Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Epic Hunter Quest
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Baxik
Starting Member

6 Posts

Posted - 30/06/2005 :  01:57:07  Show Profile  Send Baxik an ICQ Message Send Baxik a Private Message  Reply with Quote
Ziskal jsem quest Stave of the Ancients, jedna se o zabiti 4 demonu, pricemz kazdy ma slabost na nejakou hunterskou schopnost. Timto bych se chtel zeptat jestli uz nekdo tyto demony zabijel a popripade by se mohl podelit o nejakou taktiku, tipy, odkazy jak na ne. Dik za kazdou radu.

masseur
Starting Member

23 Posts

Posted - 30/06/2005 :  07:54:25  Show Profile Send masseur a Private Message  Reply with Quote
Galder od nas z guildy uz ma epic quest pomerne dlouho hotovej, jesi hrajes allianci na SM tak mu zkus napsat ve hre (anglicky) ;>
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 30/06/2005 :  08:46:21  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Stačí použít google a:
http://wow.ogaming.com/forum/index.php?&act=ST&f=29&t=4840

a nebo

http://www.swampfoxdesigns.com/hunter/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=35

World of Warcraft - Mamut [retired]

Edited by - Mamut on 30/06/2005 08:59:56
Go to Top of Page

Baxik
Starting Member

6 Posts

Posted - 30/06/2005 :  22:57:26  Show Profile  Send Baxik an ICQ Message Send Baxik a Private Message  Reply with Quote
No ty weby sem si samozrejme nasel, ale to bylo jeste pred patchem a pry se ti demoni trosku upravili. Hraju na shadowmoonu za hordu, spis by me zajimal primo nejaky hunter, ktery ty questy uz delal nebo se na ne chysta. Ale i tak dikec za rady
Go to Top of Page

Curtis
Moderator

x

156 Posts

Posted - 01/07/2005 :  09:37:39  Show Profile  Send Curtis an ICQ Message Send Curtis a Private Message  Reply with Quote
Gratuluju k ziskani Q doted dost haluz od noveho pathe kdy bude drop z majordoma na Q item 100% to snad uz konecne ziskam :)

Jinak upravovali jen nejake bugy kdy slo ten Q delat s cizi pomoci apd. takze od 1.5 se to musi jet ciste na solo , navody jsou v pohode je to jen o bufech a vybave.

Az to budes delat napis mi ve hre prijdu se podivat - chtel bych udelat navod v cestine pro ostatni

RL @ League of Legends
Go to Top of Page

Dread01
Starting Member

57 Posts

Posted - 01/07/2005 :  21:07:13  Show Profile Send Dread01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curtis

Gratuluju k ziskani Q doted dost haluz od noveho pathe kdy bude drop z majordoma na Q item 100% to snad uz konecne ziskam :)

Jinak upravovali jen nejake bugy kdy slo ten Q delat s cizi pomoci apd. takze od 1.5 se to musi jet ciste na solo , navody jsou v pohode je to jen o bufech a vybave.

Az to budes delat napis mi ve hre prijdu se podivat - chtel bych udelat navod v cestine pro ostatni

No diky bohu zs tu sanci, i kdyz pokud sem to dobre pochopil bude to 50%, protoze sance 100% je na quest item - priest nebo hunter.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 02/07/2005 :  15:03:29  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
jako mag se uz nemuzu dockat

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 02/07/2005 :  15:45:52  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dread01

quote:

No diky bohu zs tu sanci, i kdyz pokud sem to dobre pochopil bude to 50%, protoze sance 100% je na quest item - priest nebo hunter.

Snad to bude aspon 80% na priest a zbytek na hunter

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Dread01
Starting Member

57 Posts

Posted - 03/07/2005 :  13:14:46  Show Profile Send Dread01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johny

quote:
Originally posted by Dread01

quote:

Snad to bude aspon 80% na priest a zbytek na hunter

No jeste ze tam neni sance pro shamana:p to bych to mel tak na vanoce. Nebo mate jine zkusenosti? Z nasich 11 shamanu ma uz 9 po 5 castech setu z mc, zato pro huntery nam padlo dohromady jen 7 kusu 6 gianstalekr 1 dragon. A pri posledni onyxii nam padli 2 helmet of ten storms, kdyz pocitam i zbrane shaman loot pro nas dela vic nez 70% :p

Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 03/07/2005 :  13:36:55  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Nam shaman pada asi nejmin hned po magach,nejvic warlock,druid,priest a war,zbytek tak normalne

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 03/07/2005 :  16:00:13  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
posledni giantstalkers chest uz sel vendorovi.. to mluvi za vse
behem jednoho runu padlo 5 veci pro huntera - 4 setovy + strikers mark
Go to Top of Page

Baxik
Starting Member

6 Posts

Posted - 03/07/2005 :  17:49:41  Show Profile  Send Baxik an ICQ Message Send Baxik a Private Message  Reply with Quote
no ja si stezovat nemuzu, z par navstev mc mam 4 giantstalkery a zacatek epickeho questu na epicky luk/hul ,)
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 03/07/2005 :  18:07:44  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johny

Nam shaman pada asi nejmin hned po magach,nejvic warlock,druid,priest a war,zbytek tak normalne

http://wow.czweb.org/viewtopic.php?t=407
jj chudaci shammyci :)

so...

Edited by - Khandar on 03/07/2005 18:08:03
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 03/07/2005 :  20:44:53  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Hm, nam nejvic pada paladin, mage a rogue. Priest vubec, nikdy nam nepadla jeste priestovska setovka.

5 setovek + 1 Helm of the Lifegiver pro paladiny + 4 arcanist setovky behem jedineho runu a nightslayer + rogue klenoty temer kazdy reset MC hovori za vse :)

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 07/07/2005 :  16:04:44  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Baxik

no ja si stezovat nemuzu, z par navstev mc mam 4 giantstalkery a zacatek epickeho questu na epicky luk/hul ,)

Pche, ale rozhodne Ti bude chybet ten pocit, zes to fakt tezce vydrel :))

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

NEcroR4ideR
Starting Member

3 Posts

Posted - 25/07/2005 :  20:14:30  Show Profile  Send NEcroR4ideR an ICQ Message Send NEcroR4ideR a Private Message  Reply with Quote
nevite plz jak po patchi zmenili demona ve WS ? vubec si s nim nevim rady.nevite jak na nej ?
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 27/07/2005 :  07:23:57  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Od nas ma ten quest skoro jiz splneny /mozna uz cely ale spis ne/ hunter Lomak. Vcera chtel zabit posledniho demona ve Winteru, sel sem s nim s paladinkou jako support /resp. ress a heal/ ale je to nejaky divny toho taurena ve Winteru sme nenasli, resp. byli sme urcite na dobrem miste /par hodin pred tim tam kolega z guildy taky hunter Necroraider toho demona zkousel zabit/. Mozna ma ten tauren nejakej divnej spawn. Kazdopadne zkus kontaktovat ve hre Lomaka urcite si o tom rad popovida.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 27/07/2005 :  08:51:21  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
chudinka tauren ...
reknete az na nej pujdete .. dojdu ... pomoct ...

... jemu

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 27/07/2005 :  09:14:33  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morpheus.cz

Od nas ma ten quest skoro jiz splneny /mozna uz cely ale spis ne/ hunter Lomak. Vcera chtel zabit posledniho demona ve Winteru, sel sem s nim s paladinkou jako support /resp. ress a heal/ ale je to nejaky divny toho taurena ve Winteru sme nenasli, resp. byli sme urcite na dobrem miste /par hodin pred tim tam kolega z guildy taky hunter Necroraider toho demona zkousel zabit/. Mozna ma ten tauren nejakej divnej spawn. Kazdopadne zkus kontaktovat ve hre Lomaka urcite si o tom rad popovida.

ty ve marjanko zkus si přečíst kdo ten post před tebou psal :)))))

Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP
Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild

Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 27/07/2005 :  10:00:35  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Ja si toho vsiml az potom a nechtelo se mi to menit , a ono to na smyslu odpovedi nejak nemenilo.

PS: Ten tauren je pratelskej takze support nepotrebuje..

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000