Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 druid pvp talent build
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 31

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 08/06/2005 :  13:49:16  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
No sice sme se od nazvu topicu vzdali az az :) ale budiz

ono udrzeni agra u wara neni az tak na skillu wara jako spis ostatnich party memberu ;) (tim nechci rict, ze war si tam muze mackat co che to ne )

protoze v guilde nemame wara na odpovidajicim lvlu (trosku nam utekli) tak obcas tankuju ja v medvedovi a musite uznat ze udrzet agro v bearforme vubec neni lehky (ve srovnani s warem) ale kupodivu kdyz sem sel s priestem a magem nebyl naprosto zadny problem (obcas mi ho bral shaman (/wave morous) :) ale jen na chvilku.

Takze to jestli war udrzi agro zalezi take hodne na ostatnich memberech jak oni umi pracovat s agro mngmntem.

Samozrejme kdyz masi jednoho moba a dalsi addy necha na pokoji pak je neco spatne (ja v medvedovi sem schopny udrzet agro 3 mobu..mozna i vic ale to sme teda nezkouseli )

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 08/06/2005 :  14:37:48  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
moje zkusenosti jakozto normalniho party membera a tudiz agro generatora (rogue) jsou takovy, ze SILENE MOC zalezi na warrovi jestli si to agro umi drzet nebo ne
je jasny, ze treba healer/rogue/hunter by si mel svoje agro managovat, ale fakt hodne hodne moc zalezi na skillu warra

zatim jsem teda potkal jen jednoho opravdu kvalitniho warriora-tanka a ten je nastesti v nasi guilde (/wave chakra)
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 08/06/2005 :  15:29:46  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
Takze vysvetlivky k warrovmu drzeni agra.
anebo ne zalozim novy topic kuknete tam

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Wolfie
Starting Member

24 Posts

Posted - 08/06/2005 :  20:13:33  Show Profile  Send Wolfie an ICQ Message Send Wolfie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

Ehm imuni vuci disarmu? a to si zjistil jak? sem si toho nejak nevsim :o)))

Kdyz bojuju s nejakym mobem kterej tu abilitu ma, vidim tam tu ikonku skoro porad :o)...spis mas enchant ne?

A nevim na kterym lvlu to hodnotis ale pro me je war celkem malina sem 41. Roots, nature grasps sou tvoje nejsilnejsi stranka. Mozna ze na 60ce s dobrym equipem s nim mozna sou problemy, ale ted mi rozhodne dela nejmensi problemy.

Edit: preklepy

Ja mluvim o Feral forme, nebot te disarm nijak neovlivni v tom, jakou das damage, protoze v tu chvili zbran nepouzivas (jen jeji staty)

Add WAR: samozrejme ze War je jeden z nejlehcich cilu, ale zkus dat dobre vybaveneho Wara v medvedi forme, ja ho teda nedam ani omylem a to jsem lvl 34

Wolfi/Tauren/Druid <Mor do kuli>.....Shadow Moon
http://wow.allakhazam.com/profile.html?155162
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 09/06/2005 :  07:17:19  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wolfie

Ja mluvim o Feral forme, nebot te disarm nijak neovlivni v tom, jakou das damage, protoze v tu chvili zbran nepouzivas (jen jeji staty)

Add WAR: samozrejme ze War je jeden z nejlehcich cilu, ale zkus dat dobre vybaveneho Wara v medvedi forme, ja ho teda nedam ani omylem a to jsem lvl 34

DISCLAIMER
Jo tak disarm ve feral form...no nevim, kdyz mi nekdo dal disarm, tak ten debuff se tam stejne ukazal. Bohuzel sem si nevsim jestli mi sli dolu i zivoty + mana (mam na zbrani staty +INT, +STA). Kazdopadne tlapu mi to neurizlo

Jinak dobre vybaveneho wara na lvlu 34? ... ne chapu jak to myslis...umerne k lvlu samozrejme. No jak sme se bavili pres tell (coz jini nevedi) samozrejme sem nemyslel pouze feral. Ciste ve feralu pomalu nesundam ani moba natoz hrace. Je naprosty nesmysl pouzivat pouze feral (nerikam ze ty pouzivas aby ses toho zase nechytl). Musi se to zkombinovat s caster form a potom urcite na lvlu 34 nemuzes mit nejmensi problem s warem.

Jestli si myslel sundat wara pouze ve feral podobe, tak to se mi zatim nepodarilo (ani to zkouset nehodlam, proc taky -je to jako by rogue nepouzival stealth ), a tim padem sme si spatne rozumel.
END OF DISCLAIMER

Go to Top of Page

Dax
Starting Member

2 Posts

Posted - 12/06/2005 :  22:43:51  Show Profile Send Dax a Private Message  Reply with Quote
Nevite jestli druid muze pouuzivat spears a kdyztak kde se to muzu naucit a nemate nejaky tipy jak muzu sundat za druida rogue tohle povolani mi dela strasny problemy.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 13/06/2005 :  00:06:09  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Zkus ho rootnout, a mělo by být vymalováno
Go to Top of Page

Mnich
Starting Member

6 Posts

Posted - 13/06/2005 :  06:46:12  Show Profile Send Mnich a Private Message  Reply with Quote
Čau, chtěl bych se zeptat co si myslíte o Hurricanu? Je to použitelné? Jestli jo, tak na co?
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 13/06/2005 :  07:13:53  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dax

Nevite jestli druid muze pouuzivat spears a kdyztak kde se to muzu naucit a nemate nejaky tipy jak muzu sundat za druida rogue tohle povolani mi dela strasny problemy.

S roguema ma skoro kazdej problemy (mno war ho asi zakope do zeme ostatni nevim)
ja s nima taky vicemene prohravam ale nedavno se mi podarilo pri duelovani u ogrimaru dat roguea 45 (ja byl 41). Nahodil sem NG a dire bear form. Jakmile vylezl ze stealthu a ja se probral ze stunlocku tak MF (da mu dot a nemuze se restealthnout), faery fire (decrease armor a nemuze restealth). A pak uz jen kombinace healu, root, SF, MF a bearformy a dal sem ho. Ale musim uznat ze sem to necekal protoze s roguem opravdu vetsinou prohravam.

Go to Top of Page

Rira Vanga
Starting Member

28 Posts

Posted - 13/06/2005 :  14:35:18  Show Profile  Visit Rira Vanga's Homepage  Send Rira Vanga an ICQ Message Send Rira Vanga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mnich

Čau, chtěl bych se zeptat co si myslíte o Hurricanu? Je to použitelné? Jestli jo, tak na co?

Sam sem az do lvl 43 jel ciste na balance a mel jsem Huricane.
V PvE se to samostatne pouzit neda, max na agro mensich potvor.
V grupe to muze byt jako hodne slabej odvar AOE od warlocka nebo maga.

V PvP je to podle me absolutne nepouzitelne.
Kouzlo je channelovane a kdyz te zasahnou tak se vetsinou prerusi.
DMG neni nijak uzasna oproti magum a warlokum.
Dosah je do 8 y jestli se nepletu a kdyz jsem se z prowlu zmenil a daval hurikan tak jsem vetsinou dal jen prvotni DMG nez jsem chcipl.

Daleko uzitecnejsi je restoration tree a kouzla jako natural swiftness a nasledne inervate.

Hurican v BG je ale jedine kouzlo ktere muze druid pouzit indoor na zpomaleni nepritele. Ale vzhledem k tomu ze shamani, hunteri a kouzelnici maji takovato kouzla take, videl bych to jako zbytecnost.

Meridina 59: Silor (rip) CS: BlTe|B, jeremy (rip) Jumpgate: jer3my (rip) EVE: Rira Vanga
WOW (Ragnaros): Riratjingu - druid / tauren 60
Go to Top of Page

Wolfie
Starting Member

24 Posts

Posted - 13/06/2005 :  15:23:04  Show Profile  Send Wolfie an ICQ Message Send Wolfie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rira Vanga

quote:

Dosah je do 8 y jestli se nepletu a kdyz jsem se z prowlu zmenil a daval hurikan tak jsem vetsinou dal jen prvotni DMG nez jsem chcipl.

Daleko uzitecnejsi je restoration tree a kouzla jako natural swiftness a nasledne inervate.

Hurican v BG je ale jedine kouzlo ktere muze druid pouzit indoor na zpomaleni nepritele. Ale vzhledem k tomu ze shamani, hunteri a kouzelnici maji takovato kouzla take, videl bych to jako zbytecnost.

To radsi ani nepis :), ja jsem se tesil, jak konecne budu v PVE rychleji zabijet potvory a hlavne, ze dam vice potvor najednou, jestli je to tak nepouzitelny, proc je to potom takovej high talent???

Nepomaha na "chaneled" kouzla treba Barkskin? Ze by to zmensilo pravdepodobnost preruseni? Dik...

Go to Top of Page

Wolfie
Starting Member

24 Posts

Posted - 15/06/2005 :  11:02:26  Show Profile  Send Wolfie an ICQ Message Send Wolfie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Rira Vanga

quote:

To radsi ani nepis :), ja jsem se tesil, jak konecne budu v PVE rychleji zabijet potvory a hlavne, ze dam vice potvor najednou, jestli je to tak nepouzitelny, proc je to potom takovej high talent???

Nepomaha na "chaneled" kouzla treba Barkskin? Ze by to zmensilo pravdepodobnost preruseni? Dik...

Jeste jsem se chtel zeptat, jestli vubec je Barkskin v arzenalu kouzel? Na nekterych strankach neni v seznamu a nevim, pro kterou verzi je ktery platny...
Dejte pls vedet nekdo s lvl 44+

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 15/06/2005 :  11:18:47  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Co takhle se podivat na nabidku u trenera? tam mas vypsane vsechny skily co se muzes naucit.Ano barskin zabranuje preruseni hurikanu,ale to je stejne jedno, na top talent kvulu kteremu musis obetovat NS je to v porovnani s ostatnimy clasami Hodne slabe AoE ktere navic funguje jen ve tvem okoli.... Nebrat!!

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Wolfie
Starting Member

24 Posts

Posted - 15/06/2005 :  12:37:58  Show Profile  Send Wolfie an ICQ Message Send Wolfie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Co takhle se podivat na nabidku u trenera? tam mas vypsane vsechny skily co se muzes naucit.Ano barskin zabranuje preruseni hurikanu,ale to je stejne jedno, na top talent kvulu kteremu musis obetovat NS je to v porovnani s ostatnimy clasami Hodne slabe AoE ktere navic funguje jen ve tvem okoli.... Nebrat!!

jo chapu, ze do party je to zbytecny, ale na expovani jsem si myslel ze to bude lepsi, stejne ted jedu Balance/Feral, takze NS mit nebudu, zatim chci co nejvice DMG, treba pak predelam na Restoration, ale ted se mi nechce
Uz i ted se mi obcas zda ze zabijim potvory jen diky Thorns a celou dobu boje se jen lecim

Go to Top of Page

Rira Vanga
Starting Member

28 Posts

Posted - 15/06/2005 :  12:53:29  Show Profile  Visit Rira Vanga's Homepage  Send Rira Vanga an ICQ Message Send Rira Vanga a Private Message  Reply with Quote
Ohledne druida a soucasneho BG (zvlast CTF).
Ten kdo to chce hrat a rada z vas jsou urcite puvodni Q / CS hraci tak by byl BLBEJ kdyby si nedal minimalne 21 bodu do resto.

Protoze dat si za behu INSTA full heal je rozdil mezi donesenou vlajkou a dalsim mrtvym druidem :)

Dale je take nutnost mit nature grasp protoze dalsi insta ;) root je tez dost dobrej.

Meridina 59: Silor (rip) CS: BlTe|B, jeremy (rip) Jumpgate: jer3my (rip) EVE: Rira Vanga
WOW (Ragnaros): Riratjingu - druid / tauren 60
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/06/2005 :  16:41:04  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Len ich nechaj, im mozno po par mesiacoch dojde ze druid neni dmg dealer ale healer .... i ked, mozno im to ani nedojde.
Go to Top of Page

Wolfie
Starting Member

24 Posts

Posted - 16/06/2005 :  09:29:32  Show Profile  Send Wolfie an ICQ Message Send Wolfie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Len ich nechaj, im mozno po par mesiacoch dojde ze druid neni dmg dealer ale healer .... i ked, mozno im to ani nedojde.

Ze bych treba v PvP nebo PvE nekoho uhealoval k smrti???

Ja jsem si druida vybral, protoze mi prijde zajimavy, ne proto ze bych cekal ve meste az si me nekdo vyzada do party abych ho jen lecil..

Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:24:46  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Tak to by me zajimalo jak chces projit nejakou instanci? Ono na dmg dealera fakt vetsinou druidy neberou...

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:25:51  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kar-Chee

Tak to by me zajimalo jak chces projit nejakou instanci? Ono na dmg dealera fakt vetsinou druidy neberou...

no ale jako offtanka+secondary healera by to uz snad slo ne?

no mmo
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 16/06/2005 :  15:50:36  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
spíš jako main-healera a "kdyžjeprůsertakmožnámaličkotanka" :-)

Go to Top of Page

Wolfie
Starting Member

24 Posts

Posted - 16/06/2005 :  15:51:59  Show Profile  Send Wolfie an ICQ Message Send Wolfie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:
Originally posted by Kar-Chee

no ale jako offtanka+secondary healera by to uz snad slo ne?

presne tak, zatim me stejne chteli v Instancich jako tanka+healera kdyz dosla priestum mana, a healovat muzu porat i kdyz se specnu na neco jinyho

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/06/2005 :  16:18:16  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
secondary tank/healer je prece shaman/paladin
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 16/06/2005 :  16:18:27  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
No muj nazor (Holy//disc priestuv) je ten, ze druida do party neni potreba.
Na druhou stranu v (podle me) idealni parte (defwar,holypriest,mage,mage,druid) se mi libi. A tam by mel nahazovat MotW, delat secondary tanka a lecit v pripade pruseru.
Takze si please podle toho nad lvlem 40 respecnete

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/06/2005 :  16:20:32  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
"idealni parta" jak vino
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 16/06/2005 :  16:20:39  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

secondary tank/healer je prece shaman/paladin

Neznam shamany, ale sehnat dobreho paladina je pruser:) Naopak druidy hrajou vetsinou lidi co studujou navody a bavi je kombinovat=vetsinou dobri hraci.

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 16/06/2005 :  16:21:41  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

"idealni parta" jak vino

Rikam "podle me"

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/06/2005 :  16:22:37  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
za hordu je hromada dobrejch shamanu, rozhodne do zadny instance (vcetne tech uplne nejvic low level) bych bez shamana nesel, leda ze by sel s nama warlock - tech je brutalni nedostatek (cemuz se neda divit, stejne rychly levelovani asi jako ten druid)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 16/06/2005 :  16:34:35  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Ja sem naopak stastny jak blecha, kdyz samana v tymu NEMAM. Pro tanka je lame saman hotova nocni mura.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/06/2005 :  16:39:10  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
je pravda ze radsi bych sel s paladinem ale ty za hordu nejsou no..
dobrej shaman je pozehnani - agi/str totemy, healing, nature swiftness dokaze zachranit zivot tankovi kdyz parta chcipne tak ma ankh, ressuje jak priest, damage dava dobrou, vydrzi se stitem hodne, proste pohoda (jinak receno IMBA)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 16/06/2005 :  16:40:01  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Jinak uz sem to tu rikal, ale pro velky uspech klidne zopakuju:

Druid imho zadne talenty, ktere by mu umoznily zasadnim zpusobem lepe tankovat nema.

Takze jestlize bereme roli druida v grupe jako healer/secondary tank, tak vsem, kteri chteji primarne hrat v instancich dopurucuji specnout restoration ciste z toho duvodu, ze je to tak jedine, cim si skutecne v instanci pomuzou ;)
Go to Top of Page

Wolfie
Starting Member

24 Posts

Posted - 17/06/2005 :  10:12:43  Show Profile  Send Wolfie an ICQ Message Send Wolfie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Druid imho zadne talenty, ktere by mu umoznily zasadnim zpusobem lepe tankovat nema.

Takze jestlize bereme roli druida v grupe jako healer/secondary tank, tak vsem, kteri chteji primarne hrat v instancich dopurucuji specnout restoration ciste z toho duvodu, ze je to tak jedine, cim si skutecne v instanci pomuzou ;)

No ze svy zkusenosti muzu rict, ze si jako tank v bear forme bohate vystacim s abilitama co mam (jedna na agro jednoho cile a druha na agro vsech okolnich). Spis mam potom problem to vsechno ustat, protoze vetsina Waru (teda co jsem zatim potkal ve skupine) si mlati jednu potvoru a nereaguje, kdyz kouzelnikum jdou jiny po krku, takze nakonec (co pouziju ty ability) jde vetsina potvor po me

Jen mi vadi maly dmg v bear forme, a temer nulovy plosny dmg, to se pak agro drzi tezko, kdyz se magove rozjedou

Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 17/06/2005 :  11:08:10  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No ze svy zkusenosti muzu rict, ze si jako tank v bear forme bohate vystacim s abilitama co mam (jedna na agro jednoho cile a druha na agro vsech okolnich). Spis mam potom problem to vsechno ustat, protoze vetsina Waru (teda co jsem zatim potkal ve skupine) si mlati jednu potvoru a nereaguje, kdyz kouzelnikum jdou jiny po krku, takze nakonec (co pouziju ty ability) jde vetsina potvor po me

Jen mi vadi maly dmg v bear forme, a temer nulovy plosny dmg, to se pak agro drzi tezko, kdyz se magove rozjedou

no tak když je war špatnej hráč a neumí tankovat tak je dobrej druid asi lepší ;) ale jinak je to prostě slabota, ta abilita na všechny má cooldown 10 minut, ta na jeden cíl vydrží tušim 3 nebo 4 sekundy a to je vše co na taunt máš (dmg je slaboučkej)

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 17/06/2005 :  11:32:28  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

no tak když je war špatnej hráč a neumí tankovat tak je dobrej druid asi lepší ;) ale jinak je to prostě slabota, ta abilita na všechny má cooldown 10 minut, ta na jeden cíl vydrží tušim 3 nebo 4 sekundy a to je vše co na taunt máš (dmg je slaboučkej)

mno ja do takoveho lvlu 35 mozna az do 40 sem obcas instance tankoval v bearforme a muzu rict ze kdyz mas dobry lidi v parte (hlavne magove a priesti co vedi jak co pouzivat) sem nemel problem s agrem

ale warovi se zkratka druid nemuze vyrovnat (jen kdyz ten war nevi jak agrokeepera hrat )

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/06/2005 :  15:05:14  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Nebav me sa tu o lvl 1 - 40 , ale o lvl 50 a viac, mozno aj 55 a viac. A nebav me sa tu ,,zejetosostiahnutymchvostommozne,, ono je takto mozne vsetko, ale neni to efektivne. Proste druid tank nemoze byt.

Neviem, asi chytam podla vas divne formy, ale nikdo odo mna nechcel aby som tankoval, vzdy som healer.
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 07/07/2005 :  12:22:53  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
někdo mi poraďte jak na warlocka, pořád na to nějak nemůžu přijít; nikdo jinej mi nedělá takový problémy, wara a rogue urootuju a unukuju, příp. dorazim medvědem, huntery zvládnu občas i dva najednou, pal je taky občas oříšek, ale když to nevyjde můžu vždy utýct, s priestem šetřim manu než on si svoji vyplácá a pak je to jednoduchý - zvlášť s innervate... ale warlock pořád nějak nejde

rootovat peta se mi moc neosvědčilo, nejlíp mi vychází když mu jdu přímo do těla a ničeho si nevšímam a jen si hlídam HP a čekam až mu dojde mana, problém je, že má ty kouzla asi docela laciný a navíc má hafo HP takže než ho upižlam dost to trvá, nejlepší mi přijde přehazovat se do medvěda a zpátky jen na heal a obnovení DoTu, ale furt to není ono, má vcelku rychlou dmg tak to není moc efektivní... co s tím?

Edited by - Cotouch on 07/07/2005 12:24:31
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 07/07/2005 :  20:11:08  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

někdo mi poraďte jak na warlocka, pořád na to nějak nemůžu přijít; nikdo jinej mi nedělá takový problémy, wara a rogue urootuju a unukuju, příp. dorazim medvědem, huntery zvládnu občas i dva najednou, pal je taky občas oříšek, ale když to nevyjde můžu vždy utýct, s priestem šetřim manu než on si svoji vyplácá a pak je to jednoduchý - zvlášť s innervate... ale warlock pořád nějak nejde

rootovat peta se mi moc neosvědčilo, nejlíp mi vychází když mu jdu přímo do těla a ničeho si nevšímam a jen si hlídam HP a čekam až mu dojde mana, problém je, že má ty kouzla asi docela laciný a navíc má hafo HP takže než ho upižlam dost to trvá, nejlepší mi přijde přehazovat se do medvěda a zpátky jen na heal a obnovení DoTu, ale furt to není ono, má vcelku rychlou dmg tak to není moc efektivní... co s tím?

warlock je easy ,drzet se nad 1/2 hp.sundavat ze sebe cursy(pokud je tak blbej ze je na tebe casti) a ubit ho,s innervate ti proti nemu mana nikdy nedojde :)))).

easy kill....,po patchi to bude s odmorfnutim pri fearu jeste lehci..:)

.....
Go to Top of Page

Wolfie
Starting Member

24 Posts

Posted - 12/07/2005 :  14:57:19  Show Profile  Send Wolfie an ICQ Message Send Wolfie a Private Message  Reply with Quote
Jak delate magy? Je lepsi je umlatit a healovat se nebo ukouzlit? Ja jsem vetsinou radeji kouzlil, protoze mi furt litaj kolem jak splaseny a na meele se mi spatne trefuji

Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 12/07/2005 :  15:20:15  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jak delate magy? Je lepsi je umlatit a healovat se nebo ukouzlit? Ja jsem vetsinou radeji kouzlil, protoze mi furt litaj kolem jak splaseny a na meele se mi spatne trefuji

mág je pro mě jeden z těch snadnějších, mě skoro vždy stačí hodit DoT, HoT na sebe a jen mlátit, občas regrowth a tak, spíš záleží co dělá on, každopádně ke konci se většinou snažej udělat ovci a zdrhnout, chce to odhadnout kdy a buď zůstat mimo dosah zarootovat a donukovat (nature reach se hodí) nebo vhodně morfovat

obecně ale stačí šetřit manu než si on vyplácá svoji a jen se healovat a pak je to jasný ;)

Go to Top of Page

Wolfie
Starting Member

24 Posts

Posted - 12/07/2005 :  17:22:24  Show Profile  Send Wolfie an ICQ Message Send Wolfie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mág je pro mě jeden z těch snadnějších, mě skoro vždy stačí hodit DoT, HoT na sebe a jen mlátit, občas regrowth a tak, spíš záleží co dělá on, každopádně ke konci se většinou snažej udělat ovci a zdrhnout, chce to odhadnout kdy a buď zůstat mimo dosah zarootovat a donukovat (nature reach se hodí) nebo vhodně morfovat

obecně ale stačí šetřit manu než si on vyplácá svoji a jen se healovat a pak je to jasný ;)

To mas asi pravdu, ale kdyz jdu do medveda tak na me furt hazi "frost novu" a to je pak pro me vyhozena mana za premenu, tak kdyz ho jdu mlatit tak vetsinou zustavam v kouzelnicky forme a premenu setrim jen na jeho polymorf.
Kazdopadne souhlasim s tim, ze nejdulezitejsi si nehavat nejakou tu manu na heal :), pak toho moc mag nenadela

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 12/07/2005 :  18:53:34  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Morf zrusi frost novu, ale stejne tak i demorf. Takze na jedno morfnuti rusis dva rooty. Vsechno je to jen otazka spravneho casovani, ale druidovi by mag nemel byt schopny utect z melee range jinak nez blinkem.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 13/07/2005 :  08:39:50  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Morf zrusi frost novu, ale stejne tak i demorf. Takze na jedno morfnuti rusis dva rooty. Vsechno je to jen otazka spravneho casovani, ale druidovi by mag nemel byt schopny utect z melee range jinak nez blinkem.

Toje sice pekne ,ale nekoho stoji morf 700many.Takze morfnout medu abych na to nasledne dostal frost novu a remorfoval s5 je celkem drahe(neplati pro lidi s swiftshiftingem).....

.....
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/07/2005 :  10:07:16  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze demorf nestoji ziadnu manu, ale teraz niesom na svojom pc tak som si tym nie som isty.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/07/2005 :  10:21:26  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Myslim ze demorf nestoji ziadnu manu, ale teraz niesom na svojom pc tak som si tym nie som isty.

beldor mel nejsis na mysli situaci, ze morfnes protoze chces tlouct na melee, jenze chytnes novu tak demorfnes a morfujes znovu...

mimochodem proc vlastne na maga chodit do morfu? to neni dmg od staffky vetsi nez dmg v morfu?

no mmo
Go to Top of Page

Wolfie
Starting Member

24 Posts

Posted - 13/07/2005 :  11:13:17  Show Profile  Send Wolfie an ICQ Message Send Wolfie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

beldor mel nejsis na mysli situaci, ze morfnes protoze chces tlouct na melee, jenze chytnes novu tak demorfnes a morfujes znovu...

mimochodem proc vlastne na maga chodit do morfu? to neni dmg od staffky vetsi nez dmg v morfu?

To jsem presne psal, ze je lepsi mlatit ho v kouzelnicky forme a kdyz me freezne tak na nej zacnu kouzlit a nebo tu chvilku imobility vyuziju na leceni
Akorat vyhoda morfu je taky v tom, ze mas vic HP a muzes lip ustat prvni silny kouzla

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 13/07/2005 :  11:41:49  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

1)vyleci ti to hp(ne vsech 1300) ale urcitej pomer k okamzitym Hp.
2)feral charge
3)stun

Mno ja stejne vetsinou zustavam v human forme a mlatim rucne,jen jsem odpovidal na predchazejici post :)))

btw:frost mage nema sanci,ale pokud jedu proti Arcane/fire a enemy neni blbej tak to vyhraje(proti kombu AP+silence+instapyroblast+fireblast +par spamnuti AE ......bleee) 1/2 mojich hp za par sekund ..jedine vyzunknout velkou flasku .

.....
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 13/07/2005 :  12:16:20  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

warlock je easy ,drzet se nad 1/2 hp.sundavat ze sebe cursy(pokud je tak blbej ze je na tebe casti) a ubit ho,s innervate ti proti nemu mana nikdy nedojde :)))).

easy kill....,po patchi to bude s odmorfnutim pri fearu jeste lehci..:)

imo si narazil na lamy warlocky, otazkou je jak je ten lock specknutej...vcera sem nemohl sundat demonology specializovanyho locka a to ani v medovi ani v humanovi jeho pet mu absorbuje urcitou dmg a na zaklade toho se pak leci takze prioritou je sejmout peta, potom se soustredit na locka samotnyho...ale proste je to o hraci a ne o taktice...jak rikam loci ktere si daval sou lamky nebo maj proste jinej build...

WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division
GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB
UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :)
HGL - Cabalist - Summoner
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 13/07/2005 :  13:04:05  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cracky
imo si narazil na lamy warlocky, otazkou je jak je ten lock specknutej...vcera sem nemohl sundat demonology specializovanyho locka a to ani v medovi ani v humanovi jeho pet mu absorbuje urcitou dmg a na zaklade toho se pak leci takze prioritou je sejmout peta, potom se soustredit na locka samotnyho...ale proste je to o hraci a ne o taktice...jak rikam loci ktere si daval sou lamky nebo maj proste jinej build...

Abych rekl pravdu tak nevim presne jak fungujou vsechny warl.ability,ale vim ze proti mojim 10k. many kterou pouzivam jen na healy a moonfire.+mlatim mace je varlock hodne v prd....musi pouzivat draha kouzla protoze jeho best mana/dps Doty muzu dispelnout.... +nezapomen si nechat trinket na fear+bandage time.A hlavne musis davat bacha na selfress.(kvuli toho uz jsem,parkrat umrel,zabijes warlocka jdes po ostatnich von se resne a napali ti neco do zat..mrcha )

.....
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 13/07/2005 :  13:07:36  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by cracky

Abych rekl pravdu tak nevim presne jak fungujou vsechny warl.ability,ale vim ze proti mojim 10k. many kterou pouzivam jen na healy a moonfire.+mlatim mace je varlock hodne v prd....musi pouzivat draha kouzla protoze jeho best mana/dps Doty muzu dispelnout.... +nezapomen si nechat trinket na fear+bandage time.A hlavne musis davat bacha na selfress.(kvuli toho uz jsem,parkrat umrel,zabijes warlocka jdes po ostatnich von se resne a napali ti neco do zat..mrcha )

jj vim co myslis, ale zkus si dat duel s nejakym ¨demonology spectnutym lockem a ten jeho pet je fakt svinstvo...ono vetsina locku jede s impem (hp) a pak si treba toho fellhuntra summone a to je ten nejvetsi problem imo... no s innervate dam neco pres 9k many, takze taky na tom nejsem zle, ale jak rikam vcera to bylo peklo a docela me to stvalo pac jinak je lock easy target :)

WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division
GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB
UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :)
HGL - Cabalist - Summoner
Go to Top of Page

Wolfie
Starting Member

24 Posts

Posted - 14/07/2005 :  11:31:19  Show Profile  Send Wolfie an ICQ Message Send Wolfie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

1)vyleci ti to hp(ne vsech 1300) ale urcitej pomer k okamzitym Hp.
2)feral charge
3)stun

Mno ja stejne vetsinou zustavam v human forme a mlatim rucne,jen jsem odpovidal na predchazejici post :)))

btw:frost mage nema sanci,ale pokud jedu proti Arcane/fire a enemy neni blbej tak to vyhraje(proti kombu AP+silence+instapyroblast+fireblast +par spamnuti AE ......bleee) 1/2 mojich hp za par sekund ..jedine vyzunknout velkou flasku .

add 1.premena ti nic nevyleci, funguje to na procentech zivota tzn. kdyz mas 2000/3000HP v kouzel forme budes mit 2/3 zivotu i po premene, ale samozrejme o neco vice, a kdyz se premenis z5, budes mit zase jen 2000/3000HP

Go to Top of Page

Wolfie
Starting Member

24 Posts

Posted - 14/07/2005 :  12:52:32  Show Profile  Send Wolfie an ICQ Message Send Wolfie a Private Message  Reply with Quote
nevite nahodou nekdo na cem je zavisly crit hit u kouzel, jestli na inteligenci a jak?

Go to Top of Page
Page: of 31 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,37 seconds. on eygor Snitz Forums 2000