Author |
Topic  |
|
Danculus
New Member

156 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 18:21:06
|
mate niekto problem z Launcpadom? Po kliknuti na inkonu EQ2 a vyplneni identifikacných údajov launchpad jednoducho padne, a neda sa nic robit.. CO ted?
|
|
| |
jakuza
New Member

209 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 19:30:47
|
nejsi jediny komu to dela problemy !! me pomohl reinstal EQ2.zmamenu nepomohlo nic a po upatech mu kopiruji cely adresar aby mu to slo !! :)))) |
 |
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 19:44:02
|
Me se to zas spusti jako by 2x.. ale jinak je to OK..-) |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 19:55:40
|
quote: Originally posted by Imrik
Me se to zas spusti jako by 2x.. ale jinak je to OK..-)
to dvojity odklepnuti licence se da odstranit nejakou upravou konfiguracniho souboru, podivej se na ofic forech, nekde sem tot ma videl |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 20:15:06
|
to je kvuli tomu ze mas us instalaci a jses na UK serveru
|
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Danculus
New Member

156 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 21:09:50
|
quote: Originally posted by jakuza
nejsi jediny komu to dela problemy !! me pomohl reinstal EQ2.zmamenu nepomohlo nic a po upatech mu kopiruji cely adresar aby mu to slo !! :))))
Prave koli takemuto problemu som to reistaloval... :) a nic Kua !! idem este skusit nakopirovat aresar co som si nechal odlozeny... BTW este aj cely system som reinstalol a nic  |
 |
|
Danculus
New Member

156 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 21:14:14
|
quote: Originally posted by jakuza
nejsi jediny komu to dela problemy !! me pomohl reinstal EQ2.zmamenu nepomohlo nic a po upatech mu kopiruji cely adresar aby mu to slo !! :))))
Som skoro zabudol :) Mne to nedovoli ani updatovat to je najhorsie... Proste to zahlasi "program neodpoveda" a basta fildli
|
 |
|
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 22:47:54
|
quote: Originally posted by Kurik
to dvojity odklepnuti licence se da odstranit nejakou upravou konfiguracniho souboru, podivej se na ofic forech, nekde sem tot ma videl
Nechce se mi to hledat. nevzpomenes si jak se to ma upravit ? :) |
Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR) Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO) Dark Templar of Xanadu (AoC) Brigand of Xanadu (EQ2)
|
 |
|
atomiccz
Moderator

189 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 07:12:29
|
To je presne muj problem ktery nemuzu nijak vyresit po zadani loginu a hesla to cele vytuhne a hodi chbu launchpad.exe proto chodim vedle si kopirovat cely adresar po updatu kdyby nekdo tohle vyresil budu mu vdecny .... |
 |
|
Danculus
New Member

156 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 07:37:58
|
Mno stala sa neviidana vec (aspon pre mna ) Nainstaoval som odznova EQ2, pustil a samozrejme nic  Ale stacilo nakopirovat povodny cely EQ2 do noveho a? Ide.... Uz staci len Updatnut a EQ2 RULEZ hehe.... Suma sumarum, v podstate som ale nic nevyriesil cize berte toto konstatovanie z humorom Najvedciu radost mi ale robi to ze zasa mozem drtit a drtit a drtit aaaa Mydlit a a vobec....... |
 |
|
Raady
New Member

396 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 15:38:46
|
quote: Originally posted by Eskel
quote: Originally posted by Kurik
to dvojity odklepnuti licence se da odstranit nejakou upravou konfiguracniho souboru, podivej se na ofic forech, nekde sem tot ma videl
Nechce se mi to hledat. nevzpomenes si jak se to ma upravit ? :)
Vzhledem k tomu, ze me to neuveritelne prudi, jal jsem se hledat a nasel jsem.
http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=lp&message.id=4161
Jeste tak kdyby slo zaridit, abych nemusel klikat vubec. To by byla parada  |
Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen) Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury) Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired |
 |
|
Kromus
New Member

459 Posts |
Posted - 21/06/2005 : 16:16:41
|
Staci kdyz udelate tohle: Vytvorte soubor s nazvem napr. "start.bat" Vlozite @start EQ2.exe /env:ukmain /lang:en_GB Ulozite soubor To je vse... |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
 |
|
Danculus
New Member

156 Posts |
Posted - 22/06/2005 : 08:39:48
|
PARADA  |
 |
|
Koba
Starting Member
7 Posts |
Posted - 22/06/2005 : 13:14:59
|
Muzete mi nekdo poradit nebo nejak vygenerovat cisloplateb.karty? Dnes jsem totiz volal playman a ptal se,procmi neposlali kod kdyz jsem jim v patek prevedl na ucet penize.A pani u telefonu me dokonale nasrala tim,ze misdelila-nasi sefove jsou ted na dovolene a mi nemame ke kartam pristup,pockejte si tyden az se vrati. Uz ted cekam 14 dni na blby kod,nebot prvni platbu mi zase zk.... banka a penize prisli zpatky. Mam obyc Visa Elektron,volal jsem do banky ze chci zalozit platbu pres net as tam mi sdelily ze to trva 10 pracovnich dnu,takze jsem v pasPlnou hru mam nainstalovanou a nemuzu hrat,potreboval bych nejake cislo karty abych rozjel ten mesic zdarma,muzete mi nejak poradit? Dekuji. |
 |
|
Kaz
Moderator

901 Posts |
Posted - 22/06/2005 : 14:23:54
|
Zadej tam tu Visu Electron, me to na ten mesic zdarma fungovalo |
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
 |
|
Koba
Starting Member
7 Posts |
Posted - 22/06/2005 : 19:15:30
|
Ja jsem ji tam daval,skousel jsem to snad 20x a porad to psalo,ze je karta neplatna.Karta je samozrejme platna,tak nevim proc mi to nejde. Nemate teda nekdo cislo karty ktera nema placeni po netu? Nevim co mam delat sakra. |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 22/06/2005 : 20:16:03
|
quote: Originally posted by Koba
Ja jsem ji tam daval,skousel jsem to snad 20x a porad to psalo,ze je karta neplatna.Karta je samozrejme platna,tak nevim proc mi to nejde. Nemate teda nekdo cislo karty ktera nema placeni po netu? Nevim co mam delat sakra.
neplatna je proto, ze nepodporuje transakce pres internet, banka tudiz soe pri pokusu o overeni karty rekne, ze nemas narok |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 22/06/2005 : 20:16:34
|
seznam.banka.cz
tam bys mel dostat velice rychle internet card v podstate zadarmo |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 23/06/2005 : 00:04:16
|
neplatna je proto, ze nepodporuje transakce pres internet, banka tudiz soe pri pokusu o overeni karty rekne, ze nemas narok
to soe zjisti az pri pokusu o strzeni platby. Mesic zadarmo by mel na kartu se zakazanym internetovym placenim urvat v pohode. Alespon tak pravi moje vlastni zkusenost. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
jakuza
New Member

209 Posts |
Posted - 23/06/2005 : 14:32:53
|
Mno at vyzkousim cokoliv tak me to stejne nefrci ! |
 |
|
Koba
Starting Member
7 Posts |
Posted - 24/06/2005 : 10:39:31
|
No mesic zadarmo to teda neurvalo,a to jsem skusil 3 druhy karet.Nechapu proc to nebere,asi mki nezbyva nez cekat az se pani sefove z playmanu vrati z dovolene a pak se milostive rozhodnou poslat konecne kody.Jsou to hajzlici. |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 24/06/2005 : 11:20:26
|
tak si zarid tu internet card, pres ten seznam to mas zadarmo |
 |
|
Koba
Starting Member
7 Posts |
Posted - 24/06/2005 : 15:07:26
|
Bohuzel tato stranka neni momentalne k dispozici-finito. Vsechno se spiklo proti me. |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 24/06/2005 : 17:29:58
|
quote: Originally posted by Koba
Bohuzel tato stranka neni momentalne k dispozici-finito. Vsechno se spiklo proti me.
http://banka.seznam.cz/ normalne funguje |
 |
|
|
Topic  |
|