Author |
Topic  |
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 14:03:23
|
Takze... platba neprijmuta. Invalid details. Znovu jsem to vyplnil, ale vypada to, ze o novouz platbu se Blizzard pokusi az zitra, takze do ty doby mam smulu.
|
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
|
| |
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 14:04:32
|
quote: Originally posted by Tragedy
Takze... platba neprijmuta. Invalid details. Znovu jsem to vyplnil, ale vypada to, ze o novouz platbu se Blizzard pokusi az zitra, takze do ty doby mam smulu.
No a nedostaneš se i tak do hry? jako kolega a brutus? |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 14:05:32
|
cetl jsem na guildforu, ze to zjistis za par minut....
ja to zkusim vecer hned jak budu doma, dam vedet  |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 14:06:18
|
Nevim... jsem v praci a tady WoW nemam :) ale na forum se nedostanu. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 14:18:15
|
invalid details me taky postihly, ovsem do hry sem se dostal
asi rada do budoucna: jmeno a prijmeni zadavejte s diakritikou  |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 15:14:47
|
quote: Originally posted by MegaDeath
asi rada do budoucna: jmeno a prijmeni zadavejte s diakritikou 
to sem prave umyslne neudelal aby nedoslo k problemu... mno jestli to je kvuli tomu tak me asi odvezou :o) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 15:21:49
|
quote: Originally posted by Warlord
asi rada do budoucna: jmeno a prijmeni zadavejte s diakritikou 
to sem prave umyslne neudelal aby nedoslo k problemu... mno jestli to je kvuli tomu tak me asi odvezou :o)
Ja tam naopak predtim diakritiku mel a ted sem ji odstranil :) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 15:24:13
|
zalezi na tom, co mas napsany na karte, jestli tam je Řehoř Novák nebo Rehor Novak  |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 15:24:38
|
zalezi na tom, co mas napsany na karte, jestli tam je Řehoř Novák nebo Rehor Novak 
Kua ja tam nemam napsany Novak ... to budu mit asi problem co?  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 15:27:11
|
Ja tam naopak predtim diakritiku mel a ted sem ji odstranil :)
budu si muset s rodičema vážně promluvit na téma "moje křestní jméno a diakritika" |
 |
|
Spider
Starting Member
40 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 15:32:03
|
No, me meli odecist dneska ve 13:27 ale porad nic, platba je "pending" a ja hraju dal :D. Budu se muset kouknout na ucet. Jinak se mi nezda, ze by overovali jmeno v accountu se jmenem na karte. Ja mel taky invalid details a bylo to overovacim cislem na druhy strane karty... |
Eltaran <Czech Alliance> Night Elf Druid |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 15:34:45
|
quote: Originally posted by Spider
No, me meli odecist dneska ve 13:27 ale porad nic, platba je "pending" a ja hraju dal :D. Budu se muset kouknout na ucet. Jinak se mi nezda, ze by overovali jmeno v accountu se jmenem na karte. Ja mel taky invalid details a bylo to overovacim cislem na druhy strane karty...
ne, ale overujou jmeno na karte se jmenem na karte |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 15:35:02
|
Spider: Ne neoveruji jmeno accountu, ale jmeno, ktere zadas u kreditky :)
Jinak ja mam v zaloze jeste tu VISU electron, kdyby nahodou neco. Ale nemuzu se zbavit dojmu, ze jak ma Blizzard skvelej tym, kterej ma na svedomi genialne naprogramovanu hru, tak ma jeste tym naprostejch amateru, kterej se stara " o to okolo" |
Edited by - Tragedy on 17/03/2005 15:35:34 |
 |
|
Kenny
Starting Member
62 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 16:35:13
|
invalid details u kreditky jsme mel taky :o) ale pak jsem napsal presne to co mam v papirech od Ebanky a uz to tam nemam  |
World of Warcraft - Drak'thul : Ratamahatta Ultima Online - DF : Kenny |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 16:47:19
|
quote: Originally posted by Kenny
invalid details u kreditky jsme mel taky :o) ale pak jsem napsal presne to co mam v papirech od Ebanky a uz to tam nemam 
No ja to tam taky nemam, ale mam stale "pending", takze se to tam muze zase objevit :) A co mas za kartu? A platba ti probehla? |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 20:02:01
|
Me to taky nejde ... ach jo :/ |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Anomaly
New Member

132 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 22:01:27
|
hm.. taky taky .. ;-( |
 |
|
Bal
Starting Member
47 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 03:19:37
|
Mam stejny problem,do hry se sice dostanu ale u manager accountu mam "Invalid details..." Platite nekdo E-Card od komercni banky a probehla vam platba bez problemu? |
 |
|
Kenny
Starting Member
62 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 06:58:26
|
invalid details u kreditky jsme mel taky :o) ale pak jsem napsal presne to co mam v papirech od Ebanky a uz to tam nemam 
No ja to tam taky nemam, ale mam stale "pending", takze se to tam muze zase objevit :) A co mas za kartu? A platba ti probehla?
jo takhle... mno tak to ja tam mam taky stale pending, ale to bude asi tim, ze mam jeste 2 dny free, takze platba jeste neprobehla jinak mam MasterCard InternetCard od eBanky, zatim s tim nemam zkusenosti, zrizoval jsem si to kvuli WOW  |
World of Warcraft - Drak'thul : Ratamahatta Ultima Online - DF : Kenny |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 08:13:54
|
zalezi na tom, co mas napsany na karte, jestli tam je Řehoř Novák nebo Rehor Novak 
Hmm zatim nemam problem ale jestli bude tak asi je to tim ze nemam ani jednu z tehle moznosti ani Řehoř Novák a ani Rehor Novak to sem pak v prdeli asi  |
 |
|
PetriK
Starting Member
5 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 08:18:18
|
No ja to tam taky nemam, ale mam stale "pending", takze se to tam muze zase objevit :) A co mas za kartu? A platba ti probehla?
jo takhle... mno tak to ja tam mam taky stale pending, ale to bude asi tim, ze mam jeste 2 dny free, takze platba jeste neprobehla jinak mam MasterCard InternetCard od eBanky, zatim s tim nemam zkusenosti, zrizoval jsem si to kvuli WOW 
MasterCard InternetCard od eBanky bez problemu funguje, dnes rano 1:06 si strhli 12.99€ |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 08:20:05
|
Stejny problem, moji MasterCard, kterou platim vsude a i jsem s ni platil za jine MMORPG, to proste nebere. Chyba neni urcite na moji strane, zkusil jsem jmeno bez i s diakritikou, porad Invalid Details or Payment Refused. Dovolat se na Blizz neni kam, protoze pro nas neni telefonicky support a na muj dotaz pres www formular za pet dni nebyli schopni odpovedet. Zatim mi tedy jde hrat, ale pocitam hodiny do zakonzervovani meho accountu :) Smula, Blizzard asi nestoji o nase penize ... |
http://motion.parba.cz |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 08:28:54
|
mě to píše invalid card number, což je novinka oproti včerejšku  |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 08:37:28
|
Hm takze dneska rano se tam zase divam - porad sviti Payment refused or invalid details a platba je pending ....
Tak se naseru a opet preedituju Payment Details - tim samym - nic nemenim a pouzivam diakritiku tak jako minule).
Cervena znacka zmizela (tak jako minule ;) a navic se platba co mne z 16.3 vislea jako pending zmenila na Active subscription od 18.3 a naskocila dalsi platba pending - na 18.4 - coz vypada ok.
Maj to proste rozesrany - je to banda francouzkejch buzen.
Zvlastni je, ze jsem mohl porad hrat - podle mne maj jebly to www rozhrani a nekde v systemu ta platba probehnout musela - jinak by mne odrizli asi... (v bance overim kulovy, protoze KB strhava prachy z uctu klidne 1-2 tejdny potom co kartou zaplatim) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 08:40:11
|
quote: Originally posted by PetriK
MasterCard InternetCard od eBanky bez problemu funguje, dnes rano 1:06 si strhli 12.99€
jj me to uz taky funguje, platba probehla vcera v 17:06 :) a nemusel sem nic menit a to sem sve jmeno napsal bez diakritiky  |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 08:40:47
|
18/03/05 35.97€ Dreimonatiges Abonnement
Bože co to je za maras, nejhorší je že mi nikdo neodpoví. |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 08:42:10
|
Kdyby udelali centrum podpory a datacentrum u nas, tak by na tom byli lip. Paterni spoje na to mame a rozhodne by se tu nasli nadsenci, co by jim za mrzkejch 1.500,- euro mesicne udelali pro hru poradnou podporu a starani o komunitu. Dat to do komoussky Francie (u nas se to snad po volbach zmeni), ac Vivendi je Francie, kde se porad jen stavkuje, lidi jsou liny a nejradsi by pracovali 25 hodin tydne, to byl blbej napad ...
Jak rikam, asi nepotrebuji nase penize, ja uz ale udelal vsechno, co slo ... treba se za mesic uraci odpoved na muj dotaz :) |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 08:45:41
|
quote: Originally posted by spajdr
18/03/05 35.97€ Dreimonatiges Abonnement
Bože co to je za maras, nejhorší je že mi nikdo neodpoví.
:)))
No to je Nemecky trimesicni predplatne :)) Obcas se jim tam pomichaji jazyky, me to ted treba ukazuje, ze jsem z Tschechische Republik ;)
Taky nechapu post na blizzardim foru, kde zadaji, at si kazdy prekontroluje svuj account a opravi si jmeni, adresu atd. Muzu vedet, kde si v account managementu opravim jmeno, kdyz to pole menit nejde ??? Chtel bych treba zkusit ho zmenit na bez diakritiky, co kdyz to s tim souvisi. |
 |
|
PetriK
Starting Member
5 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 08:45:46
|
quote: Originally posted by brutus
Hm takze dneska rano se tam zase divam - porad sviti Payment refused or invalid details a platba je pending ....
Tak se naseru a opet preedituju Payment Details - tim samym - nic nemenim a pouzivam diakritiku tak jako minule).
Cervena znacka zmizela (tak jako minule ;) a navic se platba co mne z 16.3 vislea jako pending zmenila na Active subscription od 18.3 a naskocila dalsi platba pending - na 18.4 - coz vypada ok.
Zvlastni je, ze jsem mohl porad hrat - podle mne maj jebly to www rozhrani a nekde v systemu ta platba probehnout musela - jinak by mne odrizli asi... (v bance overim kulovy, protoze KB strhava prachy z uctu klidne 1-2 tejdny potom co kartou zaplatim)
To sice ano, ale castku mas blokovanou uz v momente kdy si ji inkasuje Blizzard, takze je to celkem jedno kdy ty prachy z uctu odejdou, stejne s nimi nemuzes nakladat :-) |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 08:47:55
|
quote: Originally posted by brutus
Zvlastni je, ze jsem mohl porad hrat - podle mne maj jebly to www rozhrani a nekde v systemu ta platba probehnout musela - jinak by mne odrizli asi... (v bance overim kulovy, protoze KB strhava prachy z uctu klidne 1-2 tejdny potom co kartou zaplatim)
To sice ano, ale castku mas blokovanou uz v momente kdy si ji inkasuje Blizzard, takze je to celkem jedno kdy ty prachy z uctu odejdou, stejne s nimi nemuzes nakladat :-)
Mne slo o to, ze si neoverim ze se neco deje, protoze KB mne to ukaze na "online" vypisu za tejden.... |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 08:49:44
|
Kdyz si napriklad zmenim adresu s diakritikou, tak jim to blbne a nasledujici pismeno zmeni na velke, otazka, jestli to muze hrat nejakou roli, asi ne ...
Jinak platba porad nic, zkusil jsem vse znovu zadat, opet cerveno ... |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 09:22:43
|
tak u me platba probehla, musel sem napsat svoje jmeno S diakritikou, jinak to nefachalo |
 |
|
PetriK
Starting Member
5 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 09:25:40
|
quote:
Mne slo o to, ze si neoverim ze se neco deje, protoze KB mne to ukaze na "online" vypisu za tejden....
V ebance vidis blokaci castky okamzite :-) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 09:28:00
|
tak ty tři měsíce jsou fuč. Prostě se to ztratilo a je tam zase jenom na jeden měsíc ve stavu pending. |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 09:33:02
|
quote:
MasterCard InternetCard od eBanky bez problemu funguje, dnes rano 1:06 si strhli 12.99€
Mam tu samou kartu, ten verifikacni kod jak pisou ze to sou posledni 3 nebo 4 cisla z cisla karty je ok ? nebo se tam dava (u me trojmistnej) CVV2 kod ? |
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 09:33:42
|
Me to nejde, ani s ani bez diakritiky, zkusil jsem uz vsechno, taky mam Pending, ale zatim jeste account active, otazka, na jak dlouho :) |
 |
|
PetriK
Starting Member
5 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 09:41:10
|
quote: Originally posted by CabA
quote:
Mam tu samou kartu, ten verifikacni kod jak pisou ze to sou posledni 3 nebo 4 cisla z cisla karty je ok ? nebo se tam dava (u me trojmistnej) CVV2 kod ?
Pokud mas MasterCard InternetCard od ebanky, tak na tom papirku mas preci napsano: Cislo karty: **************************** EX(MMRR): 0703-0705 CVC2/CVV2: ***
Proste tam zadej to co mas natistene jako CVC2/CVV2 |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 09:43:51
|
quote:
Mam tu samou kartu, ten verifikacni kod jak pisou ze to sou posledni 3 nebo 4 cisla z cisla karty je ok ? nebo se tam dava (u me trojmistnej) CVV2 kod ?
Pokud mas MasterCard InternetCard od ebanky, tak na tom papirku mas preci napsano: Cislo karty: **************************** EX(MMRR): 0703-0705 CVC2/CVV2: ***
Proste tam zadej to co mas natistene jako CVC2/CVV2
no to sem udelal : zadal cislo karty a jako verifikacni kod ten *** CVC2/CVV2 zmatlo me ze oni uvadej ze to sou posledni 3 nebo 4 cisla z cisla karty, platbu mam dnes v 17:07 tak uvidim :)
|
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 09:46:47
|
jo a jeste by me zajimalo jakej kurz maj na euro ? |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 09:47:47
|
Tak jsem to zaplatil přes petrika, jeho mastercard kreditkou z EBanky a hned je to aktivní. |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 09:49:12
|
no to sem udelal : zadal cislo karty a jako verifikacni kod ten *** CVC2/CVV2 zmatlo me ze oni uvadej ze to sou posledni 3 nebo 4 cisla z cisla karty, platbu mam dnes v 17:07 tak uvidim :)
jo ale tisteneho cisla z druhe strany karty pod tim elektronicky cernym pruhem a ne cisla karty jako takove cili uctu...  |
 |
|
PetriK
Starting Member
5 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 09:49:46
|
jo a jeste by me zajimalo jakej kurz maj na euro ?
Jaky je kurz nevim, ale uvedu priklad (eBanka): 18.03.2005 01:09 BLIZZARD ENTERTAINMENT VELIZY VILL - FR Platba kartou 12,99 EUR 393,64 Kč |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 09:52:52
|
18.03.2005 01:09 BLIZZARD ENTERTAINMENT VELIZY VILL - FR Platba kartou 35,97 EUR 1 090,00 ------ 3 mesice za 1090,-
|
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 09:55:41
|
quote: Originally posted by Warlord
jo ale tisteneho cisla z druhe strany karty pod tim elektronicky cernym pruhem a ne cisla karty jako takove cili uctu... 
to sory tak blbej nejsem abych zadaval cislo uctu :) |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 09:56:30
|
18.03.2005 01:09 BLIZZARD ENTERTAINMENT VELIZY VILL - FR Platba kartou 35,97 EUR 1 090,00 ------ 3 mesice za 1090,-
jo parada taky mam na 3 mesice a na ucte pri tom jak to pocitaj nastesti dost :) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 10:10:40
|
Takze u me platba probehla take OK a to DNES. Takze sem mel 3 dny zadara a pak jeste 2 dny navic diky tomu jejich podivnmu systemu.
Jmeno jsem zadaval BEZ diakritiky. Mam MC-Inet eBanka. |
 |
|
BlackSource
Starting Member
99 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 10:14:38
|
Tak já hlásím také úspěch. Tři dny jsem stále kvůli té hlášce s nadějí přepisoval kreditku a dnes to konečně vzali. Takže já jsem tím dostal 3 dny zdarma, ale chyba jednoznačně opět u Blizzu. Měli by ty frantíky prohnat aspoň 10x na Effelovku a dolů  |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 10:36:25
|
Tak ted mi opravdu tecou s Blizzardem nervy ...
Nedalo mi to a zavolal na kartovy centrum my banky a svete div se, je to dost zajimave.
V accountu mam porad jednu platbu pending na 6 mesicu, ale operatorka mi rekla, ze me Blizzard zkasiroval 10x behem tohoto tydne a ted uz platit nejde z duvodu prekroceni limitu. Takze milej Blizzard mi vycucnul 650 euro z uctu a v account managementu mam porad pending, nevim, co na to rict, ale toto je amaterismus nejhrubsiho zrna. Na muj dodaz na support se ani neobtezujou odpovedet uz od pondelka. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 10:38:41
|
hehe, to se stalo uz nekolika lidem v evrope, chyba mezi bankou a blizzardem |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 10:45:06
|
hehe, to se stalo uz nekolika lidem v evrope, chyba mezi bankou a blizzardem
No by me zajimalo, zda bys delal hehe, kdyby si byl v my kuzi :) takze jsem zaplatil 650 euro, nemam sanci jim ani zavolat, pac telefonni support pro CR neni, na urgence z formulare nereaguji x dni, nemuzu ani lognout do fora, abych neco napsal a frozen account mam na krku ... |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 10:45:42
|
co mas za banku? |
 |
|
Topic  |