Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Cokoliv co se nevejde jinam
 Sraz online hráčů 2005
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 22/06/2005 :  08:49:21  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
Jelikož odpadl Muzz+1 a člověk kterému jsem tyto místa rezervoval se dodneška neozval jsou 2 volná místa na víkendový sraz.
Pokud má tedy někdo zájem jsou 2 místa volná.
Kdo tedy má zájem obratem se přihlašte.

(zvláštní topic zakládám protože původní topicy předpokládám sledují jen ti přihlášení)

Noe

Edited by - Noe on 22/06/2005 10:46:12

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 22/06/2005 :  09:49:48  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:
Originally posted by Noe

Jelikož odpadl Muzz+1 a člověk kterému jsem tyto místa rezervoval se dodneška neozval jsou 2 volná místa na víkendový sraz.
Pokud má tedy někdo zájem jsou 2 místa volná.
Kdo tedy má zájem obratem se přihlašte.

(zvláštní topic zakládám protože původní topicy předpokládám sledují jen ti přihlášení)

Tomcon+Deim. Dekuji

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 22/06/2005 :  10:45:29  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
OK tímto jsou místa pro spaní v pensionu Hlavatice kompletně zadána.

quote:
Originally posted by Deimnia
Tomcon+Deim. Dekuji

Super jsem rád protože ten na kterého jsem čekal, že se ozve byl Tomcon. Volal mi minulý týden, ž emá eminetní zájem ale pak se už neozval. Neměl jsem na něj mobil abych mu cinknul že jsou dvě místa a na ICQ nereagoval. Řekni Tomconovi ať mě cinkne, mobil na mě má :))

Noe

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000