Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Brnění
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 23/07/2005 :  15:42:49  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
Má cenu si kupovat šíleně drahé brnění ve stádiu vývoje postavy, když v té době nejsou peníze na zbyt, a ono to ochrání tak o 10% ?

(\_/)
(0.o)
(> <)

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 23/07/2005 :  15:50:58  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
A ještě jedna maličkost (netýká se brnění), je lepší plnit ze začátku Questy nebo vydělávat XP na zabíjení zvířátek? Nebo to vyjde na stejno?

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 23/07/2005 :  15:54:21  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Brneni se nevyplati kupovat,lepci najdes v instancich,setri na kone .

A imo je lepci delat q ,je to zabavnejsi u prvni postavy

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 23/07/2005 :  17:08:14  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nisha

A ještě jedna maličkost (netýká se brnění), je lepší plnit ze začátku Questy nebo vydělávat XP na zabíjení zvířátek? Nebo to vyjde na stejno?

abys udelal quest, musis zabijet okolni "zviratka", takze je to v podstate nastejno az na to, ze splneni kvestu mas expy navic + nejakou tu odmenu.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 23/07/2005 :  21:08:04  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Má cenu si kupovat šíleně drahé brnění ve stádiu vývoje postavy, když v té době nejsou peníze na zbyt, a ono to ochrání tak o 10% ?

Nekupuj NIC. Vsechno najdes v instancich a to o mnohem lepsi.
Jedine co si kup jsou 14 slotove bagly za 2.5g jeden (mozna ted uz i min)
A pak na 40. lvl kone
Jinak nepotrebujes zadne veci z aukce apod...

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/07/2005 :  00:00:13  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No taky Bow of Searing Arrows na lvl 37 potesi, a sanca ze ti dropne je mala takze radsej kupit
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 24/07/2005 :  10:08:18  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

No taky Bow of Searing Arrows na lvl 37 potesi, a sanca ze ti dropne je mala takze radsej kupit

Jsem si ho na alta poridil a na lvl 38 davam magum stejneho levlu v WG crity za 1/2hp :)) a to crituju hodne casto(chudacci)

jinak samozrejmne se vyplati kupovat v Ah pouze zbrane,s modrejma zbranema odpovidajiciho levlu je exping o dost rychlejsi....

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 24/07/2005 :  15:09:14  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
To nikdo nepopira, ale stejne kvalitni modre zbrane sezenes zdarma i v instancich. Imho pokud nejsi twink nebo vyslovene nesnasis instance, tak je nakup v AH skutecne zbytecny luxus.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 24/07/2005 :  19:58:45  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
kdyz clovek opravdu nic nekupuje tak ma na mounta uz pred 40. lvl a na epic kone taky docela brzo - a to jsou jedine veci ktere clovek mit MUSI

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 24/07/2005 :  20:24:59  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
OK, diky za rady, a ještě jedna maličkost... O co je lepší kůň za 1000g než za 60g ? Mi to totiž připadá jako vyhozené peníze...

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 24/07/2005 :  20:26:25  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

To nikdo nepopira, ale stejne kvalitni modre zbrane sezenes zdarma i v instancich. Imho pokud nejsi twink nebo vyslovene nesnasis instance, tak je nakup v AH skutecne zbytecny luxus.

Tezko,je fakt ze treba mag dostane sve nejlepsi zbrane v instancich ,ale vetsina clasu ma lepsi sehnat odpovidajici modrou/fialovou zbran!!(az na vyjimky)

k luku:modre zbrane na tomdle levlu maji min o 5dps mene!

.....
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 24/07/2005 :  21:43:10  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

OK, diky za rady, a ještě jedna maličkost... O co je lepší kůň za 1000g než za 60g ? Mi to totiž připadá jako vyhozené peníze...

nejzasadnejsi duvod koupe noveho a lepsiho kone je ten ze ty s konem za 60 nedozenes jineho s konem za 900(respektive 800 se slevou) (hadam ze ty ceny jsou spravne .. uz je to nejakej patek co jsem si je kupoval :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/07/2005 :  09:22:57  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Napriklad ako warrior si myslim ze musis nakupovat na AH, inac budes mat shit equip. Vacsinou. Nie kazdy ma stastie na random modre dropy a tak.

Lacnejsi kon ma 60% running speed, epic kon ma 100%.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/07/2005 :  09:30:24  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
kdyby existovaly boe veci ktery by predcily bop dropy z instanci, tak by melo smysl nakupovat vybavu v AH, nastesti to tak neni

jinak epica nemam, hraju od unora a nezda se mi, ze bych o neco prichazel
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 25/07/2005 :  10:05:58  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

kdyby existovaly boe veci ktery by predcily bop dropy z instanci, tak by melo smysl nakupovat vybavu v AH, nastesti to tak neni

Existuji i lepsi BoE veci nez drop z bosu. Ale jsou vetsinou o chlup lepsi. Tzn. napriklad dostanes dobre shoulder BoP item na lvl 45 (Big Bad Pauldrons) a existuji shoulder Wyrmslayer Spaulders, ktere jsou lepsi prave o +8 agility. Otazka je kolik by mel clovek za ne maximalne dat. Ja zaplatil 15gold, coz se mi zda prijatelny.

Nevim jak ty, ale mne uz ujelo tolik lidi na koni, ze uz to ani nepocitam. Je to hlavne diky super skvelemu engine wowka, ktery zobrazi playera az blizko u me a nez stihnu zareagovat je uz z dosahu charge. . Viditelnost na max na to nema vliv ...

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 25/07/2005 :  10:17:22  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Napriklad ako warrior si myslim ze musis nakupovat na AH, inac budes mat shit equip. Vacsinou. Nie kazdy ma stastie na random modre dropy a tak.

Lacnejsi kon ma 60% running speed, epic kon ma 100%.

A člověk po vlastních má úměrně asi kolik procent runnig speed?

(\_/)
(0.o)
(> <)

Edited by - Nisha on 25/07/2005 10:17:57
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/07/2005 :  10:38:48  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
100% :) A toto sa pripocitava, takze na epicu bezis 200%.

Tam ide aj o to ze ked nemate epica tak vas lahko dobehnu.

Wow neni moc synchronizovany, vcera sa nam v scholo stalo 3 krat ze podla combat logu dostal warr heal za 2k a potom dostal dmg za 400 a zomrel. Proste ten heal sa vypise, stihol sa ale este sa mu tie hpcka nepripocitaju a chcipne. Su to milisekundy, ale teoreticky isiel ten heal skorej ako dmg takze by mal prezit.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/07/2005 :  10:40:18  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nejde o to ze o nieco prichadzas, kludne sa mozes dostat na lvl 60 a hrat si aj s lvl 40 itemamy, ale porovnaj si ten char s lvl 40 itemami a class s lvl 60 itemami.

A to mas to iste, porovnaj si char s lvl 60 itemami a s epic itemami. Je tam rozdiel, a myslim zecitelny, inac by tie epic itemy neboli
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/07/2005 :  10:43:16  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nejde o to ze o nieco prichadzas, kludne sa mozes dostat na lvl 60 a hrat si aj s lvl 40 itemamy, ale porovnaj si ten char s lvl 40 itemami a class s lvl 60 itemami.

A to mas to iste, porovnaj si char s lvl 60 itemami a s epic itemami. Je tam rozdiel, a myslim zecitelny, inac by tie epic itemy neboli

mluvis o necem uplne jinym, ja mluvim o tom, ze lepsi veci nez v aukci sezenes v instancich nebo z questu, nemluvim o tom aby clovek nosil o 20 levelu horsi vybavu
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 25/07/2005 :  12:10:20  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Kdyby nehral warra tak do AH jdu max prodavat dropy ... ale bohuzel, jsem warr tak tam musim neco i koupit :) Ovsem, zbrane mam vzdy z dropu (zridka jsem nejaku koupil - napodeli Phantom Blade do doby nez sem sehna Thrash blade - musel jsem pac jsem mel v ruce na lvl 40 nejaky sekyrku s requem pro lvl 27 - slo s tim pho tankovat ale citil jsem se blbe :P )

Kazdopadne, warr je trosku vic odkazanej na AH nez ostatni povolani ... ale neznamena to ze musi bejt celej modrej aby moh fungovat ( alespon ne do lvl 60 - potom je to uz jina story )

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/07/2005 :  12:28:03  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ted mam warra lvl50 a nekoupil sem jeste nic, veci mam z dropu nebo z blacksmithingu, phantom blade sem nepotreboval, jelikoz sem mel za scarlet monastery mec a za RFD dalsi (mece lvl40, phantom je lvl44, thrash sem mohl mit ted na lvl49, ale radsi sem si vzal ten luk, thrash je na hovno)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 25/07/2005 :  12:52:22  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Ten sword of Omen z SM je trosku nahovno ... lepsi je vzit to na krk Necim co se ty nezda na thrash bladu ? :) Ano, neni to tankovaci zbran ale do nejakyho lvl je ok, holt lepsi nez nejaky luk ktery pouzivas jen na pullovani ;)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 25/07/2005 12:52:42
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/07/2005 :  12:55:58  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
na tankovani mi prijde sword of omen lepsi nez phantom blade
1) ma statistiky
2) je rychlej

ad thrash blade, jako rogue sem ji nosil asi 3 mesice, tam je dobra, protoze je pomala, na tankovani imho neni dobra protoze
1) nema statistiky
2) je pomala jak svine

ten luk mi aspon neprekazi, mel sem vzit mozna tu hul, ta se da prodat nejlip ;)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 25/07/2005 :  12:56:34  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ted mam warra lvl50 a nekoupil sem jeste nic, veci mam z dropu nebo z blacksmithingu, phantom blade sem nepotreboval, jelikoz sem mel za scarlet monastery mec a za RFD dalsi (mece lvl40, phantom je lvl44, thrash sem mohl mit ted na lvl49, ale radsi sem si vzal ten luk, thrash je na hovno)

:) samozrejmne ze tomu roguovi/hunterovi/warovi/shamanovi tu epic/rare zbran koupit "nemusis".jenze pokud ji sezenes tak mas o 10-20% vetsi dmg a to je pri expovani i pvp dost znat......

.....
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/07/2005 :  12:57:15  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
nj, mozna to je znat, ja to beru tak ze prvnich 59 levelu tou hrou jen profrcim, zacne to az na 60' :)
Go to Top of Page

Magery
Starting Member

26 Posts

Posted - 25/07/2005 :  16:50:49  Show Profile Send Magery a Private Message  Reply with Quote
quote:

nj, mozna to je znat, ja to beru tak ze prvnich 59 levelu tou hrou jen profrcim, zacne to az na 60' :)

jenze s dobrym equipem profrcis daleko ve vetsi pohode
jakozto meele povolani ktery maji modrou zbran ktera svyma statama odpovida zbrani o 7-10lvlu vyssi zeleny zbrani je to pak velkej rozdil. Nekdy si to zkus
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 25/07/2005 :  17:34:52  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Na tankovani je pro warra zcela zasadni dps, protoze dps = rage. To, ze zbran nedava zadne staty je sice skoda, ale i tak vezmu tu s vetsim dps.

Jiste ze padaji i BoE fialove veci, ktere jsou na par levlu lepsi nez instance drop nebo quest reward, ale pro prvni char (tj nikoliv twinka) to je imho opravdu zbytecny luxus...
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/07/2005 :  19:39:46  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magery

quote:

jakozto meele povolani ktery maji modrou zbran ktera svyma statama odpovida zbrani o 7-10lvlu vyssi zeleny zbrani je to pak velkej rozdil. Nekdy si to zkus

nebudes mi to verit, ale takovou mam z dropu a ne z AH ;)
Go to Top of Page

Magery
Starting Member

26 Posts

Posted - 25/07/2005 :  20:08:36  Show Profile Send Magery a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Magery

quote:

nebudes mi to verit, ale takovou mam z dropu a ne z AH ;)

spravne, nebudu ti to verit ptz prikladne modry item lvl req 30 pada z moba lvl 32+ takze je lepsi si to koupit na AH
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/07/2005 :  20:18:10  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ted mi padnul http://thottbot.com/?i=3828 - co je srovnatelnyho v AH? ziskal sem ho na lvl47 a sem spokojen, do ty doby sem mel whirlwind axe - opet zbran ktera dalece prevysuje svuj level a level na kterym ji clovek ziska atd. proste AH sux - dropy rulez, prvni dobra vec co bych koupil je Arcanite reaper, ale jelikoz je snadnejsi ziskat The unstoppable force, tak o tom jeste premejslim
Go to Top of Page

Magery
Starting Member

26 Posts

Posted - 25/07/2005 :  21:52:36  Show Profile Send Magery a Private Message  Reply with Quote
quote:

ted mi padnul http://thottbot.com/?i=3828 - co je srovnatelnyho v AH? ziskal sem ho na lvl47 a sem spokojen, do ty doby sem mel whirlwind axe - opet zbran ktera dalece prevysuje svuj level a level na kterym ji clovek ziska atd. proste AH sux - dropy rulez, prvni dobra vec co bych koupil je Arcanite reaper, ale jelikoz je snadnejsi ziskat The unstoppable force, tak o tom jeste premejslim

tohle na 44levelu http://www.thottbot.com/?i=9958
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/07/2005 :  23:10:58  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
slabsi damage, zbytecny a nehlede na to ze na lvl44 sem se akorat probral z nakupu mounta

edit: kdyz si zpocitas kolik s tim das mortal strike damage, tak je to radove na urovni whirlwind axe, neboli upgrade jedine v ty stamine

Edited by - MegaDeath on 25/07/2005 23:35:12
Go to Top of Page

Magery
Starting Member

26 Posts

Posted - 26/07/2005 :  03:10:30  Show Profile Send Magery a Private Message  Reply with Quote
quote:

slabsi damage, zbytecny a nehlede na to ze na lvl44 sem se akorat probral z nakupu mounta

edit: kdyz si zpocitas kolik s tim das mortal strike damage, tak je to radove na urovni whirlwind axe, neboli upgrade jedine v ty stamine

sorry nemuzu zato zes na 44lvlu socialni pripad /just kidding/ a nejsou prachy, me jde jen o to ze dobrej equip u meele se vyplati mit driv nez ti ho neco dropne nebo vyquestis a vyplati se za nej ty goldy utratit.
Prikladne zkousim si paladina /bez supportu/ a diky tomu ze utracim na AH a menim kazdej level 1-3 itemy mam o 20-30% vic HP/armor/dmg nez lidi co spolehaji na drop a questy.
Jinak samozrejme necht si kazdej dela co uzna za vhodny, at chodi v zeleny nebo fialovym nebo nehraje WoW je to samozrejme kazdyho jeho vec jen prezentuju svuj nazor a nehodlam uz polemizovat at si zvoli co jest mu blizsi.
Go to Top of Page

Pharoxx
Starting Member

Rei-wow

70 Posts

Posted - 26/07/2005 :  05:10:52  Show Profile  Send Pharoxx an ICQ Message Send Pharoxx a Private Message  Reply with Quote
quote:

prvni dobra vec co bych koupil je Arcanite reaper, ale jelikoz je snadnejsi ziskat The unstoppable force, tak o tom jeste premejslim

V soucasny dobe, kdy repu leze po 1, bych i rek, ze je snadnejsi sehnat arcanite reapera nez exalted reputaci na Unstoppabla. Ale mozna, ze sem jen neprisel na efektivni zpusob jak to ted udelat :(

World of Warcraft:
Pharris <Motion>, 70lvl shaman @ Drak'Thul EU
Pharoxx <Motion>, 70lvl rogue @ Drak'Thul EU

Age of Conan:
Pharra <Dawn>, 80lvl, Stygian Tempest of Set @ Wildsoul EU (PvP)
Pharris <Dawn>, 22+lvl, Cimmerian Bear Shaman @ Wildsoul EU (PvP)

Edited by - Pharoxx on 26/07/2005 05:11:56
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 26/07/2005 :  08:34:40  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pharoxx

quote:

prvni dobra vec co bych koupil je Arcanite reaper, ale jelikoz je snadnejsi ziskat The unstoppable force, tak o tom jeste premejslim

V soucasny dobe, kdy repu leze po 1, bych i rek, ze je snadnejsi sehnat arcanite reapera nez exalted reputaci na Unstoppabla. Ale mozna, ze sem jen neprisel na efektivni zpusob jak to ted udelat :(

reputace se zveda i zabitim strazi myslim
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000