Hehe. To mi pripomina vtip: Vite co je nejvetsi nesmysl na svete? Cikan studujici pri zamestnani. Jesli je to odnekud z tohoto fora, tak sorry, ze je tu znova.
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Hehe. To mi pripomina vtip: Vite co je nejvetsi nesmysl na svete? Cikan studujici pri zamestnani. Jesli je to odnekud z tohoto fora, tak sorry, ze je tu znova.
rodier je cigan?
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Mno, nejak nevim proc bys to mel zavirat. To ze jsem tam psal ja, znamena ze tam psali i ostatni ;] takze si to klidne muzes precist ;] nebo dozen Tibora ad konecne nainstali nejaky normalni forum s modama jako je ignore ;] - ja se nikomu nevnucuju.
Nebo se proste jenom nauc normalne brouzdat fora a neklikat na Active Topics jako c[cenzored]k
Jinak jo, plati mne Gamezone + Gameparadise + za vedeni nejvetsi mmorpg serveru ve stredni evrope taky lecccos mam. = uzivim se sedenim u kompu a danim toho co mne bavi. Coz je pro vetsinu z vas neco naprosto nestravitelneho.
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Pointa? V tom nehledej pointu, prostě máš podpis dlouhej jak tejden před vejplatou a má to trochu rušivý efekt. Co do délky podpisu s Rodierem nezadáš, naštěstí to doháníš obsahem. Ale radši si vem taky život, myslim, že to nikomu vadit nebude.
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
rodiere, z tvyho podpisu seru maggi v kostkach. beznadejnej dement.
No, to ze je Rodier dement vime. Tvuj podpis ma sice hezkej obsah, ale trosku velkej.
Proc velkej? Nechapu co vam kurfa vadi ... radsi zakazte podpise, avatare a ono klidne muzete i prispivani na tohle forum, protoze to ma pro thomika rusivy efekt ;)
No, to ze je Rodier dement vime. Tvuj podpis ma sice hezkej obsah, ale trosku velkej.
Proc velkej? Nechapu co vam kurfa vadi ... radsi zakazte podpise, avatare a ono klidne muzete i prispivani na tohle forum, protoze to ma pro thomika rusivy efekt ;)
jednoduse nechapu proc ma nekdo podpis ctyrikrat delsi nez vetsinu postu
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
jednoduse nechapu proc ma nekdo podpis ctyrikrat delsi nez vetsinu postu
jeho vec ne? tak my rekni ucel podpisu ( kdyz uvazis ze se pod svuj post podepisovat nemusis pac je vedle uz napsano jmeno) :) ? Je to misto kde kazdej neco muze vlozit, jako doplnek pro svuj projev na fore. alespon to tak vnimam ja ... chapu kdyz nekdo da do podpisu nic nerikajici fotku 500x300 ... ale octo tam ma proste kus textu tak nerozumim v cem je problem.
quote:Originally posted by Colldor [br jeho vec ne? tak my rekni ucel podpisu ( kdyz uvazis ze se pod svuj post podepisovat nemusis pac je vedle uz napsano jmeno) :) ? Je to misto kde kazdej neco muze vlozit, jako doplnek pro svuj projev na fore. alespon to tak vnimam ja ... chapu kdyz nekdo da do podpisu nic nerikajici fotku 500x300 ... ale octo tam ma proste kus textu tak nerozumim v cem je problem.
protoze kdyby mel takovej podpis kazdej tak budu scrollovat pul hodiny abych si precetl dohromady 10 slov v prispevcich a odscroloval 10 stranek podpisu ?
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
Je fakt, že není zrovna šťastný mít signature téže velikosti písma jako vlastní příspěvek + zvýrazěnou barevně.. na druhou stranu to ale imo není žádnej velkej problém a celej tenhle nedomrlej flamewar je někde na úrovni debat, jestli se tkaničky líp vmotávaj do dírek nebo kolem cvočků :p
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
Problem pro me je vtom, ze rejpe do rodierova podpisu, kterej je sice dementni, ale nevadi mi stejne jako octuv podpis.Pritom v podstate jsou oba podpisi pro me stejne dementni:]Me je to uplne jedno at tam ma nekdo klidne fotku sveho nabijece, ale at se nenavazi do jinejch.Sice chapu ze je to rodier, ale reakce je trosku dementni kdyz si srovname oba.
polibte si prdel 4 radky textu nejsou zadna tragedie, a nehodlam kvuli nim psat kdovijak dlouhy prispevky aby to bylo delsi. Nazor lidi jako je thomik ma pro me asi takovej vyznam, jako hovno v trave. Ja v podpisu aspon nemam picoviny, narozdil od znacny casti aktivne prispivajicich.