Author |
Topic  |
|
Spider
Starting Member
40 Posts |
Posted - 29/05/2005 : 23:36:26
|
Ahoj. Mám malý problém jak v macru vyřešit situaci, když se kouzlo nepodaří zacastit. Např mám následující healing macro s hlášením do party
/script if (UnitName("target") ~=nil and UnitIsFriend("player","target"))
then CastSpellByName("Rejuvenation(Rank 1)") if (UnitInParty("target") == true)
then SendChatMessage("Healing %t with Rejuvenation","PARTY","COMMON") end
else CastSpellByName("Rejuvenation(Rank 1)") SpellTargetUnit("player") end;
Macro funguje dobře, ale pokud nemám dost many nebo je target daleko a me se nepovede seslat heal, tak macro i pres to zarve do party, ze healuju. Vite nekdo jak to osetrit? Diky
|
Eltaran <Czech Alliance> Night Elf Druid |
Edited by - Spider on 29/05/2005 23:37:12
|
|
| |
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 00:48:52
|
no ja bych vyhodil posilani mesage do chatu a mas to ;]] neznasam ked nekdo spamuje partychat stym ze healuje. ako priest si to neviem predstavit ze by som to mal na FH :]
inak na tohle su konkretne addony ktore potom vyhodia hlasku ze je spell preruseny. |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 01:22:04
|
jo konkretne se jmenuje treba healix |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 08:16:52
|
quote: Originally posted by Sacrifice
no ja bych vyhodil posilani mesage do chatu a mas to ;]] neznasam ked nekdo spamuje partychat stym ze healuje. ako priest si to neviem predstavit ze by som to mal na FH :]
inak na tohle su konkretne addony ktore potom vyhodia hlasku ze je spell preruseny.
no ja presne naopak uprednostnuju, kdyz priest s kterym jsem v group to nastaveny ma.... velice casto se mi stane, ze se s priestem vzajemne preplacnem na healu... |
no mmo
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 09:34:30
|
na to existuje addon. pokud nekdo casti na cil uz heal tomu druhymu se ten heal zrusi |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 09:35:28
|
Zkus to ošetřit třeba takto(vzor): /script if (UnitMana("Player")>=50) and (IsUsableAction(X) and (GetActionCooldown(X)<1) and (UnitName("target") ~=nil)) then CastSpellByName("Counter Attack(Rank 1)");end
názvy kouzel vyhoď a dopiš svoje, (IsUsableAction(X) - za X dosadíš číšlo slotu ve kterém máš to kouzlo takže např. bar 1 - 1 pozice bude 1, dvojka bude 2 .... bar 2, pozice 1 bude 13...
UnitMana("Player")>=50) je nastavení, kolik many je potřeba Chce to trochu poupravit a mělo by to fungovat. |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 09:43:33
|
Jak se jmenuje ten addon co prerusuje healy?
|
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
neo_01
Starting Member
11 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 14:12:41
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
ct-raidassist to treba umi zvlada to i mimo raid |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 14:50:41
|
diky |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
cracky
Starting Member
75 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 14:56:59
|
quote: Originally posted by neo_01
quote: Originally posted by Kar-Chee
ct-raidassist to treba umi zvlada to i mimo raid
rekni mi plz kde to v CT_raid .. nastavim, sem asi blbej ale nevim kde v option to mam hledat, popr v jinych settings. Diky |
WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :) HGL - Cabalist - Summoner |
 |
|
neo_01
Starting Member
11 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 15:44:30
|
quote: Originally posted by cracky
rekni mi plz kde to v CT_raid .. nastavim, sem asi blbej ale nevim kde v option to mam hledat, popr v jinych settings. Diky
zrovan u toho nesedim, ale pokusim se to popsat kdyz si das options tam kliknes na treti polozku tak by si mel videt jmena healovacich kouzel a pod nima posuvniky s procentama, tam si nastavis pri kolika procentech zdravi cile se ma kouzlo prerusit |
 |
|
Spider
Starting Member
40 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 17:40:08
|
Díky všem :) |
Eltaran <Czech Alliance> Night Elf Druid |
 |
|
|