Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Koupim zlataky
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:05:45  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
za chechtaky v kurzu 1 gold za 2,5 koruny. Potrebuji jich tak 2000. Nemusit to byt vse od jednoho cloveka, ale pokud budete nabizet tak aspon v mnozstvi 200+ Na harvesteni bohuzel nemam cas a naopak pro nekoho kdo ma casu vice to muze byt pekne prilepseni pred prazdninama
Pokud mate zajem napiste tady, nebo primo ve hre, nebo na mail co mam tady, ICQ nectu.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:24:46  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
LOL tady si nekdo zahrava se zrusenim accountu

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:40:03  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

LOL tady si nekdo zahrava se zrusenim accountu

Ale kulovy a predne je to jeho vec.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:43:13  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Nerekl sem ze to neni jeho vec :)

jen sem narazel na prodej itemu za real money (tohle mi pripada stejne)

ale at si dela kazdej kdo chce :) ja bych treba nedal 4.500,-- Kč za 2000g no ale kdyz chce :)

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:51:31  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nerekl sem ze to neni jeho vec :)

jen sem narazel na prodej itemu za real money (tohle mi pripada stejne)

ale at si dela kazdej kdo chce :) ja bych treba nedal 4.500,-- Kč za 2000g no ale kdyz chce :)

No pokud se ted kouka nejaky franzcouzky spion co neumi cesky a kouka komu by zrusil ucet, tak to budes spis ty nez ja, jelikoz tvuj post s castkami vypada jako obchod za skutecne penize vice nez ten muj

Take neumis pocitat :)

A jeste k te cene, jak dlouho trva ty dva tisice nasuslit, dva tydny nonstop hrani? Dva tydny meho casu maji daleko daleko vetsi cenu.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 25/05/2005 10:53:17
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:57:55  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

No pokud se ted kouka nejaky franzcouzky spion co neumi cesky a kouka komu by zrusil ucet, tak to budes spis ty nez ja, jelikoz tvuj post s castkami vypada jako obchod za skutecne penize vice nez ten muj

Take neumis pocitat :)

A jeste k te cene, jak dlouho trva ty dva tisice nasuslit, dva tydny nonstop hrani? Dva tydny meho casu maji daleko daleko vetsi cenu.

sakra tak ted mi zrusej account
ad cena jo jen sem to strelil ale jestli ti 5.000,-- pripada lepsi tak ok opravuju se
ale stejne se mi to zda sileny davat takovy prachy vlastne za "nic" :)
ale kdyz na to mas why not

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:03:56  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Také nerozumím tomu, proč mají lidé tendence hodnotit rozhodování a jednání jiných, které se jich nijak netýká.

Edited by - Gabriel on 25/05/2005 11:06:13
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:04:04  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Obchod s peniazmi bol vzdy pri online hrach aj vzdy bude. Niekomu sa to nechce suslit, kupi si prachy, nakupi si super equip a potom vzdy ked pride domov tak si moze uzivat top hru a nie zabijat desiatky hodin v top instancich a zhanat equip.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:07:27  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

za chechtaky v kurzu 1 gold za 2,5 koruny. Potrebuji jich tak 2000. Nemusit to byt vse od jednoho cloveka, ale pokud budete nabizet tak aspon v mnozstvi 200+ Na harvesteni bohuzel nemam cas a naopak pro nekoho kdo ma casu vice to muze byt pekne prilepseni pred prazdninama
Pokud mate zajem napiste tady, nebo primo ve hre, nebo na mail co mam tady, ICQ nectu.

jeste si zapomnel napsat jakej servr a jestli horda nebo ally
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:13:15  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Jeste k tomu, ze se ti to zda treba honde, to je u online her strasne relativni, treba si spocitej, kolik te stoji udelat level 60. Vemu prumerneho hrace co to delal 20 dni x 24 hodin to je 480 hodin, krat 100 KC za hodinu kdybys delal nejakou lepe pracenou brigadu a jsme na 48 000,- ......

Toto je treba i duvod proc bych nidky zadnou svoji postavu neprodal. Kdybych prodaval treba skalda (ma asi 130 play dni) z DAOC musel bych za nej chtit statisice :).

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:15:29  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss
jeste si zapomnel napsat jakej servr a jestli horda nebo ally

horda, SM

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:17:02  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

2000 je fakt hodne. Nevim jak ty, ale 100g mi trva cca 1-2dny (kdyz hraju rekneme 10+hodin). Takze ja osobne bych to skudlil 40 dni.

Jenom zamysleni: Nevyplatilo by se radeji den co den teziy z rich tv a bud prodavat crystaly anebo rovnou arcanite bary. Podle neustale spamu alchymistu na transmute by se mozna vyplatilo i prodavat Arcanite Reapery. Nedavno byl jeden v IF a okamzite se prodal za nejmene 800gold (byl to startbid)

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Edited by - Shemiramoth on 25/05/2005 11:18:06
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:17:51  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
no jak to tak sleduju... tak ja ti asi jen tak z hecu poslu 20g jen tak....(pulka me hotovosti :-D)

ja hraju hry pro zabavu... samozrejme i trochu chci byt v te hre dobry a mit uspech... ale hlavne je to moje zabijeni volneho casu, ktery manzelka treba utrati u televize...

ve hre jses normalne "demawend"? z podpisu to neni zrejme, ale da se to predpokladat...

no mmo
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:23:54  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Obchod s peniazmi bol vzdy pri online hrach aj vzdy bude. Niekomu sa to nechce suslit, kupi si prachy, nakupi si super equip a potom vzdy ked pride domov tak si moze uzivat top hru a nie zabijat desiatky hodin v top instancich a zhanat equip.

No desitky hodin v instancich me rozhodne nevadi, co mi ale vadi je predstava ze budu dny a dny zabijet stale stejne moby abych si mohl koupit kone a arcanite reapera.

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:28:01  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
koupim tveho skalda, vemu si na to uver kdyz jsou ted tak nizke urokove sazby ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 25/05/2005 11:28:14
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:45:19  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

no jak to tak sleduju... tak ja ti asi jen tak z hecu poslu 20g jen tak....(pulka me hotovosti :-D)

ja hraju hry pro zabavu... samozrejme i trochu chci byt v te hre dobry a mit uspech... ale hlavne je to moje zabijeni volneho casu, ktery manzelka treba utrati u televize...

ve hre jses normalne "demawend"? z podpisu to neni zrejme, ale da se to predpokladat...

No to sme na tom stejne, muj aktualni stavu uctu je 48 zlataku. Ja proste kdyz uz si najdu cas abych mohl hrat, tak jdu radsi klido nekomu pomoct s questem nebo treba projdu s lowbikama instanci, jelikoz se vic bavim nez kdybych sel farmovat prachy. Veci co mam rozdam. Chci jen kone a zbran ....

20g me neposilej, to bych mel tak na to pozvat par orcu na pivo :).
Moje nabidka byla opravdu smerovana spise na lidi co maji casu hodne ale penez malo, treba studenti

Edited by - Demawend on 25/05/2005 11:47:33
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 25/05/2005 :  12:00:53  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Je fakt ze se mi to zda zvlastni protoze je tohle opravdu moje prvni MMORPG a nikdy sem jinou nehral takze sem se s tim nesetkal

ale pro studenty ktery maj prazdniny ci jsou brzy doma ze skoly atd atd atd zkratka stravi hodne casu u WOW nez ti co pracuji a tolik casu jim nezbyva to je hodne dobra "brigada" zahraje si pobavi se a este vydela real money

asi se vratim do skoly

Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 25/05/2005 :  12:12:56  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
jako nevim co resite ja mam na lvl 28 50g plus 20 z druhe postavy tak stakovou budu mit na 40lvl 200g a 60lvl budu mit bez potizi 900g na kone :)
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 25/05/2005 :  12:50:01  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Kdyby si mel Demo vic nabidek nez spotrebujes klidne od tebe par stovek g za ten kurz odkoupim, taky budu mit problemy s farmenim.

Black
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 25/05/2005 :  13:09:03  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
jinak jde predat penize mezi alianci a hordou :)
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 25/05/2005 :  13:46:46  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ko56

jasne ze de, das nejakou pitomost do spolecnea aukce za hodne velkou cenu a ten druhy to koupi. V podtstate pekna pracka penez :)

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 25/05/2005 :  14:59:04  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

V podtstate pekna pracka penez :)

mafie!!!
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 25/05/2005 :  15:44:52  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ko56

jasne ze de, das nejakou pitomost do spolecnea aukce za hodne velkou cenu a ten druhy to koupi. V podtstate pekna pracka penez :)

ja to vedel :)
Go to Top of Page

masseur
Starting Member

23 Posts

Posted - 25/05/2005 :  17:11:43  Show Profile Send masseur a Private Message  Reply with Quote
2plussminuss

proc se ptas jesi horde nebo alliance? Ja uz jsem pucoval horde kamaradovi tolikrat prachy a jsem alliance;)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 25/05/2005 :  17:20:18  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
kdybych ted nemel co napraci tak du do toho

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 25/05/2005 :  17:24:59  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
diskriminace chudych spoluobcanu !

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 25/05/2005 :  17:49:45  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
neni to diskriminace je to obchod ;)

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 25/05/2005 :  18:04:29  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
kdybych byl zbohatlik tak si koupim tuny virtualniho majetku

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 25/05/2005 :  18:14:17  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

Nejsme zbohatlik, tvrde makam zatim co jini hraji hry

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 25/05/2005 :  18:18:18  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

alespon virtualni svety by mely by bastou skutecneho komunismu
rovnost pro vsechny !
ale to je asi jen utopie (skoda ze si to posrany komancove neuvedomej)

Edited by - SHIMI on 25/05/2005 18:19:32
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 25/05/2005 :  18:20:42  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a o tom to je jeden dela to a druhej tohle a navzajem si to prodavaj

Black
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 25/05/2005 :  19:32:46  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

a o tom to je jeden dela to a druhej tohle a navzajem si to prodavaj

jezis to je tak krasny
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 25/05/2005 :  21:02:13  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mas tam chybu - Nejsme zbohatlik, tvrde makame zatim co jini hraji.
Onikani taky o necem svedci, ty zbohatliku jeden!

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 26/05/2005 :  00:35:31  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jeste k tomu, ze se ti to zda treba honde, to je u online her strasne relativni, treba si spocitej, kolik te stoji udelat level 60. Vemu prumerneho hrace co to delal 20 dni x 24 hodin to je 480 hodin, krat 100 KC za hodinu kdybys delal nejakou lepe pracenou brigadu a jsme na 48 000,- ......

Toto je treba i duvod proc bych nidky zadnou svoji postavu neprodal. Kdybych prodaval treba skalda (ma asi 130 play dni) z DAOC musel bych za nej chtit statisice :).

já jsem vlastně už vydělal statisíce - tím, že jsem nehrál většinu on-linovek jsem ušetřil tolik svýho času za tolik peněz že si budu do konce života gratulovat jak jsem na tom vydělal

nikdy mě nepřestali fascinovat lidi který prodávali accounty na freeshardech za 5k a vejš ;)

dobrá logika... ale jinak - budu hrát dokud mě to bude něco přinášet (zábava, ne prachy), takže až přestanu nebudu počítat kolik hodin jsem prodělal tím, že jsem hrál (x 100,-) ale jak jsem se u toho bavil

jinak nic proti, jestli ti to stojí za to je to tvoje věc

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 26/05/2005 :  00:54:02  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Tak free uo shardy byli zlatej dul, tam jsem vydelal opravdu hodne penez na lidech co byli schopny platit za acc.Ale proti treba nekterejm cenam na ebay je to hadr.
Ale neni moc casu takze chapu pristup dema, kort kdyz je war a na equipu zalezi opravdu hodne.Nicmene odkoupim taky g ale kurz 1:2:]

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 26/05/2005 :  06:50:13  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Ja vim ze mi hromada lidi rekne ze mi po tom nic neni ale..
...to vam skutecne nevadi ze nekdo kdo se o to nijak nezaslouzi pouze ma prachy bude mit lepsi vybaveni, tim padem bude i lepsi v pvp, dostane se na lepis mista atd?

To ste vsichni fakt takovi pokrytci ze vam nevadi jak takovyhle "pseudohraci" nicej hry? Nestaci vam ze je nici vydavatele jen honbou za $$$ ?

Ne? To je fakt hodne smutny.

Ja hrat WoW tak te okamzite reportnu a ani nemrknu.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 26/05/2005 :  07:09:24  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Ja hrat WoW tak te okamzite reportnu a ani nemrknu.

Tak to je snad ještě smutnější...
Mě osobně to teda nevadí. Když na to člověk má, tak ať si to klidně koupí. Mě osobně přijde lvling a shánění gearu zábavné(když se to dělá poprvé samozřejmě), takže já osobně bych to třeba neudělal(nekupoval, svoje peníze bych prodal ihned :)). Ale ať si dělá kdo chce co chce...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 26/05/2005 :  08:06:19  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Ja vim ze mi hromada lidi rekne ze mi po tom nic neni ale..

Mas na 100 procent pravdu

quote:

...to vam skutecne nevadi ...

Ne.

Attro, predpokladam, ze okamzite skoncis s EQ2, jakmile Sony zrealizuje svuj plan o "legalizaci" prodeje ingame itemu za realne prachy.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 26/05/2005 :  08:27:06  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel
Attro, predpokladam, ze okamzite skoncis s EQ2, jakmile Sony zrealizuje svuj plan o "legalizaci" prodeje ingame itemu za realne prachy.
Pokud to zavedou na vsechny servery tak ano. Zatim tvrdi ze to bude na vyhrazenych serverech, izolovanych od ostatnich.

Nicmene by tohle nikdy nevzniklo nebejt hajzliku co to za ty prachy prodavaj a kupujou.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Edited by - Atronach on 26/05/2005 08:28:43
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/05/2005 :  08:34:36  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Mozno ti to este nidko nevysvetlil, ale gear neni vsetko. Ked je raz niekdo kreten a ma reflexy orangutana (tym nemyslim dema )tak moze mat aj najlepsie epic sety a nebude najlepsi v pvp.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 26/05/2005 :  08:38:45  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
Atronach ma pravdu, kurvi to hru a me se to principielne taky nelibi, ale nic s tim delat nebudu. a pokud odeme nekdo bude chtit neco koupit za realny prachy tak mu to jiste prodam, pac jinak bych si o sobe pak asi myslel, ze sem idiot

jinak k tem kurzum: zda se mi to dost malo s ohledem na to, ze farmer je schopen za smenu naharvit asi 120g tak bych kurz nastavil alespon na 5kc/1g
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 26/05/2005 :  08:40:01  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Mozno ti to este nidko nevysvetlil, ale gear neni vsetko. Ked je raz niekdo kreten a ma reflexy orangutana (tym nemyslim dema )tak moze mat aj najlepsie epic sety a nebude najlepsi v pvp.

...ale bude lepsi nez ja s "obycejnou" vybavou...
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 26/05/2005 :  08:43:27  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

Atronach ma pravdu, kurvi to hru a me se to principielne taky nelibi, ale nic s tim delat nebudu. a pokud odeme nekdo bude chtit neco koupit za realny prachy tak mu to jiste prodam, pac jinak bych si o sobe pak asi myslel, ze sem idiot

Pak jsi pokrytec, a to je ještě horší, než reportér Attro.
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 26/05/2005 :  08:45:16  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Ehm jen takovej mensi dotazek, vzhledem k tomu ze mam ted jen usmudlanej 35 lvl, tak sem se se zadnym epic itemem nesetkal...

ale polde toho, ze vetsina modrych a vyssich veci je BoP, bych rekl, ze i tyhle itemy z ruznych epic setu budou BoP ne? tudiz stejne nejdou prodavat...nebo se mylim?

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 26/05/2005 :  08:49:18  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ehm jen takovej mensi dotazek, vzhledem k tomu ze mam ted jen usmudlanej 35 lvl, tak sem se se zadnym epic itemem nesetkal...

ale polde toho, ze vetsina modrych a vyssich veci je BoP, bych rekl, ze i tyhle itemy z ruznych epic setu budou BoP ne? tudiz stejne nejdou prodavat...nebo se mylim?

Menšina věcí je BoP.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 26/05/2005 :  08:50:14  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

bop veci jsou povetsinou z bossu, kdyz ti to dropne jako world drop z normalniho moba, coz se taky stava ale v mensi mire, tak je to boe...

gabe: ja nevim, ja tomu nerozumim :)
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 26/05/2005 :  08:54:29  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Aha diky za vysvetleni...

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 26/05/2005 :  09:17:54  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

no hlavne jestli jsem to dobre pochopil tak demawendovi jde o epic mounta a arcanite reaper, coz dohromady dela zhruba tech 2k g a u toho je to jasny... epic mount - vendor, arcanite reaper - AH nebo znamy BS... takze tam skutecne staci pouze penize...

no mmo
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 26/05/2005 :  09:30:12  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

no hlavne jestli jsem to dobre pochopil tak demawendovi jde o epic mounta a arcanite reaper, coz dohromady dela zhruba tech 2k g a u toho je to jasny... epic mount - vendor, arcanite reaper - AH nebo znamy BS... takze tam skutecne staci pouze penize...

jj dema chce koupit prachy ne equip to je jasny jen se tu rozjel malinko OT tak sem si to chtel ujasnit protoze sem zil v domeni ze stejne ty top veci sou BoP...thats all

ja bych mu i pomoh ale myslim ze mejch 5g ktery mi vzdy zbejvaj po treninku a radeni v AH by bylo jako super plivnuti do more

btw...jen takova myslenka...v guilde neni neco takovyho jako pomoc lidem treba na mounta (at uz normal nebo epic)? nevim myslim si ze pro 60lvl neni problem par goldu darovat i nizsi lvly by to klidne udelali (aspon ja klidne) kdyz by vedeli ze jim nekdy v budoucnu guilda taky helpne

ale je fakt ze koupit to je mnohem rychlejsi a jednodussi

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 26/05/2005 :  09:38:29  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Ja v tom taky nevidim nic spatnyho ... proste hra je o zabave takze pokud nekdo nema cas schanet ten equip at ho klidne sezene jinak, resp. koupi.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 26/05/2005 :  09:39:27  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Prispevky guildy na mounta je spatne reseni. Nechapu, proc by si ten clovek nemohl nasetrit na mounta sam. A jde to velmi rychle, spise to vypovida o tom, ze nema trpelivost (bavim se o zakladnich mountech). Epic mounts jsou top veci a vyzadovat od nekoho prispevek na epica je fakt mimo misu (alespon v mych ocich)

Co se tyka BoP veci, tak ty nejlepsi itemy ve hre jsou opravdu BoP a dropy z bossu. Zadny craft se nemuze rovnat dropum z MC, Ragnarose, Onyxie, Azuregose ci Lorda Kazzaka. Tedy az na vyjimky .

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000