Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Novy cesky server pro dalsi varku hracu WoW
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Magery
Starting Member

26 Posts

Posted - 05/04/2005 :  18:01:56  Show Profile Send Magery a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid
To mas sice pravdu, ale je smutne ze oni se casem opet vrati. Nekteri uz to maji proste v sobe, sikanovat o 15lvl nizsi hrace. (A je zajimave ze za allianci jsou to vetsinou trpaslici a z nich je tak 70 paladinu :))) A neni moc realne, ze ti 50+ hraci budou hlidkovat celi den u tehle postu v lowlevel contested terirotries. Coz je dalsi postreh, v tech vyssich, jako je treba Desolace ci Arathi, se to uz nedeje. :)

Nechapu co mate porad s tou sikanou to ze vas nekde 3x za sebou pojedou a kempujou splinterpost povazujete za sikanu tak sorry ale hup na PVE server na PvP jste jaksi mimo.
Tak kdyz uvidim nejakyho highlvl paladina sediciho pred mestem tak se mu vyhnu nebo kdyz na me zautoci tak se nejak branim, myslim ze vsichni maji moznost utect z boje ... fear, root, poly apod. proste je to PvP
*/to mi pripomnelo prijde mi to ze Ally maji otevrene posty s vice jak jednim vychody a Horda vetsinou jen s jednim a tudiz lepe kempovatelne nebo se mylim?/

A to ze na server pribudou novy hraci je jedine dobre at uz kvuli obchodum, grupovani apod. a kdyz nekdo bude vyhledavat ceskou komunitu tak pujde nejspis tam kde uz nejaka je coz jsou 2PvP servery a 1PvE anebo kdyz nechce hrat s cechy muze hrat treba v korei ale kapacitne CZ/SK scena asi nebude mit moc na dalsi server tot muj nazor
PS to Herbi: strasne se opakujes
Go to Top of Page

Chick
Starting Member

32 Posts

Posted - 05/04/2005 :  18:32:58  Show Profile  Send Chick an ICQ Message Send Chick a Private Message  Reply with Quote
no ja si naopak myslim ze pripude zhruba jednou tolik novych ceskych hracu vzhledem k druhe/treti varce WoW tento mesic...

kazdopadne bych chtel zalozit novou gildu, ktera by mela max. kolem 50 clenu, tot muj nazor

Edited by - Chick on 05/04/2005 18:33:13
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 05/04/2005 :  22:03:17  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
jasne vsech 250K kopii jde k nam :) uvelnete servery cesi prichazi :)))

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Chick
Starting Member

32 Posts

Posted - 05/04/2005 :  22:35:35  Show Profile  Send Chick an ICQ Message Send Chick a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

nikdo tady nic nerikal o tom ze 250k kopii jde k nam, rekl bych tak 2-3 tisice a i to je dost, nebo snad myslite ze uz hraje 3000 ceskych hracu??
Go to Top of Page

Goosfraba
Starting Member

21 Posts

Posted - 05/04/2005 :  22:37:21  Show Profile  Send Goosfraba an ICQ Message Send Goosfraba a Private Message  Reply with Quote
quote:

250 000 novejch hracu, kdyz to vezmu velkym odhadem tak 150 000 pujde na PvP server ( tech je zatim 21 ) to by vychazelo asi na 7143 novejch lidi na PvP server ,takze fronty podle me vzniknou na kazdym PvP serveru...
Takze zalezi na tom kolik serveru Blizzardi otevrou atd
Go to Top of Page

rams
Starting Member

15 Posts

Posted - 06/04/2005 :  11:47:17  Show Profile  Send rams an ICQ Message Send rams a Private Message  Reply with Quote
Taky se mi zda,ze se posledni dobou Shadowmoon nejak vypraznil,zadna fronta.Dokonce mi pripada,ze potkavam stale min hracu.Mozna to je tim, ze jiz jsou vetsinou v high lvl ter, a ja se placam porad nekde uprostred.Ale i hodne mych kamaradu zacalo hrat s novymi postavami na jinych serverech.Je vlastne jedno,kde zacnete,protoze diky rychlemu lvl stejne kazdy bude mit nekolik postav na nekolika ruznych serverech a rozhodne se podle toho jak dobra bude parta na tom urcitym serveru a ten pak uprednostnite.

Edited by - rams on 06/04/2005 11:50:11
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/04/2005 :  12:30:27  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rams

Taky se mi zda,ze se posledni dobou Shadowmoon nejak vypraznil,zadna fronta.Dokonce mi pripada,ze potkavam stale min hracu.Mozna to je tim, ze jiz jsou vetsinou v high lvl ter, a ja se placam porad nekde uprostred.Ale i hodne mych kamaradu zacalo hrat s novymi postavami na jinych serverech.Je vlastne jedno,kde zacnete,protoze diky rychlemu lvl stejne kazdy bude mit nekolik postav na nekolika ruznych serverech a rozhodne se podle toho jak dobra bude parta na tom urcitym serveru a ten pak uprednostnite.

Je to tak, občas projíždím newbie zóny, jestli někdo na kanále neřve, že by chtěl s něčím pomoct a nikde ani noha. Ale jak přijdou 15.dubna další kopie do oběhu, tak se to zase na pár týdnů zaplní.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 06/04/2005 :  13:23:15  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chick

quote:

nikdo tady nic nerikal o tom ze 250k kopii jde k nam, rekl bych tak 2-3 tisice a i to je dost, nebo snad myslite ze uz hraje 3000 ceskych hracu??

neni to jedno?

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 07/04/2005 :  02:31:38  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magery

quote:
To mas sice pravdu, ale je smutne ze oni se casem opet vrati. Nekteri uz to maji proste v sobe, sikanovat o 15lvl nizsi hrace. (A je zajimave ze za allianci jsou to vetsinou trpaslici a z nich je tak 70 paladinu :))) A neni moc realne, ze ti 50+ hraci budou hlidkovat celi den u tehle postu v lowlevel contested terirotries. Coz je dalsi postreh, v tech vyssich, jako je treba Desolace ci Arathi, se to uz nedeje. :)

PS to Herbi: strasne se opakujes

Obcas je to potreba, nekteri to jinak nepochopi :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/04/2005 :  05:04:06  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

haha, podstatne mene a to jsi vzal kde?? Do evropy prijde varka 250000 krabic WoW a asi za ctrnact dni dalsi varka...jelikoz jsou ve vetsine obchodu hry z druhe varky jiz davno dopredu rozebrany tak bych opravdu na tvem miste nerikal nic o malem poctu novych ceskych hracu...nehlede na to ze zacinat s ostatnimi od zacatku bude urcite lepsi nez se pridavat na servery plne high level charakteru

jinak ja jsem hral americkou i evropskou betu WoW a dosahl jsem levelu vyssiho nez ty za mesic a pul hrani (pokud nemas vic charakteru) tak se konecne probud a prestan tady kecat neco o noobech

btw, nikdo ti nerika at prejdes na novy server ja se chci pouze dohodnout na jaky server pujdou ti,kteri se nebudou pripojovat na jiz existujici....tak opravdu nevim o co ti de

Kdybys nebyl skutecny noob, tak ti tu nemusi plno lidi vykladat, proc je to nesmysl a kolik nevyhod prevazuje nad tou 1. vyhodou - ze budes mezi prvnima na serveru.
Ty ses tu za vola a ty si zkazis hrani.. /flame off

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Chick
Starting Member

32 Posts

Posted - 07/04/2005 :  10:06:41  Show Profile  Send Chick an ICQ Message Send Chick a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

quote:

haha, podstatne mene a to jsi vzal kde?? Do evropy prijde varka 250000 krabic WoW a asi za ctrnact dni dalsi varka...jelikoz jsou ve vetsine obchodu hry z druhe varky jiz davno dopredu rozebrany tak bych opravdu na tvem miste nerikal nic o malem poctu novych ceskych hracu...nehlede na to ze zacinat s ostatnimi od zacatku bude urcite lepsi nez se pridavat na servery plne high level charakteru

jinak ja jsem hral americkou i evropskou betu WoW a dosahl jsem levelu vyssiho nez ty za mesic a pul hrani (pokud nemas vic charakteru) tak se konecne probud a prestan tady kecat neco o noobech

btw, nikdo ti nerika at prejdes na novy server ja se chci pouze dohodnout na jaky server pujdou ti,kteri se nebudou pripojovat na jiz existujici....tak opravdu nevim o co ti de

Kdybys nebyl skutecny noob, tak ti tu nemusi plno lidi vykladat, proc je to nesmysl a kolik nevyhod prevazuje nad tou 1. vyhodou - ze budes mezi prvnima na serveru.
Ty ses tu za vola a ty si zkazis hrani.. /flame off

Prosim uz tu nic nepis, na tve dementni posty se mi opravdu nechce odpovidat.
At si jde kazdy na jaky server chce, ja se jen chci domluvit s temi kteri pujdou na novy server na nejakem spolecnem, a jestli to nechapes tak uz fakt nevim....
Go to Top of Page

Foxhunter
Starting Member

15 Posts

Posted - 07/04/2005 :  15:48:49  Show Profile Send Foxhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mamut

quote:
proc myslis, me nevadi boje mezi hracema kdyz jsou zhruba na stejnem levelu +- 10lvl ale kdyz chces jit do mesta nebo treba pro quest a tam sedi nejaky hrac o 30lvl vyssi a nikoho nepusti tak to moc prijemne neni

Tak není nadto pobrat pár silnějších kamarádů a dám mu na prdel, od toho guilda je. Nevím jak ve vašich guildách to funguje, ale v naší určitě

Hmm zrovna sem objednal wow a rozhodl sem se pro trpasličího paladina, a tohle mě fakt dostalo:) Myslim že ten typ hráče nejsem..
Jo a do debaty: Já nejdřív zkusim Shadow moon a pak uvidim, pokud tam budou fronty půjdu jinam... kamarád je v druhý várce, já ve třetí tak mi poví co a jak..
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 07/04/2005 :  17:26:40  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze by nebylo spatny napad vlezt na novy pvp server na ktery se budou moci prevadet postavy s high population serveru kam patri i Shadowmoon. Kamaradi co uz hraji by se k vam tak mohli pridat.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Chick
Starting Member

32 Posts

Posted - 07/04/2005 :  20:23:02  Show Profile  Send Chick an ICQ Message Send Chick a Private Message  Reply with Quote
Mohl by nekdo z vas co uz ma ucet napsat blizzardum to technickeho oddeleni jestli by nemohli poslat jmena tech novych serveru, da se to poslat pres stranky WoW ale chteji tam jmeno, ucet, atd. takze kdyz jsem to tam poslal ja a vyplnil tam misto uctu xxx tak to beztak ani necetli a hned vyhodili
tu je kdyztak odkaz
http://www.wow-europe.com/support/webform/index.html
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 08/04/2005 :  13:55:43  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mohl by nekdo z vas co uz ma ucet napsat blizzardum to technickeho oddeleni jestli by nemohli poslat jmena tech novych serveru, da se to poslat pres stranky WoW ale chteji tam jmeno, ucet, atd. takze kdyz jsem to tam poslal ja a vyplnil tam misto uctu xxx tak to beztak ani necetli a hned vyhodili
tu je kdyztak odkaz
http://www.wow-europe.com/support/webform/index.html

To mas jedno jestli to vyplnis co ne, oni to vyhodi tak jako tak :)) Aneb tech. podpora Blizzardu v primem prenosu:

Delivery Status Notification (Delay)
Od:
postmaster@eu1.wowadmin.net
Komu:
XXXXXXXXXXXXX@XXXXX.XXX

Datum:
Dnes 6:03:48
This is an automatically generated Delivery Status Notification.
THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.
YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.
Delivery to the following recipients has been delayed.
WoWSupportEU@blizzard.com

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 08/04/2005 :  17:12:59  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

hezke teorie ... radsi prvne pockej az budes mit v rukach krabici pak zkus lognbout Shadow Moon a pak neco res ..

Nemyslim si ze to je hezka teorie ja hraju na US od release a jak sem semka postnul ze se chci domluvit s lidma kteri jsou taky na US tak to dopadlo tak ze jste me vsichni rikali ze jsem blazen je to to predcasne no a ted je milion cechu na milion ruznych serverech takze takove keci si muzes nechat prosebe

WoW Warlock 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46791
WoW Shaman 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46454
WoW Hunter 49 http://wow.allakhazam.com/profile.html?58849
WoW Warrior 56 http://wow.allakhazam.com/profile.html?62193
WOW Rogue 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?245956
Priest 51
Go to Top of Page

ivan
Starting Member

48 Posts

Posted - 09/04/2005 :  01:16:46  Show Profile Send ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

no ja si naopak myslim ze pripude zhruba jednou tolik novych ceskych hracu vzhledem k druhe/treti varce WoW tento mesic...

kazdopadne bych chtel zalozit novou gildu, ktera by mela max. kolem 50 clenu, tot muj nazor

Jezisi, mel by mi nekdo platit za ty blbosti co tady ctu :)

250k novych krabic je fajn, ale pokud se jich dostane do CZ/SK 200-300 tak to bude obrovsky vykon... z toho minimalne 100 lidi pujde na SM jelikoz uz tam ma zname/kamarady, zbyvajici odejdou na novy server a zalozi si 10 guild..

Chtel bys mit 50 clenu? budes rad pokud jich budes mit 20.. a co z toho plyne? ze muzes zapomenout na guild rady molten core, a budes mit potize i s BRS/Strat/Scholo... Samozrejme pokud te nezajima highlevel content ve WoW a chces se placat v lowlvl instancich nebo provozovat pvp ( i kdyz sleduju ze chces na PvE.. nechapu), tak vzhuru do toho :)

Vyhody ktere plynou z jiz zabehlych serveru prevysuji vyhody ktere jsou na novem serveru. Kazdy kdo hral WoW to vi, at uz se to tyka tradeskill (a jako ze ti prijde opravdu vhod pokud mas v guilde highlvl enchantera nebo tailora nebo leatherworkera atd) nebo pomoci pri instancich pokud nemuzes sehnat grupu atd..

Neposlouchej ucha jako je Herbicid, vzdy kdyz ctu jeho posty tak mi cukaji koutky:)

Na Shadowmoonu kdyz jsem se logoval naspoled tak zadne fronty nejsou, a myslim ze server je hrave schopen pojmout minimalne 200 novych lidi aniz by mu to ublizilo. Znam par lidi ktere jiz byli prestehovani ze SM jinam (nelze to zatim delat hromadne nebo na zadost, musite mit znamy primo v blizz), a po vyprseni prvniho free mesice a kvuli problemum s placenim opravdu hodne hracu prestalo hrat.

Anarchy Online: Ivanius 220 Fixer
PlanetSide: Ivanius 20 Infiltrator
World of Warcraft: Defka 60 Mage / Hajzl 60 Rogue
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/04/2005 :  03:12:21  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivan

quote:

Jezisi, mel by mi nekdo platit za ty blbosti co tady ctu :)

250k novych krabic je fajn, ale pokud se jich dostane do CZ/SK 200-300 tak to bude obrovsky vykon... z toho minimalne 100 lidi pujde na SM jelikoz uz tam ma zname/kamarady, zbyvajici odejdou na novy server a zalozi si 10 guild..

Chtel bys mit 50 clenu? budes rad pokud jich budes mit 20.. a co z toho plyne? ze muzes zapomenout na guild rady molten core, a budes mit potize i s BRS/Strat/Scholo... Samozrejme pokud te nezajima highlevel content ve WoW a chces se placat v lowlvl instancich nebo provozovat pvp ( i kdyz sleduju ze chces na PvE.. nechapu), tak vzhuru do toho :)

Vyhody ktere plynou z jiz zabehlych serveru prevysuji vyhody ktere jsou na novem serveru. Kazdy kdo hral WoW to vi, at uz se to tyka tradeskill (a jako ze ti prijde opravdu vhod pokud mas v guilde highlvl enchantera nebo tailora nebo leatherworkera atd) nebo pomoci pri instancich pokud nemuzes sehnat grupu atd..

Neposlouchej ucha jako je Herbicid, vzdy kdyz ctu jeho posty tak mi cukaji koutky:)

Na Shadowmoonu kdyz jsem se logoval naspoled tak zadne fronty nejsou, a myslim ze server je hrave schopen pojmout minimalne 200 novych lidi aniz by mu to ublizilo. Znam par lidi ktere jiz byli prestehovani ze SM jinam (nelze to zatim delat hromadne nebo na zadost, musite mit znamy primo v blizz), a po vyprseni prvniho free mesice a kvuli problemum s placenim opravdu hodne hracu prestalo hrat.

15.4 - 20.4 ukaze kde a jestli budou a nebudou fronty. Osobne doufam ze mas pravdu. Hodne moc doufam.

Go to Top of Page

Chick
Starting Member

32 Posts

Posted - 09/04/2005 :  12:28:28  Show Profile  Send Chick an ICQ Message Send Chick a Private Message  Reply with Quote
tak v to nedoufej, do CR prijde minimalne 1500 krabic (300 Xzone + 1000 CD projekt + dalsi obchody....) a nezapomen ze nepribudou jen cesi ale na SM se nahrnou i lidi ktery tam maji sve kamarady a takovi co cekaji na WoW kupony ktere by meli prijit taky s tou varkou...., pak sem nechod plakat az zas budes cekat 30min v rade

tech novych cechu co zacne hrat bude zhruba stejne jak hraje ted, tak nevim proc bychom nemohli vybrat new cesky server...

kdo ma jeste zajem pripojit se do nasi nove vznikajici gildy na novem serveru necht mne kontaktuje

Edited by - Chick on 09/04/2005 12:29:15
Go to Top of Page

Goosfraba
Starting Member

21 Posts

Posted - 09/04/2005 :  12:39:27  Show Profile  Send Goosfraba an ICQ Message Send Goosfraba a Private Message  Reply with Quote
quote:

kdo ma jeste zajem pripojit se do nasi nove vznikajici gildy na novem serveru necht mne kontaktuje

KONTAKTY :
Chick 138-900-328
Goosfraba 337-059-728
Go to Top of Page

ivan
Starting Member

48 Posts

Posted - 09/04/2005 :  17:51:59  Show Profile Send ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak v to nedoufej, do CR prijde minimalne 1500 krabic (300 Xzone + 1000 CD projekt + dalsi obchody....) a nezapomen ze nepribudou jen cesi ale na SM se nahrnou i lidi ktery tam maji sve kamarady a takovi co cekaji na WoW kupony ktere by meli prijit taky s tou varkou...., pak sem nechod plakat az zas budes cekat 30min v rade

tech novych cechu co zacne hrat bude zhruba stejne jak hraje ted, tak nevim proc bychom nemohli vybrat new cesky server...

good luck :) na to se neda nic rict :)

PS: akorat si uvedomte, ze pokud nemate tolik casu jako ostatni na hrani, tak za 2-3 tydny se na vasem serveru budou prohanet lvl60 nepratele a masirovat vas :)

Edited by - ivan on 09/04/2005 17:55:46
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 09/04/2005 :  19:09:38  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
ja treba nepotrebuji novy server, ale preferuji zahranicni komunitu co znam, i kdyz maji level 60.Protoze je znam, hral jsem s nima v jinych online hrach tak vim co muzu od nich ocekavat.A to je ferovost a zabava.Samozrejme, ze kdyz prijdu do WOW na server, kde hraji tak me urcite kilnou jak je znam .

Chick: ta guilda o ktere mluvim viz video co jsem postl do sekce Movies tak chodi na raid se 40 lidma.Takze tva predstava o 50 lidech v guilde je smesna.Teda pokud jsi to psal ty.Musis taky prihlizet na fakt, ze ne kazdy bude zrovna hrat wow, coz pripada, ze ani ten raid nezvladnes a budes se potykat s nedostatkem lidi v guilde.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Chick
Starting Member

32 Posts

Posted - 09/04/2005 :  19:27:33  Show Profile  Send Chick an ICQ Message Send Chick a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sword

ja treba nepotrebuji novy server, ale preferuji zahranicni komunitu co znam, i kdyz maji level 60.Protoze je znam, hral jsem s nima v jinych online hrach tak vim co muzu od nich ocekavat.A to je ferovost a zabava.Samozrejme, ze kdyz prijdu do WOW na server, kde hraji tak me urcite kilnou jak je znam .

Chick: ta guilda o ktere mluvim viz video co jsem postl do sekce Movies tak chodi na raid se 40 lidma.Takze tva predstava o 50 lidech v guilde je smesna.Teda pokud jsi to psal ty.Musis taky prihlizet na fakt, ze ne kazdy bude zrovna hrat wow, coz pripada, ze ani ten raid nezvladnes a budes se potykat s nedostatkem lidi v guilde.

to je pekne ale jestli nevis tak od noveho patche jsou raid instance omezene na max pocet lidi v raidu a co vim tak 40 lidi je jen onyxia a na tu se zatim nechystam :)))

jinak jsem pro mensi gildu, kde je takovy blizsi kontakt s ostatnimi hraci, nechci gildu ktera ma 150 clenu a prijme kazdeho kdo ve hre napise gildmastrovi...ale je to jen muj nazor

btw nevite nekdo jestli Onyxiu sejmula uz i alliance??

to ivan: to je sice pravda ale na druhou stranu jich tam nebude zdaleka tolik jako na stavajicich serverech a verim ze i vnasi gilde budou takovi a cekam ze budou pomahat ostatnim

kdyz vezmu v uvahu ze na SM je ted 13000 lidi a ze tam pribude v dalsi varce dejme tomu takovych 2000 tak se muzete tesit opet na cekani v rade, no a rekl bych ze ti novacci co tam pribudou a budou muset cekat tak pak velmi radi prejdou na jiny server

Edited by - Chick on 09/04/2005 19:38:09
Go to Top of Page

Spider
Starting Member

40 Posts

Posted - 09/04/2005 :  22:08:23  Show Profile  Visit Spider's Homepage Send Spider a Private Message  Reply with Quote
Pojdte na Thunderhorn a bude to! :D Chtelo by to docela doplnit stavy u Hordy pac Aliance ma porad prevahu 2.3:1. Mame v guilde 57 clenu, ale nekteri maji sekundarni charaktery, takze hracu bude cca 50 a jsem porad spokojenej. Jsem na 40 lvl a na raid questy asi jen tak nepujdu a kdyz jo tak se vzdycky muzou najit ostatni hraci. Stve me, jak tady nekteri primo vnucuji PvP a "nadavaji" tem, co jsou na PvE. Uvedomte si, ze nekteri lide proste nemaji o PvP zajem a chteji jen byt s dobrou partou kamaradu a plnit s nimi questy atd. a nechteji resit problemy typu: "sedi tam o 20lvl vyssi hrac, nemuzu dodelat quest" a nechteji si davat porad pozor aby na ne nekdo nevlitnul. I kdyz nekteri tvrdi, ze to tak neni, nechci se hadat zda ano nebo ne. Proste nechte kazdyho at si jde kam chce a prestante ho porad presvedcovat. Nebo je vas na SM malo, ze chcete dalsi hrace? ;)

Eltaran <Czech Alliance> Night Elf Druid
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 09/04/2005 :  23:25:35  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spider

Pojdte na Thunderhorn a bude to! :D Chtelo by to docela doplnit stavy u Hordy pac Aliance ma porad prevahu 2.3:1. Mame v guilde 57 clenu, ale nekteri maji sekundarni charaktery, takze hracu bude cca 50 a jsem porad spokojenej. Jsem na 40 lvl a na raid questy asi jen tak nepujdu a kdyz jo tak se vzdycky muzou najit ostatni hraci. Stve me, jak tady nekteri primo vnucuji PvP a "nadavaji" tem, co jsou na PvE. Uvedomte si, ze nekteri lide proste nemaji o PvP zajem a chteji jen byt s dobrou partou kamaradu a plnit s nimi questy atd. a nechteji resit problemy typu: "sedi tam o 20lvl vyssi hrac, nemuzu dodelat quest" a nechteji si davat porad pozor aby na ne nekdo nevlitnul. I kdyz nekteri tvrdi, ze to tak neni, nechci se hadat zda ano nebo ne. Proste nechte kazdyho at si jde kam chce a prestante ho porad presvedcovat. Nebo je vas na SM malo, ze chcete dalsi hrace? ;)

Ono jde o to, že se snažíme lidi upozornit na možná úskalí PvP vs PvE serveru, já třeba varuju lidi před PvE z důvodu, že na vyšších levelech se z toho stane celkem nuda a zbyde akorát PvP. To třeba nováček nedokáže zpočátku vůbec odhalit. Varováním jsou mi topici na zahraničních fórech, kde se objevují posty, že se na PvE nudí. O tomhle je hlavně debata proč ne PvE...a je na to třeba ty lidi upozornit. Samozřejmě PvP má také svoje stinné stránky, ale myslím, že převažují ty kladné

P.S.: dodám, že nejsem žádný PvP maniak a v UO jsem byl totální lamák co nikoho nezabil, přesto propaguju PvP server.

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 09/04/2005 :  23:50:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ono jde o to, že se snažíme lidi upozornit na možná úskalí PvP vs PvE serveru, já třeba varuju lidi před PvE z důvodu, že na vyšších levelech se z toho stane celkem nuda a zbyde akorát PvP. To třeba nováček nedokáže zpočátku vůbec odhalit. Varováním jsou mi topici na zahraničních fórech, kde se objevují posty, že se na PvE nudí. O tomhle je hlavně debata proč ne PvE...a je na to třeba ty lidi upozornit. Samozřejmě PvP má také svoje stinné stránky, ale myslím, že převažují ty kladné

P.S.: dodám, že nejsem žádný PvP maniak a v UO jsem byl totální lamák co nikoho nezabil, přesto propaguju PvP server.

na to je potrebi namitnout , ze i na pve serveru muzes hrat pvp , jen ho proste hrajes jen kdyz chces

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 10/04/2005 :  00:30:29  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Pertha: Ano to musi byt desna zabava hledat nekoho, kdo ma "nahodou" taky zapnuty PvP.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

ivan
Starting Member

48 Posts

Posted - 10/04/2005 :  02:24:54  Show Profile Send ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nema cenu presvedcovat lidi kteri se nechteji nechat presvedcit, plytvas svym casem :) At si jdou hrat na PvE server, at si zalozi svoji super guildu o 20 lidech kde budou mit "tesny" kontakt, az jim odpadne 7-8 hracu protoze je to prestane bavit nebo z jinych duvodu (VZDY se to stane) tak sem budou chodit brecet... a my se jim budem jenom smat :)

Go to Top of Page

Chick
Starting Member

32 Posts

Posted - 10/04/2005 :  03:39:24  Show Profile  Send Chick an ICQ Message Send Chick a Private Message  Reply with Quote
hahaha, to jsem se pobavil ale skutecnost bude takova ze plakat budou ti co budou muset cekat v radach na SM a budou si rikat proc sem vsichni ti hraci lezou kdyz tu blizzard nedoporucuje vytvaret ucty
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 10/04/2005 :  09:04:22  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
je videt ze na SM nehrajes

Go to Top of Page

Chick
Starting Member

32 Posts

Posted - 10/04/2005 :  13:23:06  Show Profile  Send Chick an ICQ Message Send Chick a Private Message  Reply with Quote
ee nehraju, ale tak nejak to dopadne kdyz 70% cechu z dalsi varky chce jit na SM a kdyz tam pribudou i nejaci dalsi hraci tak imho se to cekani v rade opet vrati

jinak nikde neni napsane, ze na raid instance musi chodit gilda, kdyz bude v gilde malo lidi tak proste do raidu priberes dalsi lidi co budou chtit ten guest, to bych nevidel jako problem
Go to Top of Page

Chick
Starting Member

32 Posts

Posted - 10/04/2005 :  13:30:05  Show Profile  Send Chick an ICQ Message Send Chick a Private Message  Reply with Quote
jinak nejak nechapu blizzard, kdyz se podivam na vytizeni normal anglickych serveru, tak je jich asi 16 a jen jeden ma populaci medium ostatni maji low, kdezto PvP servery maji skoro vsechny high. Mohli by spojit nekolik normal serveru dohromady, aby tam zvysili populaci a zaroven uvolnene servery pouzit pro PvP.

Edited by - Chick on 10/04/2005 13:31:15
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 11/04/2005 :  01:07:43  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:

ee nehraju, ale tak nejak to dopadne kdyz 70% cechu z dalsi varky chce jit na SM a kdyz tam pribudou i nejaci dalsi hraci tak imho se to cekani v rade opet vrati

jinak nikde neni napsane, ze na raid instance musi chodit gilda, kdyz bude v gilde malo lidi tak proste do raidu priberes dalsi lidi co budou chtit ten guest, to bych nevidel jako problem

hehe no asi vubec nemas poneti co to raid instance je...
Ono to ani nahodou neni o tom nekde splasit xx lidid a jit si bezproblemu splnit nejakej quest... a vlastne to absolutne neni o questech.
pickup grupa na raid je ta absolutne nejhorsi varianta raidu a prakticky vzdy to stoji za H...

so...
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 11/04/2005 :  08:14:50  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

Souhlas s Khandarem a otazka na tebe zni: Hral si vubec nekdy NEJAKOU online hru u ktere je potreba raid???

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/04/2005 :  09:16:38  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khandar

quote:

hehe no asi vubec nemas poneti co to raid instance je...
Ono to ani nahodou neni o tom nekde splasit xx lidid a jit si bezproblemu splnit nejakej quest... a vlastne to absolutne neni o questech.
pickup grupa na raid je ta absolutne nejhorsi varianta raidu a prakticky vzdy to stoji za H...

bohuzel ve wow to staci , protoze obtiznost raidu ve wow neni ani tak dana tim, ze by byla potreba taktika , ale ze je potreba "dost" lidi a predevsim casu

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 11/04/2005 :  09:33:31  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
bohuzel ve wow to staci , protoze obtiznost raidu ve wow neni ani tak dana tim, ze by byla potreba taktika , ale ze je potreba "dost" lidi a predevsim casu

trosku si ulit ale po dlouhodobejsim hrani EQ se ani nedivim

Black
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/04/2005 :  09:38:10  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

quote:

ulit ? v cem ?
ze top instance trvaj x hodin a veskera taktika zni zabij vse co muzes ?

- btw v eq travim vyrazne min casu nez v ao posledni dobou :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 11/04/2005 :  09:43:44  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ulit ? v cem ?
ze top instance trvaj x hodin a veskera taktika zni zabij vse co muzes ?

- btw v eq travim vyrazne min casu nez v ao posledni dobou :)

sry ale ses asi uplne mimo...
ty si snad zazil nejakej Raid ve WoW ?
Urcite ne jinak bys takovejhle nOObish bulshit nemohl vubec rict.

so...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/04/2005 :  09:47:24  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ano zazil - a mimochodem podobne hodnoceni raidu najdes na tomto foru i od jinych lidi i kdyz ne primo takto recene - staci se podivat do fora kde je hodnoceno kolik lidi je treba na stratholme scholomance ....

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 11/04/2005 :  10:07:54  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

na jakem lev a v kolika lidech si zazil raid v WOW?

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 11/04/2005 :  10:12:32  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

ano zazil - a mimochodem podobne hodnoceni raidu najdes na tomto foru i od jinych lidi i kdyz ne primo takto recene - staci se podivat do fora kde je hodnoceno kolik lidi je treba na stratholme scholomance ....

A v cem byli jine treba AO raidy ? Dyt jsou uplne stejny jako ve wow ... tank + hafo doctoru/priestu + dmg squad = raid team.

Takze nechapu co se ty nezda.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 11/04/2005 :  10:15:23  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:

LOL a od kdy je Scholomance a Strathholme Raid instance ???
sry ale ted si me vazne presvedcil ze o raidech ve wow vis H... a tudis tvoje narazky na raidovani v wow sou totalne mimo.

Scholo a Strath je 5grp man instance... A na projiti cele instance v 5 to chce hodne skilled hrace a dobrou tactic. Jde je sice strihnout i v 10lidech ale to neznamena ze je to raid insatnce... neni tam jediny raid boss a jediny raid quest.

so...
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 11/04/2005 :  10:25:27  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

sry ale ted si me vazne presvedcil ze o raidech ve wow vis H... a tudis tvoje narazky na raidovani v wow sou totalne mimo.

Myslim, ze Pertha vi H... o celem WoW

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/04/2005 :  10:27:28  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

Myslim, ze Pertha vi H... o celem WoW

njn :) ale kdyz tady je taaakova nuda

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 11/04/2005 :  10:31:51  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
no a pak co je lepsi...EQ2 vs WoW
vsichni hraci wow hraji, a EQ2 hraci se snazi flamovat bo se nudi

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/04/2005 :  10:32:36  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

no a pak co je lepsi...EQ2 vs WoW
vsichni hraci wow hraji, a EQ2 hraci se snazi flamovat bo se nudi

njn v praci hrat fakt nemuzu

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 11/04/2005 :  11:25:41  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Se teda rychle vzdal to jsem necekal ale jako spatnej pokus se to hodnoti

Black
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 11/04/2005 :  11:34:00  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tento víkend porazila horda poprvé na našem serveru (Tichondrius, USA) ve skutečné raid instanci pro 40 lidí Onyxiu. Organizovala to gilda Grim Vengeance ve spolupráci s dalšími gildami (mj. tam byli lidé i od nás) a cvičili to asi 14 dní, skoro každý den, než jí porazili.

Ragnarose, což je finální boss v Molten Core zatím nezabil nikdo. Kamarád byl v MC s pickup raidem a na prvím pullu (nějací 2 elementálové) několikrát wipli.

Tyhle high-end věci prostě nejsou jen o tom vrhnout na něco spoustu lidí a ZABÍT! Nesrovnávej to s děláním Strath se 30 lidma (což už stejně nejde). Takže nekecej tady bláboly a vrať se k tomu, co teď hraješ.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/04/2005 :  11:47:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Se teda rychle vzdal to jsem necekal ale jako spatnej pokus se to hodnoti

nj kdyz on me tragedy zfauloval

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 11/04/2005 :  12:27:13  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pertho mně příjde, že nám tak trochu závidíš, že nás WOW baví a tebe jaxi přestalo. Upřímně tě lituji .

World of Warcraft - Mamut [retired]

Edited by - Mamut on 11/04/2005 12:28:17
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000