Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 www.pandora.com
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 11/06/2006 :  18:39:04  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Zkusíte jednou a začnete mazat své mp3 sbírky, tak jako já...

Planetside 2, Diablo 3

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 11/06/2006 :  21:25:54  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
celkem mazecek ale dnb live sety tam nemaj

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 11/06/2006 :  23:07:04  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

Hudbu postupne pridavaj.....takze kdo vi

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 11/06/2006 :  23:10:30  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kar-Chee

quote:
Originally posted by SHIMI

Hudbu postupne pridavaj.....takze kdo vi

kazdopadne diky moc,je to totalni zasek

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 12/06/2006 :  00:15:04  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
moje stanice:
http://www.pandora.com/?sc=sh137498382944870857

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 12/06/2006 :  10:14:51  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Mě to jako... nehraje Je nutné se tam někde zaregistrovat?(našel jsem jen jakousi zmínku o pár doláčích za rok, ale že je možné používat free verzi s reklamama) Našel jsem i ikonku "Listen now!", ale stejně nic neslyším

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 12/06/2006 10:15:46
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 12/06/2006 :  10:18:15  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

Mě to jako... nehraje Je nutné se tam někde zaregistrovat?(našel jsem jen jakousi zmínku o pár doláčích za rok, ale že je možné používat free verzi s reklamama) Našel jsem i ikonku "Listen now!", ale stejně nic neslyším

me to prehraje par pisnicek, asi 3 a pak kdyz dam Pokracovat v hudbe tak me to hodi na registraci.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/06/2006 :  10:42:07  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Bomba!

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 12/06/2006 :  11:05:26  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha, tak nemám nainstallovaný flash... Sice mi to píše, že mám verzi 8, ale stejně se mi tam nic neobjeví.. Win2K ftl Nevíte někdo co s tím?

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/06/2006 :  11:58:50  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Aha, tak nemám nainstallovaný flash... Sice mi to píše, že mám verzi 8, ale stejně se mi tam nic neobjeví.. Win2K ftl Nevíte někdo co s tím?

Zkus jinej prohlizec.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 12/06/2006 :  16:26:08  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

quote:

me to prehraje par pisnicek, asi 3 a pak kdyz dam Pokracovat v hudbe tak me to hodi na registraci.

No tak se registruj ne? Otazka 15 sec.....

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 12/06/2006 :  16:29:09  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Uz to pouzivam tri tydny a libi se mi to cim dal tim vic. Prvni dva tydny jsem hodne hodnotil a pridaval kriteria a ted uz mi to hraje jen naprosto super pisnicky! ROB ZOMBIE FTW!!!!

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 13/06/2006 :  17:34:47  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uz to pouzivam tri tydny a libi se mi to cim dal tim vic. Prvni dva tydny jsem hodne hodnotil a pridaval kriteria a ted uz mi to hraje jen naprosto super pisnicky! ROB ZOMBIE FTW!!!!

hod sem nieco pls :)

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 14/06/2006 :  11:22:52  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
http://www.pandora.com/?sc=sh119191819283879708

Klasickej Hard-rock + nekdy trochu metalu. Obcas Nirvana a neco na uklidneni...

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 20/06/2006 :  14:57:36  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak toto je dost zaujimava stranka, je to sranda
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 26/06/2006 :  20:28:24  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
celkem fajn :).

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 04/07/2006 :  17:16:50  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
jj, fakt mě to překvapilo

je k tomu i neoficiální widget pro Operu
http://widgets.opera.com/widget/3765
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 04/07/2006 :  17:57:08  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Tak muzu rict, ze me to taky dostalo, super vec...
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 21/10/2009 :  22:38:44  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem se tak snažil nakupovat na Steamu za dolary a přišel jsem na zajímavou utilitku: Hotspot Shield (http://hotspotshield.com/)

A od té doby zas poslouchám Pandoru jak to jen jde. Dokonce mi ani nesmazali mou starou stanici!

Jinak ta utilita je klasické VPN a přidá to do všech prohlížečů (i do steamu) reklamní banner na každou otevřenou stránku. Ovšem jen když je to zaplé.

Jinak vzhledem k technologii se samozřejmě výrazně zhorší odezva, takže na poslouchání při online hraní to nestačí.

Planetside 2, Diablo 3

Edited by - Kar-Chee on 21/10/2009 22:44:18
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 21/10/2009 :  22:42:10  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Pokud by to někoho zajímalo, tak ten Steam se mi podařilo rozchodit taky, ale je k tomu ještě potřeba kreditka registrovaná v USA, a nebo kreditka, která vaše údaje nezveřejňuje.

Nejsnazší cesta je asi EntroPay.

Takže koho sere například:
Novej wolf za 60 EUR / 50 USD
Assasins creed 30 EUR / 5 USD

Tohle jsou extrémní příklady, obyčejně je to alespoň číselně stejný. ALe i tak je to vzhledem ke kurzu zajímavý

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 21/10/2009 :  23:37:05  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Takže poruším licenci na Steamu, abych si mohl koupit licenci hry na Steam :)

To už mi teda příjde skoro jedno jestli to někde upirátím nebo to udělám takhle.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 21/10/2009 :  23:55:04  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Jsem chtel tu Pandorku zkusit, ale nejde mi to no. Skoda

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 22/10/2009 :  01:33:35  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Jsem chtel tu Pandorku zkusit, ale nejde mi to no. Skoda

Co presne ti nejde? Vzdyt tam skoro neni na cem se zaseknout?

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 22/10/2009 :  01:42:34  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

To už mi teda příjde skoro jedno jestli to někde upirátím nebo to udělám takhle.

To záleží jak se na to díváš. Z mého chaotic good pohledu to své výhody má

Ale i pro ostatní, online hry upirátit nemůžeš.

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 22/10/2009 :  10:26:57  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
No pise mi to, ze je to v CR zakazany kvuli poruseni autorskych prav a kdyz se pripojim z jineho proxy, tak to hodi chybovou hlasku ze to maj rozbity a jejich team na tom pracuje

REVOLUTION

Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 22/10/2009 :  11:01:40  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

No pise mi to, ze je to v CR zakazany kvuli poruseni autorskych prav a kdyz se pripojim z jineho proxy, tak to hodi chybovou hlasku ze to maj rozbity a jejich team na tom pracuje

Jak z jineho proxy? Vzdyt se tam nic nenastavuje. Instalnes ten Hotspot, spustis ho, to tispusti i prohlizec kde vidis, jak se pripojuje, no a kdyz ti napise connected tak by melo vse fungovat..

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 22/10/2009 :  12:53:03  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Tak tim padem chyba na me strane, ja vubec nevim co ten hotspot je.. hadam, ze je to tim ze jsem necetl cely topic...

REVOLUTION

Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 22/10/2009 :  14:33:46  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:

...a přišel jsem na zajímavou utilitku: Hotspot Shield (http://hotspotshield.com/)...

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000