Takze... platba neprijmuta. Invalid details. Znovu jsem to vyplnil, ale vypada to, ze o novouz platbu se Blizzard pokusi az zitra, takze do ty doby mam smulu.
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!"
Takze... platba neprijmuta. Invalid details. Znovu jsem to vyplnil, ale vypada to, ze o novouz platbu se Blizzard pokusi az zitra, takze do ty doby mam smulu.
No a nedostaneš se i tak do hry? jako kolega a brutus?
zalezi na tom, co mas napsany na karte, jestli tam je Řehoř Novák nebo Rehor Novak
Kua ja tam nemam napsany Novak ... to budu mit asi problem co?
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
No, me meli odecist dneska ve 13:27 ale porad nic, platba je "pending" a ja hraju dal :D. Budu se muset kouknout na ucet. Jinak se mi nezda, ze by overovali jmeno v accountu se jmenem na karte. Ja mel taky invalid details a bylo to overovacim cislem na druhy strane karty...
No, me meli odecist dneska ve 13:27 ale porad nic, platba je "pending" a ja hraju dal :D. Budu se muset kouknout na ucet. Jinak se mi nezda, ze by overovali jmeno v accountu se jmenem na karte. Ja mel taky invalid details a bylo to overovacim cislem na druhy strane karty...
ne, ale overujou jmeno na karte se jmenem na karte
Spider: Ne neoveruji jmeno accountu, ale jmeno, ktere zadas u kreditky :)
Jinak ja mam v zaloze jeste tu VISU electron, kdyby nahodou neco. Ale nemuzu se zbavit dojmu, ze jak ma Blizzard skvelej tym, kterej ma na svedomi genialne naprogramovanu hru, tak ma jeste tym naprostejch amateru, kterej se stara " o to okolo"
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!"
Mam stejny problem,do hry se sice dostanu ale u manager accountu mam "Invalid details..." Platite nekdo E-Card od komercni banky a probehla vam platba bez problemu?
invalid details u kreditky jsme mel taky :o) ale pak jsem napsal presne to co mam v papirech od Ebanky a uz to tam nemam
No ja to tam taky nemam, ale mam stale "pending", takze se to tam muze zase objevit :) A co mas za kartu? A platba ti probehla?
jo takhle... mno tak to ja tam mam taky stale pending, ale to bude asi tim, ze mam jeste 2 dny free, takze platba jeste neprobehla jinak mam MasterCard InternetCard od eBanky, zatim s tim nemam zkusenosti, zrizoval jsem si to kvuli WOW
World of Warcraft - Drak'thul : Ratamahatta Ultima Online - DF : Kenny
zalezi na tom, co mas napsany na karte, jestli tam je Řehoř Novák nebo Rehor Novak
Hmm zatim nemam problem ale jestli bude tak asi je to tim ze nemam ani jednu z tehle moznosti ani Řehoř Novák a ani Rehor Novak to sem pak v prdeli asi
invalid details u kreditky jsme mel taky :o) ale pak jsem napsal presne to co mam v papirech od Ebanky a uz to tam nemam
No ja to tam taky nemam, ale mam stale "pending", takze se to tam muze zase objevit :) A co mas za kartu? A platba ti probehla?
jo takhle... mno tak to ja tam mam taky stale pending, ale to bude asi tim, ze mam jeste 2 dny free, takze platba jeste neprobehla jinak mam MasterCard InternetCard od eBanky, zatim s tim nemam zkusenosti, zrizoval jsem si to kvuli WOW
MasterCard InternetCard od eBanky bez problemu funguje, dnes rano 1:06 si strhli 12.99€
Stejny problem, moji MasterCard, kterou platim vsude a i jsem s ni platil za jine MMORPG, to proste nebere. Chyba neni urcite na moji strane, zkusil jsem jmeno bez i s diakritikou, porad Invalid Details or Payment Refused. Dovolat se na Blizz neni kam, protoze pro nas neni telefonicky support a na muj dotaz pres www formular za pet dni nebyli schopni odpovedet. Zatim mi tedy jde hrat, ale pocitam hodiny do zakonzervovani meho accountu :) Smula, Blizzard asi nestoji o nase penize ...
Hm takze dneska rano se tam zase divam - porad sviti Payment refused or invalid details a platba je pending ....
Tak se naseru a opet preedituju Payment Details - tim samym - nic nemenim a pouzivam diakritiku tak jako minule).
Cervena znacka zmizela (tak jako minule ;) a navic se platba co mne z 16.3 vislea jako pending zmenila na Active subscription od 18.3 a naskocila dalsi platba pending - na 18.4 - coz vypada ok.
Maj to proste rozesrany - je to banda francouzkejch buzen.
Zvlastni je, ze jsem mohl porad hrat - podle mne maj jebly to www rozhrani a nekde v systemu ta platba probehnout musela - jinak by mne odrizli asi... (v bance overim kulovy, protoze KB strhava prachy z uctu klidne 1-2 tejdny potom co kartou zaplatim)
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Kdyby udelali centrum podpory a datacentrum u nas, tak by na tom byli lip. Paterni spoje na to mame a rozhodne by se tu nasli nadsenci, co by jim za mrzkejch 1.500,- euro mesicne udelali pro hru poradnou podporu a starani o komunitu. Dat to do komoussky Francie (u nas se to snad po volbach zmeni), ac Vivendi je Francie, kde se porad jen stavkuje, lidi jsou liny a nejradsi by pracovali 25 hodin tydne, to byl blbej napad ...
Jak rikam, asi nepotrebuji nase penize, ja uz ale udelal vsechno, co slo ... treba se za mesic uraci odpoved na muj dotaz :)
Bože co to je za maras, nejhorší je že mi nikdo neodpoví.
:)))
No to je Nemecky trimesicni predplatne :)) Obcas se jim tam pomichaji jazyky, me to ted treba ukazuje, ze jsem z Tschechische Republik ;)
Taky nechapu post na blizzardim foru, kde zadaji, at si kazdy prekontroluje svuj account a opravi si jmeni, adresu atd. Muzu vedet, kde si v account managementu opravim jmeno, kdyz to pole menit nejde ??? Chtel bych treba zkusit ho zmenit na bez diakritiky, co kdyz to s tim souvisi.
Hm takze dneska rano se tam zase divam - porad sviti Payment refused or invalid details a platba je pending ....
Tak se naseru a opet preedituju Payment Details - tim samym - nic nemenim a pouzivam diakritiku tak jako minule).
Cervena znacka zmizela (tak jako minule ;) a navic se platba co mne z 16.3 vislea jako pending zmenila na Active subscription od 18.3 a naskocila dalsi platba pending - na 18.4 - coz vypada ok.
Zvlastni je, ze jsem mohl porad hrat - podle mne maj jebly to www rozhrani a nekde v systemu ta platba probehnout musela - jinak by mne odrizli asi... (v bance overim kulovy, protoze KB strhava prachy z uctu klidne 1-2 tejdny potom co kartou zaplatim)
To sice ano, ale castku mas blokovanou uz v momente kdy si ji inkasuje Blizzard, takze je to celkem jedno kdy ty prachy z uctu odejdou, stejne s nimi nemuzes nakladat :-)
To sice ano, ale castku mas blokovanou uz v momente kdy si ji inkasuje Blizzard, takze je to celkem jedno kdy ty prachy z uctu odejdou, stejne s nimi nemuzes nakladat :-)
Mne slo o to, ze si neoverim ze se neco deje, protoze KB mne to ukaze na "online" vypisu za tejden....
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Kdyz si napriklad zmenim adresu s diakritikou, tak jim to blbne a nasledujici pismeno zmeni na velke, otazka, jestli to muze hrat nejakou roli, asi ne ...
Jinak platba porad nic, zkusil jsem vse znovu zadat, opet cerveno ...
quote: MasterCard InternetCard od eBanky bez problemu funguje, dnes rano 1:06 si strhli 12.99€
Mam tu samou kartu, ten verifikacni kod jak pisou ze to sou posledni 3 nebo 4 cisla z cisla karty je ok ? nebo se tam dava (u me trojmistnej) CVV2 kod ?
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane
quote: MasterCard InternetCard od eBanky bez problemu funguje, dnes rano 1:06 si strhli 12.99€
Mam tu samou kartu, ten verifikacni kod jak pisou ze to sou posledni 3 nebo 4 cisla z cisla karty je ok ? nebo se tam dava (u me trojmistnej) CVV2 kod ?
Pokud mas MasterCard InternetCard od ebanky, tak na tom papirku mas preci napsano: Cislo karty: **************************** EX(MMRR): 0703-0705 CVC2/CVV2: ***
Proste tam zadej to co mas natistene jako CVC2/CVV2
Pokud mas MasterCard InternetCard od ebanky, tak na tom papirku mas preci napsano: Cislo karty: **************************** EX(MMRR): 0703-0705 CVC2/CVV2: ***
Proste tam zadej to co mas natistene jako CVC2/CVV2
no to sem udelal : zadal cislo karty a jako verifikacni kod ten *** CVC2/CVV2 zmatlo me ze oni uvadej ze to sou posledni 3 nebo 4 cisla z cisla karty, platbu mam dnes v 17:07 tak uvidim :)
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane
no to sem udelal : zadal cislo karty a jako verifikacni kod ten *** CVC2/CVV2 zmatlo me ze oni uvadej ze to sou posledni 3 nebo 4 cisla z cisla karty, platbu mam dnes v 17:07 tak uvidim :)
jo ale tisteneho cisla z druhe strany karty pod tim elektronicky cernym pruhem a ne cisla karty jako takove cili uctu...
jo ale tisteneho cisla z druhe strany karty pod tim elektronicky cernym pruhem a ne cisla karty jako takove cili uctu...
to sory tak blbej nejsem abych zadaval cislo uctu :)
Tak já hlásím také úspěch. Tři dny jsem stále kvůli té hlášce s nadějí přepisoval kreditku a dnes to konečně vzali. Takže já jsem tím dostal 3 dny zdarma, ale chyba jednoznačně opět u Blizzu. Měli by ty frantíky prohnat aspoň 10x na Effelovku a dolů
Nedalo mi to a zavolal na kartovy centrum my banky a svete div se, je to dost zajimave.
V accountu mam porad jednu platbu pending na 6 mesicu, ale operatorka mi rekla, ze me Blizzard zkasiroval 10x behem tohoto tydne a ted uz platit nejde z duvodu prekroceni limitu. Takze milej Blizzard mi vycucnul 650 euro z uctu a v account managementu mam porad pending, nevim, co na to rict, ale toto je amaterismus nejhrubsiho zrna. Na muj dodaz na support se ani neobtezujou odpovedet uz od pondelka.
hehe, to se stalo uz nekolika lidem v evrope, chyba mezi bankou a blizzardem
No by me zajimalo, zda bys delal hehe, kdyby si byl v my kuzi :) takze jsem zaplatil 650 euro, nemam sanci jim ani zavolat, pac telefonni support pro CR neni, na urgence z formulare nereaguji x dni, nemuzu ani lognout do fora, abych neco napsal a frozen account mam na krku ...