Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WoW vs EQ2 vs DAoC vs X vs Y vs Z
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:20:37  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

quote:
Originally posted by Van Tassel
Kuzma = lagy az nehratelne, grafika/engine/sitovy_kod sux

Nabizi se logicka otazka proc vlastne Kuzma WoW hraje?

Mluvim jen za sebe.
Tak zaprve... nechapu VT, proc se snizujes na uroven ubohych posthunteru a vkladas mi do ust slova ktera sem nikdy nerekl.

Nikde sem nenapsal ze je engine WoW = sux.
To ze mam nehratelne lagy, jsem zminil v zavislosti na mem (ne uplne kvalitnim) pripojeni pres wi-fi, kde jsem tento problem pripisoval mene kvalitnimu sitovemu kodu WoW, protoze ve stejne dobe mi EQ2 bezelo hladce a bezproblemove.
V Praze kde hraji vetsinou mam lagy i pady hry, ale ne lagy ze by to bylo nehratelne.

Jeste co se tyka specialne enginu, tak ten predevsim kritizujes ty, ve spojitosti s EQ.... bohuzel tvoje kritika je nepodlozena a bez jakychkoliv dukazu a je to jen tvu pomyleny nazor MMORPG turisty, neschopneho obejktivnich nazoru.
viz. tvuj post s tezi, ze EQ2 engine je pouze upraveny SWG engine.... ze max raid 24 lidi je dusledek toho ze engine nevzlada vice hracu na jednom miste a dalsi nesmysli ktere tu placas.

Nikde sem ani nenapsal, ze grafika WoW = sux.
Pouze konstatuji ze z meho subjektivniho hlediska je grafika EQ2 hezci a pro me libivejsi, nez cartoon grafika WoW, ktera se mi vubec nelibi.

WoW hraju,abych mohl kompetentne srovnav WoW vs EQ2, hraju ho take proto, ze je WoW jako celek zajimava hra na odreagovani a v neposledni rade hraju s lidma, se kteryma chci hrat, takze komunita ma na tom taky velkej podil.

Aha, tak to ti asi nekdo hacknul account na forech, a psal tvym jmenem o tom jak je grafika WoWu hnusna a "vylozene odflaknuta". Mel by jsi si zmenit heslo, aby se ti to nestalo znova. :)))

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:20:40  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pouze konstatuji ze z meho subjektivniho hlediska je grafika EQ2 hezci a pro me libivejsi, nez cartoon grafika WoW, ktera se mi vubec nelibi.

Jo a presne tohle jsem tim svojim sluvkem "sux" na prave strane rovnice myslel.

quote:

WoW hraju,abych mohl kompetentne srovnav WoW vs EQ2, hraju ho take proto, ze je WoW jako celek zajimava hra na odreagovani a v neposledni rade hraju s lidma, se kteryma chci hrat, takze komunita ma na tom taky velkej podil.

Je jiste chvalihodne, ze hrajes masivni hru ze studijnich duvodu i kdyz se ti jeji grafika vubec nelibi a v podstate nemuzes hrat kvuli lagum.

Jen tak dal, treba jednou, nebude to asi hned, treba za par let, povedeme spolu konecne kvalitni na znalostech z mmorpg "oboru" zalozenou debatu. Zatim spise stale plkas nesmysly (eq1 for sure casove nejnarocnejsi mmorpg apod.). Takze se drz a zvladni "dostudovat" nejlepe s vyznamenanim :).

Edited by - VT on 11/05/2005 13:21:28
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:24:42  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus
Co se tyce blabolu Perthy a Kuzmy tak ty neberu vazne uz pekne dlouho.

;)

Kterej blabol mas konkretne na mysli.
Jako ze nekdo muze mit ve WoW lagy?

Nebo ze by nekdo mohl dokonce umrit pri opakovanem padu insstance?

Za dalsi, ze se naprosto bezne stava, ze je bezduvodne odpojen od serveru (prevazne mezi 19 - 22:00)?
V dobe kdy se tvori fronta, pac je serever preplnenej... ze by to byla nahoda?

Dalsi velke problemy po kazdem patchi nebo udrzbe?

Nebo snad nikdo nemel problemy s platbama ci zpravou uctu?

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:28:22  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by brutus
Co se tyce blabolu Perthy a Kuzmy tak ty neberu vazne uz pekne dlouho.

;)

Kterej blabol mas konkretne na mysli.
Jako ze nekdo muze mit ve WoW lagy?

Nebo ze by nekdo mohl dokonce umrit pri opakovanem padu insstance?

Za dalsi, ze se naprosto bezne stava, ze je bezduvodne odpojen od serveru (prevazne mezi 19 - 22:00)?
V dobe kdy se tvori fronta, pac je serever preplnenej... ze by to byla nahoda?

Dalsi velke problemy po kazdem patchi nebo udrzbe?

Nebo snad nikdo nemel problemy s platbama ci zpravou uctu?

Platby a zpráva účtu občas jebe, ale to snad nemá co dělat ze samotnou hrou, to je problém zasratých frantíků.
Zajímavé je že to vždycky nejvíce blbne lidem, kterým se hra nelíbí, mě to za měsíc odpojilo možná jednou, vícekrát určitě né
A takový eq2 klient, když si ověřuje jestli něco nového nevyšlo, tak tady často tuhnul, prostě zdechlo spojení ze serverem a musel jsem to kilnout přes správce úloh, nevím jestli to SOE už vychytalo.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:30:26  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

Hmm ja hral v low zonach nekolik hodin po releasu wow v evrope, kdy byla hlava na hlave a problemy jsem zadne nemel ...

Presne tak... ja zacal 3. den po releasu a nevim, kdy jindy by melo byt v nube zonach vic lidi a nemel sem vubec zadne problemy. Zrovna nedavno jsem prochazel newbie zony a ze by tam bylo nejak zivo se rict neda... spis sem mel pocit, ze je tam uplne pusto.

Jak kdy. Ale třeba na Thunderhornu v newbie zoně je neuvěřitelný počet lidí. To je dáno tím, jak lidi přechází na PvE server. V těch děsivých počtech hráčů pak i přechod malých skupin dělá slušné počty :-)
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:35:58  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Ono je spíš zábavné pozorovat, jak jistá skupina lidí má potřebu občasné problémy podávat jako fatální zaváhání, že mnohdy neznalý čtenář by tomu snad i nedejbože uvěřil.

Jistě, nothink is perfect. Ale nakolik to je nebo není zásadní pro dosažení dobrého pocitu, to už tu jaksi uniká. A jistě záměrně.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:36:15  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Je jiste chvalihodne, ze hrajes masivni hru ze studijnich duvodu i kdyz se ti jeji grafika vubec nelibi a v podstate nemuzes hrat kvuli lagum.

Jen tak dal, treba jednou, nebude to asi hned, treba za par let, povedeme spolu konecne kvalitni na znalostech z mmorpg "oboru" zalozenou debatu. Zatim spise stale plkas nesmysly (eq1 for sure casove nejnarocnejsi mmorpg apod.). Takze se drz a zvladni "dostudovat" nejlepe s vyznamenanim :).

mas v tom bordel uz si pletes o cem jsi s kym mluvil a debatoval Jaris a Kuzma jsou dva jini lide

mel bys jit radej do nake dalsi hry ty stihas sledovat kontakt s lidmi uz zacina byt horsi

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:43:06  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak se vyjadruj presne, ze to je tvoje domenka. Ja si pod "sux" predstavuju neco jineho, nez ze reknu ze se mi grafika WoW nelibi a pride mi odflaknuta.

quote:

Je jiste chvalihodne, ze hrajes masivni hru ze studijnich duvodu i kdyz se ti jeji grafika vubec nelibi a v podstate nemuzes hrat kvuli lagum...

Tak znova... o nehratelnych lagach jsem mluvil v souvislosti s mym ne prilis kvalitnim pripojenim pres wi-fi. Pri problemech jsem mel WoW nehratelne a Q2 slo v pohode, tudiz jsem si vyvodil zaver, ze je mozna problem v horsim sitovem kodu WoW.
Je take dost mozne, ze provider ma lepsi konektivitu do zamori, kde jsou EQ2 servery, nez do EU, kde je WoW server... nevim, neresim to, nepatram po tom, je mi to ukraddene.

A ja sem rekl v predchozim postu, ze hraju WoW ze studijnich duvodu???
Dojdi si na pravidelnou kontrolu k ocnimu a nech si predepsat lepsi brejle cece, uz na to nevidis!

Jen sem jako jeden z mnoha duvodu proc hraju WoW uvedl, ze kdyz se vyjadruji v threedech jako je tenhle (WoW vs EQ2 vs DAoC vs....) chi k tomu bejt kompetentni, narozdil o lidi co o jine hre nez WoW nemaji anung (tebe se to netyka)
O studiu hry jako takove nebyla ani zminka... jestli sis to tak vylozil, udelal si to spatne... a hlvane si zapomel zohlednit dalsi duvody ktere jsem jmenoval.... ne v poradi podle dulezitosti, ale tak jak me napadli.

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:44:58  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Ono je spíš zábavné pozorovat, jak jistá skupina lidí má potřebu občasné problémy podávat jako fatální zaváhání, že mnohdy neznalý čtenář by tomu snad i nedejbože uvěřil.

Jistě, nothink is perfect. Ale nakolik to je nebo není zásadní pro dosažení dobrého pocitu, to už tu jaksi uniká. A jistě záměrně.

v tomhle mas pravdu, bohuzel mam v posledni dobe pocit, ze se to spis zhorsuje nez aby se to zlepsovalo... zacinam mit syndrom "jo tehdy kdysi to byli casy..." nevim jak moc je to pravda, ale rek bych, ze za posledni mesic mam daleko vetsi problemy nez ty 2 mesice predtim...

zatim je to ve fazi, kdy si rikam "tak zas tak hrozny to neni, prece jen si docela hodne zahraju", ale kdyby meli pokracovat v tomhle tempu smerem k nehratelnosti tak by to asi nedopadlo dobre...

no mmo
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:46:38  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
mas v tom bordel uz si pletes o cem jsi s kym mluvil a debatoval Jaris a Kuzma jsou dva jini lide

mel bys jit radej do nake dalsi hry ty stihas sledovat kontakt s lidmi uz zacina byt horsi

Nemohu tvuj post komentovat, dokud neziskam par odpovedi:

- v cem mam bordel
- co jsem si spletl?
- kde tvrdim, ze Jaris a Kuzma nejsou dva ruzni lide?
- kde nestiham sledovat kontakt s lidmi
- a popr. pokud je to pravda proc bych mel "jit" do nejake dalsi hry? (tedy co ma spolecneho "sledovani" (?) lidi a sledovani her?)

Edited by - VT on 11/05/2005 13:51:40
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:47:58  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ono je spíš zábavné pozorovat, jak jistá skupina lidí má potřebu občasné problémy podávat jako fatální zaváhání....

Jako promin, ale jako platicimu hraci WoW mi napriklad neustale problemy po patchi nebo udrzbe jako fatalni pripadaji.
Problem s nahlym odstavenim serveru, z duvodu nefungujici klimatizace je spise smesne okecani jineho problemu, ktery se k zakaznikovi nikdy nedostane.
Dost mozna ze lidem odkojenych na freeshardech UO, kde nemeli vicemene zadnej narok si na neco ztezovat to nevadi, ale me jo.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:49:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
A ja sem rekl v predchozim postu, ze hraju WoW ze studijnich duvodu???
Dojdi si na pravidelnou kontrolu k ocnimu a nech si predepsat lepsi brejle cece, uz na to nevidis!

Jasne, tady:

Kuzma wrote o studiu wow (k, verus eq2):
"WoW hraju,abych mohl kompetentne srovnav WoW vs EQ2"

--
Btw vsimate si jak sem stale nucen vam pripominat vase "vyroky"? Ci jak se stale opakujete a nutite mne citovat sama sebe, pac jsem vam na vyznamove stejne texty uz odpovidal ?

Edited by - VT on 11/05/2005 13:54:07
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:53:17  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:

v tomhle mas pravdu, bohuzel mam v posledni dobe pocit, ze se to spis zhorsuje nez aby se to zlepsovalo... zacinam mit syndrom "jo tehdy kdysi to byli casy..." nevim jak moc je to pravda, ale rek bych, ze za posledni mesic mam daleko vetsi problemy nez ty 2 mesice predtim...

zatim je to ve fazi, kdy si rikam "tak zas tak hrozny to neni, prece jen si docela hodne zahraju", ale kdyby meli pokracovat v tomhle tempu smerem k nehratelnosti tak by to asi nedopadlo dobre...

Otázka je, co za to může :-) Já jsem měl měsíc a půl pauzu, zejména z pracovních a dovolenkových důvodů, během té deby jsem nehrál ani nic jiného, vyjma handhleldů :-) a jsem docela v pohodě :-)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:54:47  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

- v cem mam bordel
- co jsem si spletl?
- a popr. pokud je to pravda proc bych mel "jit" do nejake dalsi hry? (tedy co ma spolecneho "sledovani" (?) lidi a sledovani her?)

uz muzu odpovidat, nebo budes dal editovat a menit smysl svych postu ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:55:07  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Jo patche se pokazde trochu protahnou :) nicmene jako pracujicimu cloveku je mi to burt, jelikoz ve dve odpoledne mam naprosto jine starosti :))

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:56:37  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jasne, tady:
Kuzma wrote o studiu wow (k, verus eq2):
"WoW hraju,abych mohl kompetentne srovnav WoW vs EQ2"
--
Btw vsimate si jak sem stale nucen vam pripominat vase "vyroky"? Ci jak se stale opakujete a nutite mne citovat sama sebe, pac jsem vam na vyznamove stejne texty uz odpovidal ?

Od kdy znamena "abych mohl kompetentne srovnav WoW vs EQ2" ze studuju WoW??
Znamena moje veta v tvem vykladu, ze EQ2 hraju taky za ucelem studia??

Edited by - Kuzmik on 11/05/2005 13:58:00
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:00:28  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

- v cem mam bordel
- co jsem si spletl?

uz muzu odpovidat, nebo budes dal editovat a menit smysl svych postu ?

Hmm lol?

Doslo k addu pouze teto zavorky (tedy co ma spolecneho "sledovani" (?) lidi a sledovani her?).

Je s tim nejaky technicky problem?

Edited by - VT on 11/05/2005 14:01:19
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:00:40  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo patche se pokazde trochu protahnou :) nicmene jako pracujicimu cloveku je mi to burt, jelikoz ve dve odpoledne mam naprosto jine starosti :))

patche ma eq2 a wow stejny eq2 ma kazdej den od 10ti minut do cca hodinky hodinky a pul a wow ma holt v patek ten cas dohromady v jednom :)

co mi ale prijde horsi je system patcherunechapu proc nemaj poradnej server na download patchu a nutej me torrent
protoze pokud ho vypnu tak stahovat na 2mb lajne patch x hodin je k uzoufani

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:02:32  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja nevim ma i nekdo dalsi pocit, ze VT pise svoje posty nadesetkrat a pokazde vicemene meni jejich smysl ?

mozna by si to mel pred napsanim lepe rozmyslet

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:05:58  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja nevim ma i nekdo dalsi pocit, ze VT pise svoje posty nadesetkrat a pokazde vicemene meni jejich smysl ?

Ano, to je oblibena zabava turisty VT.... jemu jde totiz o slovickareni, takze si post jeste nekolikrat preste po postnuti a zedituje, zmeni par slovicek, ale uz si neuvedomuje ze tim meni obsah.... holt nemuze myslet na vsechno pri hledani opravdu dobreho slovniho spojeni

Edited by - Kuzmik on 11/05/2005 14:06:42
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:07:01  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

patche ma eq2 a wow stejny eq2 ma kazdej den od 10ti minut do cca hodinky hodinky a pul a wow ma holt v patek ten cas dohromady v jednom :)

co mi ale prijde horsi je system patcherunechapu proc nemaj poradnej server na download patchu a nutej me torrent

vždycky když vyjde nový patch, tak během pár hodin se dá patch stáhnout i normálně z webu a né přes torrent.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:09:16  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

vždycky když vyjde nový patch, tak během pár hodin se dá patch stáhnout i normálně z webu a né přes torrent.

To sice da, ale me se to taky nelibi. Myslim, ze neplatime zas tak male penize, abysme museli takovehle veci resit.

Tragedy

Edited by - Tragedy on 11/05/2005 14:10:30
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:10:11  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

myslis jinak - rychleji nez kdyz vypnu p2p funkci v patcheru ?

jo a stahuju zasadne jedine z oficialniho webu - nejake fan odkazy ani omylem, nemam zajem pokazde vsechno testovat jestli si k patchi - coz je dalsi vec ze je distribuovan jako exe fajl - jestli k nemu nekdo neco nepridal

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:11:51  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Snižují si traffic. Sere nás to, ale nequitnem. Oni to moc dobře vědí a tímhle způsobem jdou úspory do stovek tisíc. Dolarů.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:13:08  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
mě přijde www.fileplanet.com nebo www.gamershell.com jako hodně důvěryhodné zdroje na stahování Tobě snad né, pertho?

Edited by - spajdr on 11/05/2005 14:13:32
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:16:17  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

mě přijde www.fileplanet.com nebo www.gamershell.com jako hodně důvěryhodné zdroje na stahování Tobě snad né, pertho?

ze je to na fileplanet jsem nevedel, tend ruhej neznam - tudiz pro me duveryhodnej neni

a stejne to moh blizzard dat na nejakou svoji server farmu

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:16:56  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
...
Snižují si traffic. Sere nás to, ale nequitnem. Oni to moc dobře vědí a tímhle způsobem jdou úspory do stovek tisíc. Dolarů.

no to ze stahovani stoji za prd to bych snad aji prezil... ale co absolutne nechapu je, ze kvuli 3em souborum co minule menili mi to projizdelo 7k fileu... tak TOHLE mi prijde jako STUPIDNI! to uz si umim napsat lepsi patcher sam...(heh ne ze bych to nemel umet z titulu sveho zamestnani)

no mmo
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:17:30  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Me osobne distribuce pres torrent nevadi a chapu duvody proc je tak delana.
Mam ho bezproblemu stazeny do 5-10ti minut, podle velikosti.

Co presne vam na takovemhle zpusobu distribuce vadi?
(porty na kterych ten torrent jede jsou shodne s temi na kterych jede WoW)

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:17:56  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
...

no to ze stahovani stoji za prd to bych snad aji prezil... ale co absolutne nechapu je, ze kvuli 3em souborum co minule menili mi to projizdelo 7k fileu... tak TOHLE mi prijde jako STUPIDNI! to uz si umim napsat lepsi patcher sam...(heh ne ze bych to nemel umet z titulu sveho zamestnani)

Chápu, to nasere :-)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:19:12  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

nevim jak to beha u tebe... ale u me obvykle patcher sleti na prijemnych 2kB/sec presto ze bych mohl stahovat 30kou...
kdyz to stahuju pres IE od nekoho tak to mam za chvilu pres torrent je to zalezitost nocniho stahovani...

no mmo
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:21:56  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mam povoleny vsechny porty, ktere blizzard pise. Presto mi to nekdy jede a nekdy ne. A skoro vzdy se to nedotane a musim to spoustet znovu. Takze ve chvili, kdy je vetsi patch ho radeji stahuju z webu.

Tragedy
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:22:00  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

treba to , ze si blizzard takto prenasi sve naklady na uzivatele

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:22:23  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nevim jak to beha u tebe... ale u me obvykle patcher sleti na prijemnych 2kB/sec presto ze bych mohl stahovat 30kou...
kdyz to stahuju pres IE od nekoho tak to mam za chvilu pres torrent je to zalezitost nocniho stahovani...

To bych videl na problem na firewallu. Me to nepada pod 20kb.s^-1

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:24:30  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Je to proste SPATNEJ system. ne vsichni uzivatele maji moznost nebo znalosti konfigurace a nastaveni routeru/modemu/firewallu.

Tragedy
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:25:06  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

To bych videl na problem na firewallu. Me to nepada pod 20kb.s^-1

no nevim nevim... mam akorat kerio... je fakt, ze jsem schovanej na neverejne IP adrese... ale celkem vzato ostatni p2p programy jsou celkem bezproblemovy...

mimochodem tahle zkusenost je celkem nedavna protoze jsem reinstaloval windowsy a i hru a musel jsem ji patchovat od 0... :-(

docela zajimavy bylo, ze si wow instaler projede adresar kam ho posles a kdyz zjistim ze uz tam je tak to odmitne udelat... takze jsem skoncil prejmenovanim puvodniho adresare, nastaveni toho kam chci a pak presunem user fileu... taky se to moc casto u her nevidi takovahle "chytrost"...

no mmo
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:27:07  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

treba to , ze si blizzard takto prenasi sve naklady na uzivatele

JJ, jsou oni to ale zlouni :) Ja osobne alke budu radsi platit 12Euro s torrentem nez 16Euro s direct downloadem :)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:27:48  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

mimochodem tahle zkusenost je celkem nedavna protoze jsem reinstaloval windowsy a i hru a musel jsem ji patchovat od 0... :-(

jo to je dalsi vec - proc proboha neni schopnej napatchovat najednou ? a musim poustet klienta xkrat

pak to uz je jen drobnost - proc si nemuzu nastavit alespon zakladni parametry jak se ma hra spoustet bez spusteni samotne hry ?

tedy kdyz instaluju wow nacisto tak 4krat letim do fullscreenu kvuli patchovani nez si vubec muzu zvolit, ze budu fungovat v okne

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:29:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

JJ, jsou oni to ale zlouni :) Ja osobne alke budu radsi platit 12Euro s torrentem nez 16Euro s direct downloadem :)

to je samozrejme chybnej argument

cenu maji stejnou jako vsechny ostatni hry takze si takto jen navysuji zisk

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:30:09  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jo to je dalsi vec - proc proboha neni schopnej napatchovat najednou ? a musim poustet klienta xkrat

pak to uz je jen drobnost - proc si nemuzu nastavit alespon zakladni parametry jak se ma hra spoustet bez spusteni samotne hry ?

tedy kdyz instaluju wow nacisto tak 4krat letim do fullscreenu kvuli patchovani nez si vubec muzu zvolit, ze budu fungovat v okne

no tim bych si nebyl tak jistej.... je fakt, ze jsem zkousel pouzit patche z predchozi instalace, ale zasek jsem se hnedka na druhym postupnym patchi, takze se stahl patch nazvany 1.4.0 zadny prechod a ten se pak supnul celej naraz...

co se tyce options... mozna jsou v tech default adresarich nekde..., ktery se vytvari az pri userovi atd. (nazvy nevim, muzu se pokusit najit az budu doma v praci wow nemam)

edit: zasek jsem se defakto po aplikaci prvniho postupnyho patche na verzi 1.2.3 a dal to neslo... ja jen aby to zase nevypadalo nejak jinak nez to bylo...

no mmo

Edited by - celdric on 11/05/2005 14:31:15
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:33:16  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je to proste SPATNEJ system. ne vsichni uzivatele maji moznost nebo znalosti konfigurace a nastaveni routeru/modemu/firewallu.

Nikde nic sem nenastavoval a vzdycky mi to jede kolem 60kB/s nekdy i vice. Pouzivam norton antivirus/firewall a net chello. Takze pro me to je system dobrej :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:34:44  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
[br
no tim bych si nebyl tak jistej.... je fakt, ze jsem zkousel pouzit patche z predchozi instalace, ale zasek jsem se hnedka na druhym postupnym patchi, takze se stahl patch nazvany 1.4.0 zadny prechod a ten se pak supnul celej naraz...

co se tyce options... mozna jsou v tech default adresarich nekde..., ktery se vytvari az pri userovi atd. (nazvy nevim, muzu se pokusit najit az budu doma v praci wow nemam)

edit: zasek jsem se defakto po aplikaci prvniho postupnyho patche na verzi 1.2.3 a dal to neslo... ja jen aby to zase nevypadalo nejak jinak nez to bylo...

jo stahne se tusim 1.4.0 pak 1.4.1 pak 1.4.2 pak hotfix

options ze to je nekde v nakym adresari nakej cfg sobor to je sice hrozne fajn ale uzivatele to zrovna dvakrat nezajima

kdyz jsem videl tohle tak jak jsem driv nadaval (a porad nadavam) na eq2 launcher tak uz me neprijde tak uplne nesmyslnej a zbytecnej

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:34:54  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubu

quote:

Nikde nic sem nenastavoval a vzdycky mi to jede kolem 60kB/s nekdy i vice. Pouzivam norton antivirus/firewall a net chello. Takze pro me to je system dobrej :)

no ted jsem si akorat uvedomil, ze nektery p2p systemy bejvaj agresivni na lidi, ktery nemuzou slouzit jako servery (napr. tim, ze nemaj Ip adresu viditelnou z netu) a takovy maji nejnizsi prioritu, coz muze byt muj problem... navic mam jen 256kbs linku...

no mmo
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:36:27  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
...
jo stahne se tusim 1.4.0 pak 1.4.1 pak 1.4.2 pak hotfix

options ze to je nekde v nakym adresari nakej cfg sobor to je sice hrozne fajn ale uzivatele to zrovna dvakrat nezajima

kdyz jsem videl tohle tak jak jsem driv nadaval (a porad nadavam) na eq2 launcher tak uz me neprijde tak uplne nesmyslnej a zbytecnej

na druhou stranu jak casto upravujes options? procentualne? 3% startu? (a to jeste hodne nadsazuju)
takze pro me by byl launcher velmi otravna zalezitost jednoho kliku navic pokud se tam teda neda nastavit skip launcher (nevim EQ2 jsem nehral vubec, EQ1 jen na emulatoru a z rychliku a uz si to nepamatuju)

no mmo
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:38:38  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
mno, moje rychlost stahovani patche je v rozmezi 60 - 120 download a 20 - 60 upload, mam UPC 4MB... u nich problem asi nebude
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:39:38  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

na druhou stranu jak casto upravujes options? procentualne? 3% startu? (a to jeste hodne nadsazuju)
takze pro me by byl launcher velmi otravna zalezitost jednoho kliku navic pokud se tam teda neda nastavit skip launcher (nevim EQ2 jsem nehral vubec, EQ1 jen na emulatoru a z rychliku a uz si to nepamatuju)

ano to je vec, ktera neni dotazena ani v eq2, kde samozrejme existuje moznost pustit hru primo bez launcheru ale tato nabidka neni uzivateli jednoduse nabidnuta, ale musi spoustet primo exac

co na launcheru ale ocenuju je vyborna funkce patcheru , kterej opravdu neprojizdi 7k souboru kvuli opatchovani everquest2.exe :)

a patche stahuje standardne pres http - i kdyz by se to mohlo jeste poladit a stahovat to z portu 80

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:41:19  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kazdopadne jsou zde v threadu k videni zajimave veci:

Tragedy + Gabriel = bez lagu, grafika/engine/ci_co je ok
Kuzma + Pertha = lagy az nehratelne, grafika/engine/sitovy_kod sux

Nabizi se logicka otazka proc vlastne Kuzma a Pertha WoW hraji?

Jestli to neni tim, ze panove Gabriel a Tragedy si na stav veci uz davno zvykli a berou zalostny stav jako samozrejmost a luxus, zatimco ostatni, zvykli na celkem bezproblemovy chod EQ2 jsou dost prekvapeni a po pravu zasnou jaka lamerina to je. Me ac hrani WoW docela bavi, tak na druhou stranu docela depta nutnost relognout kdyz kopu nerosty a nejde se zvednout, kdyz me pripojeni visi na Authenticating (a 100vkam dalsich lidi) a dostat se do hry je vice o stesti nez cemkoli jinem, kdyz dam Charge a postava diky lagu moba hodne prebehne a musim se k nemu vracet, kdyz to lidi v grupe nahodne odpojuje a porad se ceka nez budem konecne komplet a treba si i zahrajem...vycet je to dlouhy a snad na nem Blizzard zapracuje.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:46:48  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iani

quote:

Jestli to neni tim, ze panove Gabriel a Tragedy si na stav veci uz davno zvykli a berou zalostny stav jako samozrejmost a luxus, zatimco ostatni, zvykli na celkem bezproblemovy chod EQ2 jsou dost prekvapeni a po pravu zasnou jaka lamerina to je. Me ac hrani WoW docela bavi, tak na druhou stranu docela depta nutnost relognout kdyz kopu nerosty a nejde se zvednout, kdyz me pripojeni visi na Authenticating (a 100vkam dalsich lidi) a dostat se do hry je vice o stesti nez cemkoli jinem, kdyz dam Charge a postava diky lagu moba hodne prebehne a musim se k nemu vracet, kdyz to lidi v grupe nahodne odpojuje a porad se ceka nez budem konecne komplet a treba si i zahrajem...vycet je to dlouhy a snad na nem Blizzard zapracuje.

To uz snad neni pravda... jaky zalostny stav? Naprosto popravde sem napsal, ze NEMAM ZADNE problemy co se stability a konektivity tyce. A myslim, ze s tim nema poblem naprosta vetsina hracu.
Rozhodne nejsem clovek, kterej by ztracel cas necim podobnym co vy tady popisujete. Ani v nejmensim se mi takove hruzy za cele 3 mesice neprihodily (hraju ve spicce 20-24 relativne pravidelne).

Tragedy
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:50:52  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To uz snad neni pravda... jaky zalostny stav? Naprosto popravde sem napsal, ze NEMAM ZADNE problemy co se stability a konektivity tyce. A myslim, ze s tim nema poblem naprosta vetsina hracu.
Rozhodne nejsem clovek, kterej by ztracel cas necim podobnym co vy tady popisujete. Ani v nejmensim se mi takove hruzy za cele 3 mesice neprihodily (hraju ve spicce 20-24 relativne pravidelne).

presne tak... akorat to ted trochu laguje, asi tim ze vysla druha varka WoW, predtim v prime time ping 80 - 130, ted 150 - 300 v lokacich jako plaguelands, ale jinak problemy zanedbatelny.

mit takovy problemy jako co tu pise pertha a kuzmik, tak po mesici co byl zadarmo skoncim a vratim se k tomu co me bavi, nez na to nadavat a brecet ze mi to nejde, nikdo nikoho nenuti to platit, muze jit hrat treba na devorian :))
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:53:52  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jestli to neni tim, ze panove Gabriel a Tragedy si na stav veci uz davno zvykli a berou zalostny stav jako samozrejmost a luxus

Určitě ano.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 11/05/2005 :  14:55:08  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jestli to neni tim, ze panove Gabriel a Tragedy si na stav veci uz davno zvykli a berou zalostny stav jako samozrejmost a luxus, zatimco ostatni, zvykli na celkem bezproblemovy chod EQ2 jsou dost prekvapeni a po pravu zasnou jaka lamerina to je.

"It's a bullshit" jak rika anarch v Bloodlines :)

quote:
Me ac hrani WoW docela bavi, tak na druhou stranu docela depta nutnost relognout kdyz kopu nerosty a nejde se zvednout,

FUD, to uz davno neni pravda. Pokud se seknes (coz se mi stalo za posledni dva mesice dohromady dvakrat), tak staci poodejit a postava se sama narovna. Otravuje to, to rozhodne. Ale nutnost reloginu je od tebe, jak jsem rekl, FUD :)

quote:
kdyz me pripojeni visi na Authenticating (a 100vkam dalsich lidi) a dostat se do hry je vice o stesti nez cemkoli jinem

JJ, straslivi problem vyskytujici se dva dny z celeho retailu a este anouncovany na strankach. Neco se proste pokazilo na login serveru, jako se muze pokazit vsude, takze to resili. IMHO to trochu az moc nafukujes. Tohle neni STALY problem WoW, byla to jedna havarijni situace.

quote:
, kdyz dam Charge a postava diky lagu moba hodne prebehne a musim se k nemu vracet, kdyz to lidi v grupe nahodne odpojuje a porad se ceka nez budem konecne komplet a treba si i zahrajem...vycet je to dlouhy a snad na nem Blizzard zapracuje.

Tohle mi nedela. Takze hledej problem v tvem pripojeni, nastaveni sitvoky atd. Odinstalujte si Cosmosy, nebo aspon pouzivejte vsichni stejnou verzi, kdyz uz pouzivate 3rd party addony :)

Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,49 seconds. on eygor Snitz Forums 2000