Author |
Topic  |
|
Baxik
Starting Member
6 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 01:57:07
|
Ziskal jsem quest Stave of the Ancients, jedna se o zabiti 4 demonu, pricemz kazdy ma slabost na nejakou hunterskou schopnost. Timto bych se chtel zeptat jestli uz nekdo tyto demony zabijel a popripade by se mohl podelit o nejakou taktiku, tipy, odkazy jak na ne. Dik za kazdou radu.
|
|
| |
masseur
Starting Member
23 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 07:54:25
|
Galder od nas z guildy uz ma epic quest pomerne dlouho hotovej, jesi hrajes allianci na SM tak mu zkus napsat ve hre (anglicky) ;> |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
|
Baxik
Starting Member
6 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 22:57:26
|
No ty weby sem si samozrejme nasel, ale to bylo jeste pred patchem a pry se ti demoni trosku upravili. Hraju na shadowmoonu za hordu, spis by me zajimal primo nejaky hunter, ktery ty questy uz delal nebo se na ne chysta. Ale i tak dikec za rady |
 |
|
Curtis
Moderator

156 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 09:37:39
|
Gratuluju k ziskani Q doted dost haluz od noveho pathe kdy bude drop z majordoma na Q item 100% to snad uz konecne ziskam :)
Jinak upravovali jen nejake bugy kdy slo ten Q delat s cizi pomoci apd. takze od 1.5 se to musi jet ciste na solo , navody jsou v pohode je to jen o bufech a vybave.
Az to budes delat napis mi ve hre prijdu se podivat - chtel bych udelat navod v cestine pro ostatni |
RL @ League of Legends |
 |
|
Dread01
Starting Member
57 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 21:07:13
|
quote: Originally posted by Curtis
Gratuluju k ziskani Q doted dost haluz od noveho pathe kdy bude drop z majordoma na Q item 100% to snad uz konecne ziskam :)
Jinak upravovali jen nejake bugy kdy slo ten Q delat s cizi pomoci apd. takze od 1.5 se to musi jet ciste na solo , navody jsou v pohode je to jen o bufech a vybave.
Az to budes delat napis mi ve hre prijdu se podivat - chtel bych udelat navod v cestine pro ostatni
No diky bohu zs tu sanci, i kdyz pokud sem to dobre pochopil bude to 50%, protoze sance 100% je na quest item - priest nebo hunter. |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 02/07/2005 : 15:03:29
|
jako mag se uz nemuzu dockat  |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 02/07/2005 : 15:45:52
|
quote: Originally posted by Dread01
No diky bohu zs tu sanci, i kdyz pokud sem to dobre pochopil bude to 50%, protoze sance 100% je na quest item - priest nebo hunter.
Snad to bude aspon 80% na priest a zbytek na hunter  |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Dread01
Starting Member
57 Posts |
Posted - 03/07/2005 : 13:14:46
|
quote: Originally posted by Johny
quote: Originally posted by Dread01
No diky bohu zs tu sanci, i kdyz pokud sem to dobre pochopil bude to 50%, protoze sance 100% je na quest item - priest nebo hunter.
Snad to bude aspon 80% na priest a zbytek na hunter 
No jeste ze tam neni sance pro shamana:p to bych to mel tak na vanoce. Nebo mate jine zkusenosti? Z nasich 11 shamanu ma uz 9 po 5 castech setu z mc, zato pro huntery nam padlo dohromady jen 7 kusu 6 gianstalekr 1 dragon. A pri posledni onyxii nam padli 2 helmet of ten storms, kdyz pocitam i zbrane shaman loot pro nas dela vic nez 70% :p
|
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 03/07/2005 : 13:36:55
|
Nam shaman pada asi nejmin hned po magach,nejvic warlock,druid,priest a war,zbytek tak normalne |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 03/07/2005 : 16:00:13
|
posledni giantstalkers chest uz sel vendorovi.. to mluvi za vse behem jednoho runu padlo 5 veci pro huntera - 4 setovy + strikers mark
|
 |
|
Baxik
Starting Member
6 Posts |
Posted - 03/07/2005 : 17:49:41
|
no ja si stezovat nemuzu, z par navstev mc mam 4 giantstalkery a zacatek epickeho questu na epicky luk/hul ,)
|
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 03/07/2005 : 18:07:44
|
quote: Originally posted by Johny
Nam shaman pada asi nejmin hned po magach,nejvic warlock,druid,priest a war,zbytek tak normalne
http://wow.czweb.org/viewtopic.php?t=407 jj chudaci shammyci :) |
so... |
Edited by - Khandar on 03/07/2005 18:08:03 |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 03/07/2005 : 20:44:53
|
Hm, nam nejvic pada paladin, mage a rogue. Priest vubec, nikdy nam nepadla jeste priestovska setovka.
5 setovek + 1 Helm of the Lifegiver pro paladiny + 4 arcanist setovky behem jedineho runu a nightslayer + rogue klenoty temer kazdy reset MC hovori za vse :) |
http://motion.parba.cz |
 |
|
Meddy
Moderator

5760 Posts |
Posted - 07/07/2005 : 16:04:44
|
quote: Originally posted by Baxik
no ja si stezovat nemuzu, z par navstev mc mam 4 giantstalkery a zacatek epickeho questu na epicky luk/hul ,)
Pche, ale rozhodne Ti bude chybet ten pocit, zes to fakt tezce vydrel :)) |
STS Chvojkovice-Brod |
 |
|
NEcroR4ideR
Starting Member
3 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 20:14:30
|
nevite plz jak po patchi zmenili demona ve WS ? vubec si s nim nevim rady.nevite jak na nej ? |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 27/07/2005 : 07:23:57
|
Od nas ma ten quest skoro jiz splneny /mozna uz cely ale spis ne/ hunter Lomak. Vcera chtel zabit posledniho demona ve Winteru, sel sem s nim s paladinkou jako support /resp. ress a heal/ ale je to nejaky divny toho taurena ve Winteru sme nenasli, resp. byli sme urcite na dobrem miste /par hodin pred tim tam kolega z guildy taky hunter Necroraider toho demona zkousel zabit/. Mozna ma ten tauren nejakej divnej spawn. Kazdopadne zkus kontaktovat ve hre Lomaka urcite si o tom rad popovida. |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 27/07/2005 : 08:51:21
|
chudinka tauren ... reknete az na nej pujdete .. dojdu ... pomoct ...
... jemu  |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
frantar
New Member

148 Posts |
Posted - 27/07/2005 : 09:14:33
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Od nas ma ten quest skoro jiz splneny /mozna uz cely ale spis ne/ hunter Lomak. Vcera chtel zabit posledniho demona ve Winteru, sel sem s nim s paladinkou jako support /resp. ress a heal/ ale je to nejaky divny toho taurena ve Winteru sme nenasli, resp. byli sme urcite na dobrem miste /par hodin pred tim tam kolega z guildy taky hunter Necroraider toho demona zkousel zabit/. Mozna ma ten tauren nejakej divnej spawn. Kazdopadne zkus kontaktovat ve hre Lomaka urcite si o tom rad popovida.
ty ve marjanko zkus si přečíst kdo ten post před tebou psal :))))) |
Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild
|
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 27/07/2005 : 10:00:35
|
Ja si toho vsiml az potom a nechtelo se mi to menit , a ono to na smyslu odpovedi nejak nemenilo.
PS: Ten tauren je pratelskej takze support nepotrebuje.. |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
 |
|
|
Topic  |
|