Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 In game mail system
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:01:57  Show Profile Send Aramir a Private Message
quote:
Originally posted by Kuzmik

Tak rano moudrejsi vecera, ze?
... a teprve ted mi to doslo. Jedina omluva pro VT by byla, ze prizna, ze mu jeho ucet na foru hacknul Demonstenes!

Což nemůže být pravda, protože by tu byla tuna postů o tom, jak placené MMORPG sucks a Endor rulez

Jinak to, že se věci kopírují (zvláště ty, co fungují), je snad zřejmé několik let. WoW a EQ2 můžou mít stejně umístěné prvky, ale na druhou stranu, kam jinam by je bylo možno dát.
Mě by spíše zajímalo, kdy nějaká společnost přijde s nějakým převratným konceptem MMORPG, který ještě nikde nebyl použit a změní tím celou koncepci tohoto žánru.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:04:16  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
A das se na leceni? Fakt ti to prospeje. Zvlaste pote, co jsi nedokazal odpovedet na radu zcela konkretnich otazek a argumentu a stale jen opakoval : JA SI MYSLIM, DLE MEHO NAZORU.

To se nazyva demagogie a ne diskuze a argumentace. Je skoda, ze si ani tento post nevemes k srdci a nezamyslis se nad sebou ...

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:09:27  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:
Originally posted by Aramir

Mě by spíše zajímalo, kdy nějaká společnost přijde s nějakým převratným konceptem MMORPG, který ještě nikde nebyl použit a změní tím celou koncepci tohoto žánru.

to uz je prece wow

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:10:32  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
A ehm, kde jsem rikal, ze nekdo napada EQ2 a tak ji jdu branit, VT, VT, cim dal tim slabsi hehe.

Ja to brojim proti antologice tve a ne proti napadani EQ2

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:10:59  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Jaris

A das se na leceni? Fakt ti to prospeje.

Jsi nepolepsitelny.

quote:

Zvlaste pote, co jsi nedokazal odpovedet na radu zcela konkretnich otazek a argumentu a

Na spusty otazek neodpovidam v pripade, ze jsou doplneny nejakou peprnou osobni narazkou. Coz u tebe a Kuzmy neni problem.

quote:

stale jen opakoval : JA SI MYSLIM, DLE MEHO NAZORU.

Ano, muj nazor je, ze SOE kopiruje WoW? Mas s timto zjistenim nejaky fyzicky problem? Podle urazek a capslocku to tak minimalne vypada.

Uz se do diskuze prosim nevracej pokud budes kazdy post zacinat osobnim utokem. Musel bych te skutecne nazvat ubozakem.

Edited by - VT on 17/03/2005 10:11:44
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:13:03  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message
Sry za OT, kterych uz je tu stejne tuny, ale ono se musi kazdy post editovat jak to dela VT?

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:15:11  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:
Originally posted by Aramir

No ja nevim, co by melo byt zcela noveho a prevratneho. Tak nejak mi prijde, ze dalsim krokem je klasicka virtualni realita, coz si ale nedokazu predstavit.

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:16:57  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
Originally posted by Van Tassel
Kuzma nedokaze poslouchat odlisny nazor lidi (+jeho primitvni osobni vypady si v textu muse kazdy najit sam, takze je neni nutne citovat):
- ted si bezte kydat vase nesmysli do vaseho WoW fora a neflamujte v nasich topicich.

Ja narozdil od tebe, dokazu poslouchat jine nazory, ktere jsou necim podlozene. Jeste v ranich hodinach jsem porovnal jasne a srozumitelne oba dukazi protistran. Screenshot mailu z WoW a EQ2, doplnene sreenshotem EQ2 UI jineho okna.

Zcela jednoznacne prevazili odlisnosti nad shodama a zaver byl jasny alogicky.... z male casti jsou si UI podobna, ale z vetsi casti jsou diametralne odlisna.
Podobnost jsem nasel jen v castech, ktere jednoznacne musim mit kazdy email jakozto standart a v tom, co EQ2 pouziva od zacatku sve existence a to je tebou zminovyny coinslot.

Proste tvuj argument na kterem opiras kydy o plagiatorstvi je dokolecka opakovany coinslot a to je jen jednaz mno soucasti mail okna.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:18:06  Show Profile Send VT a Private Message
quote:

A ehm, kde jsem rikal, ze nekdo napada EQ2 a tak ji jdu branit, VT, VT, cim dal tim slabsi hehe.

?

Jiste, rad te quotnu. Ale myslel jsem, ze vis co pises.

Jaris zmatene wrote:

quote:

WoW a EQ2 jsou zcela rozlisne hry pro uplne jiny typ hracu (PvE vs. PvP, group vs. solo, HC vs. CP). Nechapu, proc by mel existovat jen jeden typ hry ci proc by lidi, co hraji hru "pro sebe" chteli predelavat hru s jinym zamerenim.

VT byl zdesen, ze je Jaris dezorientovan a ptal se kde kdo srovnava obe hry jako takove. Jaris se uz k tomuto souveti nevratil.

quote:

A u WoW vs. EQ2 je zajimave, ze stale lide z WoW vrtaji do EQ2 (dokonce do EQ2 fora), obracene to snad neni ne? Asi to o necem svedci, mozna o PvP hehe

Stejny pripad jako ten vyse - patri zcela jiste k jinemu topicu, ale rozhodne ne k diskuzi o EQ2 email UI.

Edited by - VT on 17/03/2005 10:21:46
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:18:31  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message
quote:

A ja ti doporucuji aby jsi prestal zobat a dal se naleceni. Ten nazor je silne vetsinovy a tvoje prezentace zde na foru ti opravdu na dobre povesti neprida

A je zajimave, ze zatimco Dema a ostatni to opustili (mozna pod tihou argumentu, co ja vim), ty zabejcene zustavas a odmitas jaky koliv argument. Btw, dobre se na tvuj ucet v guildchatu bavime - udajne SOE zkopirovalo dvere za vodopadem v NF (ale ty ty asi bohuzel neznas, skoda)

Být na obtíž je úlohou hlupáka. Jemný člověk vycítí, zda je vhod či ne a umí zmizet v okamžiku, který ještě předchází onomu, kdy se stane zbytečným.

JEAN DE LA BRUYÉRE

jinak je az obdivuhodne jak dokazete lidi co maji jiny nazor urazet. btw ted jsem ty screeny ukazoval kolegovi z prace ktery je wowem ci e2 nedotcen a rekl ze jsou si az moc podobne, se swg nejakou podobnost nenasel a to je vse co se tady resi ne?

a kdyz uz jsme u toho plagiatorstvi stejnej copy mi prijdou ty pripravovane "bubliny" ve wow, to je taky bez debat, akurat ja si to umim priznat a vy (u toho debilniho email systemu) ne :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:20:35  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
jo kdyz barvoslepymu ukazu cervenou a zlutou skvrnu s vykrikem hele jak si jsou podobny taky neuvidi rozdil

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:23:02  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message
quote:
Originally posted by reyden

Být na obtíž je úlohou hlupáka. Jemný člověk vycítí, zda je vhod či ne a umí zmizet v okamžiku, který ještě předchází onomu, kdy se stane zbytečným.

JEAN DE LA BRUYÉRE

Spravne reydene, presne tohle nedokaze VT pochopit...

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:25:29  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

btw ted jsem ty screeny ukazoval kolegovi z prace ktery je wowem ci e2 nedotcen a rekl ze jsou si az moc podobne, se swg nejakou podobnost nenasel a to je vse co se tady resi ne?

Hmm a ukazal jsi mu i sceeny jinych obrazovak EQ2. Treba by pak videl, ze to je stejen jako cele EQ2 a rekl, ze to kpie neni. Ono jde i o to, co komu ukazes ze...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:27:12  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Proste tvuj argument na kterem opiras kydy o plagiatorstvi je dokolecka opakovany coinslot a to je jen jednaz mno soucasti mail okna.

Jiny nazor je "kydy"? Hmm ..

Btw, nechci se stale dokola qutovat, takze jen postnu timestamp, vy si to prosim uz sami vyhledejte.

Takze napr. zde (kde dokonce ani coin slot nezminuju; zabavne na tom je, ze jsem se uz v tomto postu musel oqutovat pro Jarise, ktery take muj prvni post z VT Posted - 16/03/2005 : 23:40:42 nezaregistroval):

"VT Posted - 17/03/2005 : 00:28:49"

A imho nemeli by jste si cely thread zase projit, at neztracime zbytecne cas?

Edited by - VT on 17/03/2005 10:31:42
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:29:33  Show Profile Send Gabriel a Private Message
Ten email system je zjevne inspirovan email systemem wow (ne opravdu to nevidim v rovine kdo ho mel driv) a je to hodne dobry joke. Docela me to pobavilo - rozhodne vic, nez nedavna hloupa propaganda s narazkou na fronty ve WoW (ktere mi take hodne vadi).

Stejne jako WoW okopiruje bublinovy chat (asi od SWG?), to me pobavilo taky.

Imho to SoE udelala zcela zamerne, povazuji to za lepsi marketingovy tah nez zminovanou propagandu. Sice je to minoritni zalezitost, ale je to sranda.

Mimochodem, myslim, ze tuhle "valku" s VT jste prohrali. VT ma zvlastni jedovaty a obtizne snesitelny zpusob argumentace, ale ubohe osobni vypady rady z vas to neprekona nikdy.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:31:43  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

quote:

WoW a EQ2 jsou zcela rozlisne hry pro uplne jiny typ hracu (PvE vs. PvP, group vs. solo, HC vs. CP). Nechapu, proc by mel existovat jen jeden typ hry ci proc by lidi, co hraji hru "pro sebe" chteli predelavat hru s jinym zamerenim.

[quote]
A u WoW vs. EQ2 je zajimave, ze stale lide z WoW vrtaji do EQ2 (dokonce do EQ2 fora), obracene to snad neni ne? Asi to o necem svedci, mozna o PvP hehe

Ano to jsem psal ja. A pokud si prectes ty posty cele, je to o obecnem srovnavani 2 rozdilnych her, nikoliv o haneni EQ2 formou mail systemu.

Cili dalsi neschopnost cist

1) Ty jsi me napadl, ze branim EQ2, ktere vy udajne hanite.
2) Ja se zeptal kde
3) Ty jsi vytahl zde uvedene 2 posty, ktere mluvi o necem jinem (prvni je o srovnavani nesrovnatelneho - obecne, dokonce je tam odkaz, ze to jiz bylo vicakrat, a druhy je o nekompetentnim vyjadrovani k vecech, ktere lidi neznaji - mimochodem opet brano obecne, jak je v postu napsano)

Kdybych nevedel co delas (teda pokud tam stale delas), tak bych si myslel, ze vzhledem k tve neschopnosti pochopit i jednoduchou vetu a neschopnosti komunikovat musis delat v dole. A to jedine sam, jinak by jsi ostatni ohrozoval sbijeckou hehe

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:36:33  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:
Originally posted by Gabriel

Mimochodem, myslim, ze tuhle "valku" s VT jste prohrali. VT ma zvlastni jedovaty a obtizne snesitelny zpusob argumentace, ale ubohe osobni vypady rady z vas to neprekona nikdy.

ja osobne to vidim tak ze jsem vyhral :)
dostal jsem vt od toho ze to soe zkopirovalo k tomu, ze to nezkopirovalo ale nedalo si praci s tim to specialne delat jinak - tedy pokud uz ty posty zase nedoeditoval

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:39:03  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

Ten email system je zjevne inspirovan email systemem wow (ne opravdu to nevidim v rovine kdo ho mel driv) a je to hodne dobry joke. Docela me to pobavilo - rozhodne vic, nez nedavna hloupa propaganda s narazkou na fronty ve WoW (ktere mi take hodne vadi).

Imho to SoE udelala zcela zamerne, povazuji to za lepsi marketingovy tah nez zminovanou propagandu. Sice je to minoritni zalezitost, ale je to sranda.

Hmm, nevim, to ze nekdo odmita odpovidat na otazky a mele stale dokola nazor (nikoliv argumenty) se mi nezda jako vitezstvi, nebot proti tomu se proste nic neda delat.

Navic je dost tezko rici, zda tento system (jako system) je kopirovan z WoW, kdyz mail system (jako system) byl jiz v SWG ze?

Navic ted byli zverejneny podrobnosti o tomto systemu a muzete sami posoudit, zda je stejny jako v WoW (vazba na guild level, vybirani postovni schranky atd)- Pokdu jde o grafickou podobu, rad po patchi ukazi pripadnym zajemcum, ze i novy mail system zcela presne zapada do konceptu EQ2 bez vyjimek.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:41:59  Show Profile Send VT a Private Message
quote:

quote:
1) Ty jsi me napadl, ze branim EQ2, ktere vy udajne hanite.

Napadl ... Napadl? Proc pouzivas slovo "napadl"? Podivej se co jsem ti na tvoje zmatene kastovani a vrtani lidi wow do eq2 napsal:

VT wrote:
Pouze se tu diskutuje mala cast EQ2 |novy email system| a upozornuje se na to, ze je tak nejak zcela podobna/y te ve WOW ... Do EQ2 jako takove se "vam" nikdo nenavazi.

Ukaz mi, kde jsem te napadl. Je nutne takto lhat?

Edited by - VT on 17/03/2005 10:44:51
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:44:07  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message
quote:

Tak dalsi z rady VT "lackeyu" :) Jen ak dal at sem dotahne jeste par svejch lidi, VT vs EQ2 komunita zacinalo bejt stereotipni

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:52:24  Show Profile Send Gabriel a Private Message
quote:

Já nechci slovíčkařit a taky nemám čas tu rozvíjet diskuzi. Nemluvě o tom, že je mi to úplně jedno, ale jak říkám - myslím si, že mail systém v EQ2 je seskládán tak, aby evokovoval více nebo méně mail systém WoW a já to považuju za dobrý joke, který přičítám SoE k dobru. To je vše.

Z diskuze mezi váma a VT mám svůj pocit a ten jsem prezentoval. To je také vše.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:54:19  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:

Libi se mi, jak spravne urcita skupina lidi rika pouze svou pravdu. Neco o zkopirovani email UI z WOW do EQ2. Ale tvrdosijne (vetsina) zapira dalsi cast skutecnosti. A tou je, ze cely email UI zapada do celkoveho UI EQ2. Bohuzel tuto skutecnost nektery jeden uzivatel tohoto fora odmital dlouho akceptovat. No a jak tak koukam, dalsi jdou v jeho stopach.

Nicmene ja kdyz jsem se podival na obrazek z WoW, tak jsem mel pocit, ze to jsem uz nekde videl. Ano, videl jsem to poprve v SWG (nejsem takovy herni turista, takze netusim, jestli to bylo pouzito nekde drive). Na druhou stranu, da se dnes vymyslet nejake super UI, ktere by bylo originalni a pouzitelne?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:54:24  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
sakra, na my posty uz nikdo neflamuje zpet
citim se poskozen, chybi me jeste neco pres 90 postu

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:57:32  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
Jozis :) me to prislo spis jako vtip a vy to berete nejak az moc vazne :) EQ2 a WoW system je si podobny jako vejce vejci... pobavi me to a to je vsechno... neni treba to dal pitvat.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 17/03/2005 :  11:05:41  Show Profile Send Gabriel a Private Message
quote:
Originally posted by Khaot
Libi se mi, jak spravne urcita skupina lidi rika pouze svou pravdu. Neco o zkopirovani email UI z WOW do EQ2. Ale tvrdosijne (vetsina) zapira dalsi cast skutecnosti. A tou je, ze cely email UI zapada do celkoveho UI EQ2. Bohuzel tuto skutecnost nektery jeden uzivatel tohoto fora odmital dlouho akceptovat. No a jak tak koukam, dalsi jdou v jeho stopach.

Hehe, tak ještě jednou, ale fakt už to boucham děsně ve spěchu. Já jsem se taky pokusil v dalším příspěvku ještě trošku více upřesnit svůj pocit, proto jsem použil slovo - seskládán. To myslím dostatečně respektuje grafické prvky EQ2. Navíc mluvím o tom, že to "budí pocit". A k tomu se dá mnohdy použít i zcela rozdílných nástrojů :)

quote:

Nicmene ja kdyz jsem se podival na obrazek z WoW, tak jsem mel pocit, ze to jsem uz nekde videl. Ano, videl jsem to poprve v SWG (nejsem takovy herni turista, takze netusim, jestli to bylo pouzito nekde drive). Na druhou stranu, da se dnes vymyslet nejake super UI, ktere by bylo originalni a pouzitelne?

To je možné a jak říkám, je mi to jedno.

A pokud by někdo udělal Super UI, tak by ho okopírovali všichni, to je proncip dobrých nápadů :)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 17/03/2005 :  11:09:49  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
Doufám, že od teď firmy, které budou cokoliv vyvíjet, se podívají na všechny existující současné produkty a VŠE udělají tak, aby to vypadalo jinak. Sice není důležité, jak je která věc funkční, ale hlavně to nesmí v žádném případě vypadat jinak, než kterýkoliv ze 150 ostatních produktů.
To bude super.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 17/03/2005 :  11:12:56  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message
jste si doufám vědomi, že snižujete moji produktivitu práce :)

navrhuju vytvořit limit jeden post / 30 minut
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 17/03/2005 :  11:16:37  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
Nevim o tom ze by se SWG mailem daly posilat itemy/penize, mail v SWG slouzi trosku na neco jineho nicmene je to fajn vec.

Jinak peknej topic, skoda ze jsem se nemohl zapojit jiz na zacatku.

Nejlepsi jsou posty fanatickych hloupych hovad, tem se clovek musi zasmat nejvic.

Jeden priklad za vsechny ...
quote:
Originally posted by Kromus
Takze se zeptam takhle. Co originalniho prinesl "tvuj" WoW? Velike h...o. Vsechno co v ty hre je uz tu bylo v jinych podobach tak nedelej ze ta blba fpska prinasi neco prevratneho. Ta hra jednoduse nema nic cim by se mohla chlubit.

Skoda ze nejsem takovy freecoolin abych hral take ekve, mozna by me souplo trosku sebevedomi

Black
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  11:17:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
ja bych navrhoval aby ten system teda vypadal uplne jinak
cely by to bylo poskladano do -pismene M
dlouhy nozicky by se pouzily pro telo mailu a ty dve sikmy na mail to a subject
uprostred by byl attachment slot

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 17/03/2005 :  11:17:45  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:

Jiny nazor je "kydy"? Hmm ..

Ne jiny nazor.... tvoje nazory jsou za ta leta trapne kydy, to je rozdil.

Jsou veci ktere vazne nemam rad a bohuzel ty je splnujes do puntiku vsechny.

1) nemam rad kdyz nekdo vytrhuje slovicka a vety z delsiho textu.
(delali to velice obratne komanci aby si zduvodnili svoje hloupe argumenty a nejak je podlozili. Proste tvuj styl postovani)

2) nemam rad, kdyz se chci na urovni o problemu bavit, snazit se argumentovat logicky, dokladat to podkladama a protistrana vse zaklada na jednom ci dvou argumentech na ktery ma jiny nazor a nazory jinych neuznava a jeste ma tu drzost toto prohlasit o nekom kdo predlozil argumentu vice a podlozenych)

3) nelibi se mi, kdyz nekdo umyslne v diskuzi odbiha od tematu, aby se nemusel vyjadrit prave k argumentum protistran a umyslne meni tema zalozeny na vytazcich z cele rady postu (tohle ti do obvzlast dobre)

4) nemam rad ignoranty.... to asi plyne z predchozich bodu. Ty jsi ignorant vsech ignorantu kral

5) nelibi se mi tvuj styl postovani celkove. Ne po vzhledove ci gramaticke strance, ale po obsahove. Dost mozna ze pises jako arogantni ignorant.

6) nelibi se mi ani syndrom zaseknute gramofonove desky, kterym trpis a neustale se opakujes. Je to bohuzel az trapne a pro ostudu.

7) ani se mi nelibi tvuj styl "herniho turisty" spojeny s nazory "brouka pytlika"

NEchapu, kde beres tu drzost vyjadrovat se o o kdekom, ze neni schopnej prijimat argumenty jinych, kdyz ty sam nejsi schopnej prijmout jakykoliv argument protistrany. A ze jich tu mas pozehnane. Maximalne si schopnej vytrhnout vetu z kontextu a zacit si obhajovat neco jineho, chovat se vztahovacne a snazit se udelat z lidi hlupaky. Nastesti ho tu ze sebe delas sam.

Nechces si dat proste zavazek, ze do for o hrach ktery nehrajes a nebo si je ani nehral poste postovat nebudes? MYslim ze by se hodne lidem ulevilo.
Za sebe musim rict, ze by me velice potesilo, kdybys tema tvejma kydama obtezoval sve soudruhy ve WoW.

Edited by - Kuzmik on 17/03/2005 11:23:58
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 17/03/2005 :  11:20:22  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message
8 stranek o takovy peetchovine jako podobnost email systemu v EQ2 a WoW. Odbornik zasne, laik se divi...

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU

Edited by - Iani on 17/03/2005 11:20:47
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 17/03/2005 :  11:31:30  Show Profile Send Marwyn a Private Message
VT :P
1. ten radar je ukradenej, ale ted nevim s jaky hry... jen co najdu screeny, nebo je doma postupne vsecky pustim, tak ti rto ukazu (takze radsi drz klapacku, kdyz vis kulovi o MMORPG a nevydels tenhle radar naprosto stejne vypadajici v jine hre)

2. Toolbary se sipkama sou ukradeny ve stejnem slova smyslu jako je ukradenej mail system a UI v EQ2 (riozmisteni kontrolku a ja nevim co jeste) a mam dojem ze jedna z prvnich games co mela presne takhle vypadajici horbary je Anarchy Online (sada 10-12 tlacitek a na strane sipecky na prepinani), pokdu pred AO nebyla jeste jina gamesa, ale nepamatuju se ze presne takhle rozmisteny by je mela jina pred tim...

3. Jediny c sem tu zatim vydel od tebe byli pokusi o urazky, inteligentni slovickareni, ktery nema nic co do cinneni s faktem ze WoW stejne jako EQ2 je opravdu minimalne z 50% "ukradena" z ostatnich her vcetne GUI. Napriklad je napadnutelne mit vubec mapu se zalozkama na ruzne mapy. Je napadnutelne mit spellbook, nebo jemu podobnou vec na ability/kouzla, protoze uz to bylo na 100% uplne presne pouzite jinde. Nebo si vem takovej inventory, fakt je s podivem ze 80% her maji stejne reseny inventori a to z toho DUVODU ze je to NEJLEPSI reseni danneho problemu !!! Kolikrat budu jeste muset psat ze je to v kazde profesi a nejedna se o KRADEZ, ale o pouziti (pardon za programatorsky vyraz) "design patterns", ktere sou bud bezne a standartni, nebo se knim proste postupne doiteruje skrz veskera mozna reseni a nazaver to dopadne tak ze to proste je jedine "idealni" reseni.

pokud mas neco konkretne proti me osobe, tak me to pls napys :) neznas me a to co pises me zacina urazet, takze pozor na slovickareni a radsi si 2x promysli co delas a na jak tenkej led se poustis, kdyz bez znalosti problematiky se snazis flamovat a obvynovat SOE z kradeze UI :) Priznavam ze podobnost tu je a ze se zda byt opravdu podezrela, ale nevydim opravdu jedinej duvod, proc by SOE mela zajem (i kdyby ukradla cely WoW) uvest ho v takove forme aby mohla zavdat temto spekulacim...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 17/03/2005 :  11:33:38  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:

Podobnych WOWizmu (jak podobne kopirovani nekdo na url viz vyse trefne nazval) bude muset SOE implementovat vic. Tedy pokud nechce zacit ztracet subscribery (viz. napr. snaha SOE o kvalitnejsi solo hru).

Hele ignorante... tvuj prvni post. Bohuzel tu nikde nevidim nic na tema mailu v EQ2.

mame tu podobne WoWizmy.... fajn.. mail system Q2 nic
mame tu neco o subscriberech.... fajn... mail system opet nic
mame tu taky neco o SOE snaze o solo hru.... ano, o tom vime ze se snazi.... mail system nikde

pak tam mame jeste poznamecku o kopirovanim tech WoWizmu... jak trefne, ze?
vykladam si snad spatne tu tvou narazku, kdyz si pod tim predstavim ze si tim neprimo rekl, ze SOE okopiroval mail system z WoW???

Tohle je presne to, proc tvrdim, ze jsi ubohy flamer a nejspis si mel volny den v praci a nudil ses, tak sis nasel zabavu chudacku

Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 17/03/2005 :  11:35:43  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message
quote:
Originally posted by Black
Jeden priklad za vsechny ...
quote:
Originally posted by Kromus
Takze se zeptam takhle. Co originalniho prinesl "tvuj" WoW? Velike h...o. Vsechno co v ty hre je uz tu bylo v jinych podobach tak nedelej ze ta blba fpska prinasi neco prevratneho. Ta hra jednoduse nema nic cim by se mohla chlubit.

Skoda ze nejsem takovy freecoolin abych hral take ekve, mozna by me souplo trosku sebevedomi

Zjevne jsi necet dal kde jsem psal, ze bych si WoW zahral taky, jen na to nejsou finance. Tenhle post jsem trosicku prehnal co se tyce kritiky a "hazeni spiny" to priznavam. Ber to jako reakci na kretenizmy od jednoho nejmenovaneho notorickeho posthuntera.

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 17/03/2005 :  11:50:18  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
Je fakt, ze jsem vsech 8 stranek poctive necet, tolik casu bohuzel/bohudik nemam, ale tento post se vyskytl hned na prvni strane a tak me nejak utkvel v pameti

pro me jsou VT posty psany formou ktera se mi libi a vesmes jsou i inteligentni
takovej Kuzma ma zase trosku jinej styl ale pokud si k tomu predstavis i ten jeho ksicht tak se zasmejes taky ...

... takze nevim na koho jsi myslel ty kretenizmy ?

Black
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  11:52:03  Show Profile Send VT a Private Message
2Kuzma: zacinas posty slovy: "Hele ingnorante", tim jsi akorat docilil, ze jsem tvoje posty vubec necetl.

Dulezite je, ze jsme si vyjasnili pohled na vec, ukazalo se kdo se velmi casto uchyluje k osobnim urazkam (Kuzma), ci naopak kdo zvladne (Pertha) udrzet smer threadu i v pripade, ze musi diskutovat s clovekem, ktery ma presne opacny nazor.

Je tu tedy tedy skupina lidi, kterym se jevi soucasna podoba EQ2 email systemu identicka s tim co nabizi WoW.

Pak je tu skupina lidi, ktera trva na tom, ze EQ2 email system neni podobny tomu z WoW.

Asi neni prekvapenim, ze do prvni skupiny patri hraci WoW a do druhe hraci EQ2. Nicmene hraci WoW maji k dispozici vyjadreni i nestrannych ucastniku (Trinia, reyden's kolega), kteri tvrdi, ze EQ2 email system je skutecne velice podobny tomu z WoW (temer jako vejce vejci).

Tudiz bych ucinil zaver na kterem se asi vsichni (ne)shodneme: SOE ucelove kopiruje podobu WoW email systemu. Budiz ji to prano, a doufejme ze ji to pomuze k ziskani vice subscriberu.

Pokud se vam nejake casti vystupu z toho threadu nezdaji, muzeme je upravit.

Edited by - VT on 17/03/2005 12:00:57
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 17/03/2005 :  11:53:04  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message
quote:
Originally posted by Marwyn

tak me to pls napys :) neznas me a to co pises me zacina urazet

teda tobě už musej týct nervy, nebo si jen nerozhodnej člověk

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 17/03/2005 :  11:56:52  Show Profile Send Marwyn a Private Message
quote:
Originally posted by Isac

quote:

tak me to pls napys :) neznas me a to co pises me zacina urazet

teda tobě už musej týct nervy, nebo si jen nerozhodnej člověk

To nema m s email systemem ve WoW vs EQ2 co delat !!!
nervi sou v pohode, ale sem na tom opravdu spatne s psanim

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  12:03:46  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
Toto je reakce na VT post Posted - 17/03/2005 : 10:41:59

quote:

Jaris kdyz vidi odlisny nazor zmatene se domniva, ze se jedna o utok na jeho hru; zaroven pod nejakyma pseudoumluvama stale casteji v diskuzi prechazi k osobnim vypadum:

Presne v tomto bode jsi me napadl, ze branim EQ2, pokud vidim odlisny nazor....

Jinak jake kastovani? Oni neexistuji hraci WoW a hraci EQ2? Oni existuji jen univerzalni hraci MMORPG? Ne, to by bylo kastovani, existuji jen hraci? Ne, zase kastovani, co chudaci nehraci ze? Tak tedy existuji jen lide a kdo se vyjadri jinak je asi xenofob (no nevim, zda se nmam zastat i ostatnich organizmu). proste si uvedom, ze opavdu existuji skupiny lidi, kteri maji spolecne zajmy nebo neco spolecne delaji, je to normalni. A pouze ty jsi asi dokonaly univerzal, ktery zna a vi vse a proto do zadne "kasty" nepatri ...

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 17/03/2005 :  12:04:42  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:

2Kuzma: zacinas posty slovy: "Hele ingnorante", tim jsi akorat docilil, ze jsem tvoje posty vubec necetl.

ROFL
Dobrej pokus, jak se vyhnout odpovedi.. ostatne akorat me utvrzujes v tom ze mam neustale pravdu v nazorech na tebe.
Zmenil sem osloveni... doufam ze te Velda neurazi... ja bych to za urazku uz klidne povazoval

quote:

Podobnych WOWizmu (jak podobne kopirovani nekdo na url viz vyse trefne nazval) bude muset SOE implementovat vic. Tedy pokud nechce zacit ztracet subscribery (viz. napr. snaha SOE o kvalitnejsi solo hru).

Tak si rozebereme tvuj prvni post Veldo. Bohuzel tu nikde nevidim nic na tema mailu v EQ2.

mame tu taky neco o SOE snaze o solo hru.... ano, o tom vime ze se snazi.... mail system nikde

pak tam mame jeste poznamecku o kopirovanim tech WoWizmu... jak trefne, ze?
vykladam si snad spatne tu tvou narazku, kdyz si pod tim predstavim ze si tim neprimo rekl, ze SOE okopiroval mail system z WoW???

Tohle je presne to, proc tvrdim, ze jsi ubohy flamer a nejspis si mel volny den v praci a nudil ses, tak sis nasel zabavu chudacku

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 17/03/2005 :  12:05:49  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:

nejaka slova a odstavce

Dobra demagogie. Skoda jen, ze je to trosku jinak. Lide z EQ2 rikaji, ze UI emailu zapada do celkove UI. Ale chapu, ze na flam je lepsi rikat neco kapku jineho.

K tomu porovnavani. Zkuste nekomu ukazat EQ2 UI, k tomu email a pak WoW a email EQ2. Muj kolega rika, ze mu ten email system EQ2 zapada do EQ2 jako takoveho. A ze oba email UI vypadaji podobne.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 17/03/2005 :  12:06:12  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message
quote:
To nema m s email systemem ve WoW vs EQ2 co delat !!!
nervi sou v pohode, ale sem na tom opravdu spatne s psanim

Z toho si nic nedelej - nez dokoncis zakladku tak se ti to dostane do krve

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  12:13:34  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Tak si rozebereme tvuj prvni post Veldo. Bohuzel tu nikde nevidim nic na tema mailu v EQ2.

Wowizmus je termin prevzaty z url v prvnim postu od Kurika a vztahuje se prave napr. k EQ2 email UI. Post ukoncuji zamyslenim, ze prave techto wowizmu (eq2 email UI podoba z wow) by SOE mela implementovat vice - treba dojde ke zvyseni poctu subscriberu (jako se o to napr. pokousi pridavanim solo contentu).

quote:
... Ubohy flamer
... chudacku
... hele ignorante

Rekl bych, ze toto o tobe hodne vypovida.

Edited by - VT on 17/03/2005 12:14:57
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  12:16:02  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

Je tu tedy tedy skupina lidi, kterym se jevi soucasna podoba EQ2 email systemu identicka s tim co nabizi WoW.

Pak je tu skupina lidi, ktera trva na tom, ze EQ2 email system neni podobny tomu z WoW.

Asi neni prekvapenim, ze do prvni skupiny patri hraci WoW a do druhe hraci EQ2. Nicmene hraci WoW maji k dispozici vyjadreni i nestrannych ucastniku (Trinia, reyden's kolega), kteri tvrdi, ze EQ2 email system je skutecne velice podobny tomu z WoW (temer jako vejce vejci).

Tudiz bych ucinil zaver na kterem se asi vsichni (ne)shodneme: SOE ucelove kopiruje podobu WoW email systemu. Budiz ji to prano, a doufejme ze ji to pomuze k ziskani vice subscriberu.

Za prve nevim, jak muze byt manzelka nejvetsiho flamera nestrana osobnost a ja take ukazu klidne screny jinym a zarucuji ti, ze prohlasi, ze to kopie WoW neni.

A jinak navrhuji reseni, ktere je jasne od zacatku - zastanci kopie ze strany WoW si udelaji topik ve foru WoW a zastanci EQ2 si nechaji svuj topik ve foru a tim bude nevyresitelna situace vyresena..

Jinak je v VT postu opet nadherna demagogie - udelany zaver ackoliv se neshodnem hehe. Vy mate jiny nazor, ale pravdu mam vzdy ja lol (tm) VT

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 17/03/2005 :  12:25:07  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
Post ukoncuji zamyslenim, ze prave techto wowizmu (eq2 email UI podoba z wow)...

Ale no tak... proc ted uvadis co tam uvedeno neni. V tvem prvnim postu neni ani slovo eq2 ameil UI.
Nechapu proc neustale mluvis v dvojsmyslech a nevyjadrujes se presne, pokud ti vadi, ze si tve nejednoznacne posty neustale vykladaji jinak a treba i vztahovacne (vim o tobe ze nejsi hlupak, tudiz je to z tve strany umysl a pokus o flame)

quote:
... Ubohy flamer
... chudacku
... hele ignorante

quote:

Rekl bych, ze toto o tobe hodne vypovida.

Jasne.. vypovida to o tom, co si o tobe myslim, ne jaky jsem.
A myslim si o tobe ze jsi flamer, chudacek a ignorant.

Edited by - Kuzmik on 17/03/2005 12:26:36
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  12:26:35  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Za prve nevim, jak muze byt manzelka nejvetsiho flamera nestrana osobnost a ja take ukazu klidne screny jinym a zarucuji ti, ze prohlasi, ze to kopie WoW neni.

Trinia je zcela nestranna, nema s wow ci eq2 nic spolecneho.

quote:

A jinak navrhuji reseni, ktere je jasne od zacatku - zastanci kopie ze strany WoW si udelaji topik ve foru WoW a zastanci EQ2 si nechaji svuj topik ve foru a tim bude nevyresitelna situace vyresena..

Chces odfiltrovat jine nazory jen proto, ze jsou "jine"? Podobne pokusy uz tady byli. Budes muset zit s tim, ze odlisne nazory budes cist i v EQ2 foru.

quote:

Vy mate jiny nazor, ale pravdu mam vzdy ja lol (tm) VT

A presne v tomto momente jsi mel byt konstruktivni. Dokonce jsem te k tomu vybidl: VT wrote "Pokud se vam nejake casti vystupu z toho threadu nezdaji, muzeme je upravit."
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 17/03/2005 :  12:33:49  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message
quote:

to fakt tolik nesnesete jinej nazor? to je fakt jak cirkev ve stredoveku kde mel nekdo jinej nazor a byl za to upalovan,deportovan (presunovani do jineho fora ;-), knizky (topicy :) niceny ..

btw na wow foru topic k debate k porovanni wow s ostatnima hrama je, a nechapu proc bych nesmel prispivat jine nazory i sem ... a jeste vic me stve to vase rozdelovani prispevatelu podle toho jakou hru maji v "podpisu" nebo hrajou

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  12:34:56  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Ale no tak... proc ted uvadis co tam uvedeno neni. V tvem prvnim postu neni ani slovo eq2 ameil UI.

Nemusim v kazde vete pouzivat slova "eq2 email UI", a presto o nem stale mohu hovorit.

Staci kdyz napisu: " Podobnych WOWizmu (jak podobne kopirovani nekdo na url viz vyse trefne nazval) bude muset SOE implementovat vic".
Kazdy (tedy viditelne vetsina) jiste pochopi, ze mluvim o kopirovani EQ2 email UI.

quote:

Jasne.. vypovida to o tom, co si o tobe myslim, ne jaky jsem.
A myslim si o tobe ze jsi flamer, chudacek a ignorant.

Toto na tebe presne sedi:

@Reyden:

z mych zkusenosti pokud se clovek v debate zacne priklanet k nadavkam a sprostym slovum tak uz mu dochazeji argumenty a jenom kouse naslepo kolem sebe. jakakoliv dalsi debata je uz bezpredmetna ..

Edited by - VT on 17/03/2005 12:36:36
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 17/03/2005 :  12:36:28  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
to fakt tolik nesnesete jinej nazor? to je fakt jak cirkev ve stredoveku kde mel nekdo jinej nazor a byl za to upalovan,deportovan (presunovani do jineho fora ;-), knizky (topicy :) niceny ..

btw na wow foru topic k debate k porovanni wow s ostatnima hrama je, a nechapu proc bych nesmel prispivat jine nazory i sem ... a jeste vic me stve to vase rozdelovani prispevatelu podle toho jakou hru maji v "podpisu" nebo hrajou

a proc vy nedokazete pochopit, ze nas nezajimaji vase nazory na mail system ve hre kterou nehrajete a uz vubec nas nezajima ze je to podobny zrovna necemu co hrajete vy. Pokud bych mel zajem o tuto informaci, prectu si WoW forum.

Tady sem se chtel dozvedet neco vic o mail systemu v EQ2 a zatim sem se dozvedel jen to ze je to okopirovane od Blizzardu a ze je to pomalu na "zalobu".... nic vic a to se mi nelibi.

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  12:45:57  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

Ja preci nerikal, ze Trinia hraje WoW nebo EQ2 ne? Ja rekl, ze je tvoje manzelka. A nikdo seriozni, neuvede svoji manzelku jako NEZAVISLY zdroj pri oponenture svoji myslenky.

Ja nechci filtrovat cizi ci jine nazory, ale chci odfiltrovat veci, ktere AKTIVNI HRACE EQ2 (a pro ty je tento topik urcen) proste nezajimaji. Pochopis tohle?

Ja nechci delat "spolecny" zaver, nebot se na nem po 8 strankach postovani opravdu nedomluvime. Chci, by se to prestalo resit, nebot je to k nicemu..

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To: