Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Loot in SWG - postřehy, rady, tipy, úlovky
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 07/07/2005 :  17:03:59  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Tento topic by měl sloužit na plánování akcí za účelem nalootovat itemy na prodej. Nic podobného jsem zde neviděl tak jsem založil nový. Na aukcích je docela rušno, asi i po té co nejdou dělat DJK mise je možné někde docela slušně lootnout jen je třeba zjistit kde. Pokud někdo víte jakej mob dává slušný loot tak to sem postnete. Chceme jít s Niresanem zkusit NS Eldera a podobné creatury na Dathomir, ale jestli něco padá nevím. Rovněž nevím jak je to s Dragony jestli neco pada... Pokud Vás něco napadá tak to sem napište, 4 (5) Jedi defendeři myslím killnou skoro cokoliv ve hře..

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 14/07/2005 12:53:35

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 07/07/2005 :  22:12:26  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
nekde kolem MO je jezero s ostrovem uprostred, je tam spwan 2 DJM nebo DJK
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 08/07/2005 :  10:03:20  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

nekde kolem MO je jezero s ostrovem uprostred, je tam spwan 2 DJM nebo DJK

Ne jsou to obyc lvl 111 FS NPC ze kterych nic nepada.....

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 08/07/2005 :  10:04:57  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
hmm.. zkusili jsme vcera sejmout par NS, eldera se nam bohužel nepodařilo najit, jen sentinely, protectory... celkem o nicem. par crystalu, nějaka pike... potkali jsme ale nějaký sunguard thugy nebo jak lvl 89, docela tuhy, měli jsme dva jedi co dělat. nic jsme ale nelootli, jen credity, mozna z nich nic nepada. Pak jsme zkusili DJM, sice z něj nic nespadlo ale bylo tam dost jedi z GUN co měli evidentně na spěch a dělali djm..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 08/07/2005 :  11:19:16  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

hmm.. zkusili jsme vcera sejmout par NS, eldera se nam bohužel nepodařilo najit, jen sentinely, protectory... celkem o nicem. par crystalu, nějaka pike... potkali jsme ale nějaký Blacksun thugy nebo jak lvl 89, docela tuhy, měli jsme dva jedi co dělat. nic jsme ale nelootli, jen credity, mozna z nich nic nepada. Pak jsme zkusili DJM, sice z něj nic nespadlo ale bylo tam dost jedi z GUN co měli evidentně na spěch a dělali djm..

Z tech BS padaji casti na Mandalorian a jetpack base jinak ted jsem na NS a z initiate uz mi padli 2 good crystali

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 08/07/2005 :  11:25:11  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Good crystaly sou k necemu ? premium jsem mel problem prodat za 2,5M..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 08/07/2005 :  16:56:44  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

kravka dyš tak lutuješ, nemohl bys mi pučit 2 milijony?

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 08/07/2005 :  17:12:07  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

na co by ti byly dyt vubec nehraješ.. nebo to jako v realu ?

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 08/07/2005 :  18:14:36  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

omyl, chci penize na brneni, pistole a pusky, abych mohl chodit na jedi z imp aliance, muhahaha
btw neprodava nekdo rebelske faction body?

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 08/07/2005 :  19:21:36  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

omyl, chci penize na brneni, pistole a pusky, abych mohl chodit na jedi z imp aliance, muhahaha
btw neprodava nekdo rebelske faction body?

dyt uz vas to jedi musi pekne nudit(mne aspon nudilo), kdyz bh neprijede treba 14 dnu v kuse. Neni to vzrusujici hlidat si kazdyho typka s rifli? jestli to nahodou nebude on, lovec, ktery se za tebou trmaci pres celou galaxii, aby s tebou změřil síly? A najednou je cervenej a vyrazi na tebe, vabank, bud on nebo ty, nejdrive ses prekvapenej a kdyz nezarves po par vterinach, boj se vyrovna, abys mu nakonec ukazal, ze na tebe nema(uz priste jezdit:). On dělá jen svou práci, loví neoprávněné uživatele síly v galaxii, čistí planety jako lev savanu od mládat a poranenych nebo prestarlych kusu.

Bohuzel je jich cim dal min, co sem slysel, tak bh je v novem systemu jeste slabsi nez ve starem, skoda.... :( těšil jsem se a ze zacatku to vypadalo na renesanci povolani bounty hunter, ktera se bohuzel, jak se zda, nekona....

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 08/07/2005 :  21:52:38  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
no nevim po jerzeem sli snad uz 2 BH a to ma jediho druhej den
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 09/07/2005 :  02:35:23  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Olusriel si uplne mimo. BH je ted nejsilnejsi ranged povolani v SWG.A zvhledem k tomu ze ma general rangad skilly se da kombinovat s cimkoliv jinym a VSECHNY bonusy se scitaji. Ta ti ta baba lhala. Co se tyce mnozstvi tak ti lhala taky. Za mnou jich behem 3 dnu bylo 15 pravda pak asi zjistili ze to nedaj tak tyden ani noha. Jen ted jeden. Takze i tady si vedle. Smir se s tim ze pulka hracu jsou BH druha pulka Jedi. (nooby co si to koupili pred tydnem nepocitam)

A co se tyce tebou popisovanyho souboje tak ani s tim nemas pravdu. Nebot SOE je jedina firma ktera ma tu drzost chtit mesicni penize o zakazniku delat datadisky a lakat novy hrace kdyz neni schopna zajistit funkcni server.... nebo system (narazim na lagy)

Takze aspon muj posledni souboj s BH probehl nasledovne:

V klidu si grinduju. Zrovna mi napadli nejaky piketi a tak se vztekam ze dostavam nejak moc velkej dmg. Pak jsem dostal KD a bylo mi jasny ze je potreba se venovat PvP povinostem. Adrenalin se rozbiha ja se dolecuju at to je fer. Odbiham stranou a poustim se do smrtici taktiky boje wieldera. Rootnu cil a odbiham na 30m od Bh a cumilu. Cloaknu se rozbiham se k nepriteli, ktery netusi co se deje. Uz ted je mi jasne ze umrel. Zmaknu F2 mam tam armor break a velmi zle se u toho usmivam.... v zapeti me usmev prechazi.... Server dostal ionformaci ze jsem pouzil special a tak me odcloaknul BH me vidi a dava KD padam k zemi. Tu server zjistil kterou specku jsem provedl a poslal mi spet ze v KD fakt nemuzu to mi uklouzla prvni kurva. No nic healnu se vstanu boj jede dal. BH dostava konecne armor break, KD, power strike (miss) a head hit. Smrtici kombo na ktere jsem spolehal. BH je temer na polovine HP. Nicmene server se konecne rozhodl, ze mi sdeli ze v boji nejsem sam a ze Bh strili taky... to mi unikly dalsi kurvy ... Nademnou se objevilo nekolik cisel a z plneho zivota se najednou koukam na temer prazdnou lajnu. Rikam si nevadi nahazuju heal, pak infusi Dobiha mi timer na druhy heal... mackam. Nic. Mackam znova... nic. Mackam znova ... nic prohlizim si specky... vsechny timery prazdny to musi jit.... dalsi kurvy.... Opet mackam heal.... nic. Zurive mlatim do klavesy s healem.... you can not use where you are incap...... you have lost 452k experience

Tak tohle je PvP jedi vs BH. Jo potkat ho nekde na tatooinu mimo spicku. Joooo to by byla krasa :-)

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON

Edited by - Giltanas on 09/07/2005 02:49:47
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 09/07/2005 :  13:39:33  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
Ten lag je gilte spis chyba nekde u UPC me to v SWG laguje jen zridka.
btw pripominam ze toto je Loot in swg ne bh in SWG

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 09/07/2005 :  17:04:02  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

Ten lag je gilte spis chyba nekde u UPC me to v SWG laguje jen zridka.
btw pripominam ze toto je Loot in swg ne bh in SWG

Jo jo vim. Ale ty se asi nepomhybudes moc na Dantoinu. U me problem neni standartne mam pustenej pig a uklada se to do souboru. Problem je jen a jen u SOE. sou to proste prasata.

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 11/07/2005 :  10:55:39  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Tak asi takto vypadají zkušenosti z Dathomiru :
NS Eldery jsme zkoušeli, asi 8 a nic nespadlo, možná ani nepadá.
NS Stalker - kupodivu tužší typci než Elder, lvl 85, docela záběr. Z těch padá občas good crystal, občas lance.. taky Mandalotian intraframe nebo jak se to jmenuje.. ale význam tohoto itemu mi není znám. Jinak NS sentineli, protectoři, rangeři atd.. nic moc, lance občas crystall.. celkem o ničem.
Black Sun - těchhle jsem taky dost potkal ale loot žádný až na pár creditů.. jinak mají dost páru.
DJK - ty občas potkám ale loot celkem žádný.
A taky jedna kuriozita, potkal jsem kamurity asi 3 (to je ten drak co vypada jako voritor) a měli všichni lvl 113, HAM cca 12K, říkám si zkusím to, možná něco spadne. Slezu ze swoopu, běžím k němu, bum jedna rana a incap. Nechapal jsem hehe. pak avoid incap ale nic z nich nespadlo..

Jinak včera jsme úspěšně killnuli 2krát Necrosise a kupodivu vypadly 2 banes heart.. a další loot.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 11/07/2005 :  12:23:54  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
na necrosise bych se taky rad nekdy podival :| nejak to asi pokazdy propasnu
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 11/07/2005 :  15:57:21  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak asi takto vypadají zkušenosti z Dathomiru :
NS Eldery jsme zkoušeli, asi 8 a nic nespadlo, možná ani nepadá.
NS Stalker - kupodivu tužší typci než Elder, lvl 85, docela záběr. Z těch padá občas good crystal, občas lance.. taky Mandalotian intraframe nebo jak se to jmenuje.. ale význam tohoto itemu mi není znám. Jinak NS sentineli, protectoři, rangeři atd.. nic moc, lance občas crystall.. celkem o ničem.
Black Sun - těchhle jsem taky dost potkal ale loot žádný až na pár creditů.. jinak mají dost páru.
DJK - ty občas potkám ale loot celkem žádný.
A taky jedna kuriozita, potkal jsem kamurity asi 3 (to je ten drak co vypada jako voritor) a měli všichni lvl 113, HAM cca 12K, říkám si zkusím to, možná něco spadne. Slezu ze swoopu, běžím k němu, bum jedna rana a incap. Nechapal jsem hehe. pak avoid incap ale nic z nich nespadlo..

Jinak včera jsme úspěšně killnuli 2krát Necrosise a kupodivu vypadly 2 banes heart.. a další loot.

Mandalorian Inframe je pro Smugglera. Oni totiž změnili systém slicování předmětů. Už žádný armor upgrade kit, pěkně jít na lvl 85 svině, lootnout si rare předmět a můžeš si nechat vylepšit armor/zbraň. Nemáš na to zabít takovou high level svini? Máš smůlu...
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 11/07/2005 :  16:19:43  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
nemyslím že je to rare, mam 3.. zkusim to dat na aukci.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 11/07/2005 :  18:12:23  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
Nie je to rare, ale pada to z mobov, na ktore sa ako smugler/merchant len pozriem a mam incap. A to nehovorim o tom, ze niektore veci padaju vo vesmire z lvl5 nepriatelov ...
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 11/07/2005 :  18:23:51  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
no tak preboha prečo už s tim davno nekšeftujeme :)

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 12/07/2005 :  17:25:35  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

Olusriel si uplne mimo. BH je ted nejsilnejsi ranged povolani v SWG.A zvhledem k tomu ze ma general rangad skilly se da kombinovat s cimkoliv jinym a VSECHNY bonusy se scitaji. Ta ti ta baba lhala. Co se tyce mnozstvi tak ti lhala taky. Za mnou jich behem 3 dnu bylo 15 pravda pak asi zjistili ze to nedaj tak tyden ani noha. Jen ted jeden. Takze i tady si vedle. Smir se s tim ze pulka hracu jsou BH druha pulka Jedi. (nooby co si to koupili pred tydnem nepocitam)

A co se tyce tebou popisovanyho souboje tak ani s tim nemas pravdu. Nebot SOE je jedina firma ktera ma tu drzost chtit mesicni penize o zakazniku delat datadisky a lakat novy hrace kdyz neni schopna zajistit funkcni server.... nebo system (narazim na lagy)

Takze aspon muj posledni souboj s BH probehl nasledovne:

V klidu si grinduju. Zrovna mi napadli nejaky piketi a tak se vztekam ze dostavam nejak moc velkej dmg. Pak jsem dostal KD a bylo mi jasny ze je potreba se venovat PvP povinostem. Adrenalin se rozbiha ja se dolecuju at to je fer. Odbiham stranou a poustim se do smrtici taktiky boje wieldera. Rootnu cil a odbiham na 30m od Bh a cumilu. Cloaknu se rozbiham se k nepriteli, ktery netusi co se deje. Uz ted je mi jasne ze umrel. Zmaknu F2 mam tam armor break a velmi zle se u toho usmivam.... v zapeti me usmev prechazi.... Server dostal ionformaci ze jsem pouzil special a tak me odcloaknul BH me vidi a dava KD padam k zemi. Tu server zjistil kterou specku jsem provedl a poslal mi spet ze v KD fakt nemuzu to mi uklouzla prvni kurva. No nic healnu se vstanu boj jede dal. BH dostava konecne armor break, KD, power strike (miss) a head hit. Smrtici kombo na ktere jsem spolehal. BH je temer na polovine HP. Nicmene server se konecne rozhodl, ze mi sdeli ze v boji nejsem sam a ze Bh strili taky... to mi unikly dalsi kurvy ... Nademnou se objevilo nekolik cisel a z plneho zivota se najednou koukam na temer prazdnou lajnu. Rikam si nevadi nahazuju heal, pak infusi Dobiha mi timer na druhy heal... mackam. Nic. Mackam znova... nic. Mackam znova ... nic prohlizim si specky... vsechny timery prazdny to musi jit.... dalsi kurvy.... Opet mackam heal.... nic. Zurive mlatim do klavesy s healem.... you can not use where you are incap...... you have lost 452k experience

Tak tohle je PvP jedi vs BH. Jo potkat ho nekde na tatooinu mimo spicku. Joooo to by byla krasa :-)

Olusriel si uplne mimo. BH je ted nejsilnejsi ranged povolani...

Jestli je to ted vyrovnanejsi, tak je to super. To co sem napsal pramenilo z moji zkusenosti s Hergotem, na toho uz ke konci(kdy sem ho hral) nejezdil lautr nikdo, ani v grupach a to sem byl v terminalu prakticky nepretrzite. Jak je to ted nevim, ale rek bych ze az tolik se nezmenilo, vetsina bh ma totiz nejradeji novy jediky - neokoukana jmena do 200k, tam je vyssi pravdepodobnost uspechu, nez kdyz navstivi nejakeho veterana s otriskanym lightsaberem, hihi

zajistit funkcni server....
hral jsem na kabelovce, modemu dial up i adsl. Nejlepsi kupodivu nebyl kabel, ale adsl, pokud jde o stabilitu pripojeni. Poradny lagy na strane serveru jsem zazil jen asi dvakrat na dantooine mop, ale to byla kolem fakt spousta dalsich lidi. S kabelem i modemem to bylo samozrejme daleko castejsi.
Uplne nejvetsi blbost bylo grndeni na drahomiru na dial upu. To probihalo nasledovne.
-aaaah to se to pekne poddava, mecik seka, zviratkam ubyva za chvili je to hotovo
-ping 600, no snad to vydrzi
-sakra nejak se nehybou, do prdele a prestalo z nich kapat,neeeeeeee
-asi po 20 sekundach v lepsim pripade lezel jedi nozkama nahoru a doktor Olusriel startoval speeder v outpostu a jel resovat. Horsi bylo, pokud se k tomu do lagu primotalo nejaky NS nebo SMClan uber npccko, to pak obvykle zarizlo i doktora, hehe. Nejhrosi ale bylo(stalo se asi 3x), kdyz mi z nejakeho duvodu nechtel nabehnout druhy klient na pc. PC proste jako nejaka tvrdohlava zenska vyzadoval restart. "Restartni mne, dale nejedem". To pak bylo veselo.. :-).. a samozrejme -200k expy. Bh mne v lagu nikdy neprekvapil.

Tak, jak to pises mne kilnula xefea. Bijeme se, najednou se zastavi obraz a za cca 20 sekund hlaska, ze sem byl zabit... jeste asi 10 minut mi psala ze jsem kure a ze si pro mne prijede znovu. Ze sem prestal mavat baterkou a healovat se ji nejak neslo vysvetlit :-)

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 13/07/2005 :  10:34:07  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
V nedeli prijedu z chaty domu, a jak tak posloucham, tak mate z necra nalootovanych plno veci. Kdo s jediu by mi sel s nim pomoct? Pokusil bych si lootnout jednu rifli a nejake veci do naseho BoH musea.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 13/07/2005 :  11:34:19  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

V nedeli prijedu z chaty domu, a jak tak posloucham, tak mate z necra nalootovanych plno veci. Kdo s jediu by mi sel s nim pomoct? Pokusil bych si lootnout jednu rifli a nejake veci do naseho BoH musea.

pokud by se dohodla nejaka on leave particka tak bych se pridal taky jestli je to mozny rad bych dostal badge a mozna nejakej lootik kdyby padl
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 13/07/2005 :  12:53:08  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

pokud by se dohodla nejaka on leave particka tak bych se pridal taky jestli je to mozny rad bych dostal badge a mozna nejakej lootik kdyby padl

btw Hergoth lootnul velice uber rifli pro BH co ja vim tak ji ma ted Enni se svym BH na aukci jsem ji ani nevidel ale mozna by nebyl spatnej price check Enni jen tak pro radost :), na necra budem chodit pořad, je to jen otazka dohody ve hře.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 13/07/2005 :  15:57:58  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
na foru jsem ji zahledl s ADK za 8,5mil...

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 13/07/2005 :  17:33:37  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

jj z toho cena toho adk je 8,49 mil..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 14/07/2005 :  09:32:49  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

videl sem prodavat nekoho adk in game za 5M :( ale nemel sem prachy
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/07/2005 :  10:57:09  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

quote:

videl sem prodavat nekoho adk in game za 5M :( ale nemel sem prachy

a nereknes.. ty.. ty, ty rebele..
(sorry za tu sprostou nadavku, nemohl jsem si pomoct)

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 14/07/2005 10:58:40
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 14/07/2005 :  11:19:02  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
jerzee napis do daru ze jsem daroval ten cenej atachment:)
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 14/07/2005 :  12:42:54  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Takže z NS sentinela nebo stalkera už nevim, mi spadla další věc pro smuglera, vypadá to že je to do zbraní a že je to dost rare to mi spadlo vubec poprvé.
Delicate trigger assembly, čili volně přeloženo "citlivý montážní prvek na spoušť", možná to zvyšuje attack speed.. kdo ví, nutno zkusit.
- component for some smugler slices..

a je to ze stejný kategorie jako Mandalorian intraframe
- component for some smugler slices..

pokud někdfo mate smuglera a chtěli byste to vyzkoušet, jsem schopen darovat kterejkoliv z tech dvou..

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 14/07/2005 12:58:39
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/07/2005 :  12:45:40  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drakchen

jerzee napis do daru ze jsem daroval ten cenej atachment:)

1. co je cenej ?
2. uz si nepamatuju, co to bylo za cenny attachment ?
3. ja zaden soupis daru nevedu, jak jsi na to prisel ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 14/07/2005 :  13:53:05  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
jerzee nevim chteli ste mi za to dat 5-7mil ale daroval sem to ale to je jedno byl to spis joke:)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/07/2005 :  16:39:50  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

jerzee nevim chteli ste mi za to dat 5-7mil ale daroval sem to ale to je jedno byl to spis joke:)

neboj, taky tvuj dobry skutek bude po zasluze potrestan

a hlavne si pohni s vyrizovanim karty..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 14/07/2005 :  17:19:18  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
heh:) njn makam makam ale neni to tak lehke :/ malej offtopic v offtopicovem raji. cte tu nekdo nekroskop?
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 14/07/2005 :  18:38:27  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

heh:) njn makam makam ale neni to tak lehke :/ malej offtopic v offtopicovem raji. cte tu nekdo nekroskop?

čet sem před cca 4 lety skoro všechny díly ale přestalo mě to nějak bavit... (pokud jde o to s upírama)

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/07/2005 :  19:22:41  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
nekroskop, to je horoskop pro mrtve ? nebo tam ma byt g misto k a je to nejaky rasisticky pamflet podnecujici k fyzickemu nasili nohama proti mensine(vetsine)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 14/07/2005 :  19:56:47  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
ADK ma ted cenu tak 6-7 mil. Taky si budu muset jedno koupit (asi na tu uber BH rifli :)
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 14/07/2005 :  20:06:19  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

nekroskop, to je horoskop pro mrtve ? nebo tam ma byt g misto k a je to nejaky rasisticky pamflet podnecujici k fyzickemu nasili nohama proti mensine(vetsine)

Nekroskop je tusim pentalogie o upirech :-)

Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 15/07/2005 :  08:13:57  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
jj o upirech:)) docela sranda sem docetl prvni dil a zitra si jdu koupit 2.
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 15/07/2005 :  09:44:27  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
quote:

ADK ma ted cenu tak 6-7 mil. Taky si budu muset jedno koupit (asi na tu uber BH rifli :)

cus.... mam 1 tuto rifli ve svem vendoru navic... tak to ji pak dam

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/07/2005 :  11:20:37  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jee a ze by si mi ji prodal? :) A jestli jo tak za kolik? :)
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 15/07/2005 :  14:44:36  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:

cus.... mam 1 tuto rifli ve svem vendoru navic... tak to ji pak dam

Jaky ma staty a jakpou ma cenu. To me taky zajima... A craftuje se, nebo to z neceho pada?
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 15/07/2005 :  15:08:56  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
No ak sa bavíme o "Covert Retaliation", tak:

Combat level Required: 54
Skill required: Master Bounty hunter

Base Type: Energy
Attack speed: 2,55
Damage: 472-943
Accuracy bonus: 0
Wound: 2.5%
Estimated base DPS: 277.25/sec
Range: 0-60m
Special attack cost: 100

to by nebolo nič moc, ale:
Melee defense 10
General Ranged Accuracy 7
Ranged Defense 8

Inak bežné laser rifle (do 50k) sa dajú kúpiť s dmg 480-986 a spd 2,36, čo dá base dmg cez 310. Dá sa na to samozrejme ešte max 8% dmg slice, 2% spd slice a 3% crit. chance hit slice.

Ehmm, a enni, už ju nemáš vo vendorovi

Edited by - erdisk on 15/07/2005 18:43:26
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 16/07/2005 :  10:29:25  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Coze? Jakto??!
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 16/07/2005 :  10:34:57  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Coze? Jakto??!

eh ?
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 16/07/2005 :  12:54:17  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Coze? Jakto??!

Hadej broucku... Ze ses to ty smis 3x hadat
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000