Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Problemy s platbou
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

CabA
New Member

111 Posts

Posted - 23/03/2005 :  12:39:40  Show Profile  Send CabA an ICQ Message Send CabA a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by airan

quote:
Originally posted by Kenny

hezky no tak jsem dneska rano volal do eBanky, aby mi odblokovali tech 1500kc co si Blizzard bloknul a pry si mam pockat 30dni... co to je za blbost!! Nebo pry dolozit nake podklady ze transakce nejde provest... chci se optat je to normalni ??? Jinak ucet podruhe FROZEN, nejdrive za tri mesice platba neprovedena a pak jsem zkusil zaplatit jen mesic a nic

S temi 30 dny mi bylo sdeleno to same. Pry maji pravo si ty penize po tu dobu blokovat a pokud tu blokaci chci zrusit, mam kontaktovat Blizz a zruseni blokace musi byt z jejich strany. Jenze od supportu se me vraci nedorucitelny maily...

tak to je blby ja mam tez MC-IC u ebanky a muj osobni banker se jevi jako pohodar pac me bezproblemu bloknul co sem potreboval a to okamzite, dost se me venuje 2* me volal, na ebanka support si nemuzu stezovat, bavil jsem se snim a vypada o ze problem by mohl byt v tom ze blizzard provede blokaci castky cimz snizi disponibilni zustatek na uctu a pote se snazi si penize strhnout mimo tu blokaci znovu, takze pokud v tu chvili neni na ucte minimalne 2 nasobek castky tak se to neprovede takze ... megalolkarna

Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul
Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane
Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 23/03/2005 :  13:36:09  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
Fajn takže mi to zase smazalo všechny udaje a account je forzen. Na účtě mám všechny prachy zablokovaný od blizzárdu. Takže denska půjdu do banky, uložim si tam jeětě další prachy a zkusim to naposledy vyplnit a doufat že si je strhnou a ne zas jenom zablokujou.Jestli to nepujde tak na ty Blizzady už seru

Hus da masta?
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 23/03/2005 :  13:52:40  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem skoncil, ted uz mi to moji kreditku nebere vubec a z frozen statusu uz se nemam jak dostat :x Prachy pryc/zablokovany, jejich support se nehlasi ani po 10ti dnech, to je konec.

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 23/03/2005 :  14:01:00  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
Teď sem mluvil s kamaradem,ktery ma acc Frozen a normalne lognul do hry,tak fakt nevim co si o tom mam myslet

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Kenny
Starting Member

62 Posts

Posted - 23/03/2005 :  14:10:52  Show Profile  Send Kenny an ICQ Message Send Kenny a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xavier

Teď sem mluvil s kamaradem,ktery ma acc Frozen a normalne lognul do hry,tak fakt nevim co si o tom mam myslet

LOL

chci se optat, stalo se nekomu, ze by mel v bance blokaci penez + acc FROZEN a ze by po x dnech si ty prachy Blizzard strhnul a ucet se stal AKTIVNI ??? V eBance mi rekli ze pry si to strhnou... a ze to muze trvat i 14dni!!??!!

World of Warcraft - Drak'thul : Ratamahatta
Ultima Online - DF : Kenny
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/03/2005 :  14:15:08  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Reknu ti to tak. Ja mam tri blokace na dva accounty. Zadna platba jeste neprobehla (vsechny prachy jsou stale na ucte) a account normalne funguje. Jestli si ty kuy ztrhnout tri platby a budu mit s kamosem predplaceno jen na jeden mesic, tak jim osobne prijedu nafackovat .

Doufam ve dve moznosti, bud ztrhnou vsechny tri a jeden z nas to bude mit predplaceno na dva mesice anebo se ztrhnou jenom dve platby a treti blokace se neprovede.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

CabA
New Member

111 Posts

Posted - 23/03/2005 :  14:22:27  Show Profile  Send CabA an ICQ Message Send CabA a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

LOL

chci se optat, stalo se nekomu, ze by mel v bance blokaci penez + acc FROZEN a ze by po x dnech si ty prachy Blizzard strhnul a ucet se stal AKTIVNI ??? V eBance mi rekli ze pry si to strhnou... a ze to muze trvat i 14dni!!??!!

mno me se to nestalo zatim :) ale je fakt ze blokace sem uz zrusil a posledni mam ze vcera vecer ve kterou se snazim doufat :)

Go to Top of Page

Kenny
Starting Member

62 Posts

Posted - 23/03/2005 :  14:50:34  Show Profile  Send Kenny an ICQ Message Send Kenny a Private Message  Reply with Quote
quote:

mno tak uz jsem doma a acc mam FROZEN a do hry se taky dostanu

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 24/03/2005 :  08:36:11  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Taky jsem se dostal do hry s account frozen, vubec me nejdriv nenapadlo to zkusit ... ale na jak dlouho ? Nejak uz nevim, co delat, vcera se mi vratily do posty zpravy s errorem, ktere jsem skoro pred 14ti dny odeslal na Blizzard ohledne platby pres formular. Tak uz fakt nevim ...

Go to Top of Page

collak
Starting Member

4 Posts

Posted - 24/03/2005 :  12:06:07  Show Profile  Send collak an ICQ Message Send collak a Private Message  Reply with Quote
Tímhle me vazne blizzardi stvou. Dnes jsem zkousel opravit udaje, protoze problem je vetsinou v diakritice a porad nic. Nejhorsi ze vseho je to ze nereaguji na emaily a nejsou schopni to s tebou resit. Volat na jejich linky se mi zatim nechce ale asi nic jineho nezbude
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 24/03/2005 :  12:14:25  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by collak

Tímhle me vazne blizzardi stvou. Dnes jsem zkousel opravit udaje, protoze problem je vetsinou v diakritice a porad nic. Nejhorsi ze vseho je to ze nereaguji na emaily a nejsou schopni to s tebou resit. Volat na jejich linky se mi zatim nechce ale asi nic jineho nezbude

No ja musim v bance vyreklamovat vsechny transakce od Blizzardu jako neautorizovane, protoze to proste se mnou neresi. A asi skoncit alespon docasne s wowem, protoze ho proste nemam jak zaplatit, jelikoz muj account zaplatit nejde. Blizzard to ma rozk*rvene, ale neprizna to, tak co jineho zbyva, chci hrat, ale asi nemam narok.

Go to Top of Page

CabA
New Member

111 Posts

Posted - 24/03/2005 :  13:00:17  Show Profile  Send CabA an ICQ Message Send CabA a Private Message  Reply with Quote
24.03.2005 07:38 BLIZZARD ENTERTAINMENT VELIZY VILLA - FR Platba kartou 12,99 EUR 395,61
24.03.2005 01:04 BLIZZARD ENTERTAINMENT VELIZY VILLA - FR Platba kartou 12,99 EUR 395,61
22.03.2005 17:33 BLIZZARD ENTERTAINMENT VELIZY VILL - FR Platba kartou 12,99 EUR 395,61

ucet frozen, hrat muzu

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 24/03/2005 :  15:25:35  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem zkusil pokusne zaplatit jeden mesic Visou od KB myho kolegy, tak uvidim ... Pokud ani toto nepujde, tak uz fakt nevim a navic budu dluzit strzeny prachy i jemu :)

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 24/03/2005 :  15:36:01  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noztra

quote:
Originally posted by collak

No ja musim v bance vyreklamovat vsechny transakce od Blizzardu jako neautorizovane, protoze to proste se mnou neresi. A asi skoncit alespon docasne s wowem, protoze ho proste nemam jak zaplatit, jelikoz muj account zaplatit nejde. Blizzard to ma rozk*rvene, ale neprizna to, tak co jineho zbyva, chci hrat, ale asi nemam narok.

Jak nemáš? na co jsem tady prodával ty gamekupóny? den se mi nikdo na ten druhý neozval, měl jsi možnost ho mít , přes www.game.net sis někdy něco objednal? do tří dnů bys to měl doma a nemusel řešit kreditku.
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 24/03/2005 :  15:46:07  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
No, nejsem sice chudak, ale rozhodne nejsem tak bohatej, abych uplne zbytecne platil predrazenej game kupon a jeste nejaky postovny, kdyz mam naprosto regulerni kartu, kterou musi jit akceptovat :) Blizzard ma billing na hadry a v tom je ten problem :) Jde o princip, ne ze by me 2 stovky navic za kupony zabily ...

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 24/03/2005 :  16:20:36  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

No, nejsem sice chudak, ale rozhodne nejsem tak bohatej, abych uplne zbytecne platil predrazenej game kupon a jeste nejaky postovny, kdyz mam naprosto regulerni kartu, kterou musi jit akceptovat :) Blizzard ma billing na hadry a v tom je ten problem :) Jde o princip, ne ze by me 2 stovky navic za kupony zabily ...

Určitě by si jí někdo zebral od nás ještě, že bych objednal dvě a jedna by tě vyšla na 850Kč, což není zase tolik.
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 25/03/2005 :  07:54:06  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
No, ja zacinam mit jasno, problem je asi globalni na celem accountu, proste je neco spatne a account nejde zaplatit. Neprosla ani ta Visa, coz je naprosta blbost, takze celkem uz jsem zkusil tri platebni karty, co jsou naprosto v poradku a nic :)

Go to Top of Page

FlashCz
Starting Member

47 Posts

Posted - 25/03/2005 :  08:42:49  Show Profile  Send FlashCz an ICQ Message Send FlashCz a Private Message  Reply with Quote
Ale dokud budem frozen a bude se dat pripojit, tka je to v pohode...:))
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 25/03/2005 :  09:04:43  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
tak ja jsem jiz prisel taky na radu asi sem nemnel psat jmeno s diakritikou kdyz sem to chtel dnes opravit tak uz mi to psalo ze karta neexistuje bo neco takovyho ale lognout mi to slo ale nak serverlist byl prazdny asi shazuji i serverlist pri udrzbe tak sem zvedavy az prijdu domu a hlavne doufam ze budu moct na tu zitrejsi akci

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 25/03/2005 :  09:15:17  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lim-Dul

tak ja jsem jiz prisel taky na radu asi sem nemnel psat jmeno s diakritikou kdyz sem to chtel dnes opravit tak uz mi to psalo ze karta neexistuje bo neco takovyho ale lognout mi to slo ale nak serverlist byl prazdny asi shazuji i serverlist pri udrzbe tak sem zvedavy az prijdu domu a hlavne doufam ze budu moct na tu zitrejsi akci

OMG jak dlouho uz to hrajes?! patek -> udrzba serveru, vsechny offline do urcene doby, vetsinou do 12,00 (ikdyz pisou 11,00 ).... projevuje se to prave tim, ze je prazdny server list...
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 25/03/2005 :  09:33:48  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:
Originally posted by Lim-Dul

OMG jak dlouho uz to hrajes?! patek -> udrzba serveru, vsechny offline do urcene doby, vetsinou do 12,00 (ikdyz pisou 11,00 ).... projevuje se to prave tim, ze je prazdny server list...

ja vim ze byva kazdy patek udrzba jen sem nikdy v tuto dobu nelogoval takze nevim jak to chodi se server listem a to jestli je na server listu server ktery je down taky nevim jelikoz SM je vzdy up kdyz loguji

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 25/03/2005 :  09:42:43  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Tak zjevne patrim mezi ty stastne jedince u kterych nedoslo k zadnym problemum...

Jsem hrdym vlastnikem karty Mastercard Standard ke svemu postzirovemu uctu a dneska jsem kontroloval ucet na wow (protoze ho meli billnout vcera) a hlasi mi to active a subscription active...

v bance teda jeste penize odepsany nemam.... ale pocitam, ze i k tomu dojde...

no mmo
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 25/03/2005 :  09:50:03  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

Tak zjevne patrim mezi ty stastne jedince u kterych nedoslo k zadnym problemum...

Jsem hrdym vlastnikem karty Mastercard Standard ke svemu postzirovemu uctu a dneska jsem kontroloval ucet na wow (protoze ho meli billnout vcera) a hlasi mi to active a subscription active...

v bance teda jeste penize odepsany nemam.... ale pocitam, ze i k tomu dojde...

Spis nez ze jsi hrdym vlastnikem, jsi stastnym vlastnikem, protoze ja mam uplne tu samou kartu a nic :)

FlasH: to je fajn, ze jde hrat i s frozen, ale moc me to neuspokojuje, pac to muze kazdym okamzikem prestat jit a od toho momentu je s nama konec ...

Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 25/03/2005 :  10:18:27  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Pánové zkontrolujte si zda jste při vyplniňování opravdu zadali ten 3místný kód, který je vzadu na kartě v podpisovém poli. Teď jsem tady řešil nářky svého kamaráda, že má účet frozen. Jakmile to vyplnil (je to to poslední trojčíslý (ukázaka 7561 561)), okamžitě platba proběhla a účet se stal active, tak doufám, že tahle rada něktěrým pomůže...

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 25/03/2005 :  10:21:42  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

Pánové zkontrolujte si zda jste při vyplniňování opravdu zadali ten 3místný kód, který je vzadu na kartě v podpisovém poli. Teď jsem tady řešil nářky svého kamaráda, že má účet frozen. Jakmile to vyplnil (je to to poslední trojčíslý (ukázaka 7561 561)), okamžitě platba proběhla a účet se stal active, tak doufám, že tahle rada něktěrým pomůže...

kamosuv problem byl uplne stejny...
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 25/03/2005 :  10:24:54  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
CVV kod je na zadní straně karty nad magnetickám proužkem. Pokud máte číslo karty ve fromátu XXXX-XXXX-XXXX-XXXX tak vzadu je ještě další trojčíslí YYY.
Nejedná se tedy o poslední 3 čísla z tocho šesnáctičíselného kodu karty. Jsou to 3 čísla navíc.
TAkže komplet i s CSV máte na kartě 19 čísel (XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-YYY)
Vepředu je jich uvedeno jenom 16, což je číslo karty, ale vzadu všech 19 i s ověřovacím kodem.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 25/03/2005 :  10:36:23  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

CSV kod je na zadní straně karty nad magnetickám proužkem. Pokud máte číslo karty ve fromátu XXXX-XXXX-XXXX-XXXX tak vzadu je ještě další trojčíslí YYY.
Nejedná se tedy o poslední 3 čísla z tocho šesnáctičíselného kodu karty. Jsou to 3 čísla navíc.
TAkže komplet i s CSV máte na kartě 19 čísel (XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-YYY)
Vepředu je jich uvedeno jenom 16, což je číslo karty, ale vzadu všech 19 i s ověřovacím kodem.

Dik za radu, ale blbej fakt nejsem :) Platil jsem svoji karotu s pomoci CVV nekolikrat (CSV je btw format textoveho souboru oddeleny strednikem :))

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 25/03/2005 :  11:31:54  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
To nebylo na tebe, ale na ostatní, kteří diskutovali, kterak do políčka pro CVV kod napsat poslední čísla karty.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

CabA
New Member

111 Posts

Posted - 25/03/2005 :  11:40:39  Show Profile  Send CabA an ICQ Message Send CabA a Private Message  Reply with Quote
chtel bych se zeptat nekoho kdo uspesne zaplatil zdali mu byly penize z uctu strzeny okamzite po odeslani formulare ve wow account profilu nebo jestli cekal.
DIK
ja jakmile vypisu znovu a znovu a .... :) tak me okamzite blizzard blokne na uctu castku, behem dalsi asi 8 hodin se snazi bloknout tu castku minimalne 1 znovu, a po dalsich +- 8 hod nastava zmrazeni, dale ma zkusenost s hlaskou ze je zadane spatne cislo karty je prave v tom ze oni hned cekujou stav uctu a provadi blokaci pokud neni na ucu dost velky disponibilni zustatek zobrazi se ze je zadane spatne cislo karty

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 25/03/2005 :  11:50:33  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by CabA

chtel bych se zeptat nekoho kdo uspesne zaplatil zdali mu byly penize z uctu strzeny okamzite po odeslani formulare ve wow account profilu nebo jestli cekal.
DIK
ja jakmile vypisu znovu a znovu a .... :) tak me okamzite blizzard blokne na uctu castku, behem dalsi asi 8 hodin se snazi bloknout tu castku minimalne 1 znovu, a po dalsich +- 8 hod nastava zmrazeni, dale ma zkusenost s hlaskou ze je zadane spatne cislo karty je prave v tom ze oni hned cekujou stav uctu a provadi blokaci pokud neni na ucu dost velky disponibilni zustatek zobrazi se ze je zadane spatne cislo karty

Cece, nevim, na urcte mam dost a limit na karte 20.000,- tydne, takze tam taky nevidim problem. V momente platby byl limit cely k dispozici ...

Go to Top of Page

CabA
New Member

111 Posts

Posted - 25/03/2005 :  12:36:19  Show Profile  Send CabA an ICQ Message Send CabA a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cece, nevim, na urcte mam dost a limit na karte 20.000,- tydne, takze tam taky nevidim problem. V momente platby byl limit cely k dispozici ...

no ja mam zkusenost proste ze kdyz v momente odeslani neni na ucte dost na blokaci tak me to hodi ze sem zadal spatny cislo karty, mam udelanej u ebanky ucet jen na wow tak tam posilam akorat prachy na wow

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 25/03/2005 :  13:13:49  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by CabA

quote:

no ja mam zkusenost proste ze kdyz v momente odeslani neni na ucte dost na blokaci tak me to hodi ze sem zadal spatny cislo karty, mam udelanej u ebanky ucet jen na wow tak tam posilam akorat prachy na wow

Jasne no, u me spis je problem s celym accountem, asi urcite skupina accountu je nejak bugla a nejde zaplatit nijak. Vzyt ja uz zkusil tri ruzny karty a vysledek vzdy uplne stejny ...

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 25/03/2005 :  13:15:10  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vzyt ja uz zkusil tri ruzny karty a vysledek vzdy uplne stejny ...

...a tech zablokovanych penez
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 25/03/2005 :  13:20:52  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

Vzyt ja uz zkusil tri ruzny karty a vysledek vzdy uplne stejny ...

...a tech zablokovanych penez

Nastesti karty maji tydenni limity, tak v pondeli uz ti to muze byt jedno :)

Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 25/03/2005 :  13:24:32  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:

hehe, budte radi, ze jen tohle, me strhli Blizzardi 650,- euro, account mam ted frozen, jako ze jsem nezaplatil a zalogovat se tam samozrejme neda, abych se podival, zda se to nejak pohlo. Pripominam, ze se za tyden nebyli schopni ozvat, ze mi to nebere kreditku, jsem jim psal uz minule pondeli ... (pritom ji to bralo a banka mi nahlasila, jak me kasirovali ...)

Mam sto chuti v bance reklamovat platby a na WoW se vybodnout.

No tak to je teda super. Napis potom ako si dopadol. Normalne sa zacinam obavat datumu kedy mi maju strhnut prvu platbu. Blizzard ma ocividine totalne rozbity system a vobec by som sa nedivil ak by im to niekdo v blizkej dobe hackol aj so vsetkymi udajmi o adresach a cislach kreditiek. Amaterizmus na plnej ciare. Takyto pristup si zasluzi dobru reklamu ...

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 29/03/2005 :  08:39:31  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Tak mam konecne zaplaceno, neudelal jsem nic, proste najednou tam dnes rano je Active misto invalid detail, asi neco opravili. Ted uz jen zbyva zjistit, zda mi vratili penize ...

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 01/04/2005 :  15:47:04  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
tak sem se ted taky hezky nasral ...
ten account management potazko celej support (ingame treba) je pro mem momentalne nejvetsi slabinou Wow...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 01/04/2005 :  16:38:20  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Ne ze bych chtel chranit Blizzard ale ne za vsechno muzou oni.
I pokud mate spravne zadany udaje vcetne CVC2 kodu ta platba neprobiha zcela online behem par sekund..dle jednotlivych bank to muzou byt i hodiny /v mojem pripade to bylo skoro 24 hodin nez jim tu platbu u GE Money Bank povolily/. Pokud behem tyhle doby nevydrzite s nervama a zacinate menit ruzne udaje resp. zadavat je znovu je mozny ze si proste zacinaj znovu zadat o penize jelikoz ten jejich system nepozna ze uz jednu platbu ma zazadanou.
Co sem chtel rict, vydrzte s nervama aspon 24 hodin pokud mate tu spravnou kartu a prachy na uctu nez zacnete kolem toho neco delat..

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Lord Mark
Starting Member

42 Posts

Posted - 01/04/2005 :  17:11:31  Show Profile  Visit Lord Mark's Homepage  Send Lord Mark an ICQ Message Send Lord Mark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morpheus.cz

I pokud mate spravne zadany udaje vcetne CVC2 kodu ta platba neprobiha zcela online behem par sekund..dle jednotlivych bank to muzou byt i hodiny /v mojem pripade to bylo skoro 24 hodin nez jim tu platbu u GE Money Bank povolily/. Pokud behem tyhle doby nevydrzite s nervama a zacinate menit ruzne udaje resp. zadavat je znovu je mozny ze si proste zacinaj znovu zadat o penize jelikoz ten jejich system nepozna ze uz jednu platbu ma zazadanou.
Co sem chtel rict, vydrzte s nervama aspon 24 hodin pokud mate tu spravnou kartu a prachy na uctu nez zacnete kolem toho neco delat..

No u me ta castka pro blizz byla asi tyden blokla.. az teprve nedavno se odecetla..Ale vse je oki:)

Zivot je jen otazkou priorit.Jaka to vsak je?
Mark(Orders)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 01/04/2005 :  18:42:52  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne opravdu nepouzivam kartu prez net poprve

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 01/04/2005 :  18:58:46  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
quote:

A co 14 dní? Stačí?OMG

Hus da masta?
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 01/04/2005 :  19:03:22  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar
ne opravdu nepouzivam kartu prez net poprve

no ono staci si dat do podpisu Czech Warlords a hned to uci orli litat

Black

Edited by - Black on 01/04/2005 19:03:41
Go to Top of Page

Kenny
Starting Member

62 Posts

Posted - 01/04/2005 :  19:06:53  Show Profile  Send Kenny an ICQ Message Send Kenny a Private Message  Reply with Quote
ja mam dve blokace z 21.3.2005 pak dve blokace z 30.3.2005 a vcera si blokli sami jeste jednu, tak jsem dneska sel do eBanky a rikali, ze mi to odbloknou tak jsem zvedav... jinak ucet FROZEN a do hry se nedostanu...

Go to Top of Page

collak
Starting Member

4 Posts

Posted - 01/04/2005 :  20:23:55  Show Profile  Send collak an ICQ Message Send collak a Private Message  Reply with Quote
Kdyz se podivate na svuj ucet koho tam mate jako uvedeneho jako obchodnika. ja tam mel do vcerejska Blizzard's a ted tam mam World Of Wonder. Tak premyslim jestli jim nekdo nenaboural system....
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 01/04/2005 :  20:33:17  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
ma wow automaticky renew platby???
ja si prvy krat (pri zalozeni uctu/ vybral platbu na mesiac. accont mal byt closed 21.marca ale az dneska som po patchy dostal hlasku ze neni predlzeny.
kedze som hral aj po 21.marci som si myslel ze to automaticky budu strhat treba jak v daoc. je to tak ??? alebo musim kazdy mesiac obnovovat platbu manualne....

ked som sa chcel pripojit ranno na manage accontu tak mi to hlasilo ze je tam nejakej error.

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/04/2005 :  21:07:47  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
podle toho co psali budes muset manualne, jelikoz neuchovavaj kod cvv2 (nebo jak to je) a tudiz to nemuzou sosat automaticky
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 01/04/2005 :  22:41:58  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
stranka s manage account nefunguje len mne alebo je to plosny problem ???

nie som si isty ked tu citam ze ostatny vidia statusy svojho accontu/frozen/ a zadavali platby.....

Go to Top of Page

Kenny
Starting Member

62 Posts

Posted - 01/04/2005 :  22:43:20  Show Profile  Send Kenny an ICQ Message Send Kenny a Private Message  Reply with Quote
ne nechodi... uz asi od 19h

Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 01/04/2005 :  22:54:51  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne nechodi... uz asi od 19h

hm tak pozeram na forum a nejde to od 4.00am . maju tam pekny bordel v poslednej dobe

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 01/04/2005 :  22:56:01  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sacrifice

...

Zdar parde, co ty tady chces?
zase grcat?

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll