Author |
Topic  |
kamilb
Starting Member
16 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 10:30:33
|
Mame uplne stejnej problem. Pouze jednomu cloveku se podarilo zaplatit nasi spolecnou virtualni kartu a zbytek ma neuspesny platby anebo dokonce uz frozen accounty (jako ja). Pritom monozstvi bloklejch penez presahlo uz i limit uctu. Zatim zada odpoved od Blizzardu na muj email. Fakt me to pekne zacina srat. [/quote]
to máš virtuální kartu KB??? Popřípadě měly jste někdo problémy s platbou virtuální kartou KB???? dík |
Is time to die for aliance !!! |
 |
|
Soptik
New Member

111 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 10:51:32
|
quote: Originally posted by CabA
tak jsem znovu kdyz uz jim to funguje vyplnil udaje a jsem okamzite aktivni ted jen co se stane na ucte jestli si bloknou dalsi penize, pokud by chteli tak tam tolik uz nemam :) uvidime
Dej prosimte vedet jak to vypada u tebe v manage account. Mas tam, ze platba probehla v poradku nebo status pending ? Diky |
UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active
|
 |
|
Bal
Starting Member
47 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 11:41:31
|
quote: Originally posted by kamilb
to máš virtuální kartu KB??? Popřípadě měly jste někdo problémy s platbou virtuální kartou KB???? dík
Ja mam virtualku od Komercni Banky.Jak sem psal vyse,u accountu sem mel "Invalid...." ale kdyz sem zmenil trojmistne cislo a zadal tam ten trimistny kontrolni kod(CVC,CVV..) tak se zda ze plaba probehla bez problemu a mam u platby Activa az do dubna.Predtim sem tam mel posledni 3 cisla codu te virtualky a tam mozna byla chyba. |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 11:42:38
|
quote: Originally posted by Soptik
tak jsem znovu kdyz uz jim to funguje vyplnil udaje a jsem okamzite aktivni ted jen co se stane na ucte jestli si bloknou dalsi penize, pokud by chteli tak tam tolik uz nemam :) uvidime
Dej prosimte vedet jak to vypada u tebe v manage account. Mas tam, ze platba probehla v poradku nebo status pending ? Diky
no puvodne (patek, sobota) tam byl chaos, v payment history byly duplicity a bylo to cele divne, nyni se to zda byt v poradku, stav uctu je ACTIVE (zmenil se z FROZEN okamzite po znovuvyplneni informaci dnes dopoledne)a platba je PENDING od 16.3.05 blokaci na uctu mam od 19.3.05, ted jen cekam jestli si tu castku sosnou a bude to ok nebo jestli se pokusi o novou blokaci
jo a jeste : platba by mela podle nich byt provedena dnes v 17:09, coz ale asi neni dulezite protoze to jen urcuji podle doby aktivace uctu, uvidime,
PS : mohl by me nekdo s MC-Internet card od ebanky rict jestli neco jeste prenastavoval nebo zadna nastaveni uctu nedelal, jde me o to jestli neni potreba povolit nake platby, nebo nastavit nejake autorizace pripadne neco jineho, nemam o tomto paru :) dik |
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
Edited by - CabA on 21/03/2005 11:47:09 |
 |
|
Soptik
New Member

111 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 11:48:52
|
quote:
to máš virtuální kartu KB??? Popřípadě měly jste někdo problémy s platbou virtuální kartou KB???? dík
Mame virtualni kartu od eBanky |
UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 11:54:34
|
quote:
Mame virtualni kartu od eBanky
S tou nejsou zadne problemy (mam ji osobne a platil jsem dva ucty). U kamarada jsem to musel zadat 2x, protoze to poprvne nevzalo. Zkontroluj si poradne jmeno, prijmeni (bez hacku a carek ma byt), cislo karty, CVV a dobu ukonceni platnosti karty. Nemel by byt problem.
Btw. internetova karta od Ebanky je pouze na inet platby a zadny dalsi nastaveni/povolovani ruznych druhu plateb (online hry, obchody,..) neni potreba. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 21/03/2005 11:56:23 |
 |
|
Soptik
New Member

111 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 11:56:48
|
quote:
jo a jeste : platba by mela podle nich byt provedena dnes v 17:09, coz ale asi neni dulezite protoze to jen urcuji podle doby aktivace uctu, uvidime,
To je podle me dulezite, protoze nekdy po teto dobe se ti tam opet muze objevit "Invalid details or payment refused" nebo neco podobnyho... Ja uz prave nechci delat podobny pokusy, ktere zaridi, ze muj ucet bude aktivni - bohuzel jen na kratkou dobu 
quote:
PS : mohl by me nekdo s MC-Internet card od ebanky rict jestli neco jeste prenastavoval nebo zadna nastaveni uctu nedelal, jde me o to jestli neni potreba povolit nake platby, nebo nastavit nejake autorizace pripadne neco jineho, nemam o tomto paru :) dik
Mame tu samou kartu a nic specielniho jsme tam nenastavovali. Je nas celkem 7 na tuto kartu pro platbu WoW. Jednomu cloveku z nas platba probehla v pohode a ma acc aktivni - alespon podle Blizz stranek "manage account". Ostatni jsou v prdeli a navic mira bloklych castek v bance uz presahuje unosnou mez. |
|
Edited by - Soptik on 21/03/2005 11:57:59 |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 12:00:16
|
quote:
To je podle me dulezite, protoze nekdy po teto dobe se ti tam opet muze objevit "Invalid details or payment refused" nebo neco podobnyho... Ja uz prave nechci delat podobny pokusy, ktere zaridi, ze muj ucet bude aktivni - bohuzel jen na kratkou dobu 
quote:
PS : mohl by me nekdo s MC-Internet card od ebanky rict jestli neco jeste prenastavoval nebo zadna nastaveni uctu nedelal, jde me o to jestli neni potreba povolit nake platby, nebo nastavit nejake autorizace pripadne neco jineho, nemam o tomto paru :) dik
Mame tu samou kartu a nic specielniho jsme tam nenastavovali. Je nas celkem 7 na tuto kartu pro platbu WoW. Jednomu cloveku z nas platba probehla v pohode a ma acc aktivni - alespon podle Blizz stranek "manage account". Ostatni jsou v prdeli a navic mira bloklych castek v bance uz presahuje unosnou mez.
no ja spoleham na to ze pokud by chteli bloknout dalsi penize tak se to nepovede protoze uz na ucte tolik nemam, jestli se pokusi o novou blokaci a hodi me v profilu ERROR tak volam do banky zdali me budou moci ty blokace stornovat, pokud to stornuji bude to doufam ve stavu "cisteho stolu" a pak provedu vyplneni uctu znovu a uvidim
nevim jak to funguje ale snad maji uz konecne vyreseno to ze pokud provedli jiz jednu blokaci tak o tom VEDI a jen strhnou penize |
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
Edited by - CabA on 21/03/2005 12:03:43 |
 |
|
Soptik
New Member

111 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 12:36:08
|
quote:
no ja spoleham na to ze pokud by chteli bloknout dalsi penize tak se to nepovede protoze uz na ucte tolik nemam, jestli se pokusi o novou blokaci a hodi me v profilu ERROR tak volam do banky zdali me budou moci ty blokace stornovat, pokud to stornuji bude to doufam ve stavu "cisteho stolu" a pak provedu vyplneni uctu znovu a uvidim
nevim jak to funguje ale snad maji uz konecne vyreseno to ze pokud provedli jiz jednu blokaci tak o tom VEDI a jen strhnou penize
Podobne jsme se rozhodli postupovat i my. Akorat my mame problem, ze nas je na ten ucet trosku vic. Je v tom pak desnej maglajz a jeste ke vsemu kdyz maj takovyhle problemy - netusime vubec co se deje (jestli to jsou opravneny nebo duplicitni blokace...je to v prdeli) |
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 13:10:48
|
ja mam prvni platbu porad pending a druhou mam active cili ok. zajimalo by me co se bude dit s tou ktera je pending |
lastfm |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 13:16:17
|
Není u té pending datum až příští měsíc? |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 14:35:53
|
quote: Originally posted by Aramir
Není u té pending datum až příští měsíc?
Je |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
airan
Starting Member
18 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 15:04:43
|
No, kartu mám káslou 2x, v accountu červený pole "Invalid details" a pouze jednu platbu 18/03/05 12.99€ One-Month Subscription Pending. Tak to jsem zvědavej kdy mě zase zamrzne účet...   |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 15:19:00
|
Porad stejnej shit, ted mam account active, protoze jsem rano zadal znovu kreditku, ale vecer tam bude invalid details (coz je naprosta hovadina) a account bude frozen. Samozrejme banka mi potvrdi, ze me Blizzard zkasnul ... jejich web formular na supoort nefunguje, jejich e-mail na support se vraci s errorem. Davam jim maximalne par dni a pak jdu do banky reklamovat vsechny platny/blonkute penize a na WoW budu muset asi zapomenout, protoze patrim k tem nekolika lidem s accountem, ktery nejde zaplatit naprosto akceptovatelnou metodou. O tom, ze maji proste roz... billing u nekterych account vypovida to, ze na foru psal clovek, co platil 2 accounty stejnou kartou, jeden zaplatit sel a u druheho to rve invalid ... Blizzard jsou amateri na support, bohuzel. |
http://motion.parba.cz |
 |
|
FlashCz
Starting Member
47 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 16:26:44
|
Ja mam pending. ucet aktivni a volal sem do sporky a Blizz si na mojui kartu ani nesahl..:) |
 |
|
Sandwinder
New Member

165 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 16:30:58
|
V tech platbach jde o to, ze blizardi kvuli maximalnimu zabezpeceni accountu ve svem biling softu mel zakazany platby stylu jedna karta na 10 kamosu takze proto to nekdy jde nekdy ne a dyz tak to na vas zarve vy to zadate 5x a pak to projde. Nekdy nastavujete cislo stylem ne 16 znaku zasebou ale 4 4 4 4 s mezerami a verification code jednou vam to sezere 4 cisla podruhe 3 takze blizard uz pracuje na odstraneni tohodle problemu a asi to bude este chvilu trvat, a Noztrane to co se stalo tobe a dalsim vubec nezavidim , tedka uz je to jen holt se musi pockat nez to cele opravi na 100% funkcnost |
Kajman - Martial Artist Cllarissa - Doctor Sandwinder - Keeper |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 17:18:40
|
tak uz sem mel mit strzeno ale nic se nedeje ani v bance ani v profilu wowu, french suX |
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 18:12:04
|
Acc jsem zaplatil kartou EC MC , co mam z Ceske Sporitelny. Platba samotna bez potizi a bez prodlevy, naopak v acc. manazeru psali, ze mi lpatbu strhnou nekdy v 20:0cosi, ale nove info se objevilo az kolem treti hodiny ranni. Zatim jsem se ovsem nepodival, jestli mi strhli opravdu jen tech 40Euro (nebo kolik to melo byt). |
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
Kenny
Starting Member
62 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 19:43:31
|
hmhm tak mam od dnesniho rana Invalid details or Payment refused... radsi jsem s tim od te doby nic nedelal, pockam jak se to vyvrbi, protoze ucet mam stale aktivni a zakladal jsem ho 17.2.2005 |
World of Warcraft - Drak'thul : Ratamahatta Ultima Online - DF : Kenny |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 21:12:25
|
quote: Originally posted by Tragedy
quote: Originally posted by Aramir
Není u té pending datum až příští měsíc?
Je
nojo mate pravdu opravdu je, nicmene ta prvni platba mi psala ze mam spatne vyplneny udaje tak jsem predpokladal ze neprobehne, sice ocekavam ze i dalsi mesic budu chtit hrat ale je to od blizzardu pekna svinarna. nevite jestli ta pending platba jde pres web cancelnout ? |
lastfm |
 |
|
airan
Starting Member
18 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 21:19:06
|
Tak už mi nezbývá nic jinýho než si myslet, že Blizzard jsou jen sprostí zloději. Znovu account frozen, peníze z účtu pryč, nemůžu se nalogovat do hry. Zadat znovu CC info nejde, háže to nějakej error, na maily nereagujou...   |
 |
|
Kenny
Starting Member
62 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 21:29:37
|
account frozen  |
 |
|
smoula
Starting Member
14 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 23:42:04
|
Má někdo pozitivní zkušenost s platbou dvou účtů skrze jednu kartu? Zatím platím jeden a jde to bez problémů, ale budu platit dva, tak se chci vyhnout případným problémům. Díky |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 02:28:52
|
quote: Originally posted by smoula
Má někdo pozitivní zkušenost s platbou dvou účtů skrze jednu kartu? Zatím platím jeden a jde to bez problémů, ale budu platit dva, tak se chci vyhnout případným problémům. Díky
Kolega má mastercard od ebanky, platí svůj i můj účet a v pohodě  |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 08:53:12
|
no já mám Visa classic (funkční platím z ní Planetside) a tohle jsem se dnes dočetl na mém billing info:
21/03/05 N/A One-Day Exempt Active 20/03/05 N/A One-Day Exempt Expired 19/03/05 N/A One-Day Exempt Expired 19/02/05 N/A Free Month Expired
potud ok, ale zarazilo mě toto: Subscription: No subscription currently active
Co to boha je za pí*****, ještě včera jsem tam subskripci normálně měl, mají v tom nějaký bordel.
P.S.: chci platit dva účty... |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 11:36:27
|
tak sem volal do ebanky ohledne zruseni blokace, to neni problem ale bylo me receno ze pravdepodobna pricina neuspesneho odeslani penez je to ze jsem nemel na ucte dost financi jeste na pokryti "administrativnich" sluzeb spojenych s vlastnim uskutecnenim transakce, coz me prijde divne protoze jsem mel v te chvili na ucte asi o 300,- Kc vice a to ze by to stalo tolik se me nechce verit, ze by si blizzard uctoval jeste nejakee salsi poplatky  |
Edited by - CabA on 22/03/2005 11:38:22 |
 |
|
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 12:36:05
|
Tak teď sem úplně mimo.Dnes sem se přihlásil do account managmentu a všechny detaily ohledně karty byly úplně smazané a account frozen.Tak sem tak zadal všechno znova a subscription na 1 měsíc.Vše ok account active , ale místo toho 1 měsíce se mi tam objěvili 3 měsíce a ten 1 měsíc až po těch třech?CO se sakra dějě.A navíc to nejde nijak zrušit :(
V histotii mam tohle:
22/06/05 12.99€ One-Month Subscription Pending 22/03/05 35.97€ Three-Month Subscription Active 13/03/05 N/A One-Day Exempt Expired 12/03/05 N/A One-Day Exempt Expired 11/03/05 N/A One-Day Exempt Expired 11/02/05 N/A Free Month Expired 18/03/05 N/A One-Day Exempt Expired 17/03/05 N/A One-Day Exempt Expired 16/03/05 N/A One-Day Exempt Expired 16/02/05 N/A Free Month Expired
WTF?
|
Hus da masta? |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 12:44:16
|
quote: Originally posted by Spider
Warlord: Jestli mas Visa Electron od Cesky Sporitelny jako ja, tak vez ze s ni platit NEJDE. Me taky rekli, ze to pujde, ale platba se jeste neodecetla, tak jsem volal do sporitelny a zenska zjistila, ze to opravdu nejde, protoze to neni proste povoleny. Takze si budu muset asi poridit normalni Visu za 400 / rok, kdyz uz mam ucet u nich.. :(
ja to vim ze s ni nejde platit, proto mam zcela zdarma kartu od eBanky s kterou mi to funguje... ja sem jen potvrzoval to, co napsal clovek nade mnou, ze s ni nejde platit... neumite cist |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 12:46:09
|
quote: Originally posted by flekoun
Tak teď sem úplně mimo.Dnes sem se přihlásil do account managmentu a všechny detaily ohledně karty byly úplně smazané a account frozen.Tak sem tak zadal všechno znova a subscription na 1 měsíc.Vše ok account active , ale místo toho 1 měsíce se mi tam objěvili 3 měsíce a ten 1 měsíc až po těch třech?CO se sakra dějě.A navíc to nejde nijak zrušit :(
V histotii mam tohle:
22/06/05 12.99€ One-Month Subscription Pending 22/03/05 35.97€ Three-Month Subscription Active 13/03/05 N/A One-Day Exempt Expired 12/03/05 N/A One-Day Exempt Expired 11/03/05 N/A One-Day Exempt Expired 11/02/05 N/A Free Month Expired 18/03/05 N/A One-Day Exempt Expired 17/03/05 N/A One-Day Exempt Expired 16/03/05 N/A One-Day Exempt Expired 16/02/05 N/A Free Month Expired
WTF?
klasika tydle duplicity sem tam mel taky , ale pak me zmizely uvidim az dnes vyplnim udaje po3 damn |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 14:47:22
|
No mě to včera bez komentáře smazalo platbu kreditkou, tak sem to jen zadal znova a moh sem se nalogovat. Ale furt je tam "pending" a to sem měl platit už 19.3. Jinak to píše "This account is active and can be used for playing." a furt se můžu nalogovat, ale peníze si neberou  |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 15:15:38
|
quote: Originally posted by Dargnon
No mě to včera bez komentáře smazalo platbu kreditkou, tak sem to jen zadal znova a moh sem se nalogovat. Ale furt je tam "pending" a to sem měl platit už 19.3. Jinak to píše "This account is active and can be used for playing." a furt se můžu nalogovat, ale peníze si neberou 
jo maj to dojebany protoze vzdy kdyz vyplniz znova udaje tak mas okazmite aktivni ucet do doby zhruba cas platby + 8hodin pak to froznou a ty muzes znova zadat a jedes dal :) |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 15:17:30
|
Tak se to nakonec nevyhlo ani mne. .
Platil jsem ucet sobe a jeste jednomu kamosovi a dnes mrknu na ucet a mam tam 3 blokace misto dvou.
No comment.  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 15:28:37
|
jo maj to dojebany protoze vzdy kdyz vyplniz znova udaje tak mas okazmite aktivni ucet do doby zhruba cas platby + 8hodin pak to froznou a ty muzes znova zadat a jedes dal :)
to je podle me umyslne.. imho je to tak dobre vymyslene... pripomina mi to presumpci neviny... pac kdyby to bylo jinak, automaticky by sis to mohl vylozit tak, ze te povazuji za lhare... tedy se predpoklada, ze zadane udaje jsou spravne a ty uz muzes hrat a placeni je uz je jen takova administrativa na pozadi... v pripade, ze platba neprobehne do stanovene doby, je ti account zmrazen a ty jsi bud lhar, nebo to opravis ku spokojenosti obou stran  |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 15:45:24
|
quote: Originally posted by Warlord
jo maj to dojebany protoze vzdy kdyz vyplniz znova udaje tak mas okazmite aktivni ucet do doby zhruba cas platby + 8hodin pak to froznou a ty muzes znova zadat a jedes dal :)
to je podle me umyslne.. imho je to tak dobre vymyslene... pripomina mi to presumpci neviny... pac kdyby to bylo jinak, automaticky by sis to mohl vylozit tak, ze te povazuji za lhare... tedy se predpoklada, ze zadane udaje jsou spravne a ty uz muzes hrat a placeni je uz je jen takova administrativa na pozadi... v pripade, ze platba neprobehne do stanovene doby, je ti account zmrazen a ty jsi bud lhar, nebo to opravis ku spokojenosti obou stran 
no to je sice hezky ale takhle muze hrat kazdej aniz by nekdy zaplatil :) |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 16:19:24
|
to je podle me umyslne.. imho je to tak dobre vymyslene... pripomina mi to presumpci neviny... pac kdyby to bylo jinak, automaticky by sis to mohl vylozit tak, ze te povazuji za lhare... tedy se predpoklada, ze zadane udaje jsou spravne a ty uz muzes hrat a placeni je uz je jen takova administrativa na pozadi... v pripade, ze platba neprobehne do stanovene doby, je ti account zmrazen a ty jsi bud lhar, nebo to opravis ku spokojenosti obou stran 
no to je sice hezky ale takhle muze hrat kazdej aniz by nekdy zaplatil :)
...za predpokladu, ze lze neomezene zadavat spatne udaje o cemz teda vazne pochybuju   |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 16:32:41
|
no to je sice hezky ale takhle muze hrat kazdej aniz by nekdy zaplatil :)
...za predpokladu, ze lze neomezene zadavat spatne udaje o cemz teda vazne pochybuju  
zatim to vypada ze to nemaj osefovany :)
jen doufam ze az to zprovoznej tak konecne budou schopny tu transakci provest, protoze u me chyba neni  |
 |
|
Spider
Starting Member
40 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 18:02:46
|
quote: Originally posted by Spider
Warlord: Jestli mas Visa Electron od Cesky Sporitelny jako ja, tak vez ze s ni platit NEJDE. Me taky rekli, ze to pujde, ale platba se jeste neodecetla, tak jsem volal do sporitelny a zenska zjistila, ze to opravdu nejde, protoze to neni proste povoleny. Takze si budu muset asi poridit normalni Visu za 400 / rok, kdyz uz mam ucet u nich.. :(
ja to vim ze s ni nejde platit, proto mam zcela zdarma kartu od eBanky s kterou mi to funguje... ja sem jen potvrzoval to, co napsal clovek nade mnou, ze s ni nejde platit... neumite cist
No jo... sorry ja jsem cet "muzu"... :) |
Eltaran <Czech Alliance> Night Elf Druid |
 |
|
collak
Starting Member
4 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 21:21:15
|
Osefovane to maji, podivej se na ucet a zjistis, ze ti pri kazde oprave blokuji nove penize. Aby si nakonec nenechali vsechny! |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 21:59:04
|
quote: Originally posted by collak
Osefovane to maji, podivej se na ucet a zjistis, ze ti pri kazde oprave blokuji nove penize. Aby si nakonec nenechali vsechny!
Ano, blokují, ale nestrhávají. Možná kvůli tomu je tedy blokujou a strhnou např. v půlce měsíce, kdy už je jsané, že se nebudou údaje opravovat. Otázkou je, jsetli potom vrátí ty bloklé peníze, nebo jak říkáš ty, si je nechaj (no ale to by asi udělali jednou a naposled=>přišli by o zákazníky) |
Arokh Estarioll |
 |
|
Kenny
Starting Member
62 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 07:20:29
|
hezky no tak jsem dneska rano volal do eBanky, aby mi odblokovali tech 1500kc co si Blizzard bloknul a pry si mam pockat 30dni... co to je za blbost!! Nebo pry dolozit nake podklady ze transakce nejde provest... chci se optat je to normalni ??? Jinak ucet podruhe FROZEN, nejdrive za tri mesice platba neprovedena a pak jsem zkusil zaplatit jen mesic a nic  |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 08:07:29
|
Ja mel automaticky zaplatit s kreditkou VISA Classic, kterou pouzivam uz 6 roku (bez jedineho problemu) vcera lehce po pulnoci. Cely den tam bylo pending a account byl open, dnes rano se divam account frozen a udaje o placeni vymazany. Tak jsem to zadal (stejne jako predtim) znova a behem minuty account open vcetne probehnute transakce. Tak nevim co si mam o tom myslet. |
Black |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 08:55:43
|
Blacku já bych si o tom myslel asi to že Blizzard má problémy s billingem. ;-) |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 09:25:23
|
quote: Originally posted by Mamut
no já mám Visa classic (funkční platím z ní Planetside) a tohle jsem se dnes dočetl na mém billing info:
21/03/05 N/A One-Day Exempt Active 20/03/05 N/A One-Day Exempt Expired 19/03/05 N/A One-Day Exempt Expired 19/02/05 N/A Free Month Expired
potud ok, ale zarazilo mě toto: Subscription: No subscription currently active
Co to boha je za pí*****, ještě včera jsem tam subskripci normálně měl, mají v tom nějaký bordel.
P.S.: chci platit dva účty...
Tak jsem to celý udělal znova, opravil diakritiku ve jménu (=odebral) a výsledek je: 23/03/05 12.99€ One-Month Subscription Active
 |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 10:04:37
|
ja to rikal uz xkrat ze si to mate vyplnit znova a bude to ok, ale nikdo me asi neposloucha....  |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 10:10:20
|
ja to rikal uz xkrat ze si to mate vyplnit znova a bude to ok, ale nikdo me asi neposloucha.... 
asi kazdy uz to vyplnil X-krat ovsem bez kladneho vysledku |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 10:13:05
|
ja to rikal uz xkrat ze si to mate vyplnit znova a bude to ok, ale nikdo me asi neposloucha.... 
asi kazdy uz to vyplnil X-krat ovsem bez kladneho vysledku
mno jestli to vyplnuji jako muj kamos Oralin tak se ani nedivim  me se zda, jako by vetsina chyb byla na strane uzivatele (po zkusenostech), ovsem v tech pripadech x-krat blokovane castky na ucte bude problem zrejme nekde jinde, to asi jo  |
 |
|
Bantu
Moderator

191 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 10:24:02
|
No nevím, ale já zatím nemám žádný problém s placením. Mám VISA od Živnobanky embosovanou a limitem pro platby na internetu. Po skončení free a tří dnů navíc se včera bez problémů strhla platba 12,99 a account je pořád open. Asi mám štěstí  |
ČO BOLO TO BOLO, TERAZKY SOM MA... :o)
|
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 11:54:41
|
No hurááá, Blizzard si konečně včera s třídennim spožděnim vzal svejch 12,99 :)))
Takže sem měl vlastně tři dny hraní zadarmo, protože account celou dobu fungoval  |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
airan
Starting Member
18 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 12:35:58
|
quote: Originally posted by Kenny
hezky no tak jsem dneska rano volal do eBanky, aby mi odblokovali tech 1500kc co si Blizzard bloknul a pry si mam pockat 30dni... co to je za blbost!! Nebo pry dolozit nake podklady ze transakce nejde provest... chci se optat je to normalni ??? Jinak ucet podruhe FROZEN, nejdrive za tri mesice platba neprovedena a pak jsem zkusil zaplatit jen mesic a nic 
S temi 30 dny mi bylo sdeleno to same. Pry maji pravo si ty penize po tu dobu blokovat a pokud tu blokaci chci zrusit, mam kontaktovat Blizz a zruseni blokace musi byt z jejich strany. Jenze od supportu se me vraci nedorucitelny maily... |
 |
|
airan
Starting Member
18 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 12:39:20
|
quote: Originally posted by Dargnon
No hurááá, Blizzard si konečně včera s třídennim spožděnim vzal svejch 12,99 :)))
Takže sem měl vlastně tři dny hraní zadarmo, protože account celou dobu fungoval 
Hehe zadarmo, vsak oni si to dalsi mesic vemou zase o tri dny driv, neboj.  |
 |
|
Topic  |
|