Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Prosblem s prihlasením
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

phoenix_nsk
Starting Member

19 Posts

Posted - 17/04/2005 :  16:16:13  Show Profile Send phoenix_nsk a Private Message  Reply with Quote
Prosim vas pomozte my, hral som WoW bol som v instanci a zomrel som pritom sa my parta rozpadla a uviazol som v instanci, vyslo potom take odpocitavadlo na 1min ,cas vyprsal a zasa vyslo odpocidadlo 1min, malo ma to teoreticky teleportnut, ale neslo to, ani logout nesiel tak natvrdo som vysiel z WoW alt +f4. Chcel som sa znovu prihlasin na server thunderhorn kde mam postavu ale neslo to, vypisalo Connected a nic po 2-3min bypise ze disconect by server. Na iny server sa ide prihlasit. Poradte co to moze byt. Dakujem

J@N
Starting Member

20 Posts

Posted - 17/04/2005 :  16:19:34  Show Profile Send J@N a Private Message  Reply with Quote
Kdyz se juknes na stav serveru z jistit ze jim padaj :( ja na to taky cumim jak vrana uz 10 minut
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 17/04/2005 :  16:20:11  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Nejsi sám, stačí se podívat tady
http://forums-en.wow-europe.com/board.aspx?fn=wow-tech-support-en

Shadowmoon možná jede pro někoho, ale pro ty co se chtějí přihlásit teď mají smůlu, to tady zase nějaké moderátorské gege nezapomene smazat, ať to musíme pořád zakládat znova
Go to Top of Page

phoenix_nsk
Starting Member

19 Posts

Posted - 17/04/2005 :  16:40:28  Show Profile Send phoenix_nsk a Private Message  Reply with Quote
lol, dost servov im padlo. Kokos Blizardovi nejak poslednu dobu padaju servre.
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 17/04/2005 :  16:40:50  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
heh serou mne
Go to Top of Page

phoenix_nsk
Starting Member

19 Posts

Posted - 17/04/2005 :  16:47:30  Show Profile Send phoenix_nsk a Private Message  Reply with Quote
DPC, kua, zase to nejde uz server bezi prihlasim sa vypise connected a za 3-4min vypise disconect from server
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 17/04/2005 :  16:57:42  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
heh to je normalni
Go to Top of Page

ghostcz
Starting Member

66 Posts

Posted - 17/04/2005 :  17:19:11  Show Profile  Send ghostcz an ICQ Message Send ghostcz a Private Message  Reply with Quote
tohleto je naky divny...pekne me sere,ze nemuzu hrat,kdyz mam zrovna cas...jenze na druhou stranu to je jeste v porovnani s E2 dost dobry...tam delali skoro kazdej den udrzbu serveru a bylo to vzdycky minimalne 2 hodky,tak od 14 do 16...nekdy dyl...musim ale rict,ze WoW je fakt super hra,urcite nejlepsi MMORPG,ktery sem kdy hral,je to hlavne kvukli tem questum,ty sou tam fakt udelany na sto procent vyborne,a taky ta grafika...ani ne tak grafika sama o sobe,ale ten pocit!!!ta plynulost,to je prote fakt neco!!!ja uz chci hrat!!!
Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 17/04/2005 :  17:36:07  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
Jo tak proto se porad nemuzu prihlasit....
A ja chtel zase rvat na providera

LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel

Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-)
Go to Top of Page

phoenix_nsk
Starting Member

19 Posts

Posted - 17/04/2005 :  17:53:43  Show Profile Send phoenix_nsk a Private Message  Reply with Quote
uz to konecne ide.
Go to Top of Page

bluuN
Starting Member

53 Posts

Posted - 17/04/2005 :  18:01:54  Show Profile  Send bluuN an ICQ Message Send bluuN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by phoenix_nsk

uz to konecne ide.

tobe mozna ale me ne KURWA

For The HORDE !!
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 17/04/2005 :  18:10:35  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
kurna me taky ne a sem na SM

Edited by - ko56 on 17/04/2005 18:11:59
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 17/04/2005 :  18:11:11  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Kurnik celý den se učím na zkoušky a když už toho mám plný zuby a chci si zahrát tak to nejde uaaaa to je pech

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Thrakath
Starting Member

Thrakath

96 Posts

Posted - 17/04/2005 :  18:41:43  Show Profile  Send Thrakath an ICQ Message Send Thrakath a Private Message  Reply with Quote
Heh, ale Francouzske servery jedou :-))) jenze tam tem elfum uz vubec nejde rozumet ;-)
Problem je asi ve Fatherlandu ;-) asi bude treba postavit par Der paladinu ke zdi ;-)
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 17/04/2005 :  18:41:44  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
furt to nefaka omg, uz pres dve a pul hodky :(

WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division
GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB
UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :)
HGL - Cabalist - Summoner
Go to Top of Page

Thrakath
Starting Member

Thrakath

96 Posts

Posted - 17/04/2005 :  18:44:13  Show Profile  Send Thrakath an ICQ Message Send Thrakath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cracky

furt to nefaka omg, uz pres dve a pul hodky :(

Nojo no... za tohle bude tak den, dva free playtime :o) ale nedele je nedele :-(

Neco z offic :)

We will be restarting several realms to correct a database issue. These realms should be available again by 17.15 PST (GMT +1). We apologise for any inconvenience caused.
[ post edited by Gamemaster ]

Gamemaster
Blizzard Poster
1. 04/17- Login Issues | 4/17/2005 8:22:45 AM PDT

Due to the large number of players currently trying to rejoin the game, the login server is congested and some players may experience a small delay when logging in. We apologise for any inconvenience caused and thank you for your patience and understanding in this matter.

Edited by - Thrakath on 17/04/2005 18:48:26
Go to Top of Page

bluuN
Starting Member

53 Posts

Posted - 17/04/2005 :  18:54:59  Show Profile  Send bluuN an ICQ Message Send bluuN a Private Message  Reply with Quote
jakmile to nekomu pude napiste plz at nemusim sedet furt u wowa a zkouset. THX

For The HORDE !!
Go to Top of Page

bluuN
Starting Member

53 Posts

Posted - 17/04/2005 :  19:17:22  Show Profile  Send bluuN an ICQ Message Send bluuN a Private Message  Reply with Quote
kurwa me z toho asi pojebe OMFG pri nedeli

For The HORDE !!
Go to Top of Page

ghostcz
Starting Member

66 Posts

Posted - 17/04/2005 :  19:55:27  Show Profile  Send ghostcz an ICQ Message Send ghostcz a Private Message  Reply with Quote
zacina me to pekne srat!!!!!!!uz chci hrat!!!
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/04/2005 :  20:00:41  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Klidek. Precitajte si nejaku knizku, chodte na pivko, robte veci ako normalny ludia
Go to Top of Page

bluuN
Starting Member

53 Posts

Posted - 17/04/2005 :  20:02:40  Show Profile  Send bluuN an ICQ Message Send bluuN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Klidek. Precitajte si nejaku knizku, chodte na pivko, robte veci ako normalny ludia

knihy nectu , pivo nepiju (kdyz tak vodka nebo rum+ kofola) :D

For The HORDE !!
Go to Top of Page

enki
Starting Member

28 Posts

Posted - 17/04/2005 :  20:02:42  Show Profile Send enki a Private Message  Reply with Quote
mno tak mě nefachaj ani www stránky
EDIT: ano, myslim http://www.wow-europe.com/en

Edited by - enki on 17/04/2005 20:03:28
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 17/04/2005 :  20:04:42  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by enki

mno tak mě nefachaj ani www stránky
EDIT: ano, myslim http://www.wow-europe.com/en

nekdo jim to hacknul

WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division
GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB
UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :)
HGL - Cabalist - Summoner
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 17/04/2005 :  20:05:36  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Hmm pivo jsem mel vcera, cely den jsem cumel do skript a teď si kurnik chci zahrat s kamarády wow a prd. Nadáváme tady jak španci na TS, že na to ti frantíci pěkně serou...

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

phoenix_nsk
Starting Member

19 Posts

Posted - 17/04/2005 :  20:23:31  Show Profile Send phoenix_nsk a Private Message  Reply with Quote
kuvraaa, zase to nejde, ja to mozem jebat, bufam ze to nahradia, + par dni po skoncei wow
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 17/04/2005 :  20:23:57  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
tak uz mi to nabehlo dufam ze ne len nachvili /dragonmaw/

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

enki
Starting Member

28 Posts

Posted - 17/04/2005 :  20:28:34  Show Profile Send enki a Private Message  Reply with Quote
hadi...hellscream je furt out...jak se pise shadow moon do configu? dohromady nebo takhle?
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/04/2005 :  20:32:33  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
A co ti maju nahradit ??? Ok, daju ti 5 hodin platby naviac
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 17/04/2005 :  20:35:06  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by enki

hadi...hellscream je furt out...jak se pise shadow moon do configu? dohromady nebo takhle?

Ja se naopak na jedinej hellscream pripojil kdyz sem to tak zkousel.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Bantu
Moderator

191 Posts

Posted - 17/04/2005 :  21:05:58  Show Profile  Send Bantu an ICQ Message Send Bantu a Private Message  Reply with Quote
Cus

Tak mě už to jede - konečně

ČO BOLO TO BOLO, TERAZKY SOM MA... :o)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,66 seconds. on eygor Snitz Forums 2000