Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 stun bugfix ?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 16/05/2005 :  16:58:39  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
dle novych patch notes konecne zacnou fungovat resisty na stuny
( do stunu se mimochodem pocita i gouge, z toho co sem slysel )
+ minulej patch pribyli trinkety
--
nejak si nemuzu pomoct ale zda se mi ze blizzard nepremejsli pri tech svych bugfixech a nerfech
moje logika :
1) stunlock buildy prestanou existovat -> vsichni prejdou na ambush/bs buildy
2) po te co vsichni prejdou si uvedomej ze pokud protivnika nezabijou v prvnich par sekundach tak se vezou uz celej duel
3) v HF a v masivnich raidech uz predtim stunlock nefungoval ale presto tam nekolik stunlock rogues bylo ... ted se jejich pocet mnohem vic zvysi tzn. o hodne se zvysi i frekvence likvidacnich rogues duos ktery budou kombem 2x ambush 2x bs -> vanish schopny zabit tmer cokoliv az na wara a paladina kterejm se zkratka budou vyhejbat
4) myslim ze vsechny povolani nejvic stve kdyz je rogue prepadne kdyz sedi a doplnuji manu, chapu to, nicmene zda se mi ze blizzard ho stale vice tlaci k tomuhle druhu souboju ( jestli se to vubec da soubojem nazvat )
5) a vseobecne se mi zda ze blizzard z rogua dela prave gankovaci masinu tj. to co nikdo ( ani 99% inteligentni roguu - verte nebo ne ) nechce aby byla ( gankovani me nebavi a nikdy bavit nebude = no challenge )

ve vysledku blizzard omezi jednu dalsi moznost jak rogua hrat ... variabilita povolani se ztraci a uprimne receno
ambush + backstab -> vanish opravdu zadnej skill nevyzaduje
--
ne ze bych se s tim nedokazal vyporadat ale stve me ze mam tak malo moznosti jak v souboji postupovat

"The time for desperation is upon us. Let's play."

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/05/2005 :  17:13:29  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ano, presel sem na ambush/BS build a mece a stunlock nechavam na pve

co treba takovej combat-maces build? diky diminishing returns te stun z tech mace spec. akorat pripravuje o cenny mezzery

Edited by - MegaDeath on 16/05/2005 17:13:48
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 16/05/2005 :  17:36:31  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Mno ja nevim co se ti nelibi na tom,ze fixnou bugy

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 16/05/2005 :  17:42:25  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johny

Mno ja nevim co se ti nelibi na tom,ze fixnou bugy

otazka :
kdyby paladinska aura na 10s nezranitelnost mela cooldown misto rekneme 6 minut jen 60 sekund ( chyba v jendom mistu )
a bug by byl to ze by mela cooldown 6 minut misto 60 sekund myslis ze by ten bugfix byl spravnej ( tohle je hypoteticka situace nicmene i takova se muze stat )
--
hlavni je gameplay a kdyz bug .. prestoze bug, pozitivne ovlivnuje hru prestavam ho bugem shledavat
--
nicmene tohle neni o bugfixu ale o tom kam smeruje rogue class a co z nej blizzard vytvari ( nevim jestli chtene ci nechtene )

Edited by - Mefisto on 16/05/2005 17:44:34
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 16/05/2005 :  18:24:06  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Tam de o to,ze nefungujou racial ability a talenty,to me pride jako bug

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 16/05/2005 :  18:24:16  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
treba ta hra neni jen o duelech ci 1v1 pvp ?
jestli te nebavi "gankovaci char" - rogue, tak proc nejedes jinej ?

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 16/05/2005 :  18:33:08  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

treba ta hra neni jen o duelech ci 1v1 pvp ?
jestli te nebavi "gankovaci char" - rogue, tak proc nejedes jinej ?

jde o to ze 80% lidi whinuje jak je rogue overpowered PRAVE kvuli tomuhle gankovani, a od blizzardu bych cekal ze se bude snazit gankovani nejakym zpusobem odstranit a ne rogues v tom podporovat svyma zmenama

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 16/05/2005 :  19:04:05  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Můžu se zeptat jakej rozdíl je mezi tím když Tě rogue smázne ve stun locku (kdy se můžeš jen koukat a nadávat) a když tě smázne přes ambush/backstab? Osobně se mi zdá že jedině v tom že to druhé je rychlejší, ne?

Nějak mi uniká čemu že Blizzardi ublížili.. ostatně 10-15% rezist je fakt tragédie.

Nevím proč bych se měl rozčilovat když moje abilita za 5 ability pointů bude konečně třeba i FUNGOVAT
Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 16/05/2005 :  19:15:07  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
muzete nekdo popsat co to je ten resist na stun.
Pravda je ze blizard timhle urcity specializace roguu ktery se mohli vyrovnat ambush/Bs buildu uspesne likviduje -> ztraci se jakakoliv unikatnost jednotlivych buildu. To se me nelibi. Blizzard proste vydal nedopecenou hru a ted za to platej hraci.
Ono na jednu stranu je hezky ze mame kazdej mesic patch, ale patche opravujou postupne to co uz melo bejt hotovy. Muzeme hrat to je pravda, asi bysme nehrali este nejakej ten mesic, ale nekdy se ptam za jakou cenu. :) jinac tu nehodlam brecet nad tim jak mi nerfnuli build, vzdycky muzu rozehrat pala na nejakym jinym serveru :)

Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej.
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 16/05/2005 :  19:38:56  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Můžu se zeptat jakej rozdíl je mezi tím když Tě rogue smázne ve stun locku (kdy se můžeš jen koukat a nadávat) a když tě smázne přes ambush/backstab? Osobně se mi zdá že jedině v tom že to druhé je rychlejší, ne?

Nějak mi uniká čemu že Blizzardi ublížili.. ostatně 10-15% rezist je fakt tragédie.

Nevím proč bych se měl rozčilovat když moje abilita za 5 ability pointů bude konečně třeba i FUNGOVAT

to ze te smazne je tvuj problem a asi neco delas spatne ... ask johny
chci videt jak das priesta s 8k many bez stunlocku ... uhealuje te k smrti
--
nicmene tohle stale neni o fungovani/nefugnovani stun resistu ale o omezovani variability rogues buildu, kazdej char ma nekolik moznosti jak hrat at uz jde o feral/balance druida holy/shadow priesta nebo enh/resto - elem/resto shamana a tech moznosti je daleko vice proto se o jednotlivy maly rozdily v talent buildech nemusim starat nicmene tohle je omezovani variability na neurcitym miste
dejte mi PvE build jako maj ostatni chary ( a ano vsechny ostatni chary krom rogua ty skilly na podporu party / uzitecnosti v raidu maji )
a budu spokojene mlcet o tom ze omezujou variabilitu do ty doby mi to prijde jako vcelku velky omezeni variability rogua a moc se mi to nebude libit

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 16/05/2005 :  20:03:56  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Smázne mě proto že mě napadne a) když sedím bez many a piju nebo b) když bojuju s mobem případně moby. Jinak mě rogue snad ještě nepřepad.. A pokud přepad, tak mě nejspíš nedá, stejně tak jako já nedám jeho (protože mi uteče). Což je vceku OK.

Ale ono to JE o fungování stun rezistů. Ty rezisty ve hře byly a jsou, jen nefungovaly... Sorry ale kvůli tomu že budu mít (znovu opakuju, za 5 talent bodů) 15% šanci ten stun rezistovat, stejně tak jako on má šanci rezistovat můj DoT nebo nuke, tak kvůli tomu teda plakat nebudu

Vy děláte jako kdyby po nadcházejícím patchi stun přestal fungovat, nebo co...
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 16/05/2005 :  20:12:06  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Smázne mě proto že mě napadne a) když sedím bez many a piju nebo b) když bojuju s mobem případně moby. Jinak mě rogue snad ještě nepřepad.. A pokud přepad, tak mě nejspíš nedá, stejně tak jako já nedám jeho (protože mi uteče). Což je vceku OK.

Ale ono to JE o fungování stun rezistů. Ty rezisty ve hře byly a jsou, jen nefungovaly... Sorry ale kvůli tomu že budu mít (znovu opakuju, za 5 talent bodů) 15% šanci ten stun rezistovat, stejně tak jako on má šanci rezistovat můj DoT nebo nuke, tak kvůli tomu teda plakat nebudu

orc warrior ma celkem 40% , orc shaman ma 25%
( a proto sem to nenapsal do zdechliny forum .. predpokladam ze sem chodej i alici )
ver mi ze nevyjiti jednoho stunu je sakra problem proti kterymukoliv z techle charu ... + kidney shot ma 20 sekund cooldown, cili ve chvili kdy resistne/missne ( mimochodem tobe muze spell missnout? mam takovej dojem ze asi ne :P, muzou ti ho jen resistnout -> proc by melo jit kidney shot
resistnout/dodgenout/missnout/parry kdyz u zadnejch jinejch skillu to neni ? )
je to sakra problem
--
beru to jako vyrazny oslabeni stunlock buildu a nuti to lidi prechazet na jiny buildy ...

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 16/05/2005 :  20:43:45  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Spell muzes rezistnout, i kdyz nemas zadnou additional sanci na rezist, to je ekvivalent sance na miss u skillu. Krom toho muzes mit jeste dalsi rezisntaci, (treba priest sanci na rezist silence a pod.).
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 16/05/2005 :  20:44:34  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
No třeba zrovna war má spoustu abilit proti Fearu, a když mi ho zruší, respektive rezistuje, taky to je dost velký problém, a taky na něj pak mám timer :) Prostě nemůžu na 100% počítat že to vyjde, a že všechny chary na které narazím dám. Což je IMHO v pořádku.

Evidentně ale nesměřujeme do nějakého společného bodu, takže to asi nemá smysl a dám prostor i ostatním
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 16/05/2005 :  20:46:58  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
BTW, chces mi rict, ze si ten build delal na zaklade toho, ze nefunguji rezisty na stun? To si prece vedel i predtim, ze ork ma racovou specku stunrezist a warr si to muze natalentovat. Jestli si s tim bugem pocital, tak sorry, ale pak se nemame dal o cem bavit.
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 16/05/2005 :  20:58:04  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

BTW, chces mi rict, ze si ten build delal na zaklade toho, ze nefunguji rezisty na stun? To si prece vedel i predtim, ze ork ma racovou specku stunrezist a warr si to muze natalentovat. Jestli si s tim bugem pocital, tak sorry, ale pak se nemame dal o cem bavit.

ja stunlock nepouzivam ... jde mi o variabilitu
to chcete aby vsichni rogues byli stejni ? no vam je to asi fuk ... ale to uz je jedno

Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 16/05/2005 :  22:57:08  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
quote:

meles naprosty blaboly. Neplet resistnuti spelu s resistnutim stunu. Ekvivalent je dodge/block (miss opravdu neni ekvivalent)
mefisto ma tedka pravdu. Resist stunu je podle meho nazoru naprosta picovina. Proc teda palovi neudelej 50% sanci ze se jim jejich shield nenahodi? nebo proc nemame 50% sanci proti polymorphu? nebo 50% sanci proti rootum. Kazdy povolani ma svuj "stun" ale roguovi ho tedka tezce znemoznej. Osobne mam build, kde vyuzivam stunu, ponevac Evisc je taky na picu pac dmg eviscu je okutlana pres AR tudiz napriklad proti warovi naprosto nanic. Zbyva mi slice and dice, coz dlouhodobe prinasi 30% zvyseni dmg pro sword build, ale pouze na nekolik sekund. Chop Armor se v pvp nevyplati (jenom na druidy) jelikoz stejne bud chcipne za chvili nepritel nebo ja. A posledni je DOT utok, kterej je naprosto smesnej vuci dotum jinejch povolani, ktery na ne nepotrebujou delsi dobu mlatit a hazej je na long range....
No tolik k rozboru Stunu a prirovnani k jinejm abilitam

Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 17/05/2005 :  00:25:32  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
neberu to jako tragedii, posledni tejdny sem tak 30% kidney shotu a gougu mel od soupere bud dognuty nebo parrynuty nebo nejak missnuty
specialne paladin mi resistuje tyhle veci naprosto pravidelne

a rupture teda natolik nepodcenuju - je to brutalni DoT za skoro 1000dmg a neda se dispelnout

...a nastesti hraju hordu a orcove sou na moji strane

daleko vetsi problem vidim v silny racial ability u lidi, ty me tedka videj na 100 honu (a neberu vpotaz nefunkcni MoD)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 17/05/2005 :  00:44:09  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
No jo, aby blizzard nezačal jebat do rogue, ach jo
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 17/05/2005 :  06:05:11  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

quote:
Originally posted by Rahman

ja stunlock nepouzivam ... jde mi o variabilitu
to chcete aby vsichni rogues byli stejni ? no vam je to asi fuk ... ale to uz je jedno

Co to s tim ma co spolecneho? Rezisty na stun tu jsou od bety. Kdybys nevedel ze to nefunguje, tak ted nemas nejmensi duvod brecet.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 17/05/2005 :  06:27:25  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Navic nejak nechapu poznamku, o znepouzitelneni buildu. To, ze existuje jedna rasa a nekolik class, ktere si mohou (nemusi) natalentovat rezist na stun prece neznamena, ze je stun nepouzitelny. Naopak by mi prislo podivne, kdyby ultimatni paralyzacni abilita nemela zadna omezeni, to by vsichni rovnou mohly hrat rogua a vyhral by ten, kdo by dal prvni stun.

S rovnani s abilitama jako polymorhp je tez znacne pochybne. Sheep je mezz (prevents combat until hit) a to jeste hodne omezeny mezz, neb cill skoro okamzite doregeneruje. Super do bitky vice hracu, ale o tom uz je group play. Nekdo jiny to z tebe muze shodit.

Ostatne jeste sem nevidel, ze by nejaky mag nekoho zabil, zatimco byl dotycny ovce...
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 17/05/2005 :  07:43:55  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

No jo, aby blizzard nezačal jebat do rogue, ach jo

Hehe Spajdere, ten Tvůj podpis mě dostal
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 17/05/2005 :  09:20:51  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Stun je ultimatni, protoze behem stunu nemuzes nic delat. Kdezto rooty a spelly typu ovce maji nejaky "negativni" efekt. Ovce te temer okamzite vyhealuje, z rootu muze caster kouzlit a pro melery existuji itemy, ktere je dispelnou (pasek, boty, trinket - reward za corporala) + kdyz uz michate racial, tak gnomove z toho vylezou take (Martial Artist, cooldown 1 minuta). Bavime se o 1v1 PvP nebo group (5lidi) PvP? 1vs1 PvP je mi uprimne uplne ukradeny a jako warrior/paladin radeji preferuju group PvP.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 17/05/2005 :  09:25:38  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Stun je ultimatni, protoze behem stunu nemuzes nic delat. Kdezto rooty a spelly typu ovce maji nejaky "negativni" efekt. Ovce te temer okamzite vyhealuje, z rootu muze caster kouzlit a pro melery existuji itemy, ktere je dispelnou (pasek, boty, trinket - reward za corporala) + kdyz uz michate racial, tak gnomove z toho vylezou take (Martial Artist, cooldown 1 minuta). Bavime se o 1v1 PvP nebo group (5lidi) PvP? 1vs1 PvP je mi uprimne uplne ukradeny a jako warrior/paladin radeji preferuju group PvP.

pvp trinket nekterych povolani dispeluje stuny, blink funguje ve stunu, warrior si muze ve stunu nahodit zerg stance a dat berserker rage a je ze stunu, free action potion ti da immune na 30sec, etc staci si vybrat
gnomskej racial se casti asi 1.5sec - neni to instant takze to neni takova vyhra
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 17/05/2005 :  10:24:01  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Murdoc_

quote:

meles naprosty blaboly. Neplet resistnuti spelu s resistnutim stunu. Ekvivalent je dodge/block (miss opravdu neni ekvivalent)
mefisto ma tedka pravdu. Resist stunu je podle meho nazoru naprosta picovina. Proc teda palovi neudelej 50% sanci ze se jim jejich shield nenahodi? nebo proc nemame 50% sanci proti polymorphu? nebo 50% sanci proti rootum. Kazdy povolani ma svuj "stun" ale roguovi ho tedka tezce znemoznej. Osobne mam build, kde vyuzivam stunu, ponevac Evisc je taky na picu pac dmg eviscu je okutlana pres AR tudiz napriklad proti warovi naprosto nanic. Zbyva mi slice and dice, coz dlouhodobe prinasi 30% zvyseni dmg pro sword build, ale pouze na nekolik sekund. Chop Armor se v pvp nevyplati (jenom na druidy) jelikoz stejne bud chcipne za chvili nepritel nebo ja. A posledni je DOT utok, kterej je naprosto smesnej vuci dotum jinejch povolani, ktery na ne nepotrebujou delsi dobu mlatit a hazej je na long range....
No tolik k rozboru Stunu a prirovnani k jinejm abilitam

Nemas pravdu, ten co mele blabloly jsi tu ty. Rekni mi treba, jakym zpusobem bezny warlock nekoho stunne? Kdyz teda kzdy povolani nejaky ten stun ma, jak rikas :)

Opravdu mam pocit ze jedine na co tu remcate je, ze vam zrusi vas roguovskej EXPLOIT, ano EXPLOIT, nic jineho totiz vyuzivani chyby ve hre neni, kterej ste do ted zneuzivali. :)
TO ze ma nekdo SANCI, opakuji SANCI na rezist neceho je naprosto v poradku.

Co se te ovce tyce - ano mas sanci ji rezistnout. Ne 50%, alespon do te doby nez si zvednes Arcane rezisty.

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 17/05/2005 :  13:20:42  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jakej exploit? to se mam odnaucit cheap shot a kidney shot abych nebyl exploiter? cos to zas hulil, to bys v praci nemel
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 17/05/2005 :  13:26:08  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Proc by jsi se ho mel odnaucovat? Proste uz akorat ted neni 100% uciny a musis pocitat s tim ze to nevyjde. Stezovat si ze Blizzard necemu opravil rezistence tak jak meli od zacatku byt mi prijde fakt divny.

Kdyz to srovnam, tak je to jako kdyby Undeadum nefungovala Will of forsaken, ted ji Blizzard opravil a priesti zacali rikat za Fear je uplne na nic, ze jim ho Undeadi v poho rezisti a shazuji.

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 17/05/2005 13:50:37
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 17/05/2005 :  13:37:18  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Imho warlock snad ma nejakeho peta, ktery vidi na stealnute postavy, nebo se mylim? Cat's eye elixir si taky kazdy muze koupit, nehlede k tomu, ze nektere rasy jej nepotrebuji, protoze MoD je zbugovany a nefunguje. Bez openu ze stealthu neni uplny stunlock.

Btw pral bych si, aby tech mich 10-15 bodu v shadow resistance byly taky procenta a ne jen nejake body, ktere jsou vuci kouzlu od postavy na stejneme levelu prakticky k nicemu.

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 17/05/2005 :  13:48:19  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bearsson

Btw pral bych si, aby tech mich 10-15 bodu v shadow resistance byly taky procenta a ne jen nejake body, ktere jsou vuci kouzlu od postavy na stejneme levelu prakticky k nicemu.

Tak na to bacha, rezist spolecne s "resist" je brutalni kombo, ktere znamena prakticky smrt castera
Navic uplne rezistovani spellu je fakt shit, v pvp by to mohlo aspon vracet tu manu kdyz uz nic (bo cast time se tezko vrati :D
Zlatej miss/parry/dodge

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 17/05/2005 :  13:48:42  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Jo warlock ma peta, ktery dava paranoiu - zvysuje stealth detekci. Herb ma pravdu opravili pouze bug. To si opravdu myslite, ze se to bude tak moc resistovat?? Odmyslete si speced classy proti stun nebo racial bonus vs stun.

Vyzkousel to nekdo nejak dukladne, aby mohl rict tak tohle posrali a vsichni mi to ressistuji, prijde mi ze se vychazi pouze z patch notes.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Edited by - Shemiramoth on 17/05/2005 13:49:00
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 17/05/2005 :  13:56:23  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo warlock ma peta, ktery dava paranoiu - zvysuje stealth detekci. Herb ma pravdu opravili pouze bug. To si opravdu myslite, ze se to bude tak moc resistovat?? Odmyslete si speced classy proti stun nebo racial bonus vs stun.

Vyzkousel to nekdo nejak dukladne, aby mohl rict tak tohle posrali a vsichni mi to ressistuji, prijde mi ze se vychazi pouze z patch notes.

omg, twe co tady se navazite do warlocku...

uz vidim, jak normalni warlockem kterej grinduje nebo jde do pvp ma felhuntera kvuli paranoi, to ste tak blby nebo to jenom delate?
btw na co mi je paranoia, kdyz toho rogueho uvidim az kdyz je skoro u me a stejne uz je pozde, jediny co proti tomu se da delat je mit sucubu nebo voida, dat seduce a utect nebo z voida sacrifice a bojovat, ale vytahovat tu paranoiu, kdyz 90% warlocku felhuntera nepouzivat protoze je uplne na nic na bezny pouziti... se zamyslete, warlock ma jedinou obranu v seduce nebo sacrifice a pak musi utikat :))

Edit: kdyz mi rogue ze stealtku sapne peta, tak se uz muzu modlit at stihnu utect, jinak nedam ani seduce ani sacrifice, takze warlocka do toho netahejte, ten je proti ambush uplne bezbranej

Edited by - plussminuss on 17/05/2005 13:59:12
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 17/05/2005 :  14:02:41  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem jenom odpovidal na otazku Bearsonna ("Imho warlock snad ma nejakeho peta, ktery vidi na stealnute postavy, nebo se mylim?").

Prvne cti, nez se zacnes vztekat. S opravou ressu vs stun souhlasim.

Edited by - Shemiramoth on 17/05/2005 14:03:53
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 17/05/2005 :  14:04:52  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

quote:

uz vidim, jak normalni warlockem kterej grinduje nebo jde do pvp ma felhuntera kvuli paranoi, to ste tak blby nebo to jenom delate?
btw na co mi je paranoia, kdyz toho rogueho uvidim az kdyz je skoro u me a stejne uz je pozde, jediny co proti tomu se da delat je mit sucubu nebo voida, dat seduce a utect nebo z voida sacrifice a bojovat, ale vytahovat tu paranoiu, kdyz 90% warlocku felhuntera nepouzivat protoze je uplne na nic na bezny pouziti... se zamyslete, warlock ma jedinou obranu v seduce nebo sacrifice a pak musi utikat :))

Edit: kdyz mi rogue ze stealtku sapne peta, tak se uz muzu modlit at stihnu utect, jinak nedam ani seduce ani sacrifice, takze warlocka do toho netahejte, ten je proti ambush uplne bezbranej

IMHO by me zajimalo, jestli je bug i to, ze mi rogue muze i pres to ze ho vidim, tzn prohlednu jeho steath takze zadnej AMBUSH se nekona protoze O nem VIM, provest stealth akci. Protoze jestli ano, tak potom co to opravej ma felhunter smysl. Ted je k nicemu, protoze i pres to ze rogua vidim, tak jedine co muzu udelat je utyct :)

Edited by - Herbicid on 17/05/2005 14:05:46
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 17/05/2005 :  14:11:24  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

IMHO by me zajimalo, jestli je bug i to, ze mi rogue muze i pres to ze ho vidim, tzn prohlednu jeho steath takze zadnej AMBUSH se nekona protoze O nem VIM, provest stealth akci. Protoze jestli ano, tak potom co to opravej ma felhunter smysl. Ted je k nicemu, protoze i pres to ze rogua vidim, tak jedine co muzu udelat je utyct :)

muze, to ze ho vidis driv nez ti vleze za zada je jediny, ze ho nenechas dat backstabe dmg :)) ale to je stejne jedno kdyz da stun, proste felhunter sux, tak jedine proti casterum, ale teda vyhazovat talenty na pvp servru na demonology fakt nehodlam
btw ten skill detect greater invisiblity je uplne na nic, jen paranoia jakz takz funguje :)))
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 17/05/2005 :  14:14:19  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

muze, to ze ho vidis driv nez ti vleze za zada je jediny, ze ho nenechas dat backstabe dmg :)) ale to je stejne jedno kdyz da stun, proste felhunter sux, tak jedine proti casterum, ale teda vyhazovat talenty na pvp servru na demonology fakt nehodlam
btw ten skill detect greater invisiblity je uplne na nic, jen paranoia jakz takz funguje :)))

O tom mluvim, mam pocit ze i stun je ze stealthu, ale to se mozna pletu.

U Greater invisibliti je to logicke, stealht totiz NENI neviditelnost.

Edited by - Herbicid on 17/05/2005 14:14:59
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 17/05/2005 :  14:18:27  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

mno paranoia je taky na invisiblity ne? (ptam se, felhuntera skoro nepouzivam) :))

je jedno jestli je ten stun ze stealthu nebo ne, proste mi ho nasadi akorat ze neda backstabe, kdyz se k nemu otocim celem :))
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 17/05/2005 :  14:25:49  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

mno paranoia je taky na invisiblity ne? (ptam se, felhuntera skoro nepouzivam) :))

je jedno jestli je ten stun ze stealthu nebo ne, proste mi ho nasadi akorat ze neda backstabe, kdyz se k nemu otocim celem :))

Ne, felhunter paranoiou prave zvysuje detekci stealthu, je to mysleno IMHO tak ze jsi proste paranoidni, opatrnejsi, vic se rozhlizis kolem, takze mas vetsi sanci si toho rogua vsimnout :) treba ve Stormgarde se fakt hodil :)

Prave, jak to ze na me muze pouzit nejakou stealth akci, kdyz pro me neni ve stealthu?

Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 17/05/2005 :  14:32:08  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne, felhunter paranoiou prave zvysuje detekci stealthu, je to mysleno IMHO tak ze jsi proste paranoidni, opatrnejsi, vic se rozhlizis kolem, takze mas vetsi sanci si toho rogua vsimnout :) treba ve Stormgarde se fakt hodil :)

Prave, jak to ze na me muze pouzit nejakou stealth akci, kdyz pro me neni ve stealthu?

ok, ja vim co to je, jen sem si nemohl presne vzpomenout na co to je :))

na to se me taky neptej, taky na to nadavam... proto rikam, ze felhunter je na nic, kdyz mi umozni akorat ho videt a presto muze delat veci jako kdybych ho nevidel :/
taky by me zajimalo jestli to tak je schvalne (asi by pak byl rogue trochu bezzubej) nebo nejde/nechtej resit...
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 17/05/2005 :  14:43:03  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jasne ... ja totiz bezne sapuju demony se sapem fungujicim jenom na humanoidy ... :P
nicmene by me zajimalo jakej problem by mel warlock s roguem kdyby nebylo wotf
seduce a pak uz by se ten rogue z toho fearu nehnul ...

Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 17/05/2005 :  14:48:20  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

jasne ... ja totiz bezne sapuju demony se sapem fungujicim jenom na humanoidy ... :P

ok, tak sap ne :P
ale fear... to je vecicka...
1. skoro kazdej ma uz trinket a dalsi pokusy uz sou vicemene tak na 5s max
2. bezem fearu se nedaj dat DoTy, jinak je feak na nic... takze castit normal kouzla a modlit se at mu to nezrusi fear...
3. jako human potkavam povetsinou undead rogue, takze taky na nic...
4. seduce... jakykoliv dmg ho rusi a dalsi seduce je taky uz na kratsi dobu, takze imho 90% vs rogue je to smrt, zbytek je utek pripadna smrt rogueho...
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 17/05/2005 :  14:59:11  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

Proc by jsi se ho mel odnaucovat? Proste uz akorat ted neni 100% uciny a musis pocitat s tim ze to nevyjde. Stezovat si ze Blizzard necemu opravil rezistence tak jak meli od zacatku byt mi prijde fakt divny.

Kdyz to srovnam, tak je to jako kdyby Undeadum nefungovala Will of forsaken, ted ji Blizzard opravil a priesti zacali rikat za Fear je uplne na nic, ze jim ho Undeadi v poho rezisti a shazuji.

nikdy neni cheap shot ani kidney shot stoprocentni, jeste treba pred dvouma tejdnama byl cheap shot v takovym stavu ze ani nedaval combo pointy
Ted se mi jen casto stava u kidney shotu ze mi to souper nejakym zpusobem resistne
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 17/05/2005 :  15:05:13  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

je ve stealthu porad, to ze ho vidis neznamena, ze neni stealthnutej, to by znamenalo, ze kdyz nekdo omylem zahlidne rogua (takovy to vzzzuuuum) tak by mu to melo zrusit stealth?
ke vsemu jak ten rogue ma vedet ze ty ho vidis a z uz na tebe nema delat stealth openery? kdyz ho vidis tak na nej zautoc, to je nejlepsi obrana
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 17/05/2005 :  15:11:03  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:

je ve stealthu porad, to ze ho vidis neznamena, ze neni stealthnutej, to by znamenalo, ze kdyz nekdo omylem zahlidne rogua (takovy to vzzzuuuum) tak by mu to melo zrusit stealth?
ke vsemu jak ten rogue ma vedet ze ty ho vidis a z uz na tebe nema delat stealth openery? kdyz ho vidis tak na nej zautoc, to je nejlepsi obrana

Prave ze pro me uz NENI ve STEALTHU! Protoze ho VIDIM jak se snazi ke me priblizit. A samozrejme, ze jemu by se nemelo nic rusit, protoze on NEVI ze ja HO vidim, on si stale myslis ze je STEALTHNUTEJ a ja bych se tim mel dobre bavit, jak si mysli ze se ke mne plizi, pak da sap a napise se mu failed!

IMHO vis jak to myslim, akorat delas ze nechapes :)

Edited by - Herbicid on 17/05/2005 15:12:28
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 17/05/2005 :  15:14:16  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
proc failed? kdyz za tebou bude stat chlapek s obuskem a ty budes vedet ze tam stoji a on te prasti pres hlavu, urcite uvidis hvezdicky i kdyz o nem vis... vis jak to myslim? zato kdyz uvidis za sebou chlapka s obuskem a hodis po nem kamenem, tak uz si te asi neomraci...
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 17/05/2005 :  15:14:42  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ok, tak sap ne :P
ale fear... to je vecicka...
1. skoro kazdej ma uz trinket a dalsi pokusy uz sou vicemene tak na 5s max
2. bezem fearu se nedaj dat DoTy, jinak je feak na nic... takze castit normal kouzla a modlit se at mu to nezrusi fear...
3. jako human potkavam povetsinou undead rogue, takze taky na nic...
4. seduce... jakykoliv dmg ho rusi a dalsi seduce je taky uz na kratsi dobu, takze imho 90% vs rogue je to smrt, zbytek je utek pripadna smrt rogueho...

takze abych kontroval
1. to je pravda ... a oni nejsou trinkety na stun ? nehlede na to ze trinket je jen break a neni to imunita ... to seduce ti da dostatek casu na to zacastit ten fear ( nikdo nema reakce v milisekundach, ani server ne )
2. blbost blbost blbost ask camarila
3. a za to ja muzu ? jen si predstav kdyby undeadi nemeli wotf ? no nebyli by tvuj raj ? zautoci na tebe rogue, hmmm sem ve stunu no to nevadi tak seduce, muj vlastni trinket na unik ze stunu .. je zdrhl mi ze stunu no tak prdnu tne fear hmmm a uz tma beha jak pomatenej .. naagruje na sebe moby, nahazis na nej doty a konec
kdyz mas voida .. je rogue tak shield .. nez ti ten shield sunda ver mi ze ten fear taky zacastis a ano fear JDE chainovat
4. taky seduce neslouzi jako stun ale jen na to aby sis mohl udelat odstup ... jinak pro warlocky je skvela profese engineering protoze bomby maj disorient, dalsi moznsot jak si drzet rogua od tela ... je takovejch moznosti .. to ze je wotf hodne silny tu vedi asi vsichni ale uprimne lituju aliancni roguy protoze osobne nevim co bych bez wotf proti warlockovi delal ( cti dobrymu warlockovy .. to ze 90% lidi neumi hrat svoje povolani uz je tezko moje vec, staci se kouknout na movie od drakedoga, tam uvidite jak se hraje warlock )

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 17/05/2005 :  15:16:28  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

proc failed? kdyz za tebou bude stat chlapek s obuskem a ty budes vedet ze tam stoji a on te prasti pres hlavu, urcite uvidis hvezdicky i kdyz o nem vis... vis jak to myslim? zato kdyz uvidis za sebou chlapka s obuskem a hodis po nem kamenem, tak uz si te asi neomraci...

To ale michas dohromady dve ruzne veci, stat za nekym a videt skrz steath jak se ke me zepredu blizi je dost o necem jinem. Protoze kdyz o nem budu vedet, tak k nemu nebudu stat zady, to bych byl sebevrah.

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 17/05/2005 :  15:17:34  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
aliancnim humanskejm rogues zavidim ze videj hordacky rogues
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 17/05/2005 :  15:18:21  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To ale michas dohromady dve ruzne veci, stat za nekym a videt skrz steath jak se ke me zepredu blizi je dost o necem jinem. Protoze kdyz o nem budu vedet, tak k nemu nebudu stat zady, to bych byl sebevrah.

tak to je vporadku, sap funguje jen ze zadu, cili ti nic nehrozi a ja nevim proc whinujes
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 17/05/2005 :  15:18:39  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nikdy neni cheap shot ani kidney shot stoprocentni, jeste treba pred dvouma tejdnama byl cheap shot v takovym stavu ze ani nedaval combo pointy
Ted se mi jen casto stava u kidney shotu ze mi to souper nejakym zpusobem resistne

Mě třeba kidney shot fachá pořád, jenom mi často nejde vanish, samozřejmě beru v potaz to že by měl mob nebo horďák vyšší level, jenomže nemá a stejně mě to hned z vanish i stealth úplně vyhodí, holt blbý bug. Přitom pokud jde na mě rogue co má nižší level a hodí vanish, tak to fuchalo vždycky. Asi s mým Intellect 35 jsem holt tak blbý že nevím jak vanish hodit, nebo já nevím
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 17/05/2005 :  15:20:10  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

tak to je vporadku, sap funguje jen ze zadu, cili ti nic nehrozi a ja nevim proc whinujes

sap funguje odevsad myslim
ambush, backstab a garrote sou jediny positional ability
a pak gouge jde jen zepredu

Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 17/05/2005 :  15:20:44  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

quote:

Mě třeba kidney shot fachá pořád, jenom mi často nejde vanish, samozřejmě beru v potaz to že by měl mob nebo horďák vyšší level, jenomže nemá a stejně mě to hned z vanish i stealth úplně vyhodí, holt blbý bug. Přitom pokud jde na mě rogue co má nižší level a hodí vanish, tak to fuchalo vždycky. Asi s mým Intellect 35 jsem holt tak blbý že nevím jak vanish hodit, nebo já nevím

opraveno v pristim patchi
edit : mysleno ten vanish :)

Edited by - Mefisto on 17/05/2005 15:24:36
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page