kidney shot ti souper muze uplne prachsproste dodgnout, neni nic lepsiho nez mit vybitej timer na kidney shot a skakajiciho soupere pred sebou, nerikej mi zes to jeste nezazil
Jo warlock ma peta, ktery dava paranoiu - zvysuje stealth detekci. Herb ma pravdu opravili pouze bug. To si opravdu myslite, ze se to bude tak moc resistovat?? Odmyslete si speced classy proti stun nebo racial bonus vs stun.
Vyzkousel to nekdo nejak dukladne, aby mohl rict tak tohle posrali a vsichni mi to ressistuji, prijde mi ze se vychazi pouze z patch notes.
omg, twe co tady se navazite do warlocku...
uz vidim, jak normalni warlockem kterej grinduje nebo jde do pvp ma felhuntera kvuli paranoi, to ste tak blby nebo to jenom delate? btw na co mi je paranoia, kdyz toho rogueho uvidim az kdyz je skoro u me a stejne uz je pozde, jediny co proti tomu se da delat je mit sucubu nebo voida, dat seduce a utect nebo z voida sacrifice a bojovat, ale vytahovat tu paranoiu, kdyz 90% warlocku felhuntera nepouzivat protoze je uplne na nic na bezny pouziti... se zamyslete, warlock ma jedinou obranu v seduce nebo sacrifice a pak musi utikat :))
Edit: kdyz mi rogue ze stealtku sapne peta, tak se uz muzu modlit at stihnu utect, jinak nedam ani seduce ani sacrifice, takze warlocka do toho netahejte, ten je proti ambush uplne bezbranej
jasne ... ja totiz bezne sapuju demony se sapem fungujicim jenom na humanoidy ... :P nicmene by me zajimalo jakej problem by mel warlock s roguem kdyby nebylo wotf seduce a pak uz by se ten rogue z toho fearu nehnul ...
ok, tak sap ne :P ale fear... to je vecicka... 1. skoro kazdej ma uz trinket a dalsi pokusy uz sou vicemene tak na 5s max 2. bezem fearu se nedaj dat DoTy, jinak je feak na nic... takze castit normal kouzla a modlit se at mu to nezrusi fear... 3. jako human potkavam povetsinou undead rogue, takze taky na nic... 4. seduce... jakykoliv dmg ho rusi a dalsi seduce je taky uz na kratsi dobu, takze imho 90% vs rogue je to smrt, zbytek je utek pripadna smrt rogueho...
takze abych kontroval 1. to je pravda ... a oni nejsou trinkety na stun ? nehlede na to ze trinket je jen break a neni to imunita ... to seduce ti da dostatek casu na to zacastit ten fear ( nikdo nema reakce v milisekundach, ani server ne )
2. blbost blbost blbost ask camarila
Vis, oni v poslednim patchi warlockum fear nerfnuli, takze kazdej DMG kterej dostanes te s VELMI vysokou pravdepodobnosti toho fearu zbavi.
quote:Originally posted by Mefisto 4. taky seduce neslouzi jako stun ale jen na to aby sis mohl udelat odstup ... jinak pro warlocky je skvela profese engineering protoze bomby maj disorient, dalsi moznsot jak si drzet rogua od tela ... je takovejch moznosti .. to ze je wotf hodne silny tu vedi asi vsichni ale uprimne lituju aliancni roguy protoze osobne nevim co bych bez wotf proti warlockovi delal ( cti dobrymu warlockovy .. to ze 90% lidi neumi hrat svoje povolani uz je tezko moje vec, staci se kouknout na movie od drakedoga, tam uvidite jak se hraje warlock )
Je docela rtozdil mit k dispozici STUN okamzite a vyvolavat na nej 10s demona, nezda se ti? A prepokladam ze mas na mysli ty bugnuty bomby co u nich ten dezorient nefunguje? :)
JJ, mas pravdu. hrat za warlocka je docela tezky, ale rekl jsem si ze nebudu hrat povolani za ktere muze relativne uspesne hrat kazda lama (cti rogua ), ale ze se poradne naucim hrat za warlocka, protoze se mi proste ze sve koncepce libi. A pri setkani s roguem mam coby warlock jeden zasadni problem, abych mu zabranil vanishnout, tak na nej musim nahodit DoT, ale kdyz na nej nahodim DoT, tak si jim(DoTem) budu porad schazovat fear. A v tom je problem, pri setkani s dobrym roguem to ma IMHO i ten nejlepsi Warlock 50 na 50 kdo z koho, posun si smerem k horsim warlockum. Protoze ja ho si potrebuju drzet od tela a na to mam akorat tak fear a pokud budu mi affilction build, tak este CoE na spomaleni jeho navratu na blizko, kdyz ten fear spadne, abych mel cas na zacasteni noveho fearu a ten je ted po nerfu o neco kratsi a rezistovatelnejsi nez byl ten predchozi.
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Jo warlock ma peta, ktery dava paranoiu - zvysuje stealth detekci. Herb ma pravdu opravili pouze bug. To si opravdu myslite, ze se to bude tak moc resistovat?? Odmyslete si speced classy proti stun nebo racial bonus vs stun.
Vyzkousel to nekdo nejak dukladne, aby mohl rict tak tohle posrali a vsichni mi to ressistuji, prijde mi ze se vychazi pouze z patch notes.
omg, twe co tady se navazite do warlocku...
uz vidim, jak normalni warlockem kterej grinduje nebo jde do pvp ma felhuntera kvuli paranoi, to ste tak blby nebo to jenom delate? btw na co mi je paranoia, kdyz toho rogueho uvidim az kdyz je skoro u me a stejne uz je pozde, jediny co proti tomu se da delat je mit sucubu nebo voida, dat seduce a utect nebo z voida sacrifice a bojovat, ale vytahovat tu paranoiu, kdyz 90% warlocku felhuntera nepouzivat protoze je uplne na nic na bezny pouziti... se zamyslete, warlock ma jedinou obranu v seduce nebo sacrifice a pak musi utikat :))
Edit: kdyz mi rogue ze stealtku sapne peta, tak se uz muzu modlit at stihnu utect, jinak nedam ani seduce ani sacrifice, takze warlocka do toho netahejte, ten je proti ambush uplne bezbranej
jasne ... ja totiz bezne sapuju demony se sapem fungujicim jenom na humanoidy ... :P nicmene by me zajimalo jakej problem by mel warlock s roguem kdyby nebylo wotf seduce a pak uz by se ten rogue z toho fearu nehnul ...
ok, tak sap ne :P ale fear... to je vecicka... 1. skoro kazdej ma uz trinket a dalsi pokusy uz sou vicemene tak na 5s max 2. bezem fearu se nedaj dat DoTy, jinak je feak na nic... takze castit normal kouzla a modlit se at mu to nezrusi fear... 3. jako human potkavam povetsinou undead rogue, takze taky na nic... 4. seduce... jakykoliv dmg ho rusi a dalsi seduce je taky uz na kratsi dobu, takze imho 90% vs rogue je to smrt, zbytek je utek pripadna smrt rogueho...
takze abych kontroval 1. to je pravda ... a oni nejsou trinkety na stun ? nehlede na to ze trinket je jen break a neni to imunita ... to seduce ti da dostatek casu na to zacastit ten fear ( nikdo nema reakce v milisekundach, ani server ne ) 2. blbost blbost blbost ask camarila 3. a za to ja muzu ? jen si predstav kdyby undeadi nemeli wotf ? no nebyli by tvuj raj ? zautoci na tebe rogue, hmmm sem ve stunu no to nevadi tak seduce, muj vlastni trinket na unik ze stunu .. je zdrhl mi ze stunu no tak prdnu tne fear hmmm a uz tma beha jak pomatenej .. naagruje na sebe moby, nahazis na nej doty a konec kdyz mas voida .. je rogue tak shield .. nez ti ten shield sunda ver mi ze ten fear taky zacastis a ano fear JDE chainovat 4. taky seduce neslouzi jako stun ale jen na to aby sis mohl udelat odstup ... jinak pro warlocky je skvela profese engineering protoze bomby maj disorient, dalsi moznsot jak si drzet rogua od tela ... je takovejch moznosti .. to ze je wotf hodne silny tu vedi asi vsichni ale uprimne lituju aliancni roguy protoze osobne nevim co bych bez wotf proti warlockovi delal ( cti dobrymu warlockovy .. to ze 90% lidi neumi hrat svoje povolani uz je tezko moje vec, staci se kouknout na movie od drakedoga, tam uvidite jak se hraje warlock )
¨ 1. neni imunita ale 1 fear je az na 20s, sundas trinketem, 2. je tak max na 5s, trosku rozdil... btw. jeste sem nevidel rogueho, kterej by sel na ferovku rekl, tady jsem hodim stealth a deme na to :)) vzdycky prepad a pak uz se blbe casti fear... 2. jo muzu dat fear a na to DoTy, jenze kazdej dmg ma 10% sanci na preruseni fear, tzn ze kdyz dam fear, hodim na nej immolate, CoA, Corruption = okamzite bez fearu, takze fear na nic... 3. kdyz mam stun, nemuzu ovladat peta, znamena bez seduce a sacrifice, kdyz mam felhuntra tak sice vidim, ale nemam jak tomu zabranit... seduce ma taky nejakej cast time... 4. jak sem rikal, jeste se mi nestalo, aby me rogue kdyz je ve stealthu a za mejma zadama nechal castit fear... 5. jen rikam, ze warlock nema zadnou rychlou ucinou obranu proti rogue, proste kdyz mi da backstabe, tak je to vetsinou smrt, nez stihnu neco udelat, tak sem mrtvej... 6. heh, co s tim maj spolecnyho videa, tohle neni CS abych se ucil taktiky od SK, to ze ses uplne mimo z nekoho kdo u toho drepi 12hod denne je tvoje vec...
tak si dej herbe master summoner II a mas peta vyvolanyho temer okamzite, nebo do pvp chod se sukubou vzdycky ted tu brecis ze nerfli tvuj fear, ale rogues maj diky diminishing returns z poslednich patchu svoje stuny taky uplne v prdeli - zkus s roguem porazit warriora na lvl60 s reaperem v ruce a pak mi vypravej jak za nej muzou hrat lamy, to samy s magem, paladinem, hunterem, shamanem... etc...
tak si dej herbe master summoner II a mas peta vyvolanyho temer okamzite, nebo do pvp chod se sukubou vzdycky ted tu brecis ze nerfli tvuj fear, ale rogues maj diky diminishing returns z poslednich patchu svoje stuny taky uplne v prdeli - zkus s roguem porazit warriora na lvl60 s reaperem v ruce a pak mi vypravej jak za nej muzou hrat lamy, to samy s magem, paladinem, hunterem, shamanem... etc...
mno ono grindovani se sucubou neni zadna slast.. na pvp servru radsi hodim talenty do aff a des nez do dem kvuli summonerovi, kterej je naprd, kdyz dostanu ze stealth stun...
mno ono grindovani se sucubou neni zadna slast.. na pvp servru radsi hodim talenty do aff a des nez do dem kvuli summonerovi, kterej je naprd, kdyz dostanu ze stealth stun...
nj, vy furt mluvite o low level hre a ja o high endu, ja uz nechapu vas a zatim jeste nechapete me...
No já ho potkal na předevčírem na shadowmoon a taky jsem to nerozdýchal ani se mi pleška nestihla z té rány zapotit
nj, vy furt mluvite o low level hre a ja o high endu, ja uz nechapu vas a zatim jeste nechapete me...
ja nemluvim o lol lvl hre :)) sem lvl 60, ale mam jeste dost Q kterych chci udelat jak normalni, tak Warlock Questy, nebo taky pomahani lidem v guilde... taky sem enchanter a ono kupovat vsechny suroviny v AH neni moc dobry :))
a jak rikam, jeste sem nepotkal rogueho kterej by prisel ukazal se rekl pojd dame duel na smrt :)) ale jen rogueho kterej prijde zezadu backstabe a stun a kdyz neni lama tak i moje smrt :))
tak si dej herbe master summoner II a mas peta vyvolanyho temer okamzite, nebo do pvp chod se sukubou vzdycky
Tak to pak budu mit vylozene PvP build :)) Deamonology je tak dobre na to delat tanka, jinak je dost na nic.
quote:Originally posted by MegaDeath ted tu brecis ze nerfli tvuj fear, ale rogues maj diky diminishing returns z poslednich patchu svoje stuny taky uplne v prdeli -
Ja ale nebcrecim ze mi neco nerfli, proste to tak je, uz jsem se s tim smiril ;) a prizpusobuji tomu PvP "strategii". Zminil jsem to jako reakci na mylnou predstavu "vsemocnosti" fearu.
quote:Originally posted by MegaDeath zkus s roguem porazit warriora na lvl60 s reaperem v ruce a pak mi vypravej jak za nej muzou hrat lamy, to samy s magem, paladinem, hunterem, shamanem... etc...
Samozrejme to bylo mysleno s nadsazkou, kazde povolani je potreba byt "skilled", akorat u nekterych vic. Taky ti muzu rict - zkus se s Warlockem postavit tomu samemu warriorovy s bersekr stance v ktere je imune ne fear. Zasadni problem vidim v tom ze PvP ve WoWu neni solo deathmatch, ale team deathmatch Takze rogue pujde po krku hadrakum a leatherum ktera ma velice rychle a nebude se snazit postavit warriorovy.
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
odpovim na oba posty zaroven tak si rozeberte cco patri k cemu ad bomby) to si pis ze fungujou .. uspesne je pouzivam ale tys to nikdy nezkusil takze meles z doslechu kraviny o kterejch nic nevis ad fearimunita) diminishing returns funguji nasledovne - prvni fear 100% druhej fear 75% duration = jestli je 20 sekund - 25% = 5 sekund tak bych se asi mel znovu vratit na zakladku to ze se sami gimpujete tim ze chodite s impem do PvP je vase vec warlock ma sakra hodne moznosti + mas talent na isntant cast -> instant cast void ->sacrifice -> shield 1k+ absorb z toho uz ten fear dostanes -- proboha jak souvisi to ze sme hotovej z nekoho kdo hraje 12 hodin denne s tim ze nekdo neumi hrat char kterej si vybral ? sorry unika mi logika -- hmm zvlastni v tom videu bylo zretelne videt jak dostal warlock stun od paladina a ten paladin byl sekundu na to v seduce ... try it.. tohle me zajima -- na zbytek moc nema smysl odpovidat protoze sem zazil duely s warlockem bez WOTF a vim jak casto mu ten fear asi tak ty spelly breakovali
"The time for desperation is upon us. Let's play."
quote:Originally posted by plussminuss a jak rikam, jeste sem nepotkal rogueho kterej by prisel ukazal se rekl pojd dame duel na smrt :)) ale jen rogueho kterej prijde zezadu backstabe a stun a kdyz neni lama tak i moje smrt :))
Samozrejme ze ne, vzdyt je to rogue. A o tom rogue je. Byl by blazen kdyby neco takoveho udelal :)
odpovim na oba posty zaroven tak si rozeberte cco patri k cemu ad bomby) to si pis ze fungujou .. uspesne je pouzivam ale tys to nikdy nezkusil takze meles z doslechu kraviny o kterejch nic nevis ad fearimunita) diminishing returns funguji nasledovne - prvni fear 100% druhej fear 75% duration = jestli je 20 sekund - 25% = 5 sekund tak bych se asi mel znovu vratit na zakladku to ze se sami gimpujete tim ze chodite s impem do PvP je vase vec warlock ma sakra hodne moznosti + mas talent na isntant cast -> instant cast void ->sacrifice -> shield 1k+ absorb z toho uz ten fear dostanes -- proboha jak souvisi to ze sme hotovej z nekoho kdo hraje 12 hodin denne s tim ze nekdo neumi hrat char kterej si vybral ? sorry unika mi logika -- hmm zvlastni v tom videu bylo zretelne videt jak dostal warlock stun od paladina a ten paladin byl sekundu na to v seduce ... try it.. tohle me zajima -- na zbytek moc nema smysl odpovidat protoze sem zazil duely s warlockem bez WOTF a vim jak casto mu ten fear asi tak ty spelly breakovali
takze 1. fear neni na dobu 20s ale na dobu AZ 20s, tzn ze muz spadnout driv, takze druhej pokus a dalsi je snad jasny jak to vypada... takze si nejdriv precti jak ten kterej spell funguje 2. pro warlocka neni nic lehciho nez sundat paladina (ja tezko jako human), dat fear a vysat mu manu neni nic tezkyho kdyz ji moc nema, takze co to s tim ma spolecnyho ze dal paladina? to je nejlehci sousto pro warlocka... 3. k tomu sacrifice... neni nic lehciho, kdyz ten rogue poodbehne hodi stealth mod, pocka az spadne stit a sem tuhej, 4. nejdriv si zahraj taky warlocka, at vis jaky ma moznosti proti rogue :)
takze 1. fear neni na dobu 20s ale na dobu AZ 20s, tzn ze muz spadnout driv, takze druhej pokus a dalsi je snad jasny jak to vypada... takze si nejdriv precti jak ten kterej spell funguje 2. pro warlocka neni nic lehciho nez sundat paladina (ja tezko jako human), dat fear a vysat mu manu neni nic tezkyho kdyz ji moc nema, takze co to s tim ma spolecnyho ze dal paladina? to je nejlehci sousto pro warlocka...
nechapu proc se vyhejbas mejm dotazum ... paladin ma stun a ten warlock dal seduce ze stunu tim chci vyvratit vase tvrzeni ze seduce nejde dat kdyz jste ve stunu a ano vim ze je to az 20 sekund ale jak uz rikam .. uz sem s nekolika warlockama bojoval bez wotf a ze by se ten fear nejak casto breakoval to bych nerekl nehlede na to ze to NEMA bejt stun, fear je urcnej opet k tomu abys ziskal vzdalenost od cile a taky se ve fearu daj solidne naagrovat moby takze pletes paty pres devaty edit : s tim editem ses dost vtipnej .. no nevadi muzes mi rict jak se stealthe kdyz ma na sobe dot ? to bych rad vedel schovavas se za naprosto nesmyslny argumenty
ad4) co na to rict ... snad jen, nauc se hrat
Tohle stejne bude slusnej flame, protoze pro warlocka neni vetsiho zla nez rogue :) Pak dlouho nic a pak warrior v berseker stance :)
takze 1. fear neni na dobu 20s ale na dobu AZ 20s, tzn ze muz spadnout driv, takze druhej pokus a dalsi je snad jasny jak to vypada... takze si nejdriv precti jak ten kterej spell funguje 2. pro warlocka neni nic lehciho nez sundat paladina (ja tezko jako human), dat fear a vysat mu manu neni nic tezkyho kdyz ji moc nema, takze co to s tim ma spolecnyho ze dal paladina? to je nejlehci sousto pro warlocka...
nechapu proc se vyhejbas mejm dotazum ... paladin ma stun a ten warlock dal seduce ze stunu tim chci vyvratit vase tvrzeni ze seduce nejde dat kdyz jste ve stunu a ano vim ze je to az 20 sekund ale jak uz rikam .. uz sem s nekolika warlockama bojoval bez wotf a ze by se ten fear nejak casto breakoval to bych nerekl nehlede na to ze to NEMA bejt stun, fear je urcnej opet k tomu abys ziskal vzdalenost od cile a taky se ve fearu daj solidne naagrovat moby takze pletes paty pres devaty
vis, co radsi toho nechame, az prijdes s tim, ze si hral za warloka na 60 lvl a budes tohle tvrdid, tak prosim, ale zatim to nema smysl... btw. ja mluvim jen o warlock vs rogue celou dobu... takze nevim co do toho tahas jiny classy...
nechapu proc se vyhejbas mejm dotazum ... paladin ma stun a ten warlock dal seduce ze stunu tim chci vyvratit vase tvrzeni ze seduce nejde dat kdyz jste ve stunu a ano vim ze je to az 20 sekund ale jak uz rikam .. uz sem s nekolika warlockama bojoval bez wotf a ze by se ten fear nejak casto breakoval to bych nerekl nehlede na to ze to NEMA bejt stun, fear je urcnej opet k tomu abys ziskal vzdalenost od cile a taky se ve fearu daj solidne naagrovat moby takze pletes paty pres devaty
vis, co radsi toho nechame, az prijdes s tim, ze si hral za warloka na 60 lvl a budes tohle tvrdid, tak prosim, ale zatim to nema smysl... btw. ja mluvim jen o warlock vs rogue celou dobu... takze nevim co do toho tahas jiny classy...
mluvil si o stunu .... ja do toho jiny classy netaham na rogue ti vadej stuny ano ? tvrdis ze kdyz ti da rogue stun tak nemuzes dat seduce paladin ma stun ano ? 6 sekundovej to je vic nez CS od rogua a tvrdim ze z toho stunu normalne seduce fungovalo ... uz nevim jak ti vic priblizit situaci a to co me zajima
jo chtel sem se zeptat, dostava rogue Action points (nebo jak se to jmenuje) za to ze mlati do immune nebo absorb? jen abych vedel jestli ma cenu davat sacrifice s voidem :))
quote:Originally posted by plussminuss a jak rikam, jeste sem nepotkal rogueho kterej by prisel ukazal se rekl pojd dame duel na smrt :)) ale jen rogueho kterej prijde zezadu backstabe a stun a kdyz neni lama tak i moje smrt :))
kolik sanci ma rogue kdyz ho napadne kdokoliv? schvalne, docela by me zajimalo jestli nekdo prihodi nejakou historku jak napadl rogua, hodil na nej curse, dot a zacal ho nukovat a ten rogue vyhral taky mi ukaz kterej rogue vyhraje kdyz ho napadne treba hunter, moooc by me to zajimalo v tyhle hre ma utocnik VZDYCKY vyhodu kdyz zautoci warrior chargem na kohokoliv tak ma jen malokdy sanci prohrat asi jediny povolani ktery ma vysoky sance na preziti je mage a to jeste jen diky blinku a frost nove a opet to neplati pokud bojuje s hunterem, pred nim neutece nikdo, ani svatej rogue
jo a potkal sem warlocka co mel vedle sebe felhuntera s paranoiou a musim rict ze sem byl rad ze sem mel dva sprinty abych pred nim zdrhnul...
jo chtel sem se zeptat, dostava rogue Action points (nebo jak se to jmenuje) za to ze mlati do immune nebo absorb? jen abych vedel jestli ma cenu davat sacrifice s voidem :))
do immune ne .. do absorb jo nechapu proc by to nemelo smysl ale s tebou se stejne ocovidne nema smysl bavit protoze odmitas jakykoliv argumenty a tvrdosijne si meles a schovavas se za tu svou jedinou pravdu
quote:Originally posted by Mefisto to ze se sami gimpujete tim ze chodite s impem do PvP je vase vec warlock ma sakra hodne moznosti + mas talent na isntant cast -> instant cast void ->sacrifice -> shield 1k+ absorb z toho uz ten fear dostanes
Jak jsem rikal, to bych ale mel Deamonology build a ten je v PvP na nic. Tam je potreba dat co nejvic dmg za co nejkratsi cas. Takze Instanty hraji prim :) takze je potrebujes naboostovat, to znamena deathcoil naboostovanej pres Affiliction, v Destruction se dostat minimalne na Shadowburn a protoze pak uz ti zbyva se jen "modlit" za instatni shadowboty z Corruption a Drainlife diky Nightfallu (Affiliction) kteryma si ovsem s velkou pravdepodobnosti sundas fear :)
quote:Originally posted by Mefisto proboha jak souvisi to ze sme hotovej z nekoho kdo hraje 12 hodin denne s tim ze nekdo neumi hrat char kterej si vybral ? sorry unika mi logika hmm zvlastni v tom videu bylo zretelne videt jak dostal warlock stun od paladina a ten paladin byl sekundu na to v seduce ... try it.. tohle me zajima
A z ktere verze je to video? Myslim ze dulezita vec.
AD BOMBY: Pokud uz to opravili jedine dobre. Odvykl jsem jejich pouzivani protoze byli na nic. Takze jsem je pouzival jen jako podpurne AoE. Dik za info. Ale lepsi ne ty je Goblin rocket helmet 30s stun enemy, 5s nebo 10s, ted si nevzpomenu, ty.
mluvil si o stunu .... ja do toho jiny classy netaham na rogue ti vadej stuny ano ? tvrdis ze kdyz ti da rogue stun tak nemuzes dat seduce paladin ma stun ano ? 6 sekundovej to je vic nez CS od rogua a tvrdim ze z toho stunu normalne seduce fungovalo ... uz nevim jak ti vic priblizit situaci a to co me zajima [/quote]
jak sem psal, asi sem lama, ze mi to nejde...
tahas uz do toho paladina a jak sem psal, to je lahudka pro warloka 1. rogue mi da backstabe a stun a behem max 6 vterin sem mrtvej, takze to stihne behem stunu nebo behem mojeho castovani 2. paladin me tak rychle neda ani kdyby se treba podelal 3. sem human warlock, takze me stejne pala nezajima :)
do immune ne .. do absorb jo nechapu proc by to nemelo smysl ale s tebou se stejne ocovidne nema smysl bavit protoze odmitas jakykoliv argumenty a tvrdosijne si meles a schovavas se za tu svou jedinou pravdu
ok, dik btw argumenty beru, ale od toho kdo nekdy hral warlocka a ne od toho kdo to zna z videa, btw kolikrat si dostal seduce kdyz si zabijel warlocka?
kolik sanci ma rogue kdyz ho napadne kdokoliv? schvalne, docela by me zajimalo jestli nekdo prihodi nejakou historku jak napadl rogua, hodil na nej curse, dot a zacal ho nukovat a ten rogue vyhral taky mi ukaz kterej rogue vyhraje kdyz ho napadne treba hunter, moooc by me to zajimalo v tyhle hre ma utocnik VZDYCKY vyhodu kdyz zautoci warrior chargem na kohokoliv tak ma jen malokdy sanci prohrat asi jediny povolani ktery ma vysoky sance na preziti je mage a to jeste jen diky blinku a frost nove a opet to neplati pokud bojuje s hunterem, pred nim neutece nikdo, ani svatej rogue
jo a potkal sem warlocka co mel vedle sebe felhuntera s paranoiou a musim rict ze sem byl rad ze sem mel dva sprinty abych pred nim zdrhnul...
mluvim o warlock vs rogue jenom :)) to co rikas je pravda a souhlasim s tim, ale moc nevidam aby rogue sel po ceste po svych a nebyl ve stealth modu :))
herbe a neni lepsi mit skoro instant peta nez nejaky kouzla ktery nevykouzlis jelikoz si mrtvej?
Neni, overeno praxi :) Protoze stejne kazdej pujde po tobe, protoze jakmile umres pet zmizi.
quote:Originally posted by plussminuss btw kolikrat si dostal seduce kdyz si zabijel warlocka?
jednou, umrel sem, od ty doby jdu jen do tech co nemaj sukubu
vidis, ale od releasu pvp je to horsi v tom, ze se chodi po skupinkach povetsinou, a kdyz a uz s nekym bojuju, tak bud prihnou aliancnici a zabijou ho nebo pribehne horda a zabije me
quote:Originally posted by plussminuss btw kolikrat si dostal seduce kdyz si zabijel warlocka?
Coz je potencianalne kazdej warlock co jde nekde bez peta. Jooo, kdyby to takhle fungovalo na vsechny rogues :))
vidis, ale od releasu pvp je to horsi v tom, ze se chodi po skupinkach povetsinou, a kdyz a uz s nekym bojuju, tak bud prihnou aliancnici a zabijou ho nebo pribehne horda a zabije me
Ale castejs to byva ten prvni pripad, zejo?
Ale castejs to byva ten prvni pripad, zejo?
ted nevim co myslis ja sem aliancni warlock a vetsinou kdyz uz se dostavam od kudly rogua, tak me prebehna vlna dalsich 2 az 3 hordaku a temer instant smrt
quote:Originally posted by plussminuss mluvim o warlock vs rogue jenom :)) to co rikas je pravda a souhlasim s tim, ale moc nevidam aby rogue sel po ceste po svych a nebyl ve stealth modu :))
hele ja sem rogue, lvl60 uz mam delsi dobu a gankly me uz vsechny povolani bez vyjimky, to bych musel chodit ve stealthu asi i po orgrimmaru abych byl v bezpeci
jinak nevim jak hrajete warlocky, je mi to vesmes jedno, ale ja jakozto rogue nedokazu zabit warlocka behem prvniho stunu, warloci mivaj vesinou o 1-1.5k hp vic nez ja (dreadmist set + imba talent na +% sta a podobny veci) a ja se svym soucasnym equipem neudelam tolik damage, abych ho zabil driv nez zacne neco kouzlit, ostatne warlock ma snad hned po top warriorovi nejvic hp ve hre
Este takova poznamka: Tesim se na v1.5 jak malej kluk na vanoce. Protoze behat s petem coby warlock je docela vopruz, musis na nej co minutu cekat, protoze diky momentalnimu bugu zalostne zaostavaj co se rychlosti tyce, takze pokud bezis/jedes na mounotvy se velmi rychle dostanou tak daleko od tebe ze proste zmizi. To same pokud budu s petem pronasledovat nekoho se sprintem napr. Protoze budu pomalejsi, tak on se dostane v poho do kriticke vzdalenosti kdy muj pet proste zmizi. Takze ho musim odvolat zpet. Coz konkretne roguovy postkytne dost casu na bandaze, stealth a navrat ke me. Kde ja teprve regeneruju manu.
quote:Originally posted by plussminuss mluvim o warlock vs rogue jenom :)) to co rikas je pravda a souhlasim s tim, ale moc nevidam aby rogue sel po ceste po svych a nebyl ve stealth modu :))
hele ja sem rogue, lvl60 uz mam delsi dobu a gankly me uz vsechny povolani bez vyjimky, to bych musel chodit ve stealthu asi i po orgrimmaru abych byl v bezpeci
a to si jen tak sel po ceste po svejch, nebo te sundali z mounta nebo kdyz si bojoval s mobem :)) v tom bych videl prave velkej rozdil v gangovani :))
me se totiz nestava ze by me uprostred louky, kdyz mam plnou manu, hp a peta gangnul rogue, to je vetsinou pri boji s mogem, pri sezeni, nebo kdyz jich je vic .)) ale to je asi u kazdyho stejny
jinak nevim jak hrajete warlocky, je mi to vesmes jedno, ale ja jakozto rogue nedokazu zabit warlocka behem prvniho stunu, warloci mivaj vesinou o 1-1.5k hp vic nez ja (dreadmist set + imba talent na +% sta a podobny veci) a ja se svym soucasnym equipem neudelam tolik damage, abych ho zabil driv nez zacne neco kouzlit, ostatne warlock ma snad hned po top warriorovi nejvic hp ve hre
Njn, jestli to je takhle, tak to se tesim :) Ja jsem "teprve" na 58levelu bez jedineho setu :)
mno jsem zatim lvl 60 asi dva tydny, takze o setu si zatim nechavam zdat, takze pro me nastava smrt bez 4. az 6. vteriny a jakozto cloth user mi ani ten armor moc neprida k preziti
a to si jen tak sel po ceste po svejch, nebo te sundali z mounta nebo kdyz si bojoval s mobem :)) v tom bych videl prave velkej rozdil v gangovani :))
me se totiz nestava ze by me uprostred louky, kdyz mam plnou manu, hp a peta gangnul rogue, to je vetsinou pri boji s mogem, pri sezeni, nebo kdyz jich je vic .)) ale to je asi u kazdyho stejny
a jak tady pak muzeme mluvit o rovnovazny situaci ? kdyz vy automaticky uvazujete ze bojujete s mobem nebo s necim nebo ze vas pojede vic lidi to vas ma bejt rogue schopnej zabit jen kdyz bojujete s mobem ? teda vase logika je mi fakt na hony vzdalena lidi
quote:Originally posted by plussminuss a to si jen tak sel po ceste po svejch, nebo te sundali z mounta nebo kdyz si bojoval s mobem :)) v tom bych videl prave velkej rozdil v gangovani :))
vsechno co si popsal uz sem zazil, nejvic sem se pobavil kdyz sem jel na mountovi a na moste mezi EP-WP sem dostal fear a jezdil sem tam jak turbo krysa nez to ze me vyprchalo, pak uz sem se jen snazil utyct pred hunterem coz se nedela - umres akorat vycerpanej
jeste zes to zminil - warlock diky bandagim nejrychleji regeneruje manu ze vsech casteru
To nepopiram :) ale v tom mem modelovem pripade v tom okamziku kdy se rogue vraci ja mam sice plnou manu, ale 20%HP a cekam az mi cooldowne bandazovani.
A tak do kolecka. Ale mozna by jsme se mohli vrtait k topicu tohodle threadu, protoze to kazdej vidime z opacne strany "barikady"
a jak tady pak muzeme mluvit o rovnovazny situaci ? kdyz vy automaticky uvazujete ze bojujete s mobem nebo s necim nebo ze vas pojede vic lidi to vas ma bejt rogue schopnej zabit jen kdyz bojujete s mobem ? teda vase logika je mi fakt na hony vzdalena lidi
hehe, uz toho nechame, trochu flamujeme, tim co sem psal na zacatku, sem chtel rict ze je ublne na houby ze mame paranoiu, kdyz pak stejne dostanu stun, v horsim pripade backstabe dmg :)
hehe, uz toho nechame, trochu flamujeme, tim co sem psal na zacatku, sem chtel rict ze je ublne na houby ze mame paranoiu, kdyz pak stejne dostanu stun, v horsim pripade backstabe dmg :)
skoukni to video prosimte a rekni mi jestli jestli poznam stun od paladina a seduce :)
Jednotne cislo prosim, ja si na nic takoveho nikde nestezoval. Nerikam ze me to nestve :) ale rogue uz je proste od zakladu stavenej na tohle. Vzdyt je to ROGUE! :)