Author |
Topic  |
|
EndyX
Starting Member
28 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 15:31:08
|
Jestli má někdo zájem mam hru SW:KoToR(jedna z nejlepší ch RPG současnosti) samozřejmě originálku.. Stála mě 1899,- jelikož jedno CD je prasklé(samozřrejmě sem ho vypálil) tak ji nechám za 1000,- je to opravdu vynikající hra.. Ale je celkem nátočná na čas... info na---> ICQ-278-849-293 meil- nakul@centrum.cz
|
|
| |
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 20:07:12
|
Vsetci ju pozname, nemusis nam vysvetlovat, co je to zac :)
|
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 22:42:34
|
quote: Originally posted by EndyX
Jestli má někdo zájem mam hru SW:KoToR(jedna z nejlepší ch RPG současnosti) samozřejmě originálku.. Stála mě 1899,- jelikož jedno CD je prasklé(samozřrejmě sem ho vypálil) tak ji nechám za 1000,- je to opravdu vynikající hra.. Ale je celkem nátočná na čas... info na---> ICQ-278-849-293 meil- nakul@centrum.cz
Nespletl sis kapku forum? :P |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 22:46:11
|
quote: Originally posted by Werrevlk
Nespletl sis kapku forum? :P
no jo, to taky... :) |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 23:53:10
|
jednak je to rok stara hra a druhak se myslim ze na tomhle foru neexistuje clovek, ktery by nedohral uz i druhy dil. A origos hry kupuje jenom cvok, potazmo ta tvoje uz neni origos. |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 23:54:25
|
a co se tyce casu, dohral jsem to za tyden, a to jsem u toho moc nesedel |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 26/03/2005 : 00:31:15
|
quote: Originally posted by Almych
jednak je to rok stara hra a druhak se myslim ze na tomhle foru neexistuje clovek, ktery by nedohral uz i druhy dil. A origos hry kupuje jenom cvok, potazmo ta tvoje uz neni origos.
Já sem nehrál ani 1 ani 2 ale začínat to hrát nechci :-) |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 26/03/2005 : 00:50:50
|
tak tohle thread je  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 05:42:11
|
Almych - Oregos hry kupuje jen cvok?? Ja bych rekl opak. Ze ten kdo si je vypaluje je cvok a za chvili bude mit problem. Jak muzes rict takovou picovinu. |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 08:33:23
|
quote: Originally posted by Jorssk
Almych - Oregos hry kupuje jen cvok?? Ja bych rekl opak. Ze ten kdo si je vypaluje je cvok a za chvili bude mit problem. Jak muzes rict takovou picovinu.
Jorssku ses dobra poseroutka     |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 10:12:09
|
Az nebudu vedet co s penezma, tak si taky budu kupovat origose. Do te doby si to proste budu ztahovat. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 10:30:45
|
jednak je to rok stara hra a druhak se myslim ze na tomhle foru neexistuje clovek, ktery by nedohral uz i druhy dil. A origos hry kupuje jenom cvok, potazmo ta tvoje uz neni origos.
aha ... takze to mam chapat jako nabadani k trestne cinnosti ?
jinak jasne, na benzince plati taky jenom cvok, kazdej normalni clovek prece ujede ... |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 11:11:18
|
Ja mam vsetko origos ´(teda skoro) a napalovanie je svinstvo.
quote: Originally posted by Jorssk
Almych - Oregos hry kupuje jen cvok?? Ja bych rekl opak. Ze ten kdo si je vypaluje je cvok a za chvili bude mit problem. Jak muzes rict takovou picovinu.
presne tak |
Edited by - Hosty on 29/03/2005 11:12:51 |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 13:09:06
|
No ja mam z posledni doby vetsinou originaly. I kdyz dneska koupit si hru je vyhazovani penez. Takze uz je nekupuju (zase na druhou stranu ani nevypaluju. Singlovky mi nebavej a za mmorpg mi penez lito neni. Ale koupit si treba kotor kterej je hra na tri dny nebo podobne dlohy hry... to me ani nehne. |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 16:01:41
|
quote: Originally posted by Stilgar
aha ... takze to mam chapat jako nabadani k trestne cinnosti ?
jinak jasne, na benzince plati taky jenom cvok, kazdej normalni clovek prece ujede ...
kdyby slo proti nadnarodnim vykoristovatelskym monopolistickym kartelovym korporacim z teto oblasti bojovat stejne ucinne a snadno jako proti tem z oblasti zabavniho prumyslu, tak by hned bylo na svete lepe..
(a to rikam jako clovek, co "ukrade" tak jednu dve hry za rok..) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 29/03/2005 16:03:35 |
 |
|
|
Topic  |
|