Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Reputace v Alterac BG
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 13/06/2005 :  16:00:37  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shandor

to jsi me asi trochu nepochopil .. nebrecim :) toho jsem dalek .. je mi to v zasade i dosti jedno .. ale ja treba zelene nechavam neb nemaji sanci ...
btw: vykuchal me tam i char o 15-20 lvlu vys nez jsem ja ..
ale je to kazdeho volba ... v kazdem pripade mam kazdeho toho pana napsaneho na kemp listu :)

me to nejak vadilo ze zacatku, to jsem z toho byl jeste nejak vynervovanej .. ale ted uz jsem s tim nejak smirenej (jsem na 60, takze spis mluvim o tom ze kdyz jsem nekde sam a sejme me 5 aliku (a to me jeste sapne zlodej aby si mohl prijit kazdej bouchnout, tohle uz vubec nechapu)) nic me to nestoji tak co. Ale z toho co jsi napsal jsem to tak nejak pochopil ze te podobne situace vytaceji :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 13/06/2005 :  16:03:15  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

jo btw: neni pravda ze vsichni zabijeji i to co je sede a jestli to delas ty tak jsi v zasade PK postava
coz opet .. proti gustu zadny disputat .. ale honor v tom neni :)

ja ale nepsal ze je zabijim, nahodou sedivy jsou jediny se kteryma delam chujoviny jako ze spolu expime, nebo delame soukromy disko a tak :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 13/06/2005 :  16:06:44  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
nic takoveho .. muj problem je spise opacny .. jelikoz jsem warr a kdyz jsem v prdeli tak se postavim smrti celem tak utocim na kazdeho bez rozdilu v jakekoliv situaci pokud je alespon 2-3 lvly okolo mne :) .. mam kolikrat i ten problem ze utocim prave na lvly o 7 vice jak ja .. parkrat se mi je podarilo sejmout a velmi mne prekvapilo ze meli jeste Skauta ... naprosto nechapu jak se mohli dopracovat do tohoto levelu a mit teprf skaut .. to mi nekdo vysvetlete :) .. ja se rezu jiz od 28 lvlu .. porad na nekoho narazim a porad me gankujou zdechliny LOL

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 13/06/2005 :  16:09:28  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

nic takoveho .. muj problem je spise opacny .. jelikoz jsem warr a kdyz jsem v prdeli tak se postavim smrti celem tak utocim na kazdeho bez rozdilu v jakekoliv situaci pokud je alespon 2-3 lvly okolo mne :) .. mam kolikrat i ten problem ze utocim prave na lvly o 7 vice jak ja .. parkrat se mi je podarilo sejmout a velmi mne prekvapilo ze meli jeste Skauta ... naprosto nechapu jak se mohli dopracovat do tohoto levelu a mit teprf skaut .. to mi nekdo vysvetlete :) .. ja se rezu jiz od 28 lvlu .. porad na nekoho narazim a porad me gankujou zdechliny LOL

no ja mel 60 jeste dlouho predtim nez byl honor system .. a ted se venuji spis shaneni equipu a gankovani mobu na prachy, takze pvp ted taky neni muj primarni cil :) proste kdyz se namane tak zabiju. ale ted v BG to je o necem jinym, tam si obcas zajdu :)

Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 13/06/2005 :  16:09:44  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
jo jeste btw abych se vyjadril uplne presne .. tak gankovani vzdy do online her patrilo a patrit bude .. je to proste tak :)
delalo se to co pamatuju a delat se to bude .. i ja zkusil .. ale stejne jako s prilisnym mnozstvim tvrdeho alkoholu mne to nezaujalo natolik abych po prvnim pokusu v tomto trendu pokracoval .. ale nekoho to bavi .. to jo :D

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 13/06/2005 :  16:11:29  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
jj .. ted jsem dojel warr quest a dostal masivni modrej mecus ... supr vec ... ale ten q byl dlouhej jak prase :)

btw: lvl35 Santicortez .. warr Warriors of the East :)

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 13/06/2005 :  16:59:50  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

nejakej ufnukanej prasivej alik?

Edited by - Warlord on 13/06/2005 17:00:09
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 13/06/2005 :  19:39:53  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

mam kolikrat i ten problem ze utocim prave na lvly o 7 vice jak ja .. parkrat se mi je podarilo sejmout a velmi mne prekvapilo ze meli jeste Skauta ... naprosto nechapu jak se mohli dopracovat do tohoto levelu a mit teprf skaut .. to mi nekdo vysvetlete :) .. ja se rezu jiz od 28 lvlu .. porad na nekoho narazim a porad me gankujou zdechliny LOL

Jsem na lvl 51 a ještě ani nemám honor rank, protože se mi ani nepovedlo získat 25 HKs za týden (max. bylo asi 10), a to přestože mám v rozumně férových soubojích asi 40% úspěšnost (nedostatek praxe a špatný ping v US), ale i kdybych všechno vyhrál, tak to nepomůže.

Holt když hraješ jen málo, vyhýbáš se známým gankovacím místům, hraješ obvykle mimo prime-time a děláš instance a PvP nevyhledáváš, tak mít rank samotný může být problém.
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 13/06/2005 :  19:53:40  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

quote:
Originally posted by Demawend

quote:
[spis si udelej neco s tim crapem co nosis .. neni to kombined ...

Stilgare, ne vsichni hraji tuto hru z duvodu ze se udelaji kdyz jim dropne super vec. Mnoho hracu WoW ma i regulerni sexualni zivot a neukaji se arcanite reaperem zastrcenym hluboko v prdeli. Je tu hodne lidi co to hraji treba proto, ze si chteji zahrat s kamaradama, nebo jen tak si tu hru prochazet. Ne vsichni se snazi jit po itemech. Nejak zacinas byt dost trapny s hlaskama o tom jaky kdo ma na sobe veci. Navic te muzu ujstit, ze tvoje snaha sehnat si co nejlepsi vybavu je opravdu marna, jelikoz kdyz uz se ti bude zdat, ze tvoje vybava je super, vyjde datadisk, ktery posle vsechny tve veci, co jsi pul roku farmil do propadliste dejin.

ted sis krapet nabehnul, muj post byl smerovan primo Jingejovi jako narazka na jeho pusobnost v predchazejici MMO kde jako jeden z prvnich na serveru nafarmil set endgame armoru (to je ono zminovane "kombined"). ano byla to ironie uz tim spis ze Drizztuv shaman zas tak velkej crap nema (co znam z profilu)...
holt jsi zase mimo (neznaly kontextu) ale musel si se snazit zahrat si na velkyho kluka

PS. nezavid

EDIT: jinak, opravdu me nevzrusuje fialova barva, ale kdyz je nekdo underequipnutej muzu s tim mit prolbem, bo to oslabuje skupinu

EDIT2: 33 DPS 1H na meelerovi v Molten COre (endgame instance) za underequip pozavuju

boze
tj debata:)

btw muj equip je uz jinej,ale epicu moc nemam, jen 4:). Ale prijde mi ze epic itemy z MC na armor se nevyplati farmit,jen zbran je opravdu dobra. Modry veci z dm atd sou fakt dobry a dostatecny co se tyce cas/zabava a vysledek v tve vybave.

V AO je kombined tak rozdilne hustej oproti jinemu armoru, ze tj neco jinyho,ale stejne to bylo ulitle to shane.

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

puki
Starting Member

39 Posts

Posted - 13/06/2005 :  23:54:23  Show Profile Send puki a Private Message  Reply with Quote
Ad. Alterac Valey ...
este pred par dnami ma napadlo, ze tam chyba moznost hrat za hracskeho oficira, niekoho kto sa na to pozera s nadhladu a ma prehlad na mape
po vyjdeni dema multiplayerovky battlefield2 kde pridali rolu commandera, ktory ma prehlad o pohyboch svojich jednotiek na bojisku, ma interface na pracu a komunikaciu priamo s jednotlivymi grupami hracov a dokaze im zadavat rozkazy, atd. ALE zaroven to je fyzicka postava niekde skryta v zazemi ale dosiahnutelna, takze jeho zlikvidovanie dokaze ochromit aktivity na najblizsie chvile
nieco taketo by pomohlo stylu hry v AV
Go to Top of Page

Dread01
Starting Member

57 Posts

Posted - 14/06/2005 :  03:17:13  Show Profile Send Dread01 a Private Message  Reply with Quote
Heh dneska sem teprve prisel na to, ze tela se daj vybirat i na velkou dalku (ikona muze zustat cerna), jen nevim zda to je bug nebo schvalne:), skoda moh uz sem mit revered davno. Jinak jako hunter sem tam v pohode koncim vzdy kdyz tam sem dyl na 1. miste dneska treba 175 Kb 28 deaths 1475 hk akorat moc bodu za to neni za vcerejsek sem mel za 1000 killu 15k cp coz ve warsongu se da udelat mnohem vic. Ale odmeny za exalted reputaci sou tu moc pekny a ve warsongu je prd takze hraju todle:)
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 14/06/2005 :  12:13:47  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:
...
EDIT2: 33 DPS 1H na meelerovi v Molten COre (endgame instance) za underequip pozavuju

Mas neco proti moji Trash Blade? ;]

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 14/06/2005 :  12:19:56  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tharn
...
Holt když hraješ jen málo,
velky problem
quote:
vyhýbáš se známým gankovacím místům,
vubec nevadi
quote:
hraješ obvykle mimo prime-time
SM je vzdy plny ;]
quote:
a děláš instance
idealni, pred vstupem je vzdy cas zabit par aliku
quote:
a PvP nevyhledáváš,
tak ted jsi na to kapnul, ze by to bylo timto?
quote:

tak mít rank samotný může být problém.

Ten problem je spis v nekom, nez v necem ;]

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 14/06/2005 :  12:38:08  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bearsson

oooo jak ja tuhle zbran nenavidel, nosil sem ji asi 2 mesice
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:53:27  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:

Ja mam zase nocni mury z questove helmy z templu - Avenguard Helm, "zdobila" moji hlavu taky dobre dva mesice

Vypnout grafiku helmy nepomuze, protoze v IF ji ma/mel na hlave snad kazdy, takze od ni stejne nebyl pokoj

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

camcal
Starting Member

9 Posts

Posted - 14/06/2005 :  17:56:06  Show Profile  Send camcal an ICQ Message Send camcal a Private Message  Reply with Quote
quote:

zatim vsechny zdechliny co jsem potkal tak jsou gankeri ... par kluku je v pohode ale nektery ... mno .... nevim co kdo ma na tom zabijet o 10 lvlu nize a pak kdyz je v prdeli tak tomu o 10 lvlu nizsimu chlapikovi utikat lol

quote:
Originally posted by Reyden

quote:
Originally posted by spajdr

Když je khandar tak skilled, tak proč to včera v Alterac MdK a Zdechliny zabalily z ničeho nic a nechali nás vyhrát? Bored?

proste jsme vyhravali,pak zacal MC invite a odesli jsme :) co vic chces slyset? :))

A vies co, keby si mal aj o 20 lvl menej tak by som si ta dal uz len kvoli tvojmu Madarskemu menu :P. Btw sedych nezabijam len ked sa pripletu v dakej masovke do cesty, pricom vynimku tvoria pallasy tych davam aj ked su sedy jednoducho ich nemam rad.

For the Horde.

Camcal - Shaman lvl60 Shadowmoon (lost in miration)
Camcal - Shaman lvl60 Drak'thul (reincarnated, more powerfull)

Nevadi, ze ma nenavidia, hlavne, ze sa ma boja.
Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 15/06/2005 :  10:25:33  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
presne tak a prace jsi padl na kemp list LOL

omlouvam se za off topic :)

quote:
Originally posted by Warlord

quote:

nejakej ufnukanej prasivej alik?

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 15/06/2005 :  11:30:25  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noztra

quote:

quote:

Ja mam zase nocni mury z questove helmy z templu - Avenguard Helm, "zdobila" moji hlavu taky dobre dva mesice

Vypnout grafiku helmy nepomuze, protoze v IF ji ma/mel na hlave snad kazdy, takze od ni stejne nebyl pokoj

To vis, "uniforma". Neco jako Whitemane's Chapeau ze SM a Robe of Lich z RFD u Spellcasteru :))

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 15/06/2005 :  12:24:30  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ten problem je spis v nekom, nez v necem ;]

Já si nestěžuju, i když ten trinket by se hodil. Spíš to mělo být vysvětlení, proč nemusí mít lvl 45+ lidé vysoký rank.

Až začnu PvP vyhledávat tak ten rank dostanu, ale nepočítám s vyšším, než Rank 3 (na slevy), protože na víc nemám prostě čas.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/06/2005 :  12:56:30  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
proboha to si blizzard dělá kozy ne? tak sral jsem na pvp, měl jsem dokupy jenom 300HK celkově, dokupy snad 1700CP .. dostal jsem se tak na 4 rank, potom jsem moc nehrál, kleslo mi to na rank 3, teď jsem udělal skoro desetinásobek HK i HP a mám zase rank 4? s tím ať se jdou vycpat čuráci
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/06/2005 :  13:05:00  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
hehe, na us forech si stezujou lidi co udelali pres 200.000 cp a maj stejnej rank, to ze bude silena inflace CP bylo jasny
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 15/06/2005 :  13:05:52  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

proboha to si blizzard dělá kozy ne? tak sral jsem na pvp, měl jsem dokupy jenom 300HK celkově, dokupy snad 1700CP .. dostal jsem se tak na 4 rank, potom jsem moc nehrál, kleslo mi to na rank 3, teď jsem udělal skoro desetinásobek HK i HP a mám zase rank 4? s tím ať se jdou vycpat čuráci

Nechapu co se ti nezda. Uvedom si, ze nejsi jediny kdo udelal "skoro desetinásobek HK i HP". A ze na PvP se v BG vrhli i ti co ho normalne nevyhledavali. A rank neni podle mnozstvy tvych CP, ale pomerove k CP ktery ziskali i ostatni z tve frakce. Takze:
Welcome to the real world, Spajneo :)

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/06/2005 :  13:08:30  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
dokonce tu vidím týpka co má skoro 1.5x více CP a polovinu HK oproti mě a zůstal mu pořád rank 3
Go to Top of Page

Dread01
Starting Member

57 Posts

Posted - 15/06/2005 :  13:51:46  Show Profile Send Dread01 a Private Message  Reply with Quote
ja se s 72800 cp vyhoupl z ranku 8 na 9 a jinak hlavne pokud se nepletu tak se secte cp minuly tyden + tendle tyden to cele/2 a z toho pak vyjde +- rank. Takze pokud jeden tyden udelas 2000 pak 20 tak se ti zapocita 11k

Edited by - Dread01 on 15/06/2005 13:54:08
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 15/06/2005 :  14:02:00  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dread01

ja se s 72800 cp vyhoupl z ranku 8 na 9 a jinak hlavne pokud se nepletu tak se secte cp minuly tyden + tendle tyden to cele/2 a z toho pak vyjde +- rank. Takze pokud jeden tyden udelas 2000 pak 20 tak se ti zapocita 11k

tak to nefunguje

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 15/06/2005 :  15:19:36  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
taky jsem byl s rankem dneska docela zklamanej :)

hele je nekde nejaka tabulka kde je matematicky vyjadreno pocitani a udrzovani ranku? popr. kolik honor bodu potrebujes na jakej rank

Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 15/06/2005 :  15:32:39  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:

taky jsem byl s rankem dneska docela zklamanej :)

hele je nekde nejaka tabulka kde je matematicky vyjadreno pocitani a udrzovani ranku? popr. kolik honor bodu potrebujes na jakej rank

Neni, protoze to imho ani nejde. Pocet CP potrebnych na urcity rank se meni dynamicky v zavislosti na dosazenych CP cele frakce, takze to muze byt kazdy tyden jinak.

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 15/06/2005 :  15:53:36  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Cely ten system je chory a pochybujem ze mu niekdo okrem par vyvolenych z Blizzardu rozumie. Navyse sa daju teraz vyzergovat nehorazne CP v battlegrounds. Neviem vazne aky je teraz rozdiel medzi Normal a PvP serverom ked sa bude 99% PvP odohravat v battlegrounds rovnako ako rozdelovanie 99,99% honoru? Existuje vobec nejake "open field" PvP mimo battlegrounds ? (este nemam lvl 60 tak neviem)

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 15/06/2005 :  15:56:22  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Jezis lidi co remcate :) WoW je od zacatku uvadenej jako PvP hra, to ze jste na PvE serveru ma pro Vas akorat tu "vyhodu" ze mate klid na sbirani stuffu co pak vyuzijete v BG :)

Edited by - Herbicid on 15/06/2005 15:56:51
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 15/06/2005 :  15:58:47  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Herbicid
Ja hram na Pvp serveri a stazujem si ze battlegrounds spravili z PvP serveru PvE server ;)

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/06/2005 :  15:59:30  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ten system je snadnej na pochopeni, uz to tu nekdo vysvetloval

ale je to tak, prevazna vetsina honoru se presunula na BG
je to dobre nebo spatne? no me to docela vyhovuje
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 15/06/2005 :  16:01:09  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
ale ja si nestezuji, jen to chci pochopit :)

Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 15/06/2005 :  16:03:30  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:
...
ale je to tak, prevazna vetsina honoru se presunula na BG
je to dobre nebo spatne? no me to docela vyhovuje

Mne ne, ty trofeje z aliku by meli padat ve vsech zonach.

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/06/2005 :  16:05:58  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
to by ovsem dodalo PvP novou dimenzi, ale ta myslenka se mi hodne zamlouva :)
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 15/06/2005 :  16:16:59  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

to mas ale problem, ja se kempit, ve smyslu reskillovani, nenecham chlapce...
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 15/06/2005 :  16:33:56  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

Existuje vobec nejake "open field" PvP mimo battlegrounds ? (este nemam lvl 60 tak neviem)

Spíš boj o moby a tak.
Go to Top of Page

Dread01
Starting Member

57 Posts

Posted - 22/06/2005 :  05:05:24  Show Profile Send Dread01 a Private Message  Reply with Quote
Dneska se mi v AV docela zadarilo :p

http://screenshots.fairytaleguild.com/images/wowscrnshot_062205_033025.jpg

Nakonec sme vyhrali a ty smejdi me 1x sundali :p
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 22/06/2005 :  09:27:38  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
pekny, pro ty ranged classy je alterac valley jak counterstrike
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 22/06/2005 :  10:15:32  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
protoze jses starej cheater :)

Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 22/06/2005 :  15:16:35  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
ale ve vasi gilde by si to vetsina chlapcu zaslouzila .. a ostatne i oni by z toho neco meli kdyz to ted delaji jen tak pro zabavu
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

to mas ale problem, ja se kempit, ve smyslu reskillovani, nenecham chlapce...

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 22/06/2005 :  15:19:51  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
cha !! jasnej cheater :)))
quote:
Originally posted by Dread01

Dneska se mi v AV docela zadarilo :p

http://screenshots.fairytaleguild.com/images/wowscrnshot_062205_033025.jpg

Nakonec sme vyhrali a ty smejdi me 1x sundali :p

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 22/06/2005 :  15:45:56  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
tak uz je znamy i backdoor do alickej zakladne ;)
teda ja viem este o inom ale to si necham pre gildu nech je prekvapko ;)

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Bumbays
New Member

207 Posts

Posted - 22/06/2005 :  18:03:41  Show Profile Send Bumbays a Private Message  Reply with Quote
quote:

pekny, pro ty ranged classy je alterac valley jak counterstrike

souhlasim - vcera jsem to zkousel se svym rogue a neni to zrovna idealni

...kua ja bych si predstavoval tak 1 max 2 aliky samostatne kazdych 100 yardu :-)
...a ne 60 lidi na jednom placu, kde jsem dead behem 5 vterin nebo mi nekdo "vezme" kill ...hold ty ranged clasyy tady maji vyhodu

Bumbays
Go to Top of Page

Dread01
Starting Member

57 Posts

Posted - 23/06/2005 :  03:11:10  Show Profile Send Dread01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

protoze jses starej cheater :)

hehe no ja teda jo:p

Stvou me tam ale desne ty looteri uz minulej patek tam behal manik s exalted reputaci... ted uz jich je plno a vetsinou to sou shamani a roguove. To kladivko http://www.thottbot.com/?i=40529 a ta dyka http://www.thottbot.com/?i=40555 je za todle az moc jako odmena. Ja to jedu taky teda hlavne kuli http://www.thottbot.com/?i=40528.
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 23/06/2005 :  08:27:54  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
O kolik musí být hráč vyšší lvl aby byl pro lvl 38 "??"
Nedávno mě jeden takový vykuk překvapil zezadu když jsem měl na sobě jednu potvoru a se štěstím sem ho dostal (byl to hunter a asi neměl svůj den).

Ninjagon
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 23/06/2005 :  09:29:04  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

Nedávno mě jeden takový vykuk překvapil zezadu když jsem měl na sobě jednu potvoru a se štěstím sem ho dostal (byl to hunter a asi neměl svůj den).

myslim 48+, ale nie som si isty
a bud mal fakt blby den alebo blby den a blby hrac alebo uz iba ta posledna moznost ostava ;)

Edited by - Murro on 23/06/2005 09:29:31
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 24/06/2005 :  06:53:19  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

o 8 levelů vyšší imho

Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP
Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild

Edited by - frantar on 24/06/2005 06:53:39
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 19/07/2005 :  15:45:09  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Plcnu to třeba sem...
Nevíte někdo o nějakém linku, kde by byla třeba mapa AV a na ní byly popsány místa, kde se co dává NPCčkům? Myslím tím třeba Flesh, blood, skalpy apod. Popřípadě i s popisem všech questů, specialních eventů apod.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 19/07/2005 :  16:00:17  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
http://worldofwarcraft.com/pvp/battlegrounds/map-alterac.html
http://worldofwarcraft.com/pvp/battlegrounds/quests-alterac.html
btw odkaz je primo na titulni strance wow ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 19/07/2005 :  16:03:13  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pacient

http://worldofwarcraft.com/pvp/battlegrounds/map-alterac.html
http://worldofwarcraft.com/pvp/battlegrounds/quests-alterac.html
btw odkaz je primo na titulni strance wow ;p

J, já se tam pak díval :) ale i tak díky, i když už ot mám přečtené... na titulní stránku wowu jdu jen když platím accounty

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,24 seconds. on eygor Snitz Forums 2000