Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Steel Weapon Chain
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 23/05/2005 :  08:04:40  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
Len som Vam chcel oznamit, ze ak by niekto bol presvedceny, ze "steel weapon chain" je pre neho, tak ja som tu potom pre toho cloveka ;) /w Murro (Pre tych co nahodou nevedia o com je rec, tak zabrani to tomu, aby ste boli disarmnuti, co je podstatne lepsie ako vacsina enchantov) Ak nie som on, piste mail. Koniec hlasenia.

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 23/05/2005 :  08:33:21  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Nechcem rypat ale ked uz pises taky inzerat tak napis aspon ci hras za hordu alebo alliance a na akom servery :)

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 23/05/2005 :  09:07:18  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Murro

Len som Vam chcel oznamit, ze ak by niekto bol presvedceny, ze "steel weapon chain" je pre neho, tak ja som tu potom pre toho cloveka ;) /w Murro (Pre tych co nahodou nevedia o com je rec, tak zabrani to tomu, aby ste boli disarmnuti, co je podstatne lepsie ako vacsina enchantov) Ak nie som on, piste mail. Koniec hlasenia.

A kolikrát si se s tím v pvp setkal? já ani jednou, radši crusader mít
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 23/05/2005 :  09:11:48  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

Nechcem rypat ale ked uz pises taky inzerat tak napis aspon ci hras za hordu alebo alliance a na akom servery :)

no defaultne som predpokladal, ze si ludia budu myslet ze ako vacsina tu postujucich ludi. teda SM/horde
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 23/05/2005 :  09:15:01  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

napisal som vacsina enchantov, zalezi od toho akym stylom hras a co tebe viac vyhovuje, mne pride daleko lepsie to, ze mi tu zbran nikto nevyrazi a 15 sekunb nemusim utekat, ako to, ze mam nejake bonusy k utoku. Je to individualne, a uz len to , ze obycajne humanoidne npc ti tu zbran vyhodi ma niekedy privadzalo do zurivosti. Vravim, kto nechce, nenutim mu to, bol to len oznam, pretoze som mal pocit, ze je to nie prave najrozsirenejsia zalezitost.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 23/05/2005 :  09:18:26  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by spajdr

quote:

napisal som vacsina enchantov, zalezi od toho akym stylom hras a co tebe viac vyhovuje, mne pride daleko lepsie to, ze mi tu zbran nikto nevyrazi a 15 sekunb nemusim utekat, ako to, ze mam nejake bonusy k utoku. Je to individualne, a uz len to , ze obycajne humanoidne npc ti tu zbran vyhodi ma niekedy privadzalo do zurivosti. Vravim, kto nechce, nenutim mu to, bol to len oznam, pretoze som mal pocit, ze je to nie prave najrozsirenejsia zalezitost.

No rozhodně se tomu upřít nízká pořizovací cena
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/05/2005 :  09:18:49  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jj, pokud nekdo umite za hordu na shadow moonu vyrobit steel weapon chain - napiste sem svuj nick, ja si vas najdu
crusadera davam pryc a beru zpatky tohle, cim vic se rozmaha pvp, tim vic se lidi ucej pouzivat disarm a riposte
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 23/05/2005 :  09:21:43  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

jj, pokud nekdo umite za hordu na shadow moonu vyrobit steel weapon chain - napiste sem svuj nick, ja si vas najdu
crusadera davam pryc a beru zpatky tohle, cim vic se rozmaha pvp, tim vic se lidi ucej pouzivat disarm a riposte

No já mám záložní meč s weapon chain, takže jenom prohodím a nemusím házet pryč crusader že mimochodem proč nejde vyrazit zbraň i z druhé ruky?
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 23/05/2005 :  09:24:07  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak vecer,

Murro
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/05/2005 :  09:24:31  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
protoze druha ruka nikoho nezajima
jinak crusader se mi zda jako jeden z nejvic prehypovanejch enchantu -na main hand pro backstab je dobra jen +damage a na offhandu mi je crusader na <>, cili jde pryc a radsi ho nahradim retezem za dva zlaty
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/05/2005 :  09:25:20  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tak vecer,

Murro

jestli muzes posli mi ho CoD - nick Meda - beru na 110%
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 23/05/2005 :  09:28:07  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

tak vecer,

Murro

jestli muzes posli mi ho CoD - nick Meda - beru na 110%

konecne rozumna rec ;) ok, okolo 6 vecer by som mohol dorazit, tak az potom
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 23/05/2005 :  09:59:11  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Nooo ale vies, ze na namontovanie retaze na zbran potrebujes mat BS?
:P

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 23/05/2005 :  10:11:33  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

to je pravda, no prinajhorsom mu to nejaky kamarat namontuje, pripadne mu to osobne dam, ak nebudem niekde na grinde
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/05/2005 :  10:32:14  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Poradim vam neco lepsiho:

Death Grips
Binds when picked up
Hands Plate
404 Armor
+22 Strength
Requires Level 57
Equip: Immune to Disarm.

http://www.thottbot.com/?n=23032

Je to low lvl drop (2-3procenta), ale i to ujde.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 23/05/2005 :  12:17:01  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Ak uz chces byt extremista :P

Stronghold Gauntlets
Binds when equipped
Hands Plate
441 Armor
+12 Stamina
Requires Level 57
Passive: Immune to Disarm.
Passive: Increases your chance to parry an attack by 1%.
Passive: Improves your chance to get a critical strike by 1%.

Blacksmithing: 15x Arcanite Bar, 20x Enchanted Thorium Bar, 10x Essence of Earth, 4x Blue Sapphire, 4x Large Opal

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/05/2005 :  12:21:57  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Cekal jsem kdo tady prvni postne tyhle epicky rukavice. Plany jsou 0.1% (mozna 0.5, abych nezral ) drop z Onyxie, Azuregose, apod. Stejne jako Invulnerable Mail, ci Lionheart Helm.

Death Grips se daji po nekolika runech ziskat, kdezto tohle ...

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Edited by - Shemiramoth on 23/05/2005 12:30:06
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 23/05/2005 :  12:24:45  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Hmm, Plate je pro rogues jak vystrizeny ;)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 23/05/2005 :  12:26:05  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Cekal jsem kdo tady prvni postne tyhle epicky rukavice. Plany jsou 0.1% (mozna 0.5, abych nezral ) drop z Onyxie, Azuregose, apod. Stejne jako Invurenable Mail, ci Lionheart Helm.

Death Grips se daji po nekolika runech ziskat, kdezto tohle ...

Plan na tie rukavice je random world drop a Invulnerable Mail plan pada z Armosmitha v UBRS (iba z neho).

Edited by - DarkFace on 23/05/2005 12:26:53
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/05/2005 :  12:29:27  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Plan na tie rukavice je random world drop a Invulnerable Mail plan pada z Armosmitha v UBRS (iba z neho).

Mail ee http://wow.allakhazam.com/item.html?witem=12728

ale zase offtopic ...

Herbe o rogue se nikdo nebavi, ale takovej warr kdyz ztrati zbran na 10sekund tak je v haji (slusne receno)

Edited by - Shemiramoth on 23/05/2005 12:29:46
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 23/05/2005 :  12:31:13  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Ok mas pravdu, ale pozri si kto easiest farmable a ma najvyssie percento dropu?

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/05/2005 :  13:00:48  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

Poradim vam neco lepsiho:

Death Grips
Binds when picked up
Hands Plate
404 Armor
+22 Strength
Requires Level 57
Equip: Immune to Disarm.

http://www.thottbot.com/?n=23032

Je to low lvl drop (2-3procenta), ale i to ujde.

ja sem taky proto aby roguove nosili plate armor, ale ty mrchy v blizzardu to nejak nechtej implementovat
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/05/2005 :  13:01:22  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

to je nejmensi problem
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 23/05/2005 :  23:25:59  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Weapon chain je naprosto super, určitě lepší než jakýkoliv enchant. Teda alespoň do PvE a proti určitým mobům (nečekaně těm, co disarmujou.) Takže je nejlepší mít reservní zbraň, jak tady už kdosi myslím psal. NA druhou stranu, chain nedodává zbraně glow a vo tom to je! (teda aspoň u mě)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 24/05/2005 :  01:05:12  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
glow je asi jedinej duvod proc vsichni pouzivaj crusadery a icy chill
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 24/05/2005 :  01:27:57  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

no crusader vypadá z těch enchantů skoro nejhůře, narozdíl od daleko levnějšího icy chill
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 24/05/2005 :  10:38:53  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

Weapon chain je naprosto super, určitě lepší než jakýkoliv enchant. Teda alespoň do PvE a proti určitým mobům (nečekaně těm, co disarmujou.) Takže je nejlepší mít reservní zbraň, jak tady už kdosi myslím psal. NA druhou stranu, chain nedodává zbraně glow a vo tom to je! (teda aspoň u mě)

Mam takovy matny dojem, ze kdyz dostanes disarm, tak nemuzes vzit do mainhand ani tu svoji rezervni zbran ...

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 24/05/2005 :  11:16:47  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne ne, crusader ma mizernej glow. Kdyz uz jsme u toho, blbecci, kteri kupuji enchant kvuli tomu jakou ma barvu a jak intenzivne "sviti" jsou fakt k smichu.

Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 24/05/2005 :  11:29:38  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne ne, crusader ma mizernej glow. Kdyz uz jsme u toho, blbecci, kteri kupuji enchant kvuli tomu jakou ma barvu a jak intenzivne "sviti" jsou fakt k smichu.

hehe na takovych lidech se nejlip vydelava neblazni

WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division
GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB
UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :)
HGL - Cabalist - Summoner
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 24/05/2005 :  11:49:26  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

JJ, hlavne ty requesty v trade chatu "WTS beast slaying(Red glow) 10g" atp.
Nejlepsi je stejne warloci Firestone, protoze pak wywerna nebo netopyr vypadaji jako na raketovy pohon :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 24/05/2005 11:50:21
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/05/2005 :  11:51:32  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Njn, niekdo to hra tak ze chce mat namaxovanu postavu co sa tyka statov, a niekdo ju chce mat proste peknu .... /wave Korka

priklad dialog :

Pepo : Ktora helma je lepsia ?
Korka : Co ja viem, tak ktora vyzera lepsie.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 24/05/2005 :  12:17:54  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bearsson
Mam takovy matny dojem, ze kdyz dostanes disarm, tak nemuzes vzit do mainhand ani tu svoji rezervni zbran ...

Ne, to nemůžeš. Ale pokud bojuješ proti typu mobů, kt. disarmuje, tak si ji prostě na příští fighty přehodíš...(v pvp už je to na tobě, jestli těch 10 sec přežiješ bez zbraně a budeš radší chtít šanci na proc.)
A co je na tom, že někdo to hraje tak, aby mu postava vypadala k světu? Imho rozdíl 5str/stamina etc. nehraje velkou roli(samozřejmě se bavím o pve). Až jednou za milion let dodělám tu 60ku, tak samozřejmě vemu to, co bude nejlepší(z dostupných věcí).

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/05/2005 :  12:21:10  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja se klidne priznam, ze vzhledem k tomu jak easy wow je a tedy neni potreba postavu kvuli boji boostovat tak taky hledim na vzhled vypadat jak strakatej strasak nemusim

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 24/05/2005 :  12:22:03  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Njn, niekdo to hra tak ze chce mat namaxovanu postavu co sa tyka statov, a niekdo ju chce mat proste peknu .... /wave Korka

priklad dialog :

Pepo : Ktora helma je lepsia ?
Korka : Co ja viem, tak ktora vyzera lepsie.

ja to robim tak, ze helma, ktora je vyslovene hnusna, tak si vypnem jej zobrazenie. btw. neexistuje nejaka helma, z ktorej trolovi netrcia tie poondiate usi?

Edited by - Murro on 24/05/2005 12:24:54
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:20:50  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No, troll .... ale skus najst peknu helmu na taurena
Go to Top of Page

FlashCz
Starting Member

47 Posts

Posted - 20/06/2005 :  16:15:07  Show Profile  Send FlashCz an ICQ Message Send FlashCz a Private Message  Reply with Quote
Jak casto se pls aktivuje crusader?
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 20/06/2005 :  17:59:19  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
nejak moc to nesleduju, ale rekl bych ze to bude tak 10% max 20%
Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 20/06/2005 :  21:09:26  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
disarm vam nepomuze ... vsichi chcipnete
quote:
Originally posted by Warlord

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 20/06/2005 :  21:40:29  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shandor

quote:

skoda ze to ti lamici alici tak casto nepouzivaju, aspon by slo lepsie ksefty...
Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 21/06/2005 :  14:18:46  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
chtel jsem rict anti-disarm :)
do haje .. ted sem za blbce
ano .. ti co ho nepouzivaji tak ty fakt nechapu
quote:

quote:
Originally posted by Shandor

quote:

skoda ze to ti lamici alici tak casto nepouzivaju, aspon by slo lepsie ksefty...

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 21/06/2005 :  18:30:59  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Přemýšlel jsem o nějakem enchantu na píku pro huntera a z výběru enchantů si nějak nemůžu vybrat co by bylo nevhodnější

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 21/06/2005 :  18:43:46  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

Přemýšlel jsem o nějakem enchantu na píku pro huntera a z výběru enchantů si nějak nemůžu vybrat co by bylo nevhodnější

+9int? :)))

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 22/06/2005 :  09:19:04  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
dej si tam beastslayer - star wars forever!
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 22/06/2005 :  11:15:55  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:

dej si tam beastslayer - star wars forever!

Haha, stejne bz to chtelo nakej enchant, kde muze enchanter urcit i barvu, pripadne intenzivitu blikani atd...to by byly ksefty

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 22/06/2005 :  11:19:55  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
jste uz jak zensky .. tem je taky jedno co ta vec umi ale hlavne je zajima jakou barvicku to ma :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 22/06/2005 :  12:52:08  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

jste uz jak zensky .. tem je taky jedno co ta vec umi ale hlavne je zajima jakou barvicku to ma :)

Jo kua, mě nějaká posraná barva a blikání nezajímá, rád bych prostě věděl, co si tám dát.

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 22/06/2005 :  13:38:44  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no kdyz ma clovek maly lvl a zbran meni kazdy druhy den tak se mu zadny radny enchant neoplat a avat si na zbran +1 na dmg je taky o nicem. tak si tam da aspon enco co hezky sviti. bo look>all

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

puki
Starting Member

39 Posts

Posted - 22/06/2005 :  17:03:23  Show Profile Send puki a Private Message  Reply with Quote
quote:

... btw. neexistuje nejaka helma, z ktorej trolovi netrcia tie poondiate usi?

zatial viem len o deepdive helmet ;)
http://www.rakishtilt.com/gallery/albums/warcraft/sunkenship.sized.jpg
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 22/06/2005 :  17:05:35  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by puki

quote:

... btw. neexistuje nejaka helma, z ktorej trolovi netrcia tie poondiate usi?

zatial viem len o deepdive helmet ;)
http://www.rakishtilt.com/gallery/albums/warcraft/sunkenship.sized.jpg

no tak ja to s tymi usami nejak vydrzim...
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 22/06/2005 :  19:50:37  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Kterykoliv alik ti jiste rad nabidne tupirovani, navic zcela zdarma :)
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 23/06/2005 :  11:28:31  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Kterykoliv alik ti jiste rad nabidne tupirovani, navic zcela zdarma :)

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,21 seconds. on eygor Snitz Forums 2000