Author |
Topic  |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 20/07/2005 : 21:33:40
|
Obědnala sem si hru WOW, ale zjistila sem, že musím zadat při registraci kód Time kupónu nebo Kreditku. Chci ale zatím aktivovat jen ten měsíc zdarma, dá se to nějak bejít? Zadat třeba starý kód kupónu? Kartou platit neumím ale mám, strhne to okamžitě za první měsíc, nebo se to tam dá zadat a až mi bude docházet měsíc zdarma, dá se to změnit na platbu kupónem? Díky za odpověď...
|
(\_/) (0.o) (> <) |
|
| |
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 20/07/2005 : 21:44:24
|
quote: Originally posted by Nisha
Obědnala sem si hru WOW, ale zjistila sem, že musím zadat při registraci kód Time kupónu nebo Kreditku. Chci ale zatím aktivovat jen ten měsíc zdarma, dá se to nějak bejít? Zadat třeba starý kód kupónu? Kartou platit neumím ale mám, strhne to okamžitě za první měsíc, nebo se to tam dá zadat a až mi bude docházet měsíc zdarma, dá se to změnit na platbu kupónem? Díky za odpověď...
Jakou máš přesně kartu?, tak ji zkus zadat, nic ti to strhávat nebude, to až po měsíci, pokud během toho nedáš cancel subscription, kdy pak budeš moc hrát jenom do konce toho free měsíce. |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 20/07/2005 : 21:59:06
|
No já zatim tu hru nedostala, měla by ale přijít každou chvíli... Mám Maxkartu, ale asi s ní nejde po internetu platit. Co to v registraci chce za údaje? Spíš mě zajímá, jestli to nejde nějak obejít... Pěnez není na zbyt, a já si ještě sama nevydělávám... |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 20/07/2005 : 22:58:27
|
Staci tam zadat nejake cislo kreditni/debetni karty a nemusi s ni jit platit pres net. Ja mam visa student a v pohode sem to tam zadal, nic to samozrejme nestrhava! (ani nemuze, jelikoz nemuzu platit pres net] |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 21/07/2005 : 09:02:05
|
No já zatim tu hru nedostala, měla by ale přijít každou chvíli... Mám Maxkartu, ale asi s ní nejde po internetu platit. Co to v registraci chce za údaje? Spíš mě zajímá, jestli to nejde nějak obejít... Pěnez není na zbyt, a já si ještě sama nevydělávám...
pokud myslelas dlouhodobe obejit, tj, hrat mesic zdarma rok, tak spatna zprava ze pokud vim tak to nijak obejit nejde. |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 21/07/2005 : 10:48:21
|
Obědnala sem si hru WOW, ale zjistila sem, že musím zadat při registraci kód Time kupónu nebo Kreditku. Chci ale zatím aktivovat jen ten měsíc zdarma, dá se to nějak bejít?
Ano da, pri registraci se kontroluje jen nejaky kontrolni soucet cisla karty, takze kdyz zadas cislo jakekoliv i neembnosovane platebni karty tak ti ji to vezme.
quote: Originally posted by Nisha Zadat třeba starý kód kupónu?
To samozrejme nejde, tyhle cisla maj v Databazy :)
Kartou platit neumím ale mám, strhne to okamžitě za první měsíc, nebo se to tam dá zadat a až mi bude docházet měsíc zdarma, dá se to změnit na platbu kupónem? Díky za odpověď...
Nestrhave to nic az do doby nez odehrajes ten prvni mesic. A ano, zmenit na platbu kuponama to muzes kdykoliv. Pokud teda zrovna netrefis na okamzik kdy francouzskym Blizzardum spadne web server 
|
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 19:09:53
|
quote: Originally posted by Gorog
Staci tam zadat nejake cislo kreditni/debetni karty a nemusi s ni jit platit pres net. Ja mam visa student a v pohode sem to tam zadal, nic to samozrejme nestrhava! (ani nemuze, jelikoz nemuzu platit pres net]
Sorry že se k tomu vracim, ale jak sem se informovala, moji kartou (MAXkarta) přes internet platit vůbec nejde, ani kdybych chtěla. Prý to musí být karta s těm vystoplýma číslicema. Jakou máš ty? Kruci, ja z toho začínám mít blbý pocit. Prosímtě, pokud říkš že s tvojí to šlo, a že s ní stejně platit nejde, moh bys mi říct jaké na ni máš číslo? Vím že to není moc důvěryhodné, ale navíc bez pinu, nevim jak by se to dalo zneužít... PLEASE, HELP!!!! |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 19:12:23
|
Nebo kdokoliv jiný.... Nebo ještě lépe, má to někdo odzkoušeno s MAXkartou České spořitelny? |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 19:18:44
|
Staci tam zadat nejake cislo kreditni/debetni karty a nemusi s ni jit platit pres net. Ja mam visa student a v pohode sem to tam zadal, nic to samozrejme nestrhava! (ani nemuze, jelikoz nemuzu platit pres net]
Sorry že se k tomu vracim, ale jak sem se informovala, moji kartou (MAXkarta) přes internet platit vůbec nejde, ani kdybych chtěla. Prý to musí být karta s těm vystoplýma číslicema. Jakou máš ty? Kruci, ja z toho začínám mít blbý pocit. Prosímtě, pokud říkš že s tvojí to šlo, a že s ní stejně platit nejde, moh bys mi říct jaké na ni máš číslo? Vím že to není moc důvěryhodné, ale navíc bez pinu, nevim jak by se to dalo zneužít... PLEASE, HELP!!!!
on nerikal ze s tou kartou platil,ale ze jenom aktivoval ten prvni mesic zadarmo,pak tam musis zadat cislo kreditky kterou platit po netu jde nebo tam dat cislo z platnyho kuponu, max kartou to imho platit nepude |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 19:32:06
|
To ja vim, proboha. Ale jeho kartu (číslo) to alespoň sežralo, ale MAXkartu to asi nesežere.... |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 20:13:22
|
Sorry že se k tomu vracim, ale jak sem se informovala, moji kartou (MAXkarta) přes internet platit vůbec nejde, ani kdybych chtěla. Prý to musí být karta s těm vystoplýma číslicema. Jakou máš ty? Kruci, ja z toho začínám mít blbý pocit. Prosímtě, pokud říkš že s tvojí to šlo, a že s ní stejně platit nejde, moh bys mi říct jaké na ni máš číslo? Vím že to není moc důvěryhodné, ale navíc bez pinu, nevim jak by se to dalo zneužít... PLEASE, HELP!!!!
Nebo kdokoliv jiný.... Nebo ještě lépe, má to někdo odzkoušeno s MAXkartou České spořitelny?
Prosím, někdo, kdokoliv.... |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 20:17:42
|
To ja vim, proboha. Ale jeho kartu (číslo) to alespoň sežralo, ale MAXkartu to asi nesežere....
jasne ze ti ji sezere |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 20:25:58
|
Ona to totiž není kreditní karta, ale jen platebné karta poštovní spořitelny... Proboha, prosím, číslo karty bez ničeho asi nikomu nezneužiju, tak mi ho prosím někdo napište  |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 10:00:08
|
Číslo ti nikdo nenapíše. To je jako veřejně vystavit obsah svojí peněženky s tím, ať se každej podívá a vezme. Ty totiž žádnej pin nepotřebuješ, stejně jako to číslo budeš zadávat ve WoW, tak stejně tak to můžeš na inetu zadat kamkoliv.
EDIT: trošku jsem si to promyslel a zrušil začátek příspěvku. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 10:41:09
|
http://mmorpg.cz/index.php?sekce=clanky&clanek=631
Tady najdes clanek, o tom jak nejsnadneji legalne zalozit kartu na placeni onlinovek.
Generatorum cisel se radeji zdaleka vyhni, nemuselo by to dopadnout dobre. Blizzard by te taky mohl zabanovat a to v tom nejlepsim pripade. |
KRUANA|SHA|WOW ROONA|MA|AO|RETIRED |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
|
|
Topic  |
|
|
|