posted by Magery
nj, mozna to je znat, ja to beru tak ze prvnich 59 levelu tou hrou jen profrcim, zacne to az na 60' :)
jenze s dobrym equipem profrcis daleko ve vetsi pohode jakozto meele povolani ktery maji modrou zbran ktera svyma statama odpovida zbrani o 7-10lvlu vyssi zeleny zbrani je to pak velkej rozdil. Nekdy si to zkus 
nebudes mi to verit, ale takovou mam z dropu a ne z AH ;) |
 |
|
Magery
Starting Member
26 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 20:08:36
|
quote: Originally posted by Magery
jenze s dobrym equipem profrcis daleko ve vetsi pohode jakozto meele povolani ktery maji modrou zbran ktera svyma statama odpovida zbrani o 7-10lvlu vyssi zeleny zbrani je to pak velkej rozdil. Nekdy si to zkus 
nebudes mi to verit, ale takovou mam z dropu a ne z AH ;)
spravne, nebudu ti to verit ptz prikladne modry item lvl req 30 pada z moba lvl 32+ takze je lepsi si to koupit na AH |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 20:18:10
|
ted mi padnul http://thottbot.com/?i=3828 - co je srovnatelnyho v AH? ziskal sem ho na lvl47 a sem spokojen, do ty doby sem mel whirlwind axe - opet zbran ktera dalece prevysuje svuj level a level na kterym ji clovek ziska atd. proste AH sux - dropy rulez, prvni dobra vec co bych koupil je Arcanite reaper, ale jelikoz je snadnejsi ziskat The unstoppable force, tak o tom jeste premejslim |
 |
|
Magery
Starting Member
26 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 21:52:36
|
ted mi padnul http://thottbot.com/?i=3828 - co je srovnatelnyho v AH? ziskal sem ho na lvl47 a sem spokojen, do ty doby sem mel whirlwind axe - opet zbran ktera dalece prevysuje svuj level a level na kterym ji clovek ziska atd. proste AH sux - dropy rulez, prvni dobra vec co bych koupil je Arcanite reaper, ale jelikoz je snadnejsi ziskat The unstoppable force, tak o tom jeste premejslim
tohle na 44levelu http://www.thottbot.com/?i=9958 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 23:10:58
|
slabsi damage, zbytecny a nehlede na to ze na lvl44 sem se akorat probral z nakupu mounta
edit: kdyz si zpocitas kolik s tim das mortal strike damage, tak je to radove na urovni whirlwind axe, neboli upgrade jedine v ty stamine |
Edited by - MegaDeath on 25/07/2005 23:35:12 |
 |
|
Magery
Starting Member
26 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 03:10:30
|
slabsi damage, zbytecny a nehlede na to ze na lvl44 sem se akorat probral z nakupu mounta
edit: kdyz si zpocitas kolik s tim das mortal strike damage, tak je to radove na urovni whirlwind axe, neboli upgrade jedine v ty stamine
sorry nemuzu zato zes na 44lvlu socialni pripad /just kidding/ a nejsou prachy, me jde jen o to ze dobrej equip u meele se vyplati mit driv nez ti ho neco dropne nebo vyquestis a vyplati se za nej ty goldy utratit. Prikladne zkousim si paladina /bez supportu/ a diky tomu ze utracim na AH a menim kazdej level 1-3 itemy mam o 20-30% vic HP/armor/dmg nez lidi co spolehaji na drop a questy. Jinak samozrejme necht si kazdej dela co uzna za vhodny, at chodi v zeleny nebo fialovym nebo nehraje WoW je to samozrejme kazdyho jeho vec jen prezentuju svuj nazor a nehodlam uz polemizovat at si zvoli co jest mu blizsi. |
 |
|
Pharoxx
Starting Member

70 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 05:10:52
|
prvni dobra vec co bych koupil je Arcanite reaper, ale jelikoz je snadnejsi ziskat The unstoppable force, tak o tom jeste premejslim
V soucasny dobe, kdy repu leze po 1, bych i rek, ze je snadnejsi sehnat arcanite reapera nez exalted reputaci na Unstoppabla. Ale mozna, ze sem jen neprisel na efektivni zpusob jak to ted udelat :( |
World of Warcraft: Pharris <Motion>, 70lvl shaman @ Drak'Thul EU Pharoxx <Motion>, 70lvl rogue @ Drak'Thul EU Age of Conan: Pharra <Dawn>, 80lvl, Stygian Tempest of Set @ Wildsoul EU (PvP) Pharris <Dawn>, 22+lvl, Cimmerian Bear Shaman @ Wildsoul EU (PvP) |
Edited by - Pharoxx on 26/07/2005 05:11:56 |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 08:34:40
|
quote: Originally posted by Pharoxx
prvni dobra vec co bych koupil je Arcanite reaper, ale jelikoz je snadnejsi ziskat The unstoppable force, tak o tom jeste premejslim
V soucasny dobe, kdy repu leze po 1, bych i rek, ze je snadnejsi sehnat arcanite reapera nez exalted reputaci na Unstoppabla. Ale mozna, ze sem jen neprisel na efektivni zpusob jak to ted udelat :(
reputace se zveda i zabitim strazi myslim  |
 |
|
|
Topic  |
|