Author |
Topic  |
|
Aremi
Starting Member
24 Posts |
Posted - 28/07/2005 : 11:18:31
|
Může mi někdo odpovědět, kdy začínají jednotlivé raidy vzhledem k server time?
|
|
| |
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 28/07/2005 : 11:22:16
|
vetsinou vsichni zacinaj kolem 19-20te hodiny vzhledem k pracovni dobe a jinym povinnostem  |
 |
|
Aremi
Starting Member
24 Posts |
Posted - 28/07/2005 : 11:24:32
|
quote: Originally posted by Warlord
vetsinou vsichni zacinaj kolem 19-20te hodiny vzhledem k pracovni dobe a jinym povinnostem 
Chapu teda, ze to zavisi ciste na hracich? Domnival jsem se, ze je to stanoveno nejak centralne? |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 28/07/2005 : 11:32:13
|
quote: Originally posted by Aremi
quote: Originally posted by Warlord
vetsinou vsichni zacinaj kolem 19-20te hodiny vzhledem k pracovni dobe a jinym povinnostem 
Chapu teda, ze to zavisi ciste na hracich? Domnival jsem se, ze je to stanoveno nejak centralne?
ne to v zadnem pripade, co te na takovou domenku vubec privedlo? raid muzej jit i v 11 dopoledne v sobotu kdyz mas lidi... treba Motion sem si vsiml ze chodej hlavne o vikendu pres den... |
 |
|
frantar
New Member

148 Posts |
Posted - 28/07/2005 : 11:46:37
|
jj v sobotu chodíme už ráno |
Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild
|
 |
|
Aremi
Starting Member
24 Posts |
Posted - 28/07/2005 : 12:05:58
|
quote: ne to v zadnem pripade, co te na takovou domenku vubec privedlo? raid muzej jit i v 11 dopoledne v sobotu kdyz mas lidi... treba Motion sem si vsiml ze chodej hlavne o vikendu pres den...
Namam s raidy zatim zkusenost, hraju na US Firetree a nekdo tu psal, ze raidy na US serverech zacinaji ve 2 rano naseho casu. Jelikoz na Firetree hraje i velmi pocetna skupina Australanu a dalsich lidi z rozdilnych casovych pasem, je tam porad dost lidi. Tj. jediny duvod, aby to zacinalo ve 2 by byl centralne stanoveny cas. Asi tak. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 28/07/2005 : 12:30:35
|
outdoown spawny ktery sou globalni se jednou vetsinou tak ruzne .. ve snaze aby ti ho nekdo jinej nezabil .. zbytek raidu je ve wow instanced takze si samy hraci urci kdy tam pudou protoze je nic nenuti ...
|
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
|
Topic  |
|