Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Vzkaz pro Rodiera
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/06/2005 :  12:36:35  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

A tresnicka na zaver .... me jako dementni zas tak neprijde, rozhodne nektere jeho clanky a zaroven i posty nejsou imho od veci.

Fire at will ....

nejakej sem linkni a jsem si naprosto jistej, ze nakonec dojdeme k tomu ze je to minimalne z pulky lez, polopravda nebo dezinformace

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 03/06/2005 :  13:03:34  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Pertho, nedržkuj! -)) .. vzpomeň si, když si byl ještě mladej a perspektivní, jaký bludy si psal na DP fora.. mňo? :p

Yen> Rodier se údajně něčim 'živí' takže bych řekl, že případnou léčbu si poplatí z vlastních daní -)

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/06/2005 :  21:39:14  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atreus

Pertho, nedržkuj! -)) .. vzpomeň si, když si byl ještě mladej a perspektivní, jaký bludy si psal na DP fora.. mňo? :p

nj ale taky si pamatuju jaky bludy psal uz v te dobe rodier :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 04/06/2005 :  01:20:32  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
mrdat.
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 04/06/2005 :  02:21:24  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Když se řekne Rodier, vzpomenu si na frajírka, kterej stojí na DP u banky Brit v black cloaku a prodavá +25 komplety, který naharvil v hythu (pomocí skillu hidding). Tak nějak asi začla jeho kariéra online odborníka.... no vidíte a teď ho čtou stovky spokojených čtenářů. Popřál bych jim upřímnou soustrast, ale asi by to bylo mlácení prázdný slámy.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 04/06/2005 :  11:39:54  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

Když se řekne Rodier, vzpomenu si na frajírka, kterej stojí na DP u banky Brit v black cloaku a prodavá +25 komplety, který naharvil v hythu (pomocí skillu hidding). Tak nějak asi začla jeho kariéra online odborníka.... no vidíte a teď ho čtou stovky spokojených čtenářů. Popřál bych jim upřímnou soustrast, ale asi by to bylo mlácení prázdný slámy.

Ja si toho sameho Rodiera pamatuju taktez od Brit banky, kdy me bud on nebo nejaky jeho "kamarad?" zbugoval provokaci a vybral mi z tela 2 diavolous boardy (nazev?)... ale jelikoz jsem hral RP za Warriorku zenu, tak mi je nakonec vratil :)

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 04/06/2005 :  21:34:18  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Rodierova historie je ovšem mnohem delší, moc dobře si ho pomatuju z Kevlaru a fóra na Mageu, jako slavného VN_Musila :)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 05/06/2005 :  00:32:42  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
uaaa Mageo... to bylo fakt SLABY :) troufam si rict ze skoro slabsi nez ted.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 07/06/2005 :  22:28:01  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

Rodierova historie je ovšem mnohem delší, moc dobře si ho pomatuju z Kevlaru a fóra na Mageu, jako slavného VN_Musila :)

uz tam to ownoval :)

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 08/06/2005 :  20:21:41  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Ten kluk je proste dobrej

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 09/06/2005 :  16:17:13  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
on "chudak" rodier za to nemoze... buchlo vedla neho pc, lebo ho nema v kryte :)
quote:
Originally posted by Rodier

hehe ja mam komp na levo kus vod monitoru ale ten povrch na nem taky nemam je to jen kovova kostra ;-DD

ale proste ty leve strany kde jsou Jedi a Vader se mi fakt libi.. bral bych je na case :)))

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Edited by - Hosty on 09/06/2005 16:18:30
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 29/06/2005 :  14:41:17  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Nechapu proc je Vam nejvetsim trnem v oku rodier, kterej se tu snazi pouze lidi o necem informovat ( co na tom ze to neni pokazde uplne pravda ). Jeho posty mi prijdou o mnoho inteligentnejsi nez vseznalka octopusse, kterej vsude rozhazuje hovna a tresty smrti. Nedej boze kdyz se mu nekdo vzepre, to znej udela totalniho blbce kterej by mel uvazovat o sebevrazde, nebo male dite. Kdyz je v koncich schova se za svuj vek a mysli si ze vyhral. Banda blbcu kteri nechteji byt tercem posmechu se pod nej podepisi a vsechno je naprosto OK. Takze az sem rodier zacne postovat sracky tipu "Hovno, si idiot, vem si zivot" tak si ho asi zacnete vazit co? Asi sem divnej ze v lidech jako octopuss a jemu podobni vidim vetsi dementy nez v komkoli jinym, treba i rodierovi.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 29/06/2005 :  15:19:25  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Teď čistě obecně. Podsouvání nepravd mezi pravdivé skutečnosti mi přijde daleko "nebezpečnější" než házení fekálií na všechny strany. Na to druhé si udělá poměrně rychle názor každej, kdežto to první nemusí být jednoduché odhalit.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 29/06/2005 :  15:37:34  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
to je sice pravda, ale ja rodierovy posty vetsinou nectu. Ne z nejakejch osobnich duvodu, ale proto ze jeho prispevky jdou vetsinou mimo oblast meho zajmu. Pokud vim tak ale rodier vetsinou i prihodi link a nebo text z oficialnich zdroju. Kdezto clovek co uz sem na forum nema o cem prispet a tak na kazdeho jen plive a hazi spinu je pro me vetsi hnus. Navic si mysli jak je zabavnej pritom mi to prijde jen blby, trapny, hnusny a UBOHY. Proste chudak co si tu leci svoje komplexy a hada se tu s malejma detma, protoze jeho vrstevnici jim v RL pohrdaji. Tak to vidim ja.

Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 29/06/2005 :  16:06:49  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

to je sice pravda, ale ja rodierovy posty vetsinou nectu. Ne z nejakejch osobnich duvodu, ale proto ze jeho prispevky jdou vetsinou mimo oblast meho zajmu. Pokud vim tak ale rodier vetsinou i prihodi link a nebo text z oficialnich zdroju. Kdezto clovek co uz sem na forum nema o cem prispet a tak na kazdeho jen plive a hazi spinu je pro me vetsi hnus. Navic si mysli jak je zabavnej pritom mi to prijde jen blby, trapny, hnusny a UBOHY. Proste chudak co si tu leci svoje komplexy a hada se tu s malejma detma, protoze jeho vrstevnici jim v RL pohrdaji. Tak to vidim ja.

jsi proste dobrej

Sir Lukas CzH
tolik rostlin a tak málo času...
momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 29/06/2005 :  16:17:04  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:

jsi proste dobrej

Diky

Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 29/06/2005 :  20:10:29  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
sice je to dezinformátor, ale má větší talent napsat zábavnej článek než většina lidí píšících sem, bez urážky... třeba jeho SWG blog byl zábavnej a čtivej

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 29/06/2005 :  21:36:06  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

Nechapu proc je Vam nejvetsim trnem v oku rodier, kterej se tu snazi pouze lidi o necem informovat ( co na tom ze to neni pokazde uplne pravda ). Jeho posty mi prijdou o mnoho inteligentnejsi nez vseznalka octopusse, kterej vsude rozhazuje hovna a tresty smrti. Nedej boze kdyz se mu nekdo vzepre, to znej udela totalniho blbce kterej by mel uvazovat o sebevrazde, nebo male dite. Kdyz je v koncich schova se za svuj vek a mysli si ze vyhral. Banda blbcu kteri nechteji byt tercem posmechu se pod nej podepisi a vsechno je naprosto OK. Takze az sem rodier zacne postovat sracky tipu "Hovno, si idiot, vem si zivot" tak si ho asi zacnete vazit co? Asi sem divnej ze v lidech jako octopuss a jemu podobni vidim vetsi dementy nez v komkoli jinym, treba i rodierovi.

He? A tebe sem zkopli z mesice nebo co?
1)Bud neumis cist nebo uvazujes jinak, ale nemam nejmensi tuseni odkud sis u mne asocioval vseznalkovstvi. Myslim ze drtiva vetsina lidi vcetne tech co me nemaj radi ti potvrdi, ze vseznalek je tu prave Rodier.
2) Kde se schovavam za svuj vek? Dej mi priklad. Krome toho hodne lidi tu je starsich nez ja, takze se nedomnivam, ze by mi to k necemu bylo. Asi ses divnej, cet si ode mne 5 postu kde zrovna neco pisu nejakymu nizsimu tvorovi, a delas zavery. Navic bych te rad upozornil, ze z 99% pisu pouze do sekce Anarchy Online, a obcas na neco zareaguju mimo, bud mi nekdo posle odkaz na fakt uchvatnej projev chronicky dusevni chripky (Rodier napriklad), nebo pisu nekam, kde se mne to tyka (naposled sraz co byl tenhle vikend). Takze si me absolutne netroufej brat do huby.

quote:

to je sice pravda, ale ja rodierovy posty vetsinou nectu.

Takze pripoustis ze ses uplne blbej? Kdyz jeho posty nectes (byt vetsinou), jak tu o tom muzes neco psat, natoz pak davat to do souvislosti s necim (nekym) jinym?

quote:

Kdezto clovek co uz sem na forum nema o cem prispet a tak na kazdeho jen plive a hazi spinu je pro me vetsi hnus. Navic si mysli jak je zabavnej pritom mi to prijde jen blby, trapny, hnusny a UBOHY. Proste chudak co si tu leci svoje komplexy a hada se tu s malejma detma, protoze jeho vrstevnici jim v RL pohrdaji. Tak to vidim ja.

Predpokladam, ze opet mluvis o mne. Opet bych rad priklad, kde na kazdyho "plivu a hazu hnus". To, ze si pripadam zabavnej, je jen tvoje mylna dedukce a vyplod (zrejme) choryho mozku. Ze mam komplexy si zjistil odkud? Muzes tyhle svoje tvrzeni necim podlozit? A to pohrdani uz vubec nebudu komentovat, spis ti doporucim kybl ledovy vody a vrazit do nej palici, vedro ti nedela dobre. Nemam nejmensi tuseni co jses zac, nicmene polozim recnickou otazku: kdo ses ty dusevni potrate, ze si troufas me tu soudit a delat mi tu nejaky ujety psychoanalyzy?

Edited by - Octopuss on 29/06/2005 21:37:25
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/06/2005 :  08:31:59  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

sice je to dezinformátor, ale má větší talent napsat zábavnej článek než většina lidí píšících sem, bez urážky... třeba jeho SWG blog byl zábavnej a čtivej

bohuzel to je na tom to nejhorsi ze svoje dojmy vydava za fakta , a lidi co to nevedi na to muzou seredne dojet jako napr jeho doporucovani pouzivani jednoho bugu v jedne hre prej to neni bug ale feature a ejhle par lidi kvuli nemu prislo o ucet

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 30/06/2005 :  11:04:16  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
to:>Octopuss
1) Napsal sem "vetsinou nectu" to neznamena ze nevim o cem rodier pise a jen zridka sem od nej cetl prispevek tipu vem si zivot, potrate a podobny nadavky. Do nikoho se tu nepousti pokud se tu nepusti nekdo do nej. To se bohuzel neda rict o tobe. Nevim jak v anarchy, ale tu jen cekas kdy nekdo napise neco do ceho si muzes rejpnout a pak zacnes.
2) Nemusim chodit daleko a najdu opravdu inteligentni topic. Ejhle Octopuss aneb demence free shard hracu nebo jak ). Tam se treba schovavas za svuj vek. Dojdou ti argumenty a najednou sou vsichni maly deti, kreteni nebou spadly z mesice.

Opravdu si me svou odpovedi pobavil. Jen jsi potvrdil moje tvrzeni. Nedokazes prijmout kritiku a nemas jinou argumentaci nez nadavky a urazky. Vsadim se ze bych jen tezko na tomhle foru nasel tvuj post ve kterym si uznal ze si se spletl nebo ze si nemel pravdu. Nejvic me ale pobavil zaver "Takze si me absolutne netroufej brat do huby", no lol. Co se mi asi tak muze stat, kdyz te neposlechnu? Budes mi tu nadavat? To fakt nepreziju, nebudes prvni ani posledni a ja kritiku snasim vcelku dobre. Prijedes mi rozbit drzku? Uz se opravdu nemuzu dockat. Takze si me tu urazej dle libosti, nadavaj mi do potratu a jinejch svinstev dle libosti. Tohle byla moje posledni reakce na tvuj post ne proto ze bych mel z neceho strach, ale proto ze nechci klesnout na tvou uroven.

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 30/06/2005 :  12:55:30  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Proč jen mám takový pocit, že účet s nickem Mandorallen patří Rodierovi, který se přes něj snaží o schizofrenní simulaci projevů vlastního rádoby fanklubu?
... asi proto, že by to nebylo poprvé (:

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 30/06/2005 :  13:06:59  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Proč jen mám takový pocit, že účet s nickem Mandorallen patří Rodierovi, který se přes něj snaží o schizofrenní simulaci projevů vlastního rádoby fanklubu?
... asi proto, že by to nebylo poprvé (:

Mas pravdu neni to poprve co obhajuju rodiera. A tenhle ucet opravdu nepatri rodierovi to mi ver. Nejsem ani clenem jeho funclubu, neni to muj idol a mam o nem taky svuj obrazek. Jenze mi opravdu prijde normalnejsi jakejkoliv blud od rodiera, byt je to sebevetsi kravina nebo vyplod jeho fantazie, nez posty tipu "mrdat, potrate, vem si zivot atp.".

Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 30/06/2005 :  14:00:23  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
"mrdat, potrate, vem si zivot atp."
Dal jsem tyto slova hledat a za poslední rok jsem je našel napsané pouze několikrát ale nejvíce zde použité právě tebou.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 30/06/2005 :  15:49:43  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucky_Lee

"mrdat, potrate, vem si zivot atp."
Dal jsem tyto slova hledat a za poslední rok jsem je našel napsané pouze několikrát ale nejvíce zde použité právě tebou.

Bac klec spadla:)

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 30/06/2005 :  18:57:58  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
jisteze, protoze kdyz uz sem psal nekam mimo, ve vetsine pripadu to byla nejaka rodierovina.

Mandorallen: Vubec se s tebou nebudu dohadovat nebo s tebou argumentovat, i kdybych ti tu zacal citovat Freuda, nejspis bys byl z principu proti. Mysli si co chces, je mi to jedno, pro me ses vzduch.
btw: variaci na klasicky "nebo co" sem presne ocekaval. to sme rikali na zakladce.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 03/07/2009 :  10:58:39  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
A pořád se točí ..

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 03/07/2009 :  13:24:08  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Legendary jak cip !

TOP3:

1. Klasifikace hoven
2. "...kde zrovna neco pisu nejakymu nizsimu tvorovi,.." by Octopuss
3. "Ale to by jsi pochopil, kdybys mel v hlave alespon tolik mozku, kolik hoven se ti prave vytvari ve strevech" by Rodier

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 03/07/2009 :  13:59:07  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac, 02/06/2005 : 23:11:38

jen si řikám jestli mu to vůbec někdy dojde :)

ne

Edited by - Isac on 03/07/2009 13:59:55
Go to Top of Page

skuko
New Member

140 Posts

Posted - 31/08/2009 :  12:21:45  Show Profile Send skuko a Private Message  Reply with Quote
volepico, TUCNE nekro threadu :D

ale jak tak kukam po imperku, tak stale aktualne :D
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 01/09/2009 :  21:47:38  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Se divim, že to tu ještě nelocknuli. Tolik porušení pravidel fóra na 6ti stránkách se jen tak nevidí.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 03/09/2009 :  15:59:41  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

tohle je odkud?
Jestli jsem tohle někdy někde napsal, pak musím říct, že jsem dávno upgradoval a používám slovo podčlověk resp. untermensch
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 03/09/2009 :  20:25:48  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

quote:
Originally posted by Shatteren

tohle je odkud?
Jestli jsem tohle někdy někde napsal, pak musím říct, že jsem dávno upgradoval a používám slovo podčlověk resp. untermensch

Ceska kopie rovnocenna germanskemu originalu, zapomel jsi rict, co je tak up-grade na nemecke verzi?

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 04/09/2009 :  20:00:29  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
nerozumět řeč tvůj kmen
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 04/09/2009 :  20:42:49  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

nerozumět řeč tvůj kmen

Jen lepe..

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Edited by - terawatt on 05/09/2009 10:05:27
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,18 seconds. on eygor Snitz Forums 2000