Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Otazka na gametime kupon
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 15/04/2005 :  11:32:24  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
Rad bych se zeptal jak je to preste s gametime kuponem, jelikoz na blizz foru sem to proste nemoh najit. Kdyz vytvarim account tak zadavam cislo gametime kuponu misto c. kreditky. Jde mi o to ze bych chtel hrat 1 mesic free a pak dat pauzu a ty 2 mesice z gametime kuponu cerpat az nekdy jindy. Nevim jestli je to mozne nebo jak to presne je? Vi nekdo?

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/04/2005 :  11:49:39  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gorog

Rad bych se zeptal jak je to preste s gametime kuponem, jelikoz na blizz foru sem to proste nemoh najit. Kdyz vytvarim account tak zadavam cislo gametime kuponu misto c. kreditky. Jde mi o to ze bych chtel hrat 1 mesic free a pak dat pauzu a ty 2 mesice z gametime kuponu cerpat az nekdy jindy. Nevim jestli je to mozne nebo jak to presne je? Vi nekdo?

Nejde, musel by sis ten měsíc free napsat na kreditku a až bys měl účet aktivní, tak bys dal cancel subscription a prostě po měsíci bys hrát nemohl a až by se ti chtělo, tak pak by sis tam hodil game kupón.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 15/04/2005 :  11:56:54  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
To nejde tam hodit kupon a dat cancel account?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/04/2005 :  12:08:56  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

To nejde tam hodit kupon a dat cancel account?

To je pravda, ty dva měsíce budou ještě ve stavu pending, takže stačí dát po zadání kupónů prostě cancel
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 15/04/2005 :  17:18:56  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
No doufam ze teda mate pravdu.....!!
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 15/04/2005 :  17:55:32  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
no ja nevim aby se mu gamekuponem hned nezaplatily 2 mesice bych radsi zkusil sehnat nekoho s kreditkou na aktivaci to bych udelal ja co udelas ty je jen na tobe

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 16/04/2005 :  01:28:43  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lim-Dul

no ja nevim aby se mu gamekuponem hned nezaplatily 2 mesice bych radsi zkusil sehnat nekoho s kreditkou na aktivaci to bych udelal ja co udelas ty je jen na tobe

No prave toho se bojim, napisu na blizzard i kdyz pochybuju ze mi odpovi, tak to aspon zkusim nebo nekomu reknu at to napise na forum.., ale snad to pujde prerusit po tom mesici
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 18/04/2005 :  13:26:41  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Na prvni free mesic tam muzes dat prakticky jakoukoliv kreditku. Ja mel prvni mesic zadane spatne cislo a normalne mi to vzalo.

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000