Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Zadost o pujcku....
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 22/03/2005 :  13:17:30  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
Potreboval bych nutne pujcit minimalne 16 mil. Do zastavy nabizim Anti Decoy Kit. Vratim o milion vic nez mi bude pujceno... Pomuze mi nekdo?

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/03/2005 :  13:26:25  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
lol ja bych zase nutne potreboval pujcit asi 20M na AS CA, do zastavy nedam nic a vratim o 1M mene..
najde se nekdo ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 22/03/2005 :  13:28:25  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
Jo a potrebuju to do zejtrka.... proto si chci pujcit a jerzee nezlechcuj to ja sem zoufalej :)
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 22/03/2005 :  14:30:50  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
A na co to potrebujes? Pochybuju ze nekdo z cechu ma tolik penez.
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 22/03/2005 :  15:03:37  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
hmm nejak by se to zaridilo....
Penize bychom ti jako BOH mohli zapujcit ale vse zalezi na navratnosti...
musime mit stale nejakou hotovost

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 22/03/2005 :  17:37:36  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
bacha na to, za lichvu v SWG muzete dostat banana !!

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 22/03/2005 :  22:34:15  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnie

Potreboval bych nutne pujcit minimalne 16 mil. Do zastavy nabizim Anti Decoy Kit. Vratim o milion vic nez mi bude pujceno... Pomuze mi nekdo?

Na co potřebuješ takových peněz? Já bych rád pomoh, ale s 300k které mám v současnosti na účtě, asi nebudu moct. Chceš si snad koupit Mando?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000