Author |
Topic  |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 11:28:17
|
"Causes all enemies near the warrior to be dazed for 6 sec"
mno, dal sem si ho pac sem si myslel, ze se bude spoustet autopmaticky pri pouziti demoralizing Shout, ale neni to tak, je na to dalsi ikonka :roll: , ale to je fuk.. wow je o tunach abilit a jejich ikonek... spis me mrzi to, ze nemuzu prijit na to, k cemu tenhle piercing howl je.... zkousel sem ho snad uz 100x a nikdy sem si nevsiml, ze by to melo nejaky efekt.... nevite nekdo, jak je to mysleno? dazed v prekladu znamena zmateni, ve snach... ale me nepripada, ze by postizeni mobove byli nejak zmateni nebo ve snach... proste jen dostanou pod status bar dalsi ikonku a porad stejne bojou mi prijde... mam ted smutny pocit ze spatne investovaneho talent bodu :cry:
|
|
| |
Eskymak
Starting Member
73 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 11:46:21
|
Udajne to snizuje rychlost pohybu na 6 sec.Podobny effekt ti provede mob pokud pred nim zdrhas .Neco jako snare (neotestovano) Ja zase resim problem u talentu Improved shield block Prvni bod prida jeden block ale nasledujici bod udajne pouze zvedne dobu trvani.(neotestovano)
|
Edited by - Eskymak on 23/03/2005 12:17:50 |
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 12:12:02
|
jo presne tak spomali to vsechny moby naokolo |
Who is General Failure? and why is he reading my disk? |
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 12:56:57
|
quote: Originally posted by Eskymak
Udajne to snizuje rychlost pohybu na 6 sec.Podobny effekt ti provede mob pokud pred nim zdrhas .Neco jako snare (neotestovano) Ja zase resim problem u talentu Improved shield block Prvni bod prida jeden block ale nasledujici bod udajne pouze zvedne dobu trvani.(neotestovano)
shield block 2 stupen ma +1 blocknuti + cas a treti stupen uz ma jenom plus cas |
 |
|
Eskymak
Starting Member
73 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 13:25:34
|
Tim chces rict ze na 2 stupen vykrejes 3 udery?Mel jsem pocit ze je to schopne vykrejt pouze 2 udery na 1 uroven s talentem dalsi stupne jen prodlouzeni casu. (neotestovano) Zaklad bez talentu 1 blok za 5 rage Zaklad +1 talent = 2 blok za 5 rage + prodlouzeni trvani cca 0.5 sec Zaklad +2 talent = 3 blok za 5 rage + prodlouzeni trvani cca 1 sec Zaklad +3 talent = 3 blok za 5 rage + prodlouzeni trvani cca 2 sec Pokud se pletu prosim opravte nebo upresnete.
|
Edited by - Eskymak on 24/03/2005 12:29:09 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 13:35:21
|
Ja se taky na neco zeptam ... charge normalne nejde pouzit v boji, ale intercept jo ? pac to chargovani v boji je uberness jako svine, i kdyz ma 30sec. cooldown
Pokud jo sem rad ze jedu warra :)
EDIT: ted sme na neco koukal a docela sem se zasmal. Podle toho reward armour setu co je na http://www.wow-europe.com/en/pvp/pvp-article-part2.html by ten set pro warra mel dohromadi schodit cooldown of intercept ability vo 30 sec, coz je vlastne kompletni cooldown ... asi nejaka chyba pac s tim je to ultimatni :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 23/03/2005 13:56:21 |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 14:38:11
|
quote: Originally posted by Colldor
Ja se taky na neco zeptam ... charge normalne nejde pouzit v boji, ale intercept jo ? pac to chargovani v boji je uberness jako svine, i kdyz ma 30sec. cooldown
Pokud jo sem rad ze jedu warra :)
EDIT: ted sme na neco koukal a docela sem se zasmal. Podle toho reward armour setu co je na http://www.wow-europe.com/en/pvp/pvp-article-part2.html by ten set pro warra mel dohromadi schodit cooldown of intercept ability vo 30 sec, coz je vlastne kompletni cooldown ... asi nejaka chyba pac s tim je to ultimatni :)
mno mozna to neni chyba, intercept totiz stoji rage... |
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 15:17:49
|
no ten bonus je za set. takze to nebude ku kazdemu predmetu ale dokopy 5 sec. ale i tak je to Uber bonus. |
 |
|
|
Topic  |
|