Author |
Topic  |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 11:32:24
|
Rad bych se zeptal jak je to preste s gametime kuponem, jelikoz na blizz foru sem to proste nemoh najit. Kdyz vytvarim account tak zadavam cislo gametime kuponu misto c. kreditky. Jde mi o to ze bych chtel hrat 1 mesic free a pak dat pauzu a ty 2 mesice z gametime kuponu cerpat az nekdy jindy. Nevim jestli je to mozne nebo jak to presne je? Vi nekdo?
|
|
| |
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 11:49:39
|
quote: Originally posted by Gorog
Rad bych se zeptal jak je to preste s gametime kuponem, jelikoz na blizz foru sem to proste nemoh najit. Kdyz vytvarim account tak zadavam cislo gametime kuponu misto c. kreditky. Jde mi o to ze bych chtel hrat 1 mesic free a pak dat pauzu a ty 2 mesice z gametime kuponu cerpat az nekdy jindy. Nevim jestli je to mozne nebo jak to presne je? Vi nekdo?
Nejde, musel by sis ten měsíc free napsat na kreditku a až bys měl účet aktivní, tak bys dal cancel subscription a prostě po měsíci bys hrát nemohl a až by se ti chtělo, tak pak by sis tam hodil game kupón. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 11:56:54
|
To nejde tam hodit kupon a dat cancel account? |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 12:08:56
|
quote: Originally posted by Tragedy
To nejde tam hodit kupon a dat cancel account?
To je pravda, ty dva měsíce budou ještě ve stavu pending, takže stačí dát po zadání kupónů prostě cancel  |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 17:18:56
|
No doufam ze teda mate pravdu.....!! |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 17:55:32
|
no ja nevim aby se mu gamekuponem hned nezaplatily 2 mesice bych radsi zkusil sehnat nekoho s kreditkou na aktivaci to bych udelal ja co udelas ty je jen na tobe  |
Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer Pilsner Urquell Guardians |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 16/04/2005 : 01:28:43
|
quote: Originally posted by Lim-Dul
no ja nevim aby se mu gamekuponem hned nezaplatily 2 mesice bych radsi zkusil sehnat nekoho s kreditkou na aktivaci to bych udelal ja co udelas ty je jen na tobe 
No prave toho se bojim, napisu na blizzard i kdyz pochybuju ze mi odpovi, tak to aspon zkusim nebo nekomu reknu at to napise na forum.., ale snad to pujde prerusit po tom mesici |
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 13:26:41
|
Na prvni free mesic tam muzes dat prakticky jakoukoliv kreditku. Ja mel prvni mesic zadane spatne cislo a normalne mi to vzalo. |
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
|
Topic  |
|